Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~ - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-05, 12:29   #3661

Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~

W ogóle to uważam, że służby administracyjne powinny się o mnie bić, jeżeli chodzi o poszukiwanie kandydatów do pracy w administracji typu sekretarka, recepcjonistka, bo jestem genialna, skromnie mówiąc, w pracach biurowych Wielu rzeczy robić nie umiem, przyznaję, ale akurat ten dział jest dla mnie stworzony
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 12:30   #3662
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Znalazłam fajną ofertę pracy w oddziale Poczty Polskiej (), jednak już wiem, że wracam na pewien czas na święta do domu, więc nie będę wysyłać CV, bo byłoby beznadziejne mówienie w przypadku ewentualnej rozmowy "tak, ale ja zastrzegam, że mnie w połowie grudnia nie ma". Mam nadzieję, że podobne oferty znajdę już po Nowym Roku; zawsze chciałam pracować na poczcie, obojętnie jakim stanowisku
i co byś tam robiła?

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 12:31   #3663
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piosenka85 Pokaż wiadomość
'
Właściwie dopiero teraz po tej dyskusji zdałam sobie sprawę że o ile ja mam okazję was tutaj poznać wy nie wiecie nic o moim istnieniu... Ach i jeszcze jedna sprawa bardzo chciałabym przyjść na któreś z waszych spotkań, ale teraz to nie wiem czy miałam bym odwagę się pojawić i czy w ogóle tak można się wprosić?
Fajnie, że się odezwałaś i zapraszamy na spotkania Myślę, że dziewczyny się ze mną zgodzą Im więcej zakupoholiczek tym lepiej

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja proponuję żeby została tak jak zaproponowano Cocofee czy jak się to pisze na Wiślnej.
W ogóle Ci nie pasuje?
Chocofee pasuje, bo mam zajęcia niedaleko ale do Gkaz nie dojadę
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 12:35   #3664

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
każda się boi "pierwszego razu", ale to nic strasznego ja poszłam od razu na duże spotkanie w shisha clubie. nie znałam nikogo i żeby znaleźć "nasze" dziewczyny, musiałam zaczepiać jakieś obce i pytać, czy nie są z wizażu
Ja się właściwie nie bałam iść do cholerki, ale weszłam do jej mieszkania, a tu tak wiele nowych twarzy, miałam ochotę się schować za Hulę

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
i co byś tam robiła?
Jest parę ofert w Krakowie na stanowisko "asystenta" i w zadaniach jest wypisana obsługa klienta, sprzedaż i sporządzanie dokumentacji. Uwielbiam sporządzać dokumentację!
Czyli to praca jak w okienku, chociaż praca w okienku jest nazwana inaczej w ofertach, ale nie sądzę, żeby te dwa stanowiska bardzo się różniły
Stary 2010-12-05, 12:36   #3665
Ineso
Matka Smoka

piosenko 85 - się nie stresuj i witaj
Dyskusja nt. klubu utknęła w martwym punkcie i współczuję ecrulo, bo ja bym nie wiedziała teraz co dalej z tym robić.

ville - a Ty masz doświadczenie jako kelnerka?
Pani w okienku na poczcie??!! masakra - ludzie tam tylko pyskują, straszny stres

Babyyy skąd jechać na tanie last minute do ciepłych krajów za niedługo?

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2010-12-05 o 12:38
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 12:41   #3666

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

ville - a Ty masz doświadczenie jako kelnerka?
Pani w okienku na poczcie??!! masakra - ludzie tam tylko pyskują, straszny stres
Nie mam doświadczenia jako kelnerka, moja głupota związana z niewyrobieniem książeczki i inne takie różne sprawy to spowodowały. Dlatego moje poszukiwanie pracy na Sylwestra jest takie... hm, niezbyt intensywne. Interesuję się tym, żebym sobie potem nie wyrzucała, że zamiast balować, mogłam popracować, ale zdaję sobie sprawę z tego, że znalezienie czegoś jest nikłe.

A co do pracy - o tak, ludzie potrafią być straszni, ale potrafię sobie z tym radzić, poza tym mam doświadczenie z obsługiwaniem interesantów i radzeniem sobie z ich humorami
Ale jaki bym miała dostęp do znaczków
Stary 2010-12-05, 12:46   #3667
piosenka85
Zadomowienie

Cytat:
każda się boi "pierwszego razu", ale to nic strasznego ja poszłam od razu na duże spotkanie w shisha clubie. nie znałam nikogo i żeby znaleźć "nasze" dziewczyny, musiałam zaczepiać jakieś obce i pytać, czy nie są z wizażu
najbliższe spotkanie jest we wtorek, więęęęęc?
[QUOTE=Melka88;23579913]Fajnie, że się odezwałaś i zapraszamy na spotkania Myślę, że dziewczyny się ze mną zgodzą Im więcej zakupoholiczek tym lepiej

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Ojej jak miło, dziękuję, kochane jesteście tak więc myślę że na pewno przyjdę i to z wielką przyjemnością
piosenka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:05   #3668
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Ale inną sprawą jest to, że wiem, że najpierw muszę zarobić pieniądze, czyli iść do płatnej pracy.
W ogóle muszę wyrobić książeczkę sanepidowską i jak mówiłaś, Hula, złożyć do CC na przykład, skoro rotacja osób jest duża.
.
Cytat:

. Mam nadzieję, że podobne oferty znajdę już po Nowym Roku; zawsze chciałam pracować na poczcie, obojętnie jakim stanowisku
złoż do mnie jak wyrobisz ksiązeczke
i po nowym roku może być dużo miejsc do pracy bo dużo osób w okolicachświąt się pewnie zwolni

mi się ostatnio bardzo spodobała ta praca.... w piatek managerka mi kazała w ramach godzin pracy iść obejrzeć Harrego Pottera i kontrolować czy projektor dobrze działa

Cytat:
Ja się właściwie nie bałam iść do cholerki, ale weszłam do jej mieszkania, a tu tak wiele nowych twarzy, miałam ochotę się schować za Hulę

a że Hula w poównaniu do Ciebie jest "duża" to byś się z łątwością schowała ale tylko na moment bo zaraz by Cię dziewczyny zza mnie wyciągneły
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:10   #3669
piosenka85
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Jest parę ofert w Krakowie na stanowisko "asystenta" i w zadaniach jest wypisana obsługa klienta, sprzedaż i sporządzanie dokumentacji. Uwielbiam sporządzać dokumentację!
Czyli to praca jak w okienku, chociaż praca w okienku jest nazwana inaczej w ofertach, ale nie sądzę, żeby te dwa stanowiska bardzo się różniły
[QUOTE=Ineso;23580019]piosenko 85 - się nie stresuj i witaj
Dyskusja nt. klubu utknęła w martwym punkcie i współczuję ecrulo, bo ja bym nie wiedziała teraz co dalej z tym robić.

Ech i stresować to się na pewno troszkę będę, ale zdecydowanie wole kontakt z ludźmi w realu, tutaj jak widać mam troszkę problemy z wbiciem się, i wypowiedzeniem, ale widzę że fajne i życzliwe z was kobietki i zdecydowanie mi to ułatwiłyście Wcale się nie dziwię ecrulo, miała prawo zrobić tak jak uważała za słuszne, w końcu ani mnie ani inne w podobnej sytuacji dziewczyny nie zna, ale mam taką cichą nadzieję, że jak troszkę lepiej mnie poznacie i na tyle zaufacie to będę mogła ponowić prośbę o przyjęcie mnie do klubu ponieważ Zakupoholiczka to moje drugie imię
piosenka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:25   #3670
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:
widziałam tę wymianę gotówki dilerki jedne ;p

to były one, bo Mju miała czerwone kolczyki

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

swoją drogą Malla- Mju też później mówiła, że idzie do Almy, więc się jeszcze gdzieś mogłyście minąć. ja za to byłam w Almie wcześniej
GALERIA KAZIMIERZ PODBITA!!! Mission complete!!
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Super

A ja będę u Ciebie w środę, jeszcze nie wiem o której, ale pewnie koło 16-17

Ale mam dziwaczną pomarańczę...http://i17.photobucket.com/albums/b8...ire/orange.jpg
Jaki mutant pomarańczowy Nie wyrosłą Ci nigdzie jakaś dodatkowa kończyna?
Piosenka85 Witamy witamy
Dziewczyny! Nie wiecie gdzie kupić takie farby do włosów jak w KTPI? Bo widzę, że nikt nie jest chętny na zamówienie a moją fioletową Pallete wycofali i chcę sobie zamówić Chantal albo Allwaves

Tunel 2-3-4-5-6-7-8
Waga 72 - 63 - 55
Zapuszczam włosy
Japoński
Jusztynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:27   #3671
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Czesc Piosenka nie boj sie i wpadaj na spotkanie! Ja tez sporo osob nie znam w realu

Cytat:
Alior Bank, tak? Będę mieć na uwadze, dziękuję
Dokladnie nie wiem czy oni organizuja rekrutacje czy nie-chyba najlepiej odrazu tam CV wyslac

Cytat:
żeby znaleźć "nasze" dziewczyny, musiałam zaczepiać jakieś obce i pytać, czy nie są z wizażu
najbliższe spotkanie jest we wtorek, więęęęęc?
Hehehe magiczne pytanie-"wizaz?"

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Chocofee pasuje, bo mam zajęcia niedaleko ale do Gkaz nie dojadę
Tez mi pasuje, postaram sie wpasc Nigdy jeszcze tam nie bylam

mmmmmm-bedziesz na spotkaniu?

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:46   #3672
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Piosenko,
To anulowanie zaproszenia, proszę, nie traktuj personalnie, bo osobiście mnie Twoja obecność w klubie niczym nie przeszkadzała, a klub jest Nasz, wizażanek.

Ineso,
Mam ogromny problem z ustaleniem tego, co będzie satysfakcjonować, jak ma wyglądać "rekrutacja", uważałam to za zbędne (nadal uważam), o tyle, o ile nie zachodzą jakieś nietypowe sytuacje jak z masażystą.

Rumor odnośnie klubu został podniesiony a żadne propozycje i rozwiązania nie padły, więc będę wdzięczna osobom, które mają jakieś ALE żeby nie wzniecać pyłu niepotrzebnie, a jeśli już się tak stanie to wychodzić z konkretnymi propozycjami.

Ktoś ma coś przeciwko przyjęciu piosenki do klubu? Ktoś jest za?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 13:56   #3673
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Ineso,
Mam ogromny problem z ustaleniem tego, co będzie satysfakcjonować, jak ma wyglądać "rekrutacja", uważałam to za zbędne (nadal uważam), o tyle, o ile nie zachodzą jakieś nietypowe sytuacje jak z masażystą.
Rumor odnośnie klubu został podniesiony a żadne propozycje i rozwiązania nie padły, więc będę wdzięczna osobom, które mają jakieś ALE żeby nie wzniecać pyłu niepotrzebnie, a jeśli już się tak stanie to wychodzić z konkretnymi propozycjami.

Jusztynka - każdy sklep fryzjerski powinien mieć takie farby. W Hucie kjest jeden koło Tomex (ma nawet zamawianie przez neta - linka znajdziesz w wątku Zakupowym). Na Wielopolu jest też chyba, na Gertrudy Saba.
Stary 2010-12-05, 14:01   #3674
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Pamietam ale ich zakup to wasza wina
Ja sie uchylam! Sama zostałam w to wciągnięta

Cytat:
Babyyy skąd jechać na tanie last minute do ciepłych krajów za niedługo?
Ja wolę nie doradzać bo jak pojechałam ostatnio to biuro 3 dni po moim przyjeździe ogłosiło upadłość

Cytat:
Ojej jak miło, dziękuję, kochane jesteście tak więc myślę że na pewno przyjdę i to z wielką przyjemnością
Piosenka ja też jeszcze nie byłam na żadnym spotkaniu i się boję Jak się skusisz na wtorek to może też pójdę i będzie raźniej

Cytat:
mmmmmm-bedziesz na spotkaniu?
Nie wiem jeszcze, może przyjdę (z taką torbą na głowie). Wszystko przemawia za: kończę zajęcia o 16.30 zaraz obok, mam odebrać zamówienia i rozdać foremki
Stary 2010-12-05, 14:09   #3675
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Nie wiem jeszcze, może przyjdę (z taką torbą na głowie). Wszystko przemawia za: kończę zajęcia o 16.30 zaraz obok, mam odebrać zamówienia i rozdać foremki
To przyjdz koniecznie! Ja koncze kolo 16.15 na UEKu wiec mozemy sie umowic chwilke wczesniej i razem zajsc zanim reszta sie zbierze... Moze dzieki temu bedziesz czula sie pewniej

A torba to Ci sie przyda...ale po to aby przytaszczyc moja blaszke:P

Stary 2010-12-05, 14:19   #3676
kasiencja
Pani Buka

brr, ale zimno! zima najładniej wygląda przez okno

Cytat:
kocham to że Ty robisz wszystkiemu zdjęcia

Cytat:
Takkkk. Chociaż nie dla lodów, wolę te ciasteczkowe z Galerii Krakowskiej
o taaak, one są boskie

Cytat:
'
Hej, dziewczyny tak więc przepraszam, może faktycznie powinnam najpierw przedstawić się wam tutaj, chociaż napisać jeden post, udzielić się na tym forum, a później poprosić ecrulo o zaproszenie do waszego klubu, powołując się na przynajmniej jedną z wizażanek z waszego wątku którą miałam okazję już troszkę bliżej w realu poznać Ja was podczytuję już od dłuższego czasu, bardzo podoba mi się wasz styl pisania i wypowiadania się tutaj, może dlatego wydawało mnie się od samego początku że znam was od lat i chętnie bym się z wami zaprzyjaźniła Właściwie dopiero teraz po tej dyskusji zdałam sobie sprawę że o ile ja mam okazję was tutaj poznać wy nie wiecie nic o moim istnieniu... Ach i jeszcze jedna sprawa bardzo chciałabym przyjść na któreś z waszych spotkań, ale teraz to nie wiem czy miałam bym odwagę się pojawić i czy w ogóle tak można się wprosić?
witaj fajnie że napisałaś, bo myślę, że to sprawia bardzo pozytywne wrażenie. oczywiście zapraszamy i na spotkania, i do zamówień - pisz u nas od czasu do czasu
ja miałam okazję poznać (chociaż przelotnie) sporo dziewczyn z tego wątku a i tak jeszcze wielu nigdy nie widziałam

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
mi się ostatnio bardzo spodobała ta praca.... w piatek managerka mi kazała w ramach godzin pracy iść obejrzeć Harrego Pottera i kontrolować czy projektor dobrze działa
no, i to jest fajny aspekt

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 14:19   #3677
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
To przyjdz koniecznie! Ja koncze kolo 16.15 na UEKu wiec mozemy sie umowic chwilke wczesniej i razem zajsc zanim reszta sie zbierze... Moze dzieki temu bedziesz czula sie pewniej

A torba to Ci sie przyda...ale po to aby przytaszczyc moja blaszke:P
Możemy pójść wcześniej
Blaszki będe też miała dla Shiruvii i Melki bo chyba będą. Oprócz tego mam cały stos papilotek Muszę chyba walizkę wziąć na uczelnię
Stary 2010-12-05, 14:23   #3678
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Możemy pójść wcześniej
Blaszki będe też miała dla Shiruvii i Melki bo chyba będą. Oprócz tego mam cały stos papilotek Muszę chyba walizkę wziąć na uczelnię
To rozumiem ze na spotkanie zostalas namowiona Moje dane masz z przelewu, mozesz mnie sobie podgladnac/dodac na nk lub fb aby wiedziec jak wygladam a jutro sie dokladnie zgadamy gdzie i jak sie spotkamy, dobrze?

Stary 2010-12-05, 14:27   #3679
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość

nie mam sterowników ale chyba wiem o co chodzi mam książkę o takich 'zabawnych' genach
Ooo, Wilku, a to jakaś cenna książka? Bo ja bym bardzo chętnie pożyczyła

Cytat:
Zamawiajmy wczesniej...a przynajmniej rzuccie jakimis pomyslami bo ja wyjatkowo w tym roku mam pustke w glowie
Wiecie co, chyba jednak zamówię wcześniej. Dla kilu moich bab w rodzinie chciałabym zamówić maseczki z BU, ale mają zastrzeżenie na stronie, że pojawią się opóźnienia w paczkach, więc chciałabym zrobić ekspresowo zamówienie.

Więc.

W poniedziałek będę zamawiała BU, czy ktoś jest chętny na coś, żebym wiedziała, czy otwierać zamówienie w klubie?

Cytat:
Ta sekcja to na uczelni i tylko studenci mogą w tych szkoleniach uczestniczyć?
Mnie trochę szkolenia interesowały, ale trochę bałam się, że prowadząc po raz enty to samo szkolenie wpada się w rutynę i mówi jak automat.

Cholerko, nie wpadłam na to, żeby tej maty używać do pieczenia - też bym kupiła
Zauważam, że moje silikonowe foremki na muffinki ściemniały, zwłaszcza od spodu. Myślicie, że to niedobry objaw?
Ja ją kupiłam tylko do pieczenia, bo często-gęsto zapominam żeby kupić papier do pieczenia, nienawidzę go rozkładać etc.

Moje też ciemnieją, myślę, że to normalne.

Szkolenia jeżeli są otwarte, to można na nie jako uczestnik przyjść czasami tylko są organizowane szkolenia typowo dla studentów, np. zarządzania czasem pod kątem uczenia się do egzaminów.

Cytat:
Hej, dziewczyny tak więc przepraszam, może faktycznie powinnam najpierw przedstawić się wam tutaj, chociaż napisać jeden post, udzielić się na tym forum, a później poprosić ecrulo o zaproszenie do waszego klubu, powołując się na przynajmniej jedną z wizażanek z waszego wątku którą miałam okazję już troszkę bliżej w realu poznać Ja was podczytuję już od dłuższego czasu, bardzo podoba mi się wasz styl pisania i wypowiadania się tutaj, może dlatego wydawało mnie się od samego początku że znam was od lat i chętnie bym się z wami zaprzyjaźniła Właściwie dopiero teraz po tej dyskusji zdałam sobie sprawę że o ile ja mam okazję was tutaj poznać wy nie wiecie nic o moim istnieniu... Ach i jeszcze jedna sprawa bardzo chciałabym przyjść na któreś z waszych spotkań, ale teraz to nie wiem czy miałam bym odwagę się pojawić i czy w ogóle tak można się wprosić?

Czeeeść można się wprosić, zezwalam
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

kocham to że Ty robisz wszystkiemu zdjęcia
normalnie jak dziecko neo. Bo ja się chcę dzielić z wami wszystkim! A jak napiszę "mam dziwną pomarańczę", to nikt nie załapie o co mi chodzi.

Mmmmm, a jak się chcesz jutro spotkać?

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2010-12-05 o 14:28
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 14:28   #3680
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Możemy pójść wcześniej

Czyli na 100% będziesz we wtorek na spotkaniu ? To nie umawiamy się na odbiór foremek i papilotek w poniedziałek, tak ? Mnie obojętnie

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2010-12-05, 14:37   #3681
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:

Jusztynka - każdy sklep fryzjerski powinien mieć takie farby. W Hucie kjest jeden koło Tomex (ma nawet zamawianie przez neta - linka znajdziesz w wątku Zakupowym). Na Wielopolu jest też chyba, na Gertrudy Saba.
Dziękuję! Ale znalazłam w międzyczasie na allegro(głupek zapomniałam, że na allegro powinnam sprawdzić) hurtownię jakichś tanich kosmetyków takich 'nieznanych firm' z odbiorem na Matecznym... http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15142130

Tunel 2-3-4-5-6-7-8
Waga 72 - 63 - 55
Zapuszczam włosy
Japoński
Stary 2010-12-05, 14:40   #3682
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
oj biedna co za straszna menedżerka
Cytat:
Napisane przez Jusztynka89 Pokaż wiadomość
GALERIA KAZIMIERZ PODBITA!!! Mission complete!!
podbita. ale co się cieszysz, skoro nie Ty podbijałaś ?

Cytat:
Hehehe magiczne pytanie-"wizaz?"
nie nie. tak, to by mi było głupio zapytać. inaczej to ujęłam :P

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 14:45   #3683
kasiencja
Pani Buka

Ważne!
Czy na stronie tej hurtowni biżuterii nagle Wam się PRAWIE NIC nie wyświetla? (konkretnie naszyjniki 100 i 150cm) ledwie po 3 strony naszyjników chociaż było ponad 20? ;///

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2010-12-05 o 15:03
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 15:00   #3684
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Ważne!
Czy na stronie tej hurtowni biżuterii nagle Wam się PRAWIE NIC nie wyświetla? ledwie po 3 strony naszyjników chociaż było ponad 20? ;///
Mi się tam CHYBA normalnie wyświetla. Przynajmniej tyle na ile kolczyki itd...
bajeczna
No ogólnie o zarys mi chodzi. Dość, że dziewczyny pracują tam to jeszcze jakieś ciemne interesy tam pół krakowskiego wątku załatwia Ja mam zajęcia pod halą targową więc jak raz na miesiąc się zdarzy że nie mam jakiś zajęć to też tam wpadam Bo ogólnie to mam za cały dzień po 2 lub 3 przerwy 10 minutowe...

Tunel 2-3-4-5-6-7-8
Waga 72 - 63 - 55
Zapuszczam włosy
Japoński
Stary 2010-12-05, 15:17   #3685
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Jusztynka89 Pokaż wiadomość
Dziękuję! Ale znalazłam w międzyczasie na allegro(głupek zapomniałam, że na allegro powinnam sprawdzić) hurtownię jakichś tanich kosmetyków takich 'nieznanych firm' z odbiorem na Matecznym... http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15142130
To sklep Aidem, który też mamy w zakupowym
Stary 2010-12-05, 15:26   #3686
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Wróciłam w końcu z Krakowa Ależ dzisiaj rano mroziło! Ledwo czułam policzki, nos i czoło

Aaaaaaaaaaaaaa i dostałam 4,5 z kolosa z makroekonomii! Jezu, jestem taka zadowolona, bo makro i mikro miałam tylko podstawy na I roku lic., a tu rozszerzona wersja ))))

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 15:51   #3687
JellyJumper
Zadomowienie

Bardzo tu u was miło i ciepło, jak tak sobie podczytuję.

Ja niestety cały dzień mam doła, nie wiem jaką decyzję podjąć. Czuję, że najbardziej chce wracać do domu, z drugiej strony nie chce zawieźć rodziny:/
Dorosłość jest taka trudna...

Waga:67kg--> 63 kg-->60
Udo: 55 cm-->52
Łydka: 34cm
Biodra: 96cm-->94
Talia: 68cm-->66

ZAPUSZCZAM WŁOSY

21.11 Jest: 33 cm

JellyJumper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 15:56   #3688
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JellyJumper Pokaż wiadomość
Bardzo tu u was miło i ciepło, jak tak sobie podczytuję.

Ja niestety cały dzień mam doła, nie wiem jaką decyzję podjąć. Czuję, że najbardziej chce wracać do domu, z drugiej strony nie chce zawieźć rodziny:/
Dorosłość jest taka trudna...
Ja co prawda od początku studiów mieszkam ze swoim facetem, więc było mi łatwiej, ale też tęskniłam za domem. Wracałam co tydzień i nie chciałam wyjeżdżać. Kiedy TŻ wyjechał w wakacje do pracy zostałam tutaj sama jak kołek, bo miałam pracę. Koleżanki się porozjeżdżały do domów. Nie miałam do kogo buzi otworzyć. To było straszne. I strasznie żałuję, że wtedy nie trafiłam do tego wątku myślę, że byłoby zupełnie inaczej.
Tymczasem teraz się wszystko zmieniło. Uwielbiam być w Krakowie i smutno mi się robi na samą myśl, że pewnie po studiach wrócę do siebie.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2010-12-05, 16:30   #3689
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
To rozumiem ze na spotkanie zostalas namowiona Moje dane masz z przelewu, mozesz mnie sobie podgladnac/dodac na nk lub fb aby wiedziec jak wygladam a jutro sie dokladnie zgadamy gdzie i jak sie spotkamy, dobrze?
No chyba tak. Niezły sposób na "podglądanie" ludzi

Cytat:
Mmmmm, a jak się chcesz jutro spotkać?
Z tego co pamiętam jutro zaczynasz jakoś przed 10? Ja zaczynam o 9.45. Mogłybyśmy się spotkac np. pod Cracovią ok.9.30 (Ty chyba masz wydział gdzies tam w okolicy, ja potem pobiegłabym Piłsudskiego do rynku). A we wtorek Cię nie będzie?

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Czyli na 100% będziesz we wtorek na spotkaniu ? To nie umawiamy się na odbiór foremek i papilotek w poniedziałek, tak ? Mnie obojętnie
No raczej będę, przynajmniej na poczatku
Jak wolisz to możemy się też umówić jutro i tak będę wtedy w centrum

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaa i dostałam 4,5 z kolosa z makroekonomii! Jezu, jestem taka zadowolona, bo makro i mikro miałam tylko podstawy na I roku lic., a tu rozszerzona wersja ))))[/I]
Stary 2010-12-05, 16:33   #3690
cholernarejestracja
Copyraptor

Mmmm, wolę się nie deklarować na wtorek, o 9.30 pod Cracovią może być

Nikt nie chce nic z BU? Bo w takim razie zrobię sobie przelew i zamówienie już dziś, żeby z rana doszło
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości