|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
Patrycja więcej luzu. Spotkaliście się raptem kilka razy, w sumie to nawet jeszcze nie związek. Ale jeśli Ty mu już takie fochy stroisz to nie obraź się ale to go rzeczywiście zniechęci. Każdy ma swoje życie i nie lubi być ciągle kontrolowany. Może miał jakieś ważne sprawy i nie chciał mówić przez telefon. Trochę wyrozumiałości proponuję |
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Moj tata ma zapalenie pluc
A co do Lukasz to dalam sobie spokoj jak sie odezwie to dobrze,ale wapie po moich tekstach ale ok musze jakos z tym zyc
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2010-12-28 o 15:39 |
|
|
|
|
#1293 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówka dla taty Cytat:
![]() czy taka szcześciara hehe pierwszy raz w zyciu coś wygrałam, w ilu bym ni brała udział konkursach nigdy nic a teraz znów jest do testowania z nivea można próbować ja teraz będę brała udział w każdym konkursie itp bo warto ![]() Cytat:
nastepne testowanie jest tu https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...wa-skutecznosc wystarczy wypełnić ankiete ![]() Cytat:
dziękuje w takim razie i TŻ ciesze się jak dziecko z tego konkursu, ale cokolwiek by to nie było udało mi się wygrać chociaż raz ![]() a jak tam, Filipek?
|
|||||
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś się umówiłam z dziewczynami wieczorem na ploty gdzieś idziemy na jakies piwo czy coś przyjechały wszytskie do domu teraz to trzeba się spotkac
kurde wiecie nie wiem co zrobić z sylwiem nie mam żadnych planów tylko miałam jechać z koleżanką do olsztyna tam w akademiku mają impreze i mnie namawia, że to lepsze od siedzenia w domu tylko, że szczerze mówiąc nie chce mi się musiałabym już z nią jechać w czwartek i wrócić dopiero w niedziele ( a to 3,5 godz w jedną strone) bo inaczej autobusy nie jeżdża troche kasy tez pojdzie, nie wiem zabardzo, niby jestem młoda to się bawić, ale chyba jakoś bym nie rozpaczała nawet jakbym została w domu przed tv ![]() Kaś a gdzie Ty się wybierasz do czego odliczasz w podpisie?
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-12-28 o 16:12 |
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na testowanie się wpisałam |
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pozostają mi cieple skarpety które dostałam od mikołaja ![]() to trzymam kciuki za testowanie może się nam uda
|
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ide na silownie jak bede zyla to wejde ,ale watpie bo Oliwka chce jeszcze isc do Plazy
Wiec jak by co zycze wam milego wieczoru ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Monia fajne muszą być te butki..ale tyle za buty to by mi było żal dać...
a co tam jeszcze u Ciebie ciekawego słychać..?Kropelka miłego wieczorku ![]() a Filipek jest prze słodki ciągle by tylko dawał buziaki i się tulił![]() Agatka czyli nie bedziesz spędzać sylwestra z M..? to jakie masz plany? oj tam palniesz głupotę pewnie przy tym jesteś taka słodka, że każdy facet i tak odpływa.. ![]() ![]() Patrycja zdrówka dla taty Ja sama w domku jestem bo Tż na nocki chodzi i znów nie mogę spać..wrrr jak ja nie lubię być sama w nocy..może któaś wpadnie na kakałko?
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
To moze posiedzisz ze mną?
![]() A Agatka spędzi sylwestra z wizazem i Polsatem z tego co mówiła
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
Ja mage wpasc bo nie moge usnac
Mala spi ,a ja na internecie siedze i sie nudze
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tusz widziałam ostatnio w rossmanie i był za 63zł chociaż na kosmetyki to mi nigdy nie szkoda ![]() haha takie buziaki sa na pewno najsłodsze ![]() ja mam ochote na kakao o strasznie a oczywiscie jeszcze nie śpie bo u mnie ostatnio godizna po 1 spac to norma
|
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Heh ja poluję na tusz mój kochany z max factora(tenb co teraz w aniolkowym konkursie tez byl) i chyba jak stypendium dostane to rad nie rad bede musiala zamowic na all bo najtaniej. A nie mam aktualnie na wyrzucenie ok 50-60zł. Jutro w aptece zostawie 40, wystarczy.
ps. a wogole to marzy mi sie powrót do diora ale nie stac mnie:/ Ja chcę bogatego męża Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-12-29 o 00:45 |
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
a nie przyszło mi do głowy all sprawdziłam i ten tusz max factora co wygrałam ok 40zł z przesyłką
no to super, ale najpierw bede testować
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa bo sa dwa. To ja uwielbiam ten Lash Extension
Szczoteczka cud miód malina I na all mozna już za 30zł miec więc chyba pora pogadac z mamusią o dofinansowaniu
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
Pati, samą sobą na pewno nikogo nie odpychasz, no proszę Cię.
Ale wyluzuj, nie bierz wszystkiego tak poważnie i do siebie bo zwariujesz.![]() Jak tam lasencje? ![]() Mnie coś słuchajcie ucho boli jak otwieram szerzej szczenę. I nie wiem, co to, bo gdyby to było zapalenie, to by mnie bolało cały czas.Dziękuję Wam za rady z tą książką, mój bejbe był zachwycony, w ogóle nie wiedział, że jest taka książka, nie spodziewał się no i w ogóle pełnia szczęścia.
|
|
|
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry. Jezu jak mi sie spać chce
Mąż mnie nocami napastuje ( w dzień też ) i taka jakaś nie dospana chodzę.Cytat:
A co u mnie??? Staranka o drugiego bobaska Ten okres u dzieci z całowanie i tuleniem jest boski. Moja na szczęście jeszcze jest takim przytulakiem. W nocy nie raz nawet przyjdzie tylko po to by buzi dać No i "kocham Cię", " jesteś najwspanialszą mamusią na świecie" - coś pięknego Cytat:
Super że prezencik się podobał |
||
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Monia naprawdę...?
nie wiem może mi się też kiedyś odwidzi..jak Filipek będzie troszeczkę starszy ale narazie nie chce znów przechodzić tego samego..![]() ![]() ale okres staranek..hmm coś pięknego ![]() o Wy drańciuchy!! to Wy nie spicie i się nic nie odzywałyście...? musiałam pić sama kakałko ![]() Kropelka ja na allegro zamówiłam tylko raz tusz..i byłam bardzo niezadowolona.. Kaś ahaa zapomniałam a na polsacie ma być doda..ja tego nie rozumiem nie ma żadnych nowych piosenek a zapraszaja ja i jeszcze tyle kasy ona bierze za występ..porażka..no ale z czegoś dodzia musi żyć..Kinia noo to super, że prezencik się podobał Tż a Ty co dostałaś bo się Nam nie pochwaliłaś
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia dla mnie ogólnie to wszystkie te sylwestry są porażką ale cóż. chyba ze sciagne troche filmow i bede ogladac albo pojde spac.
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- A i Kropelko pytałaś do czego odliczam,zobczyłam to w nocy dopiero i jakos tak nie odpisałam. Jadę w świat piekny i nieznany a dokładniej szczecin i okolice. Taki wyjazd feryjny malutki Jak mi sie spodoba, to zostanę na stałeEdytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-12-29 o 11:24 |
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z M. nie spędzę bo nie robi u siebie bo frekwencja za mała-jak to powiedział jeju laski mój najdroższy tusz kosztował jakies 36 zł i okazął sie niewypałem a widze że Wy rozmawiacie o jakims za 60 zł rany to dla mnie majątek i tez potrzebuje bogatego męża no wiecie co zdenerwowałam się wczoraj! patrzę na facebooku a tam dwie moje kolezanki z gr rozpaczają że juz uczyc się trzeba na ćw które bedą za 2 tyg i na koło które bedzie dopiero 20go stycznia ale litości
|
|
|
#1310 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego momentami odzywa się we mnie instynkt macierzyński i chęć posiadania dzidziusia. Nawet mnie nie strasz. ![]() Cytat:
Jest śliczny, a prezent jest aluzją, bo ja gram na bębnach. I ma siedzieć i pilnować czy gram, hehe.
|
||
|
|
|
|
#1311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie wiem co się mówi trzymam kciuki? no żeby się udało to zostaniemy ciociami ![]() mm jakie to musi być cudowne słyszec t od takiego Malucha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na takie za 60zł to i mnie nie stać chociaz czasem się "kusze" na coś lepszego bo jednak kosmtyki to coś czemu nie umiem się długo opierać ![]() a ja dziś założyłam facebook i narazie ogarniam pomału o co chodzi jak coś moge zaprosić do znajomych
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-12-29 o 17:26 |
||||
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
ooo wysyłam Ci juz pw
![]() ja się zastanawiam jak na nowej tablicy po zmianie profilu na "nowy profil" napisac koleżance zyczenia
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
napisze jej smsa
![]() a bo pozmieniali i nie wiem co i jak ![]() no nic uciekam na rower dalej spalac poświateczny tłuszczyk
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziolchy
![]() Jak tam u was humorek ?? Bo u mnie beznadzieja .Chodze caly dzien naburmuszona ,zla i nie wiem co ja chce od zycia .Lukasz wcale sie nie odzywa ,byly zapomnial o malej istnieniu .Tylko isasc i plakac ;( A co do tuszu to dostalam na mikolaja (spoznionego bo dopiero w Polsce) Tusz Bonjour ,ale jak zobaczylam cene w Rosmannie to troche glowa bolala bo 76 zl ,ja bym takiego sobie nigdy nie kupila bo za drogi jak dla mnie.Zarabiam ale za drogo jak dla mnie.
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój piesek został uśpiony.
Męczył się strasznie, już nie miał życia w oczach, ale tak mi go szkoda...
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem jak to jest
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kinia
mój piesek miał takie same objawy jak Twój i też musieliśmy go uśpić..teraz czeka Nas uśpienie mojego psiura którego dostałam od znajomych na 18stkę od jakiegoś roku może trochę więcej nawet się nie da go pogłaskać bo zaczyna warczeć..i do ego ugryzł moją mamę..w ręke..no ale jego już mi nie będzie szkoda.. Patrycja..może masz jakiś gorszy czas teraz ale napewno wszysko się jakoś ułoży i jeszcze będziesz szczęśliwa. zobaczysz.. Agatka no co się dziwisz dziewczyny chca się pouczyć- ja za 3 tyg mam 2 kolokwia i od jutra zaczynam się uczyć..!! i proszę się nie śmiać ![]() ![]() Kasia a kogo tam masz w tym Poznaniu, że planujesz tam zostać..? a co ze studiami? i w ogólę? ![]() Kropelka no właśnie te tusze z all są jakiś dupiaste ...nie wiem może ja tylko na taki natrafiłam..i miałam takie 'szczęście' ![]() a co do fb to ja też założyłam ostatnio, ale po tygodniu usunełam bo nie widziałam w nim nic fajnego..nie wiem może się starzeje...
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
W szczecinie mam przyjaciółkę. Z tym zostaniem na stałe to żartowałam ale jakby tam była praca dla mnie po licencjacie to kto wie... Może bym się skusiła. Narazie jadę na rozpoznanie terenu
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
Tata dobrze sie czuje tylko musze zostac do nastepnego tygodnia w Polsce bo no zostaje prawdopodobnie w szpitalu do piatku ,a mala nie chce slyszec o wyjezdzie
chyba podmienili mi dziecko bo jak wyjezdzalysmy z londynu to mowiala ze chce zostac tylko ze mna ,a tu takie zmiany ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Z tym Lukaszem facie bylo ,ale chyba sie skonczylo 
co prawda ostatnio rzadko bywam na wizażu, ale jak byłam to też Ci klikałam 
tzn mój Tż bo siedział na kompie i powiedziałam mu że musi klikać bo to bardzo ważne

Mąż mnie nocami napastuje ( w dzień też
) i taka jakaś nie dospana chodzę.
nie ma żadnych nowych piosenek a zapraszaja ja i jeszcze tyle kasy ona bierze za występ..porażka..no ale z czegoś dodzia musi żyć..
rany to dla mnie majątek i tez potrzebuje bogatego męża
wiem jak to jest