|
|
#3061 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ♥
* -bilet do serca tego pana o tam w niebieskiej koszuli poproszę
- niestety brak * 'zabierz mnie tam , gdzie spełniają się wszystkie marzenia ' * nie chodz za mną, bo nie potrafię prowadzić Edytowane przez erlok Czas edycji: 2010-12-21 o 15:31 |
|
|
|
#3062 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Każdy czasem lubi być sam. Ale wątpię w to, że ktokolwiek chce być samotny Ile razy zrobię sobie porządek w głowie i sercu, tyle razy przyjdzie ktoś kto mi to wszystko zburzy i wywróci moje życie do góry nogami Wiedziała na czym stoi, jednak podświadomie liczyła na coś innego Najgorzej to jest kiedy masz świadomość że tylu ludzi przed Tobą też byli przekonani o miłości, a potem nagle im się coś spiep.rzyło Po skończonej rozmowie, wstałam z łóżka i skierowałam się ku drzwiom wyjściowym. Ale on nie odezwał się. Nic nie powiedział, nie mruknął, nie pokręcił głową, nie westchnął, nie zatrzymał mnie... I chyba to zabolało najbardziej Tak często szukamy szczęścia, akceptacji drugiej osoby, a gdy jest to na wyciągnięcie ręki, rezygnujemy z tego i wolimy zostać sami
|
#3063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Opisy byle jakie, bo to nie moje dni szczęścia. ![]() Na jej policzku zostawiłeś ślad swych ust, wiem, że nie jesteś już mój. Bądź szczęśliwy tam, gdzie chcesz być. Kochaj tą, którą kochać chcesz. Ale pamiętaj,że ja zawsze będę na ciebie czekać. Płynie w moich żyłach nadzieja, a w twojej głowie szumi jeszcze ta sama piosenka. O niej.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-12-21 o 15:36 |
|
|
|
|
#3064 |
|
Raczkowanie
|
Trzymałam Cię z całych sił.. mogłabym umrzeć w Twoich ramionach.
Proszę Cię, k.rwa błagam nie rób mi tego. Wróć. Suche usta od słów, których nie mogę z siebie wydusić. Zabrałeś życie naszej miłości.. Chcę wiedzieć jak to jest, budzić się przepełniona szczęściem. Nie uciekając od każdego dnia. Nie chcę już dotykać dna. Stoisz przede mną, zimny, przerażony tym co zrobiłeś... Nie odwracasz wzroku, w twoich oczach widać jak bardzo pragniesz uciec.
|
#3065 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
+Ejvon zachwycasz. siedzę przy biurku, piszę..
i zastanawiam się czego właściwie mi brakuje, czego do cho.lery nie mam, że nie możesz mnie pokochać.? z czerwieni moich ust bije miłość, do ciebie bije kolego. czy pytając cię czy mnie kochasz, zadałam pytanie retoryczne.? a ty święty mikołaju, żebyś tak utknął w kominie i nie wyszedł, bo zamiast spełniać moje życzenia, spełniłeś jej, bo to ona go dostała a nie ja.
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-12-21 o 16:01 |
|
|
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥jestemmm
thanks!
oh, your nail broke? well, 46 children are diagnosed with cancer every single day. i'm sorry about your nail though.. o, złamany paznokieć? wiesz, każdego dnia, u 46 dzieci diagnozowany jest rak. ale jednak naprawdę przykro mi z powodu twojego paznokcia.. everyone is asking if i am ok as if it is an easy question to answer wszyscy pytają mnie, czy u mnie dobrze, jakby odpowiedź na to pytanie była prosta turn my fear into dust zamień mój lęk w kurz
|
#3067 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
'' W cieniu dziesięciocentymetrowych szpilek, bez grawitacji, bez powszechnego prawa ciążenia, improwizujemy całkiem umiejętnie. Kąciki ust rozchylają się do góry, policzki podnoszą, usta zamierają w bezgranicznym uśmiechu, zarażając wszystkich dookoła radością tętniącą w żyłach. Uśmiechała się na samą myśl o nim, jednak udawała, że nie jest dla niej nikim ważnym. Tęskniła każdego dnia, skrywając wszystko głęboko w sobie. Ona nie chciała się narzucać.On nie chciał Jej za bardzo komplikować życia sobą. Tak jakby nie wiedzieli, że znaczą dla siebie więcej niż wszystko.
'' |
||
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
♥
Złapała koniuszek miłości - nitkę, którą pociągała, marszczyła, zwijała i haftowała, aby zrobić z niej wielki pompon. Zatapiała wzrok w jego oczach, w ustach, w ramionach - lubiła wtulać się, gdy spali razem. Zamykała oczy, nie chciała go puścić. po prostu mnie przytul, co? UROKLIWIE. Czuła się przeraźliwie krucha.. Zupełnie, jakby można było zniszczyć ją jednym słowem. A przecież mogłoby być trochę inaczej, trochę jak dawniej.. Tak ważna czuję się, gdy mogę objąć Cię.. Wciąż miała specyficzną wizję, by żyć tylko dla niego. natłok bezmyślności. Patrzyli na nią jakby była modliszką! Chciała by zabrał ją stamtąd, gdziekolwiek.. Byle jak najdalej od tych zimnych spojrzeń i zaciśniętych w milczeniu ust. ♥
|
|
#3069 |
|
Raczkowanie
|
Podniosła lewą brew spoglądając na niego i zdała sobie sprawę, że się zakochała.
Zapomniałam o nim, a on w tym samym momencie znowu się pojawił. Wszystko zaczęło się w dniu kiedy oddałeś mi w mroźny wieczór bluzę przepełnioną Twoim zapachem. |
|
|
|
#3070 |
|
Raczkowanie
|
marikab- proszę ;D toż to zaszczyt
![]() `Napięcie psychiczne przemija, żal i smutek-jeszcze z nimi walczę.
`samotność jest jedyna, niepowtarzalna, twórcza. Przez te dwa lata kiedy umierałam każdego dnia, i każdego dnia rodziłam się na nowo , zrozumiałam, że tak można żyć. Nie lubię niespodzianek. Czemu ? nie wiem, może dlatego że dla niego niespodzianką było napisanie mi sms nie chce Cię więcej ranić. Koniec z nami. `moc opadła, bo była budowana na kruchym, psychotycznym szkielecie. |
|
|
|
#3071 |
|
Rozeznanie
|
Oświetlasz mi poranek, samym istnieniem.
Mogłabym utknąć w tej chwili na zawsze. Swoją nieśmiałość zostaw za drzwiami. Stoi tam, w czarnej bluzie. Uśmiecha się słodko, pali papierosa. Nikt nie da rady zająć Twojego miejsca. Potrzebuję Twojej dłoni, która poprowadzi mnie przez noc. ![]()
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ.
_ Malinowa Girl, Paralogiczna, kamisha, your blue eyes, marikab, ciiri, istny_paradoks - uwielbiam Was, a Waszą twórczość jeszcze bardziej ''
Swelling of the eye was almost, come down. Ink nearly dry, and the tears flow almost stopped on the cheek. But you had to appear again. Together with you back swollen eyes, smeared ink, and these fucking tears, over which I can not control. Opuchlizna z oczu już prawie, zeszła. Tusz już prawie wysechł, a łzy już prawie przestały spływać po policzku. Jednak Ty musiałeś się pojawić na nowo. Wraz z Tobą wróciły opuchnięte oczy, rozmazany tusz, i te pieprzone łzy, nad którymi nie jestem w stanie zapanować. The loving person almost always commits the same mistake they did not feel when the other party ceases to love. Kochająca osoba popełnia prawie zawsze ten sam błąd, że nie czuje kiedy druga strona przestaje kochać. I regret that I can not love one who loves me. But I love this, who can not love me. Żałuję, że nie umiem pokochać tego, który mnie kocha. Za to kocham tego, który nie umie pokochać mnie. I’m all alone And I am screaming your name It seems that’s all I can do But it’s too late to turn back now It’s too loud to hear a sound I’m so lost I can’t be found It’s too late to turn back now.. '' Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-12-21 o 16:54 |
|
|
|
#3073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakrecona - niestety, brak weny robi swoje ;< Cytat:
to tylko ja
|
|
|
#3074 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd
your blue eyes otojest Marsi89 Paralogiczna kreskowa Lovely x3 istny_paradoks desecrate Nensie marikab SparklyAngel-Kradzieja jestem Pysiaki -brak weny"Łagodny mrok osłania mi twarz Jakby przeczuł, że chcę być sobą choć raz" Tylko raz spojrzeć po choinkę i zobaczyć Cię w czarnych boxerkach z kokardą z bitej śmietany.... Znalazłam Cię pod choinką, ale nie byleś dla mnie... Jestes tak sztuczny jak atmosfera w święta "Nie skarżę sie, że mam to co mam, Że przegrałam coś znowu i znów jestem sama" Kiedyś dostałam od przyjaciółki wieczną świece usłyszałam od niej "Jeśli kogoś pokochasz zapal ją"I tak właśnie zrobiłam jak już poznałam Ciebie po niecałych 10 miesiącach związku. Gdy siedziałam w domu wieczorem nagle świeca zgasła. nazajutrz dostałam od Ciebie SMS-a że z nami koniec. Od tej pory nienawidzę świąt . powieście mnie na choince , i tak wszędzie robię tylko dobre wrażenie
Czy jeśli zniknie coś, o czym nie wiedzieliśmy, że to mamy, tęsknimy za tym? (uczucie) Edytowane przez niczego_po_trochu Czas edycji: 2010-12-21 o 18:22 |
|
|
|
#3075 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' Siedzę przed telewizorem w spranej koszulce i majtkach, potargana, z rozmazanym tuszem, mimo nadwagi jem lody z bitą śmietaną, zastanawiając się głośno "co takiego ma ona, czego nie mam ja?", wybucham naraz histerycznym płaczem: jego, ona ma jego! ' ' Rzuciłeś we mnie garścią obojętności. Prosto w serce. ' ' smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka. ' ' A co zrobisz jak odejdzie ? - Zainwestuję w respirator. ' ' -co byś dała za jego ciało ? -nic, ale za jego serce oddałabym wszystko... ' ' widzisz go i wiesz, że mógłby zastąpić Ci powietrze. ' ' Najlepszy chłopak na świecie? Ten, który stanie z Tobą na końcu molo i poczeka z Tobą na największą fale,a później śmieje się, że jesteście cali mokrzy a wszystko po to, żeby zobaczyć uśmiech na Twojej twarzy. ' ' Tylko go lubię... nie zakochałam się jeszcze w nim, wciąż mogę powiedzieć mu żegnaj... ale lubię go, naprawdę cholernie go lubię ' ' moje hobby? kolekcjonerstwo. zbieram frajerów. -tych dotkliwie raniących, jesteś wśród nich. zadowolony? ' ' Wciąż przepraszam własne sumienie za swoją naiwność, za tą głupią ufność i za dużą miłość do idiotów . ' ' - Kiedy przestaniesz mnie kochać? - Pytasz kiedy umrę ?! ' ' Zaprzepaścić to co się kochało, przez zwykłe zaniedbanie... ' ' w dzieciństwie marzyłam żeby pojechać do Disneylandu a teraz, żebyś się w końcu we mnie zakochał. ' ' Z tego 'szczęścia' to aż się skakać chce... Najlepiej z mostu albo pod pociąg. ' ' we wszystkim mam bałagan, zaczęło się od pokoju, przeniosło na życie. ' ' znienawidź jeszcze bardziej, albo zacznij mnie szanować. ' ' przy Tobie Ziemia staje się bezludną galaktyką , zima słoneczną jamajką , a moje serce wirującą pralką. ' ' Jak była mała to miłość znaczyła dla mnie tyle, co gdzieś znaleziona stokrotka, która potem zwiędła, prawie nic. Miłość to była mama i tata, ken i barbie, książę i królewna. Kiedy ktoś się całował, robiłam śmieszną minkę, mówiłam "fuuj" i odwracałam głowę. Nie śniłam o niej, nawet nie myślałam. Nie chciałam, żeby jakiś chłopak mnie przytulał. Ważniejsze było układanie mebli w domku dla lalek i skakanie po kałużach... teraz wszystko się zmieniło. Kiedyś, nigdy nie oddałabym lizaka za spędzenie z Tobą czasu. Teraz, za 5 minut przy Tobie oddałabym cały świat. '' napij się.
pójdź na imprezę i tam również się napij. wychodząc weź ostatniego. przyjdź do domu, wyrzygaj do doniczki to co wypiłeś, walnij się na kanapę i opowiedz jak spieprzone masz to durne życie ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
utopisz się w nim. Edytowane przez Lovely x3 Czas edycji: 2010-12-21 o 17:13 |
|
|
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
mama: czemu płaczesz...?
ja: a czy ja płaczę? mama: a może nie? przecież widzę. ja: nie, mamo.. nie płaczę.. mama: to co niby robisz? ja: przyjmijmy opcję, że sikam oczami.. { rozmowa z życia wzięta } D. < 3 : czemu płaczesz? ja: bo.. przyjmijmy opcję, że lubię.
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_truchu - myszkoo
![]() Lovely x3 - podoba mi się ![]() Uczucie silniejsze ode mnie.
Nie miałam pojęcia jak sobie z nim poradzić. Miłość. Przerwała gruby mór i bez warunkowo wtargnęła w moje życie. Nawet nie wiesz jaki ból sprawia, wiedząc że zawsze będę tą drugą. i co ? nadal twierdzisz , że chcieć to móc ? a w wypracowaniu, ja za 20 lat , gdzie wszyscy pisali, że będą mieć męża aktora lub piosenkarza a ich zamieszkanie będzie w Paryżu , ja napisałam , że zostanę zdradzona i nigdy już po tym się nie pozbieram. Nigdy. |
|
|
|
#3078 |
|
Raczkowanie
|
coraz częściej na moich ustach pojawia się smak słowa: FUCK!
ale mi jest przykro.. bo jak mi jest przykro to kur.wa chyba normalne, że płaczę? psychicznie.
|
#3079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki Miśku kochanie miło mi bardzo Prawdopodobieństwo znalezienia w mojej głowie jednej logicznej myśli jest równe ze znalezieniem niezniszczonej przez ludzi śnieżynki na chodniku. Ale wszystko można jednak zmienić. wszystko, jeśli jest się z kimś takim jak Ty. Razem przecież jest łatwiej, prawda? ; * Jak to możliwe, że moja ochronna peleryna z zapachu bzu i płatków stokrotek tak zwyczajnie spaliła się na stosie odrzucenia? Nie duś, nie pal, nie mów do mnie już więcej tym ochrypłym od kłamania głosem. Błagam Cię! Śpiące ulice, skrzypiący śnieg pod naciskiem stóp, gdzieś w oddali widać zakochaną parę, jakieś głosy. Wszystko tak mroźne i owiane nutą tajemnicy. Wszystko niewiarygodnie zimne i skute lodem. Najmniejsze drganie powietrza wywołane przez Ciebie jest jak ciepły koc otulający mnie nocą gdy wpatrzona w gwiazdy szukam tej, która przypomni mi choć w małym stopniu błysk w Twych oczach. Każdy łyk słońca, pozbierane w pośpiechu krople rosy i nawinięte na błękitny sznur, wszystkie rozwiane spojrzenia i nie przemijająca chęć bycia już na zawsze w tym idealnym stanie ducha nadają sens krokom. Każde nasze pożegnanie boli mnie niemiłosiernie i po pięciu minutach serce krzyczy i prosi o jeszcze odrobinę Ciebie. Ślizgam się na bezradności jak ludzie na łyżwach z różowymi od mrozu policzkami. Balansuję niezdarnie i staram się zamaskować swoje zażenowanie. Chciałabym wiedzieć co zrobić by lód nie pękł mi pod nogami. Chciałabym ale przecież nie mogę nic. Spalam się, topię wraz z otoczeniem. Zatrzymaj to.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-21 o 17:58 |
|
|
|
|
#3080 |
|
Raczkowanie
|
Jestem. Nie mogę bez was żyć
![]() Widziałam jakieś pochwały, nie pamiętam od kogo ale dziękuję bardzo! ;* ____ - Zapomnij o mnie. - Nie chcę, nie potrafię, nie mogę. Czy to tak trudno zrozumieć, że jesteś wszystkim? Czasami zwykły dwukropek z gwiazdką potrafią zdziałać ogromny uśmiech na twarzy, bo wiesz, że nadal pamięta. ![]() Teraz żyję tym, co najpiękniejsze. ![]() Mam jedno zadanie - nie przejmować się niczym. Będę sobie powtarzała tak długo, że jestem idealna aż w to wkońcu uwierzę. Wiesz co? Brakuje mi Ciebie, ale tylko wieczorami. Wtedy zawsze czytam twojego sms'a ' Dobranoc księżniczko ;*** ' i zastanawiam się nad tym, jakby to teraz to było... Zapisałam się w szkole na wszystkie kółka jakie są tylko możliwe. A to wszystko po to aby ciągle o Tobie nie myśleć. I wiesz co? Uwielbiam ku*wa ten jego łobuzerski uśmiech ! <3 - Zniszczyć ci święta? - Tak. - Brzydki jesteś ![]() (rozmowa moich znajomych xd)
|
#3081 |
|
Raczkowanie
|
kiedyś moje oczy były mapą bez której zgubiłbyś się.
czym są dzisiaj dla ciebie? podejrzewam,że oceanem beznadziei.. czemu on nie potrafi mnie pokochać tak jak ja kocham jego? czy tak trudno obdarować kogoś nieobliczalną miłością? po swoim przykładzie wiem,że nie. siła wcale nie jest umiejscowiona w oczach. siłę jaką posiadamy,okazujemy w miłości,kochając kogoś.. nie bądź taki,nie rań mnie już. dobrze ci było jakby ktoś cię okładał po klatce piersiowej cały czas? ty mnie tak bijesz w serce.. nieustająca walka serca z rozumem,cały czas wylewające łzy oczy. już nie dbam o siebie. a powód jest taki piękny... |
|
|
|
#3082 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuje za niego ! kontrastowa0 to mi niespodziankę miłą zrobiłaś, też uwielbiam lala niczego_po_trochu na zdrowie ![]() ... gdybyś wiedział ile dla niej znaczył
inaczej byś oceniał ją . wzięła telefon do ręki, patrzy na wyświetlacz '1 nieodebrane połączenie', zaciekawiona klika by zobaczyć kto to taki chciał z nią pogadać i widzi jak wyświetla się jej Twój numer . W pewnym momencie wszystkie wspomnienia wracają, a jej ciekawość znika, nagle zaczyna żałować, że nie zmieniła nr, zaraz po rozstaniu z Tobą . po 3 miesiącach przypomniał sobie o mnie, 3 miesiące milczał i nagle twierdzi, że nie może żyć beze mnie . ośmieszasz się, rozejrzyj się wokół, wszyscy z Ciebie drwią . - gdybym mogła być niewidzialna, proszę Pani, to moje życie było by idealnym ... - ależ co Ty mówisz, dziewczyno ? - prawdę , psze Pani, prawdę . Jeśli byłabym niezauważalna całymi dniami mogłabym siedzieć koło niego, mogłabym głaskać go po głowie, całować po całym ciele, a on myślałby, że to wiatr go tak tuli ... to, że Twój ideał nie istnieje, ni oznacza, że masz lecieć w ramiona pierwszego lepszego ! w mojej głowie roi się od pytajników, nie wiem już, co traktować za realne a co nie . taa, idąc Twoim tokiem myślenia, dzienna dawka kłamstwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła, nie ? ... |
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wam wszystkim za pamięć i pochwały.
kochane karaluszki moje, oh! ♥♥ wpis specjalnie na życzenie pani o nicku siatkaara. on cię wcale nie kocha. nie jest wart twoich łez |
|
|
|
#3084 |
|
Przyczajenie
|
siemano.
nowa jestem , ale to pewnie macie w dupie. *** I pare opisów ode mnie : -Bo kto panuje nad swoją miłością? -To po prostu się zdarza.... -pokochasz mnie.? -ale tak na zawsze.? Czasem nawet miłość sie kończy w niespodziewanym momęcie. ''Cokolwiek miedzy ludźmi kończy się, znaczy nigdy się nie zaczęło... Gdyby prawdziwie się zaczęło, nie skończyłoby się... Cokolwiek prawdziwie się zaczyna, nigdy się nie kończy..." -pocałuj mnie w dupe. -to w usta ci już nie wystarcza.? Bo karmisz mnie pierwszymi lepszymi bajkami Bądź Romeem , albo przynajmiej udawaj , i pocałuj mnie. Chowając smutek w idealnych chmurach przyjemność sprawiało mi proste wtulenie się w Ciebie, ty niestety masz wygórowane wymagania przyjemności. pewnego dnia obudzisz się i poczujesz to, co ja do Ciebie. wierzę w to. |
|
|
|
#3085 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, za tam kilka wyróżnień. Ale to wy jesteście królowymi wizażu ![]() - A mnie nie będzie przez jakiś czas, bo mam kłopot z internetem. Macie tęsknić! - Musowo! Za jakiś czas wrócę, bo grzechem byłoby do Was nie wrócić ![]() No i kiedyś wszystkie razem stworzymy bestceller i będziemy bogate! Ha! ![]() A z okazji świąt - To życzę wam wielkiego worka prezentów, prywatnego świętego Mikołaja - Cudnej choinki (ładniejszej niż u sąsiada^^) , renifera w stajni (hehe), iiii... dużo śniegu do zbudowania własnego iglo இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
' Kochać to dać komuś władzę, by mógł Cie zabić. ' ' Prawdziwa miłość jest wtedy,gdy ona stoi przed nim naga a on i tak patrzy jej w oczy '' może właśnie dlatego to tak boli. bo nigdy tak naprawdę Ciebie nie miałam, a na dodatek Cię straciłam. ' ' -Stop! ani kroku dalej, tu zaczyna się moja prywatna strefa do której nie masz wstępu. -Dlaczego? -Bo Ty jesteś gorszy niż czołg, burzysz całe moje życie. ' ' Ja nie stałam w kolejce po wzrost ani po rozum. Stałam w kolejce gdzie dawali pecha w miłości. ' ' A najbardziej nienawidzę Cię za to , że znienawidzić Cię nie potrafię... ' ' Chciałabym mieć dźwiękoszczelny pokój, wejść do niego i krzyczeć z całej siły ' Kur*a ' ' ' rzucił jej sercem o ściane . dlaczego, więc nie miał odwagi spojrzeć jak łamie się na pół ? ' ' ...żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. ' ' Pewnego razu miłość zapytała przyjaźń: - Do czego jesteś potrzebna, kiedy ja jestem?! Przyjaźń odpowiedziała: - Jestem po to, żeby tam, gdzie Ty zostawiasz smutek i łzy, mógł pojawić się uśmiech. ' ' Patrząc na piękne jabłko nie możesz z góry zakładać, że jest słodkie. Może się okazać strasznie mdłe lub przerażająco kwaśne. I co wtedy zrobisz? Po jednym kęsie wyrzucisz? ' ' - Mamo, dlaczego On trzyma ją za rękę. Przecież ona mu nie ucieknie. ' ' do szczęścia brakuje mi kur.wa miłości , czyli takiego skur.wysyna jak ty , ' ' Nasze zdjęcie na pulpicie, moja cała ściana podpisana twoim imieniem, twoje zdjęcia na biurku. Duże serce na szafce a na nim napis " kocham Cię na zawsze " twoja koszula w mojej szafie i co ? ty to tak wszystko pozostawiasz? nawet nie wrócisz po tą głupią co noc mokrą od moich łez koszulę? ' ' Facet . - synonim słowa idiota! ' ' W życiu najczęstsze są dwie sytuacje: Albo coś spieprzyłeś. Albo ktoś kazał ci spieprzyć!. ' ' byłeś pierwszym facetem, który sam powiedział, że faceci to świnie. -podziwiam Cię - stwierdziłam, wpatrując się w kufel piwa, który solidnie trzymałeś w dłoniach - ja nigdy nie powiedziałabym o kobietach czegoś złego, większość to błędne stereotypy. zaśmiałeś się. upiłeś pianę i spojrzałeś mi w oczy. - jestem świnią. wyobraź sobie: mam dziewczynę a właśnie zakochuję się w tobie... ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3086 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko, czego potrzebuję zawarte jest w Twoim oddechu. Jesteś za wysoko, nigdy Cię nie dosięgnę... Spójrz... Oni wszyscy czekają na uzdrowienie. Tak idealny. Jakby nie istniał. I dlaczego, dobry Boże, zabierasz mi kogoś, kogo nawet nie zdołałeś mi dać?
|
|
#3087 |
|
Rozeznanie
|
hola , hola . KULTURY !
Nie używamy tu wulgaryzmów . I przecież nie chciała nic więcej od miłosci .
Szperajac w najciemniejszych zakamarkach wspomnień . I teraz juz nawet lody nie pomagają . A kiedy wrzątek będzie za zimny, naszej miłosci nadejdzie koniec .
|
#3088 | |
|
Rozeznanie
|
myyycha <3
dziękuje, miło mi że się podoba ![]() Cytat:
miło miło <3 kocham Cię dziękuję <3 ![]() jedno słowo, a tyle bólu. ogólnie jest przytulnie. generalnie jest bardzo fajnie. jedno spojrzenie kątem oka : ale on jest śliczny. drugie spojrzenie : kocham go. trzecie spojrzenie : nie, nie. nie daje rady. umieram. zamyka oczy cierpienie, krzyczy serce, woła rozum. czerwone oczy, wpatrzone w jeden punkt czekając na szczęście. - co byś zrobiła jakby w Wigilię do Twoich drzwi zakukało cierpienie udawając biednego ? - wypchnęła go za drzwi, nie patrząc na podarte ubranie. przecież wiadomo, że znów chce dać mi kopa w dupe.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-21 o 20:35 |
|
|
|
|
#3089 |
|
Raczkowanie
|
-... a jednorożce przyjdą mi powiedzieć, że mnie kocha...
-wiesz, że jednorożce w Polsce to niemożliwe? -kur*wa ! czy wy zawsze musicie mi zniszczyć marzenia? mam wrażenie, że coś się psuje.. a ja jak kretynka wierzyłam w twoje słowa.
|
#3090 |
|
Rozeznanie
|
kamisha, Marsi89 & kontrastowa0 - całe serce wkładam w te zdania, więc moje serce należy do Was.
I chyba nic złego w tym nie będzie, jeśli zostaniesz moim niekończącym się snem. A gdybyś był łzą, już nigdy bym nie płakała. Bałabym się Ciebie stracić. On potrafił rozkochać mnie sercem. W tamtej i w chwili obecnej Jego wygląd jest nieistotny. Czy już dorosłam ? Dojrzałam do prawdziwej miłości, którą musi wybrać wyłącznie serce ? Zawsze jest przy mnie. Jeśli nie ciałem, to we mnie jest to Jego dobre serce. * zapalenie spojówek, kaszel, gardło boli - a mówiła mama 'ubieraj się ciepło.'
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

-brak weny

to mi niespodziankę miłą zrobiłaś, też uwielbiam lala