|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
![]() Ze skarbówki angielskiej zwrot dostaliśmy ![]() Nie martw się ja też jeszcze nie nadrobiłam ok 15 stron z czasu jak mnie nie było ![]() Zawsze zapominam: MASZ BOSKI AVATAREK 1. Dziewczyny jak to jest z tym płacę z All? Gościu mi zapłacił właśnie tak i kiedy oni mi przeleją to na moje konto? To mój pierwszy raz ![]() 2. Co ile wysadzacie dzieciaczki na nocnik? Amelia nie woła więc muszę na czuja, ale nie wiem co ile. 30 min, co godzinę?
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
![]() 1. Zleć sobie wypłatę to będziesz miała kasę już jutro Jak nie wiesz jak to służę pomocą, masz gg? 2. Ja obserwuję ile Zuzia pije i pytam co raz czy chce siusiu. Nawet jeśli nie poprosi to prowadzę ją na nocnik i siada. Czasem nie zrobi. Cass cieszę się, że z Kubusiem lepiej. |
|
|
|
|
#2673 |
|
Ola-Unhola
|
megi, musisz wejść w ustawienia.
Płacę z Allegro - Konfiguracja konta. Podać dane - nr konta i zaznaczyć wypłatę na żądanie.
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, mnie się ten pierwszy Kacper podoba najbardziej
dla Amelki za bycie dzielną na szczepieniu i za gabaryty dla Amelki za siku do nocnika
|
|
#2675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cassandra 23 cieszę się, że z Kubusiem lepiej
już niedługo Kubuś zajmie się zabawkami i będzie miał gdzieś mamusię Amela się zabawi ładnie, ale ktoś w pokoju musi być i to podziwiać Mamą też się nie przejmuj, może też ma gorszy okres. Na pewno kocha Kubusia bardzo Cytat:
![]() Już zrobiłam tak jak mi Ola napisała, zmieniłam w ustawieniach. I teraz mi przeleją? Bozi jaka ze mnie głupia dziewica ![]() tak będę robićCytat:
za oświecenie
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że Kubuś juz zdrowy ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Ano nie ![]() Acha
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale obiecałam sobie, ze sie tym w koncu zajme, bede bardziej stanowcza i mam nadzieje, ze Kuba szybko załapie. Cytat:
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mamie słońce w oczy świeciło ![]() A kliknęłaś "zleć wypłatę"? Powinnaś mieś status "rozpoczęta" i jutro kasa na koncie będzie |
|
|
|
|
#2679 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wie, ze sie robi siku i kupe ale nie wie ze trzeba do nocnika ![]() Cytat:
![]() Duzo zdrowka dla teścia. Cytat:
Bo moja ma 70 lat ale zdarzy juz jej sie nie trzymac moczu i wogole ciezko chodzic i sie schylic ![]() Cytat:
|
|
|
#2680 |
|
BAN stały
|
cass
![]() dzieki dziewczyny za brawa dla Amelki... taka mnie niemoc ogarnela ze szok... spac mi sie chce, na szczescie Amelka grzeczna i bawi sie sama i daje mi odpoczac... Karo nie robilam tych klusek bo maz wrocil wczoraj ok 23 a to juz nie czas na takie jedzonko... |
|
|
|
#2681 |
|
Ola-Unhola
|
Wkleiłam w albumie foto Bartka w nowej kurtce, rękawy trochę za długie, ale jest mega ciepła
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zadomowienie
|
Unholy co to jest dermo roller?
Cass, Skierko ja mam ostatnio taki sam nastrój jak Wy . Albo mi się płakać chce albo chodzę wściekła. Może jakieś przesilenie zimowe czy coś...... Biedny ten mój Tż ciągle się wyżywam na nim
|
|
#2684 | |
|
Ola-Unhola
|
Hehe, na razie mi wystarczy, zę pyskować zaczyna
![]() Nie wiem jak przezyje reszte... ![]() Cytat:
http://naturaliskosmetyki.pl/laborat...y-c-3_132.html Róże grubości i dł igiełki, które "wbijają się" w skórę (twarz, ciało). Potem wciera się witaminy i inne naturalne substancje, które dzieki tymi mikrouszkodzeniom lepiej są wchłaniane przez skórę. System terapii igłowej ( DTS – Diskneedle Therapy System ) to zabiegi wykonywane za pomocą nowej generacji przyrządów do mikronakłuwania. Idea tego najbardziej innowacyjnego i zaawansowanego systemu na rynku kosmetycznym i medycznym opiera się na wywołaniu bardzo licznych, mikroskopijnej wielkości uszkodzeń skóry, co stymuluje naturalne procesy naprawcze tkanek, prowadzące do odmłodzenia skóry, usunięcia blizn, przebarwień i innych defektów skóry. Działanie DTS Rollera: • zwiększa napięcie skóry twarzy, szyi i dekoltu poprzez silną stymulację wytwarzania kolagenu i elastyny • usuwa drobne linie i redukuje głębokie zmarszczki oraz bruzdy na twarzy i szyi • zwiększa przenikanie substancji czynnych o ok. 400 - 1000 razy • pogrubienie skóry bez jej uszkodzenia czy łuszczenia • niweluje przebarwienia - niezbędna ochrona kremami z filtrem SPF min. 50 oraz regularna reaplikacja w ciągu dnia • niweluje rozszerzone naczynka - wspomagająco • pomaga w walce z cellulitem • ujędrnia skórę na brzuchu, pośladkach, udach, ramionach – wizualnie zauważalna poprawa stanu skóry w kilka dni po pierwszym zabiegu • powoduje zmniejszenie wypadania włosów i pobudzenie wzrostu włosów w przypadku Alopecii • brak ciągłego podrażnienia skóry Wskazania: • skóra starzejąca się, wiotka, mało elastyczna • skóra wymagająca liftingu, poprawy owalu twarzy • zmarszczki - „ kurze łapki „ , zmarszczki wokół ust • zmiany potrądzikowe - ubytki, dziurki, blizny • wypadanie włosów (Alopecia) • rozstępy • blizny pooperacyjne, atroficzne Zalecana częstotliwość przeprowadzania zabiegów: • igły 0,25 mm – zabieg na tej samej powierzchni można powtarzać co 2 dni Roller z igłami 0,25 mm powinien być regularnie stosowany pomiędzy zabiegami DTS Rollerem o dłuższych igłach, w celu regularnego dostarczania skórze substancji indukujących produkcję kolagenu i elastyny • igły 0,50 mm – zabieg nie częściej niż 1 raz w tygodniu • igły 1,00 mm – zabiegi należy powtarzać nie częściej niż co 2-3 tygodnie • igły dłuższe niż 1,00 mm - zabiegi co 6-8 tygodni Więcej informacji w Kompendium Wiedzy o Rollerze na płycie CD załączonej do każdego zakupionego DTS Rollera. Jakiej długości igły zastosować? Igły o długości 0,25 mm - zwiększenie absorpcji substancji czynnych W zależności od zastosowanych surowców (kosmetyków) podczas zabiegu działa na: • płytkie zmarszczki • ujędrnienie skóry twarzy, szyi, dekoltu • poprawa kolorytu skóry • wypadanie włosów Igły o długości 0,5 mm - odbudowa kolagenu - zwiększenie absorpcji substancji czynnych • redukcja zmarszczek • poprawa struktury skóry • ujędrnianie skóry twarzy • przebarwienia • skóra trądzikowa Igły o długości 1,0 mm - odbudowa kolagenu - zwiększenie absorbcji substancji czynnych • redukcja zmarszczek • ujędrnianie twarzy i ciała • poprawa struktury skóry • blizny potrądzikowe, bliznowce • rozstępy • cellulit http://naturaliskosmetyki.pl/dermaro...lek-p-225.html
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chyba się bała że sobie pokiereszuje twarz
|
|
#2686 |
|
Ola-Unhola
|
Mama moja robi juz długo i po ma tylko lekko zaczerwieniona twarz przez 1 dzień
|
#2687 | |||
|
Zakorzenienie
|
czy zauwzy? watpie
![]() ale zdzierstwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla panny Ameliisuper ![]() Cytat:
u nas dokladnie to samo jest juz nie tlumacze bo wie jaka lubie ![]() ale moze powiedz ze chcesz cos podobnego jak ma np. Zielinska czy Aneta Zajac(Marysia z 1 milosci) czekam na malza i ide zaraz do fryz
|
|
#2688 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bo Ty mieszkasz w wielkim mieście
Cytat:
![]() Cytat:
Bartuś wczoraj zrobił troszke i chyba się "zabloikował" jak nocnik zaczął grać ... dokończył u taty na koszulce Cytat:
... i miałam własnie napisać o Twoim TŻ-cie ... ze jakby miał więcej czasu dla Kubusia to moze Kubuś nie kleił by się tylko do mamy co do nastroju to tez mam chrapkę na Likierek, ale ja nie przepadam za bardzo za słodkimi zapachami chociaż jeden mi się osatnio spodobał ... jakos po ciaży mi się poprzestawiało ... zawsze wolałam świeże perfumy Cytat:
ja kiedys czekałam i czekałam i się nie doczekałam |
||||
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ale sie wkurzam, sanek dalej nie mam. chociaż na stronie kuriera jest napisane od 9 rano ze " Przesyłka przekazana kurierowi do doręczenia"
nawet zadzwoniłam na infolinie zapytac czy na pewno dzisiaj dostane to potwierdziła babka że tak. No więc czekam czekam eh chyba mam gorsze dni Unholy, a ty używałaś tego dermarollera? |
|
|
|
#2690 |
|
Ola-Unhola
|
Wojtusiu, ja jeszcze nie używałam. Mama kupiła kiedyś ten z wymienną głowica i mam zamiar kupic sobie swoją rolkę i przekładać do całego mechanizmu.
Lub jak uzbieram to sobie kupić caly sprzet za te 250 zł. Potem dokupuje się tylko samą głowice za 135 zł,a nie co pół roku nowy roller. Poza tym Mama ma porównanie (zwykły i wibrujący). Ten drugi mniej boli i lepiej/dokładniej robi. Kosmetyki są tanie i o wiele lepiej działają niż na nie potraktowaną rollerem twarz. Trzeba tylko pamiętać, zeby używać tych naturalnych, bez konserwantów. Czyli Naturaliskosmetyki.pl zrobsobiekrem.pl biochemiaurody.itp
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo za dużo ma do roboty bo nie panuje na raz, by się bawić i zawołać że się chce L tak robi jak ktoś przyjdzie. "Podnieci" się tak bardzo wizytą że zapomina wołać-dziś tak zrobiła 2x-kuzynka wpadła niezapowiedziana Cytat:
![]() Cytat:
![]() umarłam PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#2693 | |
|
Wtajemniczenie
|
megi, ja sadzam Zuzie na wyczucie
a kupe to z reguły pokazuje lub widzę po niej ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś raz zrobiła w majteczki siusiu. Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-12-07 o 20:53 |
|
|
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
A Zuzia dzis rekord: ani razu
![]() superowe te nasze dziewczynki
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
może i moja Oli niedługo sie nauczy. Narazie psychicznie jestem zmęczona i przyznam ze nie przykładam sie do tego nocniczka, ale jak trochę sie podniosę to wezme się za nocniczek i Oli.
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Kasiu cieszę sie ze jest już @
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
ja po wizycie u fryz, rozmawialam z kosmetyczka i mam ochote na rzesy
130zł ale chyba warto skoro moga trzymac sie do 3 mcyaaa smarujac zelem dziaselka malej zanim zasnela wyczulam wierzcholek -przebil sie kolejny zabek ![]() moze i stad ma katarek i ten apetyt tez miala gorszy ![]() Cytat:
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas 16 a czuję, że pchają się 5 Nie mam jak sprawdzić bo Zuzka gryzie strasznie jak chcę palec włożyć ![]() Coś mi Zuzia jakby pokasłuje i nosek lekko miała zapchany ale nie wiem czy to od płaczu czy coś się zaczyna, oby nie ![]() Nie śpi teraz bo właśnie prosiła o siusiu na nocnik. |
|
|
|
|
#2700 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie dajcie się ![]() Cytat:
Mnie też coś bierze deprecha, ale odsuwam od siebie jak mogę ![]() Cytat:
![]() Daj spokój ja w szoku jestem bo w Anglii dostałaś czek i na miejscu Ci wypłacili w banku, a tu takie cyrki ![]() Cytat:
Jak to ![]() Przelew z All już mam na koncie, dziękuję Cytat:
![]() Super !!!! Cytat:
dzięki za odp. Cytat:
Dotarłam w końcu do domu. Małż siedział z małą. Na zdjęciu efekty dobrze, że to tylko kreda
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

To mój pierwszy raz 
30 min, co godzinę? 
już niedługo Kubuś zajmie się zabawkami i będzie miał gdzieś mamusię
Mamą też się nie przejmuj, może też ma gorszy okres. Na pewno kocha Kubusia bardzo 

dobrze se wogole kojarzy juz ze robi kupe i siku

nawet zadzwoniłam na infolinie zapytac czy na pewno dzisiaj dostane to potwierdziła babka że tak. No więc czekam czekam 

DOSTAŁAM @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)