|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
iija groszek i kukurydza są dewtona(czy deytona nie pamiętam jak sie to pisze
![]() ![]() Chirurga i skalpel też czytałam dobre ![]() dodaja oooo kurde chyba raczej nikłe szanse na odzyskanie.... ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- ja torebki mam dwie jedną czarną jedną"szmacianą" beż ,wiszą na segmęcie(na uchwycie)sie nawet niezle komponują ![]()
#2582 |
Zakorzenienie
|
Kurde oby nie. 5 dych to sporo kasy. Mi też kiedyś kobitka zapomniała dać, ale wróciliśmy się i pamiętała o mnie i bez problemu oddała. Szkoda, że mama tak późno zadzwoniła do mnie
![]() Sikoreczka ja wszystkie torebki mam na dnie szafy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od siebie polecam, jeśli lubicie trillery psychologiczne (ja uwielbiam) książki autorstwa Cody McFadena: "Dewiant", "Cień", "Maska śmierci". Świetne. ostatnio czytałam "Adwokata" Philima Margilna - dobra ![]() Z książek lżejszych np. Nicka Hornby " Wierność w Stereo" - faaaajna. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za 13 ![]() sama wczoraj kupiłam ![]() edit. rzeczywiście w gazetce jest 15, a patrze na paragon i ja zapłaciłam 13 (tj 19,98 -6,98 jakoś tak dziwnie oni to naliczają), dobrze, że nie na odwrót ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-12-12 o 21:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
Ja zmykam spać, bo jutro cały dzień nauki mnie czeka
![]() Dobrej nocy, śnijcie o Mikołajach z wypchanymi workami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ze swojej strony polecam Simona Becketta ![]() dodaja, spokojnych snów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie szukam czegoś z empiku ...bo mam 2 bony po 15 zł i zupelnie nie wiem co sobie kupić...tym bardziej, że nie chcę znacznie przekroczyć tej kwoty ...
![]() no i pod uwagę brałam : ksiązki z przepisami ( nawet fajne sa o tanim gotowaniu...ale chyba wolę szukać przepisów w necie bo i od razu opinie są ..) kubeczki ( ale mam ich chyba za dużo jak na 2 osoby ) no i teraz zauwazyłam http://www.empik.com/szukaj/art-pap?...=paper&x=0&y=0 peruki ...te dwie najtańsze ;> i nie wiem czy nie wezmę ich...bo na weselach zawsze z tż robimy "zabawny akcent " ale mamy 1 peurkę tylko (takie pomarańczowe afro) zawsze wszystkim sie podoba no i dzieciaki maja frajdę?? NA CO WY BYŚCIE PRZEZNACZYŁY TE 15 ZŁ(X 2) ??
#2588 |
Zakorzenienie
|
Adwokata czytałam
![]() Dudi jak czytałaś te książki a szczególnie pierwszą nie odrażało cię?? Znalazłaś może gdzieś Grawitacje tej autorki bo nie mogę do niej dotrzeć ![]() ijaa a te co opisałam to tylko napisze tak "chirurg" to pseudonim pana bo usuwał paniom które wcześniej upolował narządy rodne hmm na żywca, a jeszcze fajna książka tej autorki o dzieciach sprzedawanych przez rodziców opiekunów ludziom że niby też do stanów do adopcji a tak naprawdę są oni bo to chłopcy przeznaczani na rozbiórkę czyli ktoś potrzebuje nerkę to wycinamy wątrobę to wycinamy itd. książka nosi tytuł "Dawca" smutna o ile dobrze pamiętam nawet sie przy niej poryczałam w jednym momencie, ale ja to płaczka jestem więc nic dziwnego.
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-12-12 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
kobieta za ladą
|
oliwka ja jestem dziwnym typem czytelnika
![]() ![]() ![]() wiem dziwne to ale trudno to wytłumaczyć,czytam od 3 roku życia ,w 2 czy 3 klasie szkołu podstawowej nalezałam do biblioteki dla dorosłych bo w dziecięcych brakowało mi ksiązek do czytania ![]() ![]() wiesz jak ide do biblioteki teraz(dramat bo tu jest tylko jedna ![]() ![]() teraz czytam "milenium" larsona ---1 tom(praktycznie kończe)ale to już ebook bo normalną książke juluś mi wyrywa ![]()
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2010-12-12 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() W końcu was nadrobiłam hehe, trochę mi to zajęło bo tak naparwdę dopiero dzisiaj miałam czas, a to dlatego, że w piątek popołudniu robiłam porządki w notatkach, tzn wyrzucałam niepotrzebne kserówki i papiery związane z obroną, a wieczorem przyszedł do nas kolega ze studiów z dziewczyną i troszkę posiedzieliśmy ![]() Natomiast w sobotę co zaczęłam czytać, to zaraz coś tam mi wyskoczyło do roboty ![]() ![]() A wieczorkiem zamówiliśmy sobie pizze i wypiliśmy winko, które już od kilku tygodni chłodziło się na tą okazję ![]() Nadrobiłam wszystko ale niestety co pozaznaczałam mi przepadło ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuje za kciuki i gratulację ![]() Lecę spać bo padam, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poczytałabym książki ![]() ![]() Może teraz jak się przeprowadzimy, to odwiedzę pobliską bibliotekę i coś sobie powypożyczam - zwłaszcza, że do pracy będę jeździć pociągami, to będę mieć wreszcie czas na czytanie, no bo w aucie nie ma jak :-P Niby blisko pracy mam taką ogromną bibliotekę, z której korzystają ludzie z całego województwa nawet, ale co z tego jak tam dojechanie graniczy z cudem, bo trzeba przez centrum jechać i utyka się w mega korkach. motylku!!! gratulacje!!! i zazdraszczam tego inż. :-P bo po licencjacie nie ma żadnych tytułów i mam samego mgr ![]() Idę spać, bo padam na buzię, a jutro znowu do pracyyyyyyyyyyyyyyy... Brrrrr! Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2010-12-12 o 23:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Copyraptor
|
Dziewczyny, u nas w rodzinie już od kilku lat jest tradycja z losowaniem, i wszyscy ją bardzo lubimy - dostaje się jeden ale fajny, przemyślany prezent, bo zawsze się pocztą pantoflową rozejdzie co się komu przyda
![]() ![]() A ja w tym miesiącu (liczę od 15 do 15) na jedzenie i rzeczy do domu wydałam jakieś 280zł (tylko dla siebie, przypominam, że tymczasowo mieszkam sama), więc megaoszczędnie ![]() ![]() W dodatku byłam odwiedzić rodziców, i mama przy okazji zakupów kupiła mi trochę pyszności, więc dalej będę je zużywać z domowymi zapasami - w następnym miesiącu też trochę oszczędzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() chciałam Wam życzyć bardzo miłego poniedziałku, wszak jaki poniedziałek taki cały tydzień ![]() Proszę o mocne 3manie kciuków ![]() ![]() Ogłaszam także wszem i wobec, że zaczynamy dzisiaj SPDowe Hulanko ![]() ![]() ![]() ![]() Ijaa ja majonez też lubię, ale dawno już nie jadłam bo postanowiłam się na niego obrazić za to, że ma tyle kcal i się unikamy od tamtego czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Taka moja prośba jeszcze 25 % i będziemy mogły nakarmić innego pieska http://poznan.szerlok.pl/oferta/sand...em-ID4crO.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja wstałam wchodze do łazienki i co? OKRES ![]() ![]() ![]() ![]() ps. proszę o kliknięcie na mojego aniołka ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 |
Wtajemniczenie
|
Witam SPD, ja po weekendzie nie mam zbyt dobrego humoru, ale od początku...
W piatek po tych uszkach z kapuchą sie strasznie zatrułam, mdliło mnie pół dnia, ale w końcu musiałam sobie palec włożyć i puścić pawia, bo miałam jechać z tata do biedry, a nie chciałam tam mieć rewelacji.Potem pojechaliśmy po moją mamę bo wracała z poznania. Kupiła małemu na gwiazdkę śliczną kurtkę z cocodrillo. Kosztowała prawie tyle co moja. No i w ten piatek jeszcze gorączki dostałam, ale wzięłam jakis gripex i poszłam spać. W sobote trochę lepiej się poczułam i pojechałam do szkoły. Miałam egzamin z dietetyki i dostałam 5 ![]() Tż dostał wypłatę o 100 zł mniejszą ![]() ![]() W niedzielę nie pojechałam do szkoły bo troche kiepsko się czułam, potem żałowałam bo było jakieś szkolenie i można było dostać certyfikat ![]() ![]() A na koniec dnia Tż mnie wkurzył na maksa i moja mamę też. Miał coś w domu zrobić, ale oczywiście nie chciało mu się i zrobiła to moja mama, i przyszła do nas go opieprzyć. Oczywiście odbiło się to też na mnie bo ze mną też nie gadała. A ja teraz nie gadam z Tż i super normalnie ![]() ![]() Muszę iść z małym do pko wpłacić kasę i coś na obiad dokupić bo słońce wyszło |
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj obudziłam się z przerażeniem, bo jakieś głupoty mi się śniły ![]() Teraz piję gorącą herbatkę i zaraz zmykam na zakupy, bo muszę kupić tż prezent pod choinkę, bo w tym roku nic nie kupowaliśmy sobie na mikołaja, bo ja nie miałam jak się tym zająć a skoro mamy choinkę (nie chwaliłam się ale tż sam ubierał naszą pierwszą choineczkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
kobieta za ladą
|
kash masz moje kciuki
![]() effie gratuluje 5 tki ![]() hej laski ,tu centrum śnieżycy ![]() ![]() miałam okno umyć i wywiesić renifera kurde a tu trąbią od wtorku mrozy po -20 ![]()
#2599 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki, dodam, że to była jedyna 5 w grupie ![]() ![]() ![]() U nas słonko, więc się wykąpie i pójde z małym do pko i biedry, bo chce zrobić pizze, a nie mam przecieru i szynki |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj już zaczynało mnie pobolewać gardło...w nocy to już koszmar. plus katar ![]() jestem chora ![]() Dziś postanowiłam nie gotować. pójdę tylko do pko zapłacić, do Biedronek 2 może gdzieś się uchowała jeszcze waga kuchenna ![]() i do łóżka...do soboty muszę się wykurować bo.....podobnie jak Ijaa TEŻ MAM SZKOŁĘ ![]() effie ![]() ![]() ![]() Kash ![]()
#2601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Współpracownicy parzą na mnie jak na idiotkę, bo parsknęłam grubym śmiechem do monitora po tej torbie. ![]() ![]() Nie pozostaje mi nic innego, jak kręcić dzisiaj z Wami ![]() Dotarłam do pracy, uwaga, uwaga! Z 80 minutowym opóźnieniem. ![]() I jak Boga kocham, jeszcze chwila a wróciłabym się do domu. Bo nie muszę mówić, że nie czuję moich stóp. ![]() Dzisiaj planuję gruntowne sprzątanie łazienki. Muszę codzienne coś robić, bo przed samymi świętami się zatyram. A później chcę zacząć projekt (jeden z dwóch) - do oddania na sobotę. ![]() Aaaa no i hula hop muszę gdzieś wcisnąć. ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Aaaa i Kash, kciuki trzymam mocno. Ja dzisiaj zapewne będę rozmawiać o mojej nowej umowie, więc tez się przydadzą. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |
Zakorzenienie
|
gratuluje
![]() Cytat:
a ja się ucze i ide wanne umyć ![]() Tż mial pomysł żebyśmy pojechali gdzieś sobie w środe wieczorem i wrócili w piątek żeby odpocząć ale ja oczywiście jak na zlość w czwartek mam ważne zaliczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wleciałam tylko na minutkę dosłownie. Już się uczę, ale przypomnialam sobie, że musze zamówić czapę i komin, który Wam pokazywałam, bo znowu mrozy idą ![]() ![]() ![]() Kash wyobraź sobie, że wczoraj byłam w auchan i już chciałam wziąść nawet 70 cm hula, ale nie było ani jednego ! Cała nadzieja w tż, że kupi w sportowym jak będzie wracał z uczelni ![]() Już tak mi się chce ćwiczyć, robić wszystko byleby nie rozwiązywać głupich zadań z controllingu !! A jaką ochotę na sprzatanie mam heh ![]() Nuruś kliknięte ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2010-12-13 o 09:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() Motylku ![]() ![]() Dudi nie strasz ![]() ![]() Kash ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia wygrzej się bidulko ![]() ![]() Ija za ciebie też oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
Muszę już zmykać
![]() ![]() Jak tż kupi mi hula to punkt 19 zaczynam hulać, potem podziele się efektami ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
witajcie, szefa nie ma w pracy więc mogę sobie posiedzieć jeszcze 30 min na wizażu.długo w tej pracy pewnie miejsca nie zagrzeje bo wyniki mam poniżej ich wygórowanych oczekiwań ale trudno.nowy rok rozpocznę szukając innej pracy więc będę potrzebować waszych kciuków.
ja mam w domu duuuużo pieczarek więc chyba zrobię sobie w moim robocie krem z pieczarek ![]() ![]()
#2607 |
Wtajemniczenie
|
U nas jest -4, ale słonko pieknie świeci, więc się z małym przejde. Dziecko musi być zahartowane. Po za tym próbuje się dodzwonic do Tż, ale on nie odbiera telefonu. Albo nie słyszy, albo gdzie4s go zostawił, albo obraził sie oto, że ja sie na niego obraziłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Można dołączyć?Co prawda nie mieszkam sama z Tż.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może z nerwów ci się spóźnia, albo coś w tym stylu. Ja akurat jak w ciąże zaszłam to mi się okrez spóźnił tylko 3 dni, ale miałam inne objawy, byłam ciagle zmęczona, słabo mi sie w pracy robiło to juz wiedziałam, że ciąża |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.