|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() widzę,że obydwie dorwałyśmy parę lakierów korektor oraz błyszczyk ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Ja w dzisiejszych czasach nie odważyłabym się iść na rynek na sylwester...od razu kojarzy mi się to z bandą jakiś agresorów,którzy szukają zaczpeki itp Zresztą moim zdaniem co to za przyjemność w sylwestra stać na jakimś mrozie wśród pijanego tłumu,gdzie ciągle są jakieś przepychanki,krzyki itp... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() Kupię sobie chyba sztuczne rzęsy na Sylwestra ( promocja- 50% ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- A i wygrałam na aukcji fajne spodnie, cena śmieszna 19,50 + przesyłka. Nie wiem jakim cudem, bo wczoraj ot tak w nie kliknęłam, ale moje maximum wygrało i proszę ![]() Teraz czaję się na bluzę od tego sprzedawcy, o 12.40 jutro kończy się aukcja, trzymać kciuki żeby nikt mnie nie przebił ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o ten Rynek to hmm, nie mam pojecia jak jest na takich imprezach. Nigdy nie byłam, stad pytanie.
W krk będzie fajna muza.. chętnie bym sie wybrała. No ale skoro mowicie, ze jest tak niebezpiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale u mnie to się pojawia też problem taki, że mam naprawdę białą cerę i nawet najjaśniejszy Ivory z Revlonu jest dla mnie za ciemny ![]() ![]() Odnośnie filmu - również polecam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() po raz kolejny obejrzałam własnie film Hooligans i nie mogę się nadziwić głupocie tych facetów ![]()
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było jakiejś totalnej popijawy, ale Sylwester to jednak inna impreza. W sumie butelką po szampanie czy fajerwerkiem to można dostać i przed własnym blokiem jak ma się dostać . ![]() Uważałabym tylko na kieszonkowców, bo dla nich to świetna okazja do kradzieży , szczególnie o północy, kiedy nawet obcy podchodzą składać życzenia. Poza tym jeżeli bym się wybierała to standardowo- z grupką znajomych, wtedy żaden pijany czy podejrzany typ nie będzie tak natarczywy i niebezpieczny.
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, fajne sa te pudry... Ale cena mnie powala...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzedam samochód marki VW Gwiazda - sedan, 1.9 diesel, 200 KM, niski przebieg, nie bita, solidne zderzaki, duży bagażnik, sprawne ssanie, pełna elektronika, automatyczna skrzynia biegów, idealna do szybkiej jazdy, dochodzi w 3 sekundy (do setki ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Nie ma to jak solidny Suv ![]() Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2010-12-28 o 09:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale najlepsze jest to,że jak wyjdę na słońce czy solarium to mnie bierze słońce i mogę być brązowa a zazwyczaj osoby z taką karnacją się za bardzo nie mogą opalić ,albo się opalają na różowo :P Z tym podkladem to faktycznie ciężko coś dla siebie wybrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mam podobnie jak Ty, gdy się opalę to może nie na brązowo, ale taki fajny złoto-brązowy kolorek jest ![]() Nafi, one są po prostu rewelacyjne ![]() ![]() Lecę zaraz na ciuchland ![]()
![]() |
#1240 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wychodze ciemniej(tzn jak czlowiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem blada, ale wcale mi to nie przeszkadza - obrzydza mnie sztuczna pomarańczowa opalenizna prosto z solarium
![]() Latem opalam się na ładny złoty brąz, więc nie narzekam ![]() Laski, polecam pompki - niesamowicie spinają cyce ![]() Ja robię wersję babską - nogi i biodra na kanapie, a reszta w dół siup ![]() ![]() Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2010-12-28 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
ja tez naturalnie jestem raczej blada, ale nie lubie tej bladosci, najlepiej czuje sie latem pieknie opalona. Solarium? dlaczego nie
![]() ![]() ![]() ja wczoraj bylam z tż w aquaparku - och co za ulga porzadnie sie poruszac po sytych swietach ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-12-28 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Zadomowienie
|
Dołączam i ja do bladych
![]() ![]() Red ja z toleriane mam odcień 11 i akurat dobrze się sprawuje, ale wiem o czym mówisz. Kiedyś używałam takiego fajnego podkładu z maybelline-pure make up, ale wycofali najjaśniejszy odcień bo się nie sprzedawał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |||
Zadomowienie
|
Hejcia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Ale oczywiście jest mnóstwo dziewczyn/kobiet,które umieją się opalać w solarium i wyglądają ślicznie. A zazwyczaj takie pomarańczowe ryjce to mają jasne tlenione blondynki,które myślą ,że są sexowne ![]() Fajnie być opalonym ale ze smaczkiem :P ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Aczkolwiek ja nie mam nic przeciwko i w przyszłym roku przed studniówkami spróbuję Go namówić co by zdjęcia były bardzo fajne ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Naprawdę ciężko dobrać do jasnej buźki fajny,zdrowy,delikatny róż Niestety w moim otoczeniu mnóstwo lasek,które nie umieją ani dobrać koloru ani się tym umalować.... ![]() ah te różowe poliki aż na całą twarz ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś chciałam zadać szyku na jakiejś imprezie, i poszłam na 5 minuty na najsłabsze lampy. Tak mnie spaliło, że miałam twarz czerwoną jak burak przez 3 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek moim zdaniem trzy razy po 10 minut to duuuużo i ja już na pewno byłabym opalona,zwłaszcza jeśli chodzi o takie opalanie raz na dwa dni :P Ale mi szkoda skóry na solaria ![]() ![]() Pamiętam jak na wesele z TŻ szłam w wakacje to tak myślałam,że jejku na solarium,bo jakto bez a uważam ,że zbędne to było mimo,że byłam z dwa lub trzy razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Copyraptor
|
Pewnie jakbym przygotowała, to tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zadomowienie
|
Solarium jeszcze przy braniu tabletek anty to istny masochizm na skórę.
Mój TŻ chyba by na zawał padł jakbym mu zaproponowała solarium ![]() Nie wiem ile tam się minut siedzi, ale pamiętam te czerwone buźki dziewczyn z LO przed 100dniówką, śmiesznie wyglądały ![]() tobiaszowa- ja jestem nałogową lakieromaniaczką już jakiś rok czasu, odkąd mam długie paznokcie. Dobrze, że lakiery nie są takie drogie więc myślę, że można sobie pozwolić na tego typu szaleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja z solarium na co dzień nie korzystam, ale przed jakimś weselem wyskoczę z 2 czy 3 razy ![]() My chodzimy u nas na rynek w sylwestra popatrzeć na fajerwerki. Ale w tamtym roku już nie było za wesoło, dzieci latają same z petardami no masakra.. Ja się petard boję, nigdy w życiu nie miałam w ręce.. W tym roku nie pójdziemy, wyjdziemy na schody i popatrzymy .. ![]()
#1253 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój tz strasznie nie lubił jak byłam po solarium (ze wzgledu na moje zdrowie i wygląd), dla niego najładniejsza jestem teraz zimą - totalnie blada ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój tak samo ![]() Dziewczyny, ja też kocham lakiery do paznokci, mam kolekcje ok 48 lakierów ![]() ![]() Wróciłam własśnie z lumpeksów - wydałam nieco ponad 30 zł a kupiłam 9 sweterków ![]() ![]()
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja właśnie wróciłam od Tżta. Pisałyście o solarium, ja się ostatnio poparzyłam i schodzi mi skóra. :/
#1255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jakie kolory Cię kręcą? ![]() Bo mnie teraz takie kolorowe,aczkolwiek chłodne,np jasny fiolet,łosoś,taki jasny brąz...no fajne,fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Podobnie jak wiekszosc z Was nie lubie solarium. Bylam kilka razy, zawsze wychodzilam czerwona jak burak i te wizyty nie kojarza mi sie dobrze. Poza tym ten zapach skory...Fuj!!
Lakiery do paznokci uweilbiam, szczegolnie zdecydowane, soczyste kolory! ![]() Cytat:
![]() Powiedz mi jeszcze (pomecze Cie troche ![]() ![]() Aaaa i na ile starcza Ci jedno opakowanie? Poza tym jestem pod wrazeniem zakupow i tego, ze chce Ci sie prawie codziennie malowac paznokcie ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-12-28 o 15:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
48??? ![]() ![]() Ja mam takich tylko moich póki co sześć sztuk,bo dopiero co włączyła mi się mała obsesyjka na duperelki,gadżety,dodatki ![]() Tak to zawsze malowałam paznokcie na dwa kolory-czerwony i brązowy,które miałyśmy razem z mamą ![]() Ale teraz wole różne kolory ![]() W ogóle wczoraj kupilam sobie taki biały,jakby perłowy no ale pomalowałam paznokcie i nie wiem taki babciny mi się wydawał :/ może fajniej będzie wyglądal na dłuższe pazurki. Polecam osobiście lakiery z essence- tanie a naprawdę na moich paznokciach prezentują się fajnie-bez smug,no i jedna warstwa jest oksy ![]() Ja lubię kolor skóry TŻ-też dośc jasna nawet fajnie to wygląda do czarnych włosów i brązowych oczu ![]() Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-28 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Copyraptor
|
Ja odkąd kupiłam sobie puder bambusowy z BU to już nie chcę żadnego innego
![]() ![]() Tylko nie jest kryjący, więc jeżeli ktoś szuka kryjącego, to nie dla niego. Ja nie używam żadnych fluidów ani niczego innego, więc dla mnie ideał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem zadowolona z pudru bambusowego. Moza na skorze niesprawiajacej problemow wyglada ok, ale ja po kilku godzinach (z moja tlusta cera) swiece sie po nim jak zarowka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Copyraptor
|
Ja mam raczej tłustą cerę, i bambusowy daje radę przez 4-6h. Więcej nie wymagam, cudów nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.