Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-04, 17:46   #1111
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
pewnie, ¿e wrzucê tylko to nie bêdzie jakas tam wyszukana fryzurka, nawet nei wiem co ciocia planuje
ja rok temu by³am na studniówce i górowa³y d³ugie, proste w³oski z grzywk±, rozpuszczone albo dopiêty d³ugi kuc. Z tego co pamiêtam to by³y jeszcze mocno utrwalone fale-ale tych by³o mniej a wyszukanych fryzur na prawdê trudno by³o siê dopatrzeæ

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:50   #1112
ahaatka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Jeszcze jedno - lokalna grupa wsparcia w pracy namiêtnie szuka mi samochodu, od malucha zaczynaj±c na scania'ch koñcz±æ. Chocia¿ muszê przyznaæ, ze czasami wygrzrebi± co¶ estetycznego. Przynajmniej mo¿na siê

ahaatka - nie boisz siê tych cudeniek próbowaæ? Bo u mnie to jest "zwyk³± mi zrób. Albo no dobra zaparz jakas. Tylko mnie nie otruj"
Eeee no tak± Scaniuch± pogardzasz?
A wiesz ¿e nawet siê nie bojê Ciekawo¶æ ¿ycia i smaków siê we mnie szaleñczo rozwija wiêc nieznane herbatki mi nie straszne No i siostra to tak teoretycznie zamachów na moje ¿ycie planowaæ nie powinna - wiec ufam jej i ³ykam co daje

Cytat:
hej wszystkim! padam...zaraz nogi mi do dupy wejda...by³am na próbie poloneza...
I studniówki, a konkretniej poloneza te¿ zazdroszczê - eh ja swojego nie tañczy³am bo robi³y to tylko wybrane osoby - piêknie nazwane reprezentantami szko³y . A mi od zawsze tak serducho ros³o jak s³ysza³am tê muzykê i dosz³o co do czego a ja nie mog³am jej poczuæ w nogach, ¿e tak powiem, wiêc pozosta³a w serduchu jako niespe³nione pragnienie m³odo¶ci

... i lecimy do przodu po szczê¶cie!...
ahaatka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:54   #1113
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Robi nam siê studniówkowo... Ach, Ten polonez, i ten partner...
Z fryzurowych spraw - nie wiem co zrobic z w³osami. Ale jest w pó³ drogi do fryzjera. A z ubraniowych - w maju mam wesele, bêdê sobie ¶wiadkow± i bêdê potraebowa³a czego¶ odpowiedniego
Rozbieram choinkê 0 ig³y s± wszêdzie tylko nie na ga³azkach

Ahaatka - ja te¿ nie robiê zamahców, nie planujê ale jako¶ sceptycznie do tych "chiñskich dolin" itp wszyscy podchadz±

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:01   #1114
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj spotka³am pana, który poradzi³ sobie z koleinami jad±c... chodnikiem.
widocznie pasy mu siê pomyli³y

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Z fryzurowych spraw - nie wiem co zrobic z w³osami. Ale jest w pó³ drogi do fryzjera.
do fryzjera to ja te¿ idê i doj¶æ nie mogê

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 18:08   #1115
jomic
Zakorzenienie

Ahaatka - scani±. Nigdy. Zanim zaczê³am je¼dzic to twierdiz³am, ze ja tylko tirem mogê, bo wysoko i wszystko widaæ

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
widocznie pasy mu siê pomyli³y

do fryzjera to ja te¿ idê i doj¶æ nie mogê
Szkoda, ze ja sz³am tym chodnikiem. Wstawiê wam fotkê drogi - jak zrobiê w czwartek
Ja bym dosz³a jakbym wiedzia³a co chcê mieæ. Nikt mi jeszcze tego nie powiedzia³

Stary 2011-01-04, 18:10   #1116
ahaatka
Raczkowanie

Cytat:
Dziêkujê
Wczoraj spotka³am pana, który poradzi³ sobie z koleinami jad±c... chodnikiem.
Jakby to powiedzia³ mój Instruktorek - "On ma prawo jazdy wiêc tak mo¿e " (Sta³a odpowied¼ na moje - "Ale jak oni je¿d¿±! " )

Ja na kursie dwa razy ¶miga³am po mie¶cie taki mini-vanem Mitsubishi - ojojoj i czu³am siê bosko! Bo by³am wiêksza, wy¿sza, szersza no i - wywo³ywa³am szok jad±c takim autkiem z eLk± na dachu

Edytowane przez ahaatka
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:14 Powód: dopisek
Stary 2011-01-04, 18:13   #1117
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 360

Bry

Cytat:
No proszê... Jak tak dalej pójdzie to wiza¿anki-kursnatki bêd± siê w WORDach na egz spotykaæ. Jeszcze dojdzie do tego, ze bêd± siê stara³y specjalnie w te same dni umawiaæ
Ludzie - wy z tego samego OSK?
kursantki - tak
ludzie - a z jakiego?
kursantki - z wiza¿u

a to by mog³o byæ nawet fajne. wyobra¿acie sobie jak siê wiza¿anki spotykaj± i czekaj± na praktykê, zero stresów, rozmowy o pierd.ó³kach, zachwalanie I, têsknota za jazd± w eLce, heh na pewno wszystkie egzaminy koñczy³yby siê pozytywami

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ

a nie mówi³ Ci Twój Instruktor czy ktokolwiek, ¿e 30 godzin kursu nie uczyni z Ciebie idealnego kierowcy? te godziny maj± Ciê tylko poduczyæ i przygotowaæ do Egzaminu, reszta przyjdzie z ka¿dym wyje¿d¿onym kilometrem i godzin± spêdzona za kó³kiem
nam na wyk³adach powiedziano bardzo m±dr± rzecz: kurs w OSK nauczy nas jak zdaæ egzamin, ¿eby otrzymaæ prawko, natomiast w ¿yciu, za ka¿dym razem jak dojedziemy szczê¶liwie do celu zdajemy praktyczny egzamin z jazdy.

Cytat:
Napisane przez ahaatka Poka¿ wiadomo¶æ

I co¶ tam napiszê - wiêc mój Instruktor by³ wspania³y
tak jak ka¿dej z nas

gratki egzaminu nie wiem jak mi to wczoraj uciek³o

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Nie, nie, ja jednak zostajê przy swoich jednokierunkowych ciasnych uliczkach
Wyobra¿asz sobie, jaka tu bêdzie impreza jak obie zdamy w tym samym dniu? Nie mo¿emy zawie¶æ dziewczyn
hahhaha no by³oby fajnie

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ

Chocia¿ ton mojego instruktora bardziej przypomina³ "Ha, w koñcu uda³o mi siê przy³apaæ ciê na takiej g³upocie" , ale to i tak mnie zawsze wkurza³o bo chcia³am byæ lepsza i nie daæ siê tak podej¶æ
hmmmmm czy my nie je¼dzi³y¶my z jednym I mój mówi³ dok³adnie tak samo

Cytat:
Jeszcze jedno - lokalna grupa wsparcia w pracy namiêtnie szuka mi samochodu, od malucha zaczynaj±c na scania'ch koñcz±æ. Chocia¿ muszê przyznaæ, ze czasami wygrzrebi± co¶ estetycznego.
Scania albo Manik moje ukochane ci±gniczki siod³owe
mo¿e kiedy¶ siê zdecydujê na kolejn± kategoriê

Jomic widzê, ¿e w temacie herbat chyba by¶my siê dogada³y, u mnie w kuchni s± dwie szafki wype³nione szczelnie ró¿nymi rodzajami herbat , a na ¶wiêta dosta³am od siostry pyszn± czarno-bia³± z suszon± ¿urawin± i czym¶ jeszcze, pachnie ob³êdnie a smakuje jeszcze bardziej

ogl±da³y¶cie zaæmienie S³oñca dzisiaj? Mmmm super wygl±da³o! Nawet parê zdjêæ porobi³am

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:20   #1118
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby to powiedzia³ mój Instruktorek - "On ma prawo jazdy wiêc tak mo¿e " (Sta³a odpowied¼ na moje - "Ale jak oni je¿d¿±! " )
Ja te¿ mam i je¿dzê po rondzie po zewnêtrznym pasie skrêcaj±c w lewo (ale pomryga³am, ze bêdê skrêcaæ)
Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
a to by mog³o byæ nawet fajne. wyobra¿acie sobie jak siê wiza¿anki spotykaj± i czekaj± na praktykê, zero stresów, rozmowy o pierd.ó³kach, zachwalanie I, têsknota za jazd± w eLce, heh na pewno wszystkie egzaminy koñczy³yby siê pozytywami

Scania albo Manik moje ukochane ci±gniczki siod³owe
mo¿e kiedy¶ siê zdecydujê na kolejn± kategoriê

Jomic widzê, ¿e w temacie herbat chyba by¶my siê dogada³y, u mnie w kuchni s± dwie szafki wype³nione szczelnie ró¿nymi rodzajami herbat , a na ¶wiêta dosta³am od siostry pyszn± czarno-bia³± z suszon± ¿urawin± i czym¶ jeszcze, pachnie ob³êdnie a smakuje jeszcze bardziej
ogl±da³y¶cie zaæmienie S³oñca dzisiaj? Mmmm super wygl±da³o! Nawet parê zdjêæ porobi³am
Wyobra¿acie sobie minê ludzi obserwuj±cych i pods³uchuj±cych szczêsliwe eLkowiczki?

Muszê ich o tego Manika podpytac (tak to siê odmienia?). Ale mam taaaaki przegl±d aut

Herbat staram siê nie mieæ wiêcej niz 15. Bo siê gubiê
Ja by³am tak poinofrmowana, ze rano wysiad³am z autobusu i dziwi³am siê co tak ciemno

Stary 2011-01-04, 18:32   #1119
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 360

Cytat:
Wyobra¿acie sobie minê ludzi obserwuj±cych i pods³uchuj±cych szczêsliwe eLkowiczki?

Muszê ich o tego Manika podpytac (tak to siê odmienia?). Ale mam taaaaki przegl±d aut

Herbat staram siê nie mieæ wiêcej niz 15. Bo siê gubiê
Ja by³am tak poinofrmowana, ze rano wysiad³am z autobusu i dziwi³am siê co tak ciemno
ja tam my¶lê, ¿e niewtajemniczeni by siedzieli tak ¿e w takich dobrych humorach mo¿na oczekiwaæ na egzamin

Manik to Man, takie moje zdrobnienie na Bziumka

ja siê nie gubiê, tylko mam problem z wyjmowaniem czasem muszê po³owê pó³ki wyci±gn±æ, ¿eby znale¼æ t± na któr± mam ochotê

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:46   #1120
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
Manik to Man, takie moje zdrobnienie na Bziumka
To tak wygl±da moja znajomo¶æ samochodów

Stary 2011-01-04, 18:48   #1121
ahaatka
Raczkowanie

Cytat:
tak jak ka¿dej z nas

gratki egzaminu nie wiem jak mi to wczoraj uciek³o
taaa, wiem wiem - ma³o odkrywcze to by³o no ale co zrobiæ skoro prawdziwe!
I dziêkujê

Cytat:
U mnie by³o zachmurzone niebo wiêc nic nie zobaczy³am

Cytat:
Ja te¿ mam i je¿dzê po rondzie po zewnêtrznym pasie skrêcaj±c w lewo (ale pomryga³am, ze bêdê skrêcaæ)
dla uprawnionych kierowców jest ju¿ inna granica "dopuszczalnych" zachowañ na drodze ni¿ dla grzecznych kursantów Bo s± ju¿ po egzaminie

O i przypomnia³o mi siê, ¿e kiedy zdarza³o siê, ¿e na wielopasmowym rondzie zwyk³y kierowca jecha³ poprawnie to mnie dezorientowa³ i wzbudza³ szok we mnie i Instruktorze - przez co zazwyczaj nie wykorzystywa³am okazji ¿eby siê na takowe rondo wbiæ.

Kurczê mam problem z zakwalifikowaniem siebie do jakiejkolwiek grupy - bo jaka¶ taka zawieszona pomiêdzy by³± kursantk± , a przysz³ym kierowc± jestem Ot, egzystencjalne zagadki mnie mêcz±...

Stary 2011-01-04, 18:52   #1122
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

Cytat:
nam na wyk³adach powiedziano bardzo m±dr± rzecz: kurs w OSK nauczy nas jak zdaæ egzamin, ¿eby otrzymaæ prawko, natomiast w ¿yciu, za ka¿dym razem jak dojedziemy szczê¶liwie do celu zdajemy praktyczny egzamin z jazdy.
¶wiêta prawda
Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
Jeszcze cos dodam . dzisiaj dokladnie o 8.33 minely trzy miesiace, jak zdawam w word sieradz egzaminek.
zmiana a Ty czego siê nie dopominasz ¿ebym Ciê dopisa³a do pierwszego posta?
4.10 zda³a¶ a kiedy odebra³a¶ prawko?
Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
dziêki dziewczyny jest ju¿ trochê lepiej, ale i tak... eh dopiero dzisiaj poczu³am ten stres, a co bêdzie jutro... strach pomy¶leæ nawet
jak to, co bêdzie? bêdzie ¶wietnie, dasz sobie radê!
miasto super, ³uk poduczony, zdajesz i nie ma innej opcji
Cytat:
mój T¿ jest naprawdê koochaaany! Przyjecha³ jeszcze dzi¶, i teraz ponad godzinê æwiczyli¶my na ³uku.
no kochany kochany! brawa dla niego
Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
nastêpne jazdy w pi±tek i wtedy bêdzie rozmowa o ewentualnym terminie egzaminu
czekamy
Cytat:
hej wszystkim! padam...zaraz nogi mi do dupy wejda...by³am na próbie poloneza...
studniówka
poka¿esz sukienkê?

jomic, taka Scania? piêkna jest
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg scania.jpg (20,7 KB, 6 za³adowañ)

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:02   #1123
jomic
Zakorzenienie

ahaatka - a jaki status plasticzku?
Ja od pocz±tku mówi³am, ze jak tylko zdam to wewnêtrzny pas na rondzie dla mnie nie bedzie istnia³. I tylko dziêki ¶wiadomo¶ci, ze "mogê" to pojecha³am. Nadal mam my¶li "to ty przejed¼ a ja wsi±dê za rondem". No niestety, uraz zosta³.
Martolek - chyba sam ci±gnik chcieli mi kupiæ. dopytam. JA im podrzucam same "dziwade³ka", np elekteyczne ranult co wejdzie w pa¼dzierniku (takie dwuosobowe), toyota IQ, smart for two. A oni albo trabanty, albo fajowe terenówki. dzi¶ szukali czego¶ z dobr± przyczepno¶ci± na zimê. Wprawdzie to chcia³abym czo³giem pije¼dziæ, ale jeszcze nie znale¼li

Stary 2011-01-04, 19:16   #1124
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Cytat:
¶wiêta prawda

zmiana a Ty czego siê nie dopominasz ¿ebym Ciê dopisa³a do pierwszego posta?
4.10 zda³a¶ a kiedy odebra³a¶ prawko?

jak to, co bêdzie? bêdzie ¶wietnie, dasz sobie radê!
miasto super, ³uk poduczony, zdajesz i nie ma innej opcji

no kochany kochany! brawa dla niego

czekamy

studniówka
poka¿esz sukienkê?

jomic, taka Scania? piêkna jest
Jak to sie nie domagam? he? kilka stron wczesniej sie dopominalam. zdalam 4.10, odebralam 15.10. Musze sie wam do czegos przyznac. Naczytam sie watku o duchach, i byly zdjecia jak duch jest na nich i wiecie ze sie boje. Wolam psa zeby ze mna chodzil siku, bo sie boje ducha a jak byla mysz w domu wynioslam sie do rodzicow na trzy dni.
Stary 2011-01-04, 19:37   #1125
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to sie nie domagam? he? kilka stron wczesniej sie dopominalam. zdalam 4.10, odebralam 15.10. Musze sie wam do czegos przyznac. Naczytam sie watku o duchach, i byly zdjecia jak duch jest na nich i wiecie ze sie boje. Wolam psa zeby ze mna chodzil siku, bo sie boje ducha a jak byla mysz w domu wynioslam sie do rodzicow na trzy dni.
to przepraszam zawsze nadrabiam Wasze dyskusje ale widaæ mi umknê³o... zaraz to zmienimy

to nie czytaj g³upot jeju, ja wolê nie czytaæ ani nawet nie zaczynaæ o tym my¶leæ, bo nie bêdê mog³a zasn±æ... i bêdê musia³a tak siê zawin±æ w ko³drê, ¿e bêdê ledwo oddychaæ
a myszek siê nie bojê

Stary 2011-01-04, 19:40   #1126
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

No to tradycyjne, witam wieczorem z kubkiem gor±cej herbatki.

No... to wkurzanie siê na s³owa "egzamin by³by przerwany" nie by³y z poczucia takiego, ¿e ubzdura³am sobie, ¿e je¿d¿ê bezb³êdnie, tylko dlatego, ¿e oni to wypowiadali na g³upotach, które ja pope³nia³am, bo tak by³o mi ³atwiej (typu nie przepuszczenie pieszych, nie zatrzymanie siê na stopie). Ale pamiêtam, ¿e zawsze chcia³am, ¿eby I. na mnie porz±dnie krzykn±³, ¿ebym siê ogarnê³a, a on by³ taki spokojny... a¿ mi by³o g³upio w czasie kryzysów, ¿e on musi siê mêczyæ i ze mn± je¼dziæ.

Cytat:
Hmm... polonez... mia³am jakie¶ dwie próby, bez partnerów, na razie wychodzi nam to fatalnie, a studniówka za pó³torej tygodnia
A je¿eli jest temat studniówki to ja sobie dalej ponarzekam, ¿e w ¿adnym sklepie nie ma dla mnie butów - przecie¿ ja bym siê zabi³a w wielkich szpilkach, to nie obuwie dla mnie. I sprawa fryzury... te¿ siê zastanawiam co zrobiæ z w³osami.

Cytat:
Ej, to jest bezczelne! Mi te¿ tak mówili!
Raz odwozi³ mnie instruktor i mia³ zielon± strza³kê na skrzy¿owaniu:
I: Co ¼le zrobi³em?
Ja: Nie zatrzyma³e¶ siê. Egzamin przerwany.
I: No wiesz, teraz powiem tak bezczelnie - ja ju¿ prawo jazdy mam, ty siê dopiero uczysz.

Cytat:
Tak. Fajny widok. A potem g³upia przez chwilê nic nie widzia³am i mnie oczy bola³y.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:45   #1127
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie widzia³am... bo prawdê mówi±c nawet o nim nie wiedzia³am bo mi nie powiedzia³y¶cie!

kiedy ta zima siê skoñczy? ja chcê ju¿ je¼dziæ po normalnych drogach...

Stary 2011-01-04, 19:50   #1128
mala zmiana
Rozeznanie

Jutro zdaje haylee. Widzialam siebie na pierwszej stronie. Dziekuje. Ja sie potwornie boje myszy, brrr
Stary 2011-01-04, 19:53   #1129
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy ta zima siê skoñczy? ja chcê ju¿ je¼dziæ po normalnych drogach...
kiedy¶ siê skoñczy

To co? Herbatka?

Stary 2011-01-04, 19:55   #1130
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

no zdaje zdaje, ale czy zdaaam
Na razie stres sobie poszed³, zabi³am go gor±c± k±piel± z olejkami relaksuj±cymi

Herbatka? jasne! u mnie meliska w³a¶nie, chce która¶?

a zaæmienia te¿ nie widzia³am - siedzia³am ju¿ w busie do miasta-zdawalnego :P ale ponoæ ³adny widok by³, prawie jak ksiê¿yc w nocy

PS. znacie jakie¶ piosenki-rozweselacze?
Stary 2011-01-04, 19:56   #1131
princeseczka
Zakorzenienie

zaæmienia tak¿e nie widzia³am, w ogóle o której ono by³o?

przypomnia³a mi siê jeszcze sytuacja z dzisiejszej jazdy
pamiêtam jak zawsze nam t³umaczyli,¿e jak kto¶ z przeciwka zatrzyma siê by przepu¶ciæ pieszego to i my musimy siê zatrzymaæ
no i dzisiaj jadê sobie,babka po lewej strony chce przej¶æ no ale grzecznie stoi i czeka bo z lewej strony ma jak±¶ eLkê i z drugiej te¿-czyli mnie
i sobie my¶lê jak on siê zatrzyma a ja przejadê to znowu us³yszê,¿e ¼le wiêc jadê sobie powoli i patrzê czy elka z przeciwka siê zatrzymuje a kierowca tej¿e eLki patrzy³ czy ja siê zatrzymujê i zamiast gapiæ siê na babê to patrzyli¶my na swoje ruchy na drodze, w pewnym momencie poczu³am siê zahipnotyzowana
w koñcu tamten kursant siê zatrzyma³ i ja te¿-uf,oby³o siê bez b³êdu

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 20:04   #1132
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
no zdaje zdaje, ale czy zdaaam
Na razie stres sobie poszed³, zabi³am go gor±c± k±piel± z olejkami relaksuj±cymi

Herbatka? jasne! u mnie meliska w³a¶nie, chce która¶?

a zaæmienia te¿ nie widzia³am - siedzia³am ju¿ w busie do miasta-zdawalnego :P ale ponoæ ³adny widok by³, prawie jak ksiê¿yc w nocy

Co nie zdasz jutro chwalisz sie wynikiem pozytywnym, jak nie to cie nie wpuscimy na forum, nie dziewczyny
Stary 2011-01-04, 20:07   #1133
jomic
Zakorzenienie

Piesi.... Kosmita mia³ zestaw pytañ:
jedziemy, gdzies tam przed nami przejscie, bez sygnalizacji "Na co patrzymy?"
autobus na przystanku, póki co nadal tam stoi, nie mruga, przejze¿dzamy obok "Na co patrzymy?"

Haylee- zdasz!!

mój kot siê myje i myje...

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Co nie zdasz jutro chwalisz sie wynikiem pozytywnym, jak nie to cie nie wpuscimy na forum, nie dziewczyny
No co¶ ty. przygarniemy, zrobimy herbatkê, poczytamy relacje...

Stary 2011-01-04, 20:16   #1134
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Ja Ci mo¿e lepiej nie bêdê nic proponowaæ, bo obracam siê ostatnio w do³uj±cych klimatach.
Powodzenia!

A zaæmienie jako¶ miêdzy 9 a 10 by³o
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:16   #1135
princeseczka
Zakorzenienie

pewnie,¿e zda!
jeszcze tylko przepis na zdanie egzaminu niech sobie przeczyta

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 20:18   #1136
jomic
Zakorzenienie

piosenka moze byc z mojego podpisu. Kaszkasz tu kiedy¶ IR¡ mnie z do³ka wyci±ga³a.

Stary 2011-01-04, 20:19   #1137
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
mój kot siê myje i myje...
albo ¶pi albo siê myje

Cytat:
Dziekuje.
Ja sie potwornie boje myszy, brrr
nie ma za co
ja siê bojê robali

Cytat:
Haylee, za takie gadanie to dostaniesz od Nas bana-na

Cytat:
kurde, to raczej jest uwarunkowane osobowo¶ciowo-
ja mogê Ci co¶ poleciæ, a Ty bêdziesz beczeæ zamiast siê ¶miaæ
mo¿e to KLIK

Stary 2011-01-04, 20:30   #1138
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

Shrekowa muzyczka zawsze jest pozytywna

a jutro siê oka¿e, czymta kciuki mocno, bo siê bardzo przyda

Dla mnie rozweselacz to : http://www.youtube.com/watch?v=qG7DYFnExM4 (raczej melodyjka )

[ a na uspokojenie, to zawsze dzia³aj± na mnie utwory folk-metalowe w wersji light czyli np. Eluveitie - Anagantios albo Giamonios takie bzyka³ki ]

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2011-01-04 o 20:33
Haylee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:35   #1139
jomic
Zakorzenienie

ja wpisalam w wyszukiwarkê piosenka prawo jazdy i co? i jest taka Kazika (nawet nie wiedzia³am).
Haylee - przypomnij proszê godzinê i powiedz o której mozemy siê Ciê spodziewaæ

Stary 2011-01-04, 20:36   #1140
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

jejku...za szybko piszecie

nawi±zuj±c jeszcze do studniówki, to ja te¿ butów nie mam, a sukienke kupi³am dopiero dzisiaj a o fryzurce to my¶la³am o k³osie albo o francuzie...chyba ¿e zrobie sobie loczki i ³adnie upnê

uwielbiam je¼dzic tirem tata raz mi pozwoli³ na parkingu poprowadzic te bydlê fajna sprawa

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.