Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-03, 13:24   #2191
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

india nam oddali za bilet w jedna strone Przewoznik od razu umiescil na stronie formularz reklamacyjny i z tego co wiem, to wtedy wszyscy dostali zwroty.
Ale tak jak ktoras napisala, mozliwe jest tez darmowe przebukowanie. Zalezy co przewoznik ma napisane w regulaminie czy cos
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:31   #2192
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Załamałam się...byłam w sklepie kupić sobie biustonosz jakiś pasujący na moje cyce...i co, pasował tylko dla karmiących, taki calkiem miękki. Ale wzięłam bo z tych nawet twardych po połowie nic się nie dało wybrać, a takie całkiem miękkie nie dla karmiących to jak dla starych babek mam jeden dla karmiących już ale nie chciałam go teraz nosić by był świeży do szpitala a z mojego sporego b wyszło D
skąd ja to znam...

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Widziałam ten film jakiś czas temu,popłakałam się.Ja mam zbyt słabe nerwy na te wojenne historie
Marta wracamy na koniec lutego lub początek marca,chcemy przesiedzieć tutaj to największe zimno w Pl,bo nadal nie mamy gazu ziemnego w mieszkaniu. Jestem przerażona tym powrotem,cały czas byłam pozytywnie nastawiona ,a teraz zaczyna mnie to stresować na maxa,ale to podobno normalne....prawie 6 lat minęło nie wiem kiedy!
Nie chcę Cię martwić ,ale nie bądź pewna na 100% że siostra wróci za 2 lata my planowaliśmy tutaj być rok ,a zobacz jak zleciało oczywiście życzę jej szybkiego powrotu.Oni na mieszkanko chcą zbierać? Siostra pracuje?
A propos tych przecen to faktycznie masakra....tutaj na sales można dorwać super szmatki od 1 euro...
)
oj tak, ja się też poryczałam... wrażliwiec taki ze mnie...
wcale się nie dziwię że się stresujesz ale będzie dobrze trzymam kciuki
wiem wiem że mogą zostać dłużej ale wolę żyć marzeniami że 2 lata, facet mojej siostry jest już za granicą 4 lata więc on bardzo chce wracać więc może się uda ogólnie to kupują tu mieszkanie, dużą cześć będą mieli ze swojej kasy a resztę na kredyt, mam nadzieję że im się uda, no i tak moja siostra pracuje tam cały czas, ale już powoli myśli o l4 bo do marca niedaleko a jest jej coraz ciężej w ogóle ma identycznie jak ja tylko brzuszek ale tak duży wielka piłka! już 98 w pasie, a ja miałam 102 na wylocie śmiejemy się że ma bliźniaki

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Rybulko, a czemu u TZeta 2 lata?
Mnie się udało, bo w tym roku wigilię spędziliśmy wszyscy razem - rodzina TŻeta i moja u moich rodziców. Bardzo mi to odpowiadało i mam nadzieje, że tak już zostanie
my w tym roku idziemy do teściów ale w przyszłym chcemy zrobić u nas wspólną ciekawe czy sie uda

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś, nam też teściowa w zeszłym roku mówiła o pieniądzach do księdza, żeby dać 100 złotych, a ja Teowi powiedziałam, że nas na to nie stać i nie dam tyle. Daliśmy w końcu 50. Fajnie się mówi, jak się zarabia ileś tam razy więcej niż my
A w tym roku był u nas diakon młodszy ode mnie, którego kojarzę z liceum Śmiesznie było Za to ministrant dał taki popis, że ja nie wiem co z niego wyrośnie… Usiedli u nas i ten se wyciągnął komórkę, puścił muzykę i podrygiwał Opowiadał, że dostaje 400 złotych kieszonkowego, że w szkole ma trójki, bo u nich wysoki poziom, a u tego drugiego ministranta jest poziom niski i jak on by chodził do tej szkoły, to by miał same szóstki. U teściów jak był ksiądz, to ten mały załomotał do drzwi i zapytał, czy ten ksiądz tu jeszcze długo będzie siedział, bo już by tego było dosyć

Też małemu dajemy słoiczki, ale też czasem dostaje zupkę normalną, czy sucharki, biszkopciki, chrupki, ziemniaczki, marchewkę czy jabłka. Wzbogacam mu coraz bardziej jedzonko Albo mu daje polizać jakiś owoc a on się tak fajnie marszczy i robi rozwalające minki
Praktycznie wszędzie jest napisane, że to lepiej niż samemu gotowac takiemu maluchowi, bo oni to wszystko robią ze specjalnych produktów i w specjalnych warunkach.
buhahahahhaha zarąbisty ministrant hahahaha no nieźle, ciekawe czy oni muszą chodzić na kolędę czy sie sami zgłaszają, bo jak się zgłaszają to bym go ubiła...
no i my też wolimy słoiki ale będę mu potem gotować, teraz nie ukrywam jest mi wygodniej i szybciej

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
W ogóle to po porodzie i karmieniu piersi wracają to pierwotnego stanu? ogólnie to chyba zależy od osoby prawda? bo ostatnio rozmawiałam z koleżanką to mówi, że teraz ma mniejsze niż przed ciążą tak to ja bym nie chciała
tak ja mam identyczny rozmiar jak przed porodem a nie karmie jakieś 3 tygodnie? tak totalnie nie odciągam itd, na szczęście mi nie zmalały

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
wizażanki które polecacie produkty do zmywarki?
my używamy calgonit - finish jest super, kiedyś mięliśmy z ludwika ale się nie rozpusczały do końca i nie domywały,
no i odświeżacz do zmywarki też finish i raz w miesiącu tym do mycia zmywarki 2 fazowym w płynie też finish - najbabardziej mi odpowiadają rzeczy tej fimy

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
to odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india nam oddali za bilet w jedna strone Przewoznik od razu umiescil na stronie formularz reklamacyjny i z tego co wiem, to wtedy wszyscy dostali zwroty.
Ale tak jak ktoras napisala, mozliwe jest tez darmowe przebukowanie. Zalezy co przewoznik ma napisane w regulaminie czy cos
mojej siostrze za darmo przebukowywali bilety do skutku, aż wylecieli

a teraz opowiem wam jaką zaliczyłam dziś "przygodę" hahahahaha aż się poplułam ze śmiechu, wracam od rodziców z Patem sama bo mąż pojechał z moja siostrą do lekarza, no i obładowana w torebce mam różne zabawki min, taką żyrafę która uwielbia mój syn, grającą śpiewającą no i ona jest fajna ale nie da się jej wyłączyć i jak nie bawisz się nią to ona 2 razy powie pewną formułkę a potem mówi papa i jest spokój, no i jak wysiadałam z auta to się coś po naciskało i grało, ale już potem przestało i wtłaczam się na to moje drugie piętro i mijam jakiegoś chłopaka który wychodził od mojego sąsiada - my się mijamy a żyrafa z torebki się drze POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK
buhahahahaha koleś na mnie spojrzał zaczął się śmiać i patrzy na mnie, ja też się zaczęłam śmiać, koleś stanął i patrzy, a ja poszłam dalej co miała zrobić nie będę się tłumaczyć że to nie ja...
buhahahah nie ma to jak podryw na zabawki "

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-03 o 13:33
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:35   #2193
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no ja leciałam do brata na 9 dni z czego zrobiło sie 16 bo wylot z Polski przesunęłam o dwa dni zamiast z Katowic zmieniłam na Wrocław i powrót na później i wyszło że w Anglii też musiałam zmienić z Katowic na Wrocław i znów na dwa dni później nigdy tak w życiu nie tęskniłam z TŻ jak wtedy

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

my używamy calgonit - finish jest super, kiedyś mięliśmy z ludwika ale się nie rozpusczały do końca i nie domywały,
no i odświeżacz do zmywarki też finish i raz w miesiącu tym do mycia zmywarki 2 fazowym w płynie też finish - najbabardziej mi odpowiadają rzeczy tej fimy
no mi właśnie bratowa mówiła że najlepszy calgonit bo jej mama kupowała jakieś made in lidl albo biedronka i się nie rozpuszczały

w pracy mieliśmy ten odświeżacz to jak otwierałam zmywarkę to w nos aż kuło moja bratowa wyrzuciła ten odświeżacz

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:36   #2194
aniaaa84
Zadomowienie

cześć wszystkim

Guciu czy ja też mogę prosić o fotkę Twojej metamorfozy sylwestrowej? wysłałam Ci też zaproszenie na nk - święcie byłam przekonana, że już Cię mam u siebie

Rybulko u mnie jutro kolęda, w zeszłym roku trafił nam się ananas z gumą do żucia, ale żebyście widziały dziewczyny jak on ją żuł to chyba była jakaś specjalnie opracowana technika, dodam tylko, że stado krów ciszej trawę przeżuwa

my dziś podpisujemy umowę przedwstępną, trzymajcie kciuki, niby wszystko przez pośrednika, ale jednak zawsze mam stresa przed takimi transakcjami :/
Stary 2011-01-03, 13:37   #2195
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
skąd ja to znam...

oj tak, ja się też poryczałam... wrażliwiec taki ze mnie...
wcale się nie dziwię że się stresujesz ale będzie dobrze trzymam kciuki
wiem wiem że mogą zostać dłużej ale wolę żyć marzeniami że 2 lata, facet mojej siostry jest już za granicą 4 lata więc on bardzo chce wracać

a teraz opowiem wam jaką zaliczyłam dziś "przygodę" hahahahaha aż się poplułam ze śmiechu, wracam od rodziców z Patem sama bo mąż pojechał z moja siostrą do lekarza, no i obładowana w torebce mam różne zabawki min, taką żyrafę która uwielbia mój syn, grającą śpiewającą no i ona jest fajna ale nie da się jej wyłączyć i jak nie bawisz się nią to ona 2 razy powie pewną formułkę a potem mówi papa i jest spokój, no i jak wysiadałam z auta to się coś po naciskało i grało, ale już potem przestało i wtłaczam się na to moje drugie piętro i mijam jakiegoś chłopaka który wychodził od mojego sąsiada - my się mijamy a żyrafa z torebki się drze POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK
buhahahahaha koleś na mnie spojrzał zaczął się śmiać i patrzy na mnie, ja też się zaczęłam śmiać, koleś stanął i patrzy, a ja poszłam dalej co miała zrobić nie będę się tłumaczyć że to nie ja...

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-01-03, 13:38   #2196
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
tak ja mam identyczny rozmiar jak przed porodem a nie karmie jakieś 3 tygodnie? tak totalnie nie odciągam itd, na szczęście mi nie zmalały

a teraz opowiem wam jaką zaliczyłam dziś "przygodę" hahahahaha aż się poplułam ze śmiechu, wracam od rodziców z Patem sama bo mąż pojechał z moja siostrą do lekarza, no i obładowana w torebce mam różne zabawki min, taką żyrafę która uwielbia mój syn, grającą śpiewającą no i ona jest fajna ale nie da się jej wyłączyć i jak nie bawisz się nią to ona 2 razy powie pewną formułkę a potem mówi papa i jest spokój, no i jak wysiadałam z auta to się coś po naciskało i grało, ale już potem przestał i wtłaczam się na to moje drugie piętro i mijam jakiegoś chłopaka który wychodził od mojego sąsiada - my się mijamy a żyrafa z torebki się drze POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK
buhahaha żyrafa niezła, hahahaha no nie mogeeee

A co do piersi, to ojjj jakby miały zmaleć to nawet nie biorę takiej ewentualności pod uwagę chyba, że w drugą stronę.
Tak swoja drogą to nieraz miałam myśli po kim mam piersi, bo z mamą to się nawet równać nie mogę ona znowu się skarży że ma za duże... no i bądź tu człowieku mądry...

śliweńka moja mama używa w5 z lidla i jest zadowolona chyba, bo nic nie mówi o zmianie

Dopisek: sliweńko byłam zobaczyć iiii co zobaczyłam że tabletki te nazywają się glossima
o takie: http://motoallegro.pl/mega-okazja-ta...185470618.html

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-01-03 o 13:47
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:46   #2197
klion78
Zadomowienie

Śliweńka ja używam Somat, bo Calgonit mi nie domywał, ale ostatnio, skuszona opiniami, kupiłam tabletki Lidla i są jak najbardziej OK, nie zauważyłam żeby się nie rozpuszczały.
Stary 2011-01-03, 13:49   #2198
Rybulka
Zakorzenienie

Ana, może w bibliotece trafiłaś na panią, która miała zły dzień U nas można przedłużać teoretycznie 3 razy, chyba, że książka jest zamówiona przez kogoś innego, to wtedy prosimy o zwrot Ale prawda jest taka, że czasem czytelnicy przedłużają rok książki i więcej, jeśli nie są zamówione przez kogoś innego, bo jak któraś z nas nie zerknie do historii wypożyczeń książki, to nie widzi ile razy była ona przez czytelnika przedłużana.

Co do Wigilii, to w zeszłym roku byliśmy na dwóch kolacjach i było super, ale w tym roku powiedziałam moim żeby nie czekali na nas, bo z dzieckiem to nigdy nic nie wiadomo o której nam się uda przyjechać.

Martuś, piękne życzenia
Moja mama życzyła mi tylko zdrowia i powiedziała, że tylko tego mi może zyczyć, bo ja przeciez wszystko mam. I miała cholerna rację! Wzruszyła mnie bardzo, tak samo jak i Ty

Dobrze, że siostra wraca do Polski

Ja czytałam książkę Dzieci Ireny Lendlerowej- też wyłam…

Raczej niemożliwe jest nie stety u nas, żebyśmy jedli kolację tylko u moich, bo w Wodzisławiu jedza już o 16.00, a głupio by było żeby być w domu, a siedzieć na górze jak na dole kolacja wigilijna. Pozostaje opcja tylko z dwoma kolacjami. Może się uda, bo jednak mały będzie już większy

A Sylwester spędziliśmy z rodzicami TŻa i ich znajomymi Ludzie starsi od nas 30 lat, a tak się naśmialiśmy i nagadaliśmy, że hej

Ministranci sami się zgłaszają. Jakby to trafiło na mojego tatę, to by go wyrzucił z domu za takie zachowanie

Ale mega podryw :Lol:

Gold, pięknie się zaczyna robić u was

Kasiuher, Strippi, duzo zdrowia dla Waszych pociech

Atomufko, jak ja Ci tego Paryża zazdroszczę!!! Chciałabym tam choc jeszcze raz pojechać Cudnie tam jest! A jeszcze w takim czasie, to sobie nie wyobrażam

Bzyczko, cieszę się, że z maleństwem wszystko w porządku

Aniu, kciukasy!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:49   #2199
Ana***
Zakorzenienie

Klionku u mnie właśnie też były one używane ale dzisiaj zobaczyłam w szafce inne nie wiem, może mama po prostu chciała innych spróbować aż jej się chyba zapytam z ciekawości
Stary 2011-01-03, 13:54   #2200
bzyczka1
Zakorzenienie

Martus ehh te zabawki

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:54   #2201
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, może w bibliotece trafiłaś na panią, która miała zły dzień U nas można przedłużać teoretycznie 3 razy, chyba, że książka jest zamówiona przez kogoś innego, to wtedy prosimy o zwrot Ale prawda jest taka, że czasem czytelnicy przedłużają rok książki i więcej, jeśli nie są zamówione przez kogoś innego, bo jak któraś z nas nie zerknie do historii wypożyczeń książki, to nie widzi ile razy była ona przez czytelnika przedłużana.
No właśnie ta pani mówiła, że 3 razy i trzeba oddać na 2/3 dni... pomimo, że nie była zarezerwowana... wymyśliłam że tuz przed terminem zadzwonię jeszcze raz o przedłużenie i może ktoś inny przedłuży nie robiąc kłopotów... no bo przecież jakby komuś naprawdę zależało na książce to by ją zarezerwował... a jaki jest w tym sens żeby oddawać ją na 2 dni... grr tym bardziej, że w filii która rzekomo funkcjonuje na tych samych prawach nikt nie robił żadnego problemu...
Ooo a mąż podał mi jeszcze taki pomysł, że tuż po oddaniu zarezerwuję ją z powrotem zaraz po dojeździe do domu, gdzie rezerwację można zrobić przez internet ale nie wiem czy przejdzie taki myk
Stary 2011-01-03, 13:55   #2202
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki ja dopiero wrociłam z pracy
polazłam rano przyszłam teraz dopiero zmarznieta zmeczona i głodna

ide sie ogrzac do kaloryfera

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:57   #2203
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki! Całuję każdą z osobna
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

ostatnio myślałam co tam u Ciebie dawno się nie odzywałaś
Cytat:
ty nie mdlej tylko pisz co u ciebie, u was
Cytat:
Treść usunięta
Nie było mnie miesiąc bo nie miałam internetu...
Teść nie zapłacił rachunku i dupki odłączyli, później normalnie zapłacił i tydzień im szło naprawianie... ale coś nie tak było i zgłaszaliśmy awarię i dziś kolo był od rana i naprawił... ktoś kable rozkopał i poucinał tragedia... śmieję się ze szwagrem (niepłacenie= cięcie kabelków)

Otóż u mnie nic nowego... nie zaskoczę Was. Odstawiłam luteinę i poszłam do gina, bo spóźniała mi się miesiączka tydzień a tyle nie czekałam po luteinie i lekarz bardzo mi życzył żebym zaszła, a tego samego dnia wieczorem @ przyszła....
Nie mam brać już luteiny, a zgłosić się koło 10 stycznia i zastanowimy się co dalej robić... Idę w połowie stycznia na morfologię i też zobaczymy jak wyjdzie. Jeśli poniżej 7 to mam wrócić do mojego lekarza, a jeśli powyżej, dalej brać leki.

Andrzej wrócił 24 grudnia o 7 nad ranem, jechali 14 godzin... a w poniedziałek 27 się zwinął... Bo nasypało śniegu i nie miał kto odśnieżać... Pojechał sam z teściem, a szwagier został już tu na stałe. Mój małżonek mówi, że wróci w marcu, a w tym miesiącu obiecał zakup samochodu dla mnie. Zobaczymy czy dotrzyma słowa...
W ogóle ten sukin**kot szef ich w dniu wyjazdu polakom powiedział, że on wie, że oni katolicy, ale proponuje 250 euro jak zostaną na święta i do nowego roku!!!!! Oczywiście połowa polaków miała rodzinę w dupie i zostało dla kasy... jeszcze zagroził że jak nie przyjadą po świętach to ich zwolni... pojechali w pon a w pt nie było co robić!!! toć to idzie oszaleć!!!! Jest niepoważny... ale co mają robić? nic, tylko zacisnąć zęby i przeczekać...

No to chyba tyle co u mnie....

Czy są jakieś nowości? ktoś zafasolkowany????

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:57   #2204
mona_ja
Wtajemniczenie

Śliweńka ja też używam tych z Lidla i są ok, próbowałam też calgonit i somat ale nie rozpuszczały sie dobrze nawet na intensywnym programie, chyba dlatego że mam zmywarke 45 cm, więc teraz kupuje tylko takie zwykłe z Lidla lub Aldi.

Martuś chyba wiem o której żyrafie mówisz, kupiłam taka samą małemu Filipowi na święta, jeszcze sie tym nie bawi bo jest troche za mały.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:04   #2205
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no mi właśnie bratowa mówiła że najlepszy calgonit bo jej mama kupowała jakieś made in lidl albo biedronka i się nie rozpuszczały

w pracy mieliśmy ten odświeżacz to jak otwierałam zmywarkę to w nos aż kuło moja bratowa wyrzuciła ten odświeżacz
mnie one bardzo pasują, jeszcze chce sprawdzić somat bo słyszałam dużo pozytywnych opinii, ale ludwika nie polecam...

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
my dziś podpisujemy umowę przedwstępną, trzymajcie kciuki, niby wszystko przez pośrednika, ale jednak zawsze mam stresa przed takimi transakcjami :/
trzymammmmmmmm
boż kolejny dziwny ministrant

Cytat:
no co

Cytat:
buhahaha żyrafa niezła, hahahaha no nie mogeeee

A co do piersi, to ojjj jakby miały zmaleć to nawet nie biorę takiej ewentualności pod uwagę chyba, że w drugą stronę.
Tak swoja drogą to nieraz miałam myśli po kim mam piersi, bo z mamą to się nawet równać nie mogę ona znowu się skarży że ma za duże... no i bądź tu człowieku mądry...
hahaha będę żyrafę pożyczać samotnym niech łapią faceta
hmm to może ci po ciąży nie zmaleją albo zostaną wielkie:

Cytat:
Co do Wigilii, to w zeszłym roku byliśmy na dwóch kolacjach i było super, ale w tym roku powiedziałam moim żeby nie czekali na nas, bo z dzieckiem to nigdy nic nie wiadomo o której nam się uda przyjechać.

Martuś, piękne życzenia
Moja mama życzyła mi tylko zdrowia i powiedziała, że tylko tego mi może zyczyć, bo ja przeciez wszystko mam. I miała cholerna rację! Wzruszyła mnie bardzo, tak samo jak i Ty

Dobrze, że siostra wraca do Polski

Ja czytałam książkę Dzieci Ireny Lendlerowej- też wyłam…

Raczej niemożliwe jest nie stety u nas, żebyśmy jedli kolację tylko u moich, bo w Wodzisławiu jedza już o 16.00, a głupio by było żeby być w domu, a siedzieć na górze jak na dole kolacja wigilijna. Pozostaje opcja tylko z dwoma kolacjami. Może się uda, bo jednak mały będzie już większy

A Sylwester spędziliśmy z rodzicami TŻa i ich znajomymi Ludzie starsi od nas 30 lat, a tak się naśmialiśmy i nagadaliśmy, że hej

Ministranci sami się zgłaszają. Jakby to trafiło na mojego tatę, to by go wyrzucił z domu za takie zachowanie

Ale mega podryw :Lol:
to może pojedzcie do rodziców koło 12, pomóc posłuchać tych nerwowych zgrzytów to nie będzie teściom przykro że wychodzicie w trakcie ich, albo u teściów róbcie na 15.30 a u rodziców na 18, aczkolwiek ja nigdy nie przepadałam za 2 wigiliami bo to wszystko w pośpiechu jest... ehss..
dziękuję za miłe słowa odnośnie życzeń, i cieszę się że sylwester się udał
a książki nie czytałam ale muszę ją poczytać, póki co pozazdrościłam ci i mam 4 do przeczytania. a taka byłam z siebie dumna że kupuję drugą jak pierwszą skończę.. ehs a jeszcze muszę coś ze świata książki zamówić
hmm dziękuję za wiadomość o ministrantach ale tym bardziej nie rozumiem czemu się zgłasza jak potem takie cyrki...
jak mi wojtek podpadnie to idę z żyrafą rwać nowego hahaha

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Martus ehh te zabawki
hahahah

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

to się rozmrażaj

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki! Całuję każdą z osobna
cześć kochana, to miałaś przygodny z tym kablem ehs.. trzymam kciuki za twoje wyniki... biedactwo... a szef twojego mężą, co za koleś! za kasę "kupować" pracowników i zabierać im święta... palant...
mam nadzieję że mąż wróci w marcu i będziecie się sobą cieszyć już cały czas...

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

Martuś chyba wiem o której żyrafie mówisz, kupiłam taka samą małemu Filipowi na święta, jeszcze sie tym nie bawi bo jest troche za mały.
to niech z nią uważają
myśmy też ją dostali od naszych znajomych i mięliśmy z niej kupę ubawu, ale teraz.... przeszła samą siebie....

a mój syn jak zawsze po rehabilitacji odsypia, najpierw spał 2 godziny potem się pół pobawił i dalej śpi.. ciekawe co on będzie w nocy robił...
Stary 2011-01-03, 14:04   #2206
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Śliweńka ja też używam tych z Lidla i są ok, próbowałam też calgonit i somat ale nie rozpuszczały sie dobrze nawet na intensywnym programie, chyba dlatego że mam zmywarke 45 cm, więc teraz kupuje tylko takie zwykłe z Lidla lub Aldi.

no ja też będę mieć 45cm bo większej nie mam gdzie wstawić

moja sąsiadka znów radia słucha ostatnio w sylwestra kolędy były

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-01-03, 14:15   #2207
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:17   #2208
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
kurde no kto jak kto ale Ty przciwko mnie? jak mogłaś mnie zdemskować, :
przecież ja nic innego nie robie, tylko chodzę po mieście i mówię "połaskocz mój brzuszek"
Stary 2011-01-03, 14:18   #2209
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
kurde no kto jak kto ale Ty przciwko mnie? jak mogłaś mnie zdemskować, :
przecież ja nic innego nie robie, tylko chodzę po mieście i mówię "połaskocz mój brzuszek"

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-01-03, 14:19   #2210
martucha84
Zakorzenienie

a to ta żyrafa

http://allegro.pl/super-interaktywne...314488393.html

żeby nie było
Stary 2011-01-03, 14:20   #2211
bzyczka1
Zakorzenienie

Marta ale to dobry tekst...połaskocz mnie po brzuszku

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:22   #2212
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:27   #2213
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta ale to dobry tekst...połaskocz mnie po brzuszku

taka fajna gra wstępna

Cytat:
Treść usunięta
hahahha hahahaha oplułam monitor
albo mieszkam w Afryce hahahaha
na szczęscie jak się z nią nic nie dzieje to tylko o tym brzuchu nawija

alboABC POBAW ZE MNĄ SIĘ
ahahhahahahahha obiło mi

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-03 o 14:30
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:32   #2214
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no... Ty to masz przygody!

"połaskocz mój brzuszek" - dobrze, że w ciąży nie jesteś

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

Oj kochana nadrabiaj: odpocznij, zjedz sobie i zagrzej pod kołderką!

Agatek, cześć! Czyli ustaliliście, że TŻet wraca w marcu tak? Kochana, przykro mi, że tym razem się nie udało, ale głowa do góry! TŻet w marcu wróci i będziecie szaleć ile się będzie dało i wszystko wróci do normy! Mam nadzieje, że mała fasolka do Was zawita.

Odzywaj się częściej

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:32   #2215
aniaaa84
Zadomowienie

Rybulka, Marta dzięki dziewczyny, Marta sytuacja z zyrafa
Stary 2011-01-03, 14:47   #2216
*Agatek*
Zakorzenienie

Gucia0987 ustalone, że wraca w marcu i nie ma innej opcji.
Odzywałabym się ale nie miała internetu troche jestem do tyłu

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:51   #2217
Maja102
Zakorzenienie

poniedziałkowe rozweselacze
http://mistrzowie.org/134828/Pierwszy

http://mistrzowie.org/139996/Wspierajacy-chlopak

http://mistrzowie.org/136696/Problem-z-dziewczyna
Stary 2011-01-03, 14:55   #2218
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

buhahaha

pamiętam ze studiów na gimnastyce jak trzeba było palce obciągać

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-01-03, 15:01   #2219
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha będę żyrafę pożyczać samotnym niech łapią faceta
hmm to może ci po ciąży nie zmaleją albo zostaną wielkie:
No dobry sposób albo zostaw dla swojego synka, w przyszłości będzie oryginalnym podrywaczem

W ogóle już się poprawiłam, ale przed chwila patrze na ogólnym, a tam zamiast "dobry sposób" to "dobry sprzęt" napisałam

Mam nadzieję, że nie zmaleją, ale mam też nadzieję że nie będą wielkiee... hahaha kobiecie nie dogodzisz

Cytat:
Bossskaaaa

Rosiii z tą trawą to... w ybuchłam

Maja nooo niech poczeka na brodę...

Nie no dziewczyny zaraz nie wytrzymam... hahaha

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-01-03 o 15:05
Stary 2011-01-03, 15:06   #2220
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
buhahaha

pamiętam ze studiów na gimnastyce jak trzeba było palce obciągać

Cytat:
Maja nooo niech poczeka na brodę...
co za idiota, taka spoko laska mu się trafiła

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-01-03 o 15:22
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości