|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II
możecie w końcu skończyć tą do niczego nie prowadzącą wymianę zdań
na prawdę to jest wątek o sukniach, nie o tym kto komu bardziej dopiecze, bo to już jest nudne
|
#2702 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Klarnetos, Ty naprawdę uważasz, że każda wizażanka, której coś w Twojej stylizacji nie pasowało Ci zazdrości? Ja swojej opinii nie wyrażę, bo jeśli powiem, że coś mi przeszkadzało, to się dowiem, że zazdroszczę Ci czegoś tam, a jak uznam, że wszystko jest super ekstra to będziesz milusio dziękować. Nie na tym polega dyskusja.
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy zatem Twoim zdaniem dyskusja polega na tym, że ktoś setny raz krytykuje to samo, choć wszyscy już wiedzą, że dana osoba tego nie lubi? Przyczep się więc również innych, które dziękują za miłe słowa - dlaczego tylko mnie? Cytat:
A ja wiem jak wyglądałam, więc wniosek jest jeden. No niestety Kaska, dyskusja końca mieć nie będzie... Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-12-24 o 23:45 |
||
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
"trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść" tak mi się zaśpiewało
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki! Są Święta. Nie ma co się kłócić. Przyjmijmy, że wszystkie wyglądałyśmy/ będziemy wyglądały pięknie w dniu ślubu- bo tak jest. Każda PMka promienieje blaskiem i szczęściem w tym szczególnym dniu i to widać- w każdym geście i uśmiechu. I nic dziwnego, że kiedy wydaje nam się, że wyglądamy najpiękniej w życiu, ktoś nas krytykuje, czujemy się urażone. Więc może lepiej zaprzestać dyskusji, bo potem zrobi się nieprzyjemna atmosfera na forum- a powinna być ślubno- świąteczna
. Przy okazji życzę Wam dużo miłości, uśmiechu, radości i spełnienia marzeń. Wesołych Świąt .
|
|
|
|
#2707 |
|
Rozeznanie
|
klarnetos jestem na tym forum od wielu miesięcy i przeważnie nie komentuję zbyt wiele ale Ty po słowach krytyki zachowujesz się jak mały spuszczony ze smyczy wściekły piesek atakujący każdego, który w jakikolwiek sposób wyrazi niepochlebną opinię o Twoim image w dniu ślubu. Z tego co widzę to wstawiając tu swoje zdjęcia liczyłaś chyba na na powszechny poklask i okrzyki zachwytu, ale to nie jest kółko wzajemnej adoracji i są tutaj osoby naprawdę szczere w swoich opiniach m. in. Arnama. Decydując się na wklejenie tutaj fotek trzeba być przygotowanym na ewentualną krytykę, z którą Ty niestety nie potrafisz się pogodzić. Może nie we wszystkich opiniach zgadzam się z Arnamą ale w tym przypadku uważam że ma klasę, tym bardziej że zamieściła tu również swoje zdjęcia.
Nie znam Panny Młodej, która w dniu ślubu nie czułaby się tą najpiękniejszą i nie rozumiem po co chcieć na siłę przekonać do tego jeszcze resztę świata?
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozwala mnie też łapanie za każde słówko i zjadliwe odpowiedzi na niemal każdy fragment wypowiedzi innej osoby...na to naprawdę trzeba mieć czas i fantazję... |
|
|
|
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
Klarnetos, czy Ty w życiu prywatnym też taka jesteś, że nie przyjmujesz absolutnie żadnej krytyki? Wszystko to, co ktoś Ci skrytykuje odbierasz jako atak na swoją osobę. A na weselu to uważam, że chyba oczywiste jest, że się PM zawsze podoba swojemu przyszłemu mężowi a goście chwalą suknie (choć nie zawsze szczerze). Pewnie teraz nieźle mi się oberwie bo odważyłam się Ciebie skrytykować. Ale jak widzisz wszystkie staramy się, żeby to forum wreszcie wróciło do normalności. Uważam, że byłaś bardzo ładną PM, choć osobiście nie przepadam za diademami i rękawiczkami.
Edytowane przez kasiakg Czas edycji: 2010-12-25 o 10:37 |
|
|
|
#2710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niech tam jej będzie ja więcej się nie mam zamiaru wypowiadać w innych kwestiach niż dotyczących tego wątku...
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 MICHAŁEK
18. 04. 2012 r. |
|
|
|
|
#2711 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Pisałyśmy wówczas najogólniej o tym, że proste suknie też mogą być ładne i bardzo ślubne. -Tymczasem na temat sukni co niektóre osoby nie wypowiedziały się wcale bądź bardzo zdawkowo, a zaczęły atakować co im się nie podoba, co jest ich zdaniem tandetne etc. Czy zatem jest to wątek o sukniach ślubnych czy "krytykujemy dodatki i wygląd koleżanek"? Cytat:
Chyba mi też może się coś nie podobać? Wydaje mi się, że albo wszystkie jesteśmy szczere do bólu i nie trzymamy się tematu wątku albo wszystkie jesteśmy uprzejme, nawet jeśli mamy inny gust? No chyba zasady powinny wszystkich obowiązywać jednakowe? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
To dlaczego innych tak wiele to kosztuje? Masz prawo - Ty i każda po kolei - napisać że za czymś nie przepadasz, coś jest nie w Twoim stylu. Każdemu ma prawo coś się nie podobać. Ale ważne jest jak się to napisze... I niekoniecznie setny raz powtarza. Mi chodzi tylko o to żeby ktoś się nie zachowywał tak, jakby wszyscy oprócz niego mieli gorszy gust. A są tu takie osoby... ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja również bym tego chciała. |
|||||||||
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Arnama ile dałaś za bolerko? Bo też potrzebuję takie tylko do kościoła...
Klarnetos sorki ale muszę zapytać: co robisz na 3 zdjęciu? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2322 suknia Ok, ładna fryzura, natomiast diademom JA mówię nie.
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-12-25 o 13:52 |
|
|
|
#2713 |
|
Rozeznanie
|
klarnetos i właśnie swoją powyższą wypowiedzią jeszcze bardziej utwierdziłaś mnie w tym wszystkim co napisałam i uświadomiłaś że konwersacja z osobą na tak niskim poziomie jest po prostu bezsensowna.
|
#2714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i niechże ona już wreszcie skończy te swoje ataki bo tak było miło bez jej wypowiedzi na forum...
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Myślę, że jeśli przy welonie będziesz miała koronkę przy głowie i dorzucisz do tego jeszcze kwiatka zrobi się tego rzeczywiście za dużo bo sama też rozpatrywałam taką opcję . Możesz również na przymiarce w salonie poprosić o sztuczny kwiat do włosów i zobaczyć jak to mogłoby mniej więcej wyglądać.
|
|
#2716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny przestancie juz sa swieta koniec kłótni !
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dałam 50 lub 80 zł u swojej krawcowej, już dokładnie nie pamiętam, ale w salonie gdzie miałam szyć zaśpiewali mi 300zł za bolerko z koronki ![]() Tak że trzeba dobrze poszukać i posprawdzać ceny no chyba że komuś na tym kompletnie nie zależy
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę musiała popróbować przy mierzeniu. Jednak nadal chcę,żeby w kościele ten welon był długaśny,a potem go podepniemy.Pani w Madonnie już nawet pokazywała jak
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
Czytam i czytam i jako ktoś z boku powiem że zgadzam się z klarnetos co do typu wypowiedzi arnamy- i na tym wątku i na innych z jej wypowiedzi można wyczytać, ze ma ciężki charakter i w 85% wyrzuca z siebie tylko krytykę- osobiście mnie to nie ziębi, nie parzy wręcz lubię takich ludzi, ale nie czepiajcie się teraz tak tej klarnetos bo w jej wypowiedzi nie widziałam nic wrednego, nie napisała chamsko tylko grzecznie wypowiedziała swoje zdanie, a to naśmiewanie się z jej zdjęć to już w ogóle szczyt bezczelności, faktycznie co poniektórzy zapomnieli że wątek dotyczy SUKNI- czasami dobrze jest spojrzeć z boku na swoje zachowanie i komentarze,zanim się będzie wytykało komuś brak taktu czy myślenia....
Nie wiem co się dzieje z tym wizażem, ale z fajnego forum wypływa coraz więcej jadu i żółci, faktycznie "człowiek człowiekowi wilkiem" aż przykro się robi. I żeby nie było mnie się osobiście nie podobają ślubne image od obu i arnamy i klarnetos, ale najważniejsze ze mają swój gust,czuły się dobrze i podobały się swoim TZ. Życzę Wam wszystkim miłych, radosnych świąt i więcej ciepła i ludzkiego podejścia do innych w Nowym 2011 Roku.
|
|
|
|
#2721 |
|
Rozeznanie
|
butterfly20 a mogłabyś mi proszę przypomnieć jaki model sukni wybrałaś?
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest sliczny
|
|
|
|
|
#2723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale trudno. Taki masz styl i myślę, że na wychowanie już za późno. |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest właśnie jedno ze zdjęć z przygotowań, gdy się ubieram. Konkretnie nakładam białą pończochę, którą mocuje się do paska do pończoch. Mam nadzieję, że odpowiedziałam wyczerpująco na to nurtujące pytanie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
No to wyobraź sobie, że krzyż był postawiony na błogosławieństwo. A złośliwe uwagi o ubieraniu skarpet mogłabyś sobie darować. - Potem powiesz, że nikt nie pisze złośliwości, tylko ja nie umiem przyjąć krytyki... No chyba, że Twoja wypowiedź nie wynika ze złośliwości, ale z gruntownej niewiedzy - to wówczas informuję Cię uprzejmie, że do sukni ślubnej nie ubiera się skarpet, ale pończochy, ewentualnie rajstopy. No chyba, że masz inny gust, to oczywiście możesz skarpety, a nawet bamboszki - być może to akurat mieści się w Twoim guście. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Dziękuję za obiektywizm i szczerość w grzecznym wydaniu. Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-12-25 o 22:43 |
|||
|
|
|
#2726 |
|
Raczkowanie
|
Czytam te posty i powiem szczerze że jest to już niesmaczne i robi się za przeproszeniem chamska atmosfera wiec dziewczyny ktoś kiedyś powiedział ze milczenie jest złotem i mam taką propozycje nie poruszajmy już tematu klarnetos zostawmy to lepiej i dla naszego spokoju i dla niej .
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, na prawdę Pani florystka się popisała ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Po ostatniej dyskusji aż boję przyłączyć się do wątku, bo też nie podoba mi się stylizacja klarnetos.
Ale będę dzielna i pokażę moją sukienkę- Aire barcelona Dream. Najbardziej podobają mi się sukienki zwiewne, w stylu greckim, ale niestety niezbyt dobrze w takich wyglądam i przymierzając różne koronki zakochałam się w tym modelu. P.S. Muszę zaliczyć narzeczonego do "zazdrosnych pasztetów", bo gdy oglądałam zdjęcia klarnetos akurat podszedł do mnie i skrytykował jej image.
|
|
|
|
#2729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ach, współczuję Ci biedna tak nieszczerego faceta... Na pewno po prostu bał się wyrazić swój podziw żebyś to Ty nie zrobiła się zazdrosna, no nie ma innej możliwości i tyle :P
|
|
#2730 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I muszę powiedzieć, że nie skrytykował. Spytał tylko czy na karnawał chcę ją kupić - Kiedyś wspomniałam o imprezie karnawałowej w naszej restauracji weselnej jak przyszło powiadomienie i myślał, że to na bal przebierańców znalazłam Mi też ta kreacja zdecydowanie się nie podoba. Nawet na bal ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
No ale za to - to wiele wyjaśnia ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-12-26 o 00:39 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

na prawdę to jest wątek o sukniach, nie o tym kto komu bardziej dopiecze, bo to już jest nudne

W świni siła! W świni moc!
. Przy okazji życzę Wam dużo miłości, uśmiechu, radości i spełnienia marzeń. Wesołych Świąt
.

suknia Ok, ładna fryzura, natomiast diademom JA mówię nie.