Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-03, 15:30   #2221
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Marta tak to ta najpierw zastanawialiśmy się nad słonikiem ale w końcu kupiliśmy żyrafe

Śliwenka to nie kupuj tabletek do zmywarki tych 7w1 itp, najlepsze są te 3w1, bo się kiepsko rozpuszczają te silniejsze. Ja raz kupiłam somat 7w1 bo był w promocji i potem dawałam po pół tabletki bo jak wkładałam całą to zostawał osad na naczyniach.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 15:30   #2222
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Ale mi się spać chce. W pracy mi się nos zatkał a zpaomniałam moich kropelek myślałam, ze się uduszę wrrrr

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
hmm, fajną niespodziankę szykujecie tacie.

Ja też wczoraj ochrzciłam moją formę do mufinek i jestem nią zachwycona, pięknie wyrosły i były super. Teraz zacznę próbować innych przepisów, więc pewnie zacznę od któregoś od Ciebie
jaką masz formę??

kochana jak będziesz robiła muffinki to ci prześlę przepis. Takie ostatnio genialne mi wyszły (jeszcze inne niż te co Ci przesłałam). dziś te same robię

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a masz do polecenia jakieś dobre a mało znane filmy grozy?
Ew. sf, przygodowe czy fantasy
ja nie lubię horrorów, a nad sf musze pomyśleć

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
wow to niezły nałóg hehe
ja jak obejrzę jakiś dobry film,to lubię sobie tak kontemplować nad nim ,kiedyś próbowałam oglądac kilka filmów pod rząd ,ale to nie dla mnie
My też zawsze z mężem każdy film omawiamy
ciekawe jakie dziś zobaczymy

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj miałam wizytę u gina
Dzidzia rośnie, serduszko bije miarowo i czysto, szyjka w porządku. Gin mówił chyba z trzy razy że nie ma się do czego przyczepić

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 15:41   #2223
kliwia
Zakorzenienie

madzailenka pochwal sie przepisem na mufiny na gastronomicznych

martucha oplulam monitor
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 15:43   #2224
ktosia86
Zakorzenienie

Marta niezła historia z tą żyrafą

Bzyczko cieszę się, że z dzidzią wszystko ok

Rybulko dawno Cię nie było

Byłam dzis na zakupach dzidziowych, kupiłam kocyk polarowy, komplet ciuszków, szczoteczkę do włosków i nożyczki do paznokci. Oczywiście potem siedziałam pół godziny nad tym i się zachwycałam
Stary 2011-01-03, 15:45   #2225
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia wiesz jak to z moim leniem Guci skanuję przepisy z książki nie chce mi się przepisywać... ale postaram się kiedyś zebrać

Stary 2011-01-03, 15:47   #2226
kliwia
Zakorzenienie

ktosia ja probowalam malej obciaz nozyczkami pazurki i sie nie dalo "brzydal: polecam wiec cazki a co do szczotki. ja musze kupic inna, ta co mam z canpola chyba, eketryzuje malej wlosy, i do tego jest za miekka :/
Stary 2011-01-03, 15:50   #2227
Ana***
Zakorzenienie

Kliwia masz nowy podpis z Zuzinką

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

co za idiota, taka spoko laska mu się trafiła
Zmieniłaś nastawianie, dobrze i dobrze

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Byłam dzis na zakupach dzidziowych, kupiłam kocyk polarowy, komplet ciuszków, szczoteczkę do włosków i nożyczki do paznokci. Oczywiście potem siedziałam pół godziny nad tym i się zachwycałam
Ohh i ah gdzie robiłaś zakupy dzidziowe jeśli mogę wiedzieć ? drogie takie rzeczy są?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 16:07   #2228
agus87
Zakorzenienie

witajcie w nowym roku

spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego co najlepsze w tym 2011 roku, zeby byl lepszy od poprzedniego, spelnienia marzen, wytrwalosci, milosci i wzajemnego szacunku z tztami!!:cmok :

ja dzisiaj trroche zdycham, boli mnie gardlo i mialam goraczke, wiec leze, dzieciatko kopie na calego, wiec rozkoszuje sie jego ruchami
atak poza tym to okej
Stary 2011-01-03, 16:56   #2229
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziś mojego taty urodzinki, więc wymyśliłam niespodziankę. Jak mąż wróci z pracy, to zabieramy się za pieczenie muffinek (ulubionych mojego taty), bierzemy świeczkę i jedziemy do niego z zaskoczenia sesesese
to bedzie niespodzianka

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dzien doberek

A ja mam dzis bardzoe ambitny plan i pracowity dzien.
Co najwazniejsze - idziemy z Tomaszkiem na szczepienie! tak wiec prosze o kciuki - bo to jego pierwsze. Przez ten szpital przesunely nam sie szczepienia.
a poza tym musze dzis upiec dwa ciasta na urodziny tz na jutro
jedno bedzie to czekoladowe z coca cola i drugie z taka masa wisniowa i bita smietana. Tz juz rano zamowil tort marcepanowy w cukierni - w koncu spelni swoje mrzenie o tym torcie
jeszcze sprzatanie, prasowanie... lazienka do wyszorowania.... oj bedzie sie kurzyc

Milego dnia w pracy dla wszystkich ktore po wolnym musialy dzis wrocic do rzeczywistosci pracujacej
i milego leniwego dnia dla niepracujacych
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dodzwoniłam się w końcu jesteśmy umówieni na 16:20 także akurat jak tż skończy pracę i nie będzie musiał wychodzić wcześniej

trzymam kiukasy za szczepienie
za Was rowniez trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Chodzi Ci Maju o to, że on też jadł swoją siostrę on się o tym akurat dowiedział na sam koniec, a przez cały film on nie pamietał co się z jego siostrą stało, wiec mordował z chęci zemsty.
dokladnie tak

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Gucia0987 ustalone, że wraca w marcu i nie ma innej opcji.
Odzywałabym się ale nie miała internetu troche jestem do tyłu
to oby do marca

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
witajcie w nowym roku

spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego co najlepsze w tym 2011 roku, zeby byl lepszy od poprzedniego, spelnienia marzen, wytrwalosci, milosci i wzajemnego szacunku z tztami!!:cmok :

ja dzisiaj trroche zdycham, boli mnie gardlo i mialam goraczke, wiec leze, dzieciatko kopie na calego, wiec rozkoszuje sie jego ruchami
atak poza tym to okej
odpoczywaj

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:06   #2230
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
....

My obie wigilie od ślubu spędzaliśmy zarówno u mnie jak i u teściów nie wyobrażam sobie nie być u siebie na wigilii ja to taki wrażliwiec jestem, że od razu bym się popłakała...
Moja siostra tak spędza wigilię co roku ,w rezultacie mają 3 wigilie, u siebie i u rodziców i tak od 10 lat

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ale się wkurzyłam pojechałam do tesco ucieszona że kupiłam tabletki do zmywarki classic z calgonit finish za nie całe 29zł dwie paczki a tu idę do sklepu pod inna nazwą ale to też tesco a tam all in one za tyle samo i cytrynowe

ale zmywara będzie w tym tygodniu więc jak TŻ podłączony to będę się cieszyć

wizażanki które polecacie produkty do zmywarki?
my też kupujemy te tabletki z lidla ,są tańsze i moim zdaniem ok,czasem się zdarzy że się nie rozpuszczą ,ale ogólnie nie ma problemów.Odświeżacz mamy calgonit i jest dobry ,niezbyt intensywny.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
skąd ja to znam...

oj tak, ja się też poryczałam... wrażliwiec taki ze mnie...
wcale się nie dziwię że się stresujesz ale będzie dobrze trzymam kciuki
wiem wiem że mogą zostać dłużej ale wolę żyć marzeniami że 2 lata, facet mojej siostry jest już za granicą 4 lata więc on bardzo chce wracać więc może się uda ogólnie to kupują tu mieszkanie, dużą cześć będą mieli ze swojej kasy a resztę na kredyt, mam nadzieję że im się uda, no i tak moja siostra pracuje tam cały czas, ale już powoli myśli o l4 bo do marca niedaleko a jest jej coraz ciężej w ogóle ma identycznie jak ja tylko brzuszek ale tak duży wielka piłka! już 98 w pasie, a ja miałam 102 na wylocie śmiejemy się że ma bliźniaki

...

tak ja mam identyczny rozmiar jak przed porodem a nie karmie jakieś 3 tygodnie? tak totalnie nie odciągam itd, na szczęście mi nie zmalały

mojej siostrze za darmo przebukowywali bilety do skutku, aż wylecieli

a teraz opowiem wam jaką zaliczyłam dziś "przygodę" hahahahaha aż się poplułam ze śmiechu, wracam od rodziców z Patem sama bo mąż pojechał z moja siostrą do lekarza, no i obładowana w torebce mam różne zabawki min, taką żyrafę która uwielbia mój syn, grającą śpiewającą no i ona jest fajna ale nie da się jej wyłączyć i jak nie bawisz się nią to ona 2 razy powie pewną formułkę a potem mówi papa i jest spokój, no i jak wysiadałam z auta to się coś po naciskało i grało, ale już potem przestało i wtłaczam się na to moje drugie piętro i mijam jakiegoś chłopaka który wychodził od mojego sąsiada - my się mijamy a żyrafa z torebki się drze POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK
buhahahahaha koleś na mnie spojrzał zaczął się śmiać i patrzy na mnie, ja też się zaczęłam śmiać, koleś stanął i patrzy, a ja poszłam dalej co miała zrobić nie będę się tłumaczyć że to nie ja...
buhahahah nie ma to jak podryw na zabawki "
hehe żyrafa taaaa
Marta to jak Twoja siostra poznała tego swojego faceta?

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
...

Atomufko, jak ja Ci tego Paryża zazdroszczę!!! Chciałabym tam choc jeszcze raz pojechać Cudnie tam jest! A jeszcze w takim czasie, to sobie nie wyobrażam
No, naprawdę warto tam pojechać
Ale szczerze jakbym mogła to wolałabym latem,bo zimą to jednak ciężko się zwiedza.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
witajcie w nowym roku

atak poza tym to okej
Witaj Wszystkiego Dobrego dla Ciebie ,dużo zdrówka

Pojechaliśmy do centrum,liczyłam na jakieś łupy wyprzedażowe a tu lipa....chyba naprawdę mamy kryzys ,bo nawet na wyprzedażach nic nie było!Jestem w szoku ,bo zawsze było mnóstwo fajnych rzeczy ....Ale i tak kupiłam sobie dwie sukienki i bluzeczkę,jedna będzie na wesele przyjaciółki

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:00   #2231
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:15   #2232
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
to bedzie niespodzianka

trzymam kciuki

za Was rowniez trzymam kciuki

dokladnie tak

to oby do marca

odpoczywaj
Cytat:
Moja siostra tak spędza wigilię co roku ,w rezultacie mają 3 wigilie, u siebie i u rodziców i tak od 10 lat

my też kupujemy te tabletki z lidla ,są tańsze i moim zdaniem ok,czasem się zdarzy że się nie rozpuszczą ,ale ogólnie nie ma problemów.Odświeżacz mamy calgonit i jest dobry ,niezbyt intensywny.

hehe żyrafa taaaa

No, naprawdę warto tam pojechać
Ale szczerze jakbym mogła to wolałabym latem,bo zimą to jednak ciężko się zwiedza.

Witaj Wszystkiego Dobrego dla Ciebie ,dużo zdrówka

Pojechaliśmy do centrum,liczyłam na jakieś łupy wyprzedażowe a tu lipa....chyba naprawdę mamy kryzys ,bo nawet na wyprzedażach nic nie było!Jestem w szoku ,bo zawsze było mnóstwo fajnych rzeczy ....Ale i tak kupiłam sobie dwie sukienki i bluzeczkę,jedna będzie na wesele przyjaciółki
dZieki kochane
staram sie
Stary 2011-01-03, 18:52   #2233
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć kobitki, stęskniłam się

A w Nowym Roku 2011
Niech wszystko czego się dotkniecie stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża Was do bycia najszczęśliwszymi i najbardziej uśmiechniętymi kobietkami na ziemi!
U nas święta minęły spokojnie. W wigilię trochę mi było smutno, bo byłam tylko u teściów, pierwsza wigilia nie w moim domu rodzinnym. Ale już w 1 i 2 dzień świętowaliśmy też u moich rodziców. Mężuś zrobił mi super prezent pod choinkę i kupił zestaw do stylizacji paznokci metodą żelową, który tak bardzo chciałam. Na dodatek jego koleżanka z pracy będzie mnie profesjonalnie przyuczać Ja kupiłam mu wkrętarko-wiertarko i chyba trafiłam w dziesiątkę, bo był bardzo zadowolony
W pracy miałam wielką niespodziankę, bo dostałam UMOWĘ NA CZAS NIE OKREŚLONY!! Strasznie się cieszę. Wręcz nie mogłam uwierzyć. Poczuliśmy oboje taki wewnętrzny spokój i stabilizację. Zupełnie zmieniły się nasze plany i patrzenie w przyszłość.

W sylwestra było ekstra. Nasi goście świetnie się spisali i zadbali o fajne kostiumy. Zabawa była przednia

Nadrobiłam do 50 strony i wracam do czytania.
Póki co gratuluję Kliwii dzielnego porodu. Zuzia jest przesłodka!!

Guciu, dziękuję za osobiste życzenia. Naprawdę podziwiam Cię, że poświęciłaś tyle czasu na napisanie każdej z nas parę ciepłych słów.

Martucha, cieszę się, że chrzciny się udały Ładnie wyglądałaś. A nad fragmentem, gdzie Pat beknął nieźle się uśmiałam

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2011-01-03 o 18:54
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:06   #2234
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosia ja probowalam malej obciaz nozyczkami pazurki i sie nie dalo "brzydal: polecam wiec cazki a co do szczotki. ja musze kupic inna, ta co mam z canpola chyba, eketryzuje malej wlosy, i do tego jest za miekka :/
Dzięki za porady
Zastanawiałam się też nad takim zestawem z cążkami, ale stwierdziłam, ze sobie nie umiem tym obciąć a co dopiero dziecku, no ale kto wie, może będę musiała zmienić zdanie
A szczoteczkę kupiłam z BabyOno, zobaczymy co to z tego będzie.

Cytat:
Kliwia masz nowy podpis z Zuzinką

Zmieniłaś nastawianie, dobrze i dobrze

Ohh i ah gdzie robiłaś zakupy dzidziowe jeśli mogę wiedzieć ? drogie takie rzeczy są?
Zakupy robiłam w takiej hurtowni w mojej miejscowości. Właściwie jest to hurtownia chemiczna, ale mają mnóstwo takich gadżetów dla dzieci: kocyki, ręczniki, butelki, śliniaki, grzechotki... no masa. Wydaje mi się, że malutko mnie to wyniosło, bo kocyk polarowy kosztował ok 12zł, komplet ciuszków (śpiochy, kaftanik, czapeczka i butki) ok 20, a tamte pozostałe to szczerze ale nie wiem, bo dziś mieli inwenturę, więc jutro się z babeczką rozliczę (to znajoma, dlatego w ten sposób)

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

A w Nowym Roku 2011
Niech wszystko czego się dotkniecie stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża Was do bycia najszczęśliwszymi i najbardziej uśmiechniętymi kobietkami na ziemi!
U nas święta minęły spokojnie. W wigilię trochę mi było smutno, bo byłam tylko u teściów, pierwsza wigilia nie w moim domu rodzinnym. Ale już w 1 i 2 dzień świętowaliśmy też u moich rodziców. Mężuś zrobił mi super prezent pod choinkę i kupił zestaw do stylizacji paznokci metodą żelową, który tak bardzo chciałam. Na dodatek jego koleżanka z pracy będzie mnie profesjonalnie przyuczać Ja kupiłam mu wkrętarko-wiertarko i chyba trafiłam w dziesiątkę, bo był bardzo zadowolony
W pracy miałam wielką niespodziankę, bo dostałam UMOWĘ NA CZAS NIE OKREŚLONY!! Strasznie się cieszę. Wręcz nie mogłam uwierzyć. Poczuliśmy oboje taki wewnętrzny spokój i stabilizację. Zupełnie zmieniły się nasze plany i patrzenie w przyszłość.

W sylwestra było ekstra. Nasi goście świetnie się spisali i zadbali o fajne kostiumy. Zabawa była przednia

Guciu, dziękuję za osobiste życzenia. Naprawdę podziwiam Cię, że poświęciłaś tyle czasu na napisanie każdej z nas parę ciepłych słów.

Martucha, cieszę się, że chrzciny się udały Ładnie wyglądałaś. A nad fragmentem, gdzie Pat beknął nieźle się uśmiałam
Gratuluję umowy
Widziałam zdjęcia z sylwestra na nk - czadowo

Aguś niefajnie z tym przeziębieniem, oby szybko ci przeszło.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-01-03 o 19:07
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:06   #2235
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-03, 19:22   #2236
anuulaa
Wtajemniczenie

Rosi, nie trudno się domyśleć Może za kilka miesięcy jakieś staranka, ale na razie chcę nauczyć się dobrze pracy w nowym dziale.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:34   #2237
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
jaką masz formę??

kochana jak będziesz robiła muffinki to ci prześlę przepis. Takie ostatnio genialne mi wyszły (jeszcze inne niż te co Ci przesłałam). dziś te same robię
wiesz co, mam taką na 12 babeczek i nie silikonową i bibułki wchodzą o średnicy 6cm Dobrze wytłumaczyłam?

Kochana, Ty się nie pytaj, tylko przesyłaj! Wszystkie jakie masz sprawdzone! czekam z niecierpliwością!!!

Cytat:

A w Nowym Roku 2011

Gratuluję umowy!
Aneczko, też mieliście przebieranego Sylwestra?

aniaaa84 napisałam Ci przy długą wiadomość na pw. Jak w połowie Ci się znudzi czytanie to zrozumiem

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Rosi, nie trudno się domyśleć Może za kilka miesięcy jakieś staranka, ale na razie chcę nauczyć się dobrze pracy w nowym dziale.
ach... zaczynam się zastanawiać co jest ze mną nie tak? chce mieć kiedyś dziecko, ale mój instynkt chyba nie do końca się obudził.

Tżet też nie do końca zdecydowany. Może gdyby on był pewien, to byłoby mi prościej, albo po prostu musimy jeszcze trochę poczekać. I na nas przyjdzie czas

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:40   #2238
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No dobry sposób albo zostaw dla swojego synka, w przyszłości będzie oryginalnym podrywaczem
hahaha ok

Cytat:
martucha oplulam monitor
teskno mi do ciebie.. wiesz;D tak mi cie tu brakuje

Cytat:
Marta niezła historia z tą żyrafą

ja do obcinania też polecam cążki są takie małe z canpol dla dzieci

Cytat:
hehe żyrafa taaaa
więc tak, oni się przyjaźnili kupe lat, od czasów technikum (kasia ma 29 lat) i tylko przyjaźnili.. no i jak on wyjechał to gadali na skypie, a jak wracał to zawsze się widywali, taka naprawdę fajna przyjaźń ;D no ale każde z nich miało swoje połówki, jak moja siostrę zostawił jej facet po paru latach bycia razem okazało się (w święta zeszłego roku) że tych kobiet na całe życie koleś miał kilka oczywiście w tym samym czasie i się siostra trochę podłamała a łukasz wtedy zaprosił ją do siebie na ferie, no i coś zaiskrzyło.. podobno wielkie bum, aż się śmiali że tego wcześniej nie widzieli a potem posypało się lawinowo, na ślubie jego brata byli razem, potem ona pojechała do niego no i została na stałe bo się pojawiła fasola Aleksander no i po 12 latach przyjaźni zamieniło się to w miłość
ale fajnie ze sobą wyglądają ja jestem nimi zauroczona
mówi się że szczęście jest tak blisko

Cytat:

witaj!!!! przede wszystkim gratuluje umowy w pracy REWELACJA oby tak dalej niech ten rok będzie dla was cudowny, wogóle widziałąm fotki na nk nie poznałam cie boskie przebranie
dziękuję za ciepłe słowa
Stary 2011-01-03, 19:45   #2239
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-03, 19:45   #2240
Ana***
Zakorzenienie

A ja właśnie wróciłam od dentystki, bo mnie coś zab boli... ale martw ząb no i mam do brania antybiotyk co 8godzin i tak właśnie kombinowałam jak go brać, żeby w nocy nie wstawać... no i chyba o 7, potem o 15 i 23 robiłam w ogóle rtg zęba no i korzeń mam poszerzony czy coś takiego... oby antybiotyk pomógł, trzymajcie kciuki

Cytat:
I dobrze

Cytat:

Gratuluje przedłużenia umowy!
Ooo super kolejny dzidziuś się szykuje

Cytat:
Zakupy robiłam w takiej hurtowni w mojej miejscowości. Właściwie jest to hurtownia chemiczna, ale mają mnóstwo takich gadżetów dla dzieci: kocyki, ręczniki, butelki, śliniaki, grzechotki... no masa. Wydaje mi się, że malutko mnie to wyniosło, bo kocyk polarowy kosztował ok 12zł, komplet ciuszków (śpiochy, kaftanik, czapeczka i butki) ok 20, a tamte pozostałe to szczerze ale nie wiem, bo dziś mieli inwenturę, więc jutro się z babeczką rozliczę (to znajoma, dlatego w ten sposób)
No to fajnie mieć taką znajomą . W takich okolicznościach to nie wiem czy Ci się opłaca jechać do Tuszyna .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:53   #2241
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Niespodzianka sie udała wprawialiśmy z mężem z tacą owinięta papierem z kokardką a w środku 12 gorących (prosto z piekarnika) 12 muffinek

akurat rodzice jedli kolację to sie podłączyliśmy i tata też szampana otworzył

Anula wow, gratuluję umowy.

Gucia ok to prześlę, bo mam dwa super przepisy

a co do dziecka, to wiesz ja też nie chcę go mieć przez najbliższe kilka lat albo i dłużej. Tez się zastanawiam czy coś jest ze mną nie tak, bo dla mnie dziecko w tej chwili to nic przyjemnego, wręcz taka przeszkoda w dniu codziennym. Przynajmniej tak to teraz odczuwam. Czasami jak wraca do pustego domu, to brakuje mi czegoś. Ale nie dziecka, tylko np. psa. I też się zastanawiam czy ze mną wszystko ok. Mąż juz przestał mówić cokolwiek na ten temat, bo zawsze miałam jakiś mocny argument. kiedyś miałam instynkt, a teraz?? dziecko to dla mnie wielkie zło

Stary 2011-01-03, 19:53   #2242
zaaaabcia
Zakorzenienie

anuulaa - to super wiesci ze przedluzyli Ci umowe

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:56   #2243
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
wiesz co, mam taką na 12 babeczek i nie silikonową i bibułki wchodzą o średnicy 6cm Dobrze wytłumaczyłam?

Kochana, Ty się nie pytaj, tylko przesyłaj! Wszystkie jakie masz sprawdzone! czekam z niecierpliwością!!!

Gratuluję umowy!
Aneczko, też mieliście przebieranego Sylwestra?

aniaaa84 napisałam Ci przy długą wiadomość na pw. Jak w połowie Ci się znudzi czytanie to zrozumiem

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

ach... zaczynam się zastanawiać co jest ze mną nie tak? chce mieć kiedyś dziecko, ale mój instynkt chyba nie do końca się obudził.

Tżet też nie do końca zdecydowany. Może gdyby on był pewien, to byłoby mi prościej, albo po prostu musimy jeszcze trochę poczekać. I na nas przyjdzie czas
oj kochana wszystko z Tobą ok ja też długo się nad sobą zastanawiałam i dopiero od jakiegoś czasu zaczyna się we mnie powoli pojawiać instynkt.Niestety mój Tż nadal nie dojrzał
A Ty to chyba masz jeszcze sporo czasu na macierzyństwo o ile się nie mylę mi coraz mniej zostaje....
A propos to wczoraj oglądałam fajny program na tvn style ,coś o tytule 7 kobiet 7 ciąż ,o kobietach w różnym wieku w ciąży ,najstarsza miała 46 lat!!Bardzo ciekawe historie ,polecam.

Cytat:
hahaha ok

teskno mi do ciebie.. wiesz;D tak mi cie tu brakuje

więc tak, oni się przyjaźnili kupe lat, od czasów technikum (kasia ma 29 lat) i tylko przyjaźnili.. no i jak on wyjechał to gadali na skypie, a jak wracał to zawsze się widywali, taka naprawdę fajna przyjaźń ;D no ale każde z nich miało swoje połówki, jak moja siostrę zostawił jej facet po paru latach bycia razem okazało się (w święta zeszłego roku) że tych kobiet na całe życie koleś miał kilka oczywiście w tym samym czasie i się siostra trochę podłamała a łukasz wtedy zaprosił ją do siebie na ferie, no i coś zaiskrzyło.. podobno wielkie bum, aż się śmiali że tego wcześniej nie widzieli a potem posypało się lawinowo, na ślubie jego brata byli razem, potem ona pojechała do niego no i została na stałe bo się pojawiła fasola Aleksander no i po 12 latach przyjaźni zamieniło się to w miłość

witaj!!!! przede wszystkim gratuluje umowy w pracy REWELACJA oby tak dalej niech ten rok będzie dla was cudowny, wogóle widziałąm fotki na nk nie poznałam cie boskie przebranie
dziękuję za ciepłe słowa
Cytat:
Treść usunięta
wow ale historia piękna
Mi też brakuje kliwii

anula gratulacje umowy!!

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-03 o 20:01
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:56   #2244
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
(...)
Te z babyono też były takie maciupeńkie Na początek spróbuję nożyczkami, a jak nie da rady to będę myśleć o cążkach

Cytat:
(...)
No to fajnie mieć taką znajomą . W takich okolicznościach to nie wiem czy Ci się opłaca jechać do Tuszyna .
No właśnie coraz częściej myślę, ze mi się to nie opłaci. Już troszkę tego wszystkiego kupiłam, moją mamę też ogarnęło zakupowe szaleństwo, więc nie opłaca mi się jechać po kilka rzeczy.
Stary 2011-01-03, 19:57   #2245
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
wiem, wiem... ale jak cały czas słyszę, że ktoś się stara, że ktoś jest w ciąży, albo ktoś planuje ciąże.. to nachodzą mnie takie dziwne myśli.

Ale koniec z tym... taka chwila słabości

Cytat:
wow... ale będą mieli do opowiadania wnukom!

Stary 2011-01-03, 19:59   #2246
kliwia
Zakorzenienie

anula ale fajnie z umowa

martucha atomufka, bo sie zarumienie
no ja tez bym wolala siedziec na wizazu niz caly dzien z cyckiem na wierzchu. Bola mnie cycki jak nie wiem, a ta ciagle glodna. Jak przed snem wyssie mi ostatnia pelna piers [zabrzmialo jkabym miala ich conajmniej trzy ] to nocka na modyfikowanym, bo sie zajade przez tego malego potwora.

ktosia obcazkami maluchowi latwo sie obcina, bo w zasadzie wychodzi na raz sobie bym nie obciela cazkami never
Moj maz mial kupic cazki, ale sklep blisko nas gdzie sa jest zamkniety z uwagi na nowy vat - moze jutro otworza
a kolezanka mamuska mowila ze te zesatwy obcinaczkowe dla dzieci z rosmana sa OK.

Zebyscie widzieli mojego meza, czyta na glos Zuzi gazete, trzyma ja na kolanach w pozycji lezacej i lula ruszajac nogami na boki
Stary 2011-01-03, 20:00   #2247
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
oj kochana wszystko z Tobą ok ja też długo się nad sobą zastanawiałam i dopiero od jakiegoś czasu zaczyna się we mnie powoli pojawiać instynkt.Niestety mój Tż nadal nie dojrzał
ach... tak to jest jak za dużo myślę TŻet w pracy, później idzie na kosza, będzie znowu koło 1.

a co do dojrzałości mojego męża to łączę się z Tobą! On chyba nigdy nie dorośnie

Stary 2011-01-03, 20:01   #2248
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dziecko to dla mnie wielkie zło
o to to

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-01-03 o 20:02
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:03   #2249
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
anula ale fajnie z umowa

martucha atomufka, bo sie zarumienie
no ja tez bym wolala siedziec na wizazu niz caly dzien z cyckiem na wierzchu. Bola mnie cycki jak nie wiem, a ta ciagle glodna. Jak przed snem wyssie mi ostatnia pelna piers [zabrzmialo jkabym miala ich conajmniej trzy ] to nocka na modyfikowanym, bo sie zajade przez tego malego potwora.

ktosia obcazkami maluchowi latwo sie obcina, bo w zasadzie wychodzi na raz sobie bym nie obciela cazkami never
Moj maz mial kupic cazki, ale sklep blisko nas gdzie sa jest zamkniety z uwagi na nowy vat - moze jutro otworza
a kolezanka mamuska mowila ze te zesatwy obcinaczkowe dla dzieci z rosmana sa OK.

Zebyscie widzieli mojego meza, czyta na glos Zuzi gazete, trzyma ja na kolanach w pozycji lezacej i lula ruszajac nogami na boki
bosko!

kochana... też się stęskniłam!

Stary 2011-01-03, 20:07   #2250
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości