|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
wlasnie gadałam z mezusiem ze ten pociag malutkie koło zatacza hehe
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie bóle , ostatnio myślałam że mąż będzie jechał w ocy do aptek bo promieiowałao na plecy tak że nie mogłam się ruszyć ,u mnie powoduje je zgaga, biorę na to maalox Witaj kurczaku! |
|
|
|
|
#3003 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
Tego to ja juz nie wiem bo nigdy tak daleko nie zajechalam
wiem tylko ze po drodze jest bo codzinnie slysze jak zapowiadaja pociag na dworcu i mowia Banbury ![]() Tak czy siak milo jest miec jakas przyjazna dusze w tym obcym kraju moc z kims pogadac, pozalic sie, powymieniac doswiadczeniami.
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3006 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
, witam przed-sylwestrowoMi na szczęście żadne silne bóle żołądka nie dokuczają, ale moja przyjaciółka, ktora jest juz na koncu 7 miesiaca, miewala podobne bole i jej ginkolog spokojnie przepisywal no spę wiec mysle, że bez problemu można brać. A ja wczoraj tak spanikowałam przez to swoje przekroczone tsh, że dziś znalazlam prywatnego endokrynologa w Olsztynie i na 17.45 mam wizytę, kamien spadł mi z serca, bo czekanie aż wrocę po sylwestrze do Wawy by mnie chyba zabilo, a wiadomo stres jest niedobry dla dzidzi. Teraz jestem w Olsztynie właśnie, u rodziców. Dziś dojeżdża tż, a jutro na sylwestrową domóweczkę
|
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AAAA to Ty jesteś w Olsztynie myslałam ,że jesteś w Warszawie ![]() Na sylwestra nigdzie nie idę bo cały czas źle si eczuję, nedobrze mi i słabo dawno nie czułam się tak hmmmm silnie, tak żeby zmobilizować się do czegokolwiem, do wszystkiego muszę się zmuszać... |
|
|
|
|
#3008 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny przestańcie bo ja na prawdę w samouwielbienie popadnę
![]() Ale bardzo Wam dizękuję za miłe słowa Co do bóli żołądka-tak i ja je miewam. W tej ciaży znacznie rzadsze i delikatniejsze aczkolwiek na wpół zgięta łaziłam. Ja mam to na tle nerwowym. Można śmiało bhrać No-spę.W szpitalu to dają na rozkurczenie i w tabletkach i zastrzyku. Brałam przez 4 ciaże od 1 do 9 miesiaca 8i dzieci mają się znakomicie(4 ciażę biorę dopiero 15 tyg.). Bartessa-wypiłam z koleżanką kawę a teraz będę dopiero mogła pić z Tobą herbatkę z cytryną Ciekawe czy wygram licytację? Witaj nowa mamusiu ![]() Mój właśnie ADHD nie ma bo był badany,żadnej formy autyzmu też nie. Taki charakter ciężki i tyle. |
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, tak na Sylwka przyjechaliśmy. W nd. wracamy do Wawy i na pewno będę chciała skontaktować się z tą Twoją panią dr, bo to w Wawie potrzebuję stałej kontroli endo., w Olsztynie idę doraźnie, bo mnie nerwy by zjadły , jakbym tak czekała do powrotu...
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o ile wiem jest yu jeszcze jedna dziewczyna i angli lub irlandi ale chyba teraz wygrzewa sie na Teneryfie hihiA teraz czas zbierac sie do pracy po 4 dniach wylegiwania sie w lozeczku tragedia nie wiem jak sie zbiore a mam jeszcze tylko 0.5 godz |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale się nie dziwię, też bym panikowała, bo moja endo powiedziała ze jak tylko dowiem się że jestem w cąży to mam do niej przyjść, a jak jej nie będzie to do jej koleżanki z gabinetu obok a jak nie będzie ich obu to mam lecieć na oddział Więc nie tylko Ty ankujesz
|
|
|
|
|
#3013 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ludzie czasami nie mogą zrozumieć, że każdą ciążę można przechodzić inaczej... Cytat:
Ja zostanę przy dwójce ale zawsze z przyjemnością przyglądam się rodzinom "na większym plusie" (no chyba, że to rodziny, że tak powiem "specyficzne"...)a swoją drogą... strasznie galopujący wątek
|
|
#3014 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=BABONIK;24063943]dzień dobry
Inutil widac,że jesteś z bdg tam gwizador przychodzi,ja mam rodzinę koło Grudziądza i tam też zawsze był gwiazdor aż mi się miło zrobiło![]() Nerola- u mnie z cyckami też zawsze problem Co do używanych ciuchów-to ja jak najbardziej uwielbiam kupic coś pięknego w bardzo niskiej cenie![]() Shira- ja chcę naleśniki ![]() może jednak będzie chłopiec bo mi się słodkiego chce ![]() Stapelka- ja tam uważam,ze 100km to nie problem dla ciężarnej ![]() widzę kilka Pań w Krakowie,Aga,Stapelka. Aania koło Krakowa,ja też- może kiedyś w Nowym Roku u mówimy się na kawkę i lody np w Galerii Krakowskiej??Ktoś jeszcze?? Hehehe, ja ogólnie też z Krakowa Tylko teraz "wywiało" mnie do Katowic za miłością No i studia...Ale jak bedziecie planować te lody to dajcie wczesniej znać żebym zdążyła dojechać Bo również chętnie sie wybiorę
|
|
|
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
ja również należe do tej grupy leczacych się na niedoczynnosc tarczycy. Lecze się od 10 lat, i teraz jak zrobilam sobie wyniki to wyszly nie najgorsze tsk - 0.84, ft3 nie pamietam ale w normie i ft4 20,87, wiec to ft4 niby mam troche zawyzone bo norma jest do 19,6, ale jak bylam u lekarza to mi powiedzial ze nie mam sie niczym przejmowac bo mam bardzo dobre wyniki. Troche sie zdziwilam bo jednak po cos te normy sa. czy może ktoras z Was miala taki przypadek lekko podwyższonego ft4?? A i jeszcze jedno, mdłości mi tak jakby się zmniejszyly, bo nawet niektore rzeczy ze smakiem moge zjesc, ale najgorszym objawem dla mnie taraz jest to ze caly czas chce mi sie spac i na nic nie mam sily. Juz o 20 leze w lozku i zasypiam od razu. czy tez tak macie?? Pozdrawiam Was serdecznie!!! |
|
|
|
#3016 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki u was też tyle śniegu spadło? U mnie już po kolana i od wczoraj ciągle pada. Mąż rano wyszedł odśnieżyć podwórko, to zwątpił, pewnie to tej pory by to robił, ale na szczęście przyjechał znajomy koparką, hehe i teraz mamy śnieżny tunel na podwórku
I ciągle sypie
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." P. Coelho Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynkihttp://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png Edytowane przez asiago Czas edycji: 2010-12-30 o 14:41 |
|
|
|
#3017 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i zakupy się na jednych spodniach skończyły
ale po niedzieli na pewno wybiorę się na dłużej, trochę fajnych rzeczy wypatrzyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mdłosci widzę że tez powoli mijają Widzę że u was już kolęda... u mnie pewnie za jakieś 2 tygodnie dopiero, zawsze ksiądz pod koniec przychodzi. Na szczęście bardzo fajny jest, więc nie muszę kombinować z zamykaniem się w domu
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tym razem spodziewałam się tej wszechogarniającej senności, bo poprzednio też to przerabiałam. Jedyna metoda - przeczekać. Z resztą - korzystaj - póki możesz, bo potem bywa krucho
|
|
#3019 |
|
BAN stały
|
Na wcześniejszym etapie mogłam spać 22 godziny.
Teraz śpię po południu ok.1,5 godz. bo inaczej leci mi wszystko z rąk,język mi się plączę i łażę bez celu. A nie cierpię spac tak ogólnie. Teraz to siła wyzsza. Jutro planuję przespać pół popołudnia by na imprezie na stole nie zasnać.A jeszcze rodzinkę do domku muszę dostarczyć. U mnie nie pada na razie śnieg ale tunel to i ja mam na podwórku powyżej kolan.Listonosz przedrzeć sie nie może Mimo,ze TŻ odśnieżył ścieżkę na przejście od furtki i wjazd od bramy. Kurczak-bo rodzina rodzinie nie równa-każda ma swoje zwyczaje,zasady... Moja chyba patologiczna nie jest Zawsze ciepło,zawsze jest co jesć,poprane,poprasowane, pogadane z dziećmi,poprzytulane,wiec nie jest najgorzej. |
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
nerola - broń Boże - nie sugerowałam
ale mi zawsze jeszcze ta druga opcja stoi przed oczami - takie zboczenie zawodowe
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam wszystkie mamusie Czasem Was podczytuje,ale nie mam najmniejszych szans na pisanie.
|
|
#3022 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A w jakim zawodzie pracujesz? Wiem sama jak sie patrzy an rodziny wielodzietne. Znam różne-jedne wręcz idealne,kochające,ciepłe inne mniej a jeszcze inne nie podobne do rodziny
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
Cenię sobie anonimowość na Wizażu (przynajmniej jej złudzenie
) - więc wybacz, że nie odpowiem wprost. W każdym bądź razie - to jest w dużej mierze syzyfowe zajęcie - próbuję łatać pewnie braki
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2010-12-30 o 15:43 |
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- a ja (jak sie da) to chce miec 3 dzieciaczkow. nie wiem jak je w naszym 2pokojowym mieszkaniu na 4 pietrze pomiescimy ale moze do tego czasu bedzie wieksze lokum... ja znam i patologie z 1 dzieckiem i super rodziny 6-10dzietne. wszystko zalezy od ludzi- jak zawsze |
|
|
|
|
#3025 |
|
Zadomowienie
|
83monia - Twoja "prośba" w połączeniu z Twoim avem brzmią niezwykle sugestywnie
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
kurczak - heh, kolezanki w pracy twierdza ze specyficzne mam poczucie humoru i chyba cos w tym jest... stąd avatarek
a tak wogóle - lubialm ogladac pokemony bo tem pikaczu taki słodziak wg mnie |
|
|
|
#3027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resocjalizacjia ?Odnośnie anonimowości jutro kasuję dane z klubu więc jak ktoś chce niech spisze Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2010-12-30 o 17:10 |
|
|
|
|
#3029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
połowa stycznia, więc te dwie trójki już baaardzo blisko ![]() wczoraj byłam u gina, a że przeziębienie mnie brało to zasugerowałam, że może bym dostała zwolnienie na dwa dni to bym w łóżku poleżała i może by mi przeszło. Zwolnienie dostałam ale z 2 dniami było ciężko, bo chciał mi dać duużo więcej dobrze wiedzieć na przyszłośćW związku z wolnym dziś totalnie nic nie robiłam. Już nie pamiętam kiedy miałam taki dzień nawet kompa wcześniej nie chciało mi sie odpalić.Dziewczyny nie zazdroszczę problemów z tarczycami. miłego wieczora mamusie
|
|
|
|
|
#3030 |
|
BAN stały
|
Ale mnie mój TŻ wkurzyl..
otóż w pracy szef postawil z okazji swiat i nowego roku, no i sie tak ululał ze juz spi, ale byl normalnie nie do zniesienia, myslalam ze go roztrzasne, dodatkowo moj tata go przywiozl, zaklad meza jest na przeciwko domu moich rodzicow i sie dogadali... nie nawidze jak jest pijany do tego stopnia ze nie umie sam juz isc, normalnie krew mnie zalewa. ps: wam tez tak wizaz nawala? wyskakuja mi co chwile jakies błedy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

Ja zostanę przy dwójce ale zawsze z przyjemnością przyglądam się rodzinom "na większym plusie" (no chyba, że to rodziny, że tak powiem "specyficzne"...)

05.06.2010