|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Bo wprowadzają Vat na operacje plastyczne
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
Pysia a kiedy Ci przeszedł ten "trąd"? . Ja jestem obecnie tym załamana.....wyglądam jak moja córka, która teraz zaczęła dojrzewać |
|
|
|
|
#9842 |
|
Zakorzenienie
|
lovely- ja nigdy nie żałowałam,
choć moje piersi układały się bardzo długo i czasem byłam na nie zła, że nie chcą być gotowe teraz i już, tylko tyle trzeba było na nie czekać.. ale było warto i lato było cuuudne każde wyjście z domu chłonęłam pełną piersią, nie mówiąc już o paru wyjazdach daleko poza rejon zamieszkania, gdzie można było nie zwracać uwagi na to, co kto mówi i kto się na co gapi, i zakładać takie bezczelne dekolty,że za samą odwagę widziałam podziw w ludzkich oczach kobiecych też![]() bez stanika oczywiście, w przeciwnym razie nigdy nie ma takiego bezczelnego, perwersyjnego efektu.. raz poszłam na dość elegancką kolację i założyłam szal niezręcznie okrywający moje nabytki, bo dekolt wydawał mi się zbyt przepastny(taki był, aż nierealny )no i ten szal ciągle spadał, ześlizgiwał się to tak, to siak, a z nożem i widelcem w ręku niezręcznie mi było go poprawiać.. to było jak spektakl.. z relacji mojego kompana wiedziałam, że cała sala na mnie patrzy, więc oczywiście nie patrzyłam prawie na nikogo, bardzo zajęta swoim talerzem, szalem, rozmową.. a humor dopisywał, no bo jak.. ![]() potem idąc ulicą,lato, wiatr.. i znów, to szal opadał, to poprawiajac.. (no, już tylko dla przyzwoitości, udawałam, że niby poprawiam, wiedziałam, że to bezcelowe..) ..co raz znów coś jeszcze mi spadło.. takie rozargnienie przez ten szal.. i ten ciągle wyłaniający się z niego niemal nagi cyc.. byłam oszołomiona całą sytuację.. i wciąż widziałam wokół kogoś, kto mi coś podaje, bo coś mi znowu spadło.. i przyjemność, uśmiech na twarzy osoby, która miała okazję podać to coś.. masakra.. żyć nie umierać, takie sytuacje.. i jak tu żałować, no jak??? inaczej jest, gdy występują komplikacje, gdy coś się niedobrego dzieje.. wtedy wiem że dziewczyny mają różne negatywne myśli, bo jednak robimy piersi po to, by dawały nam radość, a nie przysparzały zmartwień.. a bywa różnie.. nie myśl o tym ![]() po prostu nie ryzykuj, słuchaj zaleceń, staraj się im nie szkodzić, chronić i dbać przez najbliższe miesiące, i zwyczajnie trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze.. a jeśli wszystko jest ok., to trudno żałować takiej decyzji, naprawdę.. oczywiście jeśli efekt wizualny nas zadowala, wiadomo ![]() w sumie ja głównie byłam przerażona tym co zrobiłam, w sensie, u mnie nikt nie wiedział o op. oprócz MyaDivy, która wsadziła mnie do pociągu-zrobiła wszystko sama sama wóciłam 6h pociągiem, potem taksówką, potem przeszłam sama całą rekonwalescencję, wiem, że było to niesamowicie ryzykowne, i nie wiem, czy drugi raz odważyłabym się na takie szaleństwo, w sensie, podjęcie takiej decyzji bez odpowiednich zabezpieczeń w postaci osób wokół.. ale u mnie działo się to zbyt szybko, w listopadzie bodaj weszłam na forum, a w grudniu umówiłam na konsultację i zaplanowałam datę operacji.. wcześniej nigdy nie myślałam zbyt konkretnie o op., nie był to w moich planach..brałam pod uwagę, jako kiedyś tam, w przyszłości.. ale wejście na forum(nota bene- zupełnie przypadkowe )dało mi takiego kopa, że hoho..i wszystko nabrało ogromnego rozpędu.. więc i działo się bardzo szybko, nie miałam czasu szukać odpowiednich osób, przygotować ich psychicznie, bawić się w długie rozmowy itp. bo był to dla mnie samej bardzo zajmujący okres, i nie miałam głowy, by oprócz własnych problemów borykać się jeszcze z nastrojami innych, którzy pewnie by byli znacznie bardziej niż ja przerażeni faktem zbliżającej się operacji.. i związenego z tym ryzyka.. więc zrobiłam wszystko sama, tak, ale było to szaleństwem.. tzn., nie mówię, wszystko dobrze poszło, ale równie dobrze mogłam wyzionąć ducha tam w gdańskiej klinice, i kto by w życiu podejrzewał, gdzie mnie w razie czego szukać? nie miałam nawet nigdy nic wspólnego z Gdańskiem ani z Trójmiastem, byłam tam chyba raz w życiu, kilka lat wcześniej, przejazdem.. nikt, kogo znałam, tam nie mieszkał, żadna rodzina ani znajomi, nic.. teraz sprawa ma się inaczej, jestem baaardzo związana z Trójmiastem
|
#9843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na twarzy mialam naprawde malo 1badz 2 . ale i tak ciezko bylo je zatuszowac
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-12-25 o 20:34 |
|
|
|
|
#9844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam kryzys pod nazwą "Po co mi to było" jak skręcałam się z bólu 3dnia po zabiegu. Ale to szybko minęło i teraz cieszę sie ze decyzji!!! Świadomość że mogę się rozebrać bez wstydu i spokój psychiczny jest wart tych wszystkich wyrzeczeń!!! ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Podobno jak najdłużej i póki lekarz każe !! |
|
|
|
|
#9845 |
|
Zakorzenienie
|
Kejsii-mi się zdarza wziąć dwa opakowania pod rząd w wyjątkowych sytuacjach,
typu daleki wyjazd czy coś, kiedy wygodniej jest uniknąć miesiączki, i wtedy mogą wystąpić lekkie plamienia.. to nie jest nic niepokojącego ![]() niby się miesiączki unika, ale nie każdy organizm reaguje tak samo idealnie, więc nie zawsze jest to unik w 100% jeśli chodzi o plamienie, oczywiście, bo działanie anty zostaje zachowane.. ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- ja miałam kryzys jeszcze w klinice, jak mijał drugi dzień i trzeba było się zbierać, a ja nawet nie bardzo potrafiłam wstać z łóżka, a co dopiero na pociąg i w drogę, jeszcze sama.. ![]() więc mój kryzys polegał na tym, że myślałam, żeby się zaszyć w jakimś miejscowym pensjonacie i przeczekać.. ale ta wizja była równie przerażająca, więc jednak wstałam z tego łózka.. po dwóch dniach spędzonych na nim jak mumia, mozliwie nieruchomo, jakby w letargu, czekając na następną kroplówkę umożliwiającą dalszy sen.. ..wstałam, powoli ubrałam się, pomalowałam nawet i jakoś to poszło..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-12-25 o 20:49 |
|
|
|
#9846 |
|
Zakorzenienie
|
zadna nie miala zabiegu w zewnatrzoponowym ??
|
#9847 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj nie znajdziesz nikogo
Ale w ogóle pierwsze słyszę o takim znieczuleniu przy powiększaniu biustu
|
#9848 |
|
Zakorzenienie
|
byla tu chyba jedna dziewczyna ktora miala to znieczulenie - ale juz nie pamietam nicku. Moze ktoras dziewczyna ze starszej ekipy pamieta
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-12-25 o 21:20 |
|
|
|
#9849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam kogos kto moglby mi zdac relacje
|
|
#9850 |
|
Raczkowanie
|
Hej Moje Kochanieńkie
jakiej długości są Wasze cięcia? Czy któraś z was sobie mierzyła? |
|
|
|
#9851 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie jest wcale rewelacyjny... oststnio na TLC byl o tym reportaz... ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#9852 |
|
Raczkowanie
|
Pink Star
Dziękuję za odp. Właśnie się zastanawiałam jak to u innych wygląda, bo ja mam po 5 cm cięcia przy mentorach 375 HP Dziewczęta piszcie jak to u was jest.....
|
|
|
|
#9853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9854 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co mnie wkurza, bo chciałabym móc już wszystko robić :/ Jutro jadę na zmianę opatrunku i mam nadzieję, że dostanę już staniczek i zdejmie mi te cholerne bandaże i ten cholerny wałeczek, który nie będzie mnie tak uciskać ! ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Noo czekam właśnie na ten moment kiedy będę wzdychać... ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
No czekam i czekam. Jeszcze nawet ich nie widziałam :/ Jutro dopiero. Ciekawe jakie są, oby ładne ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Boisz się narkozy ? Ja też się masakrycznie bałam... Ale na szczęście wszystko było ok. A co do tego znieczulenia, to chodzi Ci o takie, że się dostaje zastrzyk w kręgosłup ? ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Tym co się już zagoiły, jak u Was wyglądają ? Bardzo je widać ?? |
||||
|
|
|
#9855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem zadowolona, aczkolwiek jak pisała Ci już KEjsii tgeraz bym wziełam wiekszą wkładkę 450 i hp(nie mam gwarancji czy było by lepiej) każda z nas z czasem wie co było by najlepsze dla niej - zna już swoje oczekiwania będąc po zabiegu, ale to dopiero po fakcie!!!!!Chciałabym zdezydowanie większy biust i tyle. Narazie cieszę się z tego co mam, bo są śliczne!!!!!kiedyś wymienię wkładkę na większą i tyle. Dziewczyny>.... Ciągle czytam Wasze wypowiedzi, ale nie miałam czasu ostatnio popisac tutaj--zmieniam pracę i wiele w mym życiu się zmienia , dziś wprawdzie Świeta, ale choc mam więcej czasu i spokoju bo narazie sami z mężem siedzimy...... naprawdę u Was wiele, też się dzieje.... Kejsii juz po operacji -- ładne piersi jej wyszły oglądałam na zdjęciach dzieło jej lekarza--równiutkie śliczne i hp to jest super profil..... zrobiłam sobie dziś kilka zdjęć, aby zobaczyc co u moich piersi....i wstawiam niech koleżanka zobaczy profil m+..... Uciekam zaraz mam gości i koniec ciszy i spokoju....ale to super!!!!! Buziole dla Wszytkich
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-12-26 o 17:19 |
|
|
|
|
#9856 |
|
Rozeznanie
|
Dosyć tego obrzarstwa
![]() ![]() Zapraszam do mojego albumu
|
#9857 |
|
Raczkowanie
|
Byłam, widziałam ----Piękne...śliczne.......je szcze raz gratulacje!!!!!
|
|
#9858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki kochana No ale twoje to dopiero dzieła sztuki Ale cóż natury nie oszukam niestety Pochwal się co tam u Ciebie ?? Jakie zmiany jaka nowa praca jestem ciekawa ![]() ------------------------------------------------------------------------- A gdzie reszta ?? Tak sie przykułyście do tych stołów że teraz odejść nie możecie ?? Co to w ogóle ma być co ![]() ----------------------------------------------------------------------- Ale wiecie co dzięki Bogu że nie wzięła mniejszych .. Bo już zaczynam mojemu mężowi marudzić że mogły by być większe
|
|
#9859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9860 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm, to wtedy zostaje unieruchomiona część ciała, i myślę, że chodzi o dolną. Mój brat miał kiedyś operację kolana i dostał zastrzyk w kręgosłup bo sama narkoza by nie wystarczyła, oraz jak ja mówiłam, że nie chce mieć 2 razy narkozy, przez tą liposukcję, to wtedy doktor mi powiedział o tym sposobie, ale to też wtedy dolna część bo ja ud. A co do piersi to nie wiem. Musisz zapytać.
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Faaaaajneeeee ![]() ![]()
|
|
|
|
#9861 |
|
Raczkowanie
|
alis- ja już Twoje piersi oglądam od listopada....
![]() SĄ PIĘKNE! No i bardzo naturalne, co tylko mnie utwierdza w tym m+ Kejsiii ![]() Ale Ci ładne wyszły....Większe chcesz?hehehe ![]() No jak będzie trzeba wymienić za 10lat to bierz większe!Te są takie dziewczęco ładne:P
|
#9862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9863 |
|
Zadomowienie
|
WITAM SŁONKA
LOVELYASHLEY-GRATULUJĘ NOWYCH NABYTKÓW!! zazdro szczę że już popowiedz mi gdzie ty w kat i u jakiego lekarza robiłaś???ja mam lekarkę z kat,ale operuje w chorzowie!! MACERATKO jak ty coś napiszesz to Aż CHCE SIĘ CZYTAć a że ja to kiedyś przeżywałam to inna bajka i jeszcze niedawno,pół roku temu wyrwałam się na imprezkę jak jeszcze karmiłam małą trochę i bluzeczka z głębokim dekoldem i ten cyc!!!powiem szczerze że robiło to wrażenie,zauważyłam![]() .. .aż mi się nie chce wierzyć że nie zostało mi nic prawie dziś sokładnie się zmierzyłam to ja mam chyba z 78 w biuście-ha ha ha!!a pod 71 także.............:rolley es:SIWA powiem Ci że taka opcja znieczulenie też by mi odpowiadała ![]() ![]() aaaa i na YOU TUBE oglądałam taką operację gdzie laska była swiadomo i oglądała sobie zwój biust w trakcie,mówiła ze ok itd... hmm,cieka we....zapytam lekarki na kons.![]() a i jak mam już schiza ![]() d ziś mi się znów śniło że...miałam op.i po op.byłam zachwycona nowym biustem,pokazywałam komu wlezie tylko tyle że.....byłam zła ze wyszedł za mały![]() zaraz zmykam spać,bo po świetach bardziej zmęczona niż wypoczętqa ,choć nawet dzieciaki ok,nie dały tak popalić a muszę się wyspać bo jutro na 10 idę na fitness poćwiczyć,bez tego jak ryba bez wody,żyć nie potrafię,a tydz rzed świetami nie dałam rady i byłam zła!!!![]() ale zanim pójdę poogląądam albumiki,kejssi cos wstawiłaś? lecęęęębuziaki dziewczyneczki!!!
|
#9864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz moze link jeszcze do tego filmu na youtube ????
|
|
#9865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9866 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
Ponawiam pytanie..... jakiej długości macie cięcia i jakie wkładki były przy tych cięciach? Kiedy zaczęłyście stosować plastry silikonowe na blizny? |
|
|
|
#9867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9869 |
|
Przyczajenie
|
Cześć witam dziewczyny powiedzcie mi jak można zobaczyć Wasze albumy ze zdjęciami bardzo jestem zaintersowana zdjęciami przed i po opreacjach a ten załącznik co jest dołączony do tematu forum się nie otwiera. ??????????????????????Poz drawiam
|
|
|
|
#9870 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zadzwonił mój TŻ i okazało się, że jak byliśmy wczoraj u jego rodziców to jego mama zwróciła uwagę na mój biust i dzisiaj do niego zadzwoniła i zapytała się co jest powodem, że mam takie piersi, on ściemnił, że to problemy hormonalne ale jestem podłamana bo nie chcę żeby ktoś oprócz mojej najbliższej rodziny iwedział o tym, że miałam operację
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

. Ja jestem obecnie tym załamana.....wyglądam jak moja córka, która teraz zaczęła dojrzewać 
kobiecych też

dziś sokładnie się zmierzyłam to ja mam chyba z 78 w biuście-ha ha ha!!a pod 71 także.............:rolley es: