Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-23, 21:02   #2011
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
dziewczynki, niedlugo bede uciekac...
chcialam wam wszystkim zyczyc wesolych i zdrowych swiat Bozego Narodzenia, najedzcie sie porzadnie z mysla o waszym dzieciach i odpocznijcie troszke ( szczegolnie te ktore jeszcze pracuja)... po prostu wszystkiego najlepszego...

najlepsze nas jako kobiety juz spotkalo, bedziemy matkami...po raz kolejny...po raz pierwszy tak jak ja w zyciu i tak najwazniejsze jest rodzina...

nie pieniadze...
nie uroda...
nie praca...
a rodzina...
rodzinnych swiat kochaniutkie!!!
Piękne życzenia Tobie te kochana
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:35   #2012
elis5
Raczkowanie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cześć Mamuśki. Ja tak na szybciutko. Dopiero wróciłam bo jeszcze w drodze powrotnej o sklepy i teściów zahaczyliśmy

No to u mnie bronchilda!!!!:jupi : A przynajmniej nic innego lekarz nie wypatrzył. Cudna, ssie palucha, ziewa i wierci się jak nieszczęście.

Eweska, Agnieszka i Catia - gratuluję siusiaczków.
No i cieszę się, że wszystkie dzieciaczki zdrowe i wymiarowe.

Proszę o oficjalne dopisanie dziewuszki, na dzisiaj Ania - chociaż małżonek chce Izabele. No zobaczymy jeszcze jak to będzie. Lecę coś zacząć robić bo cały dzień zleciał na czekaniu a później przeżywaniu.
Kurczę, ale super uczucie! No to chyba mamy 15:15 ?
elis5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:42   #2013
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez elis5 Pokaż wiadomość
No to u mnie bronchilda!!!!:jupi : A przynajmniej nic innego lekarz nie wypatrzył. Cudna, ssie palucha, ziewa i wierci się jak nieszczęście.

No to chyba mamy 15:15 ?
Gratulacje
16:15 prowadzą dziewuchy ( wg moich obliczeń )
Stary 2010-12-23, 21:44   #2014
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Gratulacje
16:15 prowadzą dziewuchy ( wg moich obliczeń )
łoooo to ale poszłyśmy
ale jest prawie po połowie
biszkopt sie piecze
ide prasowac

aha i stwierdzam, ze brzuch haczy o blat kuchenny
Stary 2010-12-23, 21:46   #2015
Agnieszka.M
Rozeznanie

Serdecznie wam gratuluje chłopaków i jednej dziewczynki. Cieszę się, że wszystkie maleństwa zdrowe.
Ja dzisiaj byłam u fryzjera, ale tylko na strzyżeniu. Trochę tych kudełków zleciało i od razu się lepiej czuję
Potem jeszcze pojechałam na zakupy i wreszcie kupiłam sukienkę na Sylwestra, jest na tyle rozciągliwa, że na ślub siostry 22 stycznia mi spokojnie wystarczy. Do tego kupiłam jeszcze seksowny komplecik bielizny i zaliczam dzień do super udanych.
W H&M widziałam śliczne body z napisem "mum + dad = me". Ale, że ostatnio kupiłam 10 sztuk, to tym razem mąż mi zabronił. Powiedział, że kolejna partia zakupów po USG, które mamy 7 stycznia.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:55   #2016
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
C
Haaa a jednak miałam nosa czułam, że jedna dziewunia będzie i proszę Gratulacje

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:59   #2017
Paulizia
Wtajemniczenie

Agnieszka.M mamy tego samego dnia usg. I Eve tez ma 7 stycznia.

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Elis5 gratuluje corci
Catia mam obsesje na punkcie stopki mojego Dzidziolka [widac w avatarze] i informacja, ze Twoj Synus ma stopke na 3cm rozczula mnie na maksa...

Edytowane przez Paulizia
Czas edycji: 2010-12-24 o 06:17
Paulizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:01   #2018
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Hello

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Miałam dziś usg na 14 dzwoniła pani po 12 i pytala czy mogę wcześniej przyjkechać, więc się zebralismy i pojechaliśmy
Z dzieciaczkami wszystko ok, ważą jedno 425 g, a drugie prawie 450g, jak na razie termin porodu przesunął mi się z 4maja na końcówkę kwietnia, rozbieżność między dzieciaczkami jest niewielka, wszytsko z nimi dobrze, wszystko ok, najważniejsze że zdrowe
Nie mogłam tylko wyleżeć na tym usg, ciągle mi się słabo robiło, więc obracałam sie na bok wtedy przechodziło, dzieciaczki za bardzo uciskaja już na różne naczynia i dlatego tak mam jak leżę na wznak.
A teraz najważniejsze na co wszyscy czekaja, a więc..................... ......................... .................. są dwa siusiaczki Nie będzie kucyczków, sukieneczek i spineczek Będą mie otaczać same chłopaki w domku

Ciekawe co u reszty dziewczyn
eweskaaaa gratulacje, aleeee
... ja w pierwszej chwili przeczytalam ze z dziewczynkami wszystko OK...
..wiec moze to znak?
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

kinga gratuluje z calego serca

ewesko, kurcze tak jak myslalam, dla nas "buleczek" zabraklo po ostatnim wysypie i zostaly same siusiaki!!!!

dziewczyny!!!!!!!!!!!!! ja tez nosie siusiaka w sobie!!!!!!!!!!
lekarz powiedzial ze jak maluch dopomoze to powie co za plec, no i przylozyl glowice a tam piekny widok na rozkraczone nozki , 2 kuleczki i trzecia bardziej wystajaca. mowi ze on rokuje na chlopca, ale ze nie jest pewny, ale za chwile maly poprawil pozycje i mowi ze teraz to juz calkiem na chlopaka mu to wyglada
ehhhhh pytalam czy wszystko ok, mowi ze tak, wymiarami dorownal swojemu wiekowi, lezy glowka w dol i nisko. z hemoglobina sprawa jest taka ze jak spadnie jeszcze to po nastepnej wizycie szpital na tydzien zeby mnie zylnie troche podratowali, a ogolnie wszystko ok.

mowie wam normalnie emocje mi puscily i w samochodzie sie zryczalam . jestem szczesliwa ze wiem i ze sie tak pieknie ulozyl. teraz czekamy na jeszcze dwie dziewczyny. ja obstawiam hurtowo siusiaki jak bylo na poczatku tygodnia hahahahaha.

a z imion wstepnie bierzemy pod uwage maksa i kajtka, ale to tak bardzo wstepnie
gratulacje

ja na USG Polówkowe ide 27 grudnia pewnie nei poznam plci, bo nei chce wiedziec, no chyba ze doktorek sie zapomni... ale zatluke jak sie pomyli.. powiem mu na poczatku ze neie che wiedziec
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:10   #2019
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
dziewczynki, niedlugo bede uciekac...
chcialam wam wszystkim zyczyc wesolych i zdrowych swiat Bozego Narodzenia, najedzcie sie porzadnie z mysla o waszym dzieciach i odpocznijcie troszke ( szczegolnie te ktore jeszcze pracuja)... po prostu wszystkiego najlepszego...

najlepsze nas jako kobiety juz spotkalo, bedziemy matkami...po raz kolejny...po raz pierwszy tak jak ja w zyciu i tak najwazniejsze jest rodzina...

nie pieniadze...
nie uroda...
nie praca...
a rodzina...
rodzinnych swiat kochaniutkie!!!
dziekuje za zyczenia,

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja ja kocham

gratuluje synka

no kochana ale masz synalkow wielkich

kajtek ?? czy kajetan

amarcia sliczna corcia

a ja od 7 na nogach
fryzjer, obciachalm polowe dlugosci
mam swojego lekko dluzszego boba, ale mam no i kolorek fajny
pewnie w swieta bedziemy sie fotkowac to wam podesle

teraz caly czas szykuje pod jutro wszystko
narazie chwila odpoczynku
a za chwile prasowanie i biuszkopt bede piekla do sernika na zimno na I SW
kajtus to chyba skrot od kajetana, jakby nie bylo dla mnie to to samo imie

Cytat:
Cześć Mamuśki. Ja tak na szybciutko. Dopiero wróciłam bo jeszcze w drodze powrotnej o sklepy i teściów zahaczyliśmy

Eweska, Agnieszka i Catia - gratuluję siusiaczków.
No i cieszę się, że wszystkie dzieciaczki zdrowe i wymiarowe.

Proszę o oficjalne dopisanie dziewuszki, na dzisiaj Ania - chociaż małżonek chce Izabele. No zobaczymy jeszcze jak to będzie. Lecę coś zacząć robić bo cały dzień zleciał na czekaniu a później przeżywaniu.
Kurczę, ale super uczucie! No to chyba mamy 15:15 ?
a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!11 gratuluje!!!!!!! no prosze! jedna nam sie wylamala dzisiaj i ma dziewuszke super

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Haaa a jednak miałam nosa czułam, że jedna dziewunia będzie i proszę Gratulacje
moria no no, ale masz nosa, kochana to ty zmieniasz dane? prosilabym dopisac do mnie ze bede miala synka a imie maks/kajetan

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
eweskaaaa gratulacje, aleeee
... ja w pierwszej chwili przeczytalam ze z dziewczynkami wszystko OK...
..wiec moze to znak?

gratulacje

ja na USG Polówkowe ide 27 grudnia pewnie nei poznam plci, bo nei chce wiedziec, no chyba ze doktorek sie zapomni... ale zatluke jak sie pomyli.. powiem mu na poczatku ze neie che wiedziec
dzieki za gratulacje

kurcze, ja jestem umowiona na usg 3d 27 albo 28 grudnia , umowilam sie profilaktycznie bo bylam pewna ze moj lekarz nie powie mi plci , bo zawsze jak slyszalam jak dziewczyny rozmawialy w poczekalni to byly w zaawansowanej ciazy i nie wiedzialy co nosza pod sercem, i obawialam sie ze ja tez nie poznam. teraz nie wiem czy jechac na to super dokladne 3d, czy sobie darowac. nie chcialabym zaszkodzic dzidziulkowi tymi usg, chociaz musze przyznac ze ten moj gin super sprzetu nie ma, ani tez usg nie trwalo jakos specjalnie dlugo.

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2010-12-23 o 22:11
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:14   #2020
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
dziekuje za zyczenia,

kajtus to chyba skrot od kajetana, jakby nie bylo dla mnie to to samo imie

a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!11 gratuluje!!!!!!! no prosze! jedna nam sie wylamala dzisiaj i ma dziewuszke super

moria no no, ale masz nosa, kochana to ty zmieniasz dane? prosilabym dopisac do mnie ze bede miala synka a imie maks/kajetan

dzieki za gratulacje

kurcze, ja jestem umowiona na usg 3d 27 albo 28 grudnia , umowilam sie profilaktycznie bo bylam pewna ze moj lekarz nie powie mi plci , bo zawsze jak slyszalam jak dziewczyny rozmawialy w poczekalni to byly w zaawansowanej ciazy i nie wiedzialy co nosza pod sercem, i obawialam sie ze ja tez nie poznam. teraz nie wiem czy jechac na to super dokladne 3d, czy sobie darowac. nie chcialabym zaszkodzic dzidziulkowi tymi usg, chociaz musze przyznac ze ten moj gin super sprzetu nie ma, ani tez usg nie trwalo jakos specjalnie dlugo.
szczerze, ja juz bede dzwonila bo mam na poczatku stycznia isc do mojego gina, i wiem ze bede wiedziala czy wszystko ok z maluchem, i nie chce w tak krotkim czaie isc na kolejne usg..
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:24   #2021
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Eweska, Agnieszka, Catia gratuluję syneczków Ewesce podwójnie
Elis Tobie gratuluje córeczki
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:58   #2022
eweska
Moderatoreska

Dziękuję dziewczyny i gratuluję kolejnych siusiaczków i bronchildy

Musze się przyzwyczaić do myśli że będą jednak chłopcy, co do mojej siostry to na 70% będzie miała również dwa siusiaczki

Ja dopiero z kuchni wyszłam po całym dniu, padam dosłownie, mężul się kąpie ja zaraz idę, pomagał mi dzielnie przy garach przez cały dzień, gotował jak i zmywał gary

Zajrzałam na moment żeby poczytać wieści

Dobranoc
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 23:13   #2023
Agnieszka.M
Rozeznanie

Dziewczyny nie wiem, czy w czasie Świąt wejdę na forum, a więc
Chciałam już teraz złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia
cudownych Świąt Bożego Narodzenia,
rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Świąt białych, pachnących choinką,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy, niż ten, co właśnie mija!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif choinka niebieska.gif (111,4 KB, 5 załadowań)

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 23:31   #2024
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ależ super! Gratuluję chłopaczków i dziewczynki! Trochę się nam wyrównało płciowo statystycznie jesteśmy idealne

Widzę, że przygotowania trwają u mnie też! Właśnie ogarniam rybę po grecku i gotuję jajka do sałatki śledziowej. Jakoś wieczorem mi się lepiej pichci

Byłam dziś po ostatnie zakupy i nie wytrzymałam napięcia! Polazłam do działu dziecięcego i kupiłam dwa body, jedno RÓŻOWE z żyrafką, a drugie białe w różne zwierzaki. CUDO! I to jeszcze -50%

Wreszcie udało mi się zrzucić fotki z aparatu, więc wrzucę w albumie zaległe ciążowe [bardzo już nieaktualne], a tu zapodam świąteczny klimat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA44779.jpg (84,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44797.jpg (224,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44799.jpg (200,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA44783.jpg (146,8 KB, 50 załadowań)

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 07:55   #2025
MoniaK
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
Gratuluję nowych chłopczyków (i dziewczynek) i po wczorajszych wizytach, super wieści

Ja wstałam dziś bardzo wcześnie, spać nie mogłam więc postanowiłam się wykąpać. Z tego prysznica wyszłam ledwo żywa i prawie zemdlałam. Tak więc cały ranek czuję się do... Oszaleć można

Kochane, chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt, abyśmy wszystkie szczęśliwie urodziły zdrowe dzieciaczki
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 08:02   #2026
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Wreszcie udało mi się zrzucić fotki z aparatu, więc wrzucę w albumie zaległe ciążowe [bardzo już nieaktualne], a tu zapodam świąteczny klimat
Woow ale śliczne! Te ciasteczka i nalewka jak pięknie wygląda. Na przyszły rok zgapię z Ciebie pomysł i też przygotuję podobne prezenty

Dziewczynki ja też Wam już życzę Naaaaajlepszego, cudownych świąt z pysznym jedzonkiem, samych życzliwych ludzi wokół no a w Nowym Roku zdrowego, pięknego bobasa (lub dwóch ) na wiosnę

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 08:32   #2027
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Eweska, Agnieszka, Catia gratuluję syneczków Ewesce podwójnie
Elis Tobie gratuluje córeczki
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Ależ super! Gratuluję chłopaczków i dziewczynki! Trochę się nam wyrównało płciowo statystycznie jesteśmy idealne

Widzę, że przygotowania trwają u mnie też! Właśnie ogarniam rybę po grecku i gotuję jajka do sałatki śledziowej. Jakoś wieczorem mi się lepiej pichci

Byłam dziś po ostatnie zakupy i nie wytrzymałam napięcia! Polazłam do działu dziecięcego i kupiłam dwa body, jedno RÓŻOWE z żyrafką, a drugie białe w różne zwierzaki. CUDO! I to jeszcze -50%

dzieki dziewczyny. fotki piekne, swiateczne!
ja juz na nogach , nie moglam spac w nocy (chyba z wrazenia)

ja rowniez chcialam wszystkim dziewczynom i ich rodzinom zyczyc duzo spokoju, zdrowia , milosci i kopniaczkow w nadchodzace Swieta Bozego Narodzenia, oraz wszystkiego co sobie wymarzycie na Nowy Rok 2011, przede wszyskim zdrowych , wymiarowych maluchow
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 09:14   #2028
amarcia
Wtajemniczenie

I ja Wesołych Świąt Wam kochane życzę Zdrowych, spokojnych, pełnych rodzinnych chwil, samych smakowitości, pięknych prezentów i uroczych kopniaczków
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 09:18   #2029
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Kochane Mamuśki,

z okazji tych pięknych Świąt życzę Wam i Waszym Rodzinom przeżycia tych dni w wyjątkowy sposósb. Dużo radości, miłości, rodzinnego ciepełka, pogody ducha oraz wszystkiego co najlepsze.
Niech nasze dzieciaczki dają nam moc i siłę na codzienne zmagania z życiem.
Niechaj nie zabraknie nam optymizmu i nadziei, a miłość niech króluje wszędzie
Stary 2010-12-24, 09:33   #2030
eweska
Moderatoreska

Gdy Mikołaj przychodzi
cieszą się dzieci, starzy i młodzi.
Każdy swym okiem prezent chce skosztować,
nacieszyć serce, duszy pofolgować.
A gdy prezent jest w dychę trafiony,
każdy jest z nas zadowolony.
Więc gdy gwiazdka pierwsza spadnie,
pomyśl o prezencie i to dokładnie.

Zdrowych i pogodnych świat kochane

Ja za dwie, trzy godzinki juz wybywam z domku nie będzie mnie do jutra wieczorem
Buziaki

Stary 2010-12-24, 09:43   #2031
anula_81
Zakorzenienie

ja tez tylko na chwilke z rana!!
Wesolych cudownych Swiat w oczekiwaniu na nasze male szczescia

I milej, rodzinnej wigili, ja dzisiaj niestety po wczorajszym nie moge sie ruszac, bo plecy mnie tak bola, przegielam wczoraj i chyba dzidzia sie zdenerwowala
I gratuluje wszystkim mamusiom chlopczykow**

Eweska a ty masz dwochhh!!! nie do wiary co
????
buziaki, j nie wiem jak wstane z lozka, bo naprawde tak mi wszedl bol w plecy, ze nie moge sie ruszac...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 09:45   #2032
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Eweska a ty masz dwochhh!!! nie do wiary co
????
.
Tak jest dwóch, zgadza się nie do wiary , sama nie mogę uwierzyć i jeszcze to do mnie nie dociera, że dwa siusiaczki są w brzuchu.
Stary 2010-12-24, 09:53   #2033
listopadowa80
Zakorzenienie

Cześć Mamusie

Eweska - aaaaaaa....dwóch chłopców! No to będziesz Rodzynką w rodzinie. Gratuluję udanej wizyty i dużych, zdrowych chłopczyków:jupi :

Catia, Agnieszka - Wam kochane również gratuluję udanych wizyt i siusiaków

A Tobie Elis gratuluję małej ślicznotki

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...
p.s. Coś mnie zawodzi ta moja intuicja

......................... ......................... ......................... ......................... ........................

Dziewczynki, życzę Wam Spokojnych,Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, Bogatego Mikołaja i aby chwile spędzone w gronie najbliższych były wyjątkowe i radosne
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 09:57   #2034
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Chcialam wam wszystkim zyczyc wszystkiego co Najlepsze w te Swieta, mamusiom, dzidziom, Waszym mezczyzna. Bardzo sie mocno kochajcie.

Moje Swieta beda smutne, bo kogos zabraknie, ale takie jest zycie, Wesolych Swiat.
Stary 2010-12-24, 10:01   #2035
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Tak jest dwóch, zgadza się nie do wiary , sama nie mogę uwierzyć i jeszcze to do mnie nie dociera, że dwa siusiaczki są w brzuchu.
no ale nie ma tego zlego! widocznie tak mialo byc! bedzie cudnie, bedziesz miala meska armie w domu!
Moj TZ robi sniadanie, ja nie moge sie ruszyc, tak mnie bola plecy, mam nadzieje, ze nic zlego sie dzidzi nie stalo. Wczoraj mialam sluz nawey taki ciemniejszy, nei to ze brazowy, ale taki ciemniejszy, az sie wystraszylam, ze przesadzilam. No ale natura sie upomniala i naprawde nie moge sie ruszac, na szczescie dzidzia kopie jak nigdy
Nie wiem tylko jak ogarne ta dzisiejsza wigilie
Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Chcialam wam wszystkim zyczyc wszystkiego co Najlepsze w te Swieta, mamusiom, dzidziom, Waszym mezczyzna. Bardzo sie mocno kochajcie.

Moje Swieta beda smutne, bo kogos zabraknie, ale takie jest zycie, Wesolych Swiat.
Kochana Mocno przytulam

A u nas znowu minus 20!!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 10:07   #2036
elis5
Raczkowanie

Cześć Kobietki.
Wpadłam na chwilkę, żeby podziękować za gratulacje i życzyć Wam

Wesołych, Spokojnych i Mega Rodzinnych Świąt. Niech ten magiczny czas wpłynie kojąco na wszystkich, no i niech się dzieciaczki odezwą wszystkim Mamuśkom w brzuszkach po barszczyku, albo rybce
WESOŁYCH ŚWIĄT

A i jeszcze prośba: po długich ustaleniach (debata trwała do 2 w nocy) jednak będzie OLIWIA !!!

elis5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 10:13   #2037
andziot
Zakorzenienie

Witajcie dzieczyny i dzidzie w ten piękny dzień

gratuluje kolejnych zdrowych dzieciaczków dziewczynek i chłopaczków

Eweska wiem co teraz czujesz bo ja czekałam na chłopczyka a jest dziewuszka, (ty masz podwójnie) ale zaraz po tej wiadomości poczułam wyrzuty sumienia, że jak ja mogłam chcieć coś innego, przecież TO właśnie jest moje dzieciątko najdroższe, powstało z nas i dla nas i to jest najpiękniejszy cud na świecie !!! a moje widzi mi się nie ma tu nic do gadania ...
głupio się poczułam i zaraz najbardziej na świecie pokochałam moje dzieciątko za to że jest i jest zdrowe a nie za to kim jest
(ale mnie poniosły emocje , to chyba przez ten świąteczny nastrój)

teraz czas na życzonka:

Życzymy Wam całą rodzinką cudownych Świąt, spokojnej rodzinnej atmosfery, mnóstwa kopniaczków podczas wieczerzy, radości i miłości !!!

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 10:23   #2038
Renessme1985
Rozeznanie

Dziewczynka ja tylko na momencik dzisiaj...

Najlepsze życzenia świąteczne dla Was i Waszych rodzin. Spokojnych, zdrowych i spędzonych w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia !! Aby te dni były magiczne i pełne miłości !!
p.s. no i żeby Gwiazdor był hojny i pod choinką zostawił jakiś drobiazg ...

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg merry-christmas.jpg (24,2 KB, 4 załadowań)

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 10:50   #2039
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ależ zamieszanie od rana Uwielbiam przygotowania świąteczne

Moria, dzięki i nie mam nic przeciwko! Taki własnoręcznie przygotowany upominek, to dobre wyjście np. dla dalszej rodziny, której nie wiadomo, co dać U mnie po prostu dodatek do prezentów

Kochane, robię sałatkę, potem pazurki, ogarniam siebie i lecę już pomagać w przygotowaniach!

Wszystkiego dobrego! Zdrowia, miłości i samych życzliwych osób wokół

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 10:58   #2040
bzyczka1
Zakorzenienie

Dziewczyny...zdrowia przede wszystkim Wam życzę! Pieniążki zarobimy...szczęścia i tak nie można kupić. Będziemy zdrowi i my i nasze maleństwa, a jak będziemy zdrowi to będziemy też szczęśliwi.
Wszystkiego dobrego!

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości