|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
Cytat:
![]() Okropny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja nic nie dostałam Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-12-04 o 15:09 |
|||||||
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
|
|
|
|
#2283 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bylismy na dworku
Bartosz szalał w nowym kombinezonie wyglądał jak bałwanek - zielony ![]() Cytat:
widziałam te ceny kombinezonów ![]() Cytat:
![]() a winko kupiłaś? ![]() Cytat:
sto lat dla Twoich górników Cytat:
Ale czy mozna to przesunąć to nie wiem ![]() Cytat:
ooooooo kurka! moja przyjaciółka to Barbara dzięki że mi przypomniałaś |
|||||
|
|
|
#2284 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Iwonko, mogę, ale mi szkoda. Chciałaby,m coś tańszego, bo wydatków i tak sporo. To, ze karta doładowana sporo, nie znaczy, ze będę szastała ![]() Antoś śpi, Małż pojechał po Bartusia do Rodziców. Ma jeszcze wejśc do tesco po drobne zakupy i jakieś drobiazgi dla dzieci pod poduszkę. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- AAAaaaaa, miałam Wam coś wkleić na rozweselenie zimowe ![]() http://www.joemonster.org/filmy/3073...i_ciec_jajcarz
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za odp w sprawie szczepionki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- SKierko - zdecydowałas się juz na coś? Tez szukam tuniki lub sukeinki na święta i już oczopląsu dostaje nooo chciałam zapytać kto ze mną kawę pije, a moje dziecko własnie oznajmiło, że koniec spania
|
|
|
|
|
#2287 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
Ciemiaczko juz prawie zarosniete. Tak samochod. Ja sama taki mialam jak bylam w jej wieku i pamietam to jako super hit. |
||||
|
|
|
#2288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
rzecz nieslychana- Werka ma 2 drzemke
![]() ale co? kluski czy ogolnie taki obiad? ![]() Cytat:
![]() ale Werka nie zjada jakis ogromnych ilosci tj. tak ze zje moze 5-6 lyzeczek zupki i mowi ze nie chce , to daje jej drugie i tez zje pare porcji na widelcu i tyle ![]() Cytat:
wzielam od tego sprzedawcy body, takie szare z rozowa wstazka , przymierzylam malej i sa na cala nozke, na cieplejsze dni jak bedzie plusowo beda akurat na rajstopki i na wiosne sie przydadza Cytat:
![]() Cytat:
tylko u nas jest taj ze jednego dnia ma a nastepnego nie![]() to nie jest pozyczka Werka jeszcze ma niezrosniete calkiem dziekuje a tu moja saneczkarka
|
|
#2289 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale to tylko 14 zł ![]() Cytat:
linkiem rzucWercia słodziak jak zwykle. a jak jestes zadowolona z sanek i z tego spiworka?? ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- skonczylam sprzatanie zbieralam sie caly dzien...jakos mocy nie mam na obiadek kurczak - Amelka zjadla ze smakiem. |
||
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sanki sa super, lekkie, prowadzi sie super, lekko popchne i same jada , pod gorke tez lekko spiworek fajny cieplutki ale mysle ze za rok bedzie za maly![]() a czapke co Werka ma na fotce to z Zakopanego przywiezlismy jej -jest gruba i cieplutka
|
|
#2291 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasiu, pamiętasz ile kosztowały takie buciki zimowe, które kiedyś były w Lidlu? Pamiętam, że je wtedy kupiłaś. Cytat:
Wierzę, że będzie dobrze ![]() .
|
|
#2292 | |
|
Wtajemniczenie
|
gargamelek mnie wyprzedził
Cytat:
![]() i kluski i taki obiad rewelka, mogłabym codzień jeśc zamówiłam u mamy na niedzielny obiad ![]() superowo Wercia wygląda a u nas dalej sanek niet...... ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- dziewczyny, siora szuka pomysłu na produkt innowacyjny z zakresu elektromaszynowego (cos z AGD, sprzetu typu wiertarka, itp) coś czego nie ma jeszcze, jakies połaczenie czegoś z czymś ![]() macie jakieś pomysły?
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze ze bierzemy udzial w tym samym zamowieniu na perfumowym
|
|
#2294 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niby nie za dużo - ma poziom dziecko 12-miesięcznego, a ma 15 miesięcy, bo poziom TSH spada wraz z wiekiem norma jest do 5,97 a Tomek ma 8,69 idę do moich chłopaków, może jeszcze zajrzę do Was zapomniałabym Skierko, ta co potem wkleiłaś idealna
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna
![]() morska, Ty masz już te śniegowce w domu? Uważasz, że dobrze trzymają nogę?
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polujesz na nie? Później położyłam małą spać, bo wjechała siostra z małą i tak zleciało. W międzyczasie miała 37,5, a potem długo bawiłyśmy się pustą buteleczką po kroplach zakraplając sobie nosy,oczy, buzie i uszy Dałam jej camilie, mleczko wypiła i poszła spać.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-12-04 o 20:23 |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Wera jeszcze buszuje, ale specjalnie pozniej ja dzisiaj klade bo miala 2 drzemki a pozatym nie wykazuje zmeczenia ![]() oby nocka u was spokojna byla
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej, cuuudny avek
Czekoladko, Wercia wygląda słodko Mąż lubi taką kuchnię, a kluski uwielbia ![]() Dziś miałam placki po węgiersku, również sobei chwalił ![]() Cass, fajnie, że i dzisiaj zajrzałaś Ja dziś coś humoru nie mam, chodzę nabzdyczona i wszystko mnie denerwuje, a szczególnie mąż - bez powodu. ![]() Antonio pokazuje charakterek , miałam takie małe, okrągłe opakowanie po skrobi kukurydzianej, więc mu dałam, aby miał zajęcie, bo coś mieszałam w garnkach. On zaczął je moczyć w mojej kawie (zimnej). Zabrałam więc i wyrzuciłam do kosza, a on w międzyczasie wziął mój kubek i z nerwami rzucił nim o podłogę . Kubek się nie rozbił, ale mam atrakcyjną plamę na dywanie.Pojechałam zapytać, a meble, byłam nawet miła i uprzejma , pan powiedział, że zobaczy, kiedy mają następny wolny termin, na co ja im, że nie obchodzą mnie ich terminy, bo mój był w środę i życzę sobie, aby meble dotarły w poniedziałek rano. I tak będzie
|
#2299 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wyszłam z takiego założenia, że kupię nowe a za rok sprzedam i na pewno nie stracę na tym widząc jak biją się o zimowe ciuchy na all ![]() Widziałam to Cytat:
![]() Ekstra Cytat:
![]() No aż tyle. My poczekamy do 2 roku. Robot wszystko robiący - sam pierze, prasuje, gotuje obiady, sprząta, robi zakupy i wszystko inne ![]() Cytat:
![]() Ale charakternego masz Synusia ![]() I dobrze im powiedziałaś ![]() Miramej śliczny Kubasek w avatarku Kasiu, zrezygnowaliście już całkiem z pieluch? Jak to u Was wygląda? Laurka zawsze prosi czy zdarzają się wpadki? ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
U Was 3 dawki razem będą, tak? |
||||||
|
|
|
#2300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdenerwował się Antonio , Kuba jak każę zrobić Mu coś, na co On nie za bardzo ma ochotę, to też rzuca ze złością tym, co akurat ma w ręce ![]() Amen ![]() Cytat:
![]() ![]() OK ![]() Tak
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
I dopóki pamiętam to opiszę moje spostrzeżenia odnośnie sanek. To bardziej dla Mam, które sanek jeszcze nie mają.
Kupiliśmy drewniane ze sznureczkiem (te z biedronki ale to nie ma znaczenia skąd ). Wg mnie są "wywrotne" i nie chodzi o to, że są to sanki drewniane bo te metalowe nie są wiele cięższe. Ciągnąc je za sobą podnosi się je trochę do góry i już zaliczyliśmy pierwszy upadek, na szczęście nie groźny. Wg mnie lepsze by były sanki z tzw. "popychaczem", czy to w drewnianych czy w metalowych. Wiadomo, że chodniki ani dróżki nie są odśnieżane pod linijkę i jest dużo "wyboi" i tu najłatwiej o przewrócenie. Mając taki popychacz myślę, że upadek nie zdarzy się.Dziadek Zuzi obiecał, że zrobi nam taki popychacz (Ona taka złota rączka ). No to się rozpisałam
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Gorgulku, av wymiata
![]() Antonio jeszcze nie śpi , po intensywnym dniu marzę o spokojnym wieczorku , a spał tylko 30 minut w samochodzie jak jechaliśmy po męża..Widocznie nie może spać wcale popołudniu ![]() Aniu, również chętnie zobaczyłabym zielonego bałwanka ![]() U nas na ebay też ceny kombinezonów baaardzo poszły w górę. Ja nasz kupiłam we wrześniu, myślałam, że jeszcze coś kupię na zmianę, bo wieje, leje i zimno do szpiku kości, ale teraz to nie wiem, czy mi się uda coś ładnego w rozsądnej cenie. Antonio ostatnio coś urósł, widzę po spodniach, ale mamy dużo, więc damy radę. Waży 11 kg
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, piękna waga
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ładnie waży
|
|
|
|
|
#2307 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem wykonczona........usypial am mala 40min
ostatni raz pozwolilam jej na drzemke po poludniu, no normalnie juz niby spala a za kazdym razem jak polozylam ja do lozeczka to"mamiii" i tak chyba z 3 razyCytat:
pewnie mu dogadzasz co ![]() no baba to wszystko zalatwic umie , jak nie przywioza w poniedzialek to ![]() Cytat:
wlasnie ja mam z popychaczem i tylko raz uzylam paska do ciagniecia bo balam sie ze sie wywroca sanki, a tak mam kontrole
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a Kuba nadal ma dwie drzemki ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Ciociu Karo, bardzo dziękujemy za prezent Kubuś nie umie układać, ale dzielnie próbuje
|
|
|
#2309 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Uff,w koncu mam chwile dla siebie.
![]() Byłam z małym u znajomej. Wybrałam sie wozkiem i ...nigdy wiecej tego nie zrobie w taka pogode. Nie dało sie jechac, pchałam wozek jak osioł - dobrze, ze było juz ciemno to ludzie nie widzieli. Chodnik zasypany wiec musiałam pchac ulicą - dobrze ze tylko kawałek i nic akurat nie jechało.Zadzwoniłam pozniej po TŻ-ta i zabrał nas do domu a wozek wpakował do bagaznika. ![]() Cytat:
Ja bym tak nie pozwoliła - dawac kase bezzwrotnie Śliczna dziewczynka ![]() Cytat:
Ja przed samych okresem jestem cieta jak osa, lepiej mnie nie zaczepiac ![]() Kuba podobnie rozrabia i juz potrafi pokazac złosc. A propo kubka to ostatnio zbił mi jeden od mojego przeslicznego kompletu Cytat:
Bede jeszcze probowac, moze sie przekona.Gorgulek, avek boski Cytat:
|
|
|
#2310 |
|
BAN stały
|
ladna??
http://moda.allegro.pl/danvera-sukie...333829714.html Amelka tez szaleje, niby spi ale po 5 minut i cyc znowu 5 min spania i cyc, aktualnie wyje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

wszystkie już wyszły tylko jedna Go męczy ... dziąsło opuchnięte i boli 

), powiedzialam mu ze zadnej ramki cyfrowej nie kupujemy w takiej syt. to sie obrazil wielce.........i nie odzywamy sie do siebie

obudziłam się o 5 tak jak przez ostatnie dni jak mierzyli ciśnienie itd

Narazie auto stoi w garazu a ja zasuwam na piechote
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Oby szybko przestała gorączkowac.