Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 08:41   #4981
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Kah zdjęcie łózka koniecznie !

I wszystkim zwyciężczynią szczesciarry

Ja juz na nogach bo nasz uroczy pies mnie wywalił z łózka
I jestem na etapie namawiania mamy zeby jechać do bdg bo sa wyprzedaze od dziś w home&you a ja mam upatrzony komplet dozowników do łazienki i odsiwezacz powietrza jeden

Wlasnie, Nadia widzialam u Ciebie na zdjeciu taki odswieżacz z tymi patyczkami bambusowymi, pachnie to?

Na ten dolce gusto chyba namowie Tz juz dlugo na niego patrze, a teraz przeceny mama się moze dołozy bo w styczniu mam urodziny i jak znalazł
to z Biedronki, poziomka czy ja wiem...pachnie jak się bliżej podejdzie
muszę kupić wkład do Brise do kontaktu, bo te zdecydowanie mocniejsze i pachną w mieszkaniu

kawka już zrobiona. uspokajam się. bo oczywiście tż musiał mnie z rana wkurzyć zapisać go do lekarza. ale on chyba uważa że jestem duchem świętym. bo zapisałam a mu przecież piątek nie pasuje a ja miałam oczywiście przewidzieć że akurat piątek nie będzie mu pasował jeszcze bezczelny słuchawką mi rzuca.
następnym razem niech sobie sam załatwia swoje sprawy

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:47   #4982
Haniula
Zakorzenienie

http://moda.allegro.pl/nietypowa-kro...387873698.html

SIKORECZKA mam dla ciebie suknie
heee no żart
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:47   #4983
Nadia5
Zakorzenienie

dziewczyny, dlaczego mi się "zgubił" klub odchudzaczek ? byłam, wczoraj zamknęłam wizaż i już w sub nie mam klubu

Stary 2010-12-28, 08:48   #4984
Haniula
Zakorzenienie

Nadia te zapachy do kontaktu to mam w każdym pokoju
Stary 2010-12-28, 08:49   #4985
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

heee no żart
omg
może i suknia ciekawa, ale z pewnością modelka "niepasująca" do kroju

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Nadia te zapachy do kontaktu to mam w każdym pokoju
a jaki zapach polecasz ? bo nam się niedawno skończył jakiś świąteczny, jabłko i cynamon chyba chciałabym wypróbować inny

Stary 2010-12-28, 08:53   #4986
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
omg
może i suknia ciekawa, ale z pewnością modelka "niepasująca" do kroju

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

a jaki zapach polecasz ? bo nam się niedawno skończył jakiś świąteczny, jabłko i cynamon chyba chciałabym wypróbować inny
hmm nie pamietam co za zapachy tu mam napewno ten japonski ogród , z tych co są 3 zapachy na zmiane akurat teraz mam taki różowy, kwiatowy dośc intensywnie pachnie- zielony lepszy
a w sypialni nam sie skonczył teraz taki fajny świezy zapach, ale nie pamietam co to

ooo wiem- w sypialni mielismy ten - http://zlamanyobcas.pl/wp-content/up...acz-brise2.jpg fajny i chyba kupie jeszcze raz

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2010-12-28 o 08:57
Stary 2010-12-28, 08:57   #4987
nurek119
Zakorzenienie

Nadia mi ciągle pokazuje , że w klubie jestes??
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:01   #4988
effie22
Wtajemniczenie

Witajcie

Dziękuje za słowa otuchy, ale juz nie ma co ratować nawet. I nie wiem czy chce to ratować, czy nie lepiej będzie zacząć wszystko od nowa. Wiadomo musze robic wszystko dla dobra dziecka, ale gdy ludzi łączy tylko dziecko to nie ma to sensu. Ja też chce być szczęśliwa i może jeszcze będe miała na to szanse.

Może rozstaniemy się tylko na jakiś czas, może już na zawsze sama nie wiem. Nawet nie chce mysleć o tym. Póki co żyjemy razem, ale jak obcy ludzie, bardziej jak przyjaciele niz jak para i tak jest od dawna. Zobaczymy co z tego wyniknie, dam wam znać jak znajde jakies rozwiązanie. Mam nadzieje, że mimo wszystko bede mogła z wami zostać??

Wczoraj byłam u sąsiadki na piwku i na chwile zapomniałam o problemach.Dobrze mi zrobiło takie wyjście. Dzisiaj musze sprzątać bo moja kuzynka z anglii wróciła i planuje mnie odwiedzić, ale nie sprecyzowała kiedy, wiem, że między świętami. Nić mi się nie chce humor mam skopany, brzuch przez @ mnie boli i nie mam wcale energii.

Ale muszę się wziąć w kupe, wypić kawe i zabrać się za robote
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:03   #4989
nurek119
Zakorzenienie

Nadia wysłałam Ci ponownie zaproszenie

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Effie nawet nie myśl o odchodzeniu od nas! ja jednak licze, że może wam się jeszcze ułoży ale tak jak piszesz Ty też masz prawo do szczęścia i tego szczęścia Ci życze

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2010-12-28 o 09:12
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:22   #4990
Nadia5
Zakorzenienie

effie, oczywiście, zostań z nami. Bez względu na to jak się sprawy potoczą oby dobrze...

Nurek, już mam mam nadzieje że już będzie wszystko w porządku. chyba że znów wył. wizaż i wylecę

Stary 2010-12-28, 09:45   #4991
anoola
Zadomowienie

Cześć lalunie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
oplułam monitor
Wooow, ale prezent fajny wam teściowa sprawiła

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Haniula, dostaliśmy białego Dolce Gusto Piccolo - model KP1002 - taki, jak poniżej na zdjęciu (pingwinek ) .
Śliczny
Gratuluję urlopu

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Ogólnie mamy kryzys z Tż, nie wiem co z tego wyniknie, nie chce mi się nawet o tym pisać ,ani myśleć, ale jakaś decyzja musi zapaść, ale na happy end nie ma co liczyć. Fajnie wiedzieć, że chociaż wam sie układa. Odezwe się jutro
kurcze effie, mam nadzieję, że szybko się sprawy wyjaśnią

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja już 10 minut steppowałam i zaraz kolejne 20, a potem hula
No pięknie Dodaja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ostatnia fotka, bo nie chciała się załadować do poprzedniego postu.
Ija śliczny masz teraz kolor Taki rudy blond, podobają mi się takie włoski

Cytat:
Nurku nie mam pojęcia jak z tymi paskami, ja wygrałam paski w konkursie aniołkowym więc również czekam na maila. złoś pisał że ma przyjść mail i PW
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
gratuluje wygranej
ja też w piżamce i bez kawy i śniadania czekam na Tża bo ma przywieść świeże pieczywo i będzie jajeczniczka ale to dopiero koło 10
Aaaale ten TŻ cię rozpieszcza no no Też tak chcę

Cytat:
Donoszę wszem i wobec że łóżko jest mega wygodne, spałam dzisiaj jak suseł jak się sprawdza w innych czynnościach łóżkowych doniosę jak tylko przetestujemy
Oj tak tak, koniecznie

Cytat:
kawka już zrobiona. uspokajam się. bo oczywiście tż musiał mnie z rana wkurzyć zapisać go do lekarza. ale on chyba uważa że jestem duchem świętym. bo zapisałam a mu przecież piątek nie pasuje a ja miałam oczywiście przewidzieć że akurat piątek nie będzie mu pasował jeszcze bezczelny słuchawką mi rzuca.
Nie denerwuj się Chociaż jak mi ktoś słuchawką rzuca to...

Cytat:

heee no żart
O mamo Chyba wolałabym jednak tego nie widzieć

Ambitnie zrobiłam rano pranie Właśnie skończyło wirować i stwierdziłam, że to jednak nie był zbyt dobry pomysł
Teraz będę musiała iść je powiesić, a nie chce mi się na dwór wyłazić brrr (nie żebym była taka inteligentna i wieszała pranie w zimie na dworze, po prostu muszę iść z nim do mamy bo u nas w bloku nie ma suszarni )

Mam nadzieję, że TŻ mi w końcu dzisiaj kupi to hula hop, bo wczoraj zapomniał
Laski powiedzcie jakie macie te kółka? Pełno na All jest tych z wypustkami, ale to mi trochę na masochizm zapawa
Ma któraś takie? One faktycznie lepiej działają?
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:46   #4992
effie22
Wtajemniczenie

Fajnie, że mam w was wsparcie. Moja mama też mnie wspiera bo tylko ona wie co się dzieje. Przed resztą jeszcze stwarzamy pozory, najgorzej było we wigilie udawać przed teściami, że wszystko gra i planować z nimi sylwestra, którego pewnie nie spędzimy razem. Teraz jest najgorszy moment potem chyba będzie lepiej.

Pomyłam gary teraz pije kawe, a potem musze iść poodsnieżać bo znowu zasypało
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:52   #4993
Haniula
Zakorzenienie

effie moze na PW napiszesz co Cie trapi?
Stary 2010-12-28, 10:16   #4994
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Ijaa zupełnie inaczej wyglądasz na tym zdjęciu pierwszym a trzecim ale bardziej chyba podobasz mi się na trzecim

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

wiecie może jak to jest z tymi paskami wybielającymi zęby co były do wygrania? dostałyście jakieś maile?
ja właśnie też czekam na jakieś info na maila ale cisza na razie
Cytat:

heee no żart
o matko i córko

Nadia-gratuluję wygranej a co do Tż to też bym się wkurzyła gdyby mi słuchawką rzucił

Aaby- świetny jest ten ekspress, sama bym chciała taki dostać bo uwielbiam chodzić do kawiarni na kawy a tu bym zaoszczędziła

Effie- bardzo mi przykro z powodu sytuacji jaką masz w domu, mam nadzieję że wszystko się ułoży bo oczywiście masz prawo do szczęścia
witam
ale u mnie zimno jest wynurzyłam się tylko rano z psem i do sklepu ale dosłownie biegłam do domu tak zimno było
Tż wrócił z nocki i śpi a ja wzięłam się za faktury bo to że jestem na zwolnieniu nie oznacza że nic nie robię gdybym nie wzięła tego do domu to bym później musiała po godzinach siedzieć, a tak 2-3 h i będzie gotowe
zaraz muszę sobie kawkę trzasnąć bo jeszcze nie piłam dzisiaj
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:26   #4995
alazkrainy
Zakorzenienie

Ale tu cichoo
chyba wszystkie SPD w klubie odchudzających siedzą

Mnie znów dziś zasypało, całą noc padał śnieg i teraz też pada
A babcia mówiła, że na weekend odwilż ma być
Niech ta zima się skończy

Dni tak szybko mi uciekają, mam jeszcze urlopu z tego roku więc muszę coś pomyśleć nad wolnym

effie trzymaj się dzielnie, każda decyzja jaką podejmiesz będzie dobra bo liczy się też Twoje szczęście

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:27   #4996
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ło pani ale ktoś ma gust A modeleczka pierwsza klasa

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że TŻ mi w końcu dzisiaj kupi to hula hop, bo wczoraj zapomniał
Laski powiedzcie jakie macie te kółka? Pełno na All jest tych z wypustkami, ale to mi trochę na masochizm zapawa
Ma któraś takie? One faktycznie lepiej działają?
Powiem ze swojego punktu widzenia Obecne hula jest moim drugim. Tamto przez przypadek tż połamał Miałam je długo-było zwykłe, 90 cm średnicy, kupione w sklepie sportowym za 5 pln. Teraz mam takie same. Lekkie, bez wypustek i innych masochistycznych zabawek I powiem Ci, że jak jednego roku kręciłam przez dobry miesiąc po godzinie to były takie efekty, że głowa mała Te z wypustkami podobno siniaczy bardzo, ale nie powiem bo tylko czytałam o tym na forum. Poza tym jak zachce Ci się mieć ciężkiego, kupujesz ryż, wsypujesz i masz całkiem nową zabawkę

Dzień dobry

Naczynia zmyte, śniadanie zjedzone, teraz piję zieloną herbatkę z opuncją Pyszna jest, w biedro za całe 1,99 pln
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:27   #4997
doriiiis
Raczkowanie

Hej Kobitki.

Staram się Was nadrobić, bo przed świętami taka bieganina że nie miałam czasu ani czytać, ani pisać. Święta przeleciały na szczęście szybko, a nastrój mam nieciekawy, czekam na nowy rok, może będzie lepiej. Mam kilka postanowień na nowy rok -zobaczymy co z tego wyjdzie-jedno to wiadomo oszczędzanie pieniążków,zrzuceni e kilku kilogramów i jeszcze takie tam inne.

Jeśli chodzi o koło hula hop ja mam takie już pisałam wcześniej o tym , właśnie takie z wypustkami i faktycznie na początku masakra a teraz to czysta przyjemność ale pierwszy tydzień to podchodzi pod tortury ale wydaje mi się że efekt jest tyle ze ja kręcę już półtora roku codziennie. Jak coś to pytaj

Effie będzie dobrze może musicie złapać troszkę oddechu,dystansu.

Sikoreczka gratuluję i życzę dużo szczęścia

Gratuluję również super prezentów świątecznych, wszystkie bardzo fajne a również praktyczne.

Póki co pozdrawiam i chciałabym wstąpić do klubu odchudzających
doriiiis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:30   #4998
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Mnie znów dziś zasypało, całą noc padał śnieg i teraz też pada
A babcia mówiła, że na weekend odwilż ma być
Niech ta zima się skończy

:
U mnie też tak sypie! Nie wiem jak zajedziemy na ten pogrzeb. Strasznie się boje jeździć w taką pogodę, bo mój szwagier zginął w wypadku samochodowym i od tego czasu mam taką awersję, że zapinam się we wszystko co możliwe
Stary 2010-12-28, 10:33   #4999
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też tak sypie! Nie wiem jak zajedziemy na ten pogrzeb. Strasznie się boje jeździć w taką pogodę, bo mój szwagier zginął w wypadku samochodowym i od tego czasu mam taką awersję, że zapinam się we wszystko co możliwe
Nie dziwię Ci się.
Przez to że ja jestem kierowcą to w nocy budziłam się ze 3 razy a do tego rano tak mnie bolał żołądek że głowa mała. Wszystko z nerwów, bo nie lubię w śniegu jeździć. A już wczoraj były ładne czarne drogi. Zawsze musi być coś.

Myslę, że pomału pomału zajedziecie.
Oby mało idiotów na drodze Was mijało i wszystko pójdzie dobrze.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:36   #5000
lili1987
Zakorzenienie

wstałam, zjadłam nieduże śniadanie (pod wieczór rachunek sumienia będzie )

Teraz siedzę i oglądam Rodzinę Zastępczą, ale zaraz trzeba się ruszyć i posprzątać

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:37   #5001
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Powiem ze swojego punktu widzenia Obecne hula jest moim drugim. Tamto przez przypadek tż połamał Miałam je długo-było zwykłe, 90 cm średnicy, kupione w sklepie sportowym za 5 pln. Teraz mam takie same. Lekkie, bez wypustek i innych masochistycznych zabawek I powiem Ci, że jak jednego roku kręciłam przez dobry miesiąc po godzinie to były takie efekty, że głowa mała Te z wypustkami podobno siniaczy bardzo, ale nie powiem bo tylko czytałam o tym na forum. Poza tym jak zachce Ci się mieć ciężkiego, kupujesz ryż, wsypujesz i masz całkiem nową zabawkę
Cytat:
Napisane przez doriiiis Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o koło hula hop ja mam takie już pisałam wcześniej o tym , właśnie takie z wypustkami i faktycznie na początku masakra a teraz to czysta przyjemność ale pierwszy tydzień to podchodzi pod tortury ale wydaje mi się że efekt jest tyle ze ja kręcę już półtora roku codziennie. Jak coś to pytaj
No właśnie moja kolezanka ma takie z wypustkami i mówi, że na początku musiała się uzbrajać w 2 swetry, bo siniaki miała
Zastanawiam sie tylko czy w porównaniu z tym zwykłym (które jakoś do mnie bardziej przemawia ) to z wypustkami przynosi szybsze efekty? Czy to tylko taki chwyt marketingowy
Stary 2010-12-28, 10:38   #5002
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry SPD!
Kończę kawę i wracam do roboty.. W czw i pt będę dłużej w pracy Ale mam nadzieję, że sobie później odbiję
Cytat:
Dziewczyny chciałam Wam się pochwalić, że teściowa kupiła nam w prezencie łóżko jest duże, białe i baaardzo wygodne bardzo sie cieszę
No to się postarała

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Haniula, dostaliśmy białego Dolce Gusto Piccolo - model KP1002 - taki, jak poniżej na zdjęciu (pingwinek ) .
Mniamciu Marzę o ekspresie

A my dostaliśmy od teściów TV Od mojego taty dvd a od mojej mamy żelazko Miałam kupować a tu taki prezent

Cytat:
Też Wam wizaż nawala?
Taaaa, wczoraj cudem udało mi się napisać jednego posta

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
W czwartek TŻ kupi mi wagę łazienkową w biedronce także wkońcu prawda wyjdzie na jaw. Mam nadzieję, że aż tak bardzo się nie przestraszę choć wszystko jest możliwe
Ja się u mamy ważyłam ostatnio

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Wiadomo musze robic wszystko dla dobra dziecka, ale gdy ludzi łączy tylko dziecko to nie ma to sensu. Ja też chce być szczęśliwa i może jeszcze będe miała na to szanse.
Wow, takiego zdrowego podejścia dawno nie słyszałam Przecież jak ludzi łączy tylko dziecko to ono samo też cierpi...
Trzymam kciuki, że wszystko się ułoży jak najlepiej dla Ciebie i dzidzi
Cytat:
Teraz będę musiała iść je powiesić, a nie chce mi się na dwór wyłazić brrr (nie żebym była taka inteligentna i wieszała pranie w zimie na dworze, po prostu muszę iść z nim do mamy bo u nas w bloku nie ma suszarni )
U mnie też nie ma suszarni ale ja wieszam w domu na suszarce. Innego wyjścia nie mam.

Z m i e n i ł a m swoje życie!

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2010-12-28 o 10:40
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:38   #5003
Paulunia8713
Zadomowienie

Witam

Miałam dzisiaj wcześnie wstać bo liczniki spisują a co do czego obudziła mnie Julia o 9.55 I teraz nie wiem czy ktoś był czy nie...

Effie mam nadzieję, że wszystko się ułożyBez względu na wszystko masz prawo być szczęsliwa i tego Ci życzę

Lecę teraz trochę ogarnąć i małej gruszkę dać
Stary 2010-12-28, 10:44   #5004
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
U mnie też nie ma suszarni ale ja wieszam w domu na suszarce. Innego wyjścia nie mam.
ja też

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:49   #5005
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Nie dziwię Ci się.
Przez to że ja jestem kierowcą to w nocy budziłam się ze 3 razy a do tego rano tak mnie bolał żołądek że głowa mała. Wszystko z nerwów, bo nie lubię w śniegu jeździć. A już wczoraj były ładne czarne drogi. Zawsze musi być coś.

Myslę, że pomału pomału zajedziecie.
Oby mało idiotów na drodze Was mijało i wszystko pójdzie dobrze.
Oby tak było !

Cytat:
No właśnie moja kolezanka ma takie z wypustkami i mówi, że na początku musiała się uzbrajać w 2 swetry, bo siniaki miała
Zastanawiam sie tylko czy w porównaniu z tym zwykłym (które jakoś do mnie bardziej przemawia ) to z wypustkami przynosi szybsze efekty? Czy to tylko taki chwyt marketingowy
Ja jakoś też nie jestem do nich bardzo pozytywnie nastawiona, ale to pewnie ze względu na cenę. Ja od zawsze używam zwykłego i jak jest się regularnym to efekty są super

Wczoraj sobie zakupiłam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1381878144
http://allegro.pl/show_item.php?item=1381877546

Wszystko przez Osiaka Ale dawno nic sobie nie kupiłam, szczególnie bluzki, a cena zachęcała to wzięłam. Zresztą, zarobiłam to sobie mogę pozwolić

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2010-12-28 o 10:53
Stary 2010-12-28, 11:03   #5006
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa ale pociesznie wyglądasz na tym pierwszym zdjęciu coś na zasadzie: "dostałam młotek żeby sobie prezenty z głowy wybić"

Cytat:
Oj, kiepsko ułożony ten Twój TŻ. Ze mną by to nie przeszło, pokazałabym mu.

Wyję!

Cytat:

Ija śliczny masz teraz kolor Taki rudy blond, podobają mi się takie włoski
Nie mam teraz takiego.
To było z dwa lata temu, nawet więcej jak po farbowaniu na ciemny brąz zapragnęło mi się wrócić do mojego naturalnego.
Aktualnie jestem rudo-brązowa.

A ja siedzę w domu! I idę do lekarza na 15!
To co się ze mną w nocy działo to po prostu jakaś masakra była. Nawet TŻ się przezemnie nie wyspał, bo picie przynosił i w plecy pukał, kochany. Przykro mi bo na 5 dzisiaj musiał iść i pewnie teraz umiera z niewyspania.
Gorączka 38,6 mnie dopadła, fatalny ból gardła, kaszel i duszności. Rano to myślałam, że płuca wypluję.
Teraz w sumie jest dużo lepiej - nie wiem, może to jednorazowy atak, ale postanowiłam to sprawdzić. Zwłaszcza, że w firmie jest bardzoooo zimno (jak zwykle) i obawiam się że siedzenie tam podziębioną przyniosło by fatalne efekty.

Ciekawe co mi lekarka powie.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:08   #5007
ijaa
Zakorzenienie

Ktoś pytał o hula-hop. Ja mam takie z kulkami.
Powiem tak: daje czadu. Miałam kiedyś normalne więc mam porównanie. Co prawda tamto obciążałam (solą) żeby siła nacisku była większa, więc też sobie radziło, ale to które mam teraz jest na pewno lepsze.
Kręcenie na gołe ciało graniczy z cudem, bo mocno masuje.
Swoją drogą zmieniłam to stare po tym jak mi się rozłączyło podczas kręcenia i miałam sól WSZĘDZIE!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1733131.jpg (19,3 KB, 16 załadowań)

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:21   #5008
anoola
Zadomowienie

Cytat:
No ja całe szczęście moge zanieść do mamy, zaledwie przez ulicę więc można przeżyć W domu się boję wieszać, bo mamy piec a nie centralne więc dopóki by się nie rozpaliło to pranie zdążyło by zatęchnąć i do tego jestem dość silnie uczulona na pleśnie więc bardzo pilnuję tego żeby nie było wilgoci w domu. To stare budownictwo i grzyb by był że aż...
Pomijam fakt, że mieszkanie mamy tak małe, że chyba nawet nie miałabym gdzie suszarki rozstawić

Cytat:
Ja jakoś też nie jestem do nich bardzo pozytywnie nastawiona, ale to pewnie ze względu na cenę. Ja od zawsze używam zwykłego i jak jest się regularnym to efekty są super

Wczoraj sobie zakupiłam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1381878144
http://allegro.pl/show_item.php?item=1381877546

Wszystko przez Osiaka Ale dawno nic sobie nie kupiłam, szczególnie bluzki, a cena zachęcała to wzięłam. Zresztą, zarobiłam to sobie mogę pozwolić
No i chyba właśnie ta regularność jest najważniejsza A już to widzę jak długo bym kręciła jakby mi coś siniory nabijało. Pewnie ze 3 dni i kółko poszłoby w kąt Nie ma co, kupuję normalne

Cytat:
Nie mam teraz takiego.
To było z dwa lata temu, nawet więcej jak po farbowaniu na ciemny brąz zapragnęło mi się wrócić do mojego naturalnego.
Aktualnie jestem rudo-brązowa.

A ja siedzę w domu! I idę do lekarza na 15!
To co się ze mną w nocy działo to po prostu jakaś masakra była. Nawet TŻ się przezemnie nie wyspał, bo picie przynosił i w plecy pukał, kochany. Przykro mi bo na 5 dzisiaj musiał iść i pewnie teraz umiera z niewyspania.
Gorączka 38,6 mnie dopadła, fatalny ból gardła, kaszel i duszności. Rano to myślałam, że płuca wypluję.
Teraz w sumie jest dużo lepiej - nie wiem, może to jednorazowy atak, ale postanowiłam to sprawdzić. Zwłaszcza, że w firmie jest bardzoooo zimno (jak zwykle) i obawiam się że siedzenie tam podziębioną przyniosło by fatalne efekty.

Ciekawe co mi lekarka powie.
o kurcze, mam nadzieję, że to jednak nic poważnego

Aaa czyli masz porównanie co do kółek Mów tu jak na spowiedzi. To z wypustkami daje na prawdę lepsze efekty? Czy tylko brzuch bardziej boli?
Stary 2010-12-28, 11:21   #5009
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Daj znać jakz jakością jak przyjdą

Ja dostałam trochę kasy na urodziny Właściwie to dużo Zamierzam zrobić sobie mega porządne zakupy

Ija, nawet jak to był jednorazowy atak to nie bagatelizuj, sprawdź co jest grane

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:24   #5010
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
[FONT=Book Antiqua][COLOR=darkslategray]Daj znać jakz jakością jak przyjdą [/
Też jestem ciekawa. Myśle, że jutro, najpóźniej pojutrze paczka powinna być, bo kurierem Zdam szczegółową relację
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości