Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 16:45   #1441
pettiteAngel
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

hej Piękności!
wreszcie mam swojego kompa, więc będę mogła regularnie tu pisać
Dzisiaj planuje zrobić pyszną sałatkę i obejrzeć sobie "Brzydką prawdę" albo "Brigitte Jones".
Tylko, że wcześniej muszę posprzątać(!!!) i pomspamować trochę

*wewnętrzenie*
- silica
- biotyna
-capivit
- pokrzywa
- sporo zielonej herbaty z maliną

*twarz:
- dokładne mycie, ok. 4min żelem TinTin
- peeling morelowy
- microfibra (?)
- maseczka oczyszczająca gruszkowa
- maseczka anti-age Eveline
- na noc - chustka opalająca dax
- peeling ust
- carmex
-krople do oczu

ciało:
- peeling cukrowo-cynamonowy mega dokładny po 5 min na każdą partie ciałka.
- kąpiel z relaksującym żelem
- balsam Eveline kokos&orchidea
- solarium? -może, bo chcę być delikatnie opalona na studniówce, z resztą mam czerwoną kieckę i nie wyobrażam sobie być w niej blada. Wampirzy look moze jest modny, ale bez przesady
- bańki chińskie - 15min na jedną stronę

*włosy*
- mycie szamponem volume elseve, polecam tym, którym silikony służą ja do tych osób należę i jestem mega zadowolona z tego produktu
- kompres z apteczki babuni podgrzany, pod czepkiem i czapką na całą noc
- po zmyciu: odżywka miodowa ziaji, sprey jedwabny i radical, w skalp czarna rzepa joanny, a w koncówki kropla jedwabiu biosilk.

*stopy i dłonie*
- moczenie i peeling
- malowanie pazurków
- gruba warstwa kremu, skarpetki, rękwiczki

mam nadzieję, że po tych wszystkich zabiegach obudzę się piękna.
Stary 2010-12-28, 17:24   #1442
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej

On mnie dopadł dziś
Ogólnie jem i jem a du** rośnie

Rzęsy malujesz jak ja uffff nie jestem sama z tym malowaniem powiek
A co do wieku to się nie przejmuj, miałam podobnie z facetami w tym wieku

Cudowne prezenty widać, że komus na Tobie zależy
hehe ja od świąt się tuczę.... ale od nowego roku nie ma bata , biorę się za siebie i tyle dlatego teraz jeszcze korzystam z uroków jedzenia

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
marthaaa co Ty gadasz jestes sliczna i chyba kupie sobi eten tusz......bo widze ze dobry jest

angelwithoutsoul no bez przesady nie od razu zrywac, faceci tak maja

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

ckin2n witaj

snowhitee ladny avatar ale wolalabym Twoja buzke masz taka ladną

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

caate uwielbiam Cie sluchac mmm.......

dziewczynki ja nie mam czasu was tak porzadnie nadrobic, moja corrcia chora wymiotuje
masakra......
bylam na solarium troche mnie wzielo pierwszy raz od dawna

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

kalpana ludzie wszytsko wymysla znam to paskudniki

angelwithoutsoul dzien pocalunku hm....a ja tez sie poklocilam z mezem i pewnie nici z pocalunku ;(

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

caate widze ze masz juz swoje fanki hahaha

marta85 milego calowania
zdrowia duzo dla córci....

ja znowu dziś byłam w lumpie i normalnie szał... kupiłam sobie sweter taki ładny, żółty za tyłeczek , koszulkę białą, koszulko-tunikę w drobne kwiatuszki, spódniczkę falbaniastą i buty takie adidasy za kostkę kolorowe.... i wszystko było po 10 zł....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 18:31   #1443
snowhitee
Zakorzenienie

Hej piękne

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
No ja niestety muszę myć włosy codziennie ,bo się przetłuszczają, z resztą mam taką fobię... A że ładniej wyglądają, jak je umyję rano, wysuszę i wyprostuję - to też dlatego nie myję ich na wieczór . W ogóle z moich włosów strasznie szybko wypłukuje się farba... Jestem ciekawa czy to z powodu częstego mycia, czy raczej z takiego, że są właśnie suche na końcach, zniszczone trochę, rozdwajające się itd.

Fajne prezenty A co do nexta - kocham ten sklep Jak byłam w UK to strasznie dużo tam kupiłam i nawet to były dobre gatunkowo rzeczy
Skoro tak często myjesz to powinnaś używać szamponów/odżywek chroniących kolor Ciemne kolorki szczególnie szybki wypłukują się i blakną. A jeżeli są suche na końcach to mogą tam mocniej łapać kolor, być ciemniejsze

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Mam kolejny dzień paszteta... Wstaje dzisiaj rano patrze w lustro, a tam kolejne dwa wielkie gule na mojej twarzy Nigdy nie miałam aż takich wielkich, nie wiem co się dzieje z moją twarzą, ale wyglądam jakby mnie ktoś pobił Jestem załamana, nie mam ochoty nigdzie wychodzić i z tego powodu też nie mam ochoty spędzać sylwestra ze znajomymi. Czuje sie paskudna i brzydka

To ja pisałam. Powiem Ci, że ja mam właśnie taki żółtawy odcień skóry, więc mi to odpowiada To jest jedyny podkład, który idealnie się stapia z moją cerą (gdy chodze na solarium raz w tyg) i może dlatego jestem nim tak zachwycona

No nie moge, ale Ty słodka jesteś Zostaje Twoja fanką

buahhot Gratuluje i zarazem zazdrosze wygranej
Dzień paszteta Ty paskudna? Jesteś moją blond faworytką tu, i to w dodatku naturalną

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje

mascara lancome hypnose pogrubiajaca

wiec tak, mega czern, czarniejsza od zelu z inglota
nie wydluza, pogrubia, ja dalam 1wartswe bo sie balam 2, bo jest troche rzadka i mi skleja i szczoteczka taka chuda i dziwnie mi sie nia malowalo, wiec na pierwszy raz wolalam spokojnie mam nadziejje, ze po tyg naucze sie jej obslugiwac i bedzie piekne

i zdjecia
bez roczesywania, nie wiem gdzie podzialam pedzelek i jak na 1wartswe uwazam, ze na dzienny jest przyzwoity efekt, pelna recenzje dam po sylwestrze czy przetrwa noc
mi efekt bardzo się podoba Śliczne masz rzęsy Co to będzie przy dwóch warstwach

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć ślicznotki TŻ poszedł roznosić kalendarze- bo jest w OSP, więc mogę sobie spokojnie posiedzieć przed kompem i nikt mi nie marudzi, że teraz jego kolej Chyba łapie mnie przeziębienie, bo rano strasznie bolało mnie gardło i miałam okropny katar Mam tylko nadzieję, że na ślub się nie załatwię
Dzisiaj idę do kumpeli na farbowanie włosów. Mam nadzieję, że efekt będzie ok. Jak mi się uda, to wstawię potem fotki Przy okazji muszę sobie zrobić tą hennę na brwi, ale trochę się boję, że jak źle wyjdzie, to do Sylwestra mi nie zejdzie...

Słuchajcie, dowiedziałam się, że szwagier wyrzuca nas z domu, bo należy do niego (a tak naprawdę szwagier za rok się buduje, już szuka działki), że złapałam TŻta na dziecko, że we wrześniu bierzemy kościelny i najlepsze, że mam 17 lat i chodzę zaocznie do zawodówki Normalnie patologia ze mnie haha czego to ci ludzie nie wymyślą :/

Caate masz taki słodziutki głos Ogólnie to ja dołączam się do grona "fanów Caate" Jakbyś mogła kiedyś zrobić filmik o makijażu małych oczu, to byłabym Ci niezmiernie wdzięczna, a gdyby to było jeszcze przed Sylwestrem, to już w ogóle bym Cię ubóstwiała....

Kombinuję co ze sobą zrobić na ślub i nie mam zielonego pojęcia.... Boże, za 3 dni będę mężatką, to jeszcze do mnie nie dociera
Matko co to ludzie nie wymyślą

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Miałam wczoraj tu ponadrabiać wieczorem i w ogóle do Was wpaść, pogadać ale jak wróciłam wieczorem do domu (koło 23 to było) to przywitała mnie cudowna ciemność i mama mi oznajmiła, że od 20 nie ma prądu na całej ulicy Nawet wykąpać się nie dało, bo jak to w lodowatej wodzie, przeziębiłabym się okropnie przed sylwestrem...Ale demakijaż zrobiłam - fakt, faktem "na ślepego" ale był Ale zasnąć nie mogłam potem bo mam ogromnego hopla na punkcie higieny i dla mnie nie wykąpać się to jest katorga.. Ale dziś jeśli nic temu nie przeszkodzi wieczorem Was nadrobię Zwłaszcza, że będę ok.20 bo Tż dzisiaj idzie pomagać coś szwagrowi w kładzeniu paneli itd. a mi się nie chce tam siedzieć, bo siedzieć

Planowane dzisiejsze SPAmowanie:
- 2 zielone herbaty i 2x Merz Spezial

Włosy:
- mycie szamponem ze skrzypem,łopianem i czarną rzepą, Eva Natura
- odżywka bursztynowa Farmona na skalp
- odżywka w sprayu, Pantene na całe
- serum termoochronne, Marion
- jedwab, CHI na końcówki
- zero prostowania

Twarz:

- peeling z białą herbatą, Avon
- peeling ust + miód na ok.15 min.
- krem Alantan Plus
- krem pod oczy, Flos Lek x2
- sztyft spf50, LRP pod oczy i punktowo na ranki i niedoskonałości (zwykły filtr mi się skończył i na razie radzę sobie tak, póki czegoś nie kupię )
- delikatny makijaż oczu (cień w kolorze kości słoniowej + delikatna czarna kreska + dokładnie wytuszowane rzęsy)
- może jakaś maseczka wieczorem, ale jeszcze nie wiem jaka
- krem Dermosan i punktowo Tormentiol i Tribiotic na noc
- krem Bambino grubą warstwą na usta na noc

Ciało:

- krem do rąk co jakiś czas Isana
- masaż Syrenką
- krem do stóp z granatem i czekoladą, Avon
- mocno odżywczy balsam do ciała, Oriflame
- żel rozgrzewająco-wyszczuplający, Ziaja

A i ogólnie, to chciałam powiedzieć, iż zamiast schudnąć, to przytyłam przez te święta i nie wiem mam takie wrażenie jakbym sobie "rozepchała" żołądek, bo cały czas coś bym jadła, Tż wczoraj się śmiał, że cały czas coś muszę mieć w tej buzi choćby gumę do żucia ... No tragedia, i to najbardziej widać po brzuchu, bo nawet jak wciągnę, to i tak jest taki wystający i się taka mała oponka zrobiła, no porażka Muszę się ogarnąć i wziąć za siebie bo to tak nie może być

A teraz zmykam się wykąpać, umyć włosy itd., bo za jakieś 2h Tż przyjdzie a ja niedawno wstałam dopiero I mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe, że tu się tak ostatnio nie udzielam, ale same widzicie jak to jest - albo coś, albo ktoś przeszkodzi i to tak wychodzi...
Miłego Dnia Kochane!!
heh kochana żołądek się rozciągnął od świątecznego obżarstwa i teraz woła o pokarm też to mam

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Na pewno nie jest tak źle

Ja taka chudzieńka a wczoraj mi się coś przytrafiło, czego bym się nie spodziewała, w sklepie spadł mi rachunek i schylając się po niego pękły mi spodnie na całej długości pupy i to głośno pękły. mam nadzieję że nikt tego nie słyszał

I do tego wczoraj pierwszy raz zaliczyłam glebę a ze względu na mój kręgosłup nie mogę się przewracać
hehhe ale się uśmiałam Gdzie takiej chudzince spodnie pękają

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a ja właśnie się zastanawiam nad zakupem prostownicy tylko nie wiem jeszcze jaką, co daje jonizacja itd itp:P bo wstyd się przyznać ale do tej pory mam prostownicy z tesco za 40 zł..
Właściwie to od ostatniego ścięcia rzadko kiedy jej używam, ale mam ochotę na nowy zakup )
Muszę się zacząć uczyć a tak mi się nie chce (
dzięki jonizacji włoski się m.in nie elektryzują Jeżeli będzie to prostownica parowa to zagwarantuje szybsze, dokładniejsze i trwalsze prostowanie. Płytki tylko ceramiczne lub tytanowe, inne się ścierają szybko i niszczą włoski .Bardzo ważna jest regulacja temp. żeby nie niszczyć włosów dodatkowo prostowaniem na najwyższych temp., zazwyczaj wystarczające jest max 180stopni. Aaa i jeszcze zwróć uwagę żeby kabel był obracany, to nie zepsuje się tak szybko

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej

Cudowne prezenty widać, że komus na Tobie zależy
dziękuję

Cytat:
marthaaa co Ty gadasz jestes sliczna i chyba kupie sobi eten tusz......bo widze ze dobry jest

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

ckin2n witaj

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

dziewczynki ja nie mam czasu was tak porzadnie nadrobic, moja corrcia chora wymiotuje
masakra......

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

angelwithoutsoul dzien pocalunku hm....a ja tez sie poklocilam z mezem i pewnie nici z pocalunku ;(

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

marta85 milego calowania
ojej dziękuję Ci bardzo i życzę zdrówka dla córci!

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 18:35   #1444
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooiselle Pokaż wiadomość
podziwiam dziewczyny ile czasu wkładacie w swój wygląd u mn ie to jakoś tak szybko wszystko przebiega, tylko czasami się do makijażu przyłożę, jak idę na imprezę czy coś ale na codzień głównie podkład + tusz chyba muszę zmienić postępowanie ale za dużym leniem jestem

caate makijaż przepiękny
o, widze, że tez jesteś z Katowic w sensie, ja tam studiuję

Kitka, wrzuć zdjęcia zakupów!

Kalpana, dlatego nie znoszę małych miejscowości, Twoi rodzice pewnie także z powodu takich osób mają takie nastawienie... Porażka
Stary 2010-12-28, 18:53   #1445
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate masz taki słodziutki głos Ogólnie to ja dołączam się do grona "fanów Caate" Jakbyś mogła kiedyś zrobić filmik o makijażu małych oczu, to byłabym Ci niezmiernie wdzięczna, a gdyby to było jeszcze przed Sylwestrem, to już w ogóle bym Cię ubóstwiała....

Kombinuję co ze sobą zrobić na ślub i nie mam zielonego pojęcia.... Boże, za 3 dni będę mężatką, to jeszcze do mnie nie dociera
hah dziekuje
makijazu nie zrobie, bo jutro z rana juz wyjezdzam a dzis nie mam warunkow do wykonania go ani sil, bo zaraz lece sie pakowac,pielegnowac i zrobic salatke gyros. przykro mi, przepraszam

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pieknie wygladaja rzesy ile kosztowal ten tusz? hmm generalnie na ile tusz Tobie wystarcza? bo zastanawiam sie nad inwestycja
tusz w super-pharmie jest za 105zl, w sepchorze za 125.
nie mam pojecia na ile wystarczy, bo dopiero wczoraj go kupilam a dziisaj pierwszy raz sie nim malowalam mam nadzieje, ze starczy na min.3miesiace
Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej;*
Uwielbiuam twoje filmiki, a ten zrujnuje mój budżet;P

tez mam ostatnio jakies gule...i to na dekolt mi wysypało... wygląda to niefajnie

właśnie spowiadaj się
Ja dziś:
Punktowo biała i zielona glinka
miód i nafta na włosy
maseczka nawilżająca na buzię
Ivostin 30 nawilżający (zima mi wysuszyła buzię straszliwie)
Zielona herbata
Rozciąganie i bieganie
Manicure i pedicure
depilacja
haha to przepraszam
Cytat:
Caate masz jeszcze jakieś inne filmiki na YT? Jeśli tak, to podaj linki, albo któraś inna dziewczyna niech poda jak może, bo chyba przegapiłam
zaraz podam linka

co do opini ludzi, przykro mi ze tak mowia, ale to chyba norma jak jest mloda dziewcyzna i mieszka u faceta, w sasiadki to same panie w podeszlym wieku... boli, ale trzeba przecierpiec bo co zrobic?
mozna im chamsko odpowiedziec, ale ja bym nie wdawala sie w dyskusje

Cytat:
Ślady są najgorsze... Nie dość, że już mam ich sporo, to jeszcze przybędą mi nowe

No właśnie mi pasta cynkowa średnio pomaga, w sumie pomaga tylko wtedy jak już wycisnę pryszcza. A wczoraj wycisnęłam posmarowałam i nic, gula jak była tak jest

A powiedz mi czy ten garnier na krostki Ci pomógł?

Mi się bardzo podoba efekt Tyle, że Ty masz długie rzęsy i wydaje mi się, że chodziło Ci najbardziej o pogrubienie. Ja zaś mam krótkie i rzadkie i pewnie u mnie by się nie sprawdził

MatkoOo ja Cie podziwiam, że Ty to wszystko wytrzymujesz. Jak można takie głupoty wygadywać, facet nawet Cie nie zna i wymyśla o pierwsze lepsze bajki, dla mnie to on jest żałosny

Nawet nie wiecie jak mnie tym wczoraj rozśmieszyłyście Nie chciałam nic pisać, bo nikt nic nie pisał i w dodatku pomyślałam , że się obraziłaś

O matko
do do Kalpany zgadzam sie

tak, ja mam rzesy dlugie i dla mnie najwazniejsza jest objetosc, stawiam na pogrubienie i ten tusz to robi, tylko musze jeszcze nim sie nauczyc manewrowac ale cos czuje, ze go pokocham dlatego slynny colossal, mf to bylo dla mnie za malo, bo one wiecej mi wydluzaly niz pogrubialy, a ja tego nie potrzebuje
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Jasne mam go dopiero od wczoraj to na razie nie mam zdania ale na pewno dam znać

Idę się wySPAmować bo jadę TŻta wycałować bo dziś Dzień pocałunku
szkoda, ze nikt mi wczesniej o tym dniu nie powiedzial, bo mi sie dzisiaj calowa cnie chcialo i bylam dosc zimna, jak rano zastalam u TZta kumpli z wczorajsze imprezy
dopiero przeszlo mi, jak pojechalismy do mcdonalds ale to juz za pozno bylo, bo pozniej ja jechalam do Zuzi ale wycalowalam go na pozegnanie
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 18:58   #1446
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

ckin2n witaj

masakra......

marta85 milego calowania
no jakie grono tutaj mam, az mi milo ze tak mnie doceniacie, az chce sie malowac
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Ja mam dzisiaj kolędę i od rana sprzątanie.

marta 85 oo muszę powiedzieć Tż. jaki jest dzisiaj dzień.

Kalpana ludzie potrafią być okropni.

Jak wy kusicie tymi kosmetykami.
Dołączam do fanów caate.
I caate i dołączam się do prośby o makijaż dla małych oczu. Choć ty masz takie duże. Ja mam 7 studniówkę Tż. i muszę nauczyć się jakoś malować do tego czasu.
ale ja nie znam technik co domalych a co do duzych, ja moge odtworzyc juz gotowy makijaz, bo nie znam sie ogolnie na makijazu, ja robie jak mysle, a czy to dobrze czy zle to nie wiem wiec jak mi ktos wysle gotowe zdjecie, to wtedy zrobie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
caate ta mascara? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ur-mesure.html
ile za nią dałaś? oh kusisz ślicznotko do kolejnych zakupów ehhh :-P
Cytat:
podziwiam dziewczyny ile czasu wkładacie w swój wygląd u mn ie to jakoś tak szybko wszystko przebiega, tylko czasami się do makijażu przyłożę, jak idę na imprezę czy coś ale na codzień głównie podkład + tusz chyba muszę zmienić postępowanie ale za dużym leniem jestem

caate makijaż przepiękny
dziekuje
ja tak duzo nie wkladam, wiem ze moglabym wiecej
ale makijaz robie, bo teraz mam nowa paletke cieni,dostalam te pedzelki i nie moge sie nacieszyc

jestem szczeslwia, tZ byl dzis zachwycony, uwazal ze schudlam, z emam takie jedrne cialko i takie wybalsamowane i musial ciagle mnie dotykac, tak mi milo bylo jak mi to sprawia radosc, jak on widzi, bo akurat przed wyjscie sie balsamowalam i on to wyczul, ja myslalam ze mu tam obojetnie, a tu taka niespodzianka i zauwazyl rowniez ladne rzesy nei posklejane i duzo ich boze, jakiego ja mam spostrzegawczego TZta

snowhite, mialas racje, ze ten tusz bedzie dobry

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

moje filmiki na YT:
http://www.youtube.com/watch?v=b5btM3n8JiM
http://www.youtube.com/watch?v=CfYngcVz0GA
http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI
http://www.youtube.com/watch?v=-_xWGYlEqAs
http://www.youtube.com/watch?v=_XKmRyzuLog
http://www.youtube.com/watch?v=dP7zgQjqUBI

prosze
Stary 2010-12-28, 19:09   #1447
atilav
Rozeznanie

Hej dziewczyny
Już kiedyś udzielałam się w tym wątki, jednak bardzo, bardzo krótko.
Mogę znów do Was dołączyć?
Ogólnie jestem okrooooopnym leniem, ale działacie na mnie motywująco

Dziś będzie:
-żel do twarzy oliwkowy Ziaja
-żel pod prysznic Kozie mleko Ziaja
-balsam do ciała Kozie mleko Ziaja (uwielbiam ten zapach )
-krem do rąk Kozie mleko Ziaja
-peeling do ciała pożeczkowy Joanna
-maseczka do twarzy biała herbata Avon Spa
-krem do stóp Ziaja
-krem do twarzy Ziajka
-krem Bambino na usta
-płyn do kąpieli z miodem Johnsons
-depilacja
-regulowanie brwi
-manicure
-pedicure
-odżywka do włosów marakuja i aloes Oriflame

Teraz idę na SPAmowanie i kolację, ale później jeszcze zajrze

atilav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:15   #1448
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez atilav Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Już kiedyś udzielałam się w tym wątki, jednak bardzo, bardzo krótko.
Mogę znów do Was dołączyć?
Ogólnie jestem okrooooopnym leniem, ale działacie na mnie motywująco

Dziś będzie:
-żel do twarzy oliwkowy Ziaja
-żel pod prysznic Kozie mleko Ziaja
-balsam do ciała Kozie mleko Ziaja (uwielbiam ten zapach )
-krem do rąk Kozie mleko Ziaja
-peeling do ciała pożeczkowy Joanna
-maseczka do twarzy biała herbata Avon Spa
-krem do stóp Ziaja
-krem do twarzy Ziajka
-krem Bambino na usta
-płyn do kąpieli z miodem Johnsons
-depilacja
-regulowanie brwi
-manicure
-pedicure
-odżywka do włosów marakuja i aloes Oriflame

Teraz idę na SPAmowanie i kolację, ale później jeszcze zajrze

witaj drugi raz
Cytat:
o jejku ile filmików świetnie Ci to idzie podziwiam, że odważyłaś się nakręcić filmik
świetny ten smoky eyes

a co do TŻ to dobrze że docenia ile czasu wkładasz w swój wygląd i potrafi to zauważyć
dziekuje
to sa moje poczatki, nagrywam je, dla osob z tego watku, ktore mnie o to prosza i wlosowy wczorajszy,bo tu same make up podalam

no TZ jest szczery do bolu ale to dobrze, kocham go m.in za to
Stary 2010-12-28, 19:18   #1449
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
o, widze, że tez jesteś z Katowic w sensie, ja tam studiuję

Kitka, wrzuć zdjęcia zakupów!

Kalpana, dlatego nie znoszę małych miejscowości, Twoi rodzice pewnie także z powodu takich osób mają takie nastawienie... Porażka
wrzucę, wrzucę ale jutro jak bedzie lepsze światło

caate- rewelacja twoje filmiki....

grzebałam dzis w starych ciuchach mamy i znalazłam fajny krótki żakiecik.... oczywiście sobie zabrałam... mama mówiła że keidyś miała więcej podobnych ale powyrzucała....

ja juz zrobiłam makijaż, niedługo jadę z K na pizze (moją ulubioną )

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:32   #1450
marlienkaa2
Zadomowienie

Witam znowu. Nie wiem dlaczego, ale jest mi strasznie smutno. Czuję się samotna i tak, jakby wiele rzeczy w życiu mnie omijało.
Stary 2010-12-28, 19:35   #1451
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

caate,
ja też dołączę do twoich fanek, fajne filmiki

Z kilkumiesięcznym opóźnieniem ale wreszcie wiem jak to zrobić, dołączyłam trzy zdjęcia z Grecji do albumu tak żeby było cieplej

W przyszłym tygodniu jadę po nowe kosmetyki pielęgnacyjne, zaczynam robić listę.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Witam znowu. Nie wiem dlaczego, ale jest mi strasznie smutno. Czuję się samotna i tak, jakby wiele rzeczy w życiu mnie omijało.
no co ty. Wygadaj się, będzie ci lepiej
Stary 2010-12-28, 19:44   #1452
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Nawet nie wiecie jak mnie tym wczoraj rozśmieszyłyście Nie chciałam nic pisać, bo nikt nic nie pisał i w dodatku pomyślałam , że się obraziłaś
hahaha a ile ja sie rano nasmiałam haha nie obrazilabym sie jakos mało rozumialam wczoraj

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
właśnie oglądam filmik caate
dołączam do grona fanek
ja rowniez dolaczam do grona fanek caate

Cytat:
ja chyba wypróbuję Colossal'a w końcu jak będę
zamawiać kosmetyki przez neta...
w dodatku jest promocja 2 cenie 1
wychodzi niecałe 20zł za 1sztukę.
ooo a gdzie taka promocja? Podasz namiar?

Cytat:
tusz w super-pharmie jest za 105zl, w sepchorze za 125.
nie mam pojecia na ile wystarczy, bo dopiero wczoraj go kupilam a dziisaj pierwszy raz sie nim malowalam mam nadzieje, ze starczy na min.3miesiace
dziekuje za odpowiedz, zle zadalam drugie pytanie- chodzilo mi o to ile srednio masz tusz do rzes, jakikolwiek, bo wiem ze ten jest swiezy

kupiłam dzis olejek semi di lino, chce go wyprobowac, jesli bedzie dobry- to zamowie wieksza ilosc
aaa i przyszly moje legginsy-spodnie - super są

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
caate,

Z kilkumiesięcznym opóźnieniem ale wreszcie wiem jak to zrobić, dołączyłam trzy zdjęcia z Grecji do albumu tak żeby było cieplej

W przyszłym tygodniu jadę po nowe kosmetyki pielęgnacyjne, zaczynam robić listę.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

suuper zdjecia

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:59   #1453
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
caate,

dziekuje
a zdj super, piekna i jestes i masz piekne usta
Cytat:
hahaha a ile ja sie rano nasmiałam haha nie obrazilabym sie jakos mało rozumialam wczoraj

dziekuje za odpowiedz, zle zadalam drugie pytanie- chodzilo mi o to ile srednio masz tusz do rzes, jakikolwiek, bo wiem ze ten jest swiezy

kupiłam dzis olejek semi di lino, chce go wyprobowac, jesli bedzie dobry- to zamowie wieksza ilosc

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

suuper zdjecia
dziekuje dziewczyny, teraz czuje juz w ogole zobowiazanie, napewno bede robic zdj w kolobrzegu, jezeli ktos wezmie lapka, bo moj aparat laduje sie przez komputer

tusz srednio mam 3miesiace, lancome fatale mialam 5mc, ysl 5tyg
Stary 2010-12-28, 20:23   #1454
Montii
Zakorzenienie

kurcze nie wiem czy szczoteczka Lancome Hypnose będzie pasować do moich rzęs
bo ja muszę mieć taką 'gumiastą' oo taką jak w załączniku

znacie jakiś dobry tusz o takiej szczoteczce?
coś do 120 zł max

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:48   #1455
angelinmyheart
Zakorzenienie

xhankax chciałam obejrzeć Twoje zdjęcia, ale nie mam Ciebie w znajomych.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:58   #1456
kobietasukcesu
zawsze mam racje

marthaaa: ja też bez suszarki sobie życia nie wyobrażam. Zanim by moje włosy wyschnęłyby same to... Ale prostownicy nie używam, bo i tak zwykle upinam włosy

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

agusiownik ja właśnie jeszcze myślę nad postanowieniami, ale na pewno coś wymyślę. Na razie od dziś wprowadzam 21 dni bez narzekania. Ciekawe ile wytrzymam.
Chciałabym tyle wytrzymać

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość

Fajne prezenty A co do nexta - kocham ten sklep Jak byłam w UK to strasznie dużo tam kupiłam i nawet to były dobre gatunkowo rzeczy
No ja widziałam w necie itd, że w nexcie są fajne rzeczy, ale niestety w złotcyh tarasach w ich sklepie jest 5 rzeczy na krzyż

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość

Wiesz gdzie można kupić AMLE poza allegro? ;>

Ja kupiłam w jakimś sklepie z mydełkami, solami i innymi pierdołami.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Słuchajcie, dowiedziałam się, że szwagier wyrzuca nas z domu, bo należy do niego (a tak naprawdę szwagier za rok się buduje, już szuka działki), że złapałam TŻta na dziecko, że we wrześniu bierzemy kościelny i najlepsze, że mam 17 lat i chodzę zaocznie do zawodówki Normalnie patologia ze mnie haha czego to ci ludzie nie wymyślą :/

Aż się muszę dowiedzieć, co u mnie słychać

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:59   #1457
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja juz zrobiłam makijaż, niedługo jadę z K na pizze (moją ulubioną )

jutro muszę zjeść pizzę albo tortillę
najlepiej domową

marlienkaa2

czemu omijało?
coś się stało?

xhankax
ooo Grecja
moje marzenie podróżnicze
zdjęcia super ślicznoto, pozytywne bardzo

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:01   #1458
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

w dodatku reklamuje te perfumy [
Lancome Hypnose]
i tusz Daria Werbowy <3
Miałam kiedyś te perfumy i fajne były. Jakaś jedna piąta mi zwietrzała, bo zatyczkę zgubiłam

<3 <3 <3
Stary 2010-12-28, 21:07   #1459
Soph
Zakorzenienie

kiedyś przeczytałam pozytywne opinie (pewnie na blogach)
o tuszu HELENA RUBINSTEIN LASH QUEEN a na KWC
zdania są podzielone
na tej samej str. co Colossal HR kosztuje 99zł...
ryzykować?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:09   #1460
buahhot
Marcelover ♥♥♥

aaa dziewczyny, kupilam dzis zachwalana pomadke z gosha oczywiscie kolor Darling https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ck.html&next=1

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:14   #1461
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
no jakie grono tutaj mam, az mi milo ze tak mnie doceniacie, az chce sie malowac

ale ja nie znam technik co domalych a co do duzych, ja moge odtworzyc juz gotowy makijaz, bo nie znam sie ogolnie na makijazu, ja robie jak mysle, a czy to dobrze czy zle to nie wiem wiec jak mi ktos wysle gotowe zdjecie, to wtedy zrobie

dziekuje
ja tak duzo nie wkladam, wiem ze moglabym wiecej
ale makijaz robie, bo teraz mam nowa paletke cieni,dostalam te pedzelki i nie moge sie nacieszyc

jestem szczeslwia, tZ byl dzis zachwycony, uwazal ze schudlam, z emam takie jedrne cialko i takie wybalsamowane i musial ciagle mnie dotykac, tak mi milo bylo jak mi to sprawia radosc, jak on widzi, bo akurat przed wyjscie sie balsamowalam i on to wyczul, ja myslalam ze mu tam obojetnie, a tu taka niespodzianka i zauwazyl rowniez ladne rzesy nei posklejane i duzo ich boze, jakiego ja mam spostrzegawczego TZta

snowhite, mialas racje, ze ten tusz bedzie dobry

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

moje filmiki na YT:
http://www.youtube.com/watch?v=b5btM3n8JiM
http://www.youtube.com/watch?v=CfYngcVz0GA
http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI
http://www.youtube.com/watch?v=-_xWGYlEqAs
http://www.youtube.com/watch?v=_XKmRyzuLog
http://www.youtube.com/watch?v=dP7zgQjqUBI

prosze
Droga Caate,

Kocham Cię bardzo, dzięki temu filmikowi wreszcie sama ładnie wyregulowałam sobie brwi i jestem absolutnie, absolutnie, absolutnie szczęśliwa i ciągle wpatruję się w lustro

Dziękuję Ci baaardzo za ten filmik
Stary 2010-12-28, 21:15   #1462
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
kiedyś przeczytałam pozytywne opinie (pewnie na blogach)
o tuszu HELENA RUBINSTEIN LASH QUEEN a na KWC
zdania są podzielone
na tej samej str. co Colossal HR kosztuje 99zł...
ryzykować?
Ja mam teraz lash queen. Szczoteczka świetnia. Dawno mi się nie zdarzyła taka, która nabiera tyle tuszu ile trzeba. Jestem zadowolona, ale żeby aż piać z zachwytu to nie Ale ja to bym chciała taki efekt mieć jak po doklejeniu sztucznych rzęs

<3 <3 <3
Stary 2010-12-28, 21:16   #1463
samaraNW
Zakorzenienie

Tallulah mam pytanko a propos Twojego zawodu mam pewien problem - ciągle mam przekrwione oczy, wystarczy mi do tego np. sztuczne światło. nawet jak wstaje rano, to nie mam białych gałek w galeriach mam okropne, czerwone oczy, strasznie mi to przeszkadza. da się coś z tym zrobić?

zrobiłam sobie aplikatory do BP, jutro zrobię zdjęcie zębów i zacznę wybielanie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:19   #1464
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Dziewczyny źle się wyraziłam To nie szwagier tak wymyśla, tylko ludzie tak mówią, że on nas chce wyrzucić, co nie jest prawdą. Zastanawialiśmy się skąd ludzie mają takie pomysły.... Bo gadanie o ciąży to wiadomo, standard, ale takie coś? :/
Staram się tym nie przejmować.... Jedna baba powiedziała babci TŻta, że ja i bratowa TŻta jesteśmy paskudne..... To mnie trochę zabolało
Nie cierpię takich babsztyli

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość

Ja już zaplanowałam menu na sylwestra, zorganizowałam pracę i podział obowiązków między mnie a Tż a nawet wymyślałam jak zrobić świeczniki pod świeczki Mianowicie miałam puste podgrzewacze, nakapałam do jednego wosku i postawiłam tam świeczkę - się trzyma i jest idealnym świecznikiem
Zaraz idę umyć włosy swoim Dove, potem nałożę balsam z proteinami jedwabiu, potem prysznic, balsamowanie i chyba użyję w końcu tej syrenki... Muszę stawać się piękniejsza

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-12-28 o 21:30
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:31   #1465
caate
Zakorzenienie

GG do caate

]

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Droga Caate,

Kocham Cię bardzo, dzięki temu filmikowi wreszcie sama ładnie wyregulowałam sobie brwi i jestem absolutnie, absolutnie, absolutnie szczęśliwa i ciągle wpatruję się w lustro

Dziękuję Ci baaardzo za ten filmik
ooo ale sie ciesze, ze sie przydalo, jest mie neizmiernie milo

ale dziewcyzny piszecie
ja juz sie prawie spakowalam w taka mala torbe na silownie, ale tma sie salatka nie zmiescila

Montii, nie doradze z wyzszej polki taka szczoteczke, wydaje mi sie ze ma tylko guerlain, ale z tego co pamietam na kwc nei mial dobrych opini... lancome, hr, clinique maja raczej podstawowe szczoteczki
Stary 2010-12-28, 21:32   #1466
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Tallulah mam pytanko a propos Twojego zawodu mam pewien problem - ciągle mam przekrwione oczy, wystarczy mi do tego np. sztuczne światło. nawet jak wstaje rano, to nie mam białych gałek w galeriach mam okropne, czerwone oczy, strasznie mi to przeszkadza. da się coś z tym zrobić?
Przyłączam się do prośby

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:44   #1467
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że tusz Ci przypasuje Teraz przez Ciebie sama będę musiała go kupić Ale to nie tak szybko najpierw będę musiała zużyć ten od mikołaja i ten którym kupiłam sobie przed świętami

Cytat:

suuper zdjecia
masz na myśli te kryształki semi di lino? Czy coś innego?
O a które w końcu legginsy zamówiłaś?

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kurcze nie wiem czy szczoteczka Lancome Hypnose będzie pasować do moich rzęs
bo ja muszę mieć taką 'gumiastą' oo taką jak w załączniku

znacie jakiś dobry tusz o takiej szczoteczce?
coś do 120 zł max
A ja właśnie nie lubię tych silikonowych szczoteczek

Buahhot powiedz mi jeszcze coś o tej pomadce Gosha? Jaki to kolor na ustach i gdzie i za ile dorwałaś

A ja dziewczynki wczoraj byłam w ZT bo zaczęły się długo oczekiwane przeze mnie wyprzedaże w inditexie Ale dużo nie kupiłam bo tłum straszny, same nastolatki bo wolne mają przecież Rzuciły się jak na mięso Niestety z 14latkami nie wygram za stara na to jestem Wrócę tam w sylwestra rano mam nadzieję, że tłumy będą mniejsze bo wszyscy będą się na imprezy szykować
Ale kupiłam sobie bardzo śliczne rureczki i szalik do kompletu od mikołaja A dziś jeszcze poszłam na zakupy kosmetyczne i kupiłam odżywkę z olejkami do włosów gliss kura, olejek babydream który też będę używać do włosów, płyn miceralny Bourjois, mydło biały jeleń do buźki, pędzel do różu i temperówkę do kredek do oczu.

Dbam o siebie

Stary 2010-12-28, 21:47   #1468
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

zrobiłam sobie aplikatory do BP, jutro zrobię zdjęcie zębów i zacznę wybielanie
nie do mnie, ale ja mam też często przekrwione oczy, do tego przesuszone- komputer (za dużo komputera), dużo książek, klimatyzacja i używam:
- sztuczne łzy- na przesuszone, zmęczone oczka, kiedy tracę ostrość widzenia
- zwykłe krople do oczu- kiedy jestem totalnie niewyspana i wyglądam jak zombiak.

mi baardzo pomaga, a sztuczne łzy sa dla mnie odkryciem na miare koła

Aaaah, własnie zorientowałam się, że byłam w sklepie Lush i nie wiedziałam o tym Mieszkam przy granicy i chciałam sprawdzić gdzie jest ich sklep- oczywiście tylko w Pradze. No i kiedy zobaczyłam zdjęcia zorientowałam się, że byłam w tym sklepie tylko jeszcze nie wiedziałam, że to Lush. Rany, ale teraz żałuję...

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2010-12-28 o 21:54
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:52   #1469
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Montii znalazam tylko te:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...es.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ic.html&next=1
Stary 2010-12-28, 21:58   #1470
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
mam dokładnie takie same odczucia jak Ty, wczoraj byłam też na zakupach i byłam akurat na otwarcie a nawet chwilę wcześniej bo TŻ siostry nas podwiózł bo jechał do pracy, a masa ludzi pod sklepami czekała aż otworzą... i się rzucili do głowy by mi nie przyszło że coś takiego może mieć miejsce, jakby za darmo rozdawali...
Cieszę się że nie jestem sama Ja to jak byłam w takim wieku to nie chodziłam po wyprzedażach bo nie miałam na to pieniędzy A teraz dzieciaki mają lepsze telefony ode mnie, same iphony, ipady i kolorowe laptoy sony..masakra jakaś

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości