![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, odlewki, próbki, pielęgnację i inne>>>Jesli pierwsza piszesz w moim wątku odpisujmy u siebie wzajemnie. Jeśli to ja zaczynam rozmowę dostosuje sie do Twoich zasad w tej kwestii. W innym wypadku nie bede śledzić wątków.<<< * Wysyłam listem poleconym ekonomicznym najczesciej do 2 dni roboczych od wymiany adresów na PW.* Dokladki / Rezerwacje / Wymienione * Jesli cos jest niejasne, trzeba dodatkowych szczegółów, zdjęć - proszę pytac! * Wysyłane przeze mnie rzeczy sa czyste i zgodne ze stanem na zdjęciu i opisem. Tego samego równiez oczekuję. * Preferuję jednoczesną wysyłką, aby nikt nie musiał czekac zbyt długo. Przy 0 (zero) przekupkach jednoczesna wysylka tylko znanym mi i w moim odczuciu dla mnie zaufanym osobom. * Wymienione rzeczy usuwam z wątku po potwierdzeniu ich otrzymania przez wizażankę. Aktualnie w drodze są przesyłki do: WISH -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A teraz do sedna, czyli na wymianę mam: ![]() Zdjęcie 1 Naszyjnik + kolczyki Zdjęcie 2 Woods of Windsor White Jasmin - zestaw: 100ml edt, 100g mydelko, 100ml żel do kapieli, 100ml balsam do ciała, świeczka zapachowa; edt bez kilku psikow, reszta nowa, zapakowane w pudełko (kasienka5g) Zdjęcie 3 -nowy żel pod prysznic 500 ml Reflection Avon Senses,(kasienka5g) Zdjęcie 4 - ołówek do oczu Bourjois, kolor niebieski (bleu evasion), tylko przetestowany, zużycie w zasadzie żadne Zdjęcie 5 - Szminka Color Trend Avon, raz przetestowana, odcień Sequin (ta po lewej) Zdjęcie 6 Zdjęcie 7 - Hawajski balsam do masażu ciała (mozna stosowac zwyczajnie jako balsam do ciała, 150 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, - Maseczka do twarzy Marokańska róża Planet SpaAvon, zostało ok. 40 %
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-10-12 o 16:45 Powód: dokladka + porządki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki, pielęgnację i inne.
cos u mnie za
-Marshmallow Demeter, edc o zapachu pianek marschmallow, 30 ml bez 3 psików -Petal Avon 30 ml z ubytkiem testowym, jest pudełko, edt oddam wszystko;d zeby sprobowac jak pachna pianki ;d
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a co bys chciala za to?
mam paris hilton can can jeszcze, jesli lubisz slodziaki mam jeszcze hard candy karmel z wanilia 100ml duzo zostalo ck euphorie miniaturke moze z 10ml mam taka pianke moze by Cie interesowala dwa razy uzythttp://allegro.pl/dessert-by-jessica-simpson-pianka-balsam-do-ciala-i1338746675.html powiedz co Cie interesuje wiecej, poszukam, zalezy mi na tych zapaszkach, jeszcze na sugar pink ;p
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Alien Likierowy
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ispahan, Currara Taboo, Nature Millenaire?
Zerknij co mam w podpisie, mam również taką torebkę: klik Torbę kupowałam w Deichmanie
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zapytam teoretycznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
chyba to odpowiedz nie do mnie miala byc, bo ja nie chce alienka
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mam troche torebek, moge porobic zdj
![]()
![]() |
#17 |
perfumove love
|
I ja po Aliena, najlepiej w zestawie z odlewką Feminite du Bois
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1291838023 coś u mnie za zestaw?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Aliena?
poza wątkiem mam La Perla J`Aimes fleurs, ok, 7 z 30ml Chanel 5 ok.25 z 100ml Champs Elysess ok. 30 z 100ml Prada Ambre mini 7ml Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2010-12-08 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487757 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze tak etapami odpowiadam, ale staram sie nie pogubić
![]() niestety nic nie znalazłam ![]() niestety nic ![]() No tak ![]() ![]() niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2364779 2] -Marshmallow Demeter, edc o zapachu pianek marschmallow, 30 ml bez 3 psików
coś u mnie? ![]() [/QUOTE] Niestety nic ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.