|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Próbki:
- Annick Goutal Mandragore (r) 0,5 ml - Laura Biagiotti Aqua di Roma 2 ml (f) - V Valentino "(f) ok. 1,8 ml - VV Platinum R. Verino (f) ok. 0,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml minus jedno maźnięcie patyczkiem - Puma Free Flowing 1,2 ml (f) Odlewki: - Zima Van Cleef & A. 3,5 ml fiolka - Midnight Fantasy B. Spears ok. 5 ml w 10 ml atomizerze - CSP wanilia extramalna 3 ml Wymienię na cokolwiek ![]()
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2010-12-13 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi się: S. Lutens Chene ok. 7ml S. Lutens Ambre Sultan 2ml M. Micallef Autumn 2ml Annick Goutal, Duel 0,5-0,6ml Znajdziesz coś u mnie w zamian? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parfum d'Empire Osmanthus Interdite 2ml Matsuri by Annayake 3ml i mogę oddać za to: S. Lutens Ambre Sultan 2ml M. Micallef Autumn 2ml Annick Goutal, Duel 0,5-0,6ml Pasowała by Ci taka wymianka? Czy za mała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
Zagorsk większa próbka, najepiej ok. 3 ml Belle de Minuit j.w. Winter Delice zapachy Parfums de Rosine La Perla Eclix Womanity Muglera niszowe paczule tytoniowe Demetery i inne zapachy z tytoniem Lolita (wszystkie wersje) i Lka nowości nieniszowe (zeszłoroczne to dla mnie równiez nowości ![]() no i co mi wpadnie w oko Oddam: próbki gotowe i fabryczne (f) z atomizerem (a) lub lane: By night jette f a Versace Woman f Hippy Fizz f a Escada Signature f Into the blue Escada f Eau des Merveilles a Si Lolita a Eclat d'Arpege Cocon (mogę też odlać więcej) The Parfum Jourdan Wish Pink Diamond Baby Doll The Vert YR Kashmina (mogę też odlać więcej) Cabotine Rose (4 ml) Versace Metal Jeans f Ete Van Cleef&Arpels Paul Smith Rose GAP Close Gucci EdP II It's Kaos Gosh Frankincense&Myrrh Czech&Speake f C'est la Fete! Patchouli (mogę odlać więcej) Youth Dew a AA Figue-Iris a BC nowe a Amber Demeter a Royal Muska a Le Maroc pour Elle Tauer a odlewki gotowe z atomizerem: AoD le Secret Satal d'Hiver 4 ml Iris Silver Mist Lutens 3 ml Angel Liqueur 2,5 ml Iris Donna Karan 4 ml Autumn Walk in Tuscany Oriflame room spray 7-8 ml miniatura So Elixir EdP 4-4,5 ml odleję większą ilość: Kenzo Air Delicious Chocolate Gale Hayman Kashmina Touch Patchouli Demeter Cioccolato mon amour Fondente Extra C'est la Fete! Patchouli Lavender 1920 Berkeley Square Honey&Lemon L'occitane Kelly Caleche EdT Breakfast in Paris room spray Oriflame Far away Avon Cabaret Gres Cedre Bleu YR Paczulowanilia odleję mniejszą ilość lub zrobię próbkę: to za coś z góry wishlisty Black Cashmere stare do 3 ml Rose Absolute Stella McCartney do 3 ml Flowetrbomb la Vie en Rose do 3 ml Angel Liqueur do 3 ml OI stara do 3 ml Pistachio Ganache próbkowo Dark Extacy próbkowo
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-12-12 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić próbki:
do 2ml: Addict edp Dior Dune EL Sensuous Noir Sysley Soir de Lune do 4ml: Armani Code edp EL Sensuous Prada Prada edp do 8ml: Mugler Alien edp Stella Rose Absolute Versace Versence Oddam próbki: Ange ou Demon ok.2ml Dior J'adore L'absolu 7ml w penie lub zrobię mniejszą Chanel Cristalle 1ml Fendi Theorema 9ml lub zrobię mniejszą Roma 1ml Soir de Lune 1ml SZUKAM próbek: zapachów z dominującą ![]() Les Parfums de Rosine Juliette has a Gun i innych a poza tym: Alien Sunessence Allure Sensuelle Very Irresistible AoD Le Secret L'Instant Paris YSL Ricci Ricci Lola Love in Paris Nina Ricci Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-12 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajdziesz coś u mnie za powyższe? Moja lista tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2905 Z Twoich szukanych mam: Lolitę Midnight - ale nie chcę oddawać więcej niż 2-2,5ml (samplerek) Parfums de Rosine, Diabolo Rose jakbyś chciała 2ml mogę ze swojej odlewki odlać. Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-12-12 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
do swojej listy wymiankwej dokładam jeszcze:
Molinard Fleurs de Figuier 1ml L'A Verte Violette około 0,5 ml Chaner nr 19 około 1 ml Boucheron Initial edp 0,9 ml plus jeszcze to: Guerlain Terracota Voile d'Ete - odlewka 3,5-4 / 5 ml YSL Poesie de Chine – odlewka 4/10 ml Van Cleef & Arpels Hiver 1,7 ml M. Micallef Note Vanille 1,1 ml Dior Dolce Vita 1ml Dior Hypnotic Poison 0,6 ml Dior Dune Sun 0,4 ml Hermes Eau des Merveilles (nowa, nieużywana) 1,6 ml Joop! All About Eve 1,3 ml S. J. Parker Covet Pure Bloom 1,1 ml Diesel Fuel Life Unlimited 0,6 ml Jean Patou Un Amour 0,4 ml Escada Monn Sparkle 0,3 ml Donna Karan Chaos 0,3 -0,4 ml Christian Dior J’adore L’eau 0,4 ml Eternity Moment 0,3-0,4 ml Davidoff Good Live for Men (na 1, 2 razy) szukam: Szukam w pierwszej kolejności: Van Clef &Arpels Oriens (więcej niż próbka) Satellite Corrida (więcej niż próbka) Dior Tendre Pioson BR Rosewood edp E. Lauder Beautiful Sheer a także: Rochas Soleil L'Occitane Ruban d'Orange L'Occitane white Tea La Perla Eclix Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ghost Summer Flirt E. Arden Mediterranean Avon Herve Leger Femme oraz wszystko co mi wpadnie w oko ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- to bym chciała ![]()
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2010-12-12 o 14:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Le Maroc mam 2 ml w samplu, oddam jako całość. Flowerbomba ile chcesz? Cedre starczy 1 ml? Diabolo Rose akurat mam, ale Lolity 1-1,5 ml chętnie przygarnę. Poza tym wypatrzyłam Garaż i Oud 27, niekoniecznie całe 2 ml. Na razie czekam na odpowiedź Goldlight, bo mnie poratowała poszukiwaną odlewką, a ma wybrać coś w zamian. Jeśli nie zechce Le Maroc to pasuje mi ta wymiana bardzo ![]() Vanilla, u Ciebie niestety tylko jedna próbka ewentualnie by mnie zainteresowała ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-12-12 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, rozpaczliwie poszukuje po 5-10ml tych zapachów
![]() Jardin en Mediterranee Hermesa Jardin Sur Le Nil Hermesa Cerutti 1881 Ange ou Demon Givenchy przegapilam rozbiorki na wspólnych zakupach, a zamierzalam je dolaczyć do prezentu gwiazdkowego siostry ![]() W zamian oferuję kosmetyki naturalne, troche minerałów, w razie czego mogę oddac rzeczy spoza watku. Link do wymianki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442289 |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na razie poczekamy aż Goldlight wybierze co chce i czekam na wiadomość w wątku jak się wyklaruje czy Le Maroc wolne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zadomowienie
|
Agnysko, coś u mnie za Cocon? Kiedyś miałam, fajnie by było sobie przypomnieć... no i Ete V C&A...
Do swojej listy dodaję jeszcze Iris Noir YR ok. 8-9 ml we flaszeczce 15 ml.
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja:
Próbki do wymiany: - Bvlgari: Omnia Crystalline 1,2ml (A) i Bvlgari II EDP 1,4 ml (A) - Dsquared: She wood 1,2ml (A) - Hermes: Un jardin sur le Nil (A) - odlewka 2ml - La perla: IO EDP 1,8ml - Trusardi: Inside EDP 0,8ml (A) - Versace: Emotiona Essence EDT 1,5ml - YSL: NU EDP 0,8ml (A) - z atomizerem Najchętniej za: - Guerlain AA- różne wersje - Escada Magnetism - Boss Femme - Moschino Glamour
#2923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi się: Patchouli Demeter 5 ml Iris Silver Mist Lutens 3 ml Amber Demeter a Znajdziesz coś u mnie w zamian? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() W zamian najbardziej interesują mnie pogrubione ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie podobają mi się : Kashmina, Cocon, Cioccolato Fontente, Patchouli i Amber demeterowe, Paczulowanilia.... ukręcimy z tego jakąś wymiankę ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Jednak wydam Lagerfelda - Kapsule, Woody- 8 ml. No jakoś nie mogę go nosić. On jest dla mnie trochę jak śliwki z bombonierki w folii.
No i inne zapachy nadal wydam... Niepoprawna ![]()
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
1. Flaszki: Ruffles, Oscar de la Renta - 40/100 ml; Kate Moss - 17/30 ml; Sun Moon Stars, Karl Lagerfeld - 5-6/30 ml; 2. Odlewki: Pur Blanca Blush, Avon - 5 ml; Estee, Estee Lauder - 5 ml; Sunset Boulevard - 5-10 ml; Trance, Ellen Betrix - 5-10 ml; Chanel No 5 - 5 ml; First Love, VC&A - 12/20 ml; Angel, Thierry Mugler - 7/10 ml; Fuel, Donna Karan - 6/10 ml; Tea For Two, L'Artisan - 2-2,5/5 ml; Signature, Beckham - 2/4 ml; 3. Próbki: Angel La Rose, Thierry Mugler - 3/10 ml; Madness, Chopard - 0,7/2,5 ml; Youth Dew, Estee Lauder - 1 ml; April Violets, Yardley - 3 ml; Explosive Woman, Aigner - 3 ml; Shocking, Elsa Schiaparelli - 0,2 ml; L'Arte, Gucci - 1 ml; Cabochard, Gres - 0,8 ml; Rumba, Balenciaga - 0,6 ml; Venezia, Laura Biagiotti - 0,8 ml; Eau de Soir, Sisley - 1,3 ml; Bath&Beauty, Jil Sander - 0,7 ml; Dolce Vita, Dior - 1,6 ml; Rose Kashmirie, Les Parfums de Rosine - 1,7 ml. Szukam: Eau Emotionelle, AP; Ange ou Demon EdP; Yvresse; Loukhoum Eau Poudree; Adrienne Vittadini; Champs Elysees; Diva, Ungaro; AA Lilia Bella; Glow, J.Lo; Spring in Paris, Celine Dion i innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Konto usunięte
|
wish:
sensuous sensuous noir yr kasztan flowerbomb Van Cleef & Arpels First Love midnight poison pure poison elixir h. rubinstein wanted mademoiselle edp yr organiczna wanilia yr miodek (ten nowy co to wszyscy się zachwycają) ![]() mdch red delicious men l'or de torrente edp givenchy very irresistible men (zielony) oddam: belle de minuit - ok. 1,5ml lutens rousse - ok 2,5ml w wizażowym samplu lutens un bois vanille - ok. 1,5ml gucci guilty - 0k. 2ml gucci rush - ok. 1,5ml perles de lalique - 5ml les nereides douceur de vanille - 10ml bez dwóch psików rozpaczliwie poszukuję SŁONIA. najchętniej oddałabym wszystko na raz Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-12-13 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zadomowienie
|
Ha - mam to samo, chciałabym oddać praktycznie wszystko naraz za coś o większej pojemności...
![]() |
#2932 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
|
Dla mnie większa pojemność to od 5 w górę
![]() ![]() ![]()
Flower by Kenzo Le Parfum - 40 ml/75 Halle Berry, Reveal, 14,5/50 ml i próbki tu Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2010-12-13 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam od Tru ![]() U ciebie interesuje mnie Chanel , jeśli to klasyczna piątka . Ale najbardziej interesowaloby mnie coś z mojej wish to moja wymiana Wymienie : Yardley FRUIT SENSATION Raspberry & Vanilla , flaszka ok. 50ml odlewki w atomizerach szklanych : Lolita Lempicka Mindnight , - 10ml i 5ml Karl Lagerfeld , Kapsule Floriental - 10ml klik Stella Nude - 2.5 ml AA Guerlain , Lilia Bella - 8-9 ml rezerwa dla Pin up girl Kenzo Amour Le Parfum - 5ml klik Cacharel Amor Amor - 4ml Demeter , Vanilla Cake batter - 10ml - waniliowe ciasto ![]() Tommy Hilfinger , Tommy Girl - 3.5ml pen klik La Perla , Dark Extacy (zapach czekolady) - 2ml sampel klik kompozycje zapachowe do "kominka" z Avicenna : Ylang Ylang olejki eteryczne naturalne z Avicenna : pomarańczowy Szukam : Issey Miyako L'Eau D'Issey Opium edt , stara wersja Cartier Le Baiser du. Dragon edp Rochas : Byzantine , Absolu i inne Rochasy Lou Lou Eden Boudoir EL. Sensuous EL. Sensuous Noir Fendi Theorema Prada , Prada Cacharel : Noa , Promesse Addict Dune Chanel Coco YSL Elle YSL NU edp Kenzo , Le Monde Est Beau Cinema Tommy Hilfinger , T Girl Black Tourmaline Ambry - różne zapachy drzewno- kadzidlowe Vanila Fields , Wild Musk , Masumi ![]() i wiele innych __________________ Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-12-16 o 01:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to jest EdP (Chanel). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.