Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-30, 17:55   #1681
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Ufff, nie miałam jak wcześniej wejść na neta, dopiero dziś

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
E.J - owszem, myśli i wiem, że mogę na nią liczyć w pewnych sytuacjach itd. ale już tu opisywałam, a raczej w klubie, że żywot z nią jest bardzo ciężki taki na co dzień i marzę, aby się stąd wyprowadzić jak najszybciej bo mnie wykończy psychicznie...

P.S: I co do religijności w święta bo widziałam, że był tu ten temat poruszany - , to ja niestety zostałam zmuszona do pójścia do Kościoła - znaczy no nie musiałam, ale nie chciałam awantury i gadaniny w święta i psuć tej całej atmosfery to poszłam i...przespałam obie msze Tylko mnie siostra szturchała, jak trzeba było wstać albo klęknąć I oczywiście Kościół pełen ludzi, nagle wszyscy wierzący, ehh..Ja wierząca jestem, wierzę w Boga, modlę się, ale nie chodzę do Kościoła bo nie wierzę już w księży, którzy są nimi z powołania, teraz to ten cały kościół to tylko pieniądze i polityka nic więcej..Mam wujka księdza, lat ok.35 i kiedyś na weselu jak przyszedł to ja do niego, że super tańczy i gdzie się tego nauczył a on do mnie "przecież koloratki 24h na dobę nie muszę nosić" i oczko mi puścił i wszystko wiadomo I ogólnie opowiadał mi co teraz się dzieje od strony wewnętrznej, że tak powiem i wszystko się zgadza z moim myśleniem, a ja fałszywa nie jestem i obłudna i nie mam zamiaru chodzić bo chodzić i pokazywać jak to jestem oddana religii itd. to wszystko na pokaz jest...
Co do pierwszej sytuacji - rozumiem Cię i współczuję
A co do drugiej części - hmmm.... ja jak idę do kościoła idę dla Boga i siebie a nie dla księdza Poza tym nie rozumiem zdania "wierzyć w księdza" to bluźnierstwem by było wierzy się w Boga. A w co do księdza to można wierzyć jedynie, że jest następcą Jezusa w sprawowaniu sakramentów.....Nie wiem czy o to chodziło?

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja sie zegnam, za 11h powinnam byc juz nad morzem
wszystkim Wam zycze szczesliwego Nowego Roku, spedzonego wsrod najblizszych!
bede za Wami tesknic
Dziękuję i wzajemnie Uważaj na siebie I udanego sylwka

Dziewczyny po takim jak opisywałam to od razu się lepiej poczułam a teraz walczę o systematyczność

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
EDIT: Któraś z was pisała o śladach po depilatorze... A może macie jakiś sposób na czerwone krostki po maszynce ? Wyskakują mi zawsze po goleniu na nogach (i nie tylko), a używam zawsze nowej maszynki i pianki....Ja jestem ogólnie blada i jak się opalę, to ich tak nie widać, no chyba że na czerwono na początku ,ale teraz... Masakra :/
Próbowałaś robić peeling? mnie pomaga

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

co , tak balujesz??? ładnie ja to tylko pierwszy dzień świąt się alkoholizowałam

.
Ja wytrzymałam 2 dni i stwierdziłam, że już mam dość
A co egzaminów - nie jesteś sama

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 17:56   #1682
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Mi się bardzo podoba szminka viva glam gaga Ma świetne odcienie! Ale cena odstrasza

czekoladowa A gdzie swoją zamówiłaś?
na all

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 18:28   #1683
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Siedzę z Hegronem na włosach. Niebawem go zmyję. Został mi do zrobienia jeszcze peeling.
Też bym prosiła o zdjęcie tej pomadki Rimmela
Stary 2010-12-30, 18:38   #1684
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
na all
Ja też na allegro. Hmm może jak Ty i ja mamy takie same odcienie, to może i ta pomadka rzeczywiście ma taki kolor

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 19:12   #1685
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Blondyneczka spóźnione, ale szczerze życzenia - wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
moja przyjaciolka wlasnie pozbywa sie klopotu jak to mowi i usuwa cos na co niektore kobiety czekaja cale zycie a ja nie moga nic zrobic................... ...

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

_blondyneczka_ nie wiem jaka tam jest sytuacja, ale o ile sama nie jestem zwolenniczką aborcji, to jeśli taka jest jej decyzja- należy to uszanować, w każym innym kraju europy nie budziłoby to ani takich kontrowersji, ani nie byłoby tak trudne. Każdy żyje jak chce. Tak jak nie chcemy, żeby ktoś narzucał nam to czy pójdziemy do kościoła czy nie, tak samo inne ecyzje powinny być uszanowane.
Proszę tylko nie to Żyjąc trzeba jeszcze żyć odpowiedzialnie i trzeba myśleć nad tym co się robi....to tak jakby np. pijany kierowca pozywał osobę, którą przejechał za to że szła chodnikiem....

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
mnie jeszcze nic jadłam kolację i zaczytałam się w recenzjach perfum

jakie są Wasze ulubione?
Z Oriflame Divine oraz z Be esa taki czerwony

Cytat:

Może jestem młoda i moje myślenie jest błędne - ale to zależy od sytuacji koleżanki, gdybym ja teraz, w moim wieku, zaszła w ciążę - bardzo, ale to bardzo nie chciałabym tego dziecka
I dlatego jestem za antykoncepcją.. nawet w formie tabletek

Zresztą ja wychodzę z założenia, ze skoro jestem dorosła na seks to jestem też dorosła do ponoszenia konsekwencji i odpowiedzialności za swoje czyny... Tylko nie bicje za takie myślenie

Cytat:
Na opryszczkę najlepsza maść jaką w życiu można stosować to Avirase-nie wiem,czy jest dostępna w Polsce
Ja kiedyś w akcie desperacji gdy nic nie pomogło, a opryszczka była nie dość, że wielka, na całą połówkę wargi to jeszcze mi pękła,nałożyłam... sody oczyszczonej piekło ale pięknie mi zasuszyło i wyleczyło to dziadostwo

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Jak tam przygotowania do sylwestra?

Ja jutro zrobię hot dogi w cieście, do tego będą koreczki, czipsy, paluszki, ciastka, jeszcze ciasto upiekę Tż zajmuje się alkoholem i napojami Będzie impreza na całego, mimo,że w domu
A jaka akcja była z wykałaczkami! dopiero w 4 sklepie znalazłam bo we wcześniejszych brakło

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Laseczki jak stosujecie olejek babydream? prooszę o wyjaśnienie

Stary 2010-12-30, 19:27   #1686
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
SamaroNW, kupiłaś wtedy razem ze mną maść Venus na przebarwienia, prawda? Pomaga Ci? Na mojej twarzy efektów nie widać mam tyle przebarwień po ostatnim wysypie, że nie wiem, co z tym zrobić
tak, kupiłam i niestety nie działa
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 19:47   #1687
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miłego wieczorku

Stary 2010-12-30, 20:07   #1688
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Zresztą ja wychodzę z założenia, ze skoro jestem dorosła na seks to jestem też dorosła do ponoszenia konsekwencji i odpowiedzialności za swoje czyny... Tylko nie bicje za takie myślenie
Ja rozumiem takie myślenie i też tak myślę, oczywiście nie mówię ,że dziecka bym się pozbyła, ale na pewno nie byłby to szczyt moich marzeń - gdyby już się zdarzyło . Również uważam, że antykoncepcja w ogóle w Polsce powinna być bardziej rozpowszechniona, a nie problem, żeby tabletki dostać trzeba zapłacić 100zł za wizytę i drugie tyle za tabletki... W Anglii dają tabletki w szkołach - u nas jak jakaś dziewczyna jest w ciąży w wieku licealnym to zaraz halo wielkie

EDIT: JEstem mega zła wręcz wku*******, ponieważ sylwestra spędzam sama w domu... Chyba się upiję ;]

Moja miłość : Juan Martin Del Potro

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2010-12-30 o 20:09
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 20:14   #1689
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja rozumiem takie myślenie i też tak myślę, oczywiście nie mówię ,że dziecka bym się pozbyła, ale na pewno nie byłby to szczyt moich marzeń - gdyby już się zdarzyło . Również uważam, że antykoncepcja w ogóle w Polsce powinna być bardziej rozpowszechniona, a nie problem, żeby tabletki dostać trzeba zapłacić 100zł za wizytę i drugie tyle za tabletki... W Anglii dają tabletki w szkołach - u nas jak jakaś dziewczyna jest w ciąży w wieku licealnym to zaraz halo wielkie

EDIT: JEstem mega zła wręcz wku*******, ponieważ sylwestra spędzam sama w domu... Chyba się upiję ;]
ajjj nie denerwuj sie, ja sie rozchorowalam i tez nie wiem czy w ogole gdzies pojedziemy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 20:19   #1690
marthaaa
Raczkowanie

Buahhot, właśnie też jestem chora ,dziś już mam taki kaszel i katar ,że ciężko wytrzymać...

Stary 2010-12-30, 21:08   #1691
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie narzekajcie.... Ja to dopiero jestem zła, bo się denerwuję przed jutrzejszym ślubem, a TŻ mi jeszcze specjalnie dokucza ;P

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 21:18   #1692
Donka94
BAN stały

Cytat:
Mam takie same odczucie co do mojej circe

O widzę, że kupiłaś sobie sztuczne rzęsy w kępkach, mogłabyś wkleić zdjęcie oczu przed doklejeniem i po? Chciałabym sobie kupić, no ale trochę się waham...
Jasne wkleję jutro
Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hej Siedzę z Hegronem na włosach. Niebawem go zmyję. Został mi do zrobienia jeszcze peeling.
Też bym prosiła o zdjęcie tej pomadki Rimmela
Jutro wstawię

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie narzekajcie.... Ja to dopiero jestem zła, bo się denerwuję przed jutrzejszym ślubem, a TŻ mi jeszcze specjalnie dokucza ;P
Trzymam kciuki za dzien jutrzejszy
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 21:21   #1693
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
również trzymam kciuki za jutrzejszy dzień

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 21:21   #1694
marthaaa
Raczkowanie

Kalpana, każdy ma jakieś zmartwienia i powody do nerwów - Ty poważny, my może mniej , ale też zawsze No ale trzymam kciuki, ślub to dla mnie odległa i mega poważna sprawa, szacunek za decyzję i odwagę

Stary 2010-12-30, 21:28   #1695
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

haha oj wy dopiero zaczynacie chorować a ja już na szczęście jestem prawie zdrowa
jutro mam tak zalatany dzień, że chyba w środku imprezy sylwestrowej padne ze zmęczenia i nie przywitam nowego roku

angelwithoutsoul mi odcień odpowiada, chociaż nastawiałam się na trochę inny. Ogólnie szminka wcale mi nie nawilża ust, podkreśla suche skórki nawet jeśli wymasuję dokładnie usta i nawilżę balsamem. Na dodatek jeszcze dziwnie mi się roluje i nierówno ściera Mam szminke z avonu a la "nude" i jest o niebo lepsza- nawilża, równo się ściera i o wiele dłużej się trzyma, no ale żeby nie było tak pięknie to kolor nie do końca mi pasuje chyba nigdy nie znajdę idealniej szminki nude

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Jasne wkleję jutro
dzięki wielkie

Kalpana również trzymam kciuki za jutrzejszy dzień! Będzie na pewno wspaniały! i oczywiście wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia

Stary 2010-12-30, 21:31   #1696
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze, przecież tego chcesz
Stary 2010-12-30, 21:46   #1697
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snowhitee ja to nawet na balsamy brązujące muszę uważać, 2 razy posmarowałam nogi lirene i już mam mega ciemne
co do lakierów- ja jakoś nie mogę się do miss sporty przekonać, kiedyś kupiłam taki piękny granatowy i bardzo cięzko się nim malowało- robił smugi, nierówno krył....
oj ja też już nie lubię miss sporty a ten lakier jeszcze jakoś przecierpię bo piękny kolor ma

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wiecie co, zamowilam dla TŻta sweterek TH, na świeta-pamietacie? Sweter mial opozniona wysylke i Pani w ramach rekompensaty dolozyla tusz do rzes HR Lash Queen Mascara Waterproof ciekawe jak podziała na rzęsy
to bardzo fajnie z jej strony A mój TŻ 13 stycznia ma urodziny, ja chyba oszalałam ale zamówiłam mu wczoraj bluzę z kapturem TH Co mu będę głupoty kupować, on sobie sam nigdy nic nie chcę to mu pomogę

Cytat:
oo Do mnie właśnie lecą 2szminki nudziakowe Nyx-Honey i Circe
mam Circe i uwielbiam

Cytat:
sporo fajnych makijaży jest na stronie snobka.pl w dziale makijaż

no właśnie bym chciała, chyba jak wrócę do stolicy to pochodze po sklepach i potestuję
zajrzyj też na stoisko Vipery np w Reducie Ona też ma w swoich szminkach fajny odcień nude za niecałe 15zł chyba

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Blondyneczka spóźnione, ale szczerze życzenia - wszystkiego najlepszego

Proszę tylko nie to Żyjąc trzeba jeszcze żyć odpowiedzialnie i trzeba myśleć nad tym co się robi....to tak jakby np. pijany kierowca pozywał osobę, którą przejechał za to że szła chodnikiem....

Z Oriflame Divine oraz z Be esa taki czerwony

Ja kiedyś w akcie desperacji gdy nic nie pomogło, a opryszczka była nie dość, że wielka, na całą połówkę wargi to jeszcze mi pękła,nałożyłam... sody oczyszczonej piekło ale pięknie mi zasuszyło i wyleczyło to dziadostwo

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Jak tam przygotowania do sylwestra?

Ja jutro zrobię hot dogi w cieście, do tego będą koreczki, czipsy, paluszki, ciastka, jeszcze ciasto upiekę Tż zajmuje się alkoholem i napojami Będzie impreza na całego, mimo,że w domu
A jaka akcja była z wykałaczkami! dopiero w 4 sklepie znalazłam bo we wcześniejszych brakło

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Laseczki jak stosujecie olejek babydream? prooszę o wyjaśnienie
Ten olejek pierwotnie przeznaczony jest na rozstępy ale wyczytałam, że świetnie działa na włosy, nakładany normalnie jak olej parachute czy amla Zresztą z takim składem musi być super zawiera olej migdałowy, macadamia i jojoba. Nie ma w sobie żadnych konserwantów jednym słowem cudo za niecałe 12zł

Cytat:
Ja też będę trzymać za Ciebie kciuki

Czekoladowa i Angelwithoutsoul ja też kupiłam Circe na all i jestem z niej bardzo zadowolona U mnie wygląda ona tak, moim zdaniem naturalnie Ale jak się przesadzi z ilością to wygląda juz niezaciekawie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8759r.jpg (65,6 KB, 54 załadowań)

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 21:52   #1698
dianulaa
Zadomowienie

a ja za to uwielbiam oglądać szminki i ich kolory ale nie zniosłabym jej na ustach, mnie nawet zwykła pomadka draźni..
a
dziś dostałam od taty( w sumie bez powodu) sweterek taki śliczny ... z przodu takie jabłko pośrodku a z tyłu zapinana na złoty zamek. w sklepie jak ujrzałam to aż z wrażenia padłam
Stary 2010-12-30, 21:55   #1699
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
oj ja też już nie lubię miss sporty a ten lakier jeszcze jakoś przecierpię bo piękny kolor ma

to bardzo fajnie z jej strony A mój TŻ 13 stycznia ma urodziny, ja chyba oszalałam ale zamówiłam mu wczoraj bluzę z kapturem TH Co mu będę głupoty kupować, on sobie sam nigdy nic nie chcę to mu pomogę

mam Circe i uwielbiam

zajrzyj też na stoisko Vipery np w Reducie Ona też ma w swoich szminkach fajny odcień nude za niecałe 15zł chyba

Ten olejek pierwotnie przeznaczony jest na rozstępy ale wyczytałam, że świetnie działa na włosy, nakładany normalnie jak olej parachute czy amla Zresztą z takim składem musi być super zawiera olej migdałowy, macadamia i jojoba. Nie ma w sobie żadnych konserwantów jednym słowem cudo za niecałe 12zł

Ja też będę trzymać za Ciebie kciuki

Czekoladowa i Angelwithoutsoul ja też kupiłam Circe na all i jestem z niej bardzo zadowolona U mnie wygląda ona tak, moim zdaniem naturalnie Ale jak się przesadzi z ilością to wygląda juz niezaciekawie
ślicznie wygląda Już się wystraszylam, jak dziewczyny mowily, że niezbyt jest,a tu proszę u Ciebie prezentuje się pieknie Nie moge się doczekać swojej
Stary 2010-12-30, 21:56   #1700
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Ale się zezłościłam dziś, bo dorwałam takie lakiery "Safari" , one kosztują ok.3 zł ale są w miarę dobre, bo miałam parę kolorów - mają śliczne kolorki, dobrze się rozprowadzają, szybko schną, już po 1 warstwie wyglądają ok i trzymają się tak ok.2-3 dni,czyli tyle ile mi starcza, bo i tak na co dzień nie maluję paznokci, potrzebne raczej w wyjątkowych sytuacjach I kupiłam taką śliczną czerwień, ale okazał się jakiś wadliwy ten egzemplarz, bo jak mama mi zaczęła malować to tak się ciąągnie i tworzy taką skorupę i w ogóle tragedia A moja siostra kupiła sobie taki pastelowy róż z tego i jest wszystko w jak najlepszym porządku...I nie będę mieć pomalowanych paznokci i jestem zła....
Ale kupiłam sobie za to maseczkę Dermiki "Oczarowanie" i Dax Perfecta "No Problem - głęboko oczyszczająca" i jutro je będę sobie nakładać przed wyjściem I jeszcze zamówiłam w aptece glinkę zieloną z Argiletz w formie miałkiej i jutro będzie.

W ogóle Tż mnie zaskoczył teraz, jak z nim rozmawiałam, bo powiedział mi, że jutro mam być najpiękniejsza ze wszystkich i wie, że jestem do tego zdolna, żeby wyglądać jak milion dolarów i tak mam wszystko zrobić, żeby tak było i że chce mnie jutro zobaczyć odmienioną, tak jakbyśmy widzieli się po raz pierwszy, jakby to było 2 lata temu, że chce abym go zaskoczyła I się już kompletnie zestresowałam.. Ale obiecał, że powie mi szczerze jak mnie jutro zobaczy co o mnie sądzi Mam stresa jak przed jakąś pierwszą randką, naprawdę...A ja bez pomalowanych paznokci, bez loków

A i ja już ogólnie wyspamowana jestem, bo jak była jakoś 20:40, to mój tel. coś zaszalał i mi wyświetlał 23:20 i ja oczywiście szybko wszystko, żeby pójść spać ok.12 a tu patrzę, że będzie W-11 za chwilę i myślę co jest a mama, że jest dopiero przed 9

Także zaraz Was poczytam

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 22:02   #1701
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ślicznie wygląda Już się wystraszylam, jak dziewczyny mowily, że niezbyt jest,a tu proszę u Ciebie prezentuje się pieknie Nie moge się doczekać swojej
no ja narzekać nie mogę na nią Kupowałam u tej dziewczyny http://allegro.pl/nyx-nude-lips-pudr...385775123.html od razu zamawiałam też błyszczyk frosted beige i kredkę jumbo milk i ze wszystkiego jestem zadowolona Kredka jumbo jest niesamowita, tak trwała na linii wodnej jak żadna inna

Dbam o siebie

Stary 2010-12-30, 22:03   #1702
Kalpana
Zakorzenienie

Dziękuję Wam ślicznie dziewczyny Mam nadzieję że dobrze będzie, chociaż trochę się obawiam o włosy- bo lokówka kręci tak, że loki mam przy samej głowie, a jak je troszkę poprzeciągam, to się prostują, a ja bym właśnie chciała takie loki spokojne, a nie sprężyny No i chyba ze sztucznych rzęs nic nie będzie, bo nie nauczyłam się ich przyklejać

Czekoladowa podoba mi się Twój av

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 22:04   #1703
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

snowhitee taki sam kolor uzyskuje na moich ustach tylko te jej "zachowanie" na nich...

Stary 2010-12-30, 22:05   #1704
Donka94
BAN stały

Cytat:
no ja narzekać nie mogę na nią Kupowałam u tej dziewczyny http://allegro.pl/nyx-nude-lips-pudr...385775123.html od razu zamawiałam też błyszczyk frosted beige i kredkę jumbo milk i ze wszystkiego jestem zadowolona Kredka jumbo jest niesamowita, tak trwała na linii wodnej jak żadna inna
Kusisz tą kredką ! szkoda, że nie ma strawberry milk, bo teraz na tą mam ochote
Stary 2010-12-30, 22:08   #1705
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snowhitee taki sam kolor uzyskuje na moich ustach tylko te jej "zachowanie" na nich...
ja najczęściej robię tak, że smaruję usta pomadką a potem jeszcze carmexem i jest miodzio

Cytat:
Kusisz tą kredką ! szkoda, że nie ma strawberry milk, bo teraz na tą mam ochote
i jest super mocno napigmentowana strawberry może na innych aukcjach poszukaj
EDIT: ma strawberyy http://allegro.pl/nyx-jumbo-pencil-s...385775401.html

Dbam o siebie

Stary 2010-12-30, 22:19   #1706
Donka94
BAN stały

A teraz moja przeklęta lista must have
Schwarzkopf, Taft Looks, Curly Look Mousse (Pianka modelujaca 'Curly Look')
Verona, Ingrid, Ideal Face, Luksusowy jedwabisty fluid z pompką
Paese, Milky Lips (Błyszczyk do ust)-jakiś jasny róż
Flos Lek, Dr Stopa, Sól cynamonowa do kąpieli stóp
Bell, Milky Shake, Lipp Gloss 3D effect kolor nr 10
Nyx, Round Lipstick (Kryjąca pomadka do ust)-Strawberry Milk
BeneFit, Coralista-róż
Manhattan, Mousse Rouge Soft Touch (Róż w musie)
Rossmann, Babydream fur Mama, Olejek do pielęgnacji ciała
John Frieda, Brilliant Brunette, Shine Shock High Shine Perfecting Glosser-nabłyszczacz
Tigi, Catwalk, Curls Rock, Curl Amplifier (Delikatny krem wspomagający skręt włosów kręconych naturalnie lub po zabiegu trwałej ondulacji)
Wella, Shock Waves, Wosk w piance 'Namacalna miękkość nieładu'
Inglot, AMC, Lip Paint (Pigment do ust) - nr 57 lub 61
Eveline, Scarlett, Lakier do paznokci nr 326
Miss Sporty Lasting Colour, Lakier do paznokci nr 360
Eveline, Color Show, Lakier do paznokci nr 496
A-Z Medica, No-Scar, Perła Inków, Krem z masy perłowej przeciw bliznom i rozstępom

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
ja najczęściej robię tak, że smaruję usta pomadką a potem jeszcze carmexem i jest miodzio

i jest super mocno napigmentowana strawberry może na innych aukcjach poszukaj
EDIT: ma strawberyy http://allegro.pl/nyx-jumbo-pencil-s...385775401.html

o , fakycznie. zle spojrzałam chyba kolejny zakup mnie czeka! i kredki i pomadki strawberry milk!
Stary 2010-12-30, 22:21   #1707
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
W ogóle Tż mnie zaskoczył teraz, jak z nim rozmawiałam, bo powiedział mi, że jutro mam być najpiękniejsza ze wszystkich i wie, że jestem do tego zdolna, żeby wyglądać jak milion dolarów i tak mam wszystko zrobić, żeby tak było i że chce mnie jutro zobaczyć odmienioną, tak jakbyśmy widzieli się po raz pierwszy, jakby to było 2 lata temu, że chce abym go zaskoczyła I się już kompletnie zestresowałam.. Ale obiecał, że powie mi szczerze jak mnie jutro zobaczy co o mnie sądzi Mam stresa jak przed jakąś pierwszą randką, naprawdę...A ja bez pomalowanych paznokci, bez loków
wow, jakie wymagania ma od Ciebie TŻ mój by mi nigdy tak nie powiedział, bo z tego co ja widzę, to on w ogóle jest mało spostrzegawczy w przypadku mojego wyglądu i woli mnie naturalną. ale szczerze, to ja bym się źle poczuła,jakby facet mi mówił, jak mam wyglądać i że to wyglądem sprawi się te uczucia, które były na początku związku.
Stary 2010-12-30, 22:24   #1708
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dziewczyny- Donka i marthaa mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tego rozu benefit?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 22:28   #1709
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

o kurcze wasze listy są ogromne ja jak narazie mam potrzebe kupienia carmexa i olejeku Babydream fur Mama i być może rzęsy w kępkach oraz henne do brwi

Stary 2010-12-30, 22:31   #1710
samaraNW
Zakorzenienie

ja to w ogóle staram się nie myśleć, o tym co bym chciała kupić, żeby się nie nakręcać. mam fioła na punkcie wszystkiego do twarzy, głownie kremy, podkłady

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-12-30 o 22:32
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości