|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Gratuluje
"Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug Edytowane przez Rapsodia Czas edycji: 2010-11-26 o 18:11 Powód: ort |
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Na mojej liście obok Zagorska i Innocenta, który mi się niedawno skończył pojawił się.... Hypnotic Poison.
A kiedyś mówiłam, że nie, że ble i co to wogle ma być....
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Ja licząc na sprawczą moc tego wątku wpisuje swoje ostatnie marzenie Kelly Caleche EDP - powąchałam i zakochałam się. Kiedyś juz testowałam i nic (to chyba była wersja EDT), a teraz
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leci do mnie allure, lolita klasyczna i midnight. Mam już Pyxis, MP i HP ![]() Niestety mam kilka kolejnych muszmieciów.. więc koniec końców lista nie maleje ![]() - Guerlain, różne starocie - Anna Sui, różne różności... chyba bardziej dla flakonów ![]() - Pure Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów - Rochas, Alchimie i Byzance - Maitre Parfumeur et Gantier, Ambre Precieux - Micallef, Oudy - Banana Republic, Rosewood - Lubin, Idole - Shiseido, Zen - Goutal, Mandragore - Carla Fracci, Salome - Cartier, Le Baiser Du Dragon chętnie edp - J'adore - MDC edp - Armani Prive, Ambre Soi - Hot Couture - Ralph Lauren, Safari - Serge Lutens, Cherqui, Ambre Sultan, Cedre - Parisienne - Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels, Feerie EDP - Malle, Musc Ravangeur - Kiliany - Amouage - Nina Ricci: Belle de Minuit - CdG: Avignon - OI - Sisley 3 masa innych ![]() Życzę wszystkim spełniania marzeń
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-12-16 o 23:28 |
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lista się zmniejszyła i zostaje podzielona na dwie części:- najbliższe plany (AA Tentation) - dalsze plany: Alien i może Angel To tyle na dzisiaj Mam nadzieję, że zrealizuję chociaż ten najbliższy plan, zanim mi się znów odmieni ![]() I Wam, Kochane, niech się spełnią wszystkie chciejstwa!
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2010-12-07 o 22:02 |
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
moim chciejstwem jest klasyczna Stella.
ale to po nowym roku
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę wymyślić coś nowego
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc mam jeszcze na ten rok dwa głęboko skrywane marzenia, hmmm...
no dobrze miały być dwa, a są trzy ![]() Magiczny wątku spraw,
aby trzy limitowane flakony o których marzę znalazły się w mojej kolekcji!!! Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2010-12-30 o 08:52 |
|
|
|
|
#1809 |
|
Guerlain Lover
|
Jest kolejna aktualizacja
![]() 1. Havanna Vanile L'Artisan 2. Flowerbomb edt - na wiosnę 3. Belle de Minuit 4. Lolita Lempicka edt 5. Chance Chanel edp - na wiosnę 6. Większą ilość Chanel No 5 Eau Premiere - na wiosnę 7. Większą ilość J'aime La Perla - poczekam do lata/jesieni na przyszły rok... (trochę jeszcze zostało w flakoniku) Princess Very Wang - chyba poczeka jeszcze trochę... Kelly Caleche edt - na lato Eau des Merveilles - będzie po nowym roku 8. Ricci ricci Nina Ricci - miała kupić mi siostra w Niemczech, ale tam tego nie ma więc pewnie kupię sobie w ramach prezentu urodzinowego w styczniu ![]() 9. Większą ilość So Elixir edp - będzie jako prezent na Święta 10. Poznać: J'aime Precious edition - zniknęła i nie wiem czy kiedykolwiek poznam tą wersję... ![]() 11. Wszystkie zapachy Stelli McCartney - odlewka Rose absolute już jest, ale chcę więcej edit: zapomniałam o Shalimar poproszę o wersję Eau des Shalimar oraz edp
Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2010-12-10 o 09:30 |
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz pora na realizację dalszych planów
|
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
No żartujesz! Upolowałaś stary Chaos, Alchimie i New Haarlem?
Masz talent Cytat:
![]() Lista wygląda więc następująco: Stella Sheer 2006 Theo Leggero - choć odlewka mini Shalimar i mały zapas Poison EdP, bo dobijam dna
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
1. Belle de Minuit na święta
2. Princess VW 3. Nowa setka Envy Me ![]() 3. Aqua di Gioia |
|
|
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sandałowy Le Secret jest Cinema w serduszku - coś mi mówi, że będzie pod choinką to jeszcze tylko : Aziyade FdB Lanvinek i jeszcze coralowa Lolitka |
||
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Watek czesciowo zadzialal ![]() Reszta pewnie powoli sie pospelnia, i jeszcze udalo mi sie upolowac jedno marzenie, ktorego nawet glosno nie wypowiedzialam ![]() Dobry wateczek, dobry |
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, po prostu wątek czyni cuda (Chaos z wymianki już jakiś czas temu i niedawno Alchimie ze straganika), a trzecia (New Haarlem) rozbiórkowa - i tę niestety musiałam nabyć w Q, bo innej opcji nie było, ale nie mogłam się oprzeć
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro wątek ponoć działa, to i ja zamieszcze swoją pierwszą liste marzeń, ta początek niezbyt pazernie
bo same absolutnie niezbędnie zapachy, którym mogłabym ołtarzyk wystawić![]() 1. Black Tourmaline 2. Rock Crystal 3. Żuczek ![]() Dżinie...znaczy wątku - działaj!!!
|
|
|
|
|
#1817 |
|
BAN stały
|
Ja aktualnie pragnę najbardziej... Serge Noire i Kenzo Amour... Chyba coś tu nie tak
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej teraz to bym chciała:
1.Champs Elysees; 2.Yvresse; 3.Ange ou Demon; 4.Pleasures; 5.Anglomania; 6.Naughty Alice; 7.Glow J. Lo;
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Przyczajenie
|
Moja aktualna wishlist rozpoczyna się dwoma celebryckimi woniami:
Heat Beyonce Vintage Kate Moss I te dwa obstawiam, że zrealizuję w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Poza tym: Bright Crystal Versace Forever and ever Dior Desire me Escada Code Armani Lola Marc Jacobs Chciejlisto, spełniaj się! Desire me i Bright Crystal planuję sobie sprezentować na urodziny w styczniu Forever and ever z limitowanej edycji... gdzie jesteś?! A Code i Lola to takie już najmniej musiejącemające zapachy, ale również pożądane
|
|
#1820 |
|
Zadomowienie
|
Mahorkę
choć malutką Czarną Koszmarkę choć parę kropli ![]() A Shalimara edp mam na wymiankę ale nikt nie chce Wąteczku działaj
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Mam trzy życzenia :
STELLA klasyczna Stella Sheer 2010 In Love Again YSL klasyk Boziu,Boziu niech spełnią się ![]()
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
CZary mary hokus - pokus, abrakadabra niech w tym miesiącu pojawi się w mej kolekcji Chanel 5 eau Premiere oraz Love Chloe i Amor amor Absolu !!!
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
1. Amore Amore Cacharel
2.CK One 3. Lacoste Pink 4.Armani Code 5. Hugo Boss Intense 6. DKNY Delicious
|
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
To i ja...jakoś tak w nowym
![]() Francis Miller i Patrick Bertaux- spiritus land Santa Maria Novella- marescialla, patchuli, nostalgia Jamesa Heeley'a- cardinal, figuier Diptyque-Philosykos, Tam Dao i jeszcze wiele innych bym chciała ![]()
|
|
#1825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) również zebrało się w całkiem pokaźnej odlewkowej ilości ![]() Cardinal i Rock Crystal mam po kilka ml (nie wspomnę znowu dzięki komu ) ale chcę więcej ![]() Na Kyoto będę polować na wiosnę Dziękuję wątkowi za hojne dary
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie chyba niewiele mi się marzy
(leci do mnie upragniony Innocent) kiedyś miałam wielką kolekcję jednak sporo zapachów nie było moich O wiem, marzy mi się Chelsea Flowers z serii zapachów Bond No.9 miałam setkę kiedyś i po niewielkim zużyciu puściłam w świat, bardzo tego żałuję może zaplanuję jakąś rozbiórkę ?
|
|
#1827 |
|
Mother of Cats
|
Nieśmiało i ja się tu dopiszę
![]() Wątku, spraw, by wylądowały u mnie miękko: * Avignon * Etra * Gustaw |
|
|
|
|
#1828 |
|
Uzależnienie
|
Tresor In Love i Acqua di Gioia
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Moja całą lista w końcu się skrystalizowała:
Allure EDP Hypnotic Poison Zagorsk Philosykos Coco Edp Ogródek śródziemnomorski Innocent L'heure bleue Ambre Sultan CH 212 Sexy (bo mi się kończy) Tygrys (to nie wiem czy się kiedy spełni )In Love Again klasyk mam nadzieje, że nie będzie już nowych miłości w najbliższym czasie |
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę mieć Mahorkę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

no dobrze
miały być dwa, a są trzy
więc pewnie kupię sobie w ramach prezentu urodzinowego w styczniu 

Forever and ever z limitowanej edycji... gdzie jesteś?!

) również zebrało się w całkiem pokaźnej odlewkowej ilości