|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
![]() Buahhot no czasem przychodzą takie rozkminki Dobrze, że pracuję to nie mam czasu na to a po jestem zmęczona
|
|
#2253 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
okazało sie że K. chyba jakies przeziebienie bierze.... i stad to zamulenie....w ogole- Ty jesteś taką optymistką- rewelacja.... Cytat:
![]() Cytat:
a co do inglota- mysle że pozwolą zrobilam dzis mega spa: -demakijaz -peeling brzoswiniowy -tonik z kwasem salicyl -maseczka rival de loop peel off -maseczka rival de loop oliwkowa -żel pod oczy ze swietlikiem -krem regenerujacy na rzęsy -krem ziaji oliwkowy -depilacja -peeling ciała -balsam ujedrniajacy na ciało - serum eveline na biust -nafta na skalp -mycie szamponem cece -matrix odżywka wygładzajaca -jedwab na końce -pomalowałam paznokcie nowym lakierem
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
buahhot poważne plany Cię czekają, powiem tak od siebie i z doświadczenia, że ciężko z pracą, szczególnie taką by dało się to pogodzić ze studiami.. ale na pewno wybierzesz mądrze
![]() Powodzenia jutro Cytat:
Ja juz skończyłam piwkować ![]()
|
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
Alessandra, podkład ten nie jest bogaty w odcienie, to jego minus. Ma konsystencję musu i podkreśla suche skórki. Mojej twarzy nie wysusza
Ale to przez ten płyn wszystko. Ogólnie mnie on pasuje, matuje lepiej niż takie zwykłe, schodzi z mojej tłustej buźki po całym dniu trochę, ale nie wygląda tragicznie, zbiera mi się pomiędzy brwiami nad nosem - mam tam takie dziwne miejsce
|
#2256 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
no powazne powazne, w koncu zaczynie sie zycie tak czuje ze ciezko bedzie z pracą, najwyzej zaczne od stazu. Zobaczymy jak sie ulozy, musze TZta przestawic ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- dobra lece sie uczyc, dobranoc
|
||
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybkiej i skutecznej nauki
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: już doczytałam, że nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zdjęłam paseczki, jeszcze umaluję paznokcie i też lecę spać
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-04 o 23:33 |
||
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2260 |
|
Zadomowienie
|
buahhot..
u mnie ten tydzień to sesja poprawkowa... ![]() |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
Snow, lasting też miałam
Bardzo go lubiłam, ale mi ciemniał na twarzy trochę no i świeciłam się po nim szybko bez pudru, jednak w sumie mało mi to przeszkadzało, sprawdzał się na mojej tłustej cerze tak na 4, a koleżanka z cerą normalną/suchą go uwielbia i zachwalała
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, że mogłam się Wam wygadać
Dziś tylko podstawy zrobię bo na nic wiecej nie mam siły. Dobrej nocy
|
|
#2264 | |||||
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Na sylwestra poszlismy jednak do znajomych,bo synek poczul sie lepiej,a tz calkiem wydobrzal i tam wszystkie dzieci mialy katar,wiec maly rozchorowal sie od nowa a ja razem z nim rozlorzylo mnie na lopatki,czuje sie strasznie,kaszle,ze malo pluc nie wypluje,katar leci jak woda z kranu,glowa mi peka i mam potworne dreszcze ![]() a moj trzeci ![]() cztery ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale to powinno zmotywowac cie do dbania o siebie jak nigdy dotad,by zobaczyl jakie cudo stracilCytat:
jestes sliczna,zreszta jak kazda z nasNie jestem w stanie odpisac na wiecej,ale postaram sie to nadrobic jutro
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2011-01-05 o 00:38 |
|||||
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dziękuje ![]() Młodziutka jesteś ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki ja przyjmuje zaproszenia i zmykam spać bo mi już Tż tu dawno chrapie ![]() Do jutra
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne. ;*
snowhitee oo nawet nie wiedziałam o tym olejku z Babydream, ale chętnie zakupie przy najbliższej okazji. ![]() E.J. moim zdaniem kobieta w legginsach i długiej koszuli wygląda ekstra, tak seksowanie, że sama nie raz chciałam się tka ubrać. Airish88 piękne zdjęcia. ![]() _blondyneczka_ mam nadzieje, że Twój Tż. zrozumiał i się zmieni na lepsze. Trzymam kciuki za Was. ![]() angelwithoutsoul wracaj szybko do zdrowia. ![]() xhankax gratuluję awansu. ![]() ramoncia217 pewnie, że pamiętamy i ciesze się, że wreszcie jesteś. Nie nadrobię Was w całości, bo padnięta jestem, a jeszcze się nie umyłam. Ja dzisiaj tzn. już wczoraj cały dzień z z. najpierw mieliśmy próbę poloneza, a potem kupował buty i tak jakoś zleciało. ![]() Mam pracę w sumie na 1/8 etatu, ale co najważniejsze w księgowości. ładnie w CV będzie wyglądało. ![]() Dobranoc. ;*
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje również ![]() Gratuluje znalezienia pracy ![]() Ja dzisiaj zbyt długo nie pospałam, bo Tż godzine temu wstawał do pracy i mnie obudził. Nawet to i dobrze, bo więcej uda mi się porobić. Bardzo dużo teraz tej nauki, a jak wolne dni są to chętnie je spędzam z Tż'tem (tak jak i jutro bym chciała). Muszę dzisiaj jeszcze paznokietki pomalować, bo wczoraj od roboty mi poschodziły. Znacie dziewczyny jakieś bardzo dobre lakiery? które utrzymuja się długo na paznokciach? wkurza mnie to, że co 3 dni muszę na nowo je malować. |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze że mi sie wylał nic mi nie kryje pdróbe mam? to już lepiej mi krył maybelline affinitone. nie wiem jaki mam podkład kupić teraz musze wypróbować tego maxfaktora. tylko najpierw go popróbóje troche. i dopiero najwyżej kupie.
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#2270 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek Kobitki
![]() Spadła mi temperatura do 37,7 jest lepiej, bo wczoraj miałam 38,9 ![]() Ale jestem tak zlana potem, że brzydze się sobą Jak mi już choroba przejdzie, to chyba z tydzień nie bd wychodzić z łazienki Cytat:
Cytat:
Dobrze, że nie widziałyście mnie kiedy to ja miałam wysyp. Rozumie, że masz takie bolące gule, polecam Ci na nie olejek pichtowy zmieszany z petroleum D5, albo Dermogal A + E ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2011-01-05 o 08:57 |
|||
|
|
|
#2271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dziś czuje się znacznie lepiej, ale jeszcze ten jeden dzień spędzę w łóżku. Nie ma to jak spocony pasztet pod kołdrą :P Po prostu masakra. Włosy myłam ostatnio w niedzielę, a normalnie myję je codziennie więc można sobie wyobrazić Jak to w ogóle jest, podczas choroby można myć głowę? Bo u mnie zawsze mama mi mówiła, że to pogarsza stan ![]() Cytat:
Moim celem jest zapuszczanie włosów, zwłaszcza po ostatnim podcięciu jak to było mi szkoda nawet tych zniszczonych końcówek :PCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję za linka ![]() ![]() caate o ten właśnie makijaż mi chodziło będę kombinować
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() przepraszam, ale nie mam sil na odpisanie wszystkim... ledwo zyje, glowe to mi rozwali w kosmos, nie bedzie mnie tu dzis za wiele, mam full nauki, a brzuch boli i glowa... z twarza lepiej, chociaz tyle, mam nierownosci te podskorne ale juz nie bola. loluska, ciesze sie, z ektos zrobil instruktaz co i jak, sama wyprobuje na sobie chetnie go ![]() co do podkladu ja dobralam idealnie odcien i z pudrem w kamieniu tej samej firmy dla mnie byl idealny duet, lekki, nie zpaychal tylko malo kryl, ale podklad uwazam za udany i wydajny lece do lozeczka, milego dnia
|
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
snow masz taki piękny blond na włosach, że nie mogę się napatrzeć
![]() ramoncia no a my się już o Ciebie tak martwiłyśmy Alessandra jak czyta się Twoje ciepłe słowa, to od razu człowiekowi lepiej ![]() i to jest mój pierwszy kosmetyk, który mnie zapchał ![]() marthaaa jesteś bardzo śliczna, a ile metamorfoz przeszłaś ![]() Ja również jestem wielką fanką revlona
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
loluska Ja ostatnio myłam jak miałam gorączke i powiem Ci, że już nigdy więcej! Choćby miała nie myć włosów przez tydzień, to już nie umyje głowy, bo to tylko pogarsza sprawę
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Gratuluję znalezienia pracy ![]() ![]() Cytat:
no dobrze, dobrze, zobaczymy jak to będzie ![]() Czekoladowa1 jak na razie mnie Bambino nie zapchał, może dlatego, że mam suchszą skórę od zimy i Brevoxylu? ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- tillavanilla duużo zdrowia ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Moje dzisiejsze spamowanie to jak na razie nałożenie kremu na twarz, umycie włosów, najpierw szamponem z tymiankiem i tatarakiem, potem szamponem do włosów farbowanych, następnie nałożyłam maseczkę a na koniec balsam z proteinami jedwabiu ![]() Zaczął się styczeń a moja skóra zaś jest tradycyjnie przesuszona, odwodniona, też ma któraś tak? ![]() Normalnie mam suchą skórę, suchszą cerę, włosy.... dłonie to mam tak masakrycznie przesuszone, że chyba po wypłacie się wybiorę na zabieg z parafiną....
|
|
|
#2277 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
mam chwilke czasu i dostęp do komputera ![]() dziękuje za to że pamiętaliście o mnie jak miałam bana i wiem że chciałyście protestować bo czytałam was na bieżąco.. ale stała się rzecz taka że nie mam kąputera napiszę w klubię co i jak jak zdązę.. snow i buahhot dziękuje a wiadomości i że się martwiłyście o mnie bardzo to miłe haniu z tego co się doczytałam będziesz mamą, gratuluję Ci kochana ![]() Czekoladowa, loluska, Alessandra, shadi, caate, dziękuję również że się martwiłyście i pamiętałyście o mnie ![]() wczoraj pofarbowałam włoski, kolor wyszedł super jak zawsze, i zaraz chcem sobie zamówić olej kokosowy.. tylko nie wiem cy ten purchuate jest dobry ? jak uważacie ??
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia Dziewczyny
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
W rossmanie szykują jakieś akcje promocyjne
![]() A ta oliwka, o której pisałyśmy już kosztuje 10,99.
|
|
#2280 |
|
Wtajemniczenie
|
Potem mnie ju nie będzie więc napiszę moje plany na wieczorne spa
na pewno relaksująca kąpiel w pianie masaż syrenką balsam na ciało ujędrniający -wyszczuplający maseczka na twarz ze słodkich migdałów na twarz serum z wit. c i wapniem na paznokcie krem na twar, dłonie i stopy czyli tako jako podstawa ![]() zamówiłam sobie olej kokosowy purchuate, i zobaczymy jak sie sprawdzi, czy włoski będą lepsze niz po rycynie chociaż po zmianie pielęgnacji, i nie farbowaniu 2 mies. i olejowaniu olejem rycynowym włoski się zregenerowały , ale nie zamierzam przestać ich tak dalej pielegnowac
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Dobrze, że pracuję to nie mam czasu na to a po jestem zmęczona 

I co do piwa - ja czasami mam taki nawał wszystkiego i nagle wszyscy ode mnie czegoś chcą zewsząd - szkoła, rodzina, mama zwłaszcza, Tż itd itp., że mam wtedy taką ogromną ochotę siąść i narąbać się za przeproszeniem porządnymi drinkami 
i stad to zamulenie....

a ja razem z nim rozlorzylo mnie na lopatki,czuje sie strasznie,kaszle,ze malo pluc nie wypluje,katar leci jak woda z kranu,glowa mi peka i mam potworne dreszcze 
ale to powinno zmotywowac cie do dbania o siebie jak nigdy dotad,by zobaczyl jakie cudo stracil
W ogóle wszystkie jesteście takie śliczne, czuję czasem, że nie pasuję do tego wątku, bo ja jestem taka brzydka
jestes sliczna,zreszta jak kazda z nas

to już lepiej mi krył maybelline affinitone.