|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Zaraz nadrabiam ale najpierw pytanko o fotelik. Ma któraś mamusia taki?Koleżanka pyta o rade w związku z nim
http://allegro.pl/ramatti-formula-cl...3.html#gallery chodzi mi o to ile fizycznie zajmuje miejsca w samochodzie, wymiary. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Dla Michasia Madziu dziękujemy ![]() Annje witaj! Ślicznych masz synów ![]() Suonko napewno jakaś przypadnie Wam do gustu ![]() Pinky wspaniale, że jesteście w domku Katevalley ślicznie wyglądacie! Pietrusiu ale masz pięknie w domku
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Zebra
A na temat fotelika to nie pomoge bo mam inny. Chyba zaraz sie poloze bo cos mnie glowa boli, wczoraj tez przez ta goraczke Kamilki poszlam pozno spac a jak wiecie to ja spioch jestem
|
#3063 |
|
Wtajemniczenie
|
myślałam, że będzie tyle nadrabiania, że się nigdy nei wyrobię a tu widzę, że wszyscy świętowali
![]() tak oglądam zdjęcia naszych maleństw i widzę, że to już wcale nie maleństwa ależ nam te dzieciaki rosną!piłam przez 3 dni i od razu lepiej a oto moja gwiazdeczka ![]() N1.jpg N2.jpg N3.jpg N4.jpg Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2010-12-28 o 00:34 |
|
|
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo lubię tak styl
mamy kontrolę jak bedzie dobrze chodził - chodzi już dwa miesiące i nawet biega więc czas |
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Kamilke chyba jakies chorubsko zbiera bo w my to sie chyba w zyciu na sanki nie wybierzemy ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Sto lat dla Piotrusia z rokzji roczku Sto lat dla Gabrysi- Mamrotki i Kingi Mari z okazji miesieczniaków
|
#3066 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale coś mi się wydaję, że nieźli rozrabiaki z nich - ten błysk w oczach![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- No to ja już po spotkaniach z 3-ma kandydatkami. Trzecia to młoda 24-letnia dziewczyna z doświadczeniem - zajmowała się dwoma chłopcami w wieku 4l i 6m-cy. Sympatyczna dziewczyna, Lenka też raczej zaowolona przy niej się wydawało, ale ja cięgle nie wiem. Cały czas wydaje mi się, że jednak to nie to. Spotkam się jeszcze z paroma i się zastanowię. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Wszystkiego najlepszego dla wczorajszego solenizanta - Michałka i dla dzisiejszego - Piotrusia |
|||||
|
|
|
#3067 |
|
Rozeznanie
|
annje Witaj
Ela to byle do lutego ![]() Pietrusia piękna jadalnia ![]() Nila jak mały aniołek wygląda A my wczoraj oglądaliśmy kasetę video (!) z roczku mojego kuzyna z 1991 roku, ale był ubaw. Takie pamiątki są niesamowite Na spacer się dzisiaj nie wybierzemy bo jest -10 stopni i siedzimy w domu ![]() PIOTRUSIU 100 Lat z okazji Roczku!!! |
|
|
|
#3068 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyneczki to małe panienki już A chłopcy przystojniaki z nich rosną ![]() zdjątka śliczne Cytat:
Dołączam się do życzonek dla Piotrusia!!!! i dla dziewczynek z okazji miesięcznicy ![]() Cytat:
bez większego wiatru i nawet słoneczko wyjrzało ![]() hehe no tak 91 dawne stare czasy ![]() Hejka ![]() Amela śpi. A ja siadam do was zobaczyć co tam naskrobałyście. My dziś pierwszy raz na sankach byłyśmy Amelka na początku zszokowana. A potem poszło jak z górki ![]() Po obiedzie jedziemy do mojej chrzestnej. Właściwie za pół godzinki powinniśmy wyjeżdżać ale mała się uspała i obiadek jej się kończy gotować... A tak po za tym to nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa ![]() No i zdjątka z pierwszego saneczkowania. 3 zdjęcie było wczoraj wieczorem Wywaliła lalki i sama wlazła do ich łóżeczka
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() witajcie po świętach ![]() sorki nie mam ostatnio za dużo czasu na neta na pocieszenie fotka świąteczna
|
#3070 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko wygląda
a w rzeczywistości to mały diabełek ![]() wszystkiego najlepszego dla solenizanta Piotrusia!
|
|
|
|
#3071 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
jakaś się w końcu znajdzie
|
|||
|
|
|
#3072 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Ale torcik sama robiłaś
|
||
|
|
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Spóźnione życzenia dla wszystkich roczniaków i miesięczniaków i oczywiście sto lat dla 'Pasiastego' Piotrusia Fotki dzieciaczków przecudne Zmykam bo mam zły dzień jakiś... Miłego wieczorku |
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
nie, zrzuciłam to na kogś innego
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- dołączam sie do życzeń WSZYSTKIEGO NAJ PIOTRUSIU
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy jeszcze raz za życzonka
![]() Gocha ten torcik Katevalley boska jest
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
podsumowanie roku
1.od pierwszego do piątego miesiąca 2.od 6-10 3.i 11-ty i 12-ty oj ewidentnie nudzi mi se dzisiaj :P
ślubowaliśmy - 20.09.2008 Wojtuś - ur. 06.12.2009 Ewunia - ur. 10.01.2013 Edytowane przez gochaa_p Czas edycji: 2010-12-28 o 20:49 |
|
|
|
#3077 |
|
Zadomowienie
|
witam mamusie poświątecznie
![]() Piotrusiu ! wszystkiego najlepszego z okazji skończonego 1 roczku! u nas święta minęły zdecydowanie za szybko dużo zamieszania, stanowczo za mało odpoczynku ![]() w czwartek się przeprowadzam i jestem w trakcie pakowania... ojj trzymajcie kciuki bo coś mi cieżko idzie! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-12-28 o 20:59 |
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Xpressja śliczny Lencia miała torcik
Smakował ?Gochaa zleciało Mi też się nduzi cosik:F
|
|
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
zeberko torcik był chyba najpyszniejszy jaki w życiu jadłam!
wszystko domowej roboty! dziewczyna która to robiła w masie cukrowej wycinała wszystko ręcznie - rewelacja! |
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo słyszałam o tej masie, bo koleżanka z innego wątku działa w takich torcikach to niezłe widziałam cudeńka na zdjęciach jakie zrobiła.
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3082 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, w końcu znajdziesz "idealną nianię" ![]() gochaa_p - piękne zdjęcia ślicznościxpressja - super tort! ja sie w tym roku zawzięłam i nauczyłam sama robic dekoracje z masy cukrowej, ale gdzie mi do takich wspaniałaości! Korzystając z suchej i ciepłej pogody (u mnie +10 stopni) oraz wszechobecnych wyprzedaży zabrałam chłopaków do centrum handlowego po buty. Zwłaszcza dla małego, bo "pierwsze" buciki ma już na styk, a zasuwa jak mały samochodzik. W końcu udało mi się kupić mini Adidaski, kawalerowi się podobają Niestety dla starszego nic, bo ze starych kolekcji zostały resztki a nowych jeszcze nia ma, albo mi się nie podobają i musimy szukac dalej.Z jednej strony cieszę się, ze pogoda lepsza i mogę przynajmniej wyjść z domu, bo nie jestem zasypana, ale wiosenne temperatury w grudniu to przegięcie. Maks ma ogólnie ostatnio jakieś gorsze dni - płacze, marudzi. Niby na dziąslach w miejscu czwórek ma już góry ślini sie na potęgę, ale w zasadzie taka sytuacja trwa od 4 miesięcy, więc nie mogę wszystkich jego zachowań zwalać na ząbki, ale może tym razem to już nie fałszywy alarm. Trzymajcie kciuki. |
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() STO LATEK DLA PIOTRUSIA ![]() ja tez sie pochwale torcikiem. Co prawda nie jest taki jak Lenki ale wspolnymi siłami z Tz upieklismy sami córeczce ![]() no i kawalek solenizantki ![]() Agusiaa9 dzieki Twemu przepisowi
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2011-01-12 o 11:11 |
|
|
|
#3084 |
|
Rozeznanie
|
Dobry Wieczór!
Suonko przypomniałaś mi o niani, bo póki co nianią jest moja mama (i chwała jej za to ![]() Xpressja i Domi torty wyglądają smakowicie i sama bym z chęcią się poczęstowała Ja właśnie wróciłam z wypadu z moją siostrą i powoli udaję się w stronę łóżka... |
|
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
ja wpadłam tylko na chwilkę chciałam złożyć ciut spóźnione życzonka dla Piotrusia Piotrusiu wszystkiego najlepszego i dużo dużo zdróweczka słoneczko, abyś był bardzo radosnym dzieciaczkiem a rodzice byli bardzo dumni, i byś miał ciągle ten słodki uśmieszek na swej malutkiej buzince oczywiście życzonka dla wszystkich miesięczniaków z ostatnich dni buziaczki cukiereczki słodkie ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- jeszcze dwie solenizantki które miały swój pierwszy roczek ![]() tak więc Lenka i Pola dla Was również moc życzonek, zdróweczka i uśmiechu na buzinkach wybaczcie ale długo mnie nie było i chyba nie nadrobię już tych urodzinek wszystkich a już i tak musze uciekać pa dziewczynki trzymajcie się
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też postanowiłam że za rok piekę sama Ciekawe czy dotrzymam obietnicy :P
|
|
#3087 |
|
Zadomowienie
|
helloo
Piotrusiu zeberkowy wszystkiego najlepszego zaległe!! sto sto lat i samych uśmiechów Troszkę was przeleciałam, ale niezbyt dokładnie widziałam śliczne zdjęcia Lenki Jagódki ( ale to już na fejsie :P) i Nili iiii piękny torcik Polci... i Wojtusia chyba jeszcze Pinky, ale Ty masz przejścia z Mi! współczuję, mam nadzieję, że już wszystko dobrze albo chociaż na dobrej drodze U nas wesoło, tż w święta wchodząc do sypialni bez klapek przyłożył małym palcem u stopy w rame drzwi.. i ma złamanie, 6tyg w gipsie! Katastrofa, głównie z tego względu, że teraz na mnie spadają wszyskie jego obowiązki poza pracą - spacery z psem 3 razy dziennie, wyrzucanie smieci, wszelkie zakupy itd bo przeciez autem jezdzic nie moze i chodzi o kulach.. wrrr! wcale mu nie współczuje bo oczywiście połamał się po imprezie u mojej przyjaciólki i mamy chrzestnej Blanki, więc pewnie na trzezwo by sie nie polamał Dobrze, że w pracy ma kierowców i jezdza po niego rano i go odwożą później ![]() Święta minely fajnie, po raz pierwszy dostałam same trafione prezenty.. wszystkie zamówione heh Blanka też szczęśliwa , zdjęcia jak zwykle na picasie http://picasaweb.google.com/bartekch...gilia24122010#no to na tyle ode mnie, miałam jechać na zakupy z Blanka ale złapałam gume.. sąsiad mi zmienił koło na zapasowe, ale musiałabym nim jechać 20km/h więc raczej dziekuje.. poczekam az tż wróci i pojade na wulkanizacje.
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślicznych masz chłopców ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- extra ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Ola - no to nieźle sie tż załatwił a fociaki to Wy zawsze macie przeurocze, jak Wy to robicie? :P
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
Moja zmora wlasnie padla i spi ![]() Byla chwile moja mama bo wracala z zakupow to troche poplotkowalysmy Ola Zdjecie cudne Aniulka podroz napweno monie spokojnie i udanego Sylwka zycze A ja mam pytanko odnosnie kupek bo Kamilka ostatnimi czsy robi takie kupki zgnito zielone troszke takie jakby wodniste i tak strasznie smrodliwe ze masakra zastanawiam sie czy wszystko ok jest bo cos mi sie te jej kupki niepodobaja, powinnam sie z lekarzem skonsultowac??
|
#3090 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdróweczka dla Kamilki i wszystkich chorowitków, niech szybko uciekają te choróbska Cytat:
my chcieliśmy dzień przed wigilią się przeprowadzić ale powiedziałam tżtowi że jestem wykończona i nie dam rady a jeszcze szykować potem do wigilii, posprzątać, powykańczać, firany wieszać i takie tam i jeszcze szykować potem wszystko do kolacji więc zostawiliśmy to po nowym roku, więc po sylwestrze zamierzamy się wynieść wkońcu z tego mieszkania już do domku Cytat:
niech szybko się zrasta ja ostatnio kawałeczek jechałam też na placku, bo pod sklepem gdzieś rozciełam opone Cytat:
![]() no a z kupką to nie wiem, moja ciągle robi smrodlawe ale kolor ma normalny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

my to sie chyba w zyciu na sanki nie wybierzemy 

55kg 

widziałam śliczne zdjęcia Lenki Jagódki ( ale to już na fejsie :P) i Nili iiii piękny torcik Polci... i Wojtusia chyba jeszcze