|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
|
|
|
|
#4772 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiłam do albumu zdjęcia rajstop-są tak naprawdę koloru grafitowo-szarego i te zakolanówki o których wam mówiłam oraz ptaka
|
|
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Siedzę sobie w salonie, komputer na kolanach i oglądam Prywatną praktykę na Foxlife, a TŻ na górze gra w coś. Póki co internet mamy tylko na moim małym laptopie, bo mam iplusa tutaj, a nie wiem kiedy nam neostradę podłączą;( Pewnie z miesiąc zejdzie. Święta u nas udane jak zwykle zresztą. Pojadłam dobrych potraw, pośmialiśmy się, pogadaliśmy, a jutro rodzice przyjeżdżają do nas na kawę. Trochę mi smutno, bo nie zdążyłam nic upiec własnego, ale mam nadzieję, że następnym razem na stole będą tylko moje wypieki;-) Prezenty od nas się rodzince spodobały, my nasze już znaliśmy wcześniej, bo o nie poprosiliśmy. TŻ dostał ciepłe skarpety robione na drutach przez moją mamę i ciepłe papcie od swojej, a ja super sweter (w formie tuniki) też na drutach zrobionych przez moją mamę i od teściowej cieplutkie papcie, bo jestem mega zmarzluch ;D No i wczoraj przywieźliśmy naszego kotka od teściowej, bo nie mieliśmy drzwi wstawionych do zejścia do piwnicy i stwierdziłam, że przydałby mu się kolega, tylko TŻ nie jest tym pomysłem zachwycony. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;> Początkowo Futrzasty bał się schodów i ostrożnie wchodził do góry, zejść to masakra, kręcił się w kółko i miauczał, ale zejść nie zszedł, bo się bał. Ale jak już opanował schodzenie, to teraz biege wte i wewte niczym wicher ))---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Muszę odkopać mój aparat, to porobię fotki domku od środka jak już powoli urządzamy nasze gniazdko Chociaż póki co firanki wiszą trochę byle jako, bo dopiero muszę pomierzyć okna, a jako zasłonę w salonie mam niebieskie prześcieradło |
|
|
|
#4775 |
|
Konto usunięte
|
ello ello
![]() byliśmy dziś na obiedzie u moich rodziców a potem u babci Tżta ( od której dostaliśmy komplet ślicznych ręczników ), dzisiejszy dzień zdecydowanie milszy od wczorajszego, choć w sumie wczoraj (wyłączając jeden incydent, który podniósł nam dość mocno ciśnienie) też nie było wcale źle![]() przed chwilą wróciliśmy do domu, kupiliśmy sobie prawdziwie świąteczną potrawę- to jest chipsy i zamierzamy spędzić miły wieczór we dwoje popijając- Tż drinki, a ja Smirnoffy IceEdytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-12-25 o 20:15 |
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
Hoł, hoł, hoł są tu jacyś grzeczni ludzie?
![]() Widzę że tu pochwała prezentami )Wczoraj były wyniki więc traktuję to jako prezent Z mniej wesołych wieści to jutro idę do pracy na 12 godzin mam nadzieję że to przeżyję jakoś
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
ja zdjęcia zdobyczy wstawię jutro
teraz z Tż sobie komedię włączymy nurku fajne te rajstopy ![]() ja muszę powiedzieć, że dla mnie te święta były wyjątkowo udane
|
|
#4779 |
|
Copyraptor
|
Osiak, super, gratulacje
co to za konkurs?
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dziś drugi dzień świąt a ja siedze w domku bo mój kaszel jest okropny i nie chciałabym się dziś wygrzać mam też bardzo mocne postanowienie. SCHUDNĄĆ 10KG. i nie, że od nowego roku tylko od jutra bo moja waga osiągneła 70kg i już naprawdę nie mogę na siebie patrzeć i na spodnie które się nie dopinają! pisze wam o tym, żebym nie obiecywała sama przed sobą tylko przed wami![]() ps. znalazłam swoje zdjęcie sprzed roku ze studniówki więc jeśli chcecie zobaczyć jak wyglądam to wstawie
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2010-12-26 o 09:08 |
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widze, że u każdego były jakieś niesnaski. Mi wczoraj tak się podniosło ciśnienie, że głowa mała, ale to nie tutaj ![]() Objedzona jestem na 102, a jeszcze dziś na obiad do rodziców, a potem do brata tż w odwiedziny Szczerze powiedziawszy to strasznie mi się nie chce, bo dostałam okres i tak strasznie mnie skręca, że odechciewa mi się jakiegokolwiek łażenia, szczególnie, że u nas dziś -9 stopni celsjusza Wiem, marudna jestem, ale tak mam przy okresie
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
u mnie święta mijają pod znakiem leniuchowania i nic-nie-robienia Wigilię zjadłam z rodzicami, a wieczorem siedzieliśmy z rodzicami tżta, potem pojechliśmy na pasterkę (masakra, pod koniec mszy wpadł facet, wył i wił się, położył się pod ołtarzem, krzyczał "pomocy" i żaden z 10 księży nie zszedł żeby nawet zapytać co się dzieje, już nawet nie wspominam o ludziach któych był pełny kościól. A kazanie było o miłości bliźniego, o tym że trzeba sobie nawzajem pomagać- obłuda straszna. Choć ja to się tak wystraszyłam, bo facet wyglądł jak glówna postać z filmu o opętanych.) Wczoraj też byliśmy u tż i oglądaliśmy filmy przez całe popołudnie i wieczór, a dzisiaj mam zamiar spotkać się z moja przyjaciółką z gimnazjum. Kiedy dzwonilam do niej z życzeniamimiałataki smutny głos... póżniej trochę pisałyśmy i okazało się że ostatnio przeżyli straszną tragedię... Mam nadziejęże choć trochę poprawię jej humor.To Buzi SPD.. aż dziwnie, że tak tu cichutko
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że jakoś uda Ci się rozweselić przyjaciółkeps. też się dziwie co tu tak cicho wszystkie odpoczywają po świętach
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2010-12-26 o 11:06 |
||
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia tż zmarła
|
|
|
|
#4789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i nareszcie dzisiaj wracamy do siebie |
|
|
|
|
#4790 | ||||
|
Konto usunięte
|
witam
![]() Cytat:
![]() gratki ja to nie mam szczęścia i nigdy nic nie wygrywamCytat:
Cytat:
![]() bardzo mi przykro , trzymajcie sięCytat:
ale mam nadzieję, że kupię sobie w przyszłym roku auto i jeszcze będę śmigać ![]() aż tak źle z teściami? całe szczęście my mamy obie rodziny na miejscu, więc możemy spędzać trochę czasu u jednej i u drugiej dziś idziemy na obiad do rodziców Tżta, a tym czasem leżymy jeszcze w łóżku
|
||||
|
|
|
#4791 |
|
Zadomowienie
|
dodajko- bardzo mi przykro.. życzę Wam dużo siły na ten ciężki czas...
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!!! Nareszcie odpoczęłam. Wczoraj bylismy u Rodziców TŻ na obiedzie z kolacją. O dziwo tylko raz było spięcie, ale ogólnie ok.
TŻ dostał ode mnie perfumy Adidas dynamic pulse, a ja od Niego sweter. o prezentach od teściow wole nie wspominać ![]() Dodaja wyrazy współczucia
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja bardzo mi przykro i życze dużo siły na ten ciężki okres dla Ciebie i Twojego tża
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Konto usunięte
|
Dodaja bardzo mi przykro
wyrazy współczucia i dużo siły dla Was oboje |
|
|
|
#4796 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Proszę pomóżcie mi odnaleźć kody Gillette Mach 3 wkład 8 szt. z wczorajszego dnia tj. 25.12.2010 r., na ROSSnet.pl Pozdrawiam serdecznie i WESOŁYCH ŚWIAT!!!
|
|
|
|
#4797 |
|
Raczkowanie
|
Witam SPD!
![]() Nie zdążyłam wpaść z życzeniami przed Świętami Ale życzę Wam wszystkiego dobrego na ten ostatni dzień Świąt.Ja spędzałam święta bez Tż, ale może i dobrze nam to zrobi... Byłam u rodziców, a on u swojej rodzinki. Mam nadzieję, że następne święta spędzimy już razem. Dostałam trochę kasy i bransoletkę od brata. Ogólnie jestem zadowolona. Jedyne co mnie martwi to pogoda, bo przyjechałam 450 km autkiem i teraz jakoś trzeba wrócić ![]() Oczywiście święta nie były tak całkiem bez zakłóceń. Dzień przed Wigilią włamali się do domu babci mojego Tż. Nawet w takim czasie nie można mieć spokoju. Jak policja powiedziała to najlepszy czas dla złodziei. Nie było jej w domu 40 minut i tyle czasu im wystarczyło. Na szczęście nie zdążyli nic cennego ukraść, ale narobili niezłego bałaganu. Dodaja wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojego Tża. Trzymajcie sie jakoś.
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Wole nie pisać bo jak o tym wspominam to mnie trzęsie.
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się lenie dziś cały dzień i aż zaczyna mi się nudzic??
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

zrób zdjęcia tych rajstop i pierscionka też

Z tego co słyszę, to sporo osób ma przez rodzinę nieudane święta...bardzo mi przykro. Za rok na pewno będzie lepiej
I mam nadzieję, że już tu nigdy na wigilię nie przyjadę :/
))
i zamierzamy spędzić miły wieczór we dwoje popijając- Tż drinki, a ja Smirnoffy Ice
mam nadzieję że to przeżyję jakoś

Wiem, marudna jestem, ale tak mam przy okresie 
ja to nie mam szczęścia i nigdy nic nie wygrywam