Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-14, 00:10   #991
69love69
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
A ja idę spać

Wiecie, robię paranoję chyba, ale dzisiaj tak stałam i hm, podoba mi się moja figura W sensie, zaczynam mysleć, że nie ma się właściwie czym przejmować tak bardzo, bo 3 cm w jedną czy druga stronę nie uczynią mnie szczęśliwszą, prawda?
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Mnie uczynią, ale widocznie Twoja figura nie jest tak obleśna jak moja :P.

mnie też uczynią :P 3cm to cała kupa tłuszczu więcej ;p
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:12   #992
agniesikk
Zakorzenienie

Agnes, teraz z testu Ci nic nie wyjdzie. Nie panikuj, może akurat masz fuksa, ale też bym radziła przez pewien czas używać gumek. Nie ma co ryzykować No i nie wyliczaj se dni płodnych i niepłodnych, bo Twój stary cykl przy pigułkach odszedł w zapomnienie Nie ma przecież już jajeczkowania

U mnie dietowo dobrze, dziewuszki, ale mam tyle nauki, że ledwo tutaj wlazłam, żeby Was poczytać Idę wkuwać bio, przed chwilą opracowałam kolejny punkt do referatu z historii. Ajj, robota mi się w rękach pali.

Dobrejnocy!

Byle do piątku
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:14   #993
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
mnie też uczynią :P 3cm to cała kupa tłuszczu więcej ;p
zawsze można zrzucić
Stary 2010-12-14, 06:29   #994
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cześć laseczki)
Jem śniadanie.owsianka z malinami! mrrrr
nie mierzę się. Jestem przed @ i napuchłam, apoza tym,jak na wadze zobaczyłam 57,2 - odechciało mi się innych cyferek ;p

Agnes! głowa do góry
Poza tym taki bobas to świetna sprawa! mało rozsądna w naszym wieku (chociaż czemu, zależy od sytuacji ), ale co tam ja czasami myślę,że chciałabym już mieć dzieciaczka xD

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:01   #995
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
no nic dziewczynki... dam Wam jutro znac co i jak.
jutro zrobie test
3majcie za mnie kciuki.
po 7 dniach od HIPOTETYCZNEGO zapłodnienia możesz zrobić test z krwi. Wieksza pewnosc masz na dokładniejszy wynik

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Moje wymiarki:
waga-60kg
talia-70cm
biodra-90cm
pupa-97cm (nie wiem czemu ale tutaj cm lataja mi niemal co kilka dni:O i to jest dziwne bardzo....bardzo, a mierze sie w tym samym miejscu ciagle:confused
udo prawe-57cm
udo lewe-56cm xD
łydka-34cm

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:46   #996
69love69
Zakorzenienie

Juhuuuu jest spadek na wadze 78,1 :O boze takiego zestawu cyfr to dobrych parę lat nie widzialam no ale idzie ku dobremu jestem zmotywowana do dalszego działania!

ale mam zakwasy na szyji od tego stania na głowie, no ale musze sie nauczyc! nie ma bata ;p
Stary 2010-12-14, 11:38   #997
adusia1554
Rozeznanie

Agnes kochana test Ci nic nie wykaże. Test się robi, jak powinna wystąpić @ a jej nie ma. Ja swoj 1 test zrobilam w dniu w którym miałam dostac @ (zawsze był regularny, nie brałam wtedy tabletek) i nic nie wykazał, dopiero 3 dni potem zrobiłam drugi test i pokazały się 2 kreski.

Ja się nie mierzę bo moja miara gdzieś się zapodziała napewno to robota tż
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 12:35   #998
dimiti
Zakorzenienie

halO

ja sie narazie nie wazylam bo maly zapie**** mam na sniadanie zjadlam ino dwie wasy:/ pod reka byly:/

agnes zrobilas te cynamonki?
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:24   #999
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Agnes, teraz z testu Ci nic nie wyjdzie. Nie panikuj, może akurat masz fuksa, ale też bym radziła przez pewien czas używać gumek. Nie ma co ryzykować No i nie wyliczaj se dni płodnych i niepłodnych, bo Twój stary cykl przy pigułkach odszedł w zapomnienie Nie ma przecież już jajeczkowania
ja wiem wiem,że nie ma dni płodnych jak się bierze tabletki, ale wczoraj spanikowałam i o tym zapomniałam! haha
TŻ odechciało się wszystkiego, nawet z gumką... mi w sumie też. całą noc miałam jakieś dziwne sny... normalnie oszalałam!

Aniu - może i fajna sprawa mieć takiego dzieciaczka teraz, i powiem Wam szczerze,że nie będę jakoś baaaaardzo załamana jeśli test wjdzie pozytywny. Wiadomo,że od razu życie się zmieni, ale ja wiem,że bede silna.

Adusia - powiedz mi.. wczoraj wieczorem bolały mnie jajniki i podbrzusze i troche bolą mnie piersi, a przeciez jestem po okresie!! czy jeśli znowu mnie boli, to znak że mam owulacje?

Dimiti - ciastka nie wyszły tak jak powinny! ciasto się przyklejało, kruszyło ... nie mam pojęcia, co było źle. ale jakoś to pozwijałam i zrobiłam. TŻ zjadł chyba z 10. ja 2.

moje wymiary :
łydka - 33,5cm
udo - 49,6cm
talia- 65,5cm
biust - 74,2cm
biodra - 86,5cm
waga 53.
znowu spadek ))))
dziś na śniadanie tylko wieśniak + 2kostki czekolady.
wstałam przed 12, więc lekkie śniadanie.

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2010-12-14 o 13:26
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:31   #1000
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka, strasznie fajnie to napisałaś
sama prawda

ja w pracy mam takie lustro "tak widzi Cie klient" i jest wielkie i na bank wyszczupla, bo wygladam w Nim za dobrze! ogolnie widze po brzuchu, talii że jest lepiej, mniej tego tłuszczu. Ufff Mysle, że więcej nie zrzucę, ale dla mnie najważniejsze było żeby przestać tyć! Bo juz mi sie fałda pod biustem robila! A ja szczupla jestem w miare...

Od Nowego Roku, w sumie jak wyplate dostane, kupuje coś na cellulit. I tak do marca chcialabym zredukować o 50% conajmniej

Gratuluje spadu dziewczyny ja po weekendzie sie pomierze i zwaze. Dzis mam @, dobrze ze siedze w domu bo wyglądam paskudnie, pryszcz na pol brody, oczywiscie go drapalam więc mam mega strupa. Super to wyglada Na sylwestra do pubu ide, srednio mi sie podoba ta opcja, tym bardziej że na grouperze jest sylwester w Szczyrku za 49 zl!!!
Stary 2010-12-14, 13:31   #1001
dimiti
Zakorzenienie

gratuluje spadku!

u to szkoda...bo chcialam zrobic, ale teraz to sie boje ale smaczne byly??
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:35   #1002
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

agnes, ja tam się nie znam. tabletek nigdy nie brałam, jakos udaje się bez

ale jesli chodzi o dni płodne i niepłodne, kiedys się w to bawiłam, mierzyłam temperatute itp. I tak naprawdę, to nie jest łatwe zajść w ciąze bierzesz tabletki, nie ma zadnej owulacji, nawet jak tą jedną pominęłaś to oraganizm nie zacznie nagle produkować jajeczek, bo nie wzięłaś jednej tabletki.
Stary 2010-12-14, 13:52   #1003
adusia1554
Rozeznanie

A wziełaś wczoraj tą zaległa tabletke?
Stary 2010-12-14, 13:56   #1004
Liliana_fit
Raczkowanie

Witam wszystkie wizażynki U mnie dziś spadek, waga 51,7kg, czyli -0,8kg poszło w siną (mam nadzieje) dal.. Okresu dzień 3 więc pomału wszystko wraca do normy! Ja tez z nową, wzmożoną motywacją!!! Będę chuda i już!

Co do tabletek i ciąży, ktoś mądrze napisał (nie pamiętam nicku), że zajść w ciążę wcale nie jest prosto.. Ja chciałabym bardzo, jednak od kilku miesięcy okres jest jak w zegarku.. Po Nowym Roku biorę się za to porządnie, czyli obliczę dni płodne i wtedy ..., bo na razie to tak na oślep bym rzekła

Trzymajcie się chudzinki.

53- 52 - 51 - 50 - 49 - 48 -

Dni bez chipsów/słodyczy 1/100
Liliana_fit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:01   #1005
adusia1554
Rozeznanie

zajsc w ciaze jest trudno ale tylko wtedy gdy sie tego chce. Na swoim przykladzie wiem jak to jest. Po poronieniu bardzo chcialam zajsc w ciaze lekarz mi powiedział zeby odczekac 3 miesiace i brac sie do roboty staralismy sie pol roku i nic. Lekarz sam mi powiedzial ze jak sie chce to nie wychodzi. Potem dalismy spokoj po slubie znow zaczniemy ale na zasadzie ze dalej zyjemy normalnie i nie to ze bardzo sie staramy tylko zyjemy jak dotad tyle ze bez pigulek
Stary 2010-12-14, 14:32   #1006
zooska
Zakorzenienie

Dzisiaj jakoś napuchłam:/ mam brzuch wielki jak balon A nic takiego nie jadłam
na obiad warzywa na parze;P mniam mniam, własnie po nie ide

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:38   #1007
Liliana_fit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
zajsc w ciaze jest trudno ale tylko wtedy gdy sie tego chce. Na swoim przykladzie wiem jak to jest. Po poronieniu bardzo chcialam zajsc w ciaze lekarz mi powiedział zeby odczekac 3 miesiace i brac sie do roboty staralismy sie pol roku i nic. Lekarz sam mi powiedzial ze jak sie chce to nie wychodzi. Potem dalismy spokoj po slubie znow zaczniemy ale na zasadzie ze dalej zyjemy normalnie i nie to ze bardzo sie staramy tylko zyjemy jak dotad tyle ze bez pigulek
Święta racja Mimo, że nie mamy "ciśnienia" to jednak jakoś na razie nie wychodzi... Im się czegoś bardziej pragnie, tym ciężej z realizacją. To przekłada się na wszytko.. Np, dieta.. Muszę zrzucić jeszcze 3, 4 kilo, niby NIC WIELKIEGO! Parę kilogramów. A jednak trwa to i trwa! Ale nie ma co załamywać rąk Na początek schudnę parę kilo, a potem będzie dzidziuś i przytyję Paradox

Stary 2010-12-14, 15:44   #1008
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dzisiaj jakoś napuchłam:/ mam brzuch wielki jak balon A nic takiego nie jadłam
na obiad warzywa na parze;P mniam mniam, własnie po nie ide
ja rowniez
jakie warzywa robisz na parze? w sumie nigdynie jadlam czasem tylko ugotowany brokul, kalafior

ale zjadlam krokieta, a na obiad jeszcze golabki
Stary 2010-12-14, 15:47   #1009
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, zawsze jak się nie chce, to się dziecko pojawia Normalnie strach się bać.

Ja nie przyjmuję pigułek, bo za rzadko się z chłopakiem widuję, więc my Durexy+globulki+abstynenc ja w dni płodne (dzięki Bogu mam bardzo wyraźne objawy owulacji).
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 16:15   #1010
69love69
Zakorzenienie

ale źle dzisiaj jem, dopiero 2 posiłek zjadłam, bo byłam na zakupach i na zajęciach

na obiad brązowy ryż, z tartym jabłkiem i wiesniakiem, tak mnie naszlo na slodko ;p
Stary 2010-12-14, 18:54   #1011
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
A wziełaś wczoraj tą zaległa tabletke?
nie wzielam. minelo 12 godzin wiec to i tak by mi nic nie dalo.
bedzie co ma byc. jesli okaze sie,ze jestem to nie bede plakac, a podejrzewam,ze bede sie cieszyc.
dzisiaj bolaly mnie jajniki, podbrzusze i bylo mi nie dobrze po zjedzeniu bagietki. caly dzien nic prawie nie zjadlam... tylko kawa i mala bagietka z kurczakiem i salata.
i nawet nie chce mi sie jesc. TZ dzisiaj powiedzial,ze jesli sie okaze,ze jestem w ciazu, to bedzie sie cieszyc, a pozniej polozyl mi sie na brzuszku i powiedzial : mam nadzieje,ze to bylby chlopiec. no kochany jest! nic w sumie jeszcze nie wiadomo, ale TZ chcialby zebym jednak byla
w sumie cieszy mnie to.
jutro moze pojade na badanie krwi i wszystko bedzie jasne.

Dimiti - ciasteczka pyszne!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2010-12-14 o 18:56
Stary 2010-12-14, 19:36   #1012
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przekąski na uczelni- krążki marchewki skropione cytryną, ja robiłam sobie zawijasy z I fazy SB, jakaś sałatka (przygotowana wcześniej w domu), jogurty naturalne.

Bez szału

i wiecie co? pie***le, nie klikam w tym konkursie!
Też nosiłam zawijaski na zajęcia Ale ja jak mam parcie na zdrowe jedzenie to wszystko wpakuje do pojemnika, kiedyś nawet kotlety z kalafiora albo cały obiad Ale największy szał zrobiła koleżanka, która przyniosła jajka z farszem,dało na całą salę

Kliknęłam Ci w banerek chociaż nawet nie wiem o co biega
Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
heh duzo osob rezygmuje...jednak strasznie duzo czasu zajmuje to klikanie...ja tez pewnie bede miala cyrki bo musze sie uczyc na czwartek i piatek a dziewczyny po ponad 100klikow dziennie robia...no niektore prawie 300!
Ja na "nakarm psa z szerlokiem" też tak klikałam: jeden klik, czyściłam ciasteczka i leciałam dalej Ale jak tu nie kliknąć skoro człowiek wie,że może pomóc

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
czasu nie mam nic a nic z TZ chyba sie znow zakochujemy.

dokładnie, życie jest za krótkie by je marnować na bycie nieszczęśliwym!
Nooo to chyba wprowadzasz ten cytat w życie i bardzo dobrze,że jest dobrze! Tylko wiesz,jak kiedyś jakieś weselicho to czuję się zaproszona-bo ja zawsze wiedziałam że jesteście na siebie skazani
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Cześć laseczki)
Jem śniadanie.owsianka z malinami! mrrrr
nie mierzę się. Jestem przed @ i napuchłam, apoza tym,jak na wadze zobaczyłam 57,2 - odechciało mi się innych cyferek ;p
Maliny

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Juhuuuu jest spadek na wadze 78,1 :O boze takiego zestawu cyfr to dobrych parę lat nie widzialam no ale idzie ku dobremu jestem zmotywowana do dalszego działania!

ale mam zakwasy na szyji od tego stania na głowie, no ale musze sie nauczyc! nie ma bata ;p
Gratulejszyn

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

Od Nowego Roku, w sumie jak wyplate dostane, kupuje coś na cellulit. I tak do marca chcialabym zredukować o 50% conajmniej

Na sylwestra do pubu ide, srednio mi sie podoba ta opcja, tym bardziej że na grouperze jest sylwester w Szczyrku za 49 zl!!!
Bańki chiński kup, ja też chyba kupię po nowym roku :P

Ciesz się z takiego sylwestra! Jak nic się nie zmieni to tż w noc sylwestrową będzie miał służbę, więc dla mnie to dopiero się szykuje wypasiony sylwek
Cytat:
A nie wysłał Was na jakieś badania? Ja nie za bardzo zorientowana w temacie, ale zawsze słyszałam,że po pół roku starań o dziecko zazwyczaj lekarze zlecają badania?
Oby po ślubie (albo i przed) Wam się udało
Cytat:
nie wzielam. minelo 12 godzin wiec to i tak by mi nic nie dalo.
bedzie co ma byc. jesli okaze sie,ze jestem to nie bede plakac, a podejrzewam,ze bede sie cieszyc.
dzisiaj bolaly mnie jajniki, podbrzusze i bylo mi nie dobrze po zjedzeniu bagietki. caly dzien nic prawie nie zjadlam... tylko kawa i mala bagietka z kurczakiem i salata.
i nawet nie chce mi sie jesc. TZ dzisiaj powiedzial,ze jesli sie okaze,ze jestem w ciazu, to bedzie sie cieszyc, a pozniej polozyl mi sie na brzuszku i powiedzial : mam nadzieje,ze to bylby chlopiec. no kochany jest! nic w sumie jeszcze nie wiadomo, ale TZ chcialby zebym jednak byla
w sumie cieszy mnie to.
jutro moze pojade na badanie krwi i wszystko bedzie jasne.
To w końcu za co trzymać kciuki?:P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 19:38   #1013
Liliana_fit
Raczkowanie

Agnes najważniejsze, że jest z Tobą

Oj dziewczyny chodzi mi po głowie jedna myśl.. Ostatnio dużo czytałam o oczyszczaniu organizmu, nawet kiedyś o tym wspominałam..Tak mnie to kusi Zastanawiam się jaka jest wasza opinia na temat oczyszczania organizmu za pomocą kilkudniowej głodówki? Nie chodzi o kg, cm tylko o pozbycie się toksyn. Napiszcie co o tym sądzicie?

Stary 2010-12-14, 19:48   #1014
adusia1554
Rozeznanie

Agnes to dobrze ze tak powiedzial. A boli Cie bo sie tym przejmujesz i podswiadomie masz takie dolegliwosci powaznie. Nie mielismy zadnych badan robi sie je jak po roku nic nie wychodzi
Stary 2010-12-14, 21:11   #1015
psyhe666
Zakorzenienie

Hej laseczki

Przepraszam, że ostatnio się nie odzywam, ale tyle się u mnie dzieje... Szkoła, prawo jazdy, korepetycje, imprezy, jutro urodziny i jeszcze na dodatek spotykam się z kimś, ale jeszcze nie chcę o nim mówić żeby nie zapeszyć
Dieta poszła się ekhm... Nie ważę się, nie mierzę i czuję się coraz bardziej sexy
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 21:19   #1016
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
To w końcu za co trzymać kciuki?:P
w sumie nie wiem juz sama jak slysze TZa to chcialabym... ajjjj nie wiem zglupialam juz.

adusia - nie wiem czy ja sobie to wkrecam, czy nie. ale nigdy tak nie mialam,ze po okresie bolaly mnie jajniki i podbrzusze. hmmm
w sumie juz sie nie stresuje, wiec nie powinnam sobie nic wkrecac. nie wiem.
okaze sie.
jutro moze uda mi sie zrobic badanie krwi.
nic nie jadlam na kolacje, bo nawet nie mam ochoty.
jutro praca 6-12. najchetniej bym lezala caly dzien. jakis len sie we mnie odezwal hehe

Psyhe - skoro na razie lepiej Ci bez diety, to sie tego trzymaj!

Liliana - szczerze, to nie popieram takiego oczyszczania, bo to strasznie oslabia organizm moze jakies herbaty oczyszczajace, ale zadne glodowki
zmykam pod kolderke. calusy

Stary 2010-12-14, 21:39   #1017
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie nie wiem juz sama jak slysze TZa to chcialabym... ajjjj nie wiem zglupialam juz.

adusia - nie wiem czy ja sobie to wkrecam, czy nie. ale nigdy tak nie mialam,ze po okresie bolaly mnie jajniki i podbrzusze. hmmm
w sumie juz sie nie stresuje, wiec nie powinnam sobie nic wkrecac. nie wiem.
okaze sie.
jutro moze uda mi sie zrobic badanie krwi.
nic nie jadlam na kolacje, bo nawet nie mam ochoty.
jutro praca 6-12. najchetniej bym lezala caly dzien. jakis len sie we mnie odezwal hehe

Psyhe - skoro na razie lepiej Ci bez diety, to sie tego trzymaj!

Liliana - szczerze, to nie popieram takiego oczyszczania, bo to strasznie oslabia organizm moze jakies herbaty oczyszczajace, ale zadne glodowki
zmykam pod kolderke. calusy
A mi się wydaje, że nie ma szans, żebyś była ... Masz jeszcze czas jak coś . A jak się okaże że jesteś, to całe szczęście że masz wsparcie . Życzę tak czy siak, żeby się dobrze skończyło, niezależnie od tego jak .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 21:54   #1018
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Nooo to chyba wprowadzasz ten cytat w życie i bardzo dobrze,że jest dobrze! Tylko wiesz,jak kiedyś jakieś weselicho to czuję się zaproszona-bo ja zawsze wiedziałam że jesteście na siebie skazani
no wiadomka! ja wiem że Ty wszytsko wiesz

Cytat:
Bańki chiński kup, ja też chyba kupię po nowym roku :P

Ciesz się z takiego sylwestra! Jak nic się nie zmieni to tż w noc sylwestrową będzie miał służbę, więc dla mnie to dopiero się szykuje wypasiony sylwek
banki chinskie mowisz, najpierw musze regularnie sie smarowac, musze musze musze!

co Twoj biedny TZ robi ze moze w sylwestra mu wypadnie? ciesze sie ciesze, ale jakos nie moge sie wbic w to towarzystwo, moze dlatego że dziewczyna ktora to organizuje, to przyjaciolka bylej mojego TZta? ona mnie zabija wzrokiem, mi to wisi ale wiesz

bedzie jedna moja fajna kolezanka, w sumie dwie. Jestem przerazona tym, ilu falszywych ludzi mnie otacza. Naprawde. jak zeszlam się z TZ, tyle osob z zazdrosci, czystej zawisci, szuka sensacji wszedzie doslownie..

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A mi się wydaje, że nie ma szans, żebyś była ... Masz jeszcze czas jak coś . A jak się okaże że jesteś, to całe szczęście że masz wsparcie . Życzę tak czy siak, żeby się dobrze skończyło, niezależnie od tego jak .
tez tak mysle

Agnes, na bank nie jestes w ciazy, choc wiadomo ze wpadki przy tabletkach sie zdarzaja najwazniejsze, ze jesli bedzie dzidzia, jestescie juz gotowi na to badania krwi to po 7 dniach sie robi, nie wiem ile u Ciebie minelo moj TZ jakos rok temu ponad, gdy pekla nam gumka, poszlam wtedy po tabletke "po" strasznie sie bal . normalnie nie chcial o tym slyszec Ale wiem, ze moglabym na Niego liczyc Nie wyobrazam sobie miec dziecko bez mieszkania i pracy. Wiec jakies 5 lat przede mna
Stary 2010-12-14, 22:04   #1019
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liliana_fit Pokaż wiadomość
Agnes najważniejsze, że jest z Tobą

Oj dziewczyny chodzi mi po głowie jedna myśl.. Ostatnio dużo czytałam o oczyszczaniu organizmu, nawet kiedyś o tym wspominałam..Tak mnie to kusi Zastanawiam się jaka jest wasza opinia na temat oczyszczania organizmu za pomocą kilkudniowej głodówki? Nie chodzi o kg, cm tylko o pozbycie się toksyn. Napiszcie co o tym sądzicie?

ja nie jestem za tym poza tym nie wiem jak można wytrzymać bez jedzenia, ja jak czasem za mało zjem to już mi slabo jak mam jakiś większy wysiłek
Stary 2010-12-14, 22:19   #1020
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

dziewczyny a znacie kogos kto byl w Berlinie w Tropical Island jak mial urodziny inaprawde bylo za darmo? zabralabym TZta! fajnie sie tak wygrzac zima

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości