Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 08:14   #3841
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D

A no właśnie co do ubranek....mam trochę w rozmiarze 56, ale nie wiem czy np 4-kilowe dziecko się w takie mieści

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 08:59   #3842
weruczek
Zadomowienie

Dzięki Aneska, ale ja zawsze taka niecierpliwa jestem:P
Tity, o matko, przypomniałaś mi, że ja dla tżta w ogóle prezentu nie mam!!Nawet pomysłu nie mam!!
A w ogóle w święta mam chcrzciny siostrzenicy, jestem matką chrzestą i muszę jakąś kieckę kupić (pewnie jednorazową niestety:/) Jak mnie się nie chce iść i kupować, nie:/
Chelsea
Brzuch mnie mój wkurza:/ Nie wiem, co się dzieję z Juniorem...

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

albo Juniorką oczywiście

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 10:01   #3843
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Hej babeczki!

Dzis mam wolne, wiec pisze z rana, bo mnie TZ obudzil i juz zasnac nie moglam Jedyny dzien wolny do nastepnego poniedzialku...

No ale ja tylko tak na chwilke, bo mam troche roboty dzis w domu no i te prezenty nieszczesne trzeba kupic

Tity - ja chyba sie po prostu boje zaczac, bo to wszystko oznacza nieodwolalne zmiany, ktore dopiero powoli do mnie docieraja. Zwlaszcza po ostatnim usg... To ze ja sie zmieniam, zaakceptowalam zupelnie i jestem dumna z brzuszka, z duzych piersi i w ogole. Ale to dotyczy mnie i zawsze moge zmienic zdanie co do ubrania, ktore kupie, zaloze i takie tam. A tu pojawia mi sie mala istotka, ktora bedzie tak dlugo zalezna od moich decyzji, dzialan i konsekwencji tych dzialan... To nie jest przerazajace tylko takie... dziwne, obce jeszcze dla mnie Jakby to ktos inny mial miec dziecko a ja ylko w ciazy jestem a po porodzie wszystko bedzie jak dawniej... Jezeli mnie rozumiesz, bo troche pewnie nieskladna jestem w wyjasnieniu
Ech... No nic. Trza zaczac i juz. Przejdzie mi predzej czy pozniej

Olliwko - ja tez padam o 22 Pamietaj, ze miedzy PL a UK jest 1 godzina roznicy w czasie i kiedy u was jest 22 u mnie jeszcze 21

weruczku - ja tak sobie mysle, ze bedziesz miec dziewczynke I Sloneczko tez A Olliwka... jeszcze trudno mi powiedziec

Tity - no, co do ciuszkow to raczej 56 na 4kg nie wejdzie - oczywiscie zalezy od marki ciuszku, bo czasem sa wieksze rzeczy mimo, ze jest 56 ale nie posluza za dlugo Dlatego ja raczej od 60 zaczne. Zreszta, te pierwsze malenstwa ciuszkowe bede kupowac w charity shop lub na car boot (taki samochodowy bazar - ludzie sprzedaja za smieszne pieniadze wszystko to co im juz jest niepotrzebne - raz widzialam nawet komplet ciuszkow dla dziewczynki - 10 sztuk za 1 funta), wiec sie nie wykosztuje - moze i tez kupie kilka mniejszych spioszkow? Tak na wrazie czego. A jak nie przydadza sie to bedzie mala strata

No dobra. Ide pic kawke i do roboty!

Mam juz 4 kg na +

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 10:37   #3844
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość

weruczku - ja tak sobie mysle, ze bedziesz miec dziewczynke I Sloneczko tez A Olliwka... jeszcze trudno mi powiedziec

Mam juz 4 kg na +
Ollliwka to siedzi i żre czekoladę milke za przeproszeniem więc co innego jak nie dziewczynka? a tak na serio to nie wierzę w te przesądy jedzeniowe stan mojej cery wskazywał by na dziewczynkę bo idealnej nie mam, ale ja zawsze tak na nadmiar hormonów reagowałam nawet jak tabletki anty brałam jakiś czas więc to też nie jest wskazówka jak dla mnie

Anessko co to jest 4 kgnic to tydzień temu byłam na ważeniu a dzisiaj mam 0,5 kg więcej

Dzisiaj 17 tydzień zaczynamy a wczoraj miałam wzdęcia to jedno, ale od tygodnia czuję, że COŚ mi się tam w brzuchu przemieszcza nie wiem czy to TO czy jelita pracują. Wczoraj poczułam lekkie puknięcie w samiutkim dole brzucha więc tam jelit nie ma mogę się wkręcać a mogę już Franka czuć faktycznie:nonie wiem:
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 10:38   #3845
Pomidora
Zakorzenienie

Póki pamiętam - bóle brzucha na początku ciąży naprawdę są czymś normalnym. Jak się nie krwawi to wszystko jest w najlepszym porządku. ja to czasem nie mogłam usiedzieć tak bolało, a Tymo zdrowy jak byk

Ubranka 56 starczały nam na dłuuuuugo, nawet jak Tymek miał 5 kg to jeszcze niektóre zakładał. One są tak dziwnie mierzone. Także nie rezygnujcie z nich zupełnie.

Kreti, Tymcio piękny facecik

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość

A ja dziś byłam u gin. Junior ma jednak 4 tygodnie, a nie 2 , poród na 11.08.2011. Na usg narazie go nie widać, mam skierowanie na badania, ale mówiła by po świętach zrobić. Jak narazie nie założyła mi jeszcze karty ciąży... Zastanawiam się, czy jeszcze do jednego gina nie iść, dodatkowo...
Ja dostałam kartę ciąży jakoś w 12tc, a serduszko usłyszałam dopiero w 8 tc. Nie mrtw się

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś znów mam plamienie takie brązowawe, dlaczego? może źle ja tą luteinę biorę ? rano w południe i wieczorem chyba dobrze? miało być 3xdziennie to chyba nie w równych odstępach godzin .... co ja mam robić? przecież byłam u gina tydzień temu z tym samym dokładnie tydzień temu we wtorek miałam pierwsze plamienie i dziś też wtorek i znów
Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. Ale przejdź sie moze do lekarza

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Przyszły dziś głośniki do sypialni! Podłączyłam swojego playerka mp3 i słuchamy sobie z Tymulkiem Eddiego Veddera, Evy Cassidy i innych takich - słuchał tego, jak był u mnie w brzuchu
I działa? Na Tymcia nic nie działało jak się rozwył

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Witojcie!
A u mnie niestety dziadek TŻ już praktycznie umierający. Dziś do niego jedziemy. Chyba nie dożyje naszego wesela. Ma raka jelit.
Strasznie mi przykro, jeszcze tak przed świętami takie wiadomości... Mocno przytulam

My idziemy na szczepienie - umiera ze strachu jak zawsze...

Dalej marudzę o kliki. Upatrzyłam sobie suszarkę albo blender, ale jak będzie cokolwiek to będę skakać pod sufit

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 10:44   #3846
Shira_83
Zadomowienie

hej Holky

właśnie sobie wczinam śniadanko chleb rustykalny z szynką z indyka plus serek
a obiecałam ciąg dalszy jak mi gon robił usg to mówi o niech pani patrzy jak się rusza i tu bije serducho no ale skoro się maluszek rusza to wszytko ok ja się gapie a mały w tym momenci się przestał ruszać doktor nacisnoł mi na brzuch i mówi " no ruszaj się dla mamusi" a fasolek tak zamachał nóżkami i rączkami jakby co najmniej grał na perkusji doktor na to o proszę jakie grzeczne dziecięhihihihi ale miałm radości kazała jeść jeszcze 9 dni folik a potem femibion 2 jeszcze nie wiem ile to kosztuje ma to może, któraś z was? no i znowu skierowanie na mocz i krew nastepna wizyta 11 stycznia ale 21. 12 mam usg genetyczne tak więc oczywiście będę prosić o dobre myśli i kciukasy z Waszej strony moje Stokrotki

Słoneczko to miałyśmy jedność obiadków mniam lubie faszyrki takie z gotowanego mięsa mnie też czasem ciągnie i kłuje brzuchol już coraz mniej ale to naprawdę normalne, albo mam takie głupie uczucie,że mnie ktoś za pępek od środka ciągnie fuj to dopiero jazda pytałam o to doktora ten się zdziwił,że to dopiero później powinnam czuć, ale że się wszytko rozciąga to mogę odczuwać taki dyskonforcik

Oliwko hahahahah ty mały oszuście czyli faszyrki należą się chelsie ale za aktywność w sumie też by się nagroda należała
Shira_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 10:54   #3847
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dziewczyny ja jeszcze z łóżka nie wyszłam, wcinam na leżąco płatki z mlekiem bo mi zaczęło wchodzić od nowa ...... no ale za jakieś 20 min trzeba wstać naczynia umyć zmywarką ręczną i jakiś obiadek wymyślić

Anessko myślisz że dziewczynka? mi w sumie obojętne bo i tak nie mam zamiaru poprzestać na jednym dziecku, no ale jak czasem myślę o dzidzi to właśnie że jest dziewczynką

Pomi musisz się częściej przypominać u nas na wątku bo jak Cię widze to kliknę

Tity, Oliwcia plamienia ustały jak na tą chwilę, nie chcę panikować bo gin mówił że takie plamienia są niegroźne dopiero krew jak jest to trzeba interweniować

Weruczku
z dzidzią będzie wszystko ok, zobaczysz ja widziałam już serduszko w 6t1d wg USG , bo tak jak Ty z terminu ostatniej @ mi sie nie zgadza, owulke musiałam mieć później

... postanowiłam sobie że siedzę w domu nigdzie nie jeżdżę samochodem bo może te trzęsawice na drodze też robią swoją robotę, mama jutro wraca od babci to nawet sprzątać nie mam zamiaru , no chyba że TZ wyodkurza domek bo wczoraj obiecał że umyje naczynia i co? sama muszę bo zapomniał i ja tez zapomniałam mu przypomnieć

Shira ja taka chyba jakaś wrażliwa na ból jestem .....

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2010-12-15 o 10:57
Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 10:58   #3848
Ollliwka
Zakorzenienie

shira femibion2 to dawny feminatal - nazwe zmienił kosztuje 50 zł u mnie. Ma mniej kwasu foliowego plus DHA i od 13 tyg. zalecają go brać. Zastanawiam się czy nie kupić sobie witamin jakichś tylko typu elevit takich trochę tańszych biorę żelazo teraz tylko. Moja dieta niestety nie jest bogata az tak w owoce i warzywa jak to było przed ciążą ( z warzywami) nie mam ochoty na warzywka aż tak
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 11:04   #3849
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

jabiorę teraz feminatal 800 metafolin do 12tc , ale już mam kupione drugie op witamin PregnaPLUS - 42zł, takie lekarz zalecił dlatego że feminatal nie ma żelaza

Stary 2010-12-15, 11:48   #3850
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko, działa jak marudzi tylko. Jak się rozwyje to nic nie działa

Dziewczynki, przejrzałam po łebkach, siedzę jak na szpilkach, bo czekam na jakieś wieści od Taty. Powinien już mieć te wyniki, a się nie odzywa

Rzuciło mi się w oczy, że o rozmiarach rozmowa była. Te rozmiarówki to są różne niestety. Generalnie mój Tymek choć długi (urodzony z długością 57cm) to przez pierwsze 3-4 dni tonął w ciuszkach 56 W piątek skończy 3 tygodnie i niektóre 56 robią się już za małe, ale niektóre jeszcze pasują. Tak że moim zdaniem warto kilka zestawów 56 też kupić.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 13:39   #3851
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Pomidorka ,Tity a Wy możecie na siebie głosować same? czy to muszą być obce głosy?

Stary 2010-12-15, 14:10   #3852
Shira_83
Zadomowienie

Kreti!! trzymam mocno za tatę ahhhh to czekanie wykończy człowieka
Stary 2010-12-15, 14:16   #3853
kretencja
Zakorzenienie

Jezu drogi, ci Rodzice mnie o zawał przyprawią Okazało się, że wyniki owszem - są dzisiaj po południu, ale że ośrodek jest na zadupiu, gdzie trudno dojechać (a samochodu Rodzice nie mają), to Tata pojedzie po nie jutro rano... Jeszcze tyle czekania

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-12-15, 16:53   #3854
weruczek
Zadomowienie

Anessa, a skąd ty takie infoemcaje masz?:P
Pomidorka, w takim razie muszę czekać i tyle...Dzięki za info o bólu. Widoczne taka moja natura.
Kreti, to rodzice rzeczywiście o zawał cię przyprawią. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre.

Dziewczyny, pomocy:
Ja brałam na jakieś 3 miesiące folik, ale przyznaję, że mało regularnie, szczególnie jak się leczyłam, bo cytologia była na 3, to go nie brałam.
TEraz od tygodnia biorę feminatal 800, biorę codziennie po 1 tabletce, a gin mówiła, że mam brać tylko 2 razy w tygodniu: co robić?Boje się, że za mało kwasu folioewego ma.

A w ogóle co za tydzień:
-stuknęli nam samochód (i uciekł ktos, także kolejny wydatek)
-spalił się komp tżta (trzeba kupić nowy, jezu(((
-jestem chrzestną i muszę za ubranka małęj zapłącić 450zł
-do tego święta
-do tego podwójny podatek
BANKRUCTWO

ech

Stary 2010-12-15, 17:27   #3855
danika
Zakorzenienie

hej Laski

nie nadążam za Wami - ale po wstępnym przeglądzie widze, że u wszystkich w porządku

Kreti -- > za tatę

Weruczku--> zamurowało mnie...dlaczego musisz zaplacic za ubranka dziecka? i to w dodatku 450 zł? to w co ono bedzie ubrane?
u nas chrzestny normalnie daje prezent /kase/ i kupuje swiecę a chrzestna szatkę i tyle...
współczuje z powodu autka, mnie tez ktos puknal na parkingu , ale lekko, tylko zderzak

Sloneczko jak tam? przeszły plamienia?

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Anessko gratuluje syneczka ładne imie Adrian

Shira dla małego artysty brzuszkowego

mój organizm robi postępy - dzis 26 dzien cyklu ostatnio mialam po 21-22 dni...moze wracam do normy /tfu tfu tfu odpukać/
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 17:33   #3856
weruczek
Zadomowienie

Danika, u mnie jest taka tradycja, że chrzestna płaci za ubranka. Tylko rzeczywiście cana jest strasznie wygórowana... No ale dla siostrzennicy to przecież. mnie to ten komp najbardziej wkur... i ten ktoś , kto nas stuknął, wrrr czasem kierowcy to świnie okropne
mam nadzieje, że u ciebie będzie tylko lepiej.Trzymam kciukersy i żeby organizm się uregulował!

Stary 2010-12-15, 17:37   #3857
Tity
Zakorzenienie

weruczek ojoj to się porobiło....a to zamiast prezentu te 450 zł na ciuszki? Matko złote chyba
A z witaminami to ja bym w międzyczasie brała zwyły kwas foliowy, a w te dni co masz brać witaminy, tylko witaminy. Ja też nie brałam trochę tego kwasu na początku, bo miało nic nie wyjść, więc odpuściłam na jakiś czas.
danika no to oby się uregulowało wszystko A bierzesz teraz coś?
Sloneczko same na siebie nie możemy klikać...za dobrze by było
kretencja

No i nadal proszę o kliki

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-12-15 o 17:39
Stary 2010-12-15, 17:51   #3858
aldii
Zakorzenienie

Shira
Sloneczko tak,planuje isc od stycznia do pracy (jak cos znajde )
Takie bole sa normalne,bo wszystko sie rozciaga.Plamienie ustalo ? Doczytalam ze tak
Tity spokojnie 4 kg zmiesci sie w 56
Oliwko ja zaczelam czuc w 16tc,wiec wydaje mi sie,ze to Franio puka do ciebie
Ja bralam elevit
Pomi jak po szczepieniu ?
Pomi,Kretencja jak sie juz rozwyje to pomaga suszarka,albo lecaca woda z kranu
Kretencja trzymam nadal kciuki
Weruczku ja bym brala osobno jeszcze kwas foliowy
Wspolczuje wydatkow,rzeczywiscie sporo tego macie
Stary 2010-12-15, 19:19   #3859
kretencja
Zakorzenienie

Aldii, wiem, że suszarka Sprawdza się

Olliwka, oczywiście, że możesz czuć Franka Ja poczułam pierwsze ruchy na początku 17tc i z dnia na dzień były wyraźniejsze i częstsze

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-12-15, 20:04   #3860
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Aldii plamienia jak na razie( odpukać ) ustały, wiem że wszystko sie rozciąga tam ale wiesz ja to taka panikara jestem , masz juz jakąś pracę na oku?

Weruczku
ja biorę ten sam feminatal i raz dziennie tabl. ale na Twoim miejscu to międzu witaminami łykałabym zwykły kwas foliowy .... nie martw się bo to że nie brałaś regularnie to nie szkodzi zaszkodziło by dzidzi gdybyś miała niedobory tej witaminy więc głowa do góry i nie przejmuj się tym

Oliwcia może to córcia a nie synek daje mamusi znaki że jej jest dobrze

Kreti Kciuki za tate trzymam

Danika no to może teraz coś zdziałacie z TZ, dobra passa trwa

Tity klikam za każdym razem jak Cię widzę

oj dziewczyny ale ja mam z tą pracą, ta laska odeszła, ale teraz powiedziałam że nie pójdę nikogo szkolić aż po wizycie w nowym roku .... ja się nie będę denerwować, naściemniam coś najwyżej że nie mogę, przecież i tak nie czuję sie dobrze to chyba jestem usprawiedliwiona

Stary 2010-12-15, 20:09   #3861
weruczek
Zadomowienie

Dziewczyny, a może zrobię tak: dokończę ten feminatal (zostało mi 20 tabletek) - codziennie po 1, a potem będę brać folik codziennie oprócz 2óch dni, kiedy będę brać feminatal??co myślicie? Dzięki za rady w ogóle

Słoneczko, to nieźle, ty coś mówiłaś, że ta dziewczyna tam się nie za bardzo nadaje... To widzę, że my obie panikary jesteśmy:0
Anesska

Stary 2010-12-15, 20:37   #3862
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
Anessa, a skąd ty takie infoemcaje masz?:P
Ciocia Ania wie

wspolczuje wydatkow

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość

[/COLOR]Anessko gratuluje syneczka ładne imie Adrian
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
oj dziewczyny ale ja mam z tą pracą, ta laska odeszła, ale teraz powiedziałam że nie pójdę nikogo szkolić aż po wizycie w nowym roku .... ja się nie będę denerwować, naściemniam coś najwyżej że nie mogę, przecież i tak nie czuję sie dobrze to chyba jestem usprawiedliwiona
Daj spokoj z ta twoja robota, tylko szefa potraktowac
sie nie przejmuj i odpoczywaj a niech on sie zajmie brudna robota

Zakupilam w charity shop cala siatke ciuszkow za cale 11 funtow 9 sztuk roznych. Sa takie maciupkie, takie delikatne... I wygladaja jak nowe M&S, Next, Debenhams, TU (to chyba z Sainsbury's), George, Mini Mode i Mothercare.
Wszystkie to rozmiar 0-3 miesiace lub do 4,1kg, wiec chyba nie tak zle Te do 3,4kg to pod mikroskopem bym musiala ogladac, chyba troche za male ale moze pozniej dokupie - tak na wrazie czego.
Jestem szczesliwa

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:01   #3863
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
danika no to oby się uregulowało wszystko A bierzesz teraz coś?

No i nadal proszę o kliki
Titus no wlasnie nic nie biore juz od wrzesnia. Po tym clo tak mi sie pokrecily cykle. Trzy miesiace clo i luteina, odstawiłam i dostałam okres po niecałych 3 tyg - nawet nie mialam podpaski zadnej w pracy, kumpela mnie ratowała
Próbowałam łykać wiesiołka ale nie widze różnicy wiec sobie daruje

Matko, ile ja mam roboty przed tymi swietami- nie wiem kiedy sie wezme do sprzątania, bo wekend mi sie szykuje w pracy (znaczy w domu ale nad pracowymi robotami). Wsciekli sie
a w poniedzialek ma przyjsc taki raport, ktory w sumie ja zamowilam do pracy i sie strasznie boje ze nie bedzie tam tego co mysle a kosztowal kupe kasy :/

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Tity, Pomi ---> kliknęłam

Weruczku---> dobrze ze u nas nie ma takiej tradycji z tymi ciuszkami na chrzciny....współczuje wydatków...
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:28   #3864
Tity
Zakorzenienie

Anessa no i baaardzo dobrze, od razu się buzia cieszy co?
danika no a gin co na to? Eh, mam nadzieję, że się ureguluje wszystko samo u Ciebie
Sloneczko dziękuję

L
J
Stary 2010-12-16, 06:54   #3865
Shira_83
Zadomowienie

Witam w środku nocy

musieliśmy dziś jechać do pracy na 6 czyli 4 12 pobudka, głupia szwagirka musi zrobić w pracy nadgodziny a taka jestem śpiąca, że nie mogę utrzymać powiek w górze chyba muszę zrobić sobie herbatkę z wiśni bo padam poprostu na pysk!! wczoraj udało mi się upiec chusteczki z marmoladą różaną a dziś kostka wiedeńska plus laseczki maślane a w piątek chcę iść do fryzjera trochę wystrzępić włosy i zafarbić no już troszkę mniej wypadają na samym początku poprostu na rękach zostawały mi same włosy byłam już bliska panikiale już dużo lepiej rybcia odpuściła mamusi
Anesko to jak ciocia wie to co ja będę mieć tak na Twoje oczko ale zakupy zrobiłąś super ja narazie nie kupuję, żeby nie zapeszyć bardzo miło się czyta, że jesteś happy Kochana

Danika no ani nie mów ja tak samo mam kupę roboty w domu a końca nie widać!! ale za to widzę, że wracasz do równowagi po leczeniu bardzo dobrzeto teraz czekamy na dalsze dobre wieści

Kreti dalej tu Wszytkie razem z Tobą czekamy na dobre wieści!!
o co chodzi z tą szuszarą??

Aldii dziękówka wielka

Słoneczko oj no to klapa z tą panną na zastępstwo mój David zastępca dalej walczy hahaha, ale dobrze mu idzie jestem dobrej myśli, ale jeszcze do końca stycznia muszę go przyuczać a w drodzę bardzo źle się czujęale ja też miałczałam na początku tż się śmiał, że zmienimy moje imę na "achhjjjjjjjjeeeeezzzzzzz uuu" także chyba nie jesteś jakoś bardzo mocno wrażliwa na ból mamy prawo se ponarzekać a co

Weruczku ale Wam trzasło po portfelu i to przed świętami a temu kolesiowi co odjechał to wróci się podwójnie mój teściu też kiedyś spinkolił jak uderzył komuś w zderzak jeszcze się tym chwalił ehhh i do miesiąca mu ktoś przywalił w bok i też odjechał moglyście go wtedy słyszeć jak rzucał mięsem na uciekiniera a wtedy Teściówka mu przypomniała jak to on zwiewał i się musiał zamknać

tak znowu monolog godny Napoleona!!! ehhh

buziole mamole i reszta bandy
Stary 2010-12-16, 08:43   #3866
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Shira biedactwo o 4 godzinie to ja sie przewracam na drugi bok dopiero

Anesko
to super że zakupy się udały, a co do pracu to już miesiąc jestem na zwolnieniu i już 2 osoby zrezygnowały z tego stanowiska, nie mam zamiaru tam jechać przez najbliższe 4 tygodnie na pewno nikogo przeszkalać, niech sobie radzą sami

Weruczku
a poza tymi zakupami to jeszcze dajesz jakiś prezent?

dziewczyny kicham codziennie, nie wiem czy to przeziębienie czy po prostu suche powietrze, ale jak sobie kichnę to aż czuję jak mi się coś w brzuchu naciąga ..... macie jakieś domowe sposoby a przeziębienie?

Stary 2010-12-16, 09:02   #3867
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Witam z rana
Shira no monolog niezły, ale przyjemnie się czyta Ja te4ż mam trochę niski próg bólu... Wiecznie jęczę, stękam i drę się o wszystko. Ostatnio kilka dni chodziłam zachrypnięta od krzyku. Zawsze byłam nerwowa ale teraz bije wszelkie rekordy.
Dziewczyny też macie takie napady złości i agresji??
Kreti czekamy
Danika, to dobrze, że wszystko się reguluje
A ja jeszcze w łóżku a jestem taka połamana. Leżę sobie z moją Fuńcią, która co chwila wciska mi jakiś przycisk łapką. Zobaczcie jaka zaspana jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaspana.jpg (132,7 KB, 10 załadowań)

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:12   #3868
aldii
Zakorzenienie

Sloneczko masz racje,nie idz tam
Anessa Kochana te pod mikroskopem tez sie moga przydac Lu na wypisie miala 2500
Tity,Zgadnij,Pomi ja tez klikam parenascie razy dziennie
Chelsea to normalne
Slodki piesio,podobny do mojego
Stary 2010-12-16, 09:25   #3869
Shira_83
Zadomowienie

Słoneczko no włąśnie to jest nie normalne ja się właśnie też obracałąm a tu jak budzik nie huknie fuuuuuuuujjjjjj no ja jak kicham to też mnie tak ciągnie albo pichnie w pachwinie, ale dobrze niech się naciąga i picha, żeby fasolek miał miejsce

Chelsea91 hihihih ja się staram, ale mi zawsze takie wywody wychodzą a w którym tygodniu jesteś? ja na początku jak mnie tak strasznie muliło to byłam okropna i zmierzła jak osa, ale teraz już wracam do normy nawet już mąż się śmieje, że było ciężko i że włąsnej żony nie poznawał taka byłam wredna

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Olliwko tak patrzę na te strone to już chyba wszystkie pieski są nakarmione to już więcej się nie da klikać czy jak
Stary 2010-12-16, 09:36   #3870
aldii
Zakorzenienie

Shira tak,akcja zostala zakonczona przed czasem,bo wszystkie psiaki zostaly nakarmione

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości