Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-12, 12:31   #2551
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Niniona a jaki prezent jaki? bo ja jestem bardzo bardzo ciekawa
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 13:11   #2552
Haniula
Zakorzenienie

A ja sie pochwalę, ze kupiliśmy w biedronce dziś dywaniki do łazienki Mysle, że tanio bo kosztowały 28 zł. Ale wsumie rozeznania nie mam

I spodobał mi się swiecznik świateczny, choineczka złota i czerwona jest. Taki kominek i wkłada się tam zaparzacz za 8zł więc chyba się na niego skusze
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 13:37   #2553
aaby
Zakorzenienie

Jeżuuu, dziewczyny... Zostawić Was na dwa dni i już nadrobić nie można!
Uff, ale nadrobiłam.

To, co pamiętam:
motylek - gratuluję obrony! Oczywiście była to formalność, bo wszystkie wiedziałyśmy, że zdasz bez zająknięcia! Aaa, i w przeciwieństwie do gratulujących poprzedniczek ja gratuluję inż - bo dla mnie to bardziej wartościowe niż mgr - choć właśnie sama o mgr walczę
dudi - domyślam się, gdzie Twój mąż pracuje... I mogę niestety potwierdzić, że nawet gdyby wszyscy pracownicy (jakieś 1500-2000 osób) podnieśli bunt, to nie tylko nic by to nie przyniosło, to dodatkowo wszyscy wylecieliby na ulicę. Przed świętami czy po - byłoby masowe zwolnienie. Nie znam firmy z autopsji, ale w naszym regionie głośno o nich. Niestety większość słuchów, jakie chodzą, nie są pozytywne :/
Wierzę jednak, że wyjdziecie na prostą
sikoreczka - ja polecam Febrisan. Kiedyś też brałam Gripex, ale wydaje mi się być przereklamowany. Za to Febrisan sprawdza się u mnie, u TŻa, u moich rodziców... Spróbuj
effie - nie mam dzieci, więc za dużo nie pomogę, ale czasem oglądałam program, w którym rodziny z problematycznymi dziećmi jechały na tydzień do zamkniętego domu i psycholożki starały się rozwiązać problemy. I w przypadku dzieci niejadków, które nie chciały próbować niczego nowego, sprawdzało się wspólne gotowanie przez zabawę (zabawa przez gotowanie - jakkolwiek ). Może spróbuje czegoś takiego? Np. zróbcie razem kanapki buźki - oczy z rzodkiewki, buzia ze szczypiorka... Cokolwiek. Myślę, że efekty mogą być dobre.
niniona - Dżonsi boski! Z resztą jak każde futro!
kraven - choinka przepiękna! Sama na taką choruję. W tym roku nie wiadomo jednak, czy nasza choinka postoi dłużej niż 5 minut z uwagi na koty Zobaczymy.
My mamy ozdoby zielone...

A ja siedzę aktualnie na uczelni. Skończyłam zajęcia już o 13, ale TŻ kończy dopiero o 16.30 no i na niego czekam. Rano jechało się masakrycznie! Wolałabym śnieżycę aniżeli taki lód, jak dziś. Ciekawe, jak powrót
Jestem przemęczona. Nie wysypiam się, nie nadążam z odpoczynkiem. Wczoraj wyjechaliśmy na zajęcia przed 7, wróciliśmy po 20. Kolacja, zasnęłam na kanapie, przed północą obudziłam się, umyłam się i poszłam do sypialni. A pobudka znów po 5.
I jutro do pracy
Chce mi się już następnego weekendu - mamy wolny od zajęć

Aaa, w piątek otwieram konto, a tam wypłata trochę większa - dostałam premię na święta Także bardzo nas to uratowało i możemy kupić prezenty
A od przyszłego roku już z całą rodziną postanowiliśmy, że będziemy losować komu kupujemy prezent. I każdy kupi komuś Nie dość, że oszczędność (bo jeden prezent), to nie będzie aż takiego problemu z wymyślaniem Dla mnie bomba!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 14:05   #2554
doriiiis
Raczkowanie

Aaby super pomysł z tym losowaniem, naprawdę Jak każdy będzie miał się skupić na prezencie dla jednej osoby, to na pewno będzie to coś przemyślanego i trafionego, bo przy dużej ilości to nie raz kupuje się coś na tak zwaną "sztukę"-bardzo mi się podoba ten pomysł

A ja dziewuszki nic nie mogę zaszaleć bo mamony brak, czekam z niecierpliwością i nadzieją, że może TŻ coś w pracy dostanie-mam coś tam odłożone ale obiecałam sobie że nie ruszę choćby nie wiem co bo to na czarną godzinę.

A powiem Wam, że zastanawiają mnie Ci wszyscy ludzie stojący w kolejce za kredytem i to nie po to żeby mieć na konkretne, przemyślane potrzeby , tylko na huczne spędzenie świąt-to jest dopiero bezmyślność dwa dni szaleństwa a niekiedy często rok spłacania.

Edytowane przez doriiiis
Czas edycji: 2010-12-12 o 14:13
doriiiis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 14:08   #2555
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Aaa, w piątek otwieram konto, a tam wypłata trochę większa - dostałam premię na święta Także bardzo nas to uratowało i możemy kupić prezenty
A od przyszłego roku już z całą rodziną postanowiliśmy, że będziemy losować komu kupujemy prezent. I każdy kupi komuś Nie dość, że oszczędność (bo jeden prezent), to nie będzie aż takiego problemu z wymyślaniem Dla mnie bomba!
supper gratluje premii takie niespodzianki muszą być niesamowitym uczuciem a pomysł z losowaniem prezentów też bardzo mi się podoba
Stary 2010-12-12, 15:31   #2556
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Oj dziewczyny ja znowu marudna. Podobnie jak Chaigata i Nurek mam tyle nauki, projektów i roboty na uczelnie,że nie wiem w co ręce włożyć. W nocy już spać nie mogę przez cholerny controlling. Na szczęście jak teraz nie podołam to w styczniu mam jeszcze jeden darmowy termin

Dziś dosyć późno mielismy obiadek, były udka ja z brokułem, tż z ziemniakami i surówka z ogórków

Zaraz zbieramy sie do sklepu na zakupy, bo nawet pieczywa nie mamy. Tak bardzo chcę żeby był już czwartek godzina 15. Wiem, że strasznie marudze, że tyle mam tego materiału, że przypomina mi to koszmar. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt, że zbliżają się święta i trzeba zadbać o mieszkanko

Pewnie będę mniej zaglądać, ale choć raz dziennie postaram się Was nadrobić i odezwać

Wszystkim aniołkom kliknęłam Dziękuje za wszystkie głosy i prosze o jeszcze

Trzymajcie się
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 15:33   #2557
nurek119
Zakorzenienie

zrobione

jednocześnie i ja prosze o jak najwięcej klikow na mój link widniejący w podpisie może uda i mnie się coś wygrać

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2010-12-12 o 15:38

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 15:44   #2558
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Nurek zrobione

Ja zmykam się ubierać i na zakupy. Miłej niedzieli Kochane
Stary 2010-12-12, 17:33   #2559
Paulunia8713
Zadomowienie

Witam

Jestem juz u rodzicow. Za duzo nie napisze bo klawiatura za dobrze nie dziala i polowe musze pisac z klawiatury ekranowej.

Bylam na ploteczkach u przyjaciolki. Wiecie tego mi brakowalo
Ma takiego fajego synusia. To jest zarazem moj bratanek. Teraz stawia pierwsze kroczki, jest przecudowy Julia wybawila sie z dziecmi. Widac tego bylo jej trzeba. Latala za nimi, bawila sie i byla taka szczesliwa i radosna

Jutro moj tata ma urodziny.To juz 50 Musze cos symbolicznego z rana kupic bo kasy niestety brak
Odezwe sie jutro
Trzymajcie sie kobietki:cmok :
Stary 2010-12-12, 17:41   #2560
doriiiis
Raczkowanie

Paulunia baw się dobrze i odpoczywaj do woli- taka odskocznia dobrze Wam zrobi na pewno
Stary 2010-12-12, 17:53   #2561
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Niniona a jaki prezent jaki? bo ja jestem bardzo bardzo ciekawa
a coś takiego tyko,że jak kupiłam zestaw nie z lekarzem a, z modelkami (taki śmiesznymi laleczkami) którym z cistaoliny robi się fryzury, ubrania i biżuterię
http://moto.allegro.pl/masa-plastycz...359277932.html
Cytat:

super, szkoda że u mnie nie ma takich niespodzianek
a pomysł z prezentami naprawdę fajny, tez bym chętnie w 'moich rodzinach' wprowadziła coś takiego
Cytat:
Napisane przez doriiiis Pokaż wiadomość

A powiem Wam, że zastanawiają mnie Ci wszyscy ludzie stojący w kolejce za kredytem i to nie po to żeby mieć na konkretne, przemyślane potrzeby , tylko na huczne spędzenie świąt-to jest dopiero bezmyślność dwa dni szaleństwa a niekiedy często rok spłacania.
dokładnie głupota jakich mało, powariowali ci ludzie
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Oj dziewczyny ja znowu marudna. Podobnie jak Chaigata i Nurek mam tyle nauki, projektów i roboty na uczelnie,że nie wiem w co ręce włożyć. W nocy już spać nie mogę przez cholerny controlling. Na szczęście jak teraz nie podołam to w styczniu mam jeszcze jeden darmowy termin

Zaraz zbieramy sie do sklepu na zakupy, bo nawet pieczywa nie mamy. Tak bardzo chcę żeby był już czwartek godzina 15. Wiem, że strasznie marudze, że tyle mam tego materiału, że przypomina mi to koszmar. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt, że zbliżają się święta i trzeba zadbać o mieszkanko
gdy czytam jak piszecie o tych egzaminach, projektach i innych rzeczach związanych z nauką to aż mnie dreszcze przechodzą, całe szczęscie, że mam ten etap już za sobą
chciałabym iść jeszcze na podyplomowe, ale nie wiem czy się kiedyś zmobilizuję, odzwyczaiłam się już od tego
życzę owocnej nauki i aby ten gorący czas jak najszybciej zleciał
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 18:11   #2562
kraven
Zakorzenienie

Wróciliśmy od teściów. Było koszmarnie. Teść zachowywał się jak rozwydrzony bachor. Myślałam że coś powiem. Na prawde musiałam sie mocno powstrzymywać żeby Mu czegoś nie powiedzieć. Mama TŻ miała dzisiaj urodziny więc przynieślismy Jej wino. Otworzyła, poczęstowała nas. Nam bardzo smakowało, natomiast teść na to - to jest jakieś tandetne wino, ile za to daliście 5 zł? Lepiej mogliście kupic pół litra to by się przynajmniej człowiek napił czegos porządnego. I tak w kółko równie inteligentne odzywki na różne tematy. Ale jestem wściekła. Wyszlibyśmy wczesniej ale nie chcielismy robic przykorsci Mamie Tż.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 18:47   #2563
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od teściów. Było koszmarnie. Teść zachowywał się jak rozwydrzony bachor. Myślałam że coś powiem. Na prawde musiałam sie mocno powstrzymywać żeby Mu czegoś nie powiedzieć. Mama TŻ miała dzisiaj urodziny więc przynieślismy Jej wino. Otworzyła, poczęstowała nas. Nam bardzo smakowało, natomiast teść na to - to jest jakieś tandetne wino, ile za to daliście 5 zł? Lepiej mogliście kupic pół litra to by się przynajmniej człowiek napił czegos porządnego. I tak w kółko równie inteligentne odzywki na różne tematy. Ale jestem wściekła. Wyszlibyśmy wczesniej ale nie chcielismy robic przykorsci Mamie Tż.
eh... bez komentarza...

Mi jakiś badziewny dzień... chyba idę do wanny się zrelaxować.
Stary 2010-12-12, 19:02   #2564
doriiiis
Raczkowanie

Hejka ponownie. Mi dzisiaj też jakoś tak dzień beznadziejnie zleciał, w sumie niby nic nie robiłam, a bardziej czuję się umęczona niż zwykłym pracowitym dniem. Kraven nie dziwię Ci się że było Ci przykro, też bym się wkurzyła, jak tak można komuś robić, naprawdę podziwiam Cię że wytrwałaś do końcaprzynajmnie j nie dałaś mu satysfakcji wychodząc w nerwach. I mówią że my młodzi nie potrafimy się zachować-ach...szkoda gadać

Spokojnego tygodnia Wam życzę bez nadprogramowych wydatków
Stary 2010-12-12, 19:26   #2565
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Grunt to się nie zniżać Dobrze, że wytrzymałaś i nie dałaś mu satysfakcji, a mamie TŻa było miło

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
a coś takiego tyko,że jak kupiłam zestaw nie z lekarzem a, z modelkami (taki śmiesznymi laleczkami) którym z cistaoliny robi się fryzury, ubrania i biżuterię
http://moto.allegro.pl/masa-plastycz...359277932.html
Ja też o tym myślałam, konkretnie o ciastolinowej cukierni Fajna sprawa. Na urodziny jej kupię bo teraz zdecydowałam się na autko dla Barbie.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 19:29   #2566
zetafon
Zakorzenienie

ale jestem zawieszona... patrzę ciągle na subskrypcje i nie widzę nowych wiadomości na tym wątku i okazało się że powstała kolejna część.melduję się i ja. niestety nie mam czasu często wpadać,ale tęsknie za wami, za waszymi postami.mało się udzielałam w poprzedniej części, ale mam nadzieje że w końcu się rozpiszę.

dziś byłam w lidlu i zrobiłam mini zakupy,głównie wędlinka, jakieś owocki i warzywa.zrobiłam spore te zakupy i wyszło 87zł.sporo ,ale mam co jeść do świąt.

pozdrowienia dla was wszystkich

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:47   #2567
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

a ja wyczyściłam kabinę prysznicową i wcześniej pomieszczenie które robi za graciarnię w przyszłości ma być garderobą
Więc zostaje tylko kuchnia i okna do świąt heh
byłam na chwilkę u koleżanki po szynki wędzone bo jej znajomi robią takie swojskie wzięłam 4 po jednej dla każdych rodziców i 2 dla nas będzie w zapasie

Tak się zastanawiam czy nie wziąć jednego dnia wolnego na pomycie tych okien ? Tylko że z tż też jeden dzień będziemy jechać do poznania po prezenty to dwa dni nie obecności to kiszka trochę a za tydzień w sobotę raczej nie będę mieć jak bo chciałam mamie jechać coś pomóc przed świętami.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

A jeszcze jedno chciałam wam klikać w te aniołki i mi nie chce dodać klikam aby oddać głos i nie pojawia się że dodano tylko tak raz mi się dziś zrobiło i jestem zła bo chciałam wam pomóc a tu wychodzi na to że klikam bez sensu czy wy też tak macie??

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
kraven bez obraz ale jak ja to mówię są ludzie i parapety i na tych drugi nie warto zwracać uwagi tylko traktować jakby ich nie było, ale rozumiem twoją irytację ja to bym nie wytrzymała i powiedziała zapewne.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:51   #2568
ijaa
Zakorzenienie

Uf, jestem.
Idę nadrabiać.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:55   #2569
dudipopka
kobieta za ladą

hej
Kraven nawet nie skomentuje teśćia ....

dziś na obiad mialam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym a wieczorem zrobiłam farsz na ruskie jutro lepienie
jako nie blondynka zablokwałam sobie karte ,bo nie pamiętałam pinupin sobie przypomniałam wieczoremno nic czeka mnie wycieczka do banku

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 20:18   #2570
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

dziewczyny proszę http://poznan.szerlok.pl/oferta/sand...em-ID4crO.html już tyle dni klikam na nią i tak jest gdzieś daleko

no a poza tym dopiero wygramoliłam się z łóżeczka
Nakarmiona.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Ijaa bidulo niech Ci szybko dzień na uczelni zleci

Dziękuję
Faktycznie, zleciało dość przyzwoicie - najgorsze były dwie pierwsze godziny i ziewanie, a później z górki.
Nie mniej jednak mimo iż szybko, to męcząco. Intensywne ostatnio nam te zajęcia serwują - same warsztaty i ćwiczenia.

Cytat:

Oooo jak super.
Też bym się nie obraziła gdyby i mnie taka niespodzianka spotkała.
Niestety nie mam co liczyć.
Nic to, mówi się trudno i żyje się dalej.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

I u mnie zaczyna się kumulować to i owo. I to teraz - przed świętami.
Nie wiem kiedy jak posprzątam, ugotuję, ba! odrobinę poczuję święta odpoczywając jak tyle rzeczy do zrobienia już w kolejce czeka.
Zachciało mi się podyplomówi.

Cytat:

Podły/bezczelny człowiek.

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
hej
Kraven nawet nie skomentuje teśćia ....

dziś na obiad mialam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym a wieczorem zrobiłam farsz na ruskie jutro lepienie
jako nie blondynka zablokwałam sobie karte ,bo nie pamiętałam pinupin sobie przypomniałam wieczoremno nic czeka mnie wycieczka do banku
A ja dla odmiany zablokowałam sobie dostęp do konta przez internet. Wszystko przez to, że każdą co jakiś czas zmieniać hasło - niby dla bezpieczeństwa i do tego mają wymagania co do tego hasła, np. kilka cyfr, kilka liter w tym duże i małe i znaki specjalne. I weź tu człowieku spamiętaj na co zmieniałeś znów. Też mam wycieczkę do baku.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Z zajęć wróciłam i padła! Dosłownie! Położyłam się na kanapie na chwileczkę i mnie nie było. Spałam półtorej godziny po czym TŻ mnie siłą z niej zdrapał - i chwała mu za to, bo bym chyba tak spała nadal.

Przed padnięciem jednak z jadłam obiadek. TŻ był dzisiaj u rodziców na obiedzie i dostał też dla mnie. Wiedzą, że szalona ja postanowiłam się dalej edukować i nie mam czasu w niedzielę gotować, używając więc TŻ jako kuriera przysłali obiad.
Kochani
Po powrocie do domu czekały więc na mnie ziemniaczki, schabuś i surówka.

Ogólnie wstałam, ale jakbym dalej spała.
Faaaaaaatalnie jestem przemęczona, a jutro znów do pracy.
Naprawdę nie wiem kiedy ja mieszkanie posprzątam i przygotuje Święta - i rodzice TŻ i moja mama przychodzą w pierwszy dzień Świąt.
Najgorsze jest to, że w przyszły weekend też mam zajęcia. A później prawie miesiąc przerwy. Mogliby trochę pomyśleć i dać ludziom żyć przed świętami.

Stary 2010-12-12, 20:22   #2571
ssnowdrop
Zadomowienie

helllllllllo pierwszy raz w ciągu całego weekendu siadłam sobie na tyłku. szkoda, że już po weekendzie;/ za tydzien, *******e! nic nie robię
nadrabiałam Was, ale niestety na miałam czasu pisać tak więc Motylku gratulacje Pani Inżynier!!!!!!! Golden- radio? fiu, fiu strona z adresem już zakładkach i czekam na pierwszą audycję! a jak będziesz już drugą Gesslerową to się na obiad wtryndolę, a co Dudi i Paulunia pisałyście o przedszkolach... A może same pomyślicie nad otwarciem takiego przedszkola? Ostatnio w radio słyszałam, ze uproszczono przepisy, są dotacje... może warto się rozejrzec? Zetafon dobrze, że nas znalazłaś Ninionka- GRATULACJE kochana! jednak dobrze prawi kash i iija,że najlepiej będzie jeśli póki co zrezygnujesz z "dyrektorowania" osobiście ja nie lubię takich na siłę utworzonych stanowisk I nazwa koordynatora np ds. współpracy i kontaktów z mediami będzie jak najbardziej odpowiednia i adekwatna do wykonywanych obowiązków
Tyle pamiętam
U nas dziś na obiad udko+ ziemniaczki+ duszona marchew z groszkiem właśnie wcinam drugą dokładkę z pieniędzmi u nas zału nie ma, ale jest lepiej niż w zeszłym miesiącu i może nawet odłożymy ze dwie stówki, ale to się okaże
Wiecie co? Mam tyle na głowie, że nie wiem jak to wszystko ogarnąć? Na razie kupiłam kalendarz ze Zwierciadła,żeby chociaż co większe sprawy zapisywać. W środę, czwartek i piątek mam koła na zaliczenie i jeszcze nic nie umie trzymajcie kciuki,żeby mi jakoś się udało zaliczyć.
Aaaaaa... dziewczyny głosuję na te wasze aniołki, ale kurcze w ogóle nie kumam o co kaman? mam jednak nadzieję, że któraś z Was wygra jakiś miły prezencik na święta
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy

Edytowane przez ssnowdrop
Czas edycji: 2010-12-12 o 20:30
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 20:40   #2572
kraven
Zakorzenienie

Wykąpałam się, a teraz leże i czytam Gargulca. Super książka

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 20:54   #2573
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Wykąpałam się, a teraz leże i czytam Gargulca. Super książka
Huh, właśnie przeczytałam recenzję więc może się skuszę Ogólnie to dziewczyny macie jakieś ulubione książki?

Ogólnie to byłam na tym pokazie futer rasowych:love :
Kocham koty Jak tylko zamieszkam z TŻtem(jeszcze dwa miesiące!) to od razu jakiegoś przygarnę.
Aaby widziałam takie Hero- podobne pierwszy raz na żywo; boskie są
Stary 2010-12-12, 20:54   #2574
dudipopka
kobieta za ladą

daj namiary kraven to ściągne ebooka

wiecie co około 17 przypomniałam sobie ze mama moja ma imieniny ufff zdążyłam z zyczeniami
byłam w tesco,po rybie za 7 zł ni widu ni słychu obczaiłam za to majonez helmans słoik 650ml /2 szt za 8,88 i kukurydza oraz groszek 2 szt za 2 zł --informuje bo może wam sie przydać

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 21:12   #2575
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie co około 17 przypomniałam sobie ze mama moja ma imieniny ufff zdążyłam z zyczeniami
byłam w tesco,po rybie za 7 zł ni widu ni słychu obczaiłam za to majonez helmans słoik 650ml /2 szt za 8,88 i kukurydza oraz groszek 2 szt za 2 zł --informuje bo może wam sie przydać
Oooo dzięki za cynk.
I kukurydzę i groszek bardzo lubimy i w okresie świąt zapewne trochę będzie tego potrzebne. A jakiej firmy te puszki w takiej promocji?
Majonez też fajna sprawa - w sensie, ze ja uwielbiam (TŻ tez lubi bardzo) więc mogłabym jeść tonami.

W ogóle chciałam nadmienić, że zastanawiam się jak jutro mi pójdzie z dojazdem do pracy.
Śniegu znów mam od groma. Jezdni nie widać (główna ulica w Łodzi), torów też nie i wciąż sypie.
Obawiam się, że będzie ostro.

Stary 2010-12-12, 21:13   #2576
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:

dudi 2 pudełka ptasiego mleczka z wedla jest za 15 zł

Osiak ja polecam książki Tess Gerritsen jak zaczynałam czytać pierwszą książkę to po 2 stronach odłożyłam po pół roku stwierdziłam że jednak zmuszę się aby ją przeczytać bo inaczej kasa na marne no i wiecie co, jak zaczęłam tak nie mogłam się oderwać i i nie poszłam spać aż nie skończyłam od tamtej pory kupiłam wszystkie jej książki które były dostępne nie żebym była jakaś psychopatka czy coś bo niektóre książki jak Chirurg i Skalpel (to tak jakby 1 i 2 część) były straszne tz pierwsza bo po chirurgu już uodporniłam się na brutalne opisy a poz atym byłam gotowa po przeczytaniu właśnie 1 książki tej autorki pod tytułem Autopsja, po dwóch stronach na których zdarzyłam się dowiedzieć że dziewczyny ze wschodu pojechały do stanów wyjazd załatwiła nauczycielka miało być lepsze życie a po przekroczeniu zielonej granicy zatrzymano je podjechał sznur samochodów wysiedli faceci i jeden mówi że zaprasza do testowania towaru pozrywali im ubrania jedna zaczęła uciekać i ja zbili na oczach pozostałych to tamte już się nie broniły bo ta śmierć to tak dla przykładu ... po tym odłożyłam książkę na bok po pół roku wzięłam tak ja wyżej pisałam... ale to nie było straszne straszny był chirurg ale pomimo tego że tak obrzydliwe to tak wciągało że też w dwa wieczory przeczytałam książkę ... polecam jak macie wysoką odporność psychiczną to dacie rade i może się wam spodoba ma ta autorka też bardziej lajtowe książki jak coś mogę polecić jaka kolejność
Stary 2010-12-12, 21:13   #2577
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

dziewczyny mam glupie pytanie...gdzie trzymacie swoje torebki ?? bo moje sa "rzucone" tak pzy szafie i zaczyna mnie to wkurzać, ale nie wiem gdzie je schowac macie jakies pomysly ewentualnie fotki inspirujące??

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 21:13   #2578
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

gdy czytam jak piszecie o tych egzaminach, projektach i innych rzeczach związanych z nauką to aż mnie dreszcze przechodzą, całe szczęscie, że mam ten etap już za sobą
chciałabym iść jeszcze na podyplomowe, ale nie wiem czy się kiedyś zmobilizuję, odzwyczaiłam się już od tego
życzę owocnej nauki i aby ten gorący czas jak najszybciej zleciał
Dziękuje
U mnie to się zawsze tak wszystko niefortunnie kumuluje, a ja niczego nie potrafię sobie odpuścić, zawsze na maxa, a i tak nie zawsze na tym dobrze wychodze, życie

Cytat:
Zatkało mnie!

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

I u mnie zaczyna się kumulować to i owo. I to teraz - przed świętami.
Nie wiem kiedy jak posprzątam, ugotuję, ba! odrobinę poczuję święta odpoczywając jak tyle rzeczy do zrobienia już w kolejce czeka.
Zachciało mi się podyplomówi.
U mnie to samo, zawsze wszystko naraz! Zawsze pomagałam mamie przed świętami przede wszystkim piec ciasteczka i inne pierdółki-taka nasza tradycja, a teraz chyba nie dam rady i bardzo nad tym ubolewam. Nawet nie mam kiedy poczuć atmosfery świąt Nawet karpia jeszcze nie mamy, nic kompletnie

Dziewczyny byłam z mamą na zakupach w auchan. Mama wzięła doładowanie za 50 pln. I babeczka przy kasie nie dała jej potweirdzenia na to. Pojechaliśmy, ale było za późno bo już zamykali i do sklepu nas nie wpuścili. Czy jest jeszcze jakaś szansa na odzyskanie doładowania?
Stary 2010-12-12, 21:16   #2579
zetafon
Zakorzenienie

ja w tym miesiacu odłożyłam z tżtem na konto oszczędnościowe 550zł z naszych wypłat,300zł ze sprzedanych dolarów i teraz sie jeszcze okazało że tż dostał dodatek za urlop 660zł i 300zł premii więc ok.połowę z tego odłożymy jeszcze dodatkowo na konto.bardzo się ciesze bo zwykle bylismy na styk z kasą a teraz udało się nam sporo odłożyc

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 21:17   #2580
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam glupie pytanie...gdzie trzymacie swoje torebki ?? bo moje sa "rzucone" tak pzy szafie i zaczyna mnie to wkurzać, ale nie wiem gdzie je schowac macie jakies pomysly ewentualnie fotki inspirujące??
hm ja w domku rodzinnym mam taką przegródkę w szafce to tam trzymam, natomiast tutaj hmm mam dwie torebki jedną wyjściowa a drugą taką malutka tylko co by się telefon i portfel zmieścił i ja użytkuje druga jest w szafie

W ogóle wstawię na tygodniu zdjęcia jak ogarnę kuchnię w sumie mam porządek ale chciałam wytrzeć meble już tak na święta i jak będę mieć wolne to wam wstawię szafę i kuchnię, tylko jeszcze muszę obczaić co i jak z tym albumem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości