|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Teraz mykaj do innych albumików oj jest co podziwiać
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9482 |
|
Raczkowanie
|
i nawet dużo czasu mi to nie zajełoAle to tylko dzięki Kochanej Pani ''nocnej zmianie'' ![]() ![]() A tak przy okazji spytam, kiedy Ty kobietko odsypiasz, zawsze mnie to zastanawia jak wieczorkiem wszystko przeglądam i patrze środek nocy i Pani Mya ?
|
|
|
|
#9483 | |
|
Zakorzenienie
|
Maceratko
Nessy88- bardzo proszę, widzę że się udało A jaki Ty masz mieć implancik i kiedy masz zabieg? Buziaczki Kochane ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
pewnie straszę za bardzo
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9484 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja hmm....problem w tym że dwa rózne,i to mnie najbardziej martwi że wyjdą ![]() :brzyda l:A kiedy, juz z trzy razy termin zmieniałam ,bo nie mogłam wszystkiego ze sobą zgrać,ten przed ostatni był na 20.12 ale i przełożyłam na 2.02 i tak juz zostanie miejmy nadzieje![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
Właśnie, a co do tych Twoich piersiątek, to nawet nie miałam przyjemniości podziwiać, te idealne oczywiście i nawet chciałam się polubić czekam czekam![]() i |
|||
|
|
|
#9485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiem ci że pani dr od razu zaproponowała 340 a ja marudziłam zeby za duże nie były ![]() co do ALBUMIKÓW ![]() maceratko dzięki za zaproszonko,popatrz na moje bo twoich zdjątek nie widać |
|
|
|
|
#9486 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiadomo coś ?? Jak się czujesz?? Pisz tu nam szybciutko jak zdrówko i w ogóle Cytat:
A co ma Ci kochana nie wleźć ?? ![]() Wiesz co, ja sobie tak ostatnio o Tobie myślałam, a propos tego nurkowania.. Teraz śmiało mogę napisać, bo juz wiem jak to jest po zabiegu. Słonko, czy Ty zastanawiałaś się jak Ty założysz cały ten sprzęt na klatę?? Pianka, to nie problem, ale kamizela i jeszcze butla, to coś mi się kochanie wydaje, że nie bedziesz dała rady niestety Ja nie chcę absolutnie Cie straszyć, ale myślałaś nad tym?? Bogu dziękuuję, ze tak lekko przechodzę rekonwalescencję, ale mimo wszystko zanim implant się 'zadomowi', to potrzeba więcej niż miesiąc, żeby wrzucać mu taki sprzet nurkowy i obciążyć go bidulka ![]() Wiesz Słoneczko o czym mówię?? Qurka, z implantami na poczatku obchodzimy się lepiej niż z jajakiem Wiele się nie dzieje, ale my profilaktycznie chronimy go na maxiora Ja oczywiście życzę Ci jak najlepiej!!!!! Ale tak mi kiedyś do łba przyszło i pomyślałam sobie, ze napisze Ci to jak juz będę po zabiegu, bo przynajmniej będę wiedzieć o czym piszę ![]() Buziam Cię bardzo mocno Cytat:
Ja tu zaczynam zaciskac kciukasy za Ciebie ![]() Dasz radę!!! Pomożemy w razie 'w' Zaczynam się teraz ja stresować za Ciebie ![]() Ja nastawiona byłam na miażdżący ból, no i miło się zaskoczyłam. Jak myślicie, czy jest to jakas alternatywa dziewczynki?? Cytat:
Ja też juz czekam jak panienki będa dorastały!! Oczywiście cierpliwie... ![]() Strasznie jestem ciekawa jak to bedzie, ale wiem, że przynajmniej 6 m-cy musze być cierpliwa... Nie wiem czy umiem, ale postaram się z calych sił ![]() Teraz nawet śniegi mogą mnie przytrzymac na wyjazd do domu - nie mam nic przeciwko i siedziec specjalnie nie będę i pilnowac czy lot odwołany czy nie. Może sie okazać, że dłuższy urlop będę mieć jak się spełnia prognozy na koniec grudnia w GB Cytat:
![]() Jak się miewasz dziś?? Jak oceniasz ból?? Dajesz rade spokojnie ?? Buziam Cię bardzo mocno Cytat:
czuje się bosko teraz czekam jak będa się układać i na lato wyskakuje w dekoldzikach ![]() Do tego czasu planuję cycniki sportowe nosić, bo i tak nie musze żadnych innych na co dzień, więc oddam im przysługe niejako, żeby sobie tam odpoczywały do wiosny w sportowkach ![]() Doktorek przecież zawsze jest uśmiechnięty To jest taki 'chłop', któremu zawsze się micha śmieje Niesamowicie pozytywna energia, a do tego poczucie humoru. Jak właziłam na stól, powiedziałąm do pielegniarki i anestezjologa : 'poprosze najpiękniejszy biust na świecie' ![]() Hihi... jak bedziesz wystraszona i bez słowa tam będziesz krążyć , to nie bedziesz czuła się swobodnie, ale jak będziesz gderała cały czas, a na głupim jaśku jest nagminne i od rzeczy, to będzie śmiesznie Strasznie miło wspominam pobyt tam Po zabiegu zostałam na nockę i Tobie również proponuje tak zrobić, bo jednak dobrze jak będziesz pod okiem pielęgniarki w pierwszą dobe po zabiegu Dobrze, że masz 2 kroki, ale przeciez nie zbawi Cię jak zostaniesz na noc, a rano pójdziesz do domku. Pielegniarki sa niesamowicie miłe, zreszta atmosfera jest taka, że można zostac tam na dłużej Spokojnie nastepnego dnia poszłam sobie do autka, nawet wtedy zadzwoniła do mnie nasza Pink kochana Tego dnia sama się umyłam, ubarałam, spakowałam, zeszłam do poczekalni i czekałam na Tatę jak przyjedzie. W miedzyczasie zeszłąm na fajeczkę parę razy, no i do domku . Kochana, ja mam 370MX (czyli największy możliwy profil w McGhan) . Nie wiem czy dobrze pamiętam, bo nie ze swojego kompa pisze, a u rodziców nie mam zapisanego katalogu Allergana, ale coś mi tak świta, że chyba 6.2.... Musze się zmierzyć dziś w cycuchach i napisze Wam jakie mam wymiarki teraz. Fotek też narazie nie wrzuce, bo nie mam aparatu. Zrobiłam fotki ostatnio telefonem (jakość koszmarek trochę), ale nie mam kabla, żeby zrzucic je na kompa. Postaram się coś wykombinować w najblizszych dniach, więc się będe chwalić ![]() A co Ty tam masz tak nakombinowane, że się boisz?? Buziaczki wielkie krasnalki z rana
|
|
#9487 |
|
Raczkowanie
|
MAGERKA
Kochanie oby nie zapeszyć to się polepszyło..... ale wszystko będzie wiadome dopiero jutro jak stawię się w szpitalu na op. ![]() Kochaniutka podaj numer to wyśle jutro smska co i jak i jak możesz to przekażesz dziewczętom;-)))) W ogóle jak Wy kochane jesteście, że tak się martwicie o mnie Kocha Was za to |
|
|
|
#9488 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ULAS787;23738367]MAGERKA
Kochanie oby nie zapeszyć to się polepszyło..... ale wszystko będzie wiadome dopiero jutro jak stawię się w szpitalu na op. ![]() Hej słońce trzymam mocno kciuki ![]() A kiedy ty wyjerzdzasz od siebie z domku na ta op???
|
#9489 |
|
Raczkowanie
|
Lenka
Jutro o 5 rano mam nadzieję, że wystarczy. Mam 300 km do Gdańska i muszę być tam miedzy 11 a 12......ehhhh już fiksuję ha ha ha
|
|
|
|
#9490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powinno wystarczyć ![]() No to zdrowiej dziewczyno zdrowiej zeby terminu nie przekladać ![]() trzymaj sie cieplutko
|
|
#9491 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Co myślicie o poduszcze w kształcie różka - taka specjalna do spania na plecach wkłada się w nią kark, może dzięki niej całą noc bym przespała? Buziaki dla wszytskich cycolinek - twardzielek ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Przez jak długi okres trzeba robić te ćwiczenia? Ile razy w ciągu dnia je robiłyście? |
||
|
|
|
#9492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obyś dotarła bez przeszkód i żebyś jutro już miała swoje piękości
|
|
|
|
|
#9493 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Magerka ty to miałaś przygody, podziwiam cie za to poztywne nastawienie, żeby jeszcze żartować z anestezjologiem...cała ty hihi
Milandia gratulacje !!!!! trzymaj sie w bólu ![]() Kejsi - trzymam kciuki )Ula - mierz przykład z Magerki - bez narów, daj znać co i jak, trzymam kciuki za twoje zdrówko, co za pech z tymi choróbskami wstrętnymi |
|
|
|
#9494 |
|
Raczkowanie
|
MYADIVA
dziekuje za wsparcie. Ufff takie mam ciśnienie,że aż mroczki przed oczami latają ha ha ha Ciekawe co to z moich wielkich zwisów wyjdzie.....????
|
|
|
|
#9495 |
|
Zakorzenienie
|
Ulas trzymam kciuki , zeby jutro bylo ok.
![]() Jesli chodzi o nurkowanie to mysle , ze magera ma niestety racje . Na pewno nie powinno sie tak ciezkiego sprzetu wczesniej ubierac . Ja do swojej listy sportow wlasnie dolaczylam snowboard i musze przyznac , ze jezdzilo sie super Moge jednak powiedziec , ze to na pewno nie jest sport , dla dziewczyn ktore sa np. 3-6 miesiecy po op. Lepiej jednak troche odczekac
|
#9496 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki moje najukochańsze
Jak tylko będę po to dam znać tylko przez smsa to mój nr 661-522-566, bo prze 2 dni nie będę miała dostępu do neta, bo jeszcze spędzę troszkę czasu w hotelu koło szpitala. |
|
|
|
#9497 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
no ja tez to samo mówię co Darling !!!!
u mnie juz dobrze i prawie nic nie boli, nosze ten sportowy temblak i jakos dzionki lecą, kiedy bedzie ciepło i będę mogła się puszyć z tym biustem...a przypadkiem odkryłam konkurs o tym co pisała Kissy o prezentach. Trzeba napisać co zwariowanego zrobiłoby się dla swojego TŻ i można wygrać jazdę Subaru, lot szybowcem albo masaż. http://www.iwoman.pl/na-serio/konkur...,0,732900.html Zważywszy na to żem singielka postaram się wygrać masaż dla siebie )))) ale wy bieżcie udział !!! kto wie
|
|
|
|
#9498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podusie wypróbuj I ćwicz dużo- pomagasz w ten sposób mięsniom się rozciągnąć. Ich teraz jest "za krótko " "za mało" - jak mięśnie się zastoją przy dłuższym bezruchu i unieruchomieniu to jest potem bolesność. A do tego świeże jest to wszystko jeszcze w piersi-wyobrażasz sobie jakbyś miała na nodze ranę tej wielkości, ranę wielkości implantu- brrr I tak jak starte kolano musi się zagoić- tak samo pierś w środku musi się wygoić. No ale z kolanem jest szybciej W piersi po 4 tyg będzie dopiero "zarys" torebki łącznotkankowej w koło implantu-a kształtować się może u młodej osoby nawet do 1,5roku Za miesiąc masz wizytę kontrolna- do tego czasu ćwicz sobie kilka razy dziennie. A co dalej dowiesz się na kontroli Dziś masz kąpiel ? Pan kąpielowy już gotowy ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
numer już zapamiętany No i wracaj szybciorem- a nie w hotelach będziesz się wylegiwać
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-13 o 14:04 |
||
|
|
|
#9499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podniosłam przed chwila pierwszy raz stanik do góry i zobaczyłam ,że moje boki po prawej i lewej stronie od piersi w kierunku żeber są w sinych, zóltych zielonych siniach , czy wy tez tak mialyscie bo trochę się przeraziłam jak to zobaczylam Spróbuję póżniej zamieścić zdjęcie to jako profesjonalistki ocenicie |
|
|
|
|
#9500 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Lovelyashley ja nie wiem...jak dla mnie to zachowujesz się po prostu niedojrzale....i chcesz robić sobie biust?(zresztą nie tylko). Jest to zbyt poważna operacja, żeby nie pamiętać lub nie wiedzieć rzeczy z nią związanych! Ale tak na prawdę i tak zrobisz jak będziesz chciała.... Magerka! wielkie gratulacje - już masz piękny biuścik. Widzę ze nawet jak weszłaś na salę operacyjną to dobry nastrój Cię nie opuścił
|
|
|
|
|
#9501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9502 |
|
Rozeznanie
|
Kochane moje
Oficjalnie oznajmiam że dopadł mnie stres jak cholera ![]() Brzuch mam ściśnięty nic robić nie mogę całą moją pracę przejął dzisiaj mąż a jutro to już chyba nic nie będę robić tylko czekać na środę .. I cos wam jeszcze powiem palić mi się chcę jak nigdy .. Nie sądziłam że tak naglę poczuję chęć zapalenia papieroska ![]()
|
#9503 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze powiem że ja miałam wkładki 410 HCG: LM 250 - prawa, LX 290 - lewa - niestety u mnie większych się nie dało, bo wejcióweczka zeróweczka z asymetrią! Chciałam większe ale niestety nie dało rady Co do twojej sprawy to wgraj ponownie swoje fotki do galerii to ci powiem co o tym sądzę ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Hej Nessy88 czas jakoś leci ten coraz szybciej. na forum zaglądam prawie codziennie, ale już częściej czytam i czasem coś tam odpowiem na jakieś pytania dziewczyn które są przed, albo zaraz po. Teraz mam wreszcie czas jakby wyciszenia - nie chcę zapeszać ale chyba wreszcie skończył się chyba ten najgorszy okres! Owszem kucie przy oddychaniu pod lewą piersią mam nonstop ale już nie tak mocno. Cycuchy się układają i mam wrażenie że zmalały , ale ciągle sobie powtarzam że nie dało się przecież większych włożyć !!! Wiem że tak czasem jest ale prawa pierś szybciej się układa, jest miększa i trochę zeszła w dół. Lewa za to stoi w miejscu! mam nadzieję że z czasem się wyrównają bo inaczej będą zgrzyty!---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
przy każdej wypowiedzi masz opcję cytuj! klikasz i pod spodem dopisujesz swoją opinię! |
|||
|
|
|
#9504 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Czytam czasami watek! Chcialabym-niemowie ze juz-zrobic operacje piersi-moze nie powiekszanie ale plastyke-moim najwiekszym kompleksem sa piersi-chcialabym pogadac z kims kto juz przeszedl operacje i moglby doradzic-moze nie na forum bo zaraz co niektorzy mnie zjedza ze zasmiecam watek a moge wszystko poczytac!
|
|
|
|
#9505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kejsiii meliska na dobry sen i głowa do góry...no co Ty...będzie super...nic Cię nie będzie bolało cycuchy będą jak melony ![]() Mya buziaki jak tam włoski?? biotebal coś dał?? u mnie zadziałał zbawiennie Beatrycze a co u Ciebie??jak sie sprawy mają?? Ula nastawienie jest najważniejsze, przed snem powiedz sobie rano będę zdrowa powodzenia!!!!!!!!!!
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-12-13 o 20:09 |
|
|
|
|
#9506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
milandia01 ja tez mam wanne i poprostu usiadlam w niej sobie, nalalam sobie tyle wody aby cycuszkow nie zalac i sie umylam, potem prysznicem spłukałam i ok,, jak bylam na kontroli u pani dr to nic mi nie mowila ,ze moczyc sie nie mozna pol roku pierwsze slysze ,bo nawet dziewczyna ,ktora miala ze mna op i tez miala okragly implant wrecz po poltorej miesiaca miala w zaleceniach basen.A co do siniaczkow to normalne jedna maja wieksze inne mniejsze zalerzy jakie masz cialako wrazliwe ,nic sie nie mart mam pytanko -- kiedy moge juz autem jezdzic i kiedy moge pic alkohol ??
mentor CPG333-485cc dr SKWIERCZ Edytowane przez yoko02 Czas edycji: 2010-12-13 o 20:25 |
|
|
|
|
#9507 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj nie wiem sama co robić Wielka nadzieja w Magerce ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
|
#9508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poczatku jezdzilam pol automatem wiec przynajmniej z tym nie mialam problemow . Jesli chodzi o skrety to przy gwaltownych na poczatku lekko czulam ciagniecie. Wszystko jednak dosc szybko przeszlo.
|
|
#9509 |
|
Raczkowanie
|
życzę żeby wszystko poszło gładko
Dziewczyny zróbcie albumy od nowa, ja już swój naprawiłam, czasochłonne ale dało radę
|
#9510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

i nawet dużo czasu mi to nie zajeło
zawsze mnie to zastanawia jak wieczorkiem wszystko przeglądam i patrze środek nocy
i Pani Mya
?
i przełożyłam na 2.02 i tak juz zostanie miejmy nadzieje
czekam czekam

No i wracaj szybciorem- a nie w hotelach będziesz się wylegiwać
, ale ciągle sobie powtarzam że nie dało się przecież większych włożyć !!!
bo inaczej będą zgrzyty!