|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
o dzięki
ale bez przesadyzmu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przyjęłam ![]() Od kilkunastu dni bardzo boli mnie kolano jak chodzę. W zasadzie coraz bardziej, trochę mnie to martwi. Myślałam, że samo przejdzie ale może powinnam odwiedzić lekarza? Ehh, jak ja tego nie lubię
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra dziękujuę za polecenie baz pod makijaż
muszę coś wybrać dziewczyny dzień dobry, ja zaraz jadę z TŻ na zakupy...ale szukać łazienki od 3.01 przeprowadzam się do mamy na 5 dni iii ...remont.. ![]() odechciewa mi się ale będę miała nowe miejsce do spamowania I jeszcze jedno, czy któraś z Was ma problem z zatknamymi porami? mam dość..ile raz byłam już na oczyszczaniu, ok, wszystko czyściutkie ale mam wrażenie,że one mi się nie zamykają... peelingi, maseczki... to nic nie daje, wszystko wraca do swojego ''pierwotnego'' stanu.... moja babcia i mama też tak miały.. jak z tym walczyć?
|
#1503 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzien dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() postaram sie wrzucic dzis
|
|||
|
|
|
#1504 |
|
CABIN CREW
|
xhankax; suuuper fotki... śliczne masz włosy i jaka zgrabna jesteś.... zazdroszczę
i od razu jak na te fotki popatrzyłam to się cieplej zrobiło mimo tegosniegu za oknem Soph no wczoraj się objadłam tą pizza... rewelacyjna była jak zawsze- z tuńczykim, oliwkami, kukurydzą i feta.... ![]() a od nowego koniec z pizzami , piwkami itp... buahhot pokaż zdjęcie na ustach tej pomadki.... mi się marzy jakaś taka w kolorze nude ale... chyba nie będzie mi pasowała do mojego typu urody.... snowhitee ja też nie przepadam za sylikonowymi szczoteczkami w tuszach.... a co do wyprzedaży- ja dopiero po nowym roku będe w wawie więc już pewnie wszystko będzie przebrane.... nie lubię ogólnie chodzić po sklepach jak są wyprzedaż i te tłumy które sobie wszystko z rąk wyrywają, ciuch walające się po ziemi i wkurzona obsługa sklepów no ale trzeba przecierpieć bo czasami można na naprawdę fajne oferty trafić...E.J. no to pięknie się wyspamowałaś caate mi też jakieś gule wyszły ale wiem że to przez to że odstawiłam tabletki anty.... i najgorsze że ta przerwa potrwa jeszcze do kwietnia więc cera mi będzie szalała.... co do pakowania się- ja też mam zawsze z tym problem i biorę więcej rzeczy niż trzeba.... baw się dobrze w Sylwestra Piękna i wracaj do nas z nowymi filmikami Donka94 ale fajne zakupy kosmetyczne- ja to jestem na odwyku kosmetycznym więc nie mogę tak szaleć.... _Alessandra; dobrze że nie idzeisz do fryzjera- w sumie to tylko domówka a i pieniążki zaoszczęsdzisz i w ogóle jestem w szoku- Ty palisz?? nie wiedziałam.... ja też palę, ostatnio raczej popalam (w sumie od 25 nie zapaliłam ani jednego papierosa ) a od nowego roku mam zamiar w ogóle nie palić (bo najczęsciej do piwka palę czy na spotkaniach ze znajomymi... ) co do księży, kościoła.. nie wypowiadam się na ten temat bo jestem niewierząca co bardzo razi moich rodziców (a mnie to niesamowicie wkurza bo oni też do kościoła nie chodzą itp, ale jak ja powiem coś na temat tego że moim zdaniem boga nie ma i że nie czuję potrzeby chodzenia do kościoła to od razu mam awanturę- szczególnie do mamy, tata raczej to olewa, rozumie że to mój wybór... ) wczoraj fajny wieczór miałam, byliśmy na pizzy, potem na spacerze nad jeziorem... i potem jeszcze u K (ostatniio moi rodzice oświadczyli mi że nie mam prawa go do domu zapraszać... dziś mam zamiar zabrać się za ogarnianie reczy na uczelnię... sporo tego jest i wolę częśc zrobić teraz a nie czekać na sesje (to moja pierwsza "podwójna " sesja więc.... trochę sie boję.. ) aaa... ale najpierw zrobię wam fotki rzeczy które kupiłam w lumpach
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra
Dermoklar to żel to mycia twarzy ![]() według mnie dużo lepszy niż Cetaphil. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-Dermoklar.htm |
|
|
|
#1506 |
|
CABIN CREW
|
fotki zdobyczy w albumie
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety mam ten sam problem i nie wiem jak sobie z tym radzić. Zawsze wraca to co wcześniej było :/ Macie może dziewczyny sposób na blizny po depilatorze na nogach? Już od długiego czasu mam to na nogach. Przemywam spirytusem salicylowym i smaruje pastą cynkową ale mało co pomaga. |
|
|
|
|
#1509 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() Polecam maseczkę z glinki zielonej. I trzeba uważać na składy kremów i podkładów ![]() kitka: a czemu nie może przebywać?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-29 o 12:32 |
||
|
|
|
#1511 |
|
CABIN CREW
|
długa historia, ogólnie moi rodzice go nie akceptują ... w klubie wszystko opisane jest...
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Donka94 - widzę, że mamy taki sam pogląd
Ale uważa, że ludzie powinni zamieszkać ze sobą, żeby się poznać, zobaczyć jak to jest itd. bo łatwiej jest się rozstać później "bez zobowiązań" niż chodzić po sądach itd.. (ma za sobą 2 rozwody także nie chce, żeby jej dzieci też tak miały). I mój brat jest ze swoją dziewczyną od lat siedmiu a od tamtego roku ze sobą mieszkają i właśnie bez ślubu(on ma 23, ona 21 także na razie się nie śpieszą) i jej rodzice są tak religijni, bogobojni itd. i że co ksiądz nie powie to święte, że jej takie awantury robili, w ogóle nie witali się z nią na ulicy, nie chcieli jej widzieć, mówili na nią takie okropne rzeczy itd itp. - teraz jest już lepiej ale zbytnio i tak nie pomagają im, porażka..I do czego te zasady doprowadzają? Tylko i wyłącznie do kłótni i nieporozumień.. A co do antykoncepcji to już w ogóle - jak tak popierają metodę naturalną, to ja się pytam, czy potem utrzymają mi dziecko, zapewnią mu to co najlepsze itd.? A co do bazy - to będziesz nią zachwycona, naprawdę, jest idealna ![]() bita smietana - super postanowienie! I oczywiście filmiki będę oglądać ![]() agusiownik - ojej...ale z drugiej strony dziękuję za baciki, może mnie to zmotywuje marthaaa - no właśnie u mnie okropnie z tym też ciężko będzie, raz już nawet prawie rzuciłam, nawet na wątku dla rzucających na wizażu byłam i się trzymałam ostro - nie schodziłam z Tż'em na dół jak był u mnie, siedziałam grzecznie na imprezach i nie paliłam i jak byliśmy gdzieś u kogoś to do kuchni palić nie wychodziłam itd. ale w końcu nie wytrzymałam i zapaliłam to było mi tak błogo, że ahh..A jak mnie wtedy Tż zjechał z góry na dół, że już tak długo się trzymałam (ok.2 miesięcy) i w ogóle a teraz wszystko skreśliłam jedną zachcianką itp. Miał ze mną rzucać, ale jemu nie wyszło No i znów zaczęłam...caate - już nie zdążyłam, ale przeczytasz jak wrócisz Również życzę Tobie, a raczej Wam szczęśliwego, pięknego i wystrzałowego Sylwestra i udanego pobytu nad morzem! angelwithoutsoul - no, to jest tragedia z tą twarzą, zwłaszcza, przed Sylwkiem Już dziś nawet myślałam nad lustrem, pełna konspiracja ![]() Airish88 - co do tej oliwki to dziś w nocy miałam ją po raz pierwszy na włosach więc za wiele nie powiem, ale na pewno włosy są miękkie po niej i delikatnie się błyszczą i nie obciążyła mnie a dawałam na całe razem ze skalpem a mam włosy cienkie ![]() Co do planów, to ja za chwilę mam zamiar szybko ogarnąć pokój i zająć się troszkę sobą - twarz muszę ogarnąć, makijaż jakiś zrobić i się ubrać i do Tż'a idę i z nim dziś spędzam dzień - raczej standardowo ![]() xhankax - ale suuuper !! ![]() Montii - proszę bardzo Oj jak ja nie lubię remontów, znaczy wiesz tego całego kurzenia, hałasu, potem tyle sprzątania, ale za to efekt końcowy zawsze jest świetny! I dokładnie - nowe miejsce do spamowania Ja mam pełno zatkanych porów i również ciągle mi powracają ![]() buahhot - aha, no to ja też nie wiem skąd te opinie na KWC ![]() Kitka, Airish88 - no dokładnie, tak też się z tym przespałam dzisiaj i jednak dobrze Tż mi doradził z tym fryzjerem ![]() Kitka - a bo się nie chwaliłam, w sumie to raczej nie ma czym.. Oo, no to i tak już fajny wynik Ja też tak najczęściej palę - na przerwach w szkole nie wychodzę, jak idę czy wracam to też nie palę, w ogóle ja sama nie umiem i nie lubię palić, tak jakoś dziwnie - właśnie zazwyczaj ze znajomymi jak jesteśmy gdzieś, na imprezach, albo jak z Tż'em się widzę, bo on też palący A u mnie to samo, właśnie ojciec to w ogóle nic nie ma do tego(raczej nie miał, jak z nami mieszkał, bo teraz to średnio się interesuje..) ale mama to od jakiegoś czasu taka wielce chodząca do kościoła i moja siostra, że powiedzieć coś na ten temat to od razu awantura ... I fajnie, że spędziłaś wczoraj miły wieczór I czekam na zdjęcia! Taką mam ochotę Wam powrzucać te moje, obiecane, ale Wizaż mi je odrzuca, nie chcą się wgrywać..Soph - o, dzięki Dobra, Kochane ja idę się zbierać, bo po 14 mam być u Tż'a a oprócz prysznicu i włosów wysuszonych nie zrobiłam ze sobą jeszcze nic ... Miłego dnia !
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laseczki
ale dawno się tu nie udzielałam, jakoś weny nie miałam Alessandra przeżyłam wielki szok, gdy przeczytałam że palisz. Nigdy bym Cię o to nie podejrzewała, tym bardziej że tak bardzo dbasz o cerę, a wiadomo- papierosy są najgorszym wrogiem cery Niestety mój tż też pali, próbuje to rzucić już od wieków, ale mu nie wychodzi Caate również jestem Twoją fanką, jesteś tak słodka, że ahhh udanej zabawy sylwestrowej Ci życzę A ja dziś zrobiłam sobie małe zakupy kosmetyczne na all Kupiłam amlę i tresemme do prostowania włosów. Znudziło mi się już te moje siano na głowie i znów wracam do prostowania jak mam wyprostowane włosy czuję się taka... lepsza Czytałam, że rozmawiacie tu o postanowieniach noworocznych Ja postanawiam sobie, że będę trzymać się złotej myśli, którą mi wymalował mój tż na ścianie: "życie jest zbyt krótkie, by żałować popełnionych błędów" . Chcę przeszłość zostawić w tyle i żyć chwilą ![]() Muszę się Wam jeszcze wyżalić, że kupiłam sobie lokówkę babyliss o średnicy 38 mm i nie chce kręcić mi w ogóle włosów ![]() Chyba będę musiała ją sprzedać
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-12-29 o 13:13 |
|
|
|
#1515 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Moze ma za malo watów? kiedys mialam prostownice z malymi watami i w ogole nie prostowala. Albo za duza srednice? |
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to tresemme? juz wiem, poczytałam na wizazu
Edytowane przez xhankax Czas edycji: 2010-12-29 o 13:35 |
|
|
|
|
#1517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no trudno sprzedam lokówkę i kupię sobie lepszą prostownicę ![]() edit: aa mam jeszcze jedno postanowienie- od następnego tygodnia chodzę z tż regularnie na basen
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-12-29 o 13:40 |
|
|
|
|
#1518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobre toniki i potestować kosmetyki, które nie zapychają i nie podkreślają tego Ja właśnie siedzę z maseczką na włosach...Umyłam je, nałożyłam odżywkę i teraz maseczkę. Założę sie, że jak je wysuszę, to będą obciążone i oklapnięte Nie wiem, jak wy możecie naraz nakładać tyle kosmetyków, moje włosy tego nie wytrzymują ![]() Ogólnie dzisiaj mam 4 Dzień Świąt już ... Nie wiem, jak dożyję do tego sylwestra. Alkohol i papierosy szkodzą cerze, a ja ostatnio praktycznie nic oprócz tego nie spożywam - no może jakaś kanapka albo obiad wpadnie A co do tych papierosów... Szkodzą nie tylko na wygląd, przecież żółkną od nich zęby, zdrowie podupada... A ja i tak je tak lubię Mam jeszcze kilka postanowień - zaczynam chodzić na siłownię od Nowego Roku, pić pokrzywę, ograniczać te papierosy , pomalować się na blond i dbać o włosy oraz kupić sobie suszarkę z jonizacją EDIT: Któraś z was pisała o śladach po depilatorze... A może macie jakiś sposób na czerwone krostki po maszynce ? Wyskakują mi zawsze po goleniu na nogach (i nie tylko), a używam zawsze nowej maszynki i pianki....Ja jestem ogólnie blada i jak się opalę, to ich tak nie widać, no chyba że na czerwono na początku ,ale teraz... Masakra :/
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2010-12-29 o 14:19 |
|
|
|
|
#1519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
poszłam do miasta i zakupiłam peeling garniera do twarzy, maseczki soraya oczyszczające (uwielbiam je) jedwab do włosów i jakieś serum miodowo mlekowe na rozdwajające się końcówki oraz dwie bluzeczki:P
teraz siedzę z maseczką na twarzy i nie mam okularów i co się dziwnego stało :| zazwyczaj widzę takie mniej ostre literki .. no ale maseczka zaczęła mnie swędzić w okolicy powieki i dotknęłam tę część powieki, tak jakby przycisnełam i nagle cała ostrość mi wróciła w oku.. :| a jak nie dotykam powieki to jest tak jak do tej pory było. nie rozumiem tego ogólnie mówiąc;D
|
|
#1521 |
|
Raczkowanie
|
dianulaa, do okulisty!
![]() Czekoladowa1, o dzięki, spróbuję Słyszałam też o pudrze do pupy dla niemowląt...
|
#1522 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
co , tak balujesz??? ładnie ja to tylko pierwszy dzień świąt się alkoholizowałam mam tyle roboty do szkoły że szok... od 12 stej siedzę, szperam w necie, drukuje materiały.... wrrr...
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może co z naszą Ramoncią, odezwała się już?
|
|
#1524 |
|
Zadomowienie
|
Kitka dużo masz egzaminów ?
|
|
#1525 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Znów nabyłam kilka kosmetyków ![]() - maseczka Dermika Senne Marzenie - chusteczka brązująca - czarna kredka - tusz do rzęs - lakier do paznokci ciemnobrązowy - cienie ciemnobrązowe do smokey eyes Idę Was nadrabiać
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
buahhot ja tez mam na brodzie pryszcz i to dwa
i je teraz rozgrzebalam i wogolel wygladam jak po 2 wojnie swiatowej kitka ciesze sie bardzio ale mi narobilas apetytu ja juz ni ebylam tydzien ponad w lumpie i juz mi sie rece trzesa jestem uzalezniona a jakie mam fajne ciuszki
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Też dzisiaj nauke zaczełam ... a można by było o wiele ciekawsze rzeczy robić
![]() Chcę aby już po sesji było
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1529 |
|
CABIN CREW
|
już dawno ją odblokowali ale się nie odzywa..... ![]() na jednej uczelni mam 5 + 2 kolokwia + egzamin na certyfikat z angielskiego.... a na drugiej mam też 5 egzaminów ale chyba do tego z 5 kolosów.....
|
|
#1530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kitka Dasz radę )Wszyscy studenci,których znam, są wiecznie zajęci i czasu nie mają...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

ale bez przesadyzmu 

( a wolałabym jakąś niespodziankę 

mam dość..ile raz byłam już na oczyszczaniu, ok, wszystko czyściutkie ale mam wrażenie,że one mi się nie zamykają... peelingi, maseczki... to nic nie daje, wszystko wraca do swojego ''pierwotnego'' stanu.... moja babcia i mama też tak miały..
jak z tym walczyć?
Tylko ja jak na razie używałam go razem z bazą pod cienie i naczytałam się w KWC, że on się odbija, rozmazuje, ciężko zmywa i nie wiem czy to zasługa bazy czy jak ale u mnie rozprowadza się bardzo dobrze, nic się nie odbija, demakijaż robię raz dwa, tylko jedyny mankament i nie wiem czy tak wszystkie w żelu mają - bardzo szybko zasycha na powiece i na pędzelku niestety też, od razu sztywny się robi.. Wykosztowała się, wykosztowała, a mówiłam, że tylko 1 chcę, bo nie chciałam, żeby dużo wydawała....

Ale uważa, że ludzie powinni zamieszkać ze sobą, żeby się poznać, zobaczyć jak to jest itd. bo łatwiej jest się rozstać później "bez zobowiązań" niż chodzić po sądach itd.. (ma za sobą 2 rozwody także nie chce, żeby jej dzieci też tak miały). I mój brat jest ze swoją dziewczyną od lat siedmiu a od tamtego roku ze sobą mieszkają i właśnie bez ślubu(on ma 23, ona 21 także na razie się nie śpieszą) i jej rodzice są tak religijni, bogobojni itd. i że co ksiądz nie powie to święte, że jej takie awantury robili, w ogóle nie witali się z nią na ulicy, nie chcieli jej widzieć, mówili na nią takie okropne rzeczy itd itp. - teraz jest już lepiej ale zbytnio i tak nie pomagają im, porażka..I do czego te zasady doprowadzają? Tylko i wyłącznie do kłótni i nieporozumień.. A co do antykoncepcji to już w ogóle - jak tak popierają metodę naturalną, to ja się pytam, czy potem utrzymają mi dziecko, zapewnią mu to co najlepsze itd.?
I oczywiście filmiki będę oglądać 
Oo, no to i tak już fajny wynik 
Niestety mój tż też pali, próbuje to rzucić już od wieków, ale mu nie wychodzi