|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Wpisz w google "bbl chomikuj". Za pobieranie trzeba zapłacić parę zł, bo to duże pliki.
#4802 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki, które sciagnely bbl z chomika: czy dziala Wam cardio axe? bo mi nie
![]() ![]()
#4803 |
Zadomowienie
|
No dobra swieta swieta i po swietach, trzeba wracac do roboty !
Koniec z ciastami i innymi slodkosciami ;P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2393251 4]
kociczka i jak po cwiczeniach w obecnosci TZta ? ![]() [/QUOTE] nie było żadnych ćwiczeń ![]() pojechaliśmy na zakupy i wróciliśmy po 7 godzinach ![]() a potem swieta i wiadomo jak to jest.... moze dzis zaczne ale wątpie ![]() moze od nowego roku...albo lutego...po sesji (niezdanej pewnie ![]() ja tam ciast w swireta nie jadlam,kawalek piernika moze. ale inne smieci byly;/ ale ogolnie czuje sie tluuuuuusta i obwisla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Ja też.
![]() ![]() Poza tym miałam po świętach zrzucić to wszystko ale przecież tyle jedzonka zostało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
ja się nawet nie obżerałam
![]() ale ogolnie jem wiecej niz wczesniej a moze mi sie wydaje hmm...nie wiem;/ roznie mi wychodzi z kalorycznoscia ale ogolnie mam wrazenie ze przytylam. pewnie przez brak ruchu i siedzenie w domu. dzis zjadlam jajecznice z 2 jajek z 2 kromkami i 2 ptasie mleczka;p + 2 kawy wypilam ;d hahahahah dieta "dwójkowa" ![]() z innej beczki: powiedzice jak sie zmotywowac do nauki. do sesji i zaliczen, ogolnie to wybralam debilne studia nie wiem sama czemu,mama mnie przekonala chyba i czuje sie strasznie bo nie mam checi ani motywaxcji do kucia historii zwlaszcza.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zadomowienie
|
Kociczka a co studiujesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4809 |
Zadomowienie
|
to moze sciagnij od innego chomika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj zaczelam ostro dietka i Tamilee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
![]()
Działa, ściągałam stąd http://************/justysmyk_fizjo/...azil+Butt+Lift
kociczka, też mam problemy z motywacją do nauki... Studiuję dwa kierunki równocześnie, pracy mam pod sufit, ale zawsze znajdę sobie inne zajęcie, byle tylko się nie uczyć ![]() ![]() ![]() Aha, tu linki nie działają... To Ci wyślę na priv ![]()
Grunt to lubić siebie i się nie poddawać ![]() Jest nieźle: 66,5 CEL -> idealne 60 wciąż czekam na list z Hogwartu ![]() Edytowane przez Cirilla Czas edycji: 2010-12-27 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Cirilla dokladnie tak jak ja :P pranie,gotowanie,sprzątan ie wszystko byle sie nie uczyc.
jeszcze to moja pierwsza sesja bedzie o ile do niej zostane dopuszczona...bo wykuc cala ksiazke z historii musze na zaliczenie.... takie *******y w ogole no zyc sie odechciewa... jeszcze ten kierunek chyba zle wybralam totalnie ![]() Ty jestes usprawiedliowna bo 2 kierunki i praca a ja jeden i i tak nic nie robie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co studiujesz, że musisz całą książkę wkuć??
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
Ja mialam takie semestry ze nawet kilka ksiązek musiałama wkuć :P teraz tylko 2 :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
administracje;/
![]() i to nie tylko z historii cala ksiażka...z innego przedmiotu tez i to na za 2 tyg mam. do innego znowu przedmiotu pelno jakis notatek przez 1,5h notutujemy az nie nadążam i mam tego caly zeszyt i podala jeszcze 5 ksiazek ale no nie zmairzam do tego zagladac;/ jeszcze to jest taka cholerna nuda. a moglam byc na fizjoterapii to stchorzylam ze nie dam rady...a i po tym zaówd lepszy szczegolnie ze chlopak za granica mieszka ;( jestem zalamana. i oczywiscie jem z rozpaczy, jakby jedzenie mi mialo wiedze do glowy wbić :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
O jejku, marudzicie dziewczyny. Przecież to normalne, że na studiach jest dużo nauki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
A ja jem z nerwów. Zawsze zażeram stres.
Od tego roku studiuję kulturoznawstwo i też muszę się uczyć na pamięć wielu kompletnie nieprzydatnych rzeczy, np. kilkunastu definicji kultury, słowo w słowo :| Poza tym jestem na III roku dziennikarstwa, więc mam do napisania pracę licencjacką, heheeeeee... Dlatego nasuwa się pytanie: co robię na wizażu, skoro powinnam się uczyć? ![]()
#4818 |
Zadomowienie
|
Kociczka ja tez studiuje administracje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Alexandraa masz racje
![]() ale musze sie spiac...to tez pierwszy semestr wiec przeskok z liceum na studia nigdy nie jest łatwy Princesska ooo ![]() ![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-12-28 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Kociczka to zmień kierunek. Chcesz się męczyć 3 lata?
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zadomowienie
|
heheh, biedne marudziska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zadomowienie
|
Kociczka ja UŚ a ty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
:p
Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-12-28 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
kociczka a przedmioty prawnicze w ogole CIe nie interesują? pierwszy semestr to nuda,ale potem jest ciekawej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
pisze Ci PW bo za duzy offtop robimy
![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-12-28 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zadomowienie
|
Niestety nie mieszkam w katowicach :P Tak,jestem na zaocznych,bo dziennych wtedy jeszcze nie bylo niestety
![]() Do historii bardzo zakuwałam pamietam,najpierwstrescil am sobie calą ksiązke,ap otem sie uczylam na pamięc ;D Zdalam na zerowce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Raczkowanie
|
Mówisz jakby oferta uniwersytetów była tak bogata i wspaniała, że można przebierać w cudownych kierunkach i problemem jest, na co się zdecydować. Nie, problemem jest, że jak chcesz mieć wyższe wykształcenie, to musisz się zdecydować na coś, co nie do końca Ci odpowiada, bo nie ma innego wyboru :P
Poza tym wiadomo, że teraz marudzimy, a jak zaczniemy pracować, to będziemy marudzić, że chcemy wrócić na studia. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma, nie? Nieeeee chce mi się ćwiczyć!!!
#4829 |
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Konto usunięte
|
ja czekam z cwiczeniami az mojemu TZ sie skonczy urlop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.