|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Cytat:
mnie też uczynią :P 3cm to cała kupa tłuszczu więcej ;p |
||
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, teraz z testu Ci nic nie wyjdzie. Nie panikuj, może akurat masz fuksa, ale też bym radziła przez pewien czas używać gumek. Nie ma co ryzykować
No i nie wyliczaj se dni płodnych i niepłodnych, bo Twój stary cykl przy pigułkach odszedł w zapomnienie Nie ma przecież już jajeczkowania U mnie dietowo dobrze, dziewuszki, ale mam tyle nauki, że ledwo tutaj wlazłam, żeby Was poczytać Idę wkuwać bio, przed chwilą opracowałam kolejny punkt do referatu z historii. Ajj, robota mi się w rękach pali.Dobrejnocy! Byle do piątku
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze można zrzucić
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
)Jem śniadanie.owsianka z malinami! ![]() ![]() mrrrrnie mierzę się. Jestem przed @ i napuchłam, apoza tym,jak na wadze zobaczyłam 57,2 - odechciało mi się innych cyferek ;p Agnes! głowa do góry Poza tym taki bobas to świetna sprawa! mało rozsądna w naszym wieku (chociaż czemu, zależy od sytuacji ja czasami myślę,że chciałabym już mieć dzieciaczka xD
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Moje wymiarki: waga-60kg talia-70cm biodra-90cm pupa-97cm (nie wiem czemu ale tutaj cm lataja mi niemal co kilka dni:O i to jest dziwne bardzo....bardzo, a mierze sie w tym samym miejscu ciagle :confused ![]() udo prawe-57cm udo lewe-56cm xD łydka-34cm
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Juhuuuu jest spadek na wadze
78,1 :O boze takiego zestawu cyfr to dobrych parę lat nie widzialam ![]() jestem zmotywowana do dalszego działania! ale mam zakwasy na szyji od tego stania na głowie, no ale musze sie nauczyc! nie ma bata ;p |
|
|
|
#997 |
|
Rozeznanie
|
Agnes kochana test Ci nic nie wykaże. Test się robi, jak powinna wystąpić @ a jej nie ma. Ja swoj 1 test zrobilam w dniu w którym miałam dostac @ (zawsze był regularny, nie brałam wtedy tabletek) i nic nie wykazał, dopiero 3 dni potem zrobiłam drugi test i pokazały się 2 kreski.
Ja się nie mierzę bo moja miara gdzieś się zapodziała napewno to robota tż
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
halO
![]() ja sie narazie nie wazylam bo maly zapie**** mam na sniadanie zjadlam ino dwie wasy:/ pod reka byly:/agnes zrobilas te cynamonki ?
|
|
#999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha TŻ odechciało się wszystkiego, nawet z gumką... mi w sumie też. całą noc miałam jakieś dziwne sny... normalnie oszalałam! Aniu - może i fajna sprawa mieć takiego dzieciaczka teraz, i powiem Wam szczerze,że nie będę jakoś baaaaardzo załamana jeśli test wjdzie pozytywny. Wiadomo,że od razu życie się zmieni, ale ja wiem,że bede silna. Adusia - powiedz mi.. wczoraj wieczorem bolały mnie jajniki i podbrzusze i troche bolą mnie piersi, a przeciez jestem po okresie!! czy jeśli znowu mnie boli, to znak że mam owulacje? Dimiti - ciastka nie wyszły tak jak powinny! ciasto się przyklejało, kruszyło ... nie mam pojęcia, co było źle. ale jakoś to pozwijałam i zrobiłam. TŻ zjadł chyba z 10. ja 2. moje wymiary : łydka - 33,5cm udo - 49,6cm talia- 65,5cm biust - 74,2cm biodra - 86,5cm waga 53. znowu spadek )))) dziś na śniadanie tylko wieśniak + 2kostki czekolady. wstałam przed 12, więc lekkie śniadanie.
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-14 o 13:26 |
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
sama prawda
![]() ja w pracy mam takie lustro "tak widzi Cie klient" i jest wielkie i na bank wyszczupla, bo wygladam w Nim za dobrze! ogolnie widze po brzuchu, talii że jest lepiej, mniej tego tłuszczu. Ufff Mysle, że więcej nie zrzucę, ale dla mnie najważniejsze było żeby przestać tyć! Bo juz mi sie fałda pod biustem robila! Od Nowego Roku, w sumie jak wyplate dostane, kupuje coś na cellulit. I tak do marca chcialabym zredukować o 50% conajmniej ![]() Gratuluje spadu dziewczyny ja po weekendzie sie pomierze i zwaze. Dzis mam @, dobrze ze siedze w domu bo wyglądam paskudnie, pryszcz na pol brody, oczywiscie go drapalam więc mam mega strupa. Super to wyglada Na sylwestra do pubu ide, srednio mi sie podoba ta opcja, tym bardziej że na grouperze jest sylwester w Szczyrku za 49 zl!!!
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje spadku
!u to szkoda...bo chcialam zrobic, ale teraz to sie boje ale smaczne byly ??
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
agnes, ja tam się nie znam. tabletek nigdy nie brałam, jakos udaje się bez
![]() ale jesli chodzi o dni płodne i niepłodne, kiedys się w to bawiłam, mierzyłam temperatute itp. I tak naprawdę, to nie jest łatwe zajść w ciąze bierzesz tabletki, nie ma zadnej owulacji, nawet jak tą jedną pominęłaś to oraganizm nie zacznie nagle produkować jajeczek, bo nie wzięłaś jednej tabletki.
|
#1003 |
|
Rozeznanie
|
A wziełaś wczoraj tą zaległa tabletke?
|
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażynki
U mnie dziś spadek, waga 51,7kg, czyli -0,8kg poszło w siną (mam nadzieje) dal.. Okresu dzień 3 więc pomału wszystko wraca do normy! Ja tez z nową, wzmożoną motywacją!!! Będę chuda i już! Co do tabletek i ciąży, ktoś mądrze napisał (nie pamiętam nicku), że zajść w ciążę wcale nie jest prosto.. Ja chciałabym bardzo, jednak od kilku miesięcy okres jest jak w zegarku.. Po Nowym Roku biorę się za to porządnie, czyli obliczę dni płodne i wtedy ..., bo na razie to tak na oślep bym rzekła ![]() ![]() Trzymajcie się chudzinki.
|
#1005 |
|
Rozeznanie
|
zajsc w ciaze jest trudno ale tylko wtedy gdy sie tego chce. Na swoim przykladzie wiem jak to jest. Po poronieniu bardzo chcialam zajsc w ciaze lekarz mi powiedział zeby odczekac 3 miesiace i brac sie do roboty staralismy sie pol roku i nic. Lekarz sam mi powiedzial ze jak sie chce to nie wychodzi. Potem dalismy spokoj po slubie znow zaczniemy ale na zasadzie ze dalej zyjemy normalnie i nie to ze bardzo sie staramy tylko zyjemy jak dotad tyle ze bez pigulek
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jakoś napuchłam:/ mam brzuch wielki jak balon
![]() ![]() A nic takiego nie jadłam![]() na obiad warzywa na parze;P mniam mniam, własnie po nie ide
|
#1007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo, że nie mamy "ciśnienia" to jednak jakoś na razie nie wychodzi... Im się czegoś bardziej pragnie, tym ciężej z realizacją. To przekłada się na wszytko.. Np, dieta.. Muszę zrzucić jeszcze 3, 4 kilo, niby NIC WIELKIEGO! Parę kilogramów. A jednak trwa to i trwa! Ale nie ma co załamywać rąk Na początek schudnę parę kilo, a potem będzie dzidziuś i przytyję Paradox
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie warzywa robisz na parze? w sumie nigdynie jadlam czasem tylko ugotowany brokul, kalafiorale zjadlam krokieta, a na obiad jeszcze golabki
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie strach się bać.Ja nie przyjmuję pigułek, bo za rzadko się z chłopakiem widuję, więc my Durexy+globulki+abstynenc ja w dni płodne (dzięki Bogu mam bardzo wyraźne objawy owulacji). |
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
ale źle dzisiaj jem, dopiero 2 posiłek zjadłam, bo byłam na zakupach i na zajęciach
![]() na obiad brązowy ryż, z tartym jabłkiem i wiesniakiem, tak mnie naszlo na slodko ;p |
|
|
|
#1011 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wzielam. minelo 12 godzin wiec to i tak by mi nic nie dalo.
bedzie co ma byc. jesli okaze sie,ze jestem to nie bede plakac, a podejrzewam,ze bede sie cieszyc. dzisiaj bolaly mnie jajniki, podbrzusze i bylo mi nie dobrze po zjedzeniu bagietki. caly dzien nic prawie nie zjadlam... tylko kawa i mala bagietka z kurczakiem i salata. i nawet nie chce mi sie jesc. TZ dzisiaj powiedzial,ze jesli sie okaze,ze jestem w ciazu, to bedzie sie cieszyc, a pozniej polozyl mi sie na brzuszku i powiedzial : mam nadzieje,ze to bylby chlopiec. no kochany jest! nic w sumie jeszcze nie wiadomo, ale TZ chcialby zebym jednak byla w sumie cieszy mnie to. jutro moze pojade na badanie krwi i wszystko bedzie jasne. Dimiti - ciasteczka pyszne!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-14 o 18:56 |
|
|
|
#1012 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jak mam parcie na zdrowe jedzenie to wszystko wpakuje do pojemnika, kiedyś nawet kotlety z kalafiora albo cały obiad Ale największy szał zrobiła koleżanka, która przyniosła jajka z farszem,dało na całą salę Kliknęłam Ci w banerek chociaż nawet nie wiem o co biega ![]() Cytat:
Ale jak tu nie kliknąć skoro człowiek wie,że może pomóc ![]() Cytat:
i bardzo dobrze,że jest dobrze! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciesz się z takiego sylwestra! Jak nic się nie zmieni to tż w noc sylwestrową będzie miał służbę, więc dla mnie to dopiero się szykuje wypasiony sylwek Cytat:
Oby po ślubie (albo i przed ) Wam się udało Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
Agnes najważniejsze, że jest z Tobą
Oj dziewczyny chodzi mi po głowie jedna myśl.. Ostatnio dużo czytałam o oczyszczaniu organizmu, nawet kiedyś o tym wspominałam..Tak mnie to kusi
|
#1014 |
|
Rozeznanie
|
Agnes to dobrze ze tak powiedzial. A boli Cie bo sie tym przejmujesz i podswiadomie masz takie dolegliwosci powaznie. Nie mielismy zadnych badan robi sie je jak po roku nic nie wychodzi
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Przepraszam, że ostatnio się nie odzywam, ale tyle się u mnie dzieje... Szkoła, prawo jazdy, korepetycje, imprezy, jutro urodziny i jeszcze na dodatek spotykam się z kimś, ale jeszcze nie chcę o nim mówić żeby nie zapeszyć ![]() Dieta poszła się ekhm... Nie ważę się, nie mierzę i czuję się coraz bardziej sexy
|
|
#1016 |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie nie wiem juz sama
jak slysze TZa to chcialabym... ajjjj nie wiem zglupialam juz. adusia - nie wiem czy ja sobie to wkrecam, czy nie. ale nigdy tak nie mialam,ze po okresie bolaly mnie jajniki i podbrzusze. hmmm w sumie juz sie nie stresuje, wiec nie powinnam sobie nic wkrecac. nie wiem. okaze sie. jutro moze uda mi sie zrobic badanie krwi. nic nie jadlam na kolacje, bo nawet nie mam ochoty. jutro praca 6-12. najchetniej bym lezala caly dzien. jakis len sie we mnie odezwal hehe Psyhe - skoro na razie lepiej Ci bez diety, to sie tego trzymaj! Liliana - szczerze, to nie popieram takiego oczyszczania, bo to strasznie oslabia organizm moze jakies herbaty oczyszczajace, ale zadne glodowki zmykam pod kolderke. calusy
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jak się okaże że jesteś, to całe szczęście że masz wsparcie . Życzę tak czy siak, żeby się dobrze skończyło, niezależnie od tego jak .
|
|
#1018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co Twoj biedny TZ robi ze moze w sylwestra mu wypadnie? ciesze sie ciesze, ale jakos nie moge sie wbic w to towarzystwo, moze dlatego że dziewczyna ktora to organizuje, to przyjaciolka bylej mojego TZta? ona mnie zabija wzrokiem, mi to wisi ale wiesz ![]() bedzie jedna moja fajna kolezanka, w sumie dwie. Jestem przerazona tym, ilu falszywych ludzi mnie otacza. Naprawde. jak zeszlam się z TZ, tyle osob z zazdrosci, czystej zawisci, szuka sensacji wszedzie doslownie.. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Agnes, na bank nie jestes w ciazy, choc wiadomo ze wpadki przy tabletkach sie zdarzaja najwazniejsze, ze jesli bedzie dzidzia, jestescie juz gotowi na to badania krwi to po 7 dniach sie robi, nie wiem ile u Ciebie minelo moj TZ jakos rok temu ponad, gdy pekla nam gumka, poszlam wtedy po tabletke "po" strasznie sie bal . normalnie nie chcial o tym slyszec Ale wiem, ze moglabym na Niego liczyc Nie wyobrazam sobie miec dziecko bez mieszkania i pracy. Wiec jakies 5 lat przede mna
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie jestem za tym
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a znacie kogos kto byl w Berlinie w Tropical Island jak mial urodziny inaprawde bylo za darmo?
zabralabym TZta! fajnie sie tak wygrzac zima
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

W sensie, zaczynam mysleć, że nie ma się właściwie czym przejmować tak bardzo, bo 3 cm w jedną czy druga stronę nie uczynią mnie szczęśliwszą, prawda?

No i nie wyliczaj se dni płodnych i niepłodnych, bo Twój stary cykl przy pigułkach odszedł w zapomnienie
Nie ma przecież już jajeczkowania
Idę wkuwać bio, przed chwilą opracowałam kolejny punkt do referatu z historii. Ajj, robota mi się w rękach pali.
:confused

ciasto się przyklejało, kruszyło ... nie mam pojęcia, co było źle. ale jakoś to pozwijałam i zrobiłam. TŻ zjadł chyba z 10. ja 2.

ja po weekendzie sie pomierze i zwaze. Dzis mam @, dobrze ze siedze w domu bo wyglądam paskudnie, pryszcz na pol brody, oczywiscie go drapalam więc mam mega strupa. Super to wyglada