|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cieszę się, że podobają Wam się obrączki. Ciekawe jak będzie to wyglądało z grawerami... Już się nie mogę doczekać, kiedy je będziemy mieli
![]() Mnie się tyle rzeczy w Rossmanie podobało, ale z kasą kiepsko i musiałam oszczędnie rozporządzać pieniędzmi Mam teraz ochotę na ten czerwony balsam do ciała z Garniera do bardzo suchej skóry. Chciałabym też kupić coś do biustu i do ujędrnienia pośladków, ale nie wiem co, bo nigdy nie miałam czegoś takiego....Znowu próbowałam przykleić sztuczne rzęsy i niestety znowu się nie udało ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Talullah, mnie tylko o to chodzi, że robił z tego taki problem. Jak nie chciał mi całego dnia usprawiedliwiać, to mógł tylko napisać informację, że tego dnia stawiłam się do przychodni lekarskiej (jedna moja lekarka tak robiła), a przecież nic mu nie szkodziło. Z resztą jeśli nawet, to mógł po prostu powiedzieć, że nie, a nie prawić mi kazanie i jeszcze mówić, że do szkoły zadzwoni z pretensjami.... :/ Wychowawczyni pokażę skierowanie, bo jest tam data, ale o usprawiedliwienie poprosiłam go zanim mi zaczął wypisywać to skierowanie. |
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana ładne obrączki.. Ja też będę chciała grawer ale jaki to nie wiem, na pewno data
Jak Ci pani nie będzie chciała usprawiedliwić to pokaż jej to skierowanie, potwierdzenie, że byłaś.
|
#4803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jezeli mu powiedzialas ze MUSISZ miec zwolnienie bo szkola CHCE to sie nie dziwie ze sie wkurzyl. Jest rozporzadzenie prawne i szkola nie moze rzadzic sobie i tyle bo jej sie tak podoba. Masz 18 lat - usprawiedliwiasz sie sama. Nie masz - rodzice. Wprowadzono to poniewaz w takiej przychodni naprawde jest dziennie mase osob i czas ktory sie straci na pisanie niepotrzebnych do niczego papierkow mozna lepiej spozytkowac - na dokladniejszy wywiad, lepsze dobranie lekow itd. A zwolnienie do pracy to juz zupelnie inna bajka, tego Ci nie moze nie dac. A tak ogolnie to gratuluje slubu, mam nadzieje ze bedziesz bardzo szczesliwa ![]() |
|
|
|
|
#4804 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
i jak dobrze że wróciłaś- od razu prawno medyczny problem rozwiązany ![]() co do fartuszków- mi się drugi podoba bardziej
|
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi dotyczące włosów
Chyba jednak się odważę bardziej zniszczyć moje, które wbrew pozorom wcale nie są takie zdrowe, a lśnią dzięki wieloletniej pielęgnacji ich jedwabiem i nabłyszczaczami . Strasznie podobają mi się takie drobne, jasne pasemka ![]() _____ Talullah, moim zdaniem obydwa fartuszki są faaajne, takie kobiece i ładne )A co do fryzury Dody ... Ja na jej miejscu nie zakładałabym nawet takiej peruki, bo wygląda bardzo niekorzystnie .
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Ja dziś dopiero ok.16:30 byłam w domu makabra... Taka padnięta jestem, ale zjadłam już ciepły obiadek, zrobiłam sobie cynamonową herbatkę, umyłam włosy i siedzę od ok.17 z Glorią na głowie - zobaczymy jakie efekty A właśnie na tej Glorii pisze, że 5-8min trzymać, a jak Wy to robicie? Bo ja postanowiłam trzymać tak ok.4 godzin -robię tak cały czas z odżywkami itd., że na godzinę, dwie albo więcej zostawiam i nic się nie dzieje, myślicie, że tu też będzie ok? tillavanilla - dzięki za info ![]() marthaaa - śliczne masz te włosy i kolor również! Ja bym nie ścinała ani nie robiła takich pasemek - swoją drogą mnie się bardzo takie nie podobają.. ![]() sylwi_86 - witaj Tylko jedno małe ostrzeżenie: spamowanie z Wizażowymi Dziewczętami z tego wątku wciąąga A przebywanie tu - jeszcze bardziej ![]() dianulaa - a ja nawet nie wiem jaką mam różnicę, jak wysuszę włosy to zmierzę i napiszę Ojej aż tyle ?! Uoo matko..To nie jest dobra wiadomość ![]() _blondyneczka_ - hmm to akurat musisz sprawdzić sama na sobie, ale powiem Ci, że mnie też dużo rzeczy uczula i przeróżnych kremów używałam i ten z Ross, bambino i nivea to moja złota trójca jak na razie ![]() A co do tego porwania - ja bym tych wszystkich porywaczy, gwałcicieli, pedofilów i zabójców to powybijała, normalnie powiesiła za przeproszeniem za jaja i patrzyła jak cierpią Przepraszam, ale mnie aż nosi jak czytam i oglądam takie rzeczy, ja nie wiem jak ludzie mogą być tak bezlitośni i okrutni...samaraNW - no nie wierzę?!?! Ja nie mogę, mogła sobie dać na wstrzymanie ta laska - dała negatywa i dobra spokój... ![]() ![]() kobietasukcesu - ja również niemieckiego nie lubię, wręcz nienawidzę tego języka - jest taki twardy, ciężki, ciągle brzmi jakby ktoś komuś rozkazywał i ogólnie tak źle mi się kojarzy I u nas też taki system jest.agusiownik - dzięki za odp. buahhot - a mnie się wydaje, że to jednak peruka A i bardzo naturalny efekt z tymi kępkami! A co do prezentu - pewnie, że sweterek może być, ale jeszcze możesz pomyśleć nad czymś co będzie związane z jego zainteresowaniami, marzeniami itd. ![]() Kalpana - no i bardzo ładne - proste, stylowe + graweracja imion, super! A jakie perfumy dostałaś? I dziwne z tym lekarzem, ja jednak bym się wstrzymała ze szpitalem i poszukała jakiegoś innego ...Talullah - pewnie, że pamiętamy! ![]() Co do fartuchów - drugi ładniejszy i taki stylowy,śliczny!O i korzystając z okazji, ze już jesteś mam pytanko Bo zakupiłam sobie te tabletki Merz Spezial na skórę, włosy i paznokcie i tam pisze, żeby brać 2 razy dziennie po 1 tabletce, tylko, że one są stosunkowo drogie dla mnie, żeby je tak co miesiąc kupować i chciałam brać 1 tabletkę dziennie, wtedy starczy opakowanie na 2 miesiące (jest ich tam 60) - i jak myślisz będzie to miało jakiś zły wpływ, albo osłabi działanie albo coś? Bo ja się nie znam i tylko tu tak domniemamy z dziewczynami jak to może być Tutaj wkleję skład: Skład: 1 drażetka: Witamina C 75,00 mg; L-cystyna 30,00 mg; Witamina E (octan) 9,00 mg; B-karoten 0,90 mg; Amid kwasu nikotynowego 10,00 mg; Pantotenian wapnia 3,00 mg; Witamina B2 1,60 mg; Witamina B6 (chlorowodorek) 1,20 mg; Witamina B1, (azotan) 1,20 mg; Witamina A (octan) 1.500 j.m.; Witamina B12 (cyjanokompleks) 2,00 mikro g.; Witamina D3 50,00 j.m.; Biotyna 0,01 mg; Suchy wyciąg z drożdży 100,00 mg; Żelazo (II) fumaran 20,00 mg. Dobra, moje Drogie - postanowiłam dzisiaj posprzątać mój pokój, żeby w sobotę mieć luźniej - bo jutro to nie będzie czasu i uporządkować ładnie moje wszystkie kosmetyki Do usłyszenia później
|
|
#4807 |
|
Raczkowanie
|
Tallulah Aaa to nie wiedziałam. Myślałam, że szkołę traktuje się w tym przypadku jak prace
No cóż, fajnie, że wróciłaś i gratulacje ![]() Zaraz wypróbuje krem fructals na włosy
|
|
#4808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, ja tez je zamierzam zaczac lykac ![]() Ja bede brala tak jak jest na opakowaniu czyli 2 x 1 bo jednak dawka o polowe mniejsza to duza roznica, organizm sie bedzie wolniej wysycal i nie bedzie takiego efektu a moim zdaniem szkoda pieniedzy zeby tak "brac - nie brac" rozumiesz co mam na mysli? ![]() Konsultowalam sie z moja kolezanka ktora poszla na derme i z tego co wiem duuuuzo osob bierze Merz Special i brane regularnie i przepisowo naprawde pomaga. Zreszta teraz jest najgorszy czas dla skory, wlosow i paznokci wiec lepiej dla nich zrobic pelna kuracje ![]() Branie raz dziennie moze nie dac takich efektow i to po prostu moze byc strata pieniedzy. Ja licze na wzmocnienie wlosow i paznokci bo w okresie zimowym mam po prostu fatalne - wlosy suche i wypadaja wiecej niz zazwyczaj, paznokcie sie zadzieraja i lamia, robia sie miekkie Wiec licze na ten Merz ![]() Ze skora nie mam problemow ![]() Aaaaa, zapomnialam napisac - mam orbitreka Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-12-09 o 18:27 |
|
|
|
|
#4809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio kupiłam sobie maskę do włosów chantal pro salon intensis nawilżającą i również zaraz ją chyba zastosuję na włosy pierwszy raz Czytałam dużo opinii, że dobra, więc się skusiłam, zobaczymy, jakie będą efekty... Oby pomogła. Ogólnie skoro mówicie, że teraz taki okres na wypadanie włosów, to nie dziwię się, że mój dywanik w łazience codziennie wręcz zasypany jest moimi włosami
|
|
|
|
|
#4810 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
napisz jak wlosy po nim
|
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Zielone_oko mnie też się podoba data, ale my bierzemy teraz cywilny, a później- może za rok kościelny i trzeba by dwie daty :P A dla nas ważniejsza jest ta od ślubu kościelnego, więc teraz tylko imiona grawerujemy, a datę jak już będzie kościelny ustalony. Mam nadzieję, że grawer będzie ładny. Myślałam żeby było na obu obrączkach i moje i TŻta imię, ale ostatecznie na mojej będzie jego i odwrotnie.
Talullah bo tak jest u nas, że szkoła wymaga zwolnień/usprawiedliwień lekarskich. Nawet jak ktoś np. przyjdzie na drugą lekcję, bo na pierwszej był u lekarza, to ma usprawiedliwienie od niego przynieść za tą godzinę. Ale moja szkoła ogólnie jest dziwna, np. usprawiedliwienia i zwolnienia nadal mają nam pisać rodzice.... Zastanawiam się jak po ślubie zrobić.... Bo teraz piszę sama, ale w imieniu rodziców, a później? W imieniu TŻta? hahaAlessandra te perfumy to La Rive Madame in Love |
|
|
|
#4812 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda bo ja mu zawsze z kadej okazji, nawet z dnia chloapak robie prezent, a on no coz, nigdy nie ma kasy.. ale nie chc emi sie juz o to klocic, jest taki i tego nie zmienie, kazdy musi miec wady ![]() ja bym kupila sweterek albo marynarke moze jakas koszule fajna, zalezy co nosi Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jest dziwna i postepuje wbrew prawu. To raz. A po drugie osoba pelnoletnia nie ma obowiazku nauki wiec nie rozumiem dlaczego rodzice maja takiej osobie pisac usprawiedliwienia? Przeciez to smieszne. Kupilam sobie wosk i galaretke do wlosow lucido - l, juz sie nie moge doczekac az do mnie przyjda ale to pewnie jeszcze pooootrwa
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i chyba wszędzie... ![]() dziewczyny nie mam czasu na nic, dziś chyba pójdę spać przed 21, już zasypiam |
|
|
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
MatkoOo... Jest okropna!!! Nałożyłam ją na wilgotne włosy i zostawiłam tak żeby wyschła. No i patrze do lustra, a moje włosy wyglądają jak siano
Były lepiące i sianowate :/ Szybko poszłam je spłukać, płukałam chyba z 15 min... teraz siedze w ręczniku i zaraz nałoże na nie syoss'a bezspłukiwania i mam nadzieje, że obejde się bez ponownego mycia Ale jestem zła wrrr... A na opakowaniu pisze, że jej się nie spłukuje. Co za bzdety wypisują
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-09 o 19:25 |
|
|
|
#4816 | |
|
zawsze mam racje
|
Tymczasowy chyba na tydzień.
U mnie nawet jak byłam pełnoletnia to nie chcieli przyjmować usprawiedliwień od uczniów :/ ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-09 o 19:32 |
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wreszcie wróciłaś Gratulacje!!! A co do fartuszków, to obydwa sa ładne, ale ten 2 fajniejszy chyba. A nie wolałabyś sobie uszyć? Ja na masaż równiez musiałam sobie zorganizować fartuszek, bałam się że nie trafie z rozmiarem i skończyło sie na szyciu Z materiałem wyszło mi niecałe 70 zł ![]() Kalpana no obrączki świetna sprawa. Mi podobają się z delikatnym wzorkiem ale tylko i wyłącznie białe złoto. Powiem Wam że ja z moim Tż nosimy obrączki od jakiś pewnie ponad 2 lat W 1 roku chodzenia, dałam Tż swoją, którą nosiłam zawsze na kciuku, wiem że dużo to znaczyło dla niego, chciał żebym i ja miała od niego więc mi kupił srebrną. Później ja jemu wzmocniłam tą ode mnie i w środku umieściłam grawerkę no i oczywiście Tż z grawerką się zrewanżował. Już wielokrotnie pytano mnie kiedy ja ślub miałam skoro taka młoda, hehe ale powiem Wam że tak się przyzwyczaiłam do tej obrączki że z palca jej nie ściągam, jedynie na masaż bo wtedy muszę mieć gołe ręce ale tak mi dziwnie wtedy śmiejemy że GPS-Y założone i powiem wam że i wygodnie, bo czasem jak jakiś facet próbował podbijać do mnie, wystarczyło że paluszka pokazałam i odwrót, nie potrzeba mi przygodnych flirtów
|
|
|
#4818 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Jesli nie chce sie az tak drastycznie to powolutku chodzic do fryzjera co miesiac i stopniowo scinac.Cytat:
![]() ehh Ramonciu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie lubie jej![]() ![]() Cytat:
ja sama miedzy innymi kupilam bluze TH przeciez ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze z brzuchem to nic powaznego lepiej pojdz jeszcze do innego lekarza Cytat:
![]() Cytat:
oba fartuszki fajne ale mi chyba bardziej sie podoba nr 1
|
|
#4819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Komplet, zakiet i spodnie bo dorwac jakies ladne biale spodnie w normalnym sklepie to byla masakra a w sklepach medycznych wszystkie byly za duze i mialy wysoki stan czego nie cierpie. Aaaa i niektore do tego gumke w pasie, boze jak ja wygladalam jak je mierzylam, pasek pod biustem Fartuszkow to ja mam kilka ale zamarzyly mi sie nowe do nowej pracy ![]() Wiecie cooo, chyba wezme oba ![]() W ogole kupilam ostatnio troche produktow do wlosow i zamierzam jeszcze sobie pozmieniac garderobe
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
hej kupilam dzisiaj olejek rycynowy w aptece dalam chyba 3 zlote ale tam jest napisane ze to jest do picia i nei wiem jak go stosowac i czy dobry kupilam, jest napisane olei ricin, krem ochronny z wit A za 2 zl pewnie i tak nic ni epomzoe a alantana plus nie dostalam wogole nigdzie nie ma.
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Tallulah, kiedy mówiłam o zaświadczeniu o hospitalizacji chodziło mi o jakikolwiek dokument stamtąd, wiem, że ktoś przyniósł coś innego niż wypis i było ok.
Bluza z drugiego linka- bardzo fajna, gratuluję przede wszystkim sukcesu I odebrałam dzisiaj na poczcie szampon i dwie odżywki z garniera, które wygrałam w tym niedawnym konkursie! Szampon dałam mamie, bo silikony itd, ale te odżywki- bardzo się cieszę
|
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wciera się we włosy, paznokcie.
|
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- zmykam jutro Was nadrobie dzisiaj wieczor we DWOJE
|
|
|
#4824 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Jestem nowa na wizazu i bardzo spodobał mi się wasz wątek. Ostatnio strasznie się zaniedbałam tylko podstawowa pilęgnacja i nic więcej myśle że z wami zmobilizuje się do ponownego dbania o siebie Można sie przyłączyć do waszego wątku?
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
półrocze się kończy i trzeba zebrać tyłek w troki
![]() poza tym późno wracam, pisze zaległe spr itd ![]() z TŻ też średnio ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Joke
|
|
#4830 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
wiecie, ze mielismy zamowione pokoje we Władku
dzis znajomi dzownili do babeczki zeby wplacic zaliczke a ta oznajmila ze rezygnuje z przyjecia nas bo robi remont w domu wczasowym na szczescie udalo sie znalezc inny obiekt i tam w koncu jedziemy tez w Władyslawowie dobrze, ze znajomi zadzwonili bo ona widac nie była taka laskawa zeby przekrecic i poinformowac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

Mam teraz ochotę na ten czerwony balsam do ciała z Garniera do bardzo suchej skóry. Chciałabym też kupić coś do biustu i do ujędrnienia pośladków, ale nie wiem co, bo nigdy nie miałam czegoś takiego....

Ale powiem ze cieeeeezko jest 
Chyba jednak się odważę bardziej zniszczyć moje, które wbrew pozorom wcale nie są takie zdrowe, a lśnią dzięki wieloletniej pielęgnacji ich jedwabiem i nabłyszczaczami 
Taka padnięta jestem, ale zjadłam już ciepły obiadek, zrobiłam sobie cynamonową herbatkę, umyłam włosy i siedzę od ok.17 z Glorią na głowie - zobaczymy jakie efekty
Przepraszam, ale mnie aż nosi jak czytam i oglądam takie rzeczy, ja nie wiem jak ludzie mogą być tak bezlitośni i okrutni...
I u nas też taki system jest.

No cóż, fajnie, że wróciłaś i gratulacje 

Joke