|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
hej Piękności!
wreszcie mam swojego kompa, więc będę mogła regularnie tu pisać ![]() Dzisiaj planuje zrobić pyszną sałatkę i obejrzeć sobie "Brzydką prawdę" albo "Brigitte Jones". Tylko, że wcześniej muszę posprzątać(!!!) i pomspamować trochę ![]() *wewnętrzenie* - silica - biotyna -capivit - pokrzywa - sporo zielonej herbaty z maliną ![]() *twarz: - dokładne mycie, ok. 4min żelem TinTin - peeling morelowy - microfibra (?) - maseczka oczyszczająca gruszkowa - maseczka anti-age Eveline - na noc - chustka opalająca dax - peeling ust - carmex ![]() -krople do oczu ciało: - peeling cukrowo-cynamonowy mega dokładny po 5 min na każdą partie ciałka.- kąpiel z relaksującym żelem - balsam Eveline kokos&orchidea - solarium? -może, bo chcę być delikatnie opalona na studniówce, z resztą mam czerwoną kieckę i nie wyobrażam sobie być w niej blada. Wampirzy look moze jest modny, ale bez przesady![]() - bańki chińskie - 15min na jedną stronę *włosy* - mycie szamponem volume elseve, polecam tym, którym silikony służą ja do tych osób należę i jestem mega zadowolona z tego produktu- kompres z apteczki babuni na całą noc- po zmyciu: odżywka miodowa ziaji, sprey jedwabny i radical, w skalp czarna rzepa joanny, a w koncówki kropla jedwabiu biosilk. *stopy i dłonie* - moczenie i peeling - malowanie pazurków ![]() - gruba warstwa kremu, skarpetki, rękwiczki ![]() mam nadzieję, że po tych wszystkich zabiegach obudzę się piękna.
|
|
#1442 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
dlatego teraz jeszcze korzystam z uroków jedzenia ![]() Cytat:
ja znowu dziś byłam w lumpie i normalnie szał... kupiłam sobie sweter taki ładny, żółty za tyłeczek , koszulkę białą, koszulko-tunikę w drobne kwiatuszki, spódniczkę falbaniastą i buty
|
|
|
#1443 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() Cytat:
Ciemne kolorki szczególnie szybki wypłukują się i blakną. A jeżeli są suche na końcach to mogą tam mocniej łapać kolor, być ciemniejsze Cytat:
Ty paskudna? Jesteś moją blond faworytką tu, i to w dodatku naturalną Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też to mam ![]() Cytat:
![]() Gdzie takiej chudzince spodnie pękają![]() Cytat:
Jeżeli będzie to prostownica parowa to zagwarantuje szybsze, dokładniejsze i trwalsze prostowanie. Płytki tylko ceramiczne lub tytanowe, inne się ścierają szybko i niszczą włoski .Bardzo ważna jest regulacja temp. żeby nie niszczyć włosów dodatkowo prostowaniem na najwyższych temp., zazwyczaj wystarczające jest max 180stopni. Aaa i jeszcze zwróć uwagę żeby kabel był obracany, to nie zepsuje się tak szybko ![]() dziękuję ![]() Cytat:
i życzę zdrówka dla córci!
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sensie, ja tam studiuję![]() Kitka, wrzuć zdjęcia zakupów! ![]() Kalpana, dlatego nie znoszę małych miejscowości, Twoi rodzice pewnie także z powodu takich osób mają takie nastawienie... Porażka |
|
|
|
|
#1445 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
makijazu nie zrobie, bo jutro z rana juz wyjezdzam a dzis nie mam warunkow do wykonania go ani sil, bo zaraz lece sie pakowac,pielegnowac i zrobic salatke gyros. przykro mi, przepraszam Cytat:
nie mam pojecia na ile wystarczy, bo dopiero wczoraj go kupilam a dziisaj pierwszy raz sie nim malowalam mam nadzieje, ze starczy na min.3miesiaceCytat:
Cytat:
![]() co do opini ludzi, przykro mi ze tak mowia, ale to chyba norma jak jest mloda dziewcyzna i mieszka u faceta, w sasiadki to same panie w podeszlym wieku... boli, ale trzeba przecierpiec bo co zrobic? mozna im chamsko odpowiedziec, ale ja bym nie wdawala sie w dyskusje Cytat:
tak, ja mam rzesy dlugie i dla mnie najwazniejsza jest objetosc, stawiam na pogrubienie i ten tusz to robi, tylko musze jeszcze nim sie nauczyc manewrowac ale cos czuje, ze go pokocham dlatego slynny colossal, mf to bylo dla mnie za malo, bo one wiecej mi wydluzaly niz pogrubialy, a ja tego nie potrzebujeCytat:
![]() dopiero przeszlo mi, jak pojechalismy do mcdonalds ale to juz za pozno bylo, bo pozniej ja jechalam do Zuzi ale wycalowalam go na pozegnanie
|
||||||
|
|
|
#1446 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tak duzo nie wkladam, wiem ze moglabym wiecej ![]() ale makijaz robie, bo teraz mam nowa paletke cieni,dostalam te pedzelki i nie moge sie nacieszyc ![]() jestem szczeslwia, tZ byl dzis zachwycony, uwazal ze schudlam, z emam takie jedrne cialko i takie wybalsamowane i musial ciagle mnie dotykac, tak mi milo bylo boze, jakiego ja mam spostrzegawczego TZtasnowhite, mialas racje, ze ten tusz bedzie dobry ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- moje filmiki na YT: http://www.youtube.com/watch?v=b5btM3n8JiM http://www.youtube.com/watch?v=CfYngcVz0GA http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI http://www.youtube.com/watch?v=-_xWGYlEqAs http://www.youtube.com/watch?v=_XKmRyzuLog http://www.youtube.com/watch?v=dP7zgQjqUBI prosze |
||||
|
|
|
#1447 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Już kiedyś udzielałam się w tym wątki, jednak bardzo, bardzo krótko. Mogę znów do Was dołączyć? ![]() Ogólnie jestem okrooooopnym leniem, ale działacie na mnie motywująco ![]() Dziś będzie: -żel do twarzy oliwkowy Ziaja -żel pod prysznic Kozie mleko Ziaja -balsam do ciała Kozie mleko Ziaja (uwielbiam ten zapach -krem do rąk Kozie mleko Ziaja -peeling do ciała pożeczkowy Joanna -maseczka do twarzy biała herbata Avon Spa -krem do stóp Ziaja -krem do twarzy Ziajka -krem Bambino na usta -płyn do kąpieli z miodem Johnsons -depilacja -regulowanie brwi -manicure -pedicure -odżywka do włosów marakuja i aloes Oriflame Teraz idę na SPAmowanie i kolację, ale później jeszcze zajrze ![]()
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to sa moje poczatki, nagrywam je, dla osob z tego watku, ktore mnie o to prosza i wlosowy wczorajszy,bo tu same make up podalam![]() no TZ jest szczery do bolu ale to dobrze, kocham go m.in za to
|
||
|
|
|
#1449 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
caate- rewelacja twoje filmiki.... ![]() grzebałam dzis w starych ciuchach mamy i znalazłam fajny krótki żakiecik.... oczywiście sobie zabrałam... mama mówiła że keidyś miała więcej podobnych ale powyrzucała.... ja juz zrobiłam makijaż, niedługo jadę z K na pizze (moją ulubioną )
|
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Witam znowu. Nie wiem dlaczego, ale jest mi strasznie smutno. Czuję się samotna i tak, jakby wiele rzeczy w życiu mnie omijało.
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
caate,
ja też dołączę do twoich fanek, fajne filmiki ![]() Z kilkumiesięcznym opóźnieniem ale wreszcie wiem jak to zrobić, dołączyłam trzy zdjęcia z Grecji do albumu tak żeby było cieplej ![]() W przyszłym tygodniu jadę po nowe kosmetyki pielęgnacyjne, zaczynam robić listę. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#1452 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
haha ![]() ja rowniez dolaczam do grona fanek caate ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupiłam dzis olejek semi di lino, chce go wyprobowac, jesli bedzie dobry- to zamowie wieksza ilosc ![]() aaa i przyszly moje legginsy-spodnie - super są ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zdj super, piekna i jestes i masz piekne usta Cytat:
![]() tusz srednio mam 3miesiace, lancome fatale mialam 5mc, ysl 5tyg
|
||
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie wiem czy szczoteczka Lancome Hypnose będzie pasować do moich rzęs
![]() bo ja muszę mieć taką 'gumiastą' oo taką jak w załączniku znacie jakiś dobry tusz o takiej szczoteczce? coś do 120 zł max
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
xhankax chciałam obejrzeć Twoje zdjęcia, ale nie mam Ciebie w znajomych.
|
|
#1456 | |||
|
zawsze mam racje
|
marthaaa: ja też bez suszarki sobie życia nie wyobrażam. Zanim by moje włosy wyschnęłyby same to...
Ale prostownicy nie używam, bo i tak zwykle upinam włosy ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Ja kupiłam w jakimś sklepie z mydełkami, solami i innymi pierdołami. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() Aż się muszę dowiedzieć, co u mnie słychać
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
jutro muszę zjeść pizzę albo tortillę ![]() najlepiej domową ![]() marlienkaa2 czemu omijało? coś się stało? xhankax ooo Grecja moje marzenie podróżnicze ![]() zdjęcia super ślicznoto, pozytywne bardzo
|
|
|
|
#1458 |
|
zawsze mam racje
|
Miałam kiedyś te perfumy i fajne były. Jakaś jedna piąta mi zwietrzała, bo zatyczkę zgubiłam
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś przeczytałam pozytywne opinie (pewnie na blogach)
o tuszu HELENA RUBINSTEIN LASH QUEEN a na KWC zdania są podzielone ![]() na tej samej str. co Colossal HR kosztuje 99zł... ryzykować ?
|
|
|
|
#1460 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
aaa dziewczyny, kupilam dzis zachwalana pomadke z gosha oczywiscie kolor Darling
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham Cię bardzo, dzięki temu filmikowi wreszcie sama ładnie wyregulowałam sobie brwi i jestem absolutnie, absolutnie, absolutnie szczęśliwa i ciągle wpatruję się w lustro ![]() Dziękuję Ci baaardzo za ten filmik |
|
|
|
|
#1462 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale ja to bym chciała taki efekt mieć jak po doklejeniu sztucznych rzęs
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Tallulah mam pytanko a propos Twojego zawodu
mam pewien problem - ciągle mam przekrwione oczy, wystarczy mi do tego np. sztuczne światło. nawet jak wstaje rano, to nie mam białych gałek w galeriach mam okropne, czerwone oczy, strasznie mi to przeszkadza. da się coś z tym zrobić? zrobiłam sobie aplikatory do BP, jutro zrobię zdjęcie zębów i zacznę wybielanie
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już zaplanowałam menu na sylwestra, zorganizowałam pracę i podział obowiązków między mnie a Tż a nawet wymyślałam jak zrobić świeczniki pod świeczki Mianowicie miałam puste podgrzewacze, nakapałam do jednego wosku i postawiłam tam świeczkę - się trzyma i jest idealnym świecznikiem ![]() Zaraz idę umyć włosy swoim Dove, potem nałożę balsam z proteinami jedwabiu, potem prysznic, balsamowanie i chyba użyję w końcu tej syrenki... Muszę stawać się piękniejsza
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-12-28 o 21:30 |
||
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
]
Cytat:
ale dziewcyzny piszecie ![]() ja juz sie prawie spakowalam w taka mala torbe na silownie, ale tma sie salatka nie zmiescila Montii, nie doradze z wyzszej polki taka szczoteczke, wydaje mi sie ze ma tylko guerlain, ale z tego co pamietam na kwc nei mial dobrych opini... lancome, hr, clinique maja raczej podstawowe szczoteczki |
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Dobrej nocy
|
|
|
#1467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz przez Ciebie sama będę musiała go kupić Ale to nie tak szybko najpierw będę musiała zużyć ten od mikołaja i ten którym kupiłam sobie przed świętami ![]() Cytat:
![]() O a które w końcu legginsy zamówiłaś? ![]() Cytat:
![]() Buahhot powiedz mi jeszcze coś o tej pomadce Gosha? Jaki to kolor na ustach i gdzie i za ile dorwałaś ![]() A ja dziewczynki wczoraj byłam w ZT bo zaczęły się długo oczekiwane przeze mnie wyprzedaże w inditexie Ale dużo nie kupiłam bo tłum straszny, same nastolatki bo wolne mają przecież Rzuciły się jak na mięso Niestety z 14latkami nie wygram za stara na to jestem Wrócę tam w sylwestra rano mam nadzieję, że tłumy będą mniejsze bo wszyscy będą się na imprezy szykować ![]() Ale kupiłam sobie bardzo śliczne rureczki i szalik do kompletu od mikołaja A dziś jeszcze poszłam na zakupy kosmetyczne i kupiłam odżywkę z olejkami do włosów gliss kura, olejek babydream który też będę używać do włosów, płyn miceralny Bourjois, mydło biały jeleń do buźki, pędzel do różu i temperówkę do kredek do oczu.
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- sztuczne łzy- na przesuszone, zmęczone oczka, kiedy tracę ostrość widzenia - zwykłe krople do oczu- kiedy jestem totalnie niewyspana i wyglądam jak zombiak. mi baardzo pomaga, a sztuczne łzy sa dla mnie odkryciem na miare koła ![]() Aaaah, własnie zorientowałam się, że byłam w sklepie Lush i nie wiedziałam o tym Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-12-28 o 21:54 |
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Montii znalazam tylko te:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...es.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ic.html&next=1 |
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to jak byłam w takim wieku to nie chodziłam po wyprzedażach bo nie miałam na to pieniędzy A teraz dzieciaki mają lepsze telefony ode mnie, same iphony, ipady i kolorowe laptoy sony..masakra jakaś
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

po 5 min na każdą partie ciałka.

Jesteś moją blond faworytką tu, i to w dodatku naturalną 

Ale prostownicy nie używam, bo i tak zwykle upinam włosy