![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
skórę,zamszowe szpilki rozm.39, pastelowy komplet vero moda gosha, satynowy szlafroknieaktualne PROSZĘ ODPISUJCIE U MNIE I NIE WKLEJAJCIE LINKÓW TYLKO NR I OPIS PRZEDMIOTU! DOKŁADKI (w postach 1, 3 ,8 i 27 (w 27 kurtka/płaszczyk z prawdziwej czarnej skory) WISHLISTA # błyszczyka lub szminki w kolorze jeżynowym # spodnie dresowe S/M w stonowanym kolorze # buty w rozm 39: baletki, trampki, kozaki # odlewek Shalimar i Shalimar light # zegarka dużego, ale nie ogromnego, z brązowym lub karmelowym paskiem, bez cyrkoni i zbędnych ozdobników coś w tym stylu: http://allegro.pl/stalowy-lorus-od-s...386224895.html Szukam ubrań w rozmiarze 36 nowych lub stanie bardzo dobrym, spodni W28L32, butów w rozmiarze 39, z kosmetyków używanych wymieniam się raczej tylko na kolorówkę marek selektywnych np. cienie, pudry, rozświetlacze, perfumami można mnie kusić zawsze ![]() Na szaro będę zaznaczać pozycje nieaktualne. . Oto co chętnie bym wymieniła: 1: pastelowy żółty komplet VERO MODA Gosha. Brak papierowych metek ale w stanie idealnym właściwie tylko przymierzane. Rozmiar M. Materiał delikatny zwiewny 100% poliester. Spódnica o kroju trapezowym, rozszerzającym się. Na podszewce. W pasie marszczona, z boku wstęgi do wiązania kokardki. Długość 47cm, pas 39cmx2. Top: rękaw motylek, sznurowanie przy dekolcie. Długość 59cm, szerokość pod pachami 40cm x2. 3:Nowa bokserka atmosphere. Brak papierowych metek. Rozmiar 10/38. Długość 77cm, szerokość pod pachami 37cm x2. Na górze wykończona siateczką. U dołu podwójna falbana. 4: nowa spódnica w rozmiarze 38. W pasie gumka, długość 80cm. 5: Raz zakładane szare, czółenka, rozmiar 39. Materiał zamszopodobny. Mają tylko delikatne ślady użytkowania na obcasie. Uwaga: dla osób o niższym podbiciu! 6: Nowa minisukienka w fioletowym kolorze - rozm. 38. Brak metek ale tylko mierzona. Posiada osobno zakładane rękawy. Stójka ozdabiana dżetami. Długość całkowita 83cm, szerokość w biodrach 37cm x2. 7: nowy top VILA wiązany na szyi. Rozmiar M. Długość 52-55cm, szerokość pod pachami 39cmx2. Materiał 100% poliester,. Kolor granatowy, ozdobne złote hafty, cekiny. Top na podszewce. 8: spódniczka Phase Eight. Rozmiar 8- 36/38. Materiał 100% bawełna. Spódnica na podszewce. W pasie mocno dopasowana, zamaszysta i rozkloszowana u dołu. Długość 62 cm, pas 35cmx2. 9: nowa, czarna ołówkowa spódnica z podwyższonym stanem i paskiem z kokardą. Rozmiar z metki L moim zdaniem 38/40. Długość całkowita 70 cm w biodrach 48cm x 2, pas 38cm x2. Dołożone *NOWA czarna kamizelka VILA rozm M oddam za coś fajnego *beżowa bluzka na ramiączkach haftowana, rozm M stan idealny
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2011-01-19 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Parę ubrań 38/40 pantofle rozm 39, biustonosze
10: Czarny, miękki koronkowy biustonosz rozmiar 70C. Raz zakładany, stan idealny.
11: Czarny, usztywniany biustonosz rozmiar 75A. Raz zakładany, stan idealny 12: Nowy ale bez metek biustonosz rozmiar 70B. Zielony haftowany. 13: Biustonosz w rozmiarze 75B -biały typu soft, stan bardzo dobry. 14: Biustonosz w rozmiarze 75B typu push up złocisto beżowy, stan bardzo dobry. 15: Biustonosz w rozmiarze 75B typu push up czarno-zielony, stan bardzo dobry. 16: Nowe srebrne lniane spodnie. Metki wycięte. Kolor jasny szary ze srebrnym połyskiem. Krój – dość szerokie proste nogawki. Zapinane na suwak i dwie haftki, w tali przewiązane paskiem. Rozmiar 10/38. Skład materiału 58% len 42% wiskoza. Długość 105 cm, szerokość nogawki na dole 29cm x2, pas 40cm x2. 17: Czekoladowe lniane spodnie firmy Royal Collection. Krój – szerokie proste nogawki. Po bokach ozdobne pęknięcie z przeszyciami. Rozmiar 38. Długość 100cm, pas 41cm x2, szerokość nogawki na dole 29cm x2. Materiał 55% len 45% rayon. 18:Nowy top wiązany na szyi. Brak papierowych metek. Kolor różowy, delikatne wzory. Materiał siateczka. Marszczony przy biuście. Długość 49cm, szerokość pod pachami 37cmx2. 19: Spódniczka mini firmy Orsay. Rozmiar 38 Używana, założona może 2 razy – stan idealny. Długość 39cm. Pas 39cmx2. Dokładka * chusta pastelowy fiolet w kwiaty może raz prana *szary pasiasty szalik nowy *ręcznie robiona fioletowa czepeczka * nowy śliwkowy satynowy szlafrok veronique rozm 42/44
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2011-01-14 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dorzucę do jakichś wymian:
20:nową apaszkę cieniowaną fioletową. 21: nowy złoty szal. 22: spodnie w kratę, z delikatną błyszczącą nitką, w rozmiarze 38 - używane ale w niezłym stanie. 23: używana spódnica: szara, rozkloszowana, w rozmiarze 38. Ma rozprutą podszewkę. Pas 39cm x 2, długość 63 cm. 24: golf z siateczki, flokowany, myślę ze rozmiar M. Dokładka : 25: Różności biżuteryjne przekreślonych już nie ma 26: Paski z elastyczną taśmą brązowy i czarny 27: Pashmina szaro zielona używana troszkę pozaciągana Dokładka *nowa tunika fioletowa w kratę L, szlufki na pasek,stójka, guziczki przy dekolcie
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2011-01-19 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś za bokserkę atmo z falbanką?
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś za: Nowa bokserka atmosphere??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za bokserkę atmo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
depilatora nie wymienię na nią, więc skoro za spodnie nie chcesz to trudno
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Touch, Rosallie odpisałam w Waszych wątkach. Soll może następnym razem
![]() 28: Paleta cieni freedom Inglota mało używana, wymienię za coś naprawdę fajnego 29: prawdziwa skóra ottimo - rozm 36 ale wg mnie bardziej 38 w pasie można przewiązać się paskiem, chodziłam w niej 2 sezony więc nosi normalne ślady użytkowania ale jest zadbana, bardzo ją lubię więc oddam za coś super 30: satynowy niebieski komplecik do spania prawie nieużywany rozm M ale bardziej krótki a szeroki np dla niższej a biuściastej ![]() 31: nowy z metkami satynowy śliwkowy szlafrok piękny ale na mnie za duży rozm L 42/44 32: nowa krótka satynowa, karminowa koszulka do spania, karminowa rozm M 33: nowy komplecik satynowy do spania czerwony, krotka koszulka i krótki szlafrok rozm M wstępna rezerwacja dokładka *sweter fioletowy z wstawką białą rozm L stan bdb *mięsisty, gruby brązowy golf M/L stan bdb * zielony swterek z luźnym golfem/kołnierzem zapinanym na perłowe guziki, myślę że M stan db+/bdb * brązowa bluzka z zawijanym na ramiona golfem rozciągliwy materiał XS/S
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2011-01-17 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cos za 3 i 8 ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nie oddam za nią spodenek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Opcja nr 2 - kimono atmosphere
![]() Coś Ci się może podoba z dodatków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To taka narzutka raczej. Żadnych zapięć. Ewentualnie zawsze można sobie przyszyć jakąś haftkę, albo przewiązać paskiem (ja tak robiłam).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za czarną ołówkową spódnicę?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
z bucików jednak zrezygnuję nie doczytałam ze to 39, ale za spódnicę szarą nadal jestem chętna, oddałabyś ją za tunika-sukienka hm garden r. 38?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem to jest bardziej 36, ale nie jestem pewna na 100%. W opisie podałam dokładne wymiary także możesz sobie zmierzyć
![]() ![]() Edytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-12-28 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
no trudno zszyłabym sobie, a w tunice i tak nie chodzę, bo dla mnie ma za duzy dekolt, tylko z uwagę na liczbe przekupek prosiłabym żebys wysłała pierwsza, jeśli Ci pasuje, to zapraszam na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Bardziej interesowałaby mnie biżuteria. Jakieś długie wisiory, ciekawe bransoletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
hm.. ewentualnie mogłyby być te białe perełki bo nic innego nie wpadło mi w oko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
witaj, na razie niestety nic nie znalazlam
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Zrobiłam dokładkę. Zapraszam
* brązowy haftowany sweterek nowy z metki L/XL ale raczej L, plamy są wina aparatu *czerwona tuniczka bez rękawów stan bdb M * czerwony sweterek o luźnym splocie, warkocze, myślę ze M stan bdb *różowy sweterek o luźnym splocie, rękaw 3/4 myślę ze M stan bdb * czerwony Tshirt kopertowy XS/S stan db *bluzka fioletowa w kwiaty nowa L *wieczorowy golf bez rękawów ecru ze srebrną nitką myślę, że na S/M stan bdb
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2011-01-04 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
o ktore wrangley pytasz?
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- zaint. mnie skóra (jesli to mozliwe to prosilabym o foto na osobie) i wymiary: - szer biust - dł od paszki w dół oraz paleta cieni lub odlewka jakiegos zapachu ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- w biodrach beda ok, dlugosc porownaj z innymi spodniami swoimi
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.