|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
BAN stały
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
Cytat:
![]() Jak wrócisz od lekarza,to zdaj nam relację
|
|
|
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
Taaa mial jakies zaskorniaki i wydal je dzis na mnie, az mi glupio bylo, ale mowil ze mial mi kupic kwiaty a tak poszly na cos pozytecznego...
|
|
|
|
#723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
no ja już po ktg. Tętno w normie, skurczów niet, więc czekamy
|
#725 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
tak samo z pepuszkami obchodza sie w UK ,czyli niczym ich nie traktowac ,a wietrzyc i osuszac wiec tez nie czuje strachu w zwiazku z tym
![]() równiez nastawiam sie na mycie pupki ciepla woda do kapieli kupilam jonsona od pierwszych dni zycia i ewentualnie mam jeszcze oilatum gdyby zaszla potrzeba ,tak to do pupki linomag ,sudocrem i krem bambino do buzki i cialka i chyba mi styka.po co maluszka smarowac przeroznymi mazidlami ![]() jestem po wizycie z polozna ,znow inna ale przynajmniej konkretna bo nie bagatelizowala moich dolegliwosci choc zadnych badan typu usg ,ktg nie mialam ,tylko pomacala brzuszek ,zmierzyla w cm i posluchala serduszka maluszka i tu wszystko okno niestety puls mam zdecydowanie za wysoki wiec jutro mam juz wizyte u lekarza ale tutaj standardowo najpierw rodzinny ,nawet cos na zapalenie pochwy mam prosic od niego .juz ostatnio prosilam a itak nic nie pomoglo .a w sumie mam cala ciaze to zapalenie i tak sie ciagnie a po porodzie moze byc z tym nieprzyjemnie wiec oczekuje w koncu czegos co mnie wyleczy raz na zawsze ![]() wybralam sie na zakupy do ikei ale jestem niezdecydowana i nie wiedzialam a to ktora lampke wybrac,kolderki wszystkie za duze na posciel ktora mam z all i nie wiem po co mi teraz te komplety jak nie moge znalezc wypelnienia ,no chyba ze jakis kocyk obloze ![]() Ligotka a na jakim filmie byliscie? my z mezem wczoraj ogladalismy w nocy Plac zbawiciela -polski dramat ,juz kiedys go ogladalam ale i tak wywoluje we mnie wielkie emocje ,warto zobaczyc.
http://tickers.baby-gaga.com/t/lamla...2_1_Amelka.png[/image][/link] http://s8.suwaczek.com/201102274965.png Edytowane przez karinaaa Czas edycji: 2011-01-04 o 19:40 |
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Dorwałam neta na kilka minu więc się melduję. Nadal jestem w szpitalu i czekam teraz na to, aż zacznę rodzić. mam już dość, zaraz będzie miesiąc jak leżę i dopóki nie urodze to mnie nie puszczą. Nie mam szans żeby was nadrobić, za długo mnie nie było, ale chciałam pogratulowac tym rozpakowanym i trzymam kciuki za was wszystkie, żebyście nie musiały za długo czekac i żeby maluszki urodziły się zdrowe. Moj synus ma hypotrofię i będzie malutki, ale na szczeście wykluczyli wady serca i niewydolnośc krążenia więc jestem trochę spokojniejsza
No i zmierzyli mi miednicę, podobno mam idealna do porodu naturalnego więc sie ciesze i czekam aż akcja się zacznie Buziaki dla was!
|
|
|
|
#728 |
|
Rozeznanie
|
bylismy na sniadaniu do lozka z Karolakiem, ale beznadzieja, jedna wielka reklama, zero fabuly bleeee, mielismy isc na poznaj moja rodzinke ale nie moglismy skorzystac z tego zaproszenia.... a Plac widzialam cudny!
|
|
|
|
#729 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki a my wróciliśmy ze spacerku małego - kurka znowu mnie skurcze wzięły, chyba sobie już odpuszczę takie wyjścia
. A tak przyjemnie się chodziło pod rączkę z mężem, hehe.Co do wzrostu Maluszka - mi się wydaje, że będzie średniaczek . Ja mam 1,69, mężulek niewiele więcej, bo 1,75 także po rodzicach wysoki nie będzie. Moja mama i teściowa mają około 1,59 cm wzrostu, za to ojcowie nasi około 1,80cm, także same widzicie - koszykarzem nie zostanie raczej . Prędzej żużlowcem, heheNo i trafiliśmy na kolędę - ksiądz pobłogosławił Karola w brzuchu ...wiecie co, zdziwiłam się, bo ani słowem nie wspomniał, że tak bez ślubu kościelnego etc...młody był, może dlatego...powiedział tylko, że z chrztem nie będzie problemu. Zdziwiłam się bardzo...pozytywnie w sensie .Cytat:
.Cytat:
. Bez kitu, z tego wynika, że najlepiej żeby nasi mężowie legli plackiem przed TV, a my zamieniły się w służące, bo przecież nam się nudzi, mamy kupę czasu i zero zmartwień . Dobrze, że moja taka nie jest...Dziewczyny co, jak co, ale w ciąży, w tym szczególnym przecież okresie, który powinien być spokojny i szczęśliwy, mogłyby Wam odpuścić...tak, jak piszą dziewczyny - olać to!Cytat:
.Cytat:
Cytat:
. A tak w ogóle to jaki ja tam mam brzuch - wszak ten bębenek przede mną to wynik świątecznego obżarstwa, to czym się przejmować...![]() ![]() .
|
|||||
|
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja do kina juz nie chodze od 2 m-cy, podziwiam cie ze sie wogole zdecydowalas wejsc na sale... heh no ale jak film dupiasty to dobrze ze wyszliscie, ja musialam czekac do konca. szaliczka wspolczuje ale widzisz, masz nowy ![]() co do zachowania ludzi wobec ciezarnych, no coz juz sie wypowiadalam na ten temat..... heh ja sie sama pcham w kolejki i jak mam potrzebe usiac jak nie ma miejsca to prosze o ustapienie. np w piatek w ikei byla meeeega kolejka do kasy z pierszenstwem i 90% facetow. przeszlam obok nich glosno mowiac"panowie na pewno nie sa w ciazy" dotarlam do jednej laski, spytalam czy jest w ciazy mowi ze nie, to powiedxialam ze to kasa z pierszenstwem i pozwole sie wepchnac przed nia. nikt problemow nie mial, a jakby mial to co mnie to. wyrazie jest napisane ze kobiety w coazy sa obslugiwane poza kolejnoscia i przed swietami specjalnie jechalam z mezem do sklepu by nie stac w tych mega kolejkach. nie bylo zadnego problemu, tzreba tylko umiec powalczyc o swoje jak prostacki lud nie rozumie sam z siebie. dopadl mnie dzis bol jak na @, juz wiem o czym mowilyscie. etraz mi sie meeeega napial brzuch i chyba musze polezec. ponawiam pytanie o lewatywe, jaka mam kupic? najlepiej - jak ktoras wie- to prosze o linka. Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2011-01-04 o 19:58 |
|
|
|
|
#732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz nie wiem, czy by go nie kupic jednak dopiero wtedy kiedy juz bede karmic na pewno... Chociaz nie kosztuje duzo...ale ja ostatnio kazdy grosz licze Cytat:
![]() W ogole to dopadl mnie dol ;/ zazdroszcze Wam ze sobie zarabiacie jakas kase...ja jestem zdana tylko na rodzicow i TŻa...niby moge na nich finansowo liczyc...ale mam czasem ochote wejsc sobie na allegro i kupic cos pod wplywem chwili dla dziecka, a nie ze jak ja robie zakupy to trwa to 2tyg. bo szukam najtanszych ofert itd. az w koncu aukcje sie koncza i szukam od nowa...-dlatego jeszcze prawie nic nie mam... Niby jakis czas temu pracowalam, odkladalam sobie pieniadze dla siebie...odmawialam tez sobie wielu przyjemnosci zeby jak najwiecej zaoszczedzic a potem pojechac na super wakacje, nie pytac fryzjera ile mi wezmie za farbowanie moich wlosow (bo mi zawsze jakies kosmiczne ceny wymyslaja...), jakos fajnie sie ubrac i imprezowac... A teraz juz cale oszczednosci poszly na dziecko i na swieta
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
gosiaczku, chcesz robić sama lewatywę w domu? ja też na początku chciałam sama, ale poczytałam opinie i lepiej, aby zrobili ją fachowo w szpitalu, bo można sobie zaszkodzić.
A miałam iść na ten film 'Pytanie na śniadanie'. Piosenka Piaska bardzo mi się podoba. Ale chyba ściągnę ![]() czy któraś z Was kupowała na allegro koszulę do karmienia Muzzy? Warto ją kupić? http://moda.allegro.pl/okazja-koszul...396573669.html
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png Edytowane przez hawea Czas edycji: 2011-01-04 o 20:08 |
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
gosiaczek teraz to ja sama sie zastanawiam po co poszlam, skoro mnie jak tylko chwile siedze to kregoslup boli :/ ale jak widac glupia baba jak nie dotknie to nie odpusci...
wera czyzby znow marudnik Ci sie wlaczyl! Kochana to nie jest tak ze mamy swoja kase i jest super, oprocz kasy mamy tez zoobowiazania, ktore czesto pochlaniaja cale pieniazki, no i nie jest tak ze mozemy kupowac naszym dzieciaczko co nam sie podoba, niestety wszystko w granicach. Nie martw sie jak sie dzidzia pojawi to wszytsko kupisz! Glowa do gory i nie zamartwiaj sie bo to przechodzi na dzidzie! hawea nie polecam filmu, szkoda czasu, ja lubie komedie romantyczne i to polskie najbardziej, ale ta to jest kompletny niewypal! |
|
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My też żyjemy z mężem z jego pensji i wiadomo, że chciałabym się dokładać do życia, ale na razie nie ma takiej możliwości i nikt nie ma o to do mnie pretensji...wiem, o co Ci chodzi - niezależność finansowa jest na pewno super, ale ja zawsze wychodzę z założenia, że zawsze mogło być gorzej, jak mały podrośnie to znajdę pracę i już w ogóle będzie bajka . Pamiętaj, że niektóre dziewczyny pracują, ale np. mają jakieś zobowiązania - kredyt chociażby...i jakoś dają radę - grunt to myśleć pozytywnie Dobrze, że masz wsparcie rodziców - popatrz, wiele z dziewczyn na forum nie mogą liczyć na rodzinę...dobrze jest mieć perspektywę, że w razie "w" masz na kogo liczyć. Głowa do góry Kurczę, ja idę standardowo pod prysznic, bo dodatkowo plecy znowu mnie boleć zaczęły...masz Ci los .Miłego wieczorku, dziewczynki Edytowane przez cytrynka3002 Czas edycji: 2011-01-04 o 20:10 |
|
|
|
|
#736 |
|
BAN stały
|
MARIKA no ja ciągle tutaj. Mówię TŻowi, że jakiś felerny ten horoskop! Właśnie wrócił ze stacji benzynowej, bo stwierdził, że skoro nie widać oznak porodu, to może wyśle lotka i wygra, bo jest kumulacja 6mln, ale okazało się przed chwilą że na naszej stacji kolektury nie mają, więc mówi, że nie mam wyjścia i muszę zacząć rodzić, bo ten 4.01. to musi być jego szczęśliwy dzień
mila tak, próbuję SN, bo mała w 38 tyg. ma 2700g Masaż robię, rozciągnięta jestem baaardzo (jeszcze sprzed ciąży) to może dam radę.Gociak dalej trzymamy kciuki No i ważne że mały nie ma jednak kłopotów z krążeniem. Miednicy zazdroszczę
Edytowane przez make_up_istka Czas edycji: 2011-01-04 o 20:13 |
|
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
Wera, ale my mamy też zobowiązania - jak to już któraś napisała... To wszystko nie wygląda tak różowo...
Oto mój dzisiejszy brzuszek, to już chyba ostatnie zdjęcia... 36+2
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
makeupistko pozostaly Ci niecale 4 godzinki
jeszcze wszystko moze sie zdarzyc! Moja mamusia opowiada ze pojechala na porodowke kolo 23 ze mna a za pietnascie dwunasta sie urodzilam ![]() olbka sliczny! |
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
No ja dzis znowu mam gorszy dzien, znowu ryczalam, ale dopiero teraz zaczelam opisywac co mi wpadlo do glowy
![]() Juz mnie mecza te hormony...o czym nie pomysle, to wszystko jest glupie i potem w ryk... ![]() Ale z tymi pieniedzmi to mi nie jest fajnie...a wlasciwie z ich brakiem... Bo nie sadze ze TŻ dalby rade utrzymac 3 osoby...on jest za bardzo rozrzutny i wiem ze by sie z czasem wkurzal... A ostatnio tak sobie pomyslalam...ok...skoncze studia i moze zaczne czegos nowego szukac...ale to juz bedzie takie zobowiazanie ze trzeba poszukac kogos do dziecka itd. ;/ a co jak bedziemy chcieli drugie? Ja zawsze chcialam miec minimum 2 dzieci, ale teraz to juz nawet mi sie myslec o drugim nie chce a co dopiero je miec... Ale dobra...moze nie bede sobie dokadac problemow...jakbym nie miala o czym myslec ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- olbka sliczny brzusio i tatuaz
|
#740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa, będzie kochana, a czy ma 5 zabawek czy 10 to nie jest istotne. Wiadomo, że na dziecko idzie dużo pieniążków, ale na pewno wszystko się z czasem ułożyolbka, śliczny brzuszek co mi przypomina, że też muszę zrobić sobie jakąś mini sesyjkę, bo dawno nie robiłam
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png Edytowane przez hawea Czas edycji: 2011-01-04 o 20:21 |
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś była mowa na ten temat.. ale nie wiem czy jest dobra.. musiałabyś się Mariki spytać. (ps. usun spacje po doz. Cytat:
ja mam koszule z MUZZY.. ciekawe czy sie sprawdzi Edytowane przez mysiopez Czas edycji: 2011-01-04 o 20:22 |
||
|
|
|
#742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- a który model?
|
|
|
#743 |
|
Rozeznanie
|
Probowalam Was podczytac, ale mimo ze stronke mam caly czas otwarta, to czasu mniej, nie ma szans..
Dizi Gratulacje ![]() Jelly fajnie, ze maz tak o Ciebie dba, tak powinno byc, w koncu dziecko jest wspolne, czlowiek sie laczy na dobre i na zle, ja na szczescie nie moge tez na TZ narzekac, ale on dlugo pracuje, wiec nie ma szans, zeby jeszcze sprzatal, prasowal, albo pral, ale jak tylko ma czas, to pomaga na ile moze .A, ze jest po zawale, to nie moge pozwolic, by pracowal do 24, wstawal o 6 do pracy, i pozniej po 20 w domu znow praca , bo on niestety nie ma pracy ani 8 godzinnej, ani takiej, gdzie moze powiedziec, dzis pracuje tylko 9 godzin, choc zdarza sie czasem, ze pracuje tylko 8, a nawet krocej, ale w wiekszosci duzo dluuuzej .Co do tesciowej szkoda slow, moja w takim razie super babka jest, ona wrecz mnie upomina, zeby sie oszczedzac, szanowac, i wiecej TZ do pracy gonic. A, skad Twoja wie, ze Twoj maz wszystko robi??, mieszka obok?? Moj nigdy nie mowi, co zrobil, a nawet jak powie, to tesciowa mowi, ze to i tak malo ha,ha. Mi dzis stawia sie brzuch okropnie, mam tez skurcze bardzo odczuwalne, ale tez zarazem energie do sprzatania, wiec zrobilam generalke u dziewczyn, no ogolnie ciagle cos robie, w czwartek do ginki, wiec mi powie, czy cos sie zmienilo, czy te skurcze przepowiadajace, po prostu sobie "strasza". Ja, moge spokojnie za 2 tygodnie rodzic, a jeszcze lepiej za 3, zobaczymy kiedy malutka sie zdecyduje, poki co skurczami sie nie przejmuje, bo wiem jak to w poprzednich ciazach bylo, myslalam, ze urodze szybciej, gin tez, a przenosilam obie :P. Nic sprobuje jeszcze poczytac co u Was, bo utknelam po 3 stronach chyba
|
|
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po wizycie u gina - szyjki prawie już nie mam, a to co z niej zostało jest twarde...gin stwierdził, że teraz to już się nie martwimy, tylko czekamy na poród...nie określił kiedy to może nastąpic, ale na wyjscie kiedy umawialiśmy się na ktg w następnym tygodniu powiedział, że o ile nie urodzę wczesniej
Młody waży już 3100 g Gin powiedział, że jest ponad normę - nic dziwnego tatuś ważył 4500g więc to chyba po nim...
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() znow boli mnie glowa wiec sie mecze z bolem i nic nie moge zrobic ..
|
|
#746 | |
|
BAN stały
|
Olbko,piękny brzuszek
Marleen,ja tez się cieszę,że mąz tak o mnie dba,i jego pomoc jest naprawdę niezbędna ![]() Bardzo się ucieszył,gdy dowiedział się,że z małą wszystko dobrze,ale gdy usłyszał,że mam rozwarcie na 3 palce,to powiedział,że do końca stycznia będe leżakowała ![]() Co do teściowej-nie,moja nie mieszka obok,ale pytała,czy mąż mi pomaga,odparłam,że tak,że robi za mnie i dla mnie wszystko ![]() Ale parę dni później zadzwoniła do mnie i powiedziała,że jestem'' leniwą krową,która wykorzystuje fakt,że jest w ciazy po to,żeby mąż wszystko za nią robił''. Było mi przykro,bardzo,na szczęście Jacek wkroczył do akcji i zadzwonił do swojej matki i kategorycznie stwierdził,że nie ma prawa tak mnie traktowac. Koniec końców,teściowa nie ma do nas wstępu-i to nie tylko przez tamtą sytuację,ogólnie nawarzyła sobie piwa. Co do twardnienia brzucha-ja też tak czasem mam,współczuję Ci,bo to nie jest miłe uczucie. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() Maluszek waży idealnie,więc możesz urodzić w każdej chwili ![]() Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#747 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
idę też na pedicure i manicure ostatni przed porodem ale na szczęście robi mi znajoma co mieszka iedaleko mnie więc jakby cop to obiecała wpaść do domu po porodzie zrobić porządek z piętą ![]() Cytat:
tez amawiam, torby nie spakowałam jeszcze durna ja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a i miałam ostatnio akcje w Marks&Spencer bo akurat były dwie kasy czynne i w jednej my robiliśmy zakupy dośc duże a w drugiej jacyś cudzoziemcy też mieli mega zakupy i stanęła za nami parka z jednym sweterkiem i strasznie dużo i głośno komentowali ile to my rzeczy bierzemy, a że hurtownicy, a że dwie kasy czynne, a że oni z jedna rzeczę stoją etc. więc po kilku minutach takich tyrad odwracam sie do gościa i mówię "proszę Pana jeśli spieszy się Panu to w tym sklepie na każdym piętrze są po trzy kasy naprawdę nie musi się Pan tu męczyć" - mina gościa bezcenna ![]() co do lewatywy to MARIKA polecała eneme ale spytaj moze lepiej w szpitalu o lewatywe żebyś sobie krzywdy nie zrobiła w domu Cytat:
Cytat:
ty weź wydaj na świat to pierwsze TŻ jak sie zbierze do kupy to spokojnie da radę a wygląda na dzielnego faceta co to długo co prawda ale dojrzewa wiec się nie martw kasą, my zarabiamy oboje i to całkiem przyzwoicie, kredyt spłacamy za auto niedługo dojdzie nam za dom, będzie dziecko wydatki ogromne, u mnie w pracy upieprzyli mi na macierzyńskim pól pensji bo zarejestrowana jestem na inna kwotę a zarabiam wiecej wiec tez będzie nam ciężej ale do przodu jakoś to będzie grunt że razem i na wspólne robimy a Ty skończ studia spokojnie prace znajdziesz i dacie sobie radę a czas jakiś się przemeczycie ciesz się ze na rodziców możesz liczyć bo ja na moja matkę a wczesniej na oboje to nie za bardzo mogłam na wszystko musiałam sama zapracowac i zarobić a jeszcze im się dokładac do rachunków ja byłam dziś na USG młody 2900 prawie waży więc dość przyzwoicie jak na 37tc + 3 dni jest na 38 centylu wiec nie najgorzej, wielkoludem nie jest ale nie jest też najmniejszy może dobić do 3400 albo do 4100, raczej nie wyskoczy wczesniej
|
||||||||
|
|
|
#748 |
|
BAN stały
|
Gabishing,masz dzieciaczka tak w sam raz
![]() Ja jestem w 35 tc,a moja córa waży 2180 g.... |
|
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
Kma super ze z maluszkiem wszytsko dobrze, ale czemu gin powiedział, że jest ponad normę???wcale nie ma takiej dużej wagi.3100 g to mi sie wydaje norma.
Olbka śliczny brzuszek Werka ciesz sie, że narazie masz tak jak masz. Korzystaj z tego póki mozesz. Większość z nas ma swoje dochody ale ma tez mnóstwo zobowiązań..a Ty zdaje sie ich nie masz. My z meżem poki co mamy 2 pesnje. On wypłate a ja mam pieniązki z Zusu ale za to trzeba opłacic rachunki: czynsz, gaz, prad, woda, kredyt studencki mojego męża, kredyt na samochód i prawko,pożyczkę,kredyt mieszkaniowy, opłacić 2 telefony( nawet 3 bo siostry mojej też), internet, telewizje i trzeba tak zakombinować by z reszty starczyło na życie na 3 ososby + 4 w brzuszku...niedługo dojda moje studia...a i ja pojde na zasilek takze połowe mniej bede miała dochodu...i żeby kupic coś dziecku tez trzeba zakombinowac...zrezygnowa c z czegos na rzecz zakupu dla dziecka. coś za coś....To jest dośc stresujące..więc nie wiem czy byś tak chciała.Z tego co sie orientuje nie musisz sie o takie rzeczy martwic..więc doceń to... Ty jak masz jakies pieniadze nie musisz sie martwic by lodówke zapełnic, by obiad ugotować, rachunki poopłacać, tylko kazdy grosz wydajesz na co chcesz. A jeszcze sie w życiu napracujesz, odchowasz dzidzię i pójdziesz do pracy.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

glowa do gory, pogadaj z mezem na spokojnie, moze uda sie to wszystko wyjasnic!

nigdy bym sie nie spodziewala ze w takiej chwili okaze sie nieodpowiedzialnym maminsynkiem
. Bez kitu, z tego wynika, że najlepiej żeby nasi mężowie legli plackiem przed TV, a my zamieniły się w służące, bo przecież nam się nudzi, mamy kupę czasu i zero zmartwień
.
jakby coś tam widziała i tak ponad 3/4 drogi