Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-24, 23:23   #2701
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II

możecie w końcu skończyć tą do niczego nie prowadzącą wymianę zdań na prawdę to jest wątek o sukniach, nie o tym kto komu bardziej dopiecze, bo to już jest nudne

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 23:29   #2702
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
możecie w końcu skończyć tą do niczego nie prowadzącą wymianę zdań na prawdę to jest wątek o sukniach, nie o tym kto komu bardziej dopiecze, bo to już jest nudne
Bardzo chętnie. Jeśli tylko nadarzy się sposobność
klarnetos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 23:32   #2703
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Klarnetos, Ty naprawdę uważasz, że każda wizażanka, której coś w Twojej stylizacji nie pasowało Ci zazdrości? Ja swojej opinii nie wyrażę, bo jeśli powiem, że coś mi przeszkadzało, to się dowiem, że zazdroszczę Ci czegoś tam, a jak uznam, że wszystko jest super ekstra to będziesz milusio dziękować. Nie na tym polega dyskusja.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 23:42   #2704
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Klarnetos, Ty naprawdę uważasz, że każda wizażanka, której coś w Twojej stylizacji nie pasowało Ci zazdrości? Ja swojej opinii nie wyrażę, bo jeśli powiem, że coś mi przeszkadzało, to się dowiem, że zazdroszczę Ci czegoś tam, a jak uznam, że wszystko jest super ekstra to będziesz milusio dziękować. Nie na tym polega dyskusja.
Poczytaj dokładnie o czym pisałam. Bo między wyrażeniem swojej subiektywnej opinii, a narzucaniem swojego zdania co jest fajne a co nie to myślę, że jest duża różnica.
Czy zatem Twoim zdaniem dyskusja polega na tym, że ktoś setny raz krytykuje to samo, choć wszyscy już wiedzą, że dana osoba tego nie lubi?

Przyczep się więc również innych, które dziękują za miłe słowa - dlaczego tylko mnie?

Cytat:
Klarnetos, Ty naprawdę uważasz, że każda wizażanka, której coś w Twojej stylizacji nie pasowało Ci zazdrości?
Nie każda. - Tylko te, które chcą mi na siłę wmówić, że wyglądałam źle.
A ja wiem jak wyglądałam, więc wniosek jest jeden.

No niestety Kaska, dyskusja końca mieć nie będzie...

Edytowane przez klarnetos
Czas edycji: 2010-12-24 o 23:45
Stary 2010-12-24, 23:57   #2705
kaska87
Zakorzenienie

"trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść" tak mi się zaśpiewało

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 00:30   #2706
dalenka8
Zakorzenienie

Kobietki! Są Święta. Nie ma co się kłócić. Przyjmijmy, że wszystkie wyglądałyśmy/ będziemy wyglądały pięknie w dniu ślubu- bo tak jest. Każda PMka promienieje blaskiem i szczęściem w tym szczególnym dniu i to widać- w każdym geście i uśmiechu. I nic dziwnego, że kiedy wydaje nam się, że wyglądamy najpiękniej w życiu, ktoś nas krytykuje, czujemy się urażone. Więc może lepiej zaprzestać dyskusji, bo potem zrobi się nieprzyjemna atmosfera na forum- a powinna być ślubno- świąteczna . Przy okazji życzę Wam dużo miłości, uśmiechu, radości i spełnienia marzeń. Wesołych Świąt .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 01:48   #2707
aleida
Rozeznanie

klarnetos jestem na tym forum od wielu miesięcy i przeważnie nie komentuję zbyt wiele ale Ty po słowach krytyki zachowujesz się jak mały spuszczony ze smyczy wściekły piesek atakujący każdego, który w jakikolwiek sposób wyrazi niepochlebną opinię o Twoim image w dniu ślubu. Z tego co widzę to wstawiając tu swoje zdjęcia liczyłaś chyba na na powszechny poklask i okrzyki zachwytu, ale to nie jest kółko wzajemnej adoracji i są tutaj osoby naprawdę szczere w swoich opiniach m. in. Arnama. Decydując się na wklejenie tutaj fotek trzeba być przygotowanym na ewentualną krytykę, z którą Ty niestety nie potrafisz się pogodzić. Może nie we wszystkich opiniach zgadzam się z Arnamą ale w tym przypadku uważam że ma klasę, tym bardziej że zamieściła tu również swoje zdjęcia.
Nie znam Panny Młodej, która w dniu ślubu nie czułaby się tą najpiękniejszą i nie rozumiem po co chcieć na siłę przekonać do tego jeszcze resztę świata?

nic nie jest ważne tak jak zdrowie, nic...
aleida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 09:49   #2708
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleida Pokaż wiadomość
klarnetos jestem na tym forum od wielu miesięcy i przeważnie nie komentuję zbyt wiele ale Ty po słowach krytyki zachowujesz się jak mały spuszczony ze smyczy wściekły piesek atakujący każdego, który w jakikolwiek sposób wyrazi niepochlebną opinię o Twoim image w dniu ślubu. Z tego co widzę to wstawiając tu swoje zdjęcia liczyłaś chyba na na powszechny poklask i okrzyki zachwytu, ale to nie jest kółko wzajemnej adoracji i są tutaj osoby naprawdę szczere w swoich opiniach m. in. Arnama. Decydując się na wklejenie tutaj fotek trzeba być przygotowanym na ewentualną krytykę, z którą Ty niestety nie potrafisz się pogodzić. Może nie we wszystkich opiniach zgadzam się z Arnamą ale w tym przypadku uważam że ma klasę, tym bardziej że zamieściła tu również swoje zdjęcia.
Nie znam Panny Młodej, która w dniu ślubu nie czułaby się tą najpiękniejszą i nie rozumiem po co chcieć na siłę przekonać do tego jeszcze resztę świata?

Rozwala mnie też łapanie za każde słówko i zjadliwe odpowiedzi na niemal każdy fragment wypowiedzi innej osoby...na to naprawdę trzeba mieć czas i fantazję...
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 10:35   #2709
kasiakg
Rozeznanie

Klarnetos, czy Ty w życiu prywatnym też taka jesteś, że nie przyjmujesz absolutnie żadnej krytyki? Wszystko to, co ktoś Ci skrytykuje odbierasz jako atak na swoją osobę. A na weselu to uważam, że chyba oczywiste jest, że się PM zawsze podoba swojemu przyszłemu mężowi a goście chwalą suknie (choć nie zawsze szczerze). Pewnie teraz nieźle mi się oberwie bo odważyłam się Ciebie skrytykować. Ale jak widzisz wszystkie staramy się, żeby to forum wreszcie wróciło do normalności. Uważam, że byłaś bardzo ładną PM, choć osobiście nie przepadam za diademami i rękawiczkami.

Edytowane przez kasiakg
Czas edycji: 2010-12-25 o 10:37
kasiakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 11:34   #2710
asiaaa891
Raczkowanie

Cytat:
tak jak i mi... nie wypowiadam się prawie wcale wyraziłam swoją opinie ale i tak wyszłam na zazdrośniicę niech tam jej będzie ja więcej się nie mam zamiaru wypowiadać w innych kwestiach niż dotyczących tego wątku...
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30

MICHAŁEK
18. 04. 2012 r.
asiaaa891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 12:48   #2711
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
klarnetos jestem na tym forum od wielu miesięcy i przeważnie nie komentuję zbyt wiele ale Ty po słowach krytyki zachowujesz się jak mały spuszczony ze smyczy wściekły piesek atakujący każdego, który w jakikolwiek sposób wyrazi niepochlebną opinię o Twoim image w dniu ślubu.
To dokładnie tak jak Ty

Cytat:
Z tego co widzę to wstawiając tu swoje zdjęcia liczyłaś chyba na na powszechny poklask i okrzyki zachwytu, ale to nie jest kółko wzajemnej adoracji i są tutaj osoby naprawdę szczere w swoich opiniach m. in.
Wstawiając zdjęcie wypowiadałam się na temat prostej sukni, a nie prosiłam o opinie na temat dodatków, nie prosiłam również o radę w jakich mi dobrze i jakie pasują do sukni.
Pisałyśmy wówczas najogólniej o tym, że proste suknie też mogą być ładne i bardzo ślubne. -Tymczasem na temat sukni co niektóre osoby nie wypowiedziały się wcale bądź bardzo zdawkowo, a zaczęły atakować co im się nie podoba, co jest ich zdaniem tandetne etc.
Czy zatem jest to wątek o sukniach ślubnych czy "krytykujemy dodatki i wygląd koleżanek"?

Cytat:
ale to nie jest kółko wzajemnej adoracji i są tutaj osoby naprawdę szczere w swoich opiniach m. in. Arnama.
Tylko dlaczego Arnama ma prawo krytykować, a ja nie?
Chyba mi też może się coś nie podobać?
Wydaje mi się, że albo wszystkie jesteśmy szczere do bólu i nie trzymamy się tematu wątku albo wszystkie jesteśmy uprzejme, nawet jeśli mamy inny gust?
No chyba zasady powinny wszystkich obowiązywać jednakowe?

Cytat:
Może nie we wszystkich opiniach zgadzam się z Arnamą ale w tym przypadku uważam że ma klasę, tym bardziej że zamieściła tu również swoje zdjęcia.
No widzisz, a ja się z tym nie zgodzę, bo uważam, że aby tak ostro krytykować innych, to najpierw przynajmniej samemu trzeba wyglądać olśniewająco.

Cytat:
Nie znam Panny Młodej, która w dniu ślubu nie czułaby się tą najpiękniejszą
Otóż to - jakie więc ma intencje osoba, która chce na siłę wmówić komuś, że wyglądał w tym dniu źle?

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
Klarnetos, czy Ty w życiu prywatnym też taka jesteś, że nie przyjmujesz absolutnie żadnej krytyki?
Owszem, przyjmuję. Z tym, że w życiu prywatnym na ogół spotykam się z konstruktywną krytyką, wnoszącą coś do sprawy - nie ze złośliwymi uwagami wynikającymi z czyjegoś odmiennego gustu.

Cytat:
Pewnie teraz nieźle mi się oberwie bo odważyłam się Ciebie skrytykować.
I co, oberwało Ci się?

Cytat:
Uważam, że byłaś bardzo ładną PM, choć osobiście nie przepadam za diademami i rękawiczkami.
Dziękuję. I powiedz czy dużo Cię to kosztowało żeby napisać w taki sposób jak wyżej? - Szczerze, ale nie obrażając nikogo.
To dlaczego innych tak wiele to kosztuje?
Masz prawo - Ty i każda po kolei - napisać że za czymś nie przepadasz, coś jest nie w Twoim stylu. Każdemu ma prawo coś się nie podobać. Ale ważne jest jak się to napisze... I niekoniecznie setny raz powtarza.
Mi chodzi tylko o to żeby ktoś się nie zachowywał tak, jakby wszyscy oprócz niego mieli gorszy gust. A są tu takie osoby...

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Kobietki! Są Święta. Nie ma co się kłócić. Przyjmijmy, że wszystkie wyglądałyśmy/ będziemy wyglądały pięknie w dniu ślubu- bo tak jest. Każda PMka promienieje blaskiem i szczęściem w tym szczególnym dniu i to widać- w każdym geście i uśmiechu. I nic dziwnego, że kiedy wydaje nam się, że wyglądamy najpiękniej w życiu, ktoś nas krytykuje, czujemy się urażone. Więc może lepiej zaprzestać dyskusji, bo potem zrobi się nieprzyjemna atmosfera na forum- a powinna być ślubno- świąteczna . Przy okazji życzę Wam dużo miłości, uśmiechu, radości i spełnienia marzeń. Wesołych Świąt .
Zgadzam się w 100% i szczerze popieram

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
staramy się, żeby to forum wreszcie wróciło do normalności.
Ja również bym tego chciała.
Stary 2010-12-25, 13:35   #2712
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Arnama ile dałaś za bolerko? Bo też potrzebuję takie tylko do kościoła...

Klarnetos sorki ale muszę zapytać: co robisz na 3 zdjęciu? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2322 suknia Ok, ładna fryzura, natomiast diademom JA mówię nie.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2010-12-25 o 13:52
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 14:12   #2713
aleida
Rozeznanie

klarnetos i właśnie swoją powyższą wypowiedzią jeszcze bardziej utwierdziłaś mnie w tym wszystkim co napisałam i uświadomiłaś że konwersacja z osobą na tak niskim poziomie jest po prostu bezsensowna.

Stary 2010-12-25, 14:22   #2714
iflower
Raczkowanie

Cytat:
i niechże ona już wreszcie skończy te swoje ataki bo tak było miło bez jej wypowiedzi na forum...
iflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 14:25   #2715
aleida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja też,właśnie przeglądam
Koniecznie obszyty koronką i długaśny (2 lub 2,5 m, a na weselu się go podpina). Ale za 900 jest w salonie,widziałam na necie taniej (choć ja bałabym się kupić przez internet,wolę porównać z kolorem sukni podczas przymiarki).I nie chciałabym mieć bolerka-jak mierzyłam ten welon to koronka pięknie zakrywała ramiona i to wystarczy, z bolerkiem byłoby za dużo (muszę się teraz pomodlić o ładną pogodę).
Tylko zastanawiam się czy gdybym dała sobie eustomę we włosy to nie byłoby za dużo.
Ja miałam właśnie taki długi koronkowy welon do sukni White One. Chciałam mieć dwa welony, jeden właśnie taki długi 2,5m a drugi krótszy, taki aby nie trzeba było go podpinać. Miesiąc przed ślubem doszłam jednak do wniosku że prawie 1,5 tys za same welony to jednak za dużo, dlatego poprosiłam w Madonnie o przerobienie mojego długiego welonu na krótszy dwuwarstwowy. Jedna warstwa sięgała za biodra a druga do połowy pleców. Tak samo zrezygnowałam z bolerka, welon i koronka zakrywały ramiona w kościele. Na szczęście trafiła mi się piękna słoneczna pogoda .
Myślę, że jeśli przy welonie będziesz miała koronkę przy głowie i dorzucisz do tego jeszcze kwiatka zrobi się tego rzeczywiście za dużo bo sama też rozpatrywałam taką opcję . Możesz również na przymiarce w salonie poprosić o sztuczny kwiat do włosów i zobaczyć jak to mogłoby mniej więcej wyglądać.

Stary 2010-12-25, 14:27   #2716
iflower
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Klarnetos sorki ale muszę zapytać: co robisz na 3 zdjęciu? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2322 suknia Ok, ładna fryzura, natomiast diademom JA mówię nie.
chyba ubiera skarpetkiale serio tak to wygląda...dobrze ze nie było krzyża na stole bo to by była lekka przesada...
iflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 14:39   #2717
MySSaaa
Zadomowienie

dziewczyny przestancie juz sa swieta koniec kłótni !
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 17:37   #2718
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Arnama ile dałaś za bolerko? Bo też potrzebuję takie tylko do kościoła...

Ja dałam 50 lub 80 zł u swojej krawcowej, już dokładnie nie pamiętam, ale w salonie gdzie miałam szyć zaśpiewali mi 300zł za bolerko z koronki
Tak że trzeba dobrze poszukać i posprawdzać ceny no chyba że komuś na tym kompletnie nie zależy

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 18:25   #2719
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam właśnie taki długi koronkowy welon do sukni White One. Chciałam mieć dwa welony, jeden właśnie taki długi 2,5m a drugi krótszy, taki aby nie trzeba było go podpinać. Miesiąc przed ślubem doszłam jednak do wniosku że prawie 1,5 tys za same welony to jednak za dużo, dlatego poprosiłam w Madonnie o przerobienie mojego długiego welonu na krótszy dwuwarstwowy. Jedna warstwa sięgała za biodra a druga do połowy pleców. Tak samo zrezygnowałam z bolerka, welon i koronka zakrywały ramiona w kościele. Na szczęście trafiła mi się piękna słoneczna pogoda .
Myślę, że jeśli przy welonie będziesz miała koronkę przy głowie i dorzucisz do tego jeszcze kwiatka zrobi się tego rzeczywiście za dużo bo sama też rozpatrywałam taką opcję . Możesz również na przymiarce w salonie poprosić o sztuczny kwiat do włosów i zobaczyć jak to mogłoby mniej więcej wyglądać.
Dzięki za radę
Będę musiała popróbować przy mierzeniu. Jednak nadal chcę,żeby w kościele ten welon był długaśny,a potem go podepniemy.Pani w Madonnie już nawet pokazywała jak
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 18:56   #2720
tylko_ chwilka
Raczkowanie

Czytam i czytam i jako ktoś z boku powiem że zgadzam się z klarnetos co do typu wypowiedzi arnamy- i na tym wątku i na innych z jej wypowiedzi można wyczytać, ze ma ciężki charakter i w 85% wyrzuca z siebie tylko krytykę- osobiście mnie to nie ziębi, nie parzy wręcz lubię takich ludzi, ale nie czepiajcie się teraz tak tej klarnetos bo w jej wypowiedzi nie widziałam nic wrednego, nie napisała chamsko tylko grzecznie wypowiedziała swoje zdanie, a to naśmiewanie się z jej zdjęć to już w ogóle szczyt bezczelności, faktycznie co poniektórzy zapomnieli że wątek dotyczy SUKNI- czasami dobrze jest spojrzeć z boku na swoje zachowanie i komentarze,zanim się będzie wytykało komuś brak taktu czy myślenia....
Nie wiem co się dzieje z tym wizażem, ale z fajnego forum wypływa coraz więcej jadu i żółci, faktycznie "człowiek człowiekowi wilkiem" aż przykro się robi.
I żeby nie było mnie się osobiście nie podobają ślubne image od obu i arnamy i klarnetos, ale najważniejsze ze mają swój gust,czuły się dobrze i podobały się swoim TZ.
Życzę Wam wszystkim miłych, radosnych świąt i więcej ciepła i ludzkiego podejścia do innych w Nowym 2011 Roku.
tylko_ chwilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 18:58   #2721
aleida
Rozeznanie

butterfly20 a mogłabyś mi proszę przypomnieć jaki model sukni wybrałaś?

Stary 2010-12-25, 22:22   #2722
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Czasem coś mi się podoba Dziewczyny, nawet ostatnio kilka sukni pochwaliłam Ale mój gust jest bardzo ciężki o czym wiedzą PM 2010. Choć by w tym, że w salonie nic dla siebie nie wybrałam, bo zawsze do czegoś się przyczepiałam, tylko wybrałam model z neta i wprowadziłam kilka zmian Nie wiem czemu wszystkie zapamiętują tylko negatywne opinie, a pozytywne spływają mimo chodem
Swoje zdjęcia wklejałam, ale może wtedy jak PM 2011 jeszcze tu tak często nie zaglądały, jak chcecie to wkleję jakieś, chętnie posłucham co Wam się nie podoba

Macie po pastwcie się na mnie jeśli macie ochotę

Macie tu suknię (starałam się wybrać zdjęcie, na którym jak najbardziej widać ją całą), biżuterię, bukiet i zdjęcia z poprawin....
Niestety zdjęć od fotografa nadal nie mamy obrobionych, więc jak już je dostaniemy to na pewno wkleję Wam linka do mojej relacji, bo na sesji z pleneru dobrze widać całą sukienkę, także górę, bez bolerka, bo to miałam ubrane tylko i wyłącznie do kościoła by nie świecić plecami i ramionami.
zapisałam sobie zdjęcie bukietu jest sliczny
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 22:23   #2723
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
klarnetos i właśnie swoją powyższą wypowiedzią jeszcze bardziej utwierdziłaś mnie w tym wszystkim co napisałam i uświadomiłaś że konwersacja z osobą na tak niskim poziomie jest po prostu bezsensowna.
Za to Ty utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że są jeszcze bardziej chamscy ludzie niż najbardziej chamska młodzież jaką miałam okazję obserwować mając praktyki w szkole dla trudnej młodzieży. Gdybyś chociaż z nich brała przykład to już by było super.
No ale trudno. Taki masz styl i myślę, że na wychowanie już za późno.
Stary 2010-12-25, 22:28   #2724
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkak23 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode
Jestem tu nowa
Ślubuje 30 lipca 2011 i właśnie zaczynam przygodę z mierzeniem sukienek.
Jak na razie udało mi się przymierzyć na targach ślubnych suknie firmy annais, model bonnie.
Co o niej myślicie?
We wtorek po świętach wybieram się do salony Madonny w Poznaniu na mierzenie Marzyły mi się koronki z długim trenem. Super byłoby gdyby nie była prosta do dołu, tylko trochę rozszerzana do dołu. Znacie może takie modele?
suknia śliczna taka delikatna
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 22:47   #2725
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
W dniu ślubu fotografowie często przyjeżdżają do pary młodej wcześniej, aby uwiecznić przygotowania, tj. jak panna młoda się czesze, maluje, jak młodzi się ubierają etc.
To jest właśnie jedno ze zdjęć z przygotowań, gdy się ubieram.
Konkretnie nakładam białą pończochę, którą mocuje się do paska do pończoch.
Mam nadzieję, że odpowiedziałam wyczerpująco na to nurtujące pytanie

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez iflower Pokaż wiadomość
chyba ubiera skarpetkiale serio tak to wygląda...dobrze ze nie było krzyża na stole bo to by była lekka przesada...
O! Obrończyni krzyża się odezwała
No to wyobraź sobie, że krzyż był postawiony na błogosławieństwo.

A złośliwe uwagi o ubieraniu skarpet mogłabyś sobie darować. - Potem powiesz, że nikt nie pisze złośliwości, tylko ja nie umiem przyjąć krytyki...
No chyba, że Twoja wypowiedź nie wynika ze złośliwości, ale z gruntownej niewiedzy - to wówczas informuję Cię uprzejmie, że do sukni ślubnej nie ubiera się skarpet, ale pończochy, ewentualnie rajstopy.
No chyba, że masz inny gust, to oczywiście możesz skarpety, a nawet bamboszki - być może to akurat mieści się w Twoim guście.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez tylko_ chwilka Pokaż wiadomość
Czytam i czytam i jako ktoś z boku powiem że zgadzam się z klarnetos co do typu wypowiedzi arnamy- i na tym wątku i na innych z jej wypowiedzi można wyczytać, ze ma ciężki charakter i w 85% wyrzuca z siebie tylko krytykę- osobiście mnie to nie ziębi, nie parzy wręcz lubię takich ludzi, ale nie czepiajcie się teraz tak tej klarnetos bo w jej wypowiedzi nie widziałam nic wrednego, nie napisała chamsko tylko grzecznie wypowiedziała swoje zdanie, a to naśmiewanie się z jej zdjęć to już w ogóle szczyt bezczelności, faktycznie co poniektórzy zapomnieli że wątek dotyczy SUKNI- czasami dobrze jest spojrzeć z boku na swoje zachowanie i komentarze,zanim się będzie wytykało komuś brak taktu czy myślenia....
Nie wiem co się dzieje z tym wizażem, ale z fajnego forum wypływa coraz więcej jadu i żółci, faktycznie "człowiek człowiekowi wilkiem" aż przykro się robi.
I żeby nie było mnie się osobiście nie podobają ślubne image od obu i arnamy i klarnetos, ale najważniejsze ze mają swój gust,czuły się dobrze i podobały się swoim TZ.
Życzę Wam wszystkim miłych, radosnych świąt i więcej ciepła i ludzkiego podejścia do innych w Nowym 2011 Roku.
No proszę - wypowiedź osoby bezstronnej...

Dziękuję za obiektywizm i szczerość w grzecznym wydaniu.

Czas edycji: 2010-12-25 o 22:43
Stary 2010-12-25, 22:52   #2726
Asandraa
Raczkowanie

Czytam te posty i powiem szczerze że jest to już niesmaczne i robi się za przeproszeniem chamska atmosfera wiec dziewczyny ktoś kiedyś powiedział ze milczenie jest złotem i mam taką propozycje nie poruszajmy już tematu klarnetos zostawmy to lepiej i dla naszego spokoju i dla niej .
Asandraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 23:54   #2727
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
zapisałam sobie zdjęcie bukietu jest sliczny

Dziękuję, na prawdę Pani florystka się popisała

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez klarnetos Pokaż wiadomość
Za to Ty utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że są jeszcze bardziej chamscy ludzie niż najbardziej chamska młodzież jaką miałam okazję obserwować mając praktyki w szkole dla trudnej młodzieży. Gdybyś chociaż z nich brała przykład to już by było super.
No ale trudno. Taki masz styl i myślę, że na wychowanie już za późno.

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 00:06   #2728
niemamco
Raczkowanie

Witam! Po ostatniej dyskusji aż boję przyłączyć się do wątku, bo też nie podoba mi się stylizacja klarnetos. Ale będę dzielna i pokażę moją sukienkę- Aire barcelona Dream. Najbardziej podobają mi się sukienki zwiewne, w stylu greckim, ale niestety niezbyt dobrze w takich wyglądam i przymierzając różne koronki zakochałam się w tym modelu.

P.S. Muszę zaliczyć narzeczonego do "zazdrosnych pasztetów", bo gdy oglądałam zdjęcia klarnetos akurat podszedł do mnie i skrytykował jej image.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aire-1-b.jpg (24,5 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aire-1-a.jpg (32,8 KB, 107 załadowań)
niemamco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 00:23   #2729
Jessiorek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niemamco Pokaż wiadomość
P.S. Muszę zaliczyć narzeczonego do "zazdrosnych pasztetów", bo gdy oglądałam zdjęcia klarnetos akurat podszedł do mnie i skrytykował jej image.

Ach, współczuję Ci biedna tak nieszczerego faceta... Na pewno po prostu bał się wyrazić swój podziw żebyś to Ty nie zrobiła się zazdrosna, no nie ma innej możliwości i tyle :P

The best time of my life...
Jessiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 00:38   #2730
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Witam! Po ostatniej dyskusji aż boję przyłączyć się do wątku, bo też nie podoba mi się stylizacja klarnetos. Ale będę dzielna i pokażę moją sukienkę- Aire barcelona Dream. Najbardziej podobają mi się sukienki zwiewne, w stylu greckim, ale niestety niezbyt dobrze w takich wyglądam i przymierzając różne koronki zakochałam się w tym modelu.

A ja właśnie pokazałam Twoją sukienkę mojemu mężowi nie mówiąc ani słowa o co chodzi.
I muszę powiedzieć, że nie skrytykował. Spytał tylko czy na karnawał chcę ją kupić - Kiedyś wspomniałam o imprezie karnawałowej w naszej restauracji weselnej jak przyszło powiadomienie i myślał, że to na bal przebierańców znalazłam
Mi też ta kreacja zdecydowanie się nie podoba. Nawet na bal

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Jessiorek Pokaż wiadomość

Ach, współczuję Ci biedna tak nieszczerego faceta... Na pewno po prostu bał się wyrazić swój podziw żebyś to Ty nie zrobiła się zazdrosna, no nie ma innej możliwości i tyle :P

hm... To już co prawda tylko Twoje przemyślenia, ale kto wie... może rzeczywiście masz rację

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Wow! To Twój narzeczony jest kobietą? Bo ja pisałam o zazdrości kobiet...
No ale za to - to wiele wyjaśnia

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:

A czy Twój narzeczony widział Twoją sukienkę?

Czas edycji: 2010-12-26 o 00:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości