|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
o tak
![]() jak byliśmy z Patem w szpitalu to też takimi mierzyli szybko i bez kłopotu, muszę go kupić bo tym mierzymy minutę a Pat jednak się wkurza...Cytat:
Cytat:
życie.. Cytat:
![]() Cytat:
będę trzymać kciuki na pewno ![]() to zapraszam na kawę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() kiedy będziesz a tychach? ja do ciebie apeluję że ja czekam na te wielkie lody i soczek ![]() no chyba że ja zawitam wcześniej na twoich włościach... aczkolwiek to na wiosnę najwcześniej ale pamiętaj ja tu na ciebie czekam uwielbiasz mnie za to? ej tam ej tam ![]() przeca przez to same kłopoty ![]() na dyskietkach LOAD RETURN a samo ustawianie głowicy to byłą wyczesana gra hahaha a potem było nie oddychaj nie ruszaj bo się nie wgra TO PRZEZ CIEBIE bo się popatrzyłeś! ![]() ![]() mrrrr dzieciństwo
|
|
|
#2402 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Włączyłam sobie kolejny film do ściągania, patrzę a tu prędkość ściągania 1000 kb/s
w 14 min mi się ma ściągnąć.... wow hehe---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Rosi a co się stało, że nie możesz w nocy spać?? ja ostatnio śpię jak zabita aż mnie mąż rano obudzi
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no i zapraszam na wiosnę, na spacer po krakowskim rynku... o np. na paradę smoków - Patowi na pewno się spodoba! ![]() Co do gier, to kiedyś to był czad, a teraz - konsola! ![]() U nas na ulicy przez długi czas tylko jedno dziecko miało komputer, inne miało konsole na takie duże dyskietki (nie pamiętam jak się nazywała - podłączało się do telewizora) - i wszyscy się tam schodzili i były drużyny, nie drużyny... nie no... to były czasy! ![]() I ciocia - sąsiadka, która masowo robiła frytki posypane wegetą i budyń z sokiem malinowym! - ach...
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Marta z chęcią bym wpadła na kawkę ale trochę daleko
![]() A commodore 64 też miałam i było identycznie..nie ruszaj się bo się nie wgra, nie rób tak, tak tez nie potem była Amiga, później właśnie te gierki (u nas się to zwało telewizyjne ) pegazus (chyba tak na to ludzie mówili) a później to już komputer taki z windows lecę bo muszę przegląd zrobić autka...przyznam się bez bicia że przegapiliśmy termin
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
super masz, tyle laby
Cytat:
Cytat:
I już urodził się synuś mojej przyjaciółki
|
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
porozmemłana
jak słodko ![]() ![]() Cytat:
jak będziesz to zapraszam ![]() a na paradę smoków wowwww jadę jadę ![]() ![]() u nas było to samo wszyscy robili spędy tyle że to moi rodzice robili masowo frytki hahahahaha karmili pół placu ale zabawa była przedniajaaaaaaaaaa budyń z sokiem malinowym uwielbiam ![]() Cytat:
![]() no widzę ze u was tak samo nie ruszaj się ![]() ![]() uciekaj na przegląd uciekaj
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet chyba je gdzieś jeszcze mam A co przeciwciał to ta pani mi powiedziała, że to tak w razie gdyby ktoś się bardzo bał albo coś ale tak to tego nie robią ![]() Cytat:
nigdy nie miałam I A co do nie ruszania się to skądś to znam pamiętam jak brat z nimi cudował przywiezionym od babci ![]() A najbardziej pamiętam jeden epizod jak przyjechał do nas kuzyn, graliśmyyy w mario i zachciało nam się iść na podwórko... no i oczyścicie chłopaczki (mój brat i kuzyn) się popisywali na klatce schodowej i skakali z tych wszystkich schodów naraz no i takim sposobem mój braciszek pogruchotał sobie stopę
|
||
|
|
|
#2409 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko chyba większość osób ma teraz długi weekend
Mnie przeraża poród chyba wolałabym cesarkę na życzenie ![]() Rosi a o której chodzisz spać?? ja codziennie ok 1-2 nad ranem i wtedy to tak padam, ze budze się dopiero rano ok 9
|
|
|
|
#2411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- jak o tym sobie kiedyś poczytasz to raczej jednak nie będziesz chciała...
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Dla powrotu wspomnień
:http://gameonly.pl/artykul/cudowne-l...adka-w-proszku Martucha no co ![]() A ktoś pamięta grę w kaczki, w które się strzelało? (i tego psa co się śmiał gdy się nie udało? ) właśnie mi się o niej przypomniało po tym artykule ![]() hahaha
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-01-05 o 09:43 |
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliwia, dzisiaj dopiero przeczytałam Twój opis porodu. Nie był łatwy, ale dałaś radę ![]() Całusy dla Zuzi Cytat:
Ale wczoraj miałam skopany nastrój. Poszłam do mieszkania, a tam od rana miał być kafelkarz i tż. Uzgodnilismy z kafelkarzem, ze oprócz kafelek wytynkuje nam kilka miejsc za dodatkową kasę, butelkę dobrego alkoholu (dostał od tż wypasionego Koniaka ). Wczoraj jak przyszłam to patrze a on tynkuje wokół dzrzwi, wiec pytam się tż czemu nie tynkują ściany (tż miał z rana przekazać to kafelkarzowi) a tż mówi, że mu mówił. Więc idę do kafelkarza a on że przecież można zrobić scianę później. i że ogólnie to się cały dzień obijał Tak samo miał tynkować w kuchni i tego nie zrobił. A dostał już ponad 70 % wynagrodzenia. Mówię tż że przecież wczoraj był z nim wiec powinien mu mówić co ma robić i tyle. A on, że nie powiedział, ze się o nic nie pytał np. czemu czegoś tam nie robi. No zero ,,nadzoru" Dzisaij pójdę do mieszkania i chyba pogadam z kafelkarzem, bo miał skończyć do wigilii, a jest 5 stycznia. I co 3 dzień słyszę że bierze wolne. Niby został mu tylko przedpokój i to tynkowanie ale tak jak na początku widac było postępy tak teraz nie No i zachowanie Tż. |
||
|
|
|
#2415 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
ale historia z tynkarzem! porażka, kolejny raz widać że fachowców trzeba trzymać krótko...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-05 o 14:20 |
||
|
|
|
#2417 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To u mnie właśnie ciocia karmiła całą uliczkę My byłyśmy uprzywilejowane, bo ciocia też jakiś czas się nami zajmowała - miała małe przedszkole w domu: my dwie, jej syn w naszym wieku i młodsza córka o rok Ale była jazda!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Rosi, współczuję nie przespanych nocy. Też tak mam od czasu do czasu. Teraz akurat jest całkiem nie źle, ale jakiś miesiąc temu, to noc w noc się budziłam, spałam bardzo czujna, że każde poruszenie się TŻeta, każdy szum mnie wybudzał - masakra!
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może Ty za dużo myślisz? I później nie możesz spać.Ja tak mam, że muszę się wyciszyć przed zaśnięciem, bo później mam koszmary i budzę się co chwila.
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Małpaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() Żartuję oczywiście ![]() Cytat:
może powinnaś iść w ślady wujka? hehe ![]() Ooo albo przypomniało mi jak pisało 999 gier a w rzeczywistości było ich kilka Własnie zamówiłam pakiet książek Frostig "Wzory i obrazki"
|
|
|
|
|
#2420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam go rewelacyjna sprawa!! naprawdę super!
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam go, bo nam pokazywała pani na zajęciach i wpadł mi w oko ![]() No i myślę jeszcze nad "Zbieram, poszukuję, badam"- Dziamska (albo coś innego tej autorki, bo też rewelacja Ale te wybiorę w zależności czy będę pracowała w szkole czy w przedszkolu
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie napisałam pracę magisterską o myślistwie w średniowieczu i jeżdżę na zawody strzeleckie, oczywiście jako widz Teraz myślę o... napisaniu "książki" o wujku, ale na razie dorastam do tej myśli
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak to rozegrać czy miło czy bardziej stanowczo- chłopak jest 2 lata ode mnie młodszy, ale nie chcę, zeby ze złosci np. źle położył kafelki w przedpokoju
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale bylam wczoraj padnieta.... ale urodzinki tz udane caly dzien nastalam sie w kuchni gotujac, ale chyba samkowalo bo jedzonko znikalo ze stolu, tylko jak na zlosc nie moglam spokojnie zjesc z goscmi - dwa razy jak podawalam dostolu, najpierw przystaewki potem ciepla kolacje Tomaszek byl glodny-wiec gloscie jedli a ja karmilam... Ale mialam jakas masakre ze spaniem-bylam bardzo zmeczona wiec myslam ze szybko zasne i tak mnie meczyly kurcze w nogach, nie moglam zadnej pozycji przyjac do spania ze zasypiapalm ponad 2 godziny! i jak juz zasnelam to maly sie obudzil na karmienie gryyyy ostatnio znow czesto mam takie bole w nogach wieczorem i nie wiem z czego a juz nawet nie wspominam o bolu brzucha - po roku od ciazy dostalam @! juz zapomnialam co to jest SSR - trzymam juz kciuki za wizyte. W jakiejsc tarnogorskiej szkole TZ pracuje ? to szalonej zabawy ciakwe jaka teraz moda panuje wsrod studniówkwiczow... na swojej pamietam jesczze obowiazkowe dlugi sukenki, a pozniej robilysie coraz krótsze ![]() Myszko - ojjj to nie fajnie jak tak was lekarz hurtowo potraktowal. ale na pewnoe bedzie calkiem ok przy nastepnej wizycie. My mielismy bardzoe fajnego lekarza, spokojnie wszystko wytlumaczyl. My zdecydowalismy sie na szczepienia bezplatne! Zasiegalismy wielu opinii i tak na prawde malo sie one roznia od tych platnych. A do platnych namawiaja szczegolnie lekarza u ktorych sie szczepi bo oni maja z tego pewne profity jak sprzedaja sie u nich te szczepionki skojarzone! wiec wiadomo dlaczego do nich namawiaja... Agatko - wierze ze ten swiazek z R bedzie silny,mocni, szczery i na cale zycie! i na pewno w pewnym momencie Ty poczujesz sie w pelni bezpieczna przy nim i zaufasz mu bezgranicznie! A niech tylko Cie skrzywdzi i bedzie miec z nami do czynienia! a troche nas tu jest haha ktosia - ja tez taka mialam, ze kazda mala glupotka kupiona maluchowi mnie cieszyla! do tej pory tak mam, ze jak cos dostaniemy to ie musze pozachwycac! A tak w ogole od kiedy maluch sie urodzil nie kupilam mi ani jednego ciuszka - tyle tego dostalam , mialam uzbierane ze teraz mi fajnie spokojnie starcza nawet jak sie duzo brudzi. Marta - fajnie ze taka reakcja dzieciakow w przedszkolu, pamiataja Ja chce sie wybrac do mojego przedszkola, ale tam malo moich dzieciakow zostalo juz... ale z paniami chce poklachac i jakies plotki ze wsi uslyszec hiiiMy tez zaczynalismy od comodore 64 - byl szal! nawet w jednej grze mielismy patent zeby szybciej biegac jakims tak chlopkiem to trzymalismy joystiki do gory nogami i nimi potrzasalismy hahaha moj brat tak zaczal a skonczyl jako informtyk we wlasnej firmie-agencji interaktywnej ![]() Ana, Marta - a gre Super frog znacie, gralyscie ? ja chyba na amidze juz ja mialam - uwielbialam ta zabe! Gucia, Marta - dolaczam sie do "zacofanych" ja tez w simsy nie gram kiedys dawni temu probowalam ale nie wciagnelo mnie toanika - szalejesz z zakupami - super! ja tez slyszlam jak pisala Marta same plusy i fridzie ! Rosette - to strzelanie pacjentom w glowe haha termometrem mialm to samo jak lezalam z Tomciem. ale niestety te "strzelajace" termometry nie sa zbyt dokladneSliwenka - nie pamietam nazwiska tej od aerobiku... taka mloda, brunetka calkiem ladna stokrotka - oj to faktycznie duzy dzidziolek - takiego trudno by bylo normalnie urodzic - gratulacje da nowej mamy! piszecie o filmach, ja moge polecic cos co ogladalam ostatnio, brat mi nagrywl filmy i w szpitalu ogladalam http://www.filmweb.pl/film/Przebudzenie-2007-166528 http://www.filmweb.pl/Motyl.I.Skafander te mi sie podobaly Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-01-05 o 10:32 |
|
|
|
#2425 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
oj z tymi porodami i tematami co jest lepsze każda ma inne zdanie , ja nie wiem czy jakbym mogła cofnąć czas to zdecydowałabym się na cc a to dlatego że w przeciwieństwie do ciebie marta ja np. nie dość że mnie cieli to jeszcze pękłam w środku na 5 cm i miałam szwy w środku , do tego potem tak swędziało że mało cholery nie dostałam , a ból odczuwam w tych miejscach do teraz do tego mam takie wypukłe w środku ponieważ doktorka bardzo mocno mnie zszyła i tak skóra w środku jest taka że czuć że to szycie ( wiesz jak np. szyjesz nitką jakiś materiał i za mocno go sciskasz to ci materiał wychodzi z poza tego ścisku) i ja właśnie tak mam , już nie mówię o tym jak mamy się zamiar zbliżyć z mężem , ło.... masakra wtedy jest ( nie wiem czy to dla męża tak zrobiła ) ale masakra , do tego po naturalnym porodzie też nie możesz dzwigać , za bardzo chodzić bo cię wszystko boli, do tego wszystko w środku dłużej się goi , i dochodzą inne też dylematy typu że często po takim szyciu jak ja miałam robi się nadżerka, często ciągnie i boli w środku, mimo że jestem prawie rok po porodzie to nadal czuje dyskomfort , także nie ma co gadać że sn jest lepsze , zazwyczaj lekarze mówią że lepiej dla dziecka i to fakt ,. napewno moja koleżanka znowu miała cc w holandii mimo że męczyła się 26 godzin i przeszła wszytko co możliwe przy porodzie naturalnym to i tak czuła się lepiej , blizna na brzuchu ma 3 cm [prawie nie widoczna, krocze nie naruszone ale napewno szybciej wróciła do siebie niż ja po za tym połóg u niej trwał o wiele krócej acha nie ma się co sugerować cesarkami które były robione 10czy 20 lat temu bo wtedy medycyna była inna i inaczej to wszystko wyglądało wogóle to cześć jestem padnięta , juz nie pamiętam kiedy przespałam całą noc , Dominik był młodszy i przesypiał całe noce a teraz przynajmniej raz w nocy muszę wstać na karmienie , wógóle marudzi mi strasznie nie mogę się na niczym skupić, mam dosyć jeku kiedy w końcu będę mogła wrócić do tej pracy bo mnie szlak trafi, jeszcze troszkę muszę wytrzymać, cóż czego się nie robi dla dziecka , ale naprawdę mam już wszystkiego serdecznie dosyć napisałam wczoraj odwołanie do prokuratury o ten wózek , zmieniłam kwotę na wyższą bo mimo tego że najbardziej rama wózka była uszkodzona to powiedzieli mi w sklepie że gwarancja tego nie obejmuje , samej ramy nie kupię i zostaje mi kupno nowego wózka a więc koszt zniszczenia wychodzi na koszt całego wózka zaznaczyłam to w tym piśmie także zobaczymy auta nadal nie mamy nie wiem kiedy będziemy mieć, do tego wiem że tż będzie miał sprawę w sądzie o ten wypadek nie wiem jak to się skończy wogóle nikt nie dzwoni , żadnych pism , zero odzewu wkurza mnie takie coś, samochód trzymają juz prawie miesiąc a my bez auta , kurde no.......
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2426 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
woow
znam jednego myśliwego, ale jakoś to do mnie nie przemawia, to zabijanie zwierzątek, których już tak mało
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-05 o 10:48 |
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Ana*** na Bogdanowiczowej to ja byłam na kursach i to kilku
super jestgold-fish myślę że najpierw miło a jak ni pomoże to stanowczo... ![]() Katunia super że imprezka udana, hahahaha my też mięliśmy różne patety na ulepszanie gier, no i w przedszkolu to moich dzieci garstka ale miło że pamiętają Super forog pewnie rewelacja ![]() kasiaher po pierwsze trzymam kciuki za obie sprawy w sądzie, po drugie mam nadzieję że dasz radę już nie długo i wrócisz do pracy, ![]() a po trzecie to jasne, jak każde dziecko jest inne tak i każda kobieta i każdy poród, ja cc nie miałam a swoje sn wspominam miło, pewnie przez to że miałam super opiekę no i co dla mnie ważne ja zachowałam krocze w całości, nie byłam cięta więc nie miałam takich przebojów i już w szpitalu śmigałam i wszystko robiłam jak funkiel nówka ale w tej kwestii to tak naprawdę powinny się wypowiadać dziewczyny które miały i to i to, bo tylko one mają porównanie no i te z którymi ja rozmawiałam mówią że owszem jeśli chodzi o same porody - to zdecydowanie cc, ale dochodzenie do siebie potem to tylko sn, co nawet przebija poród, no i zgadzam się całkowicie cc to jest ingerencja chirurgiczna zabieg! więc jest bardziej niebezpiczne i dla dziecka i dla matki a my IDZIEMY NA BASEM zapisałam Pata na aqua baby idziemy w niedziele na 13 na razie na jednorazowe wejście żeby zobaczyć jak się będzie w wodzie i na zajęciach czuł a potem będziemy brać karnet ale się cieszę ![]() wojtas będzie z nim w wodzie kurde ale fajnie mały tak lubi sie kąpać że mam nadzieję że mu się spodoba
|
|
#2429 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję problemów ze spaniem, ale często tak jest, że jak się jest tak strasznie zmęczonym, to nie można zasnąć. Mam nadzieje, że dzisiaj w nocy nadrobisz! Cytat:
Do tego dla mnie myśliwy - to nie tylko pan, który biega ze strzelbą po lesie, ale przede wszystkim człowiek, który zajmuje się zwierzętami, donosi pożywienie w zimie, sieje zboże w lecie dla tych zwierząt, zajmuje się ranną zwierzyną i mnóstwem innych rzeczy. A do tego ta ich kultura, wierność ideałom myśliwskim - no dla mnie bajka! Ale ja też mam do tego cholernie duży sentyment więc mogę być nie obiektywna ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() no tak Myślenica musi być![]() Cytat:
|
|
#2430 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

w 14 min mi się ma ściągnąć.... wow

Tak samo miał tynkować w kuchni i tego nie zrobił. A dostał już ponad 70 % wynagrodzenia. Mówię tż że przecież wczoraj był z nim wiec powinien mu mówić co ma robić i tyle. A on, że nie powiedział, ze się o nic nie pytał np. czemu czegoś tam nie robi. No zero ,,nadzoru"