|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
Edytowane przez Niezapominajka 89 Czas edycji: 2010-12-10 o 00:13 |
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musze miec dopasowane bo inaczej mi sie nie podoba jak cos lezy no chyba, ze cos ma typowo luzny kroj to wtedy inna sprawa ![]() no uciekam Niezapominajka ja mialam namysli dokladnie ten http://alejka.pl/lirene-nature-matte...ino-30-ml.html
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-12-10 o 00:14 |
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec zaszalalam dzisiaj i zrobilam sobie peeling buzi i teraz z maseczka nawilzajaca siedze
|
|
|
|
#4864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
było dzisiaj:
prysznic balsam na ciało serum do biustu krem pod oczy krem na stopy sudocrem na twarz |
|
|
|
#4866 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry ślicznotki
![]() Moje wczorajsze spamowanie: - kąpiel żel pod prysznic pallmolive - mycie włosów garnierem - odżywka fructls (którą później spłukałam )- odżywka soyss bez spłukiwania - balsamowanie ciała - serum na biust - mycie twarzy mydłem protex - olejek pichtowy - kapsułki A+E - bervoxyl punktowo - wazelina na usta Cytat:
Kurczeee mogłam wcześniej to napisać ![]() Cytat:
Jak widać ma wioele zastosowań ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że znaleźliście coś wzamian Cytat:
Taki elegancki
|
|
|
#4867 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Talullah witaj my sie nie znamy ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- ramonciu jestesmy z Toba myslami ![]() moje kochane wczoraj spedzilam taki cudowny wieczor z moim mężęm i uslyszalam tylke komplementow ze jestem cudowan piekna i az za cudowna troche glowka mnie boli po wczorajszej nocy pozno spac poszlismy ogladalismy haloween 2 ojej masakra..... a w wiadomosciach mowili o dziewczynce w wydarzeniach i w faktach i jej nie znalezli jeszcze , nie moge przestac o niej myslec znalam ja troche, ojej co sie dzieje z tymi ludzmi, wczoraj wyprobowalam olejek rycynowy i ladne mam wloski ile trzeba trzymac? ja nalozylam go bezposrednio z butelki na wloski dobrze? ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- zakupilam sobie pokrzywke i herbatke zielona ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- a uzywa moze ktoras takich husteczek samoopalajacych w saszetkach bo ja uzylam i mam ladnei opalona cere tzn twarz i szyje i dekolt, mam tyle kosmetykow do kupienia ze makabra a brak kasy chyba mame naciagne na kosmetyki z avonu jest konsultantka i zawsze zamawia mi co chce
|
|
|
#4868 |
|
zawsze mam racje
|
marlienkaa2: a Ty nie nosisz już grzywki?
|
#4869 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc
![]() Cytat:
na szczescie znalezlismy inny osrodek/dom ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4870 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja się do szkoły szykuje i chyba widzę już że do świąt nie wytrzymam z nieregulacją brwi... (chciałam je sobie zahodować żeby pójść potem z nimi do kosmetyczki..,)
|
|
|
#4871 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
ja mam week z gloowy, bo ja w szkole a TZ na kursie i tak sie rozmijamy czasowo,ze dzisiaj jak odbiore go z kursu to sie zobaczymy, jak nie to sie nie widzimy, ale to dopiero o 19. Cytat:
![]() milutka kobieta... my wczoraj w kolobrzegu zarezerwowalismy, tylko dzisiaj mam o 18zadzwonic tam i zapytac sie czy napewno sa miejsca, bo 1pokoj jest zarezerwowany, ale nie potwierdzony dlatego mam sie dzis o to dowiedziec. ale zalezy nam, bo pokoje fajne, lozka malzenskie, w kazdym pokoju lazienka i za 35zl mam pytanie do Ciebie, jak stosujesz amle to wypadaja Ci wlosy? mi leci tak spokojnie podczas mycia 10-20 i drugie tyle przy zmywaniu maski... i nie wiem cyz zle robie, bo ja je na mokro rozczesuje grzebieniem z szeroko rozstawionymi zabkami, bo tak je rozczesuje bez problemu, a jak splukam i owine w recznik i pozniej chce rozczesac to musze sie nameczyc, natomiast suchych nie rozczesze bo sie skreca i pozniej jak sianko wygladaja... a jak je tak czesze jak sa mokre to duzo mi zostaje na grzebieniu, boje sie, ze wtedy sa bardziej poddatne na lamanie/wypadanie ![]() Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-10 o 10:59 |
||
|
|
|
#4872 |
|
zawsze mam racje
|
Na przełomie jesieni i zimy więcej niestety włosów wypada...
![]() A ja przedwczoraj znalazłam u siebie siwego włosa
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buahhot, zapomnialamnapisac, ze ladny sweterek, ja bym wybrala jakis zywy kolor
|
|
#4874 |
|
Naczelny Hipster
|
Hej, piękności
![]() kobietasukcesu ja mam 20 lat i co miesiąc wyskubuje sobie około 5 siwych włosów I juz od kilku lat mi sie pojawiają Talullah, Niezapominajka 89 nie znamy się, heeej ![]() snowhitee Kupiłam masć z wit. A i pomaga, dziękuję Jeszcze jestem trochę zaczerwieniona na polikach, ale jest lepiej, czuje tylko jeszcze, że mam skórę taka trochę ściągniętą...
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Byłam wczoraj u fryzjera i usłyszałam, że mam bardzo zdrowe, mocne i lśniące włoski ![]() Stosuję też ten krem na dłonie neutrogena, ale i tak zaczęła mi skóra pękać, nie cierpię przez to zimy, nie wiem już co z tym robić.
|
|
#4876 | |
|
Raczkowanie
|
Witam ja juz po śniadanku ide za chwile do sklepu na zakupy.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kompres jaki agusiownik proponuje jest swietny! rekawiczki jednorazowe, duza wartwa kremu, wtedy uzywalam z oriflame spa, zaraz znajde na kwc to wkleje i efekt zachwycajacy! tylko rekawiczki tkaie jak u dentysty,przylegle nie takie ja na stacji benzynowej czy do farbowania wlosow, bo napewno beda szeleescic i spadac podczas snu ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- edit: oriflame avene na mnie tylko te 2kremy dzialaja i to doglebnie
|
|
#4880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno siwych włosów nie powinno sie wyrywać, bo na jego miejsce pojawią się kolejne
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczęłam siwieć jak skończyłam 16 lat, nie żeby jakoś strasznie, ale ciągle muszę wyrywać siwe włosy
|
|
|
|
#4883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
mojemu jeszcze dalam szampon babydream i tak mu sie blyszcza, no cholera mnie bierze jak patrze i dotykam jego wlosow, takie mieekkie
zapomnialam sie pochwlaic, ze ostatnio zmusilam go do oczyszczania twarzy, zrobilam mu peeling,maseczkie oczyszczajace,nawilzajaac e, punktowo krem na problemy skorne i alantanem go posmarowalam i mat mu sie trzymal caly dzien ![]() no w szoku bylam! zrobilam sobie z niego testerka troche ale zadowolony byl, mowil ze juz nie mial tak sciagnietej twarzy jak wczesniej i ze jest okej. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Dziewczyny mozecie polecic mi jakas polska muzyke? chodzi mi o takie kawalki do pospiewania w aucie odstresowania sie itp ![]() czasami mam ochote zmienic plytke na jakas polska, bo nieraz ta zagraniczna po prostu mnie juz meczy, jak duzo jezdze..
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-10 o 13:37 |
|
|
|
#4885 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kobietki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powinnam iść kupić maseczki do twarzy, ale jest zimno i nie chce mi się wychodzić z domu kupię sobie jutro przy okazji, bo muszę iść na zakupy, ciągle nie mam czapki ![]() Poza tym znowu zgubiłam pęsetkę Jak nie znajdę to będę ludzi straszyć niewyregulowanymi brwiami
|
||||
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4887 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Ale miałam koszmarną noc. Spałam może z 3godziny. Jak rano spojrzałam w lustro, to aż się przestraszyłam, takie miałam worki pod oczami Dzisiaj planuję zadbać o włosy. Będzie olejowanie, odżywkowanie, mgiełka Radical, peeling skóry głowy i może jeszcze zabieg cynamonowy. Kobieta Sukcesu Tak, nie noszę już grzywki. Wkurzała mnie, bo nie chciała się układać i za szybko rosła. Nigdy więcej.
Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2010-12-10 o 14:45 |
|
|
|
#4888 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie rękawiczki mam w domu więc jezcze dzisiaj zadziałam.
|
|
|
#4890 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a co do amli, to ostatnio skarzylam sie na wypadajace wlosy, ale wiem ze to nie po niej, bo juz uzywalam jej wczesniej i nie wypadaly mi wlosy. Teraz wypadaja mi prawdopodobnie przez pore roku i generalnie przez pogode-z cieplego wychodze na mroz itp ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

Lub Pharmaceris 

dla mnie ten jest na 100% za maly, myslalam o Tobie 
)
Kurczeee mogłam wcześniej to napisać 
Dobrze, że znaleźliście coś wzamian