Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 317 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 00:29   #9481
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
MYADIVA strasznie się cieszę że tu trafiłam na to forum,bo takie osoby jak ty(po takich przeżyciach)a także każda z was ,własnym doświadczeniem może strasznie pomóci dodać otuchy.
i ty masz taki duży implancik??ale masz biust teraz jak z bajki!!!ech..duże ale nie wielkieeee i po prostu marzenie..ojjj tak..echhh

a co do moich cycków to muszę z tą panią moją dr baaardzo dokładnie jeszcze raz omówić sprawę,teraz po większym zagłębieniu się w forum ,wiem o co pytaći serio ..jak mówisz że to coś większe wychodzi to luziki jak pooglądałam te twoje zdjątka to nie wiem czy nie pomyślę o większych!!ho ho,nawet nie pomyślałam ze to powiem

ojj a chętnie bym pooglądała dziewczynki już po,powysyłam zaproszonka!!z góry dzięki
papaty
Oczywiście, że omów wszystko jeszcze raz Ja jestem pewna, że jak teraz pani dr usłyszy, że mogą być troszkę większe to się strasznie ucieszy Bo u Ciebie na prawdę szkoda ciąć- a piersi będą śliczne na pewno równie ładne jak moje, a nawet ładniejsze- u mnie jednak troszkę szkody zostawił pierwszy zabieg. No i wyjścióweczkę masz ładniejszą, dużo mniej zniszczoną
Teraz mykaj do innych albumików znajdziesz tam same piękności oj jest co podziwiać

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 00:35   #9482
Nessy88
Raczkowanie

ależ jestem dumna z siebie i nawet dużo czasu mi to nie zajeło
Ale to tylko dzięki Kochanej Pani ''nocnej zmianie'':cmo k:
A tak przy okazji spytam, kiedy Ty kobietko odsypiasz, zawsze mnie to zastanawia jak wieczorkiem wszystko przeglądam i patrze środek nocy i Pani Mya ?
Nessy88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 00:45   #9483
MyaDiva
Zakorzenienie

Maceratko Kochaniutka, Ty sobie nawet nie żartuj i wrzuć kilka fotek- bo stare mogą nie wrócić na swoje miejsce. No chyba nas tak nie zostawisz bez swoich ślicznych panienek- przecież będziemy tęsknić

Nessy88- bardzo proszę, widzę że się udało
A jaki Ty masz mieć implancik i kiedy masz zabieg?

Buziaczki Kochane

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Nessy88 Pokaż wiadomość
ależ jestem dumna z siebie i nawet dużo czasu mi to nie zajeło
Ale to tylko dzięki Kochanej Pani ''nocnej zmianie'':cmo k:
A tak przy okazji spytam, kiedy Ty kobietko odsypiasz, zawsze mnie to zastanawia jak wieczorkiem wszystko przeglądam i patrze środek nocy i Pani Mya ?
No co ja zrobię że mnie na nocną zmiane wrzucili pewnie straszę za bardzojak nic to przez te pierwsze piersi

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-12-13, 01:03   #9484
Nessy88
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nessy88- bardzo proszę, widzę że się udało
A jaki Ty masz mieć implancik i kiedy masz zabieg?

Buziaczki Kochane
Udało udało
Ja hmm....problem w tym że dwa rózne,i to mnie najbardziej martwi że wyjdą :brzyda l:
A kiedy, juz z trzy razy termin zmieniałam,bo nie mogłam wszystkiego ze sobą zgrać,ten przed ostatni był na 20.12 ale i przełożyłam na 2.02 i tak juz zostanie miejmy nadzieje

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:

No co ja zrobię że mnie na nocną zmiane wrzucili pewnie straszę za bardzojak nic to przez te pierwsze piersi
...to Ci Kochana nie zazdroszczę, a płacą Ci chociaż przyzwoicie

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
Udało udało
Ja hmm....problem w tym że dwa rózne,i to mnie najbardziej martwi że wyjdą :brzyda l:
A kiedy, juz z trzy razy termin zmieniałam,bo nie mogłam wszystkiego ze sobą zgrać,ten przed ostatni był na 20.12 ale i przełożyłam na 2.02 i tak juz zostanie miejmy nadzieje

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

...to Ci Kochana nie zazdroszczę, a płacą Ci chociaż przyzwoicie
Właśnie, a co do tych Twoich piersiątek, to nawet nie miałam przyjemniości podziwiać, te idealne oczywiście i nawet chciałam się polubić wysłałam wszystko tak jak nalezało by na poczatku czekam czekam i się nie doczekałam
Nessy88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:07   #9485
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście, że omów wszystko jeszcze raz Ja jestem pewna, że jak teraz pani dr usłyszy, że mogą być troszkę większe to się strasznie ucieszy Bo u Ciebie na prawdę szkoda ciąć- a piersi będą śliczne na pewno równie ładne jak moje, a nawet ładniejsze- u mnie jednak troszkę szkody zostawił pierwszy zabieg. No i wyjścióweczkę masz ładniejszą, dużo mniej zniszczoną
Teraz mykaj do innych albumików znajdziesz tam same piękności oj jest co podziwiać

powiem ci że pani dr od razu zaproponowała 340 a ja marudziłam zeby za duże nie byłyto ona wtedy zaproponowała ten mały lift wokół sutka,ale rozmiaru nie zmieniła,więc ja już teraz sama nie wiem czy przy tym rozmiarze to potrzebne,dlatego muszę to skonsultować
co do ALBUMIKÓW
maceratko dzięki za zaproszonko,popatrz na moje bo twoich zdjątek nie widaćniestety....ja nie mam jeszcze co za bardzo wklejac,ale w marcu mam nadzieję to sie zmieniii
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:33   #9486
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
No i dupa z operacji, bo gorączka i angina dopadła.
Idę popełnić samobójstwo
I jak tam Ulka?
Wiadomo coś ??
Jak się czujesz??
Pisz tu nam szybciutko jak zdrówko i w ogóle

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
inna_85 tu troche różnicy,mam 173 i około 55kg.
Myślisz,że 375 wlezie???
Hejka
A co ma Ci kochana nie wleźć ??

Wiesz co, ja sobie tak ostatnio o Tobie myślałam, a propos tego nurkowania..
Teraz śmiało mogę napisać, bo juz wiem jak to jest po zabiegu.
Słonko, czy Ty zastanawiałaś się jak Ty założysz cały ten sprzęt na klatę?? Pianka, to nie problem, ale kamizela i jeszcze butla, to coś mi się kochanie wydaje, że nie bedziesz dała rady niestety
Ja nie chcę absolutnie Cie straszyć, ale myślałaś nad tym??
Bogu dziękuuję, ze tak lekko przechodzę rekonwalescencję, ale mimo wszystko zanim implant się 'zadomowi', to potrzeba więcej niż miesiąc, żeby wrzucać mu taki sprzet nurkowy i obciążyć go bidulka
Wiesz Słoneczko o czym mówię??
Qurka, z implantami na poczatku obchodzimy się lepiej niż z jajakiem
Wiele się nie dzieje, ale my profilaktycznie chronimy go na maxiora
Ja oczywiście życzę Ci jak najlepiej!!!!!
Ale tak mi kiedyś do łba przyszło i pomyślałam sobie, ze napisze Ci to jak juz będę po zabiegu, bo przynajmniej będę wiedzieć o czym piszę
Buziam Cię bardzo mocno

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Kochana ja też przed zabiegiem jestem i też zastanawiam się jak to będzie .

Ale pewnie ciężko jest odpowiedziec jednoznacznie jak ten ból wygląda bo obserwując tu dziewczyny od dłuższego czasu doszłam do wniosku że niczego nie można przewidzieć

Jedne dziewczyny to istne cyborgi np Chibuke następnego dnia na grzyby się wybrała
Magerka i Beatryczek tego samego dnia po zabiegu na fajke wylazly ..
One bardzo szybko doszły do siebie nie narzekały i pisały że ból znośny

A inne znoszą to ciężko mają problemy z prostymi czynnościami czy z załatwieniem potrzeb inne mają kryzys i chcą implanty wyciągać

Tak więc ciężko stwierdzić jak to wygląda każdy organizm jest inny i inaczej reaguje ..

Pozostaje nam tylko mieć nadzieję aby i u nas nie było tragedii
Kochanie, bedzie dobrze!!!!!!
Ja tu zaczynam zaciskac kciukasy za Ciebie
Dasz radę!!! Pomożemy w razie 'w'
Zaczynam się teraz ja stresować za Ciebie

Ja nastawiona byłam na miażdżący ból, no i miło się zaskoczyłam.
Jak myślicie, czy jest to jakas alternatywa dziewczynki??

Cytat:
Spokojnie- jeśli poród masz za soba to i ten ból też zniesiesz. Bo ból to jedna sprawa ale to jak go zniesiemy to druga Tą zdolność na pewno budujemy wraz z doświadczeniami. Moim zdaniem ból po operacji jest dużo mniejszy, no i nie można tych bóli przyrównać to zupełnie różne bóle. Ja mojemu bólowi po drugirj operacji w skali do 10-dałabym 5/6, poród to u mnie 9. Będzie dobrze nie takie bóle kobiety potrafią przetrwać

Magerko kurcze, przeżycia niesamowite. To w sumie do ostatniej chwili nie wiedziałaś czy operacja będzie! Stres jak nie wiem. Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Teraz już wszystko za Tobą- wulkany, śnieżyce, odwołane loty i potas teraz już tylko będziemy czekać aż Twoje ślicznotki dorosną
Myusia Dziubku
Ja też juz czekam jak panienki będa dorastały!! Oczywiście cierpliwie...
Strasznie jestem ciekawa jak to bedzie, ale wiem, że przynajmniej 6 m-cy musze być cierpliwa...
Nie wiem czy umiem, ale postaram się z calych sił

Teraz nawet śniegi mogą mnie przytrzymac na wyjazd do domu - nie mam nic przeciwko i siedziec specjalnie nie będę i pilnowac czy lot odwołany czy nie. Może sie okazać, że dłuższy urlop będę mieć jak się spełnia prognozy na koniec grudnia w GB Ma nas podobno dobrze zasypać, a jak taka sytuacja bedzie mieć miejsce, to posiedze kilka dni dłużej...

Cytat:
Napisane przez milandia01 Pokaż wiadomość
Ja nie miałam problemów juz na drugi dzien zeby samemu i bez niczyjej pomocy załatwiac swojej problemy fizjologiczne, myć zęby czy związać włosy.

Dla mnie jeszcze najgorsze jest wstawanie z łóżka no i raz w nocy budzi mnie ból, musze wstać wziąść ibuprom, trochę się rozruszac i znowu do łóżka.

Dziewczyn od dr Skwiercz co kładłyście na szwy po pierwszek kąpieli i jak często zmieniałyście , czy szwy do tego nie przysychają? Smarowałyście blizny czymś np. revanolem?
No to się strasznie cieszę, że ten ból był tylko w pierwszej dobie, przynajmniej dziewczyny przed zabiegiem jeszcze przestaną obgryzać pazurki
Jak się miewasz dziś?? Jak oceniasz ból?? Dajesz rade spokojnie ??
Buziam Cię bardzo mocno

Cytat:

Hej Gwiazdeczko!!!

Jak sie czujesz z tymi swoimi pięknośćiami?
Ojjj ale bym chciała żeby doktorek w moim dniu tryskała humorkiem,może wtedy bym sie tak nie denerwowała
A powiedz mi,zostawałaś na nockę,czy odrazu po kilku godz. op. wracałaś do domku,jeśli tak to dałaś radę dojść do samochodu?
Ja planuje powrót do domku w ten sam dzień, bo mam rzut beretem, ale nie wiem czy sie do autka ''dotocze''
A tak z ciekawośći jaki wziełaś profilek?
Bo ja to dopiero mam nakombinowane z tym wszystkim,i nawet boje sie pomyslec co mi z tego wyjdzie

A teraz sobie tak cierpliwie czekam ...

Pozdrawiam Was dziewczynki
hej hej Dziubku

czuje się bosko wiadomo, ze jeszcze świeżynki, ale już je mam
teraz czekam jak będa się układać i na lato wyskakuje w dekoldzikach
Do tego czasu planuję cycniki sportowe nosić, bo i tak nie musze żadnych innych na co dzień, więc oddam im przysługe niejako, żeby sobie tam odpoczywały do wiosny w sportowkach

Doktorek przecież zawsze jest uśmiechnięty To jest taki 'chłop', któremu zawsze się micha śmieje
Niesamowicie pozytywna energia, a do tego poczucie humoru.
Jak właziłam na stól, powiedziałąm do pielegniarki i anestezjologa : 'poprosze najpiękniejszy biust na świecie' na co mi anestezjolog: 'my innych nie robimy", a ja mu znowu: ' ten musi być wyjatkowy'
Hihi... jak bedziesz wystraszona i bez słowa tam będziesz krążyć , to nie bedziesz czuła się swobodnie, ale jak będziesz gderała cały czas, a na głupim jaśku jest nagminne i od rzeczy, to będzie śmiesznie
Strasznie miło wspominam pobyt tam

Po zabiegu zostałam na nockę i Tobie również proponuje tak zrobić, bo jednak dobrze jak będziesz pod okiem pielęgniarki w pierwszą dobe po zabiegu
Dobrze, że masz 2 kroki, ale przeciez nie zbawi Cię jak zostaniesz na noc, a rano pójdziesz do domku. Pielegniarki sa niesamowicie miłe, zreszta atmosfera jest taka, że można zostac tam na dłużej

Spokojnie nastepnego dnia poszłam sobie do autka, nawet wtedy zadzwoniła do mnie nasza Pink kochana .
Tego dnia sama się umyłam, ubarałam, spakowałam, zeszłam do poczekalni i czekałam na Tatę jak przyjedzie. W miedzyczasie zeszłąm na fajeczkę parę razy, no i do domku .

Kochana, ja mam 370MX (czyli największy możliwy profil w McGhan) . Nie wiem czy dobrze pamiętam, bo nie ze swojego kompa pisze, a u rodziców nie mam zapisanego katalogu Allergana, ale coś mi tak świta, że chyba 6.2....
Musze się zmierzyć dziś w cycuchach i napisze Wam jakie mam wymiarki teraz.
Fotek też narazie nie wrzuce, bo nie mam aparatu. Zrobiłam fotki ostatnio telefonem (jakość koszmarek trochę), ale nie mam kabla, żeby zrzucic je na kompa. Postaram się coś wykombinować w najblizszych dniach, więc się będe chwalić

A co Ty tam masz tak nakombinowane, że się boisz??

Buziaczki wielkie krasnalki z rana

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:45   #9487
ULAS787
Raczkowanie

MAGERKA
Kochanie oby nie zapeszyć to się polepszyło.....
ale wszystko będzie wiadome dopiero jutro jak stawię się w szpitalu na op.
Kochaniutka podaj numer to wyśle jutro smska co i jak i jak możesz to przekażesz dziewczętom;-))))
W ogóle jak Wy kochane jesteście, że tak się martwicie o mnie
Kocha Was za to
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:52   #9488
lenka2017
Raczkowanie

[QUOTE=ULAS787;23738367]MAGERKA

Hej słońce trzymam mocno kciuki
A kiedy ty wyjerzdzasz od siebie z domku na ta op???
Stary 2010-12-13, 09:59   #9489
ULAS787
Raczkowanie

Lenka
Jutro o 5 rano mam nadzieję, że wystarczy. Mam 300 km do Gdańska i muszę być tam miedzy 11 a 12......ehhhh już fiksuję ha ha ha
Stary 2010-12-13, 12:08   #9490
lenka2017
Raczkowanie

Cytat:
Lenka
Jutro o 5 rano mam nadzieję, że wystarczy. Mam 300 km do Gdańska i muszę być tam miedzy 11 a 12......ehhhh już fiksuję ha ha ha

Powinno wystarczyć
No to zdrowiej dziewczyno zdrowiej
zeby terminu nie przekladać

trzymaj sie cieplutko
Stary 2010-12-13, 12:39   #9491
milandia01
Raczkowanie

Cytat:
ale wiesz, że masz zrobione metodą najbardziej inwazyjną a my potem tylko na ibupromku jedziemy i do tego ruszać się trzeba dlatego uważam, że jesteś super dzielna Bo wiesz jak nie boli to łatwo powiedzieć, że jest nie jest ciężko. Ale jak boli jak cholera i się cierpi to trzeba po prostu to jakoś przetrwać - no i dalaś radę szamanko a o bólu szybko zapomnisz - piersi Ci wynagrodzą wszystkie złe chwile. Masz je już za sobą

W czasie pierwszej kąpieli opatrunki odmoczysz i dopiero zdejmiesz Potem szwy dokładnie wysusz- muszą być suchuteńkie. Pochodz sobie bez niczego przez chwilkę żeby przeschły No i potem gaziki jałowe na szwy, możesz przykleić plasterkiem żeby się nie przesunęły i topik na to Szew do tego nie przyschnie- nic Ci się sączyć z rany nie powinno-ale zasada jest taka, że szew bezwzglądnie musi być suchy. Gdyby się zdarzyło że przyschnie (np po zdjęciu szwów)- nie odrywaj, tylko odmocz najpierw. Gaziki zmieniaj rano jak się będziesz przebierała no i potem znowu wieczorem po kąpieli. NICZYM szwów nie smaruj - żaden rywanol, żadna oliwka ani maść Gdyby się coś działo ze szwami- za telefonik i do Pani dr po poradę My mamy troszkę inne te szwy- dlatego też zalecenia troszkę inne. Jak Ci się będą ładnie goiły to nawet żadnej maści potem nie będziesz musiała stosować
Dziękuję Ci kochana za pomoc Nie myślałam, że ten ból może być aż taki duży. Czy to jest normalne , że dzisiejsze wstawanie z łóżka było dla mnie o wiele bardziej bolesne niż wczorajsze? Myślałam, że z każdym dniem będzie coraz lepiej, a tu taka niespodzianka.
Co myślicie o poduszcze w kształcie różka - taka specjalna do spania na plecach wkłada się w nią kark, może dzięki niej całą noc bym przespała?

Buziaki dla wszytskich cycolinek - twardzielek

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

No to się strasznie cieszę, że ten ból był tylko w pierwszej dobie, przynajmniej dziewczyny przed zabiegiem jeszcze przestaną obgryzać pazurki
Jak się miewasz dziś?? Jak oceniasz ból?? Dajesz rade spokojnie ??
Buziam Cię bardzo mocno
Ból dzisiaj rano był gorszy niż wczoraj. Wzięłam tabletkę na noc na sen to przynajmniej nie miałam kłopotów z zaśnięciem tylko szkoda, że nie mogę całej nocy przespać
Przez jak długi okres trzeba robić te ćwiczenia? Ile razy w ciągu dnia je robiłyście?
milandia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:05   #9492
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MAGERKA
Kochaniutka podaj numer to wyśle jutro smska co i jak i jak możesz to przekażesz dziewczętom;-))))
W ogóle jak Wy kochane jesteście, że tak się martwicie o mnie
Kocha Was za to
Ja też trzymam mocno kciuki obyś dotarła bez przeszkód i żebyś jutro już miała swoje piękości Choróbsko dziś przepęć na dobre i jutro powodzeniaPoz drawiam Cię bardzo mocnoi czekam na dobre wieści

Stary 2010-12-13, 13:23   #9493
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Magerka ty to miałaś przygody, podziwiam cie za to poztywne nastawienie, żeby jeszcze żartować z anestezjologiem...cała ty hihi

Milandia gratulacje !!!!! trzymaj sie w bólu

Kejsi - trzymam kciuki )

Ula - mierz przykład z Magerki - bez narów, daj znać co i jak, trzymam kciuki za twoje zdrówko, co za pech z tymi choróbskami wstrętnymi
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:25   #9494
ULAS787
Raczkowanie

MYADIVA
dziekuje za wsparcie. Ufff takie mam ciśnienie,że aż mroczki przed oczami latają ha ha ha
Ciekawe co to z moich wielkich zwisów wyjdzie.....????
Stary 2010-12-13, 13:25   #9495
pysia222
Zakorzenienie

Ulas trzymam kciuki , zeby jutro bylo ok.

Jesli chodzi o nurkowanie to mysle , ze magera ma niestety racje .
Na pewno nie powinno sie tak ciezkiego sprzetu wczesniej ubierac .

Ja do swojej listy sportow wlasnie dolaczylam snowboard i musze przyznac , ze jezdzilo sie super
Moge jednak powiedziec , ze to na pewno nie jest sport , dla dziewczyn ktore sa np. 3-6 miesiecy po op. Lepiej jednak troche odczekac
Stary 2010-12-13, 13:27   #9496
ULAS787
Raczkowanie

Dziewczynki moje najukochańsze
Jak tylko będę po to dam znać tylko przez smsa to mój nr 661-522-566, bo prze 2 dni nie będę miała dostępu do neta, bo jeszcze spędzę troszkę czasu w hotelu koło szpitala.
Stary 2010-12-13, 13:34   #9497
dragon_lady
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

no ja tez to samo mówię co Darling !!!!u mnie juz dobrze i prawie nic nie boli, nosze ten sportowy temblak i jakos dzionki lecą, kiedy bedzie ciepło i będę mogła się puszyć z tym biustem...

a przypadkiem odkryłam konkurs o tym co pisała Kissy o prezentach. Trzeba napisać co zwariowanego zrobiłoby się dla swojego TŻ i można wygrać jazdę Subaru, lot szybowcem albo masaż.
http://www.iwoman.pl/na-serio/konkur...,0,732900.html

Zważywszy na to żem singielka postaram się wygrać masaż dla siebie )))) ale wy bieżcie udział !!! kto wie
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 14:02   #9498
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ci kochana za pomoc Nie myślałam, że ten ból może być aż taki duży. Czy to jest normalne , że dzisiejsze wstawanie z łóżka było dla mnie o wiele bardziej bolesne niż wczorajsze? Myślałam, że z każdym dniem będzie coraz lepiej, a tu taka niespodzianka.
Co myślicie o poduszcze w kształcie różka - taka specjalna do spania na plecach wkłada się w nią kark, może dzięki niej całą noc bym przespała?

Buziaki dla wszytskich cycolinek - twardzielek

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Ból dzisiaj rano był gorszy niż wczoraj. Wzięłam tabletkę na noc na sen to przynajmniej nie miałam kłopotów z zaśnięciem tylko szkoda, że nie mogę całej nocy przespać
Przez jak długi okres trzeba robić te ćwiczenia? Ile razy w ciągu dnia je robiłyście?
najgorsze masz już za sobą- stan w jakim jesteś teraz będzie się utrzymywał z 10/14 dni.
Podusie wypróbuj może akurat będzie dobrym rozwiazaniem.
I ćwicz dużo- pomagasz w ten sposób mięsniom się rozciągnąć. Ich teraz jest "za krótko " "za mało" - jak mięśnie się zastoją przy dłuższym bezruchu i unieruchomieniu to jest potem bolesność. A do tego świeże jest to wszystko jeszcze w piersi-wyobrażasz sobie jakbyś miała na nodze ranę tej wielkości, ranę wielkości implantu- brrr I tak jak starte kolano musi się zagoić- tak samo pierś w środku musi się wygoić. No ale z kolanem jest szybciej
W piersi po 4 tyg będzie dopiero "zarys" torebki łącznotkankowej w koło implantu-a kształtować się może u młodej osoby nawet do 1,5roku
Za miesiąc masz wizytę kontrolna- do tego czasu ćwicz sobie kilka razy dziennie. A co dalej dowiesz się na kontroli
Dziś masz kąpiel ? Pan kąpielowy już gotowy

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Dziewczynki moje najukochańsze
Jak tylko będę po to dam znać tylko przez smsa to mój nr , bo prze 2 dni nie będę miała dostępu do neta, bo jeszcze spędzę troszkę czasu w hotelu koło szpitala.
numer już zapamiętany i nic się nie stresuj- no przecież to w końcu już to się tylko cieszyć trzeba Twoje żeleczki już tam nóżkami tupią na półeczce - tak się doczekać nie mogą . Wyśpij się dziś porządnie żebyś siły miała, i jedz dziś jak należy i pij No i wracaj szybciorem- a nie w hotelach będziesz się wylegiwać

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-12-13 o 14:04
Stary 2010-12-13, 14:46   #9499
milandia01
Raczkowanie

Cytat:
najgorsze masz już za sobą- stan w jakim jesteś teraz będzie się utrzymywał z 10/14 dni.
Podusie wypróbuj może akurat będzie dobrym rozwiazaniem.
I ćwicz dużo- pomagasz w ten sposób mięsniom się rozciągnąć. Ich teraz jest "za krótko " "za mało" - jak mięśnie się zastoją przy dłuższym bezruchu i unieruchomieniu to jest potem bolesność. A do tego świeże jest to wszystko jeszcze w piersi-wyobrażasz sobie jakbyś miała na nodze ranę tej wielkości, ranę wielkości implantu- brrr I tak jak starte kolano musi się zagoić- tak samo pierś w środku musi się wygoić. No ale z kolanem jest szybciej
W piersi po 4 tyg będzie dopiero "zarys" torebki łącznotkankowej w koło implantu-a kształtować się może u młodej osoby nawet do 1,5roku
Za miesiąc masz wizytę kontrolna- do tego czasu ćwicz sobie kilka razy dziennie. A co dalej dowiesz się na kontroli
Dziś masz kąpiel ? Pan kąpielowy już gotowy
Kąpiel mam jutro tylko , że będę musiaa coś wymyślić bo Ja mam wannę a Pani dr powiedziała, że przez najbliższe pół roku tylko prysznic.
Podniosłam przed chwila pierwszy raz stanik do góry i zobaczyłam ,że moje boki po prawej i lewej stronie od piersi w kierunku żeber są w sinych, zóltych zielonych siniach , czy wy tez tak mialyscie bo trochę się przeraziłam jak to zobaczylam
Spróbuję póżniej zamieścić zdjęcie to jako profesjonalistki ocenicie
milandia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 15:46   #9500
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość

OGLASZAM WAM DZIEWCZYNKI KOCHANE ,
ZE DZIS DOSTALISMY POTWIERZENIE Z BANKU
ODNOSNIE KREDYTU NA DOM.

I JESTEM PRZESZCZESLIWA NA MAXA

OGLASZAM ROWNIEZ; ZE PO PRZEPROWADZENIU KAPILALNEGO REMONTU ODBEDZIE SIE DLUGO WYCZEKIWANA PARAPETOWKA A WIEC ZAPRZYJAZNIONE
I PRZYJAZNE DUSZYCZKI SZYKUJCIE SIE NA IMPREZKE.

NAD DATA ZASTANOWIMY SIE WKROTCE:
!!! IDE SWIETOWAC !!!

JUPI JUPI JUPI.

no to gratuluję! super, że Wam się udało ......nie każdy ma takie szczęście

Lovelyashley ja nie wiem...jak dla mnie to zachowujesz się po prostu niedojrzale....i chcesz robić sobie biust?(zresztą nie tylko). Jest to zbyt poważna operacja, żeby nie pamiętać lub nie wiedzieć rzeczy z nią związanych! Ale tak na prawdę i tak zrobisz jak będziesz chciała....

Magerka! wielkie gratulacje - już masz piękny biuścik. Widzę ze nawet jak weszłaś na salę operacyjną to dobry nastrój Cię nie opuścił
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:33   #9501
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Kąpiel mam jutro tylko , że będę musiaa coś wymyślić bo Ja mam wannę a Pani dr powiedziała, że przez najbliższe pół roku tylko prysznic.
Podniosłam przed chwila pierwszy raz stanik do góry i zobaczyłam ,że moje boki po prawej i lewej stronie od piersi w kierunku żeber są w sinych, zóltych zielonych siniach , czy wy tez tak mialyscie bo trochę się przeraziłam jak to zobaczylam
boshe pół roku :O a ja tak lubię leżeć sobie w wannie ;( ehh najgorsze i tak jest, że ja muszę włosy prostować, ciekawe.... mama chyba oszaleje z tym :O
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:59   #9502
kejsiii
Rozeznanie

Kochane moje

Oficjalnie oznajmiam że dopadł mnie stres jak cholera

Brzuch mam ściśnięty nic robić nie mogę całą moją pracę przejął dzisiaj mąż a jutro to już chyba nic nie będę robić tylko czekać na środę ..

I cos wam jeszcze powiem palić mi się chcę jak nigdy .. Nie sądziłam że tak naglę poczuję chęć zapalenia papieroska

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:36   #9503
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
inna_85 tu troche różnicy,mam 173 i około 55kg.
Myślisz,że 375 wlezie???
Ciężko mi ocenić bo nie widzę twojej wejściówki, zdjęcia w twojej galerii są niewidoczne po tej awarii systemu forum.
Szczerze powiem że ja miałam wkładki 410 HCG: LM 250 - prawa, LX 290 - lewa - niestety u mnie większych się nie dało, bo wejcióweczka zeróweczka z asymetrią! Chciałam większe ale niestety nie dało rady ! Ja jeszcze nie rodziłam więc dr nie chciał dać pewnie więcej również z tego względu a druga kwestia to ta asymetria. W prawą pierś władowałby dużo więcej pewnie nawet z 300 ale lewa nie dałaby rady udźwignąć większej ilości.
Co do twojej sprawy to wgraj ponownie swoje fotki do galerii to ci powiem co o tym sądzę

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------
Cytat:
[QUOTE

Inna a co u Ciebie Laseczko?
Jak sie miewasz?Albo jak Twoje Skarby się miewają?
Kissy

Hej Nessy88
czas jakoś leci ten coraz szybciej.
na forum zaglądam prawie codziennie, ale już częściej czytam i czasem coś tam odpowiem na jakieś pytania dziewczyn które są przed, albo zaraz po.
Teraz mam wreszcie czas jakby wyciszenia - nie chcę zapeszać ale chyba wreszcie skończył się chyba ten najgorszy okres! Owszem kucie przy oddychaniu pod lewą piersią mam nonstop ale już nie tak mocno.
Cycuchy się układają i mam wrażenie że zmalały , ale ciągle sobie powtarzam że nie dało się przecież większych włożyć !!!
Wiem że tak czasem jest ale prawa pierś szybciej się układa, jest miększa i trochę zeszła w dół. Lewa za to stoi w miejscu! mam nadzieję że z czasem się wyrównają bo inaczej będą zgrzyty!

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Dziewczynki powiedzcie mi jak dokładnie robi sie z tym ''cytuj'' sądziłam że w poprzedniej wypowiedzi mi sie uda ale niestetyz tego
Podpowiecie:p liz:

przy każdej wypowiedzi masz opcję cytuj! klikasz i pod spodem dopisujesz swoją opinię!
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 19:48   #9504
missruda
Przyczajenie

Witam.
Czytam czasami watek! Chcialabym-niemowie ze juz-zrobic operacje piersi-moze nie powiekszanie ale plastyke-moim najwiekszym kompleksem sa piersi-chcialabym pogadac z kims kto juz przeszedl operacje i moglby doradzic-moze nie na forum bo zaraz co niektorzy mnie zjedza ze zasmiecam watek a moge wszystko poczytac! dzieki
missruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 20:04   #9505
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez missruda Pokaż wiadomość
Witam.
Czytam czasami watek! Chcialabym-niemowie ze juz-zrobic operacje piersi-moze nie powiekszanie ale plastyke-moim najwiekszym kompleksem sa piersi-chcialabym pogadac z kims kto juz przeszedl operacje i moglby doradzic-moze nie na forum bo zaraz co niektorzy mnie zjedza ze zasmiecam watek a moge wszystko poczytac! dzieki
nie gadaj głupot tylko opisuj swoją historię...tu nikt nikogo nie linczuje.....no może czasami

Kejsiii meliska na dobry sen i głowa do góry...no co Ty...będzie super...nic Cię nie będzie bolało cycuchy będą jak melony

Mya buziaki jak tam włoski?? biotebal coś dał?? u mnie zadziałał zbawiennie

Beatrycze a co u Ciebie??jak sie sprawy mają??

Ula nastawienie jest najważniejsze, przed snem powiedz sobie rano będę zdrowa powodzenia!!!!!!!!!!

Edytowane przez Madzienka2010
Czas edycji: 2010-12-13 o 20:09
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 20:23   #9506
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
WITAM wszystkie dziewczynki
milandia01 ja tez mam wanne i poprostu usiadlam w niej sobie, nalalam sobie tyle wody aby cycuszkow nie zalac i sie umylam, potem prysznicem spłukałam i ok,, jak bylam na kontroli u pani dr to nic mi nie mowila ,ze moczyc sie nie mozna pol roku pierwsze slysze ,bo nawet dziewczyna ,ktora miala ze mna op i tez miala okragly implant wrecz po poltorej miesiaca miala w zaleceniach basen.A co do siniaczkow to normalne jedna maja wieksze inne mniejsze zalerzy jakie masz cialako wrazliwe ,nic sie nie mart

mam pytanko -- kiedy moge juz autem jezdzic i kiedy moge pic alkohol ??

Edytowane przez yoko02
Czas edycji: 2010-12-13 o 20:25
yoko02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 20:32   #9507
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
nie gadaj głupot tylko opisuj swoją historię...tu nikt nikogo nie linczuje.....no może czasami

Kejsiii meliska na dobry sen i głowa do góry...no co Ty...będzie super...nic Cię nie będzie bolało cycuchy będą jak melony

Mya buziaki jak tam włoski?? biotebal coś dał?? u mnie zadziałał zbawiennie

Beatrycze a co u Ciebie??jak sie sprawy mają??

Ula nastawienie jest najważniejsze, przed snem powiedz sobie rano będę zdrowa powodzenia!!!!!!!!!!

Witaj tak się mają że nadal nic nie wiem miałam jutro jechać na konsultację która miała mi pomóc w wyborze implantu ale niestety przełożono mi ją na 04.01 i nadal nic nie wiem a muszę coś zdecydować bo czekają na mój tel lub meil w sprawie jaki implant ? bo jeśli będzie miał być uhp to muszą zamówić bo na takich nie pracują nie wiem sama co robić Wielka nadzieja w Magerce że mi pomoże w wyborze i tyle jak narazie u mnie ,oczywiście termin op nie uległ zmianie

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
WITAM wszystkie dziewczynki
milandia01 ja tez mam wanne i poprostu usiadlam w niej sobie, nalalam sobie tyle wody aby cycuszkow nie zalac i sie umylam, potem prysznicem spłukałam i ok,, jak bylam na kontroli u pani dr to nic mi nie mowila ,ze moczyc sie nie mozna pol roku pierwsze slysze ,bo nawet dziewczyna ,ktora miala ze mna op i tez miala okragly implant wrecz po poltorej miesiaca miala w zaleceniach basen.A co do siniaczkow to normalne jedna maja wieksze inne mniejsze zalerzy jakie masz cialako wrazliwe ,nic sie nie mart

autkiem po tygodniu jeździłam a drinka piłam jak antybiotyk się skończył czyli też po tygodniu bo skończył się w piątek a w sobote piłam ale z umiarem
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 20:39   #9508
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Ja jezdzilam juz po tyg. trzeba jednak uwazac na gwaltowne ruchy i przy zmianie biegow .
Na poczatku jezdzilam pol automatem wiec przynajmniej z tym nie mialam problemow . Jesli chodzi o skrety to przy gwaltownych na poczatku lekko czulam ciagniecie. Wszystko jednak dosc szybko przeszlo.
Stary 2010-12-13, 20:42   #9509
Madzienka2010
Raczkowanie

życzę żeby wszystko poszło gładko

Dziewczyny zróbcie albumy od nowa, ja już swój naprawiłam, czasochłonne ale dało radę
Stary 2010-12-13, 20:45   #9510
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Ja jezdzilam juz po tyg. trzeba jednak uwazac na gwaltowne ruchy i przy zmianie biegow .
Na poczatku jezdzilam pol automatem wiec przynajmniej z tym nie mialam problemow . Jesli chodzi o skrety to przy gwaltownych na poczatku lekko czulam ciagniecie. Wszystko jednak dosc szybko przeszlo.
W srode mija mi miesiac jak juz jestem po op i balam sie jezdzic , a tu prosze juz po tygodniu kobitki szalały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości