|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Dziewczyny tak sobie siedzę na perfumeryjnym...i jedna dziewczyna bedzie robila zamówienia z USA z ebaya...i kusi mnie bardzo Mauboussin ...tanio
75ml - ok 50 zł, 40 ml - ok. 35 zł...plus ok 3$ za przesyłkę...może się skusicie? ja bym sobie ze 20ml wzięła po nowym roku dopiero będzie zamówienieJeszcze tu opisy fajne KLIK KLIK Normalnie kosztuje TYLE ![]()
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-12-23 o 11:14 |
|
|
|
#4712 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężkie na pewno
...ale nuty są fajne a oceny jeszcze lepsze więc mnie kusi żeby spróbować
|
#4714 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() A z jakiej strony zamawia? Edit: doczytałam ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- A jakbym chciała te perfumy: http://cgi.ebay.pl/FUJIYAMA-Succes-d...item43a0ecd0b9 To mogłabym w jednej przesyłce razem z nia?
|
|
#4715 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Siema
Kokietka bo już mi ciśnienie rośnie na samą myśl o posiłku dla małej. Wiem, że Amelia ma już swoje upodobania i trzeba to uszanować, ale jak coś ugotuję/przygotuję to wolała bym żeby to zjadła, a nie wydziwiała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Daj znać jak tam mama Cytat:
dobrze, że Maciulek się nad mamą zlitował i żeby się nie zaraził.Odpisał mi dr. Czyż że bez zdjęć się nie wypowiada i zaprasza na konsultację ![]() Cytat:
współczuję przeżyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj nadaję z kuchni będę zaglądać w przerwie między ![]() Piekę jakiś plecek z neta i siedzi dopiero 17 min a już się jara ![]()
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jest ten którego szukałaś? ![]() Cytat:
poka jaki żeby nie robić ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Idę do sklepu po śniadanie
|
|
#4717 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Nooo, to ten
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
To super
|
#4719 |
|
Ola-Unhola
|
Powiedziałabym, ze całkiem spory
za 50 zł opłaca mi się z przesyłkami, bo tak samemu to min 120
|
#4720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
wróciłyśmy właśnie ze żłobka, mała powoli zasypia to wpadałam z kawką. Muszę za pieczenie się brać i kurze przydałoby się pościerać...niech mi ktoś energii użyczy ![]() Cytat:
|
|
#4721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4722 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja tez potrzebuje energii....
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wam moge troche energii dac
![]() Dzien dobry usypialam Oliwke i samej mi sie chce spac, ale energii sporo też mam. Nie mam czasu na wizaż. Karola, jak cięzki ten zapach to ja tez podziękuje narazie, bede polowała na Belle d'opium YSL i Miss CH Diora ![]() Unholy, ja lubię Czesława ![]() nie pamietam co wiecej miałam. |
|
|
|
#4724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko to chyba wina mojego piekarnika, że tak jara ![]() Cytat:
Sama bym chętnie od kogoś przyjęła trochę energii ![]() w pupkę chcesz?Ja poproszę ![]() Wczoraj Amelka usnęła o 22:30, wstała o 7, a od 12 walczy i usnąć nie może ![]() Następny placuszek w piekarniku ![]() A i Czesława też lubię bardzo
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2010-12-23 o 13:21 |
||
|
|
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
Wojtusiu ja biorę cały nadmiar, jaki masz
Tylko potrzebuję na już więc może mailem wyślij ![]() W żłobku fajnie W poniedziałek idzie na 2-3 godzinki sama, we wtorek też a środa i czwartek to już planuje na pełny etat ją zostawić. Zobaczymy co z tego będzie.Powiem wam, ze świetna sprawa dla takich dzieciaczków, które na co dzień z mamą w domu są na dwie godzinki się wybrać - Martysia się pobawiła z dziećmi, otoczenie, zabawki inne i panie nowe zabawy znają ![]() I jeszcze pocieszę te z was, które się martwią jak maluszki płaczą przy oddawaniu (mądra jestem a w przyszłym tygodniu sama wam tu będę płakać i beczeć ) Byłam tak kiedy kolejne dzieci przychodziły, jedna dziewczynka, płacz kiedy mama ją zostawiała nieziemski, aż mi się serce kroiło...trwało to może minutę, potem dostała chrupkę i co końca dnia była roześmiana i zadowolona
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam malej dzisiaj ten makaron z jajkiem- zjadla moze z 7 lyzeczek i wyplula chyba rosnie jej w buzi
dojadla kluskami z mieskiem, teraz spi ![]() a ty jej codziennie kaszke dajesz?? ja kiedys dawalam malej codziennie na sniadanie a teraz dostaje czasem na deser i jeszcze wybrzydza ![]() Karooo a baty chcesz??? ![]() dostalam kolejne 4 odlewki Burberry Brit Versace Versense YSL In Love Again Fleur de la Passion Lalique Amethyst i dla nie majacych energii ......................... ............mocy przybywaj!!!
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-12-23 o 13:34 |
|
|
|
#4727 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- a i miałam wam pokazac bardzo fajny blog z przepisami, moze Wam się przyda
|
||||
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie zapaszki sa swietne-podoba mi sie kazdy bo w moim guscie kwiatowo-slodkim
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajną kartke z zyczeniami zrobił Wizaż podoba mi sie ten padający śnieg
|
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez sie podoba, a jeszcze dostalam zyczenia na priva
|
|
#4731 |
|
BAN stały
|
![]() helo, ja na chwilke, jestem u mamy tu net jest ale czesto polaczyc sie nie mozna i tym samym nie moge posiedziec i poczytac co u was takze mam nadzieje ze okprzesylam buziaczki |
|
|
|
#4732 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na pewno Martynce się spodoba żłobku bo są dzieci i zabawa Chrupka dobra na wszystko ![]() Cytat:
![]() Tak na kolację zawsze kleik i czasem na pierwsze śniadanie dostawała. Cytat:
![]() Kolejny placek mi się przyjarał, jak nic coś jest nie tak z moim piekarnikiem ![]() Teraz rafaello na krakersach ![]() Amelia dopiero usnęła
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak podroz? ty nie siedz na wizazu tylko spedzaj czas z rodzinka![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() Werka je na kolacje pieczywko z dodatkiem jakims-pisalam niedawno ze zmienilam jej menu troche , i to gdzies o 18-18.30 je a po kapieli wypija jeszcze flaszke mleka z dodatkiem kaszki/kleiku moja tez dzisiaj pozniej poszla spac niz zwykle
|
|
#4734 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() spedzam spedzam droga ok, czarny asfalt mielismy, tylko ost kilkanascie km snieg i lod. ale jest ok. wracamy we wtorek to juz bede na biezaco. i pewnie nowy watek bedzie |
|
|
|
|
#4735 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już zjadłam ![]() Cytat:
Takie chodzenie na trochę dużo daje...nie ma szoku że musi zostać od razu, ale tak jak już wcześniej pisałam, mi znajoma która pracuje w żłobku mówiła mi że w 2 h to dziecko zaabsorbowane dziećmi i zabawkami nawet nie zauważy że Mamy nie ma, więc warto przynajmniej na 3h zostawić żeby coś to dałoNiestety nie jest tak dobrze jak piszesz Może ta dziewczynka wcześniej chodziła, a miała przerwę dlatego płakała? Dzieci "nieco" dłużej przeżywają ale zyczę Wam żeby u as trwało to minutkę![]() Cytat:
![]() Wąchałam Laliqua w Sephorze więc znam ale nie mam jeszcze bo dostanę z Van Cleef (za 0,44zł był to się skusiłam na dyszkę)![]() Cytat:
Zuza uwielbia, Kubuś też, więc jest większe prawdopodobieństwo że Wam też zasmakuje
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-12-23 o 14:26 |
|||||
|
|
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie czy ktoras mamusia ma jeszcze jakies pomysly na tytul watku?? dla przypomnienia wklejam jeszcze raz moje ![]() 1. Hej kolęda, kolęda -spiewaja nasze mamy a my z misiami radośnie Nowy Rok witamy!! 2. My sie zimy nie boimy jednak razem z mamusiami wiosne wolimy ![]() 3.Maluszki się bawią, klocki ukladaja a mamusie na wizażu ciagle gadaja ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() no masz szczescie a obiad zjadlas? ![]() aaa takie buty
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skierko ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() no co Ty...godzinę po śniadaniu? ![]()
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karo ty kusicielko jedna ![]() ja zmykam , odezwe sie wieczorem
|
|
#4739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie twierdzę, że każde dziecko tak ma, ta dziewczynka już jakiś czas chodzi więc jest jej łatwiej, ale takie przypadki też się zdarzają ![]() U nas na to nie liczę
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Teraz to
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmmm... ![]() ![]() Anula i jak Martynka odnajduje się w żłobku? Ile razy już byłyście?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

ja bym sobie ze 20ml wzięła
NIE LUBIĘ TROLLI

bo już mi ciśnienie rośnie na samą myśl o posiłku dla małej. Wiem, że Amelia ma już swoje upodobania i trzeba to uszanować, ale jak coś ugotuję/przygotuję to wolała bym żeby to zjadła, a nie wydziwiała 

dobrze, że Maciulek się nad mamą zlitował
żeby się nie zaraził.
, pierwszy raz i mam nadzieję że ostatni wychodziłam z autobusu przednią szybą

w pupkę chcesz?