|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Asiuleki
![]() Ja już po obiadku ![]() ![]() Tż właśnie robi ściągi na zaliczenie ![]() Idę może i ja w końcu zajrzę do książki i się trochę pouczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Wtajemniczenie
|
Certi na szczęscie przeszło mi choróbsko
Agulbaar ja tez sama... Asiulku przytulam cie mocno Metka jak sie czujesz/ ![]() odkryłam dziś, że pies-podejrzewam, że przypadkiem- przgryzl kabel do zasilacza do lapka- więc 100z l pojdzie jak nic, obawialam się, że więcej, ale moze uda się za tyle, powiem wam że pierniczki wysżły mi 1 klasa, zaraz zaczynam lukrowanie ![]()
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo dobrze, że go prąd nie pokopał... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
kuruj sie kuruj oby Ci przeszło na zawsze, bo wiem, że zatoki to straszna przypadłość i lubie nietety nawracać... ale oby u Ciebie tak nie było. Cytat:
Asiulek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23725427]. Gospela jak robisz pierniczki witrazyki? Tłumacz tu nam bo ja też mam ochotę, może bym zrobiła.... [/QUOTE] witrazyki robi sie prosto, bo kruszy się landrynki na taki drobne części i w piernikach jak je wykrawacie robicie w srodku np serduszko i do tej pustej cześci wsypujecie te landrynki pokrusozne, tak troche z gorką i do piekarnika, trzeba uwazac, żeby za dużo nie nasypać landrynek bo się może przelewac w czasie pieczenia., super efekt wychodzi ja robiłam np choinki w kwadracie, mam taką foremkę do piernika ![]() ![]() ![]() jak klikniecie sobie w googlach pierniczki witrażyki wyskoczy napweno coś
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. ![]() Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-12-12 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
gospella dziekuje czuje sie dobrze
![]() ja pierniki pieklam jakis czas temu, teraz dochodza ![]()
![]() |
#1028 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Agulaaabar ja co roku piekę pierniczki, wychodza super smaczne i śliczne ![]()
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. ![]() Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-12-12 o 18:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale te święta to tylko weekend - szkoda, że w sumie nie będzie kiedy poświętować za bardzo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23729559]no no fajnie wygląda...jak znajdę czas to upiekę
ale te święta to tylko weekend - szkoda, że w sumie nie będzie kiedy poświętować za bardzo...[/QUOTE] Gospella, chyba tez zabiorę się za te pierniczki ![]() ![]() My wróciliśmy z chrzcin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Wtajemniczenie
|
Gospella cieszę się że lepiej się czujesz
![]() Guska ![]() a co do pierniczków to jakiś czas temu, chyba w ubiegłym tygodniu piekli takie pierniczki witrażykowe w "między kuchnią a salonem" na Tvn - wyglądały prześlicznie. Ja ich nie zrobię bo jeszcze nie jestem w gotowaniu na etapie pieczenia ![]() dziewczynki właśnie się okazało że zostawię Was po świętach na tydzień i wrócę w Nowym Roku bo wyjedziemy z moim tatą ina ferie na Węgry( znajomi taty mają mieszkanie i nam wynajmą) i Sylwestra w Wenecji ![]() ![]() ![]() ![]() ale mi się nie chce iść jutro na praktyki... lenistwo mnie dopadło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie cierpie myc glowy,a musze codziennie rano,bo strasznie mi sie przetluszczaja wlosy,a do tego sa dosc dlugie,sporo za lopatki i jak udalo Ci sie pouczyc? Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozdrowionka dla wszystkich,zaraz uciekam bo jutro oczywiscie do pracy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() droga do dziadków minęła spokojnie i szybko, w powrotnej się rozsypało. dzięki za kciuki, przydały się ![]() ale fajnie. taki sylwester to ja rozumiem ![]() my pójdziemy zapewne do pobliskiej wsi do strażnicy, ale praktycznie sami znajomi i młodzieżowe klimaty, więc się nie boję ![]() a jutro jadę do Cie po prawko, które tam czeka na mnie sporo ponad miesiąc już chyba ![]() ![]() i chcę buty kupić. już nie poczytam przed wyjazdem waszych odpowiedzi, ale napiszcie proszę, jakie są wasze przygody odnośnie butów zamszowych? miałyście? szybko się brudzą? przemakają? ja jeszcze nie miałam zimowych nigdy, nawet w kawałeczku zamszowych, czy jakiś podobny materiał. zawsze gładki. a patrzyłam na allegro, połowa to mukluki/emu/śniegowce, jak zwał tak zwał, dla mnie są nieładne. może i ciepłe, ale te, które widziałam na żywo w sklepie miały też piankową podeszwę, może i ciepła, ale wiem co mi się po tygodniu zrobiło z piankową podeszwą japonek ![]() ![]() ![]() dobranocek, zdrówka dla wszystkich przeziębionych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc
![]() ![]() ![]()
#1036 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście nie muszę codziennie myć, ale i tak jakoś nie wiem dlaczego nie lubie a z rana tym bardziej ![]() oby się udało to wolne załatwić ![]() certi, boski sylwester będzie ![]() ![]() a ja się już nie moge doczekac naszego sylwestra tak mi się chce tańczy ![]() ![]() ![]() ![]() wracając do sylwestra to pytałam wczoraj brata co i jak z tym sylwkiem, a że on ma urodziny to go pytalam jakie "wkupne urodzinowe" mamy mu przynieść, to powiedział że karton wódki ![]() ![]() magolinko, tez uwielbiam tą surówke ![]() ![]() gospelko takie zasilaczedo lapa kosdztują od 60 zł (w carrefourze widziałam) a najdroższy do był w media markt po 150. Ja też musze kupić nowy ![]() pyszne muszą być tw Twoje pierniczki, moż eteż spróbuje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kochana musicie rozmawiać o takich rzeczach, o tym co Was boli i przeszkadza, bo inaczej się nie da. Trzymam kciuki oby wszystko się ułożyło . Ja w sobote tez miałam z tż'tem starcie, padło wiele przykrych słów, no ale przeprosił i w sumie jest ok ... we mnie to jescze siedzi ale w sumie może i miał racje tylko źle to wszystko powiedział i zbyt się emocjonował tym ... dobrze że zrozumiał, że źle to wszystko ujął i wyolbrzymił, chociaż tyle. certi ciesze się że choroba powolutku odpuszcza ![]() jejciu, laski ale miałam fajny sen ... śniło mi się ze poejchałam do mojej przyjaciółki do Giżycka ![]() ![]() będe namawiać tż'ta, żeby w przyszłe wakacje pojechać na Mazury do Giżycka i do Doby ... ![]() ale mnie wcozraj mama powaliła na łopatki, wchdzimy do niej na urodziny a ona mówi że jej się śniło, że rozmwiała z ciocią i ciocia mówi do niej że ja jestem w ciązy, a moja mama zdziwiona że nic nie wie ![]() ![]() jejciu, straszliwego lenia dzisiaj mam, najchętniej zostałbym w domu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() witam po weekendziku milo i spokojnie minął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam na kawkę potem zajrzę i miłego dzionka dziewczynki ![]()
#1038 |
Zakorzenienie
|
ultra
![]() ![]() ja bym się tez musiała wziac za naukę na weekend ... nie bardzo mi się chce oczywiście ![]() fajne są takie leniuchowe dni, my też lubimy bardzo ![]() najlepiej wczoraj obudziliśmy się z tz'tem o 6 ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Wtajemniczenie
|
Acelinko dzięki za info w spr zasilaczy
podawaj szybciutko przepis na te ciasteczka maślane ![]() Ultra gratulacje ![]()
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. ![]() Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-12-13 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie ![]() Podczytuje Was w miarę na bieżąco, ale nie mam czasu/weny na odpisywanie. Teraz spróbuję Was trochę nadrobić, bo mam wolną chwilkę przed pracą ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też tak mam w 1 miejscu pracy, ale tam jestem tylko na umowę zlecenie 20 godzin na semestr ![]() Miło, że o mnie pamiętasz ![]() To może ja poratuję moją listą ![]() mama - portfel tata - pasek do spodni i nożyki do maszynki siostra - portfel małe siostry - gra "kocham Cię Polsko" (a od rodziców dostaną Twister Hoopla) babcie i dziadek - ramki ze zdjęciem ślubnym i kilkanaście wywołanych zdjęć teściowa - zestaw kosmetyków milk&honey z oriflame teść - koszula i pasek do spodni A dla TŻta nic nie kupuję, bo kupujemy sobie wspólny prezent - gra "Buzz" na Playstation3, ale niedawno miał urodziny i kupiłam mu elegancki sweter dla 6 - letniej chrześniaczki zestaw Pomyśl Ułóż Sprawdź (wyprawka pierwszoklasisty i dodatkowe książeczki) http://www.pus.pl/lista.php?poddzial...98ceca9232348e Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() To super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Tak się wciągnęłam w to nadrabianie, że się zaraz spóźnię do pracy ![]() Postaram się resztę nadrobić jak wrócę z pracy (o ile nie padnę na pyszczek), żeby już być na bieżąco. Miłego dnia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Konto usunięte
|
ja już prawie wszytkie prezenty mam, moze komuś pomogę to napiszę co i jak:
rodzice - mikrofala(bo chcieli) mama - kolczyki + zawieszka tata -koszulka polo siostra -bluzka pod marynarke szwagier- płyta limitowana edycja iron maiden siostra cioteczna- pas do ponczoch TŻ -sting symfonicznie + czapka uszatka (dopiero szukam fajnej jak by ktoś widział to dajcie znać) teść - płyty CD DVD+pendrive teściowa - bon do jakiegoś sklepu z ubraniami ale nie wiem gdzie Zara?? gdzie dla teściowej można? kumpele- magnesy na lodówkę +fasolki do wyhodowania z napisami ![]() dziś odbieram 25go i się lenię...a powinnam się uczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Wtajemniczenie
|
oo Martoolka się pojawiła
![]() ![]() ja już po praktykach i po zakupach ![]() W lidlu kupiłam moje kochane Panetone za niecałe 20zł ![]() ![]() W ogóle zastanawiam się czy jutro ( bo mam wolne ) nie pójść do lekarza, bo wczoraj mi się skończył antybiotyk i nie mam już żadnych leków a nos zatkany od ponad 3 tygodni ciągle jest ![]() no i zaraz będę dzwoniła do fryzjera żeby się umówić na malowanie bo już nie mogę patrzeć na swoje odrosty ![]() Ultra gratuluję zdanych zaliczeń ![]() ![]() Jeśli chodzi o prezenty, to u nas co roku każdy kupował każdemu, ale w tym roku ciocia mówiła do mnie ( i miała porozmawiać z resztą rodziny), że może ze względu na dosyć spore wydatki w tym roku moglibyśmy sobie odpuścić prezenty, ewentualnie tylko dla dzieci, nie powiem bardzo mi to odpowiada, bo grudzień mieliśmy ciężki finansowo, musiałam sobie kupić kożuszek, kupiliśmy TŻ kurtkę zimową i dwie pary butów zimowych, a jeszcze przecież mamy jechać na SYlwestra to te pieniążki co na prezenty wolałabym przeznaczyć właśnie na tą okazję, ale jak się okazuje Ciocia z nikim oprócz mnie nie rozmawiała, wiec nie wiew na czym to się skończy... Wprawdzie ja już jakiś czas temu zaczęłam kolekcjonować prezenty, jeszcze nie wiem co dla kogo, ale mam już: 4 ramki na zdjecia, zestaw Dove, kalendarz książkowy national geographic, kalendarz ścienny z kotami, ramka z kotami, ręczniczek kuchennny z kotami ( to z kotami to wszyskto dla mojej cioci, która uwielbia te zwierzęta i kolekcjonuje wszystko co ich dotyczy, zestaw świeczek, TŻ chce kupić wodę toaletową, bo mu się kończy, dla dzieci z rodziny TŻ mamy misie, ubranka, skarbonki z mikołajami, słodycze, ozdoby do włosów, kubki świąteczne itp. Dla TŻ brata (15 lat ma) kupiliśmy bluzę i jakieś tam drobiazgi. I w rodzinie TŻ zawsze prezenty kupowało się tylko dla dzieci wiec i teraz tak będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Wtajemniczenie
|
a ja to mam tylko prezent dla mamci
![]() ![]() ![]()
#1044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1,5 szkl mąki 1 szkl. mąki ziemniaczanej kostka masła 1/2 szkl. cukru pudru to się zagniata i już ![]() ![]() ![]() ![]() pychotka ![]() a ja chyba zrobie właśnie te ciasteczka i pierniczki spróbują pierwszy raz zrobić ![]() martoolka, kochanie ![]() ![]() ![]() ja tak ogólnie to głownie zamówiłam komsetyki z opriflame i avon na prezenty ![]() Dla tż'ta chcę kupić na urodzinki czape i rękawiczki jakąs fajna a pod choinke jakąs cieplutką bluze w celu zakupu musza się udac do Cropa tam powinni mieć idealnev rzeczy dla mojego tż, sam jak już coś kupuje to najczęściej tam ![]() wróciłam z pracy i od razu do kompa ![]() dziewczyny, ale jaja miałam z rana, nie umiałam otworzyć samochodu bo coś zamrzło i dało się otworzyć tylko bagażnik więc musiałam wykorzystać ta jedyną droge wejścia ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-13 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
acelinko no nie źle to musiało wyglądać z rana jak ktoś wchodzi przez bagażnik do auta
![]() ![]() ![]()
#1047 |
Zakorzenienie
|
ultra, tez sobie tak właśnie myślałam i uśmiechałam się sama do siebie jak wariatka jakaś
![]() idę cosik porobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Kocice
![]() Ale się świątecznie zrobiło na wątku, temat prezentowy na topie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Faceci są ambitni, chcą żeby ich rodzinie było jak najlepiej, ale jak Ty nie chcesz żeby TŻ wyjeżdżał to powinien też wziąć pod uwagę Twoje zdanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale znam ludzi, którzy tu też żyliby nieźle, przede wszystkim RAZEM ale chcą lepszego standardu - on za granica szaleje ona tutaj kupuje najdroższe kosmetyki i wszystko o czym zamarzy ![]() Cytat:
Jak myślicie? my z okazji ślubu dostaliśmy tort z ręczników ![]() Cytat:
![]() ![]() Gdybyś chciała porozmawiać w klubie to wiesz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
mmmmmm myślę, ze możecie im dac te ksiązki pod choinke bez problemu
![]() ![]() ![]() z tym autkiem to bomba do teraz mi się chce śmiać ![]() asiulku ![]() i jak tam? ![]() jak przeżyłaś wizyte teściowej? |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
czesc
ja juz chce byc po remontach, Cytat:
![]() ![]() ale wazne ze sie udalo ruszyc ![]() przepis na ciasteczka spisalam jak tylko sie ogarne na pewno bede robic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.