|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Ufff, nie miałam jak wcześniej wejść na neta, dopiero dziś
![]() Cytat:
![]() A co do drugiej części - hmmm.... ja jak idę do kościoła idę dla Boga i siebie a nie dla księdza Poza tym nie rozumiem zdania "wierzyć w księdza" wierzy się w Boga. A w co do księdza to można wierzyć jedynie, że jest następcą Jezusa w sprawowaniu sakramentów.....Nie wiem czy o to chodziło? Cytat:
I udanego sylwka Dziewczyny po takim jak opisywałam to od razu się lepiej poczułam ![]() Cytat:
Cytat:
A co egzaminów - nie jesteś sama
|
|
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Siedzę z Hegronem na włosach. Niebawem go zmyję. Został mi do zrobienia jeszcze peeling. Też bym prosiła o zdjęcie tej pomadki Rimmela
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Ja też na allegro. Hmm może jak Ty i ja mamy takie same odcienie, to może i ta pomadka rzeczywiście ma taki kolor
|
|
#1685 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Blondyneczka spóźnione, ale szczerze życzenia - wszystkiego najlepszego
Cytat:
![]() Cytat:
Żyjąc trzeba jeszcze żyć odpowiedzialnie i trzeba myśleć nad tym co się robi....to tak jakby np. pijany kierowca pozywał osobę, którą przejechał za to że szła chodnikiem.... Cytat:
Cytat:
Zresztą ja wychodzę z założenia, ze skoro jestem dorosła na seks to jestem też dorosła do ponoszenia konsekwencji i odpowiedzialności za swoje czyny... Tylko nie bicje za takie myślenie ![]() Cytat:
piekło ale pięknie mi zasuszyło i wyleczyło to dziadostwo ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Jak tam przygotowania do sylwestra? Ja jutro zrobię hot dogi w cieście, do tego będą koreczki, czipsy, paluszki, ciastka, jeszcze ciasto upiekę Tż zajmuje się alkoholem i napojami Będzie impreza na całego, mimo,że w domu ![]() A jaka akcja była z wykałaczkami! dopiero w 4 sklepie znalazłam bo we wcześniejszych brakło ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Laseczki jak stosujecie olejek babydream? prooszę o wyjaśnienie
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego wieczorku
|
|
#1688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Również uważam, że antykoncepcja w ogóle w Polsce powinna być bardziej rozpowszechniona, a nie problem, żeby tabletki dostać trzeba zapłacić 100zł za wizytę i drugie tyle za tabletki... W Anglii dają tabletki w szkołach - u nas jak jakaś dziewczyna jest w ciąży w wieku licealnym to zaraz halo wielkie ![]() EDIT: JEstem mega zła wręcz wku*******, ponieważ sylwestra spędzam sama w domu... Chyba się upiję ;]
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2010-12-30 o 20:09 |
|
|
|
|
#1689 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Raczkowanie
|
Buahhot, właśnie też jestem chora ,dziś już mam taki kaszel i katar ,że ciężko wytrzymać...
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie narzekajcie.... Ja to dopiero jestem zła, bo się denerwuję przed jutrzejszym ślubem, a TŻ mi jeszcze specjalnie dokucza ;P
|
|
|
|
#1692 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
Kalpana, każdy ma jakieś zmartwienia i powody do nerwów - Ty poważny, my może mniej , ale też zawsze
No ale trzymam kciuki, ślub to dla mnie odległa i mega poważna sprawa, szacunek za decyzję i odwagę
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
haha oj wy dopiero zaczynacie chorować a ja już na szczęście jestem prawie zdrowa
jutro mam tak zalatany dzień, że chyba w środku imprezy sylwestrowej padne ze zmęczenia i nie przywitam nowego roku angelwithoutsoul mi odcień odpowiada, chociaż nastawiałam się na trochę inny. Ogólnie szminka wcale mi nie nawilża ust, podkreśla suche skórki nawet jeśli wymasuję dokładnie usta i nawilżę balsamem. Na dodatek jeszcze dziwnie mi się roluje i nierówno ściera Mam szminke z avonu a la "nude" i jest o niebo lepsza- nawilża, równo się ściera i o wiele dłużej się trzyma, no ale żeby nie było tak pięknie to kolor nie do końca mi pasuje chyba nigdy nie znajdę idealniej szminki nude ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- dzięki wielkie Kalpana również trzymam kciuki za jutrzejszy dzień! Będzie na pewno wspaniały! ![]()
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mój TŻ 13 stycznia ma urodziny, ja chyba oszalałam ale zamówiłam mu wczoraj bluzę z kapturem TH Co mu będę głupoty kupować, on sobie sam nigdy nic nie chcę to mu pomogę ![]() mam Circe i uwielbiam Cytat:
Ona też ma w swoich szminkach fajny odcień nude za niecałe 15zł chyba ![]() Cytat:
Zresztą z takim składem musi być super zawiera olej migdałowy, macadamia i jojoba. Nie ma w sobie żadnych konserwantów jednym słowem cudo za niecałe 12zł ![]() Cytat:
![]() Czekoladowa i Angelwithoutsoul ja też kupiłam Circe na all i jestem z niej bardzo zadowolona U mnie wygląda ona tak, moim zdaniem naturalnie Ale jak się przesadzi z ilością to wygląda juz niezaciekawie
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
a ja za to uwielbiam oglądać szminki i ich kolory ale nie zniosłabym jej na ustach, mnie nawet zwykła pomadka draźni..
a dziś dostałam od taty( w sumie bez powodu ) sweterek taki śliczny ... z przodu takie jabłko pośrodku a z tyłu zapinana na złoty zamek. w sklepie jak ujrzałam to aż z wrażenia padłam
|
|
#1699 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie moge się doczekać swojej
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Ale się zezłościłam dziś, bo dorwałam takie lakiery "Safari" , one kosztują ok.3 zł ale są w miarę dobre, bo miałam parę kolorów - mają śliczne kolorki, dobrze się rozprowadzają, szybko schną, już po 1 warstwie wyglądają ok i trzymają się tak ok.2-3 dni,czyli tyle ile mi starcza, bo i tak na co dzień nie maluję paznokci, potrzebne raczej w wyjątkowych sytuacjach I kupiłam taką śliczną czerwień, ale okazał się jakiś wadliwy ten egzemplarz, bo jak mama mi zaczęła malować to tak się ciąągnie i tworzy taką skorupę i w ogóle tragedia Ale kupiłam sobie za to maseczkę Dermiki "Oczarowanie" i Dax Perfecta "No Problem - głęboko oczyszczająca" i jutro je będę sobie nakładać przed wyjściem I jeszcze zamówiłam w aptece glinkę zieloną z Argiletz w formie miałkiej i jutro będzie. W ogóle Tż mnie zaskoczył teraz, jak z nim rozmawiałam, bo powiedział mi, że jutro mam być najpiękniejsza ze wszystkich i wie, że jestem do tego zdolna, żeby wyglądać jak milion dolarów i tak mam wszystko zrobić, żeby tak było i że chce mnie jutro zobaczyć odmienioną, tak jakbyśmy widzieli się po raz pierwszy, jakby to było 2 lata temu, że chce abym go zaskoczyła ![]() I się już kompletnie zestresowałam.. Ale obiecał, że powie mi szczerze jak mnie jutro zobaczy co o mnie sądzi Mam stresa jak przed jakąś pierwszą randką, naprawdę...A ja bez pomalowanych paznokci, bez loków ![]() A i ja już ogólnie wyspamowana jestem, bo jak była jakoś 20:40, to mój tel. coś zaszalał i mi wyświetlał 23:20 i ja oczywiście szybko wszystko, żeby pójść spać ok.12 a tu patrzę, że będzie W-11 za chwilę i myślę co jest a mama, że jest dopiero przed 9 Także zaraz Was poczytam
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam u tej dziewczyny http://allegro.pl/nyx-nude-lips-pudr...385775123.html od razu zamawiałam też błyszczyk frosted beige i kredkę jumbo milk i ze wszystkiego jestem zadowolona
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam ślicznie dziewczyny
No i chyba ze sztucznych rzęs nic nie będzie, bo nie nauczyłam się ich przyklejać ![]() Czekoladowa podoba mi się Twój av
|
|
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
snowhitee taki sam kolor uzyskuje na moich ustach
|
#1704 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: ma strawberyy http://allegro.pl/nyx-jumbo-pencil-s...385775401.html
|
|
#1706 | |
|
BAN stały
|
A teraz moja przeklęta lista must have
Schwarzkopf, Taft Looks, Curly Look Mousse (Pianka modelujaca 'Curly Look') Verona, Ingrid, Ideal Face, Luksusowy jedwabisty fluid z pompką Paese, Milky Lips (Błyszczyk do ust)-jakiś jasny róż Flos Lek, Dr Stopa, Sól cynamonowa do kąpieli stóp Bell, Milky Shake, Lipp Gloss 3D effect kolor nr 10 Nyx, Round Lipstick (Kryjąca pomadka do ust)-Strawberry Milk BeneFit, Coralista-róż Manhattan, Mousse Rouge Soft Touch (Róż w musie) Rossmann, Babydream fur Mama, Olejek do pielęgnacji ciała John Frieda, Brilliant Brunette, Shine Shock High Shine Perfecting Glosser-nabłyszczacz Tigi, Catwalk, Curls Rock, Curl Amplifier (Delikatny krem wspomagający skręt włosów kręconych naturalnie lub po zabiegu trwałej ondulacji) Wella, Shock Waves, Wosk w piance 'Namacalna miękkość nieładu' Inglot, AMC, Lip Paint (Pigment do ust) - nr 57 lub 61 Eveline, Scarlett, Lakier do paznokci nr 326 Miss Sporty Lasting Colour, Lakier do paznokci nr 360 Eveline, Color Show, Lakier do paznokci nr 496 A-Z Medica, No-Scar, Perła Inków, Krem z masy perłowej przeciw bliznom i rozstępom ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
o , fakycznie. zle spojrzałam chyba kolejny zakup mnie czeka! i kredki i pomadki strawberry milk!
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze wasze listy są ogromne
ja jak narazie mam potrzebe kupienia carmexa i olejeku Babydream fur Mama i być może rzęsy w kępkach oraz henne do brwi
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
ja to w ogóle staram się nie myśleć, o tym co bym chciała kupić, żeby się nie nakręcać. mam fioła na punkcie wszystkiego do twarzy, głownie kremy, podkłady
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-12-30 o 22:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

I ogólnie opowiadał mi co teraz się dzieje od strony wewnętrznej, że tak powiem i wszystko się zgadza z moim myśleniem, a ja fałszywa nie jestem i obłudna i nie mam zamiaru chodzić bo chodzić i pokazywać jak to jestem oddana religii itd. to wszystko na pokaz jest...
wierzy się w Boga. A w co do księdza to można wierzyć jedynie, że jest następcą Jezusa w sprawowaniu sakramentów.....Nie wiem czy o to chodziło?

ja to tylko pierwszy dzień świąt się alkoholizowałam 

Żyjąc trzeba jeszcze żyć odpowiedzialnie i trzeba myśleć nad tym co się robi....to tak jakby np. pijany kierowca pozywał osobę, którą przejechał za to że szła chodnikiem....
jadłam kolację i zaczytałam się w recenzjach perfum
mam tyle przebarwień po ostatnim wysypie, że nie wiem, co z tym zrobić