My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 15:04   #1291
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Patrycja życzę zdrowia tatusiowi. A co do facetów: moze ten Łukasz naprawde ma cos waznego i nie moze gadac. A ty mu od razu wyjechałaś jakbyscie byli para ze " dlaczego nie napisales mi ze to koniec miedzy nami bo tam cos nas laczylo.". Z tego co ja się orientuje to w związku nie byliście więc on nie ma obowiazku Ci sie spowiadać. Ba, nawet bedac w zwiazku ma sie wlasne zycie. Troche luzu dziewczyno, mniej parcia na posiadanie partnera.
Kaś zgadzam się w 100%
Patrycja więcej luzu. Spotkaliście się raptem kilka razy, w sumie to nawet jeszcze nie związek. Ale jeśli Ty mu już takie fochy stroisz to nie obraź się ale to go rzeczywiście zniechęci. Każdy ma swoje życie i nie lubi być ciągle kontrolowany. Może miał jakieś ważne sprawy i nie chciał mówić przez telefon. Trochę wyrozumiałości proponuję
Stary 2010-12-28, 15:38   #1292
Patrycja183
Zadomowienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Moj tata ma zapalenie pluc
A co do Lukasz to dalam sobie spokoj jak sie odezwie to dobrze,ale wapie po moich tekstach ale ok musze jakos z tym zyc

Edytowane przez Patrycja183
Czas edycji: 2010-12-28 o 15:39
Patrycja183 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-28, 16:01   #1293
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Kropelka gratuluję
My też wczoraj poszaleliśmy i kupilismy sobie buty The North Face W końcu moje stópki nie będą marzły bo do -20 stopni będę miała ciepełko
Kochana a co to za buty i ile takie cuda kosztują?? o matko jakby mi się takie przydały mi ciągle stopy marzną ciągle mi zimno

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Co ja mam w sobie ze facetow odpycham ? Z tym Lukaszem facie bylo ,ale chyba sie skonczylo , a bylo tak cudownie.Po prostu przed wczoraj przestal sie odzywac a jak wczoraj rano chcialam zadzwonic to nie odebral tylko napisal mi sms ze pozniej mi wszystko wytlumaczy, tylko kiedy ?wczoraj takie teksty mu napisalam ze dlaczego nie napisales mi ze to koniec miedzy nami bo tam cos nas laczylo.W Polsce zostaje na dluzej bo moj tata jest w szpitalu
Ja nie wiem co sie ze mna dzieje cos jest nie tak
Czy to takie trudne ze chce normalnie zyc i byc szczesliwa
Wszystko na nic
Ide dzisiaj sie odstresowac na silownie ,moze mi cos to pomoze
Patrycja tak jak pisały dziewczyny zgadzam się w 100% spokojniej zbyt krótko się znacie, żeby odrazu takie poważne wyrzuty robić, niech facet też się postara inaczej gdy będziesz naciskać poczuje się "osaczony" i ucieknie, dajcie sobie czas jeśli ma coś być będzie, ale nic na siłe i odrazu tak poważnie zresztą ja Cie doskonale rozumiem każdy chce być szczęśliwy zakochany itd mysle, że na to musi przyjsc pora
zdrówka dla taty

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wróciłam do was
chciałam się pochwalić, że w tym roku spędziłam swoje najlepsze jak do tej pory święta, najlepsze bo z Tż przyjechał do mnie 25 grudnia, ale niestety już wczoraj wieczorem musiałam odprowadzić go na dworzec

Marta, gratuluję szczęściara z Ciebie, za jednym zamachem dwie nagrody, fiu fiu co prawda ostatnio rzadko bywam na wizażu, ale jak byłam to też Ci klikałam
ja czasami próbuję brać udział w jakiś konkursach ale coś szczęścia nie mam
o jak super, że udało Wam się spędzić Święta razem
czy taka szcześciara hehe pierwszy raz w zyciu coś wygrałam, w ilu bym ni brała udział konkursach nigdy nic a teraz znów jest do testowania z nivea można próbować ja teraz będę brała udział w każdym konkursie itp bo warto

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
widziałam wlaśnie w rankingu że wygrałas tusz więc gratulacje a wogóle co to za tusz jest??
kurde i jeszcze będziesz testować ja się kiedys zgłosiłam do testowania tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ne.html&next=1 ale mnie nie wybrali
tusz wygrałam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...grubiajacy.htm
nastepne testowanie jest tu https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...wa-skutecznosc wystarczy wypełnić ankiete

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Kropelka my z Tż kilkaliśmy w wigilię tzn mój Tż bo siedział na kompie i powiedziałam mu że musi klikać bo to bardzo ważne cieszę się i gartuluję
o rany Natalcia dziękuje w takim razie i TŻ
ciesze się jak dziecko z tego konkursu, ale cokolwiek by to nie było udało mi się wygrać chociaż raz
a jak tam, Filipek?
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-28, 16:03   #1294
kropelkaa
Zakorzenienie

ja dziś się umówiłam z dziewczynami wieczorem na ploty gdzieś idziemy na jakies piwo czy coś przyjechały wszytskie do domu teraz to trzeba się spotkac
kurde wiecie nie wiem co zrobić z sylwiem nie mam żadnych planów tylko miałam jechać z koleżanką do olsztyna tam w akademiku mają impreze i mnie namawia, że to lepsze od siedzenia w domu tylko, że szczerze mówiąc nie chce mi się musiałabym już z nią jechać w czwartek i wrócić dopiero w niedziele ( a to 3,5 godz w jedną strone) bo inaczej autobusy nie jeżdża troche kasy tez pojdzie, nie wiem zabardzo, niby jestem młoda to się bawić, ale chyba jakoś bym nie rozpaczała nawet jakbym została w domu przed tv

Kaś a gdzie Ty się wybierasz do czego odliczasz w podpisie?

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-12-28 o 16:12
Stary 2010-12-28, 16:20   #1295
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
Kochana a co to za buty i ile takie cuda kosztują?? o matko jakby mi się takie przydały mi ciągle stopy marzną ciągle mi zimno

nastepne testowanie jest tu https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...wa-skutecznosc wystarczy wypełnić ankiete
Buty za***iste Dziś poszłam w nich do pracy i mimo że czekałąm na tatę 15 minut na mrozie to w stópki było cieplutko. A buty firmy The North Face takie za kostkę. Wpisz na all to są podobne, ale naszych fasonów nie ma. Ja mam jasne, a małż czarne. Jedynym ich mankamentem jest cena, bo za dwie pary prawie 1000zł zapłaciliśmy, ale warto. Pauli za rok też takie kupimy, bo na razie ma za małą nóżkę a robią od numeru 28.
Na testowanie się wpisałam Bo ja też biedny żuczek nigdy nic nie wygrałam, ani nie dostałam.
Stary 2010-12-28, 16:26   #1296
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Buty za***iste Dziś poszłam w nich do pracy i mimo że czekałąm na tatę 15 minut na mrozie to w stópki było cieplutko. A buty firmy The North Face takie za kostkę. Wpisz na all to są podobne, ale naszych fasonów nie ma. Ja mam jasne, a małż czarne. Jedynym ich mankamentem jest cena, bo za dwie pary prawie 1000zł zapłaciliśmy, ale warto. Pauli za rok też takie kupimy, bo na razie ma za małą nóżkę a robią od numeru 28.
Na testowanie się wpisałam Bo ja też biedny żuczek nigdy nic nie wygrałam, ani nie dostałam.
oj niestety nie na moją kieszeń chyba pozostają mi cieple skarpety które dostałam od mikołaja
to trzymam kciuki za testowanie może się nam uda
Stary 2010-12-28, 16:35   #1297
Patrycja183
Zadomowienie

Dziewczyny ide na silownie jak bede zyla to wejde ,ale watpie bo Oliwka chce jeszcze isc do Plazy
Wiec jak by co zycze wam milego wieczoru

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Mnie na takie buty tez nie stac ... Ja tez zapisalam sie na to testowanie bo nigdy nic nie wygralam .
Stary 2010-12-29, 00:01   #1298
Legionistka23
Zakorzenienie

Monia fajne muszą być te butki..ale tyle za buty to by mi było żal dać... a co tam jeszcze u Ciebie ciekawego słychać..?

Kropelka miłego wieczorku ja bym jechała na tego sylwestra może poznasz kogoś ciekawegowidziała m ten tusz na KWC fajny musi być jak już go dostaniesz to Nam napiszesz oczywiście jak się spisuje a Filipek jest prze słodki ciągle by tylko dawał buziaki i się tulił więc łapię każdego buziaka nawet takiego z takiej oślinionej buźki bo wiem, że długo to nie potrwa

Agatka czyli nie bedziesz spędzać sylwestra z M..? to jakie masz plany?
oj tam palniesz głupotę pewnie przy tym jesteś taka słodka, że każdy facet i tak odpływa..

Patrycja zdrówka dla taty

Ja sama w domku jestem bo Tż na nocki chodzi i znów nie mogę spać..wrrr jak ja nie lubię być sama w nocy..może któaś wpadnie na kakałko?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 00:04   #1299
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

To moze posiedzisz ze mną?
A Agatka spędzi sylwestra z wizazem i Polsatem z tego co mówiła

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 00:14   #1300
Patrycja183
Zadomowienie

Ja mage wpasc bo nie moge usnac Mala spi ,a ja na internecie siedze i sie nudze
Stary 2010-12-29, 00:33   #1301
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kropelka miłego wieczorku ja bym jechała na tego sylwestra może poznasz kogoś ciekawegowidziała m ten tusz na KWC fajny musi być jak już go dostaniesz to Nam napiszesz oczywiście jak się spisuje a Filipek jest prze słodki ciągle by tylko dawał buziaki i się tulił więc łapię każdego buziaka nawet takiego z takiej oślinionej buźki bo wiem, że długo to nie potrwa

Ja sama w domku jestem bo Tż na nocki chodzi i znów nie mogę spać..wrrr jak ja nie lubię być sama w nocy..może któaś wpadnie na kakałko?
a fajnie było z dziewczynami się dawno nie wiedziałam a chyba na takie ploty wszystkie to się zebrać już strasznie dawno nie mogłyśmy
a tusz widziałam ostatnio w rossmanie i był za 63zł kurde gorzej jak mi się spodoba a ja taka biedna studentka chociaż na kosmetyki to mi nigdy nie szkoda
haha takie buziaki sa na pewno najsłodsze
ja mam ochote na kakao o strasznie a oczywiscie jeszcze nie śpie bo u mnie ostatnio godizna po 1 spac to norma
Stary 2010-12-29, 00:37   #1302
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Heh ja poluję na tusz mój kochany z max factora(tenb co teraz w aniolkowym konkursie tez byl) i chyba jak stypendium dostane to rad nie rad bede musiala zamowic na all bo najtaniej. A nie mam aktualnie na wyrzucenie ok 50-60zł. Jutro w aptece zostawie 40, wystarczy.
ps. a wogole to marzy mi sie powrót do diora ale nie stac mnie:/ Ja chcę bogatego męża

Edytowane przez nietypowynick
Czas edycji: 2010-12-29 o 00:45
Stary 2010-12-29, 00:47   #1303
kropelkaa
Zakorzenienie

a nie przyszło mi do głowy all sprawdziłam i ten tusz max factora co wygrałam ok 40zł z przesyłką no to super, ale najpierw bede testować
Stary 2010-12-29, 00:55   #1304
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Aaa bo sa dwa. To ja uwielbiam ten Lash Extension Szczoteczka cud miód malina I na all mozna już za 30zł miec więc chyba pora pogadac z mamusią o dofinansowaniu

Stary 2010-12-29, 03:32   #1305
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Pati, samą sobą na pewno nikogo nie odpychasz, no proszę Cię. Ale wyluzuj, nie bierz wszystkiego tak poważnie i do siebie bo zwariujesz.

Jak tam lasencje?

Mnie coś słuchajcie ucho boli jak otwieram szerzej szczenę. I nie wiem, co to, bo gdyby to było zapalenie, to by mnie bolało cały czas.

Dziękuję Wam za rady z tą książką, mój bejbe był zachwycony, w ogóle nie wiedział, że jest taka książka, nie spodziewał się no i w ogóle pełnia szczęścia.
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 10:28   #1306
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry. Jezu jak mi sie spać chce Mąż mnie nocami napastuje ( w dzień też ) i taka jakaś nie dospana chodzę.
Cytat:
Monia fajne muszą być te butki..ale tyle za buty to by mi było żal dać... a co tam jeszcze u Ciebie ciekawego słychać..?

Mi też trochę było żal, ale teraz jestem zadowolona że je kupiliśmy. W nóżki cieplutko na maksa.
A co u mnie??? Staranka o drugiego bobaska
Ten okres u dzieci z całowanie i tuleniem jest boski. Moja na szczęście jeszcze jest takim przytulakiem. W nocy nie raz nawet przyjdzie tylko po to by buzi dać No i "kocham Cię", " jesteś najwspanialszą mamusią na świecie" - coś pięknego
Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
Jak tam lasencje?

Mnie coś słuchajcie ucho boli jak otwieram szerzej szczenę. I nie wiem, co to, bo gdyby to było zapalenie, to by mnie bolało cały czas.

Dziękuję Wam za rady z tą książką, mój bejbe był zachwycony, w ogóle nie wiedział, że jest taka książka, nie spodziewał się no i w ogóle pełnia szczęścia.
Mojego brata też tak kiedys bolało i jak otworzył szerzej to mu szczęka z zawiasów wypadła
Super że prezencik się podobał
Stary 2010-12-29, 11:04   #1307
Legionistka23
Zakorzenienie

Monia naprawdę...? podziwiam... nie wiem może mi się też kiedyś odwidzi..jak Filipek będzie troszeczkę starszy ale narazie nie chce znów przechodzić tego samego.. jak sobie pomyśle..o tym wszytkim to mi się odechciewa..
ale okres staranek..hmm coś pięknego

o Wy drańciuchy!! to Wy nie spicie i się nic nie odzywałyście...? musiałam pić sama kakałko

Kropelka ja na allegro zamówiłam tylko raz tusz..i byłam bardzo niezadowolona.. niby pisało, że ważny jest do 2011 ale po 2 tygodniach mi wysechł..a jak kupuję w rossmanie to taki sam tusz mam przez 3 miesiące..

Kaś ahaa zapomniałam a na polsacie ma być doda..ja tego nie rozumiem nie ma żadnych nowych piosenek a zapraszaja ja i jeszcze tyle kasy ona bierze za występ..porażka..no ale z czegoś dodzia musi żyć..

Kinia noo to super, że prezencik się podobał Tż a Ty co dostałaś bo się Nam nie pochwaliłaś

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-12-29, 11:23   #1308
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Natalia dla mnie ogólnie to wszystkie te sylwestry są porażką ale cóż. chyba ze sciagne troche filmow i bede ogladac albo pojde spac.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

A i Kropelko pytałaś do czego odliczam,zobczyłam to w nocy dopiero i jakos tak nie odpisałam. Jadę w świat piekny i nieznany a dokładniej szczecin i okolice. Taki wyjazd feryjny malutki Jak mi sie spodoba, to zostanę na stałe

Edytowane przez nietypowynick
Czas edycji: 2010-12-29 o 11:24
Stary 2010-12-29, 16:50   #1309
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
To moze posiedzisz ze mną?
A Agatka spędzi sylwestra z wizazem i Polsatem z tego co mówiła
z wizazem tak, ale bleee nie z polsatem, dwójką czy jedynka itp itd....wszedzie to samo, te same gwiazdy co rok i śpiewające te same piosenki bleee...chyba że zerkne jak kto jest ubrany

z M. nie spędzę bo nie robi u siebie bo frekwencja za mała-jak to powiedział

jeju laski mój najdroższy tusz kosztował jakies 36 zł i okazął sie niewypałem a widze że Wy rozmawiacie o jakims za 60 zł rany to dla mnie majątek i tez potrzebuje bogatego męża

no wiecie co zdenerwowałam się wczoraj! patrzę na facebooku a tam dwie moje kolezanki z gr rozpaczają że juz uczyc się trzeba na ćw które bedą za 2 tyg i na koło które bedzie dopiero 20go stycznia i aż dziś sama troche poczytałam ale litości ledwo się święta skończyły...

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 16:56   #1310
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
Dobry. Jezu jak mi sie spać chce Mąż mnie nocami napastuje ( w dzień też ) i taka jakaś nie dospana chodzę.
Mi też trochę było żal, ale teraz jestem zadowolona że je kupiliśmy. W nóżki cieplutko na maksa.
Ten okres u dzieci z całowanie i tuleniem jest boski. Moja na szczęście jeszcze jest takim przytulakiem. W nocy nie raz nawet przyjdzie tylko po to by buzi dać No i "kocham Cię", " jesteś najwspanialszą mamusią na świecie" - coś pięknego

Mojego brata też tak kiedys bolało i jak otworzył szerzej to mu szczęka z zawiasów wypadła
Super że prezencik się podobał
Iiihaaa.

Dlatego momentami odzywa się we mnie instynkt macierzyński i chęć posiadania dzidziusia.

Nawet mnie nie strasz.

Cytat:

Kinia noo to super, że prezencik się podobał Tż a Ty co dostałaś bo się Nam nie pochwaliłaś
A mi moje bejbe dało takiego ślicznego misia-perkusistę z tej serii miśków " Just for you ". Jest śliczny, a prezent jest aluzją, bo ja gram na bębnach. I ma siedzieć i pilnować czy gram, hehe.
Stary 2010-12-29, 17:16   #1311
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ojej no to nie wiem co się mówi trzymam kciuki? no żeby się udało to zostaniemy ciociami
mm jakie to musi być cudowne słyszec t od takiego Malucha

Cytat:
Kropelka ja na allegro zamówiłam tylko raz tusz..i byłam bardzo niezadowolona.. niby pisało, że ważny jest do 2011 ale po 2 tygodniach mi wysechł..a jak kupuję w rossmanie to taki sam tusz mam przez 3 miesiące..
ja w sumie tuszu tez nigdy nie zamawiałam na all bo też chyba bym sie bała, że szybko wyschnie

Cytat:
[/COLOR]A i Kropelko pytałaś do czego odliczam,zobczyłam to w nocy dopiero i jakos tak nie odpisałam. Jadę w świat piekny i nieznany a dokładniej szczecin i okolice. Taki wyjazd feryjny malutki Jak mi sie spodoba, to zostanę na stałe
o to może się szykują poważne zmiany

Cytat:
jeju laski mój najdroższy tusz kosztował jakies 36 zł i okazął sie niewypałem a widze że Wy rozmawiacie o jakims za 60 zł rany to dla mnie majątek i tez potrzebuje bogatego męża

no wiecie co zdenerwowałam się wczoraj! patrzę na facebooku a tam dwie moje kolezanki z gr rozpaczają że juz uczyc się trzeba na ćw które bedą za 2 tyg i na koło które bedzie dopiero 20go stycznia i aż dziś sama troche poczytałam ale litości ledwo się święta skończyły...
ja to wszystkie nowe kosmetyki to najpierw kwc poczytam zanim kupie nie kupuje "w ciemno" na takie za 60zł to i mnie nie stać chociaz czasem się "kusze" na coś lepszego bo jednak kosmtyki to coś czemu nie umiem się długo opierać
a ja dziś założyłam facebook i narazie ogarniam pomału o co chodzi jak coś moge zaprosić do znajomych

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-12-29 o 17:26
Stary 2010-12-29, 17:23   #1312
ygerna
Zakorzenienie

ooo wysyłam Ci juz pw
ja się zastanawiam jak na nowej tablicy po zmianie profilu na "nowy profil" napisac koleżance zyczenia

Stary 2010-12-29, 17:45   #1313
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo wysyłam Ci juz pw
ja się zastanawiam jak na nowej tablicy po zmianie profilu na "nowy profil" napisac koleżance zyczenia
wyslalam zaproszenie
oj z tym ja nie pomoge bo ja dopiero bładze po fb
Stary 2010-12-29, 18:06   #1314
ygerna
Zakorzenienie

napisze jej smsa
a bo pozmieniali i nie wiem co i jak
no nic uciekam na rower dalej spalac poświateczny tłuszczyk

Stary 2010-12-29, 18:51   #1315
Patrycja183
Zadomowienie

Czesc dziolchy
Jak tam u was humorek ?? Bo u mnie beznadzieja .Chodze caly dzien naburmuszona ,zla i nie wiem co ja chce od zycia .Lukasz wcale sie nie odzywa ,byly zapomnial o malej istnieniu .Tylko isasc i plakac ;(

A co do tuszu to dostalam na mikolaja (spoznionego bo dopiero w Polsce) Tusz Bonjour ,ale jak zobaczylam cene w Rosmannie to troche glowa bolala bo 76 zl ,ja bym takiego sobie nigdy nie kupila bo za drogi jak dla mnie.Zarabiam ale za drogo jak dla mnie.
Stary 2010-12-29, 19:27   #1316
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Mój piesek został uśpiony. Męczył się strasznie, już nie miał życia w oczach, ale tak mi go szkoda...
Stary 2010-12-29, 19:31   #1317
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
Mój piesek został uśpiony. Męczył się strasznie, już nie miał życia w oczach, ale tak mi go szkoda...
Kinia wspolczuje Ci wiem jak to jest
Stary 2010-12-29, 21:05   #1318
Legionistka23
Zakorzenienie

oj Kinia
mój piesek miał takie same objawy jak Twój i też musieliśmy go uśpić..teraz czeka Nas uśpienie mojego psiura którego dostałam od znajomych na 18stkę od jakiegoś roku może trochę więcej nawet się nie da go pogłaskać bo zaczyna warczeć..i do ego ugryzł moją mamę..w ręke..no ale jego już mi nie będzie szkoda..

Patrycja..może masz jakiś gorszy czas teraz ale napewno wszysko się jakoś ułoży i jeszcze będziesz szczęśliwa. zobaczysz..a jak tata się czuje..?ja używam wlaśnie tego tuszu nie wiem który y masz akurat ale z tej samej firmy i jestem naprawdę zadowolona

Agatka no co się dziwisz dziewczyny chca się pouczyć- ja za 3 tyg mam 2 kolokwia i od jutra zaczynam się uczyć..!! i proszę się nie śmiać

Kasia a kogo tam masz w tym Poznaniu, że planujesz tam zostać..? a co ze studiami? i w ogólę?

Kropelka no właśnie te tusze z all są jakiś dupiaste ...nie wiem może ja tylko na taki natrafiłam..i miałam takie 'szczęście'
a co do fb to ja też założyłam ostatnio, ale po tygodniu usunełam bo nie widziałam w nim nic fajnego..nie wiem może się starzeje...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-12-29, 21:10   #1319
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

W szczecinie mam przyjaciółkę. Z tym zostaniem na stałe to żartowałam ale jakby tam była praca dla mnie po licencjacie to kto wie... Może bym się skusiła. Narazie jadę na rozpoznanie terenu

Stary 2010-12-29, 22:03   #1320
Patrycja183
Zadomowienie

Tata dobrze sie czuje tylko musze zostac do nastepnego tygodnia w Polsce bo no zostaje prawdopodobnie w szpitalu do piatku ,a mala nie chce slyszec o wyjezdzie chyba podmienili mi dziecko bo jak wyjezdzalysmy z londynu to mowiala ze chce zostac tylko ze mna ,a tu takie zmiany

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości