![]() |
#4441 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXI
Prosze Rade Baru o podjecie jednoznacznej decyzji czy mam prosic czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sylwester ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zaolejowałam czerep i nie mogę znieść smrodu kokosu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4444 | ||||||
BAN stały
|
Fasola (najlepiej czerwona) jest opcjonalna (ale ja lubię), no ale żółty ser to podstawa
![]() Bardzo, kufa, śmieszne! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No ba! ![]() To chyba oczywiste, w końcu jesteś mężatką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- No i plany sylwestrowe nie wyklarowały się jeszcze, wuj mnie zaraz szczeli! ![]() ![]() ![]() Dobra... lecę się zalkoholizować, tym razem z (proszę się nie śmiać!) wdową i mężatką ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co nie nadrobisz? Nadrabiaj do porodu się wyrobisz ![]() Ooo Flo ma chyba gotowe streszczenie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tego "cześć ciężarówka", to mi się przypomniała zasłyszana historia, jak to czyjaś teściowa chciała tak synową w ciąży przywitać, ale jej się, hm, samochody pomyliły i wypaliła "cześć tirówka!" ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-30 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
Kuniec roku i na przemyslenia mnie najszlo...
Bylego widzilam dzis na chwile, rzeczy jakies tam oddac i swoje odebrac... koty widzialam. Teskni mi sie za kotami, wielkie i wlochate sa. I se tak mysle, ze jemu to zawsze zwisalo z kim, gdzie na ile wychodzilam... wolnosc i swoboda, niech zyje zabawa oraz kutwa mloda. Obecny ma obsesje... zaczyna mnie pod****iac ostro fakt, ze sprawdza mi kazdego znajomego dodanego na pewnym spolecznosciowym portalu. Foch ostatnio bo kolo z klubu, do ktorego chodzimy razem, dodal mnie jako zioma. No przeciez go nie znam a on sie na mnie gapi... se mysle, penis. Pech chcial, ze na drugi dzien to samo - pilismy w knajpie z ludzmi i kolejny kolo na drugi dzien, wyslal to zaproszenie... Wiec historia sie powtarza. No generalnie wg niego to tylko kazdy chce moj wianek i cnote i ja chyba nie mam nic do powiedzenia, niewiasta ulegla jestem i za pierwszym, lepszym pojde. Najlepsza jazda byla o siniak na kolanie... wpadl w nastroje dolowe bo ja mam obicie na kolanie i nie wiem skad (bo ja nie prowadze inwentaryzacji moich obic... ). Poczatkowo mnie to ubawilo ale skonczylo sie na mega awanturze... A tok myslenia - siniok na kolanie a moze komus lody krecila. No motyla noga, kurcze pioro... Serio. Nie wspomnie, ze jego matula tez mnie dobija... on probuje jej ulatwic w zyciu wszytsko a ona chetnie. A potem czuje sie wykorzystany i jak we wtorek ona go w****ila a po mnie wyjchal. A na mnie takie pokrzykiwania dzialaja jak plachta na byka. Potem zdziwiony, ze ja reaguje agresywnie. Matke zdzierze ale ta zazdrosc i paranoje... to mnie troche zaczyna martwic. Bo ja nie mam zamiaru tlumaczyc sie z urojen itp... |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
wypadam ostatnio cuś z barowego obiegu
![]() wszyscy w święta się obżerali kuniec ![]() Aha, a Polly k**wi na panele ![]() Hecate ![]() i świetny kawałek w podpisie ![]() (szkoda tylko, że klip zablokowany w Polsce kwwwa ich mać ![]() szafa na dziś ![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=21639&zid=0
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-30 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bez jaj? ![]() ![]() Och myślałam, że może tego nie zauważysz ![]() Cóż za tłumaczenie ![]() Mieszkałam. Tam gdzie Ty tzn 2 może 3 domy dalej ![]() Nie no dobra, nie wiem dokładnie gdzie mieszkasz ![]() Jechałam se nad piękne, zimne, polskie morze ![]() Cytat:
![]() O qrcze! Już dziś mam drugą taką propozycję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
1. Na spód: filet pokorojony w kostkę podsmażony w Gyrosie 2. Jedna cebula pokrojona w kostkę ![]() 3. Ketchup 4. Ok. 4 ogórków kiszonych 5. Groszek konserwowy 6. Kukurydza 7. Majonez (kielecki ![]() 8. Kapusta pekińska ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy naprawdę jej się te samochody pomyliły czy może nie lubi synowej ![]()
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() łech chopy ja podsumowania wolę nie robić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam kaca moralnego.... ![]() bezczelnie publicznie pocałowałam faceta co mi wpadł w oko parę miesięcy temu... nie uciekał, wyglądał na zadowolonego... obsługa tylko trochę w szoku... w sumie dziwnie to wyglądało, nawet jak na mnie... piliśmy na dwóch końcach baru, jakiegoś drinka mi wymyślił i wysłał, ja wracając z fajki siadłam nie na swoim, tylko koło niego, coś mu nagadałam (żebym jeszcze pamiętała co... ![]() drink raczej normalny i chyba nic mi nie dosypali... ![]() więcej nie piję.... ![]()
![]() |
#4454 |
Wpisz tu zomzing
|
zrup
![]() dobra też na śniadanie i kolację, można używać jako pasty do kanapek, wersja uboższa z tuńczykiem pusznym zamiast wędzaka ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- a czasem tyż, a całość poza papryką doprawiam pieprzem i sosem sojowym (przy wędzaku sos sojowy mniej potrzebny) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez jaj to już jutro ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
#4458 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
to słowo mnie zabiło
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Wpisz tu zomzing
|
spoko kurtała, dzie jezd róża?
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() marheff i mniut byli? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- ja se apgrejduję ten "cudny zapach kokoska" do znośności za pomocą amli (która ponoć śmierdzi-niemożebnie-jak-stara-baba-albo-i-co-gorsze --- nooo, ale przecież "kokosek" pachnie "cudnie") |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
Betty - eee tam. Ty mnie zainspirowałaś!
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
pewna, pewna. Przeca nasz Grysio-Pysio ładny jest i mądry. Ładniejszy niż Ania-Rozdziaw. A sąsiada nie znam.
![]() Mieliśmy kiedyś. Głównie Red Cherry. Śliczne były ![]() Dobra, będzie mini streszczenie: Flo nie ma jaj. Ma za to nowego lapka i jest teraz ą ę. Ma też płyn z Reksia i moczy w nim pościel. Winterra zajmuje się myciem podłóg. I nie może się zdecydować czy nikt jej nie lubi, czy kocha ją Gryxio. Poza tym dziś nadmiernie się rozluźniła przy pomocy Xenny i jest gotowa na jutrzejsze tańce. Gryx nie ma planów na Sylwestra, bo jego kumpel (ten od macania na dywanie??) nie może się zdecydować. Poza tym rozrywa się w kuchni i kocha AnjęR. Teziak nadal nie wytrzeźwiał Kamena ma Szopena, tylko nie wie gdzie go wetknąć. Szuka też przemawiającej do niej sałatki Pinia ma limit, ale się nie poddaje i nadaje. Poza tym ma pustułkę i plecy z obu stron Miciel lubi facetów z kozimi kończynami i gołą resztą. W wolnych chwilach tropi trolle. Ogon_ ma w**** ogólny i wykańcza małża za pomocą niekontynuującego się panela. I nie wyszłaby sama za siebie Ju ma w planie dobrze bawić się w Sylwestra, będą z W. dmuchać w gwizdające tutki. Ma też Bajkonura i nakręcane małe potworki. I wspomina pomidory na nawozie ze znanego malarza. Madzik się urlopuje, ale i tak ją wkurzają. Jutro robi rodzicom papa i ma wolną chatę. Będzie imprezować z przyjaciółką Rachel ma w planach Sylwestra bez dochodzącego i ma ochotę na singlo ladies night Spoora ma w****a na panią bez muska. I nadal bawi się z Gryxem w kotka i myszkę Maja lubi obcasy, ogląda filmy i słucha fajnej musy. I ma ranne pobudki. Betty ma moralniaka Skarbek kończy się remontować i nie może oderwać małża od kanapy
#4462 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak Was kiedyś źle przeleciałam od tyłu to mogło mi umknąć
![]() ![]() Mniut kojarzę,marheff ujdzie,zrup brzmi superowo ![]() ![]() Zresztą ja byłam zawsze prymusem jesli chodzi o ortografię,interpunkcję itp,więc szalenie mnie cieszy takie pisanie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Hecate
![]() Nie wiem jak to wytrzymujesz, ja bym podusiła... Kameno, to było tak, że wchodzi mama i mówi: Znalazłam ptaszka, taki siedział na ziemi zmarznięty i głodny... No to ja se myślę sikorka albo co. Patrzę, a to pustułka, samiec ![]() Wku*w mnie dopadł, nie znoszę Sylwestra, wielkich przygotowań do jakichś pieprzonych uroczystości, wszystko chodzi z pyskami, wielce nerwy i zapie**alanie. Po co to, żeby zaraz odstawić kilkugodzinną szopkę i nara? Co za bezsens... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 |
Wpisz tu zomzing
|
kiszone masz?
![]() wymieniłam 2 słoiki dżemu poziomkowego (nic-nie-żal-i-tak-gnoja-nie-żrem) i po 1 słoju korbola i pikli (trochę żal) na 4 słoje grzybków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() To mi przypomniało,że 2 dni nie myłam potłók ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() prywatnie rozszerzam jęzor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A jak się całe życie miało piątki z polskiego to strasznie trudno celowo robić błędy
![]() Matko,zaraz mi jelita rozerwie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() piękne ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.