![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oriflame, Essence, Sephora, próbki
Coś u mnie za
Givenchy ange ou demon Givenchy ange ou demon le secret DKNY be delicious eau de toilette 1.5ml Jean Paul Gautier Le male ok ½ próbki 1ml Escada Marine groove ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Kurczę podobają mi sie jeszcze u Cb te 2 rzeczy ta niebiesko-czarna kredka z ori i ten podkład nowy z ori.
Jakbyś jakąś jeszcze rzeczy za nie chciała to powiedz chyba że nie to to tylko tamto co ustaliłyśmy ![]() ![]() Moja wymianka: ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post23689645 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hej niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Dokładka
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bazę na powieki [zamawiałaś coś jeszcze z tego sklepu? Jestem ciekawa opinii] ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
niesteyty nic
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się:
NYX Round lipstick – kolor Circe użyty pare razy Essence XXXL nudes – pure beauty użyty 2 razy Lakier essence click&colour 01 icy pink użyty około 4 razy Cień Sephora mat n4 (kupione 10.10) używane ( stan jak na zdjęciu ) exp 6m zapraszam do mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Podoba mi sie: Givenchy ange ou demon (próbka - papierek) Givenchy ange ou demon le secret (próbka - papierek) Kylie Minogue Showtime ok ½ próbki 1.2 ml Chantal osez-moi Paco rabane for Her ok. ½ próbki 1.2ml DKNY be delicious eau de toilette 1.5ml Jean Paul Gautier Le male ok ½ próbki 1ml Escada Marine groove (próbka - papierek)
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
A te próbki są mniej wiecej całe?
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
chętnie wymienię puder Farmasi za Nyx i lakier Essence
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
3 kroki Clinique x4
Jakby negocjacje jednak nie poszly to ja bym dołozyła sobie to i mi by wystarczylo ![]() Daj znac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
H&M lipbalm lemonade – użyty parę razy
NYX Round lipstick – kolor Circe użyty pare razy Essence XXXL nudes – pure beauty użyty 2 razy Lip stain red exp 04 13 użyty raz (swatch) coś u mnie ,szczególnie za 2 ostatnie?odpisz proszę u mnie. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- H&M raspberry cupcake użyty parę razy Essence XXXL nudes – pure beauty użyty 2 razy Lip stain red exp 04 13 użyty raz (swatch) To chętnie wymienię za rimmel stay matte. A nie masz już niczego poza wątkiem, bo chętnie pozbędę się też tego drugiego rimmela ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- wish ostatnio nie aktualizowałam, także nie patrz tam ![]() Interesują mnie szminki w odcieniach wybledzających usta albo mocno czerwone (ale czerwień nie może być ciepła, musi być chłodna i bez złotych drobinek),balsamy do ust, błyszczyki w fioletowym/czarnym/mocno czerwonym/bardzo bladym kolorze, eyelinery w żelu/kremie (takie w słoiczkach ,nie w płynie z pędzelkiem), paletki essence z limitki Metallics,paletki essence smokey eyes set, miękkie,kolorowe kredki do powiek (ale cienkie, nie jumbo), puder sypki MySecret, Bb creamy, podkład Pharmaceris F, puder bambusowy, grafitowa kredka mysecret, korektor do brwi delia brązowy, tusz do rzęs MA essence , matowy,jasnobeżowy cień do powiek( mocno kryjący) , szminka Maybelline Color Sensational choco cream, Ice Sheers z avonu (każdy), z oriflame miodek w pomadce(nie w słoiczku),carmex,skośnie ścięty,płaski pędzelek do linera/brwi... mogę jeszcze pisać, może coś znajdziesz akurat ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ok, to ja jestem chętna na wymianę. Wysyłka poleconym ekonomicznym? Tylko prosiłabym, żebyś wysyłała pierwsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Hm.. wiec skoro juz nie ma clinique, to:
maszynka do golenia nóg "jednorazowa" gillette x2 Sephora primer x2 Clinique superbalanced makeup kolor vanilla x3 IsaDora 16Hrs active moist make-up kolor cashemere beige John Frieda collection Frizz-ease Straight ahead shampoo and conditioner x2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Czyli ty mi wysyłasz:
Givenchy ange ou demon (próbka - papierek) Givenchy ange ou demon le secret (próbka - papierek) Kylie Minogue Showtime ok połowa; próbki 1.2 ml Chantal osez-moi ( tyle ile było na poczatku - bez atomizerka) Paco rabane for Her ok. połowa; próbki 1.2ml DKNY be delicious eau de toilette 1.5ml ( tyle ile było na początku) Jean Paul Gautier Le male ok połowa próbki 1ml Escada Marine groove (próbka - papierek) maszynka do golenia nóg "jednorazowa" gillette x2 Sephora primer x2 Clinique superbalanced makeup kolor vanilla x3 IsaDora 16Hrs active moist make-up kolor cashemere beige John Frieda collection Frizz-ease Straight ahead shampoo and conditioner x2 Ja Tobie: Nowy zegarek Yves Rocher, kolor: antracyt, jakby taka przydymiona stal, cięzko zrobić dobre zdjęcie, szybka zabezpieczona folią. Jak sie zgadza to zapraszam na PW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale niestety nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam.
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Oriflame Mirage ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
dokładka
Oriflame Amber Elixixr - nowe 4ml Oriflame Diamond musk - nowe 4ml ( kartonik) Oriflmae freya ( około 1/3 z około 50 ml) po terminie wazności ( exp 11 09) Oriflame Giorgani Gold white gold ( exp 3 13) użyte pare razy ( kartonik jest) Oriflame The babes, Crazy Kiwi uzyta 2 razy laleczka udekorowana, niektórych naklejek nie ma (kartonik)
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- podoba mi sie lipbalm lemonade Oriflame The babes, Crazy Kiwi uzyta 2 razy laleczka udekorowana, niektórych naklejek nie ma (kartonik)
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Zdjęcia książek ( z internetu)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.