|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
Cytat:
A wiesz ¿e nawet siê nie bojê Ciekawo¶æ ¿ycia i smaków siê we mnie szaleñczo rozwija wiêc nieznane herbatki mi nie straszne No i siostra to tak teoretycznie zamachów na moje ¿ycie planowaæ nie powinna i ³ykam co daje ![]() Cytat:
. A mi od zawsze tak serducho ros³o jak s³ysza³am tê muzykê i dosz³o co do czego a ja nie mog³am jej poczuæ w nogach, ¿e tak powiem, wiêc pozosta³a w serduchu jako niespe³nione pragnienie m³odo¶ci
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Robi nam siê studniówkowo... Ach, Ten polonez, i ten partner...
Z fryzurowych spraw - nie wiem co zrobic z w³osami. Ale jest w pó³ drogi do fryzjera. A z ubraniowych - w maju mam wesele, bêdê sobie ¶wiadkow± i bêdê potraebowa³a czego¶ odpowiedniego Rozbieram choinkê 0 ig³y s± wszêdzie tylko nie na ga³azkach Ahaatka - ja te¿ nie robiê zamahców, nie planujê ale jako¶ sceptycznie do tych "chiñskich dolin" itp wszyscy podchadz±
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- do fryzjera to ja te¿ idê i doj¶æ nie mogê |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Ahaatka - scani±. Nigdy. Zanim zaczê³am je¼dzic to twierdiz³am, ze ja tylko tirem mogê, bo wysoko i wszystko widaæ
Cytat:
![]() Ja bym dosz³a jakbym wiedzia³a co chcê mieæ. Nikt mi jeszcze tego nie powiedzia³
|
|
#1116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Ja na kursie dwa razy ¶miga³am po mie¶cie taki mini-vanem Mitsubishi - ojojoj i czu³am siê bosko! Bo by³am wiêksza, wy¿sza, szersza no i - wywo³ywa³am szok jad±c takim autkiem z eLk± na dachu
... i lecimy do przodu po szczê¶cie!... Edytowane przez ahaatka Czas edycji: 2011-01-04 o 18:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1117 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 360
|
Bry
![]() Cytat:
a to by mog³o byæ nawet fajne. wyobra¿acie sobie jak siê wiza¿anki spotykaj± i czekaj± na praktykê, zero stresów, rozmowy o pierd.ó³kach, zachwalanie I, têsknota za jazd± w eLce, heh na pewno wszystkie egzaminy koñczy³yby siê pozytywami ![]() Cytat:
tak jak ka¿dej z nas gratki egzaminu nie wiem jak mi to wczoraj uciek³o ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój mówi³ dok³adnie tak samo Cytat:
mo¿e kiedy¶ siê zdecydujê na kolejn± kategoriê ![]() Jomic widzê, ¿e w temacie herbat chyba by¶my siê dogada³y, u mnie w kuchni s± dwie szafki wype³nione szczelnie ró¿nymi rodzajami herbat , a na ¶wiêta dosta³am od siostry pyszn± czarno-bia³± z suszon± ¿urawin± i czym¶ jeszcze, pachnie ob³êdnie a smakuje jeszcze bardziej ![]() ogl±da³y¶cie zaæmienie S³oñca dzisiaj? Mmmm super wygl±da³o! Nawet parê zdjêæ porobi³am
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszê ich o tego Manika podpytac (tak to siê odmienia?). Ale mam taaaaki przegl±d aut Herbat staram siê nie mieæ wiêcej niz 15. Bo siê gubiê Ja by³am tak poinofrmowana, ze rano wysiad³am z autobusu i dziwi³am siê co tak ciemno
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 360
|
Cytat:
¿e w takich dobrych humorach mo¿na oczekiwaæ na egzamin ![]() Manik to Man, takie moje zdrobnienie na Bziumka ![]() ja siê nie gubiê, tylko mam problem z wyjmowaniem czasem muszê po³owê pó³ki wyci±gn±æ, ¿eby znale¼æ t± na któr± mam ochotê
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
To tak wygl±da moja znajomo¶æ samochodów
|
#1121 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale co zrobiæ skoro prawdziwe! ![]() I dziêkujê Cytat:
![]() Cytat:
Bo s± ju¿ po egzaminie ![]() O i przypomnia³o mi siê, ¿e kiedy zdarza³o siê, ¿e na wielopasmowym rondzie zwyk³y kierowca jecha³ poprawnie to mnie dezorientowa³ i wzbudza³ szok we mnie i Instruktorze Kurczê mam problem z zakwalifikowaniem siebie do jakiejkolwiek grupy - bo jaka¶ taka zawieszona pomiêdzy by³± kursantk± , a przysz³ym kierowc± jestem
|
|
#1122 | ||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
Cytat:
![]() 4.10 zda³a¶ a kiedy odebra³a¶ prawko? Cytat:
miasto super, ³uk poduczony, zdajesz i nie ma innej opcji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
poka¿esz sukienkê? ![]() jomic, taka Scania? piêkna jest
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
ahaatka - a jaki status plasticzku?
Ja od pocz±tku mówi³am, ze jak tylko zdam to wewnêtrzny pas na rondzie dla mnie nie bedzie istnia³. I tylko dziêki ¶wiadomo¶ci, ze "mogê" to pojecha³am. Nadal mam my¶li "to ty przejed¼ a ja wsi±dê za rondem". No niestety, uraz zosta³. Martolek - chyba sam ci±gnik chcieli mi kupiæ. dopytam. JA im podrzucam same "dziwade³ka", np elekteyczne ranult co wejdzie w pa¼dzierniku (takie dwuosobowe), toyota IQ, smart for two. A oni albo trabanty, albo fajowe terenówki. dzi¶ szukali czego¶ z dobr± przyczepno¶ci± na zimê. Wprawdzie to chcia³abym czo³giem pije¼dziæ, ale jeszcze nie znale¼li
|
#1124 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
wynioslam sie do rodzicow na trzy dni.
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie czytaj g³upot a myszek siê nie bojê
|
|
|
#1126 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
No to tradycyjne, witam wieczorem z kubkiem gor±cej herbatki.
No... to wkurzanie siê na s³owa "egzamin by³by przerwany" nie by³y z poczucia takiego, ¿e ubzdura³am sobie, ¿e je¿d¿ê bezb³êdnie, tylko dlatego, ¿e oni to wypowiadali na g³upotach, które ja pope³nia³am, bo tak by³o mi ³atwiej (typu nie przepuszczenie pieszych, nie zatrzymanie siê na stopie). Ale pamiêtam, ¿e zawsze chcia³am, ¿eby I. na mnie porz±dnie krzykn±³, ¿ebym siê ogarnê³a, a on by³ taki spokojny... a¿ mi by³o g³upio w czasie kryzysów, ¿e on musi siê mêczyæ i ze mn± je¼dziæ. Cytat:
![]() A je¿eli jest temat studniówki to ja sobie dalej ponarzekam, ¿e w ¿adnym sklepie nie ma dla mnie butów - przecie¿ ja bym siê zabi³a w wielkich szpilkach, to nie obuwie dla mnie. I sprawa fryzury... te¿ siê zastanawiam co zrobiæ z w³osami. Cytat:
Raz odwozi³ mnie instruktor i mia³ zielon± strza³kê na skrzy¿owaniu: I: Co ¼le zrobi³em? Ja: Nie zatrzyma³e¶ siê. Egzamin przerwany. I: No wiesz, teraz powiem tak bezczelnie - ja ju¿ prawo jazdy mam, ty siê dopiero uczysz. Tak. Fajny widok. A potem g³upia przez chwilê nic nie widzia³am i mnie oczy bola³y. |
||
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy ta zima siê skoñczy? ja chcê ju¿ je¼dziæ po normalnych drogach...
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
Jutro zdaje haylee. Widzialam siebie na pierwszej stronie. Dziekuje. Ja sie potwornie boje myszy, brrr
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co? Herbatka?
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
no zdaje zdaje, ale czy zdaaam
Na razie stres sobie poszed³, zabi³am go gor±c± k±piel± z olejkami relaksuj±cymi Herbatka? jasne! u mnie meliska w³a¶nie, chce która¶? ![]() a zaæmienia te¿ nie widzia³am - siedzia³am ju¿ w busie do miasta-zdawalnego :P ale ponoæ ³adny widok by³, prawie jak ksiê¿yc w nocy ![]() PS. znacie jakie¶ piosenki-rozweselacze?
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
zaæmienia tak¿e nie widzia³am, w ogóle o której ono by³o?
przypomnia³a mi siê jeszcze sytuacja z dzisiejszej jazdy pamiêtam jak zawsze nam t³umaczyli,¿e jak kto¶ z przeciwka zatrzyma siê by przepu¶ciæ pieszego to i my musimy siê zatrzymaæ no i dzisiaj jadê sobie,babka po lewej strony chce przej¶æ no ale grzecznie stoi i czeka bo z lewej strony ma jak±¶ eLkê i z drugiej te¿-czyli mnie i sobie my¶lê jak on siê zatrzyma a ja przejadê to znowu us³yszê,¿e ¼le wiêc jadê sobie powoli i patrzê czy elka z przeciwka siê zatrzymuje a kierowca tej¿e eLki patrzy³ czy ja siê zatrzymujê i zamiast gapiæ siê na babê to patrzyli¶my na swoje ruchy na drodze, w pewnym momencie poczu³am siê zahipnotyzowana w koñcu tamten kursant siê zatrzyma³ i ja te¿-uf,oby³o siê bez b³êdu
|
|
|
|
#1132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro chwalisz sie wynikiem pozytywnym, jak nie to cie nie wpuscimy na forum, nie dziewczyny
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Piesi.... Kosmita mia³ zestaw pytañ:
jedziemy, gdzies tam przed nami przejscie, bez sygnalizacji "Na co patrzymy?" autobus na przystanku, póki co nadal tam stoi, nie mruga, przejze¿dzamy obok "Na co patrzymy?" Haylee- zdasz!! mój kot siê myje i myje... ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- No co¶ ty. przygarniemy, zrobimy herbatkê, poczytamy relacje...
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie,¿e zda!
jeszcze tylko przepis na zdanie egzaminu niech sobie przeczyta |
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
piosenka moze byc z mojego podpisu. Kaszkasz tu kiedy¶ IR¡ mnie z do³ka wyci±ga³a.
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
albo ¶pi albo siê myje
![]() nie ma za co ja siê bojê robali Cytat:
![]() kurde, to raczej jest uwarunkowane osobowo¶ciowo- ja mogê Ci co¶ poleciæ, a Ty bêdziesz beczeæ zamiast siê ¶miaæ mo¿e to KLIK
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Shrekowa muzyczka zawsze jest pozytywna
a jutro siê oka¿e, czymta kciuki mocno, bo siê bardzo przyda ![]() Dla mnie rozweselacz to : http://www.youtube.com/watch?v=qG7DYFnExM4 (raczej melodyjka )[ a na uspokojenie, to zawsze dzia³aj± na mnie utwory folk-metalowe w wersji light czyli np. Eluveitie - Anagantios albo Giamonios takie bzyka³ki ]
Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2011-01-04 o 20:33 |
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpisalam w wyszukiwarkê piosenka prawo jazdy i co? i jest taka Kazika (nawet nie wiedzia³am).
Haylee - przypomnij proszê godzinê i powiedz o której mozemy siê Ciê spodziewaæ
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
jejku...za szybko piszecie
![]() nawi±zuj±c jeszcze do studniówki, to ja te¿ butów nie mam, a sukienke kupi³am dopiero dzisiaj a o fryzurce to my¶la³am o k³osie albo o francuzie...chyba ¿e zrobie sobie loczki i ³adnie upnê ![]() uwielbiam je¼dzic tirem tata raz mi pozwoli³ na parkingu poprowadzic te bydlê fajna sprawa
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

Ciekawo¶æ ¿ycia i smaków siê we mnie szaleñczo rozwija wiêc nieznane herbatki mi nie straszne
No i siostra to tak teoretycznie
. A mi od zawsze tak serducho ros³o jak s³ysza³am tê muzykê
no i - wywo³ywa³am szok jad±c takim autkiem z eLk± na dachu
nie wiem jak mi to wczoraj uciek³o 
mój mówi³ dok³adnie tak samo 

¿e w takich dobrych humorach mo¿na oczekiwaæ na egzamin
, a przysz³ym kierowc± jestem 

jest ju¿ trochê lepiej, ale i tak... eh dopiero dzisiaj poczu³am ten stres, a co bêdzie jutro... strach pomy¶leæ nawet