![]() |
#1622 |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXI
jak chcesz, też sobie możesz kupić - to jest jako komercyjne zdjęcie, do wielokrotnego wykorzystania, ale co do szczegółów musiałabym podpytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
e tam..ja wierze w teorie kostną ![]() ![]() wnioskuje z tego ze skladam sie z chudych kosci i tłuszczu ![]() Cytat:
nie ma to jak porcja humoru z rana... Cytat:
...i porcja sexownej doopy ![]()
![]() |
#1624 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() O Herschelu Grynszpanie czytałam ![]() No nawet nie głupie - mnie się podobają takie staropolskie imiona. Niektóre. ![]() Wpadam i wypadam. Jakaś blokada na wizaż by się przydała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | ||||
Zakorzenienie
|
Lunatykujesz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biorę Cię Bejbe ![]() ![]() Nie bój się gryxiu, jesteśmy blisko ![]() ![]() ![]() Jak sam? Jesteśmy tu cały czas, nie widzisz nas już ? ![]() A tak serio, musisz wcześniej na pifko wpadać, bo o 2 to już każdy wiesz nie ma siły pisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nawet takich góópot nie pisz ![]() ![]() ![]() Pisałyście wczoraj o sposobach na katar. Ja właśnie mam zatkany nos. Sama wczoraj radziłam grzańca, ale mi nie pomógł (a może to nie jednego czeba tylko z 4 przynajmniej? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rejczel, impreza jeszcze przede mną. Zlewam się coco dla przyjemności własnej i ku zgrozie tż-ta ![]() I pytanie z całkiem innej beczki. Co możecie polecić z planszówek dla dorosłych lucióf? Żeby się nie znudziło po tygodniu? Chodzi mi po głowie Runebound, Descent, Beowulf i Agricola. Coś się nada? Czy szukać czegoś innego? Helpunku ![]()
![]() |
#1627 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
perfumowy zawrót głowy
|
Fotki Miciel i Sabbath wymiatają
![]() w ogóle fajnie mieć taką sesję... proszę więcej fot ![]()
#1629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puerto Rico ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czy ta pani jest prawdziwa?! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Musiałem sobie wygooglować, bo nic mi te personalia nie mówiły (czy to straszliwy pafon?) ![]() Na zapleczu, czy może lepiej w aucie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
![]() śnił mi się Gryszard, pracował w Rossmanie "na kasie" ![]()
![]() |
#1633 | |||||||
Nindżopesz
|
Lepiej powiedz co Twoj jada! Bo tez lubie takich wiotkich chopcuff.
Najchudszy z jakim zem sie widywala mial 185/65. Cytat:
![]() Ja sie nie znam ale moja kolezanka ma 164 i 48 kg i jest chuda jak kij a ja mialam 170 i 50 i wygladalam normalnie. A wymiary chyba te same, ona nawet miala mniejsze wciecie w talii to juz nic nie czaje. Szukaj szukaj ![]() Cytat:
Z dziubkow i pyszczkow ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mi sie nic nie snilo ale zasnac nie moglam dreczona wizjami, w ktorych wredny i nisko oplacany personel lekarski krzyczy na mnie: "nie drzyj sie ruda maupo! rodz szybciej leniwy babsztylu bo nam sie zmiana konczy! jak bedziesz wrzeszczec rozdziawo to nie dostaniesz znieczulenia! dobra, my wychodzimy, radz sobie sama, chcialo sie dac d... to sie mecz!" Oh maj got. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
BAN stały
|
Fajny chociaż byłem?
![]() I trzymacie się za rączusie, oglądając filmy o bejbikach? ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Idę się obmyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
wpadam hej haj heloł
i co czytam Gryx na kasie w Rossmannie ale nie ważne to - ważne czy był fajny czyli jak mniemam między wierszami czy chudy ![]() kurde a uniakałąm jak ognia wejścia na zakupy do soso- ![]() a tu taki zbieg okoliczności - nie kupię będę twarda a moze juz wykupione - oby |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
grozi wypollizowaniem
|
poczytałam se o tym descencie-na moje oko to jest tak skomplikowane ze sie w to grac nie da
![]() ale cos mi sie widzi ze mam pomysł na prezent na dzien dziecka dla dziecka ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- a mięsie nic tfurczego nie sniło...tfurczy mam ino remont....wyc mi sie kce....
#1637 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nienie...myslalam o jakijs innej grze....jeszcze nie wiem dokladnie ktorej...
![]() |
#1640 | ||||||||
Zakorzenienie
|
no tak myślałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj byłam tak wykończona, że prawie przed kompem padłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gryx bardzo fajny byłeś ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-14 o 13:42 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() może to znak? Gryx do gastronomii? mój sen był hardkorowy i chcę o nim zapomnieć ![]()
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
szafa wróciła, to szafiarki szaleją
![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=21146 A ja od 2 godz. słucham w kółko Fullmoon ![]() i dziękuję, z głową wszystko w porządku ![]()
#1643 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 | |||
Zakorzenienie
|
Biorę Cię do pilnowania dziecka
![]() A jakie samochody są do wyboru? ![]() ![]() ![]() W którym? ![]() ![]() ![]() Aaa to może dziś się takiej kuracji poddam ![]() Red na pewno nie 1 hektolitr? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napiszę Wam taką nowość, którą przed chwilą wymyśliłam ![]() Życie jest niesprawiedliwe ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to jeszcze raz ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-14 o 14:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
nowa nisza w perfumach?
![]() http://mistrzowie.org/118791/Nowy-zapach edit: Spo, a co do tego Fina, to mi się podoba, jak w tym programie tv się śmieje, jak poznał tę piosenkę, która spiewał w ajdolu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-14 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
tyż se słucham
![]() ![]() się zakochałam ![]() ![]()
![]() |
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- ![]() ![]() Ty?? ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
dobre, bo fińskie
![]() Cytat:
![]() Aż mi się przypomniało, że u nas tyż kiedyś taki metalowy ajdol był... i co? I wcięło go gdzieś ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tuxi_d9Xoa8&featu re=related co to fogóle jezd? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-14 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Zt5-N...eature=related Cytat:
![]() Jedziemy na pocztę i do sklepu, brr już mi aż zimno się robi, tym bardziej, że mam katar a tu trza wyjść ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-14 o 14:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.