|
|
#4441 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXI
Prosze Rade Baru o podjecie jednoznacznej decyzji czy mam prosic czy nie
|
|
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sylwester ![]() Cytat:
i musiałam wyrzucićzaolejowałam czerep i nie mogę znieść smrodu kokosu
|
|
|
#4443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4444 | ||||||
|
BAN stały
|
Fasola (najlepiej czerwona) jest opcjonalna (ale ja lubię), no ale żółty ser to podstawa
![]() Bardzo, kufa, śmieszne! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie przejmuj się, chodź do Gryxia, poprzytulamy się troszkę ![]() ![]() No ba! To chyba oczywiste, w końcu jesteś mężatką ![]() Cytat:
Ja robię tak: kurzą pierś kroję w kostkę (nie za małą, nie za dużą, tak w sam raz), posypuję przyprawą "gyros" (ew. "kebab-gyros", różnicy nie ma), odstawiam na jakiś czas, a następnie smażę na niewielkiej ilości oleju, ale nie za długo, żeby mięso zbytnio nie stwardniało. Kapustę pekińską szatkuję, dodaję do niej pokrojone ogórki (kiszone lub konserwowe), puszkę odsączonej kukurydzy, do tego usmażone mięso, a na końcu majonez i ketchup (w proporcji, powiedzmy, 2:1). Zasadniczo jest to sałatka warstwowa, ale ja wolę wersję "wymieszaną", smak lepiej się "przegryza", nie podchodzi wodą, no może tylko strona wizualna na tym cierpi Składniki można dowolnie modyfikować, nic się nie stanie. Prosta w wykonaniu, ale w smaku pyszna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- No i plany sylwestrowe nie wyklarowały się jeszcze, wuj mnie zaraz szczeli! Tak czy owak, robię jutro tego gyrosa, i risotto też Dobrze, że % mam już zabunkrowane ![]() Dobra... lecę się zalkoholizować, tym razem z (proszę się nie śmiać!) wdową i mężatką
|
||||||
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co nie nadrobisz? Nadrabiaj do porodu się wyrobisz ![]() Ooo Flo ma chyba gotowe streszczenie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego "cześć ciężarówka", to mi się przypomniała zasłyszana historia, jak to czyjaś teściowa chciała tak synową w ciąży przywitać, ale jej się, hm, samochody pomyliły i wypaliła "cześć tirówka!"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-30 o 18:30 |
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Kuniec roku i na przemyslenia mnie najszlo...
Bylego widzilam dzis na chwile, rzeczy jakies tam oddac i swoje odebrac... koty widzialam. Teskni mi sie za kotami, wielkie i wlochate sa. I se tak mysle, ze jemu to zawsze zwisalo z kim, gdzie na ile wychodzilam... wolnosc i swoboda, niech zyje zabawa oraz kutwa mloda. Obecny ma obsesje... zaczyna mnie pod****iac ostro fakt, ze sprawdza mi kazdego znajomego dodanego na pewnym spolecznosciowym portalu. Foch ostatnio bo kolo z klubu, do ktorego chodzimy razem, dodal mnie jako zioma. No przeciez go nie znam a on sie na mnie gapi... se mysle, penis. Pech chcial, ze na drugi dzien to samo - pilismy w knajpie z ludzmi i kolejny kolo na drugi dzien, wyslal to zaproszenie... Wiec historia sie powtarza. No generalnie wg niego to tylko kazdy chce moj wianek i cnote i ja chyba nie mam nic do powiedzenia, niewiasta ulegla jestem i za pierwszym, lepszym pojde. Najlepsza jazda byla o siniak na kolanie... wpadl w nastroje dolowe bo ja mam obicie na kolanie i nie wiem skad (bo ja nie prowadze inwentaryzacji moich obic... ). Poczatkowo mnie to ubawilo ale skonczylo sie na mega awanturze... A tok myslenia - siniok na kolanie a moze komus lody krecila. No motyla noga, kurcze pioro... Serio. Nie wspomnie, ze jego matula tez mnie dobija... on probuje jej ulatwic w zyciu wszytsko a ona chetnie. A potem czuje sie wykorzystany i jak we wtorek ona go w****ila a po mnie wyjchal. A na mnie takie pokrzykiwania dzialaja jak plachta na byka. Potem zdziwiony, ze ja reaguje agresywnie. Matke zdzierze ale ta zazdrosc i paranoje... to mnie troche zaczyna martwic. Bo ja nie mam zamiaru tlumaczyc sie z urojen itp... |
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
wypadam ostatnio cuś z barowego obiegu
![]() wszyscy w święta się obżerali kuniec ![]() Aha, a Polly k**wi na panele ![]() Hecate i świetny kawałek w podpisie ![]() (szkoda tylko, że klip zablokowany w Polsce kwwwa ich mać )szafa na dziś ![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=21639&zid=0
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-30 o 18:53 |
|
|
|
#4450 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bez jaj? ![]() Och myślałam, że może tego nie zauważysz Cóż za tłumaczenie ![]() Mieszkałam. Tam gdzie Ty tzn 2 może 3 domy dalej Nie no dobra, nie wiem dokładnie gdzie mieszkasz ![]() Jechałam se nad piękne, zimne, polskie morze ![]() Cytat:
O qrcze! Już dziś mam drugą taką propozycję Kolega TŻ spytał czy TŻ może pół godziny dłużej poza domem być a ten odpowiada no nie wiem może buzi? Cytat:
1. Na spód: filet pokorojony w kostkę podsmażony w Gyrosie 2. Jedna cebula pokrojona w kostkę ![]() 3. Ketchup 4. Ok. 4 ogórków kiszonych 5. Groszek konserwowy 6. Kukurydza 7. Majonez (kielecki )8. Kapusta pekińska
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy naprawdę jej się te samochody pomyliły czy może nie lubi synowej
||
|
|
|
#4452 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobię Cytat:
się właśnie boję i Cytat:
Cytat:
![]() łech chopy ja podsumowania wolę nie robić
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kaca moralnego.... ![]() bezczelnie publicznie pocałowałam faceta co mi wpadł w oko parę miesięcy temu... nie uciekał, wyglądał na zadowolonego... obsługa tylko trochę w szoku... w sumie dziwnie to wyglądało, nawet jak na mnie... piliśmy na dwóch końcach baru, jakiegoś drinka mi wymyślił i wysłał, ja wracając z fajki siadłam nie na swoim, tylko koło niego, coś mu nagadałam (żebym jeszcze pamiętała co... ) i bach... drink raczej normalny i chyba nic mi nie dosypali... ![]() więcej nie piję....
|
|
#4454 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zrup
dobra też na śniadanie i kolację, można używać jako pasty do kanapek, wersja uboższa z tuńczykiem pusznym zamiast wędzaka ale z wędzakiem lepsze---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- a czasem tyż, a całość poza papryką doprawiam pieprzem i sosem sojowym (przy wędzaku sos sojowy mniej potrzebny)
|
|
|
|
#4455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez jaj to już jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4458 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
to słowo mnie zabiło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4459 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
spoko kurtała, dzie jezd róża?
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() marheff i mniut byli? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- ja se apgrejduję ten "cudny zapach kokoska" do znośności za pomocą amli (która ponoć śmierdzi-niemożebnie-jak-stara-baba-albo-i-co-gorsze --- nooo, ale przecież "kokosek" pachnie "cudnie") |
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - eee tam. Ty mnie zainspirowałaś!
:brzydal :
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
pewna, pewna. Przeca nasz Grysio-Pysio ładny jest i mądry. Ładniejszy niż Ania-Rozdziaw. A sąsiada nie znam.
![]() Mieliśmy kiedyś. Głównie Red Cherry. Śliczne były Dobra, będzie mini streszczenie: Flo nie ma jaj. Ma za to nowego lapka i jest teraz ą ę. Ma też płyn z Reksia i moczy w nim pościel. Winterra zajmuje się myciem podłóg. I nie może się zdecydować czy nikt jej nie lubi, czy kocha ją Gryxio. Poza tym dziś nadmiernie się rozluźniła przy pomocy Xenny i jest gotowa na jutrzejsze tańce. Gryx nie ma planów na Sylwestra, bo jego kumpel (ten od macania na dywanie??) nie może się zdecydować. Poza tym rozrywa się w kuchni i kocha AnjęR. Teziak nadal nie wytrzeźwiał Kamena ma Szopena, tylko nie wie gdzie go wetknąć. Szuka też przemawiającej do niej sałatki Pinia ma limit, ale się nie poddaje i nadaje. Poza tym ma pustułkę i plecy z obu stron Miciel lubi facetów z kozimi kończynami i gołą resztą. W wolnych chwilach tropi trolle. Ogon_ ma w**** ogólny i wykańcza małża za pomocą niekontynuującego się panela. I nie wyszłaby sama za siebie Ju ma w planie dobrze bawić się w Sylwestra, będą z W. dmuchać w gwizdające tutki. Ma też Bajkonura i nakręcane małe potworki. I wspomina pomidory na nawozie ze znanego malarza. Madzik się urlopuje, ale i tak ją wkurzają. Jutro robi rodzicom papa i ma wolną chatę. Będzie imprezować z przyjaciółką Rachel ma w planach Sylwestra bez dochodzącego i ma ochotę na singlo ladies night Spoora ma w****a na panią bez muska. I nadal bawi się z Gryxem w kotka i myszkę Maja lubi obcasy, ogląda filmy i słucha fajnej musy. I ma ranne pobudki. Betty ma moralniaka Skarbek kończy się remontować i nie może oderwać małża od kanapy
|
#4462 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak Was kiedyś źle przeleciałam od tyłu to mogło mi umknąć
![]() Mniut kojarzę,marheff ujdzie,zrup brzmi superowo a raczej wygląda ![]() Zresztą ja byłam zawsze prymusem jesli chodzi o ortografię,interpunkcję itp,więc szalenie mnie cieszy takie pisanie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate
![]() Nie wiem jak to wytrzymujesz, ja bym podusiła... Kameno, to było tak, że wchodzi mama i mówi: Znalazłam ptaszka, taki siedział na ziemi zmarznięty i głodny... No to ja se myślę sikorka albo co. Patrzę, a to pustułka, samiec A ta se go trzyma w gołych rękach, że on się pazurami nie wbił w te ręce to cud. No to poszli z nim do weta i tam został, zmarzł i głodny, a co z nim zrobi wet to nie wiem...Wku*w mnie dopadł, nie znoszę Sylwestra, wielkich przygotowań do jakichś pieprzonych uroczystości, wszystko chodzi z pyskami, wielce nerwy i zapie**alanie. Po co to, żeby zaraz odstawić kilkugodzinną szopkę i nara? Co za bezsens... |
|
|
|
#4464 |
|
Wpisz tu zomzing
|
kiszone masz?
![]() wymieniłam 2 słoiki dżemu poziomkowego (nic-nie-żal-i-tak-gnoja-nie-żrem) i po 1 słoju korbola i pikli (trochę żal) na 4 słoje grzybków |
|
|
|
#4465 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To mi przypomniało,że 2 dni nie myłam potłók
|
|
|
|
#4466 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() prywatnie rozszerzam jęzor
|
|
|
|
|
#4467 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A jak się całe życie miało piątki z polskiego to strasznie trudno celowo robić błędy
![]() Matko,zaraz mi jelita rozerwie
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
![]() piękne
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

drugi dzień już nie masz jaj?? Co to będzie jutro
i musiałam wyrzucić

...
Nie przejmuj się, chodź do Gryxia, poprzytulamy się troszkę
wege co prawda nie będzie, ale tak na przyszłość?
A tu pierdyliard stron do nadrobienia, nie dam rady.

)

zrobię
co do weta to zależy od konkretnego osobnika, tak jak z każdym lekarzem, czasem da się pogadać czasem lepiej nie próbować