Rozstanie z facetem - część 14 :( - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 15:09   #91
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(

Jak ktoś sie nudzi to polecam poszukac info o Monte Christo z naszego wizaza. Kurcze ubaw mam po pachy... Facet jest psycholem
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:11   #92
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Rozumiem, że moja wina, że się ma prawo wkurzyć , serio rozumiem. Nawet pierwsza napisałam teraz do niego.
To miło, że rozumiesz. Więc nie chrzań o niepodporządkowywaniu się facetowi, bo akurat ta konkretna sytuacja nijak się ma do tego.

Jesteś zbyt chora na spotkanie z nim = jesteś zbyt chora na spotkanie z kimkolwiek.

Proste jak budowa cepa.

Wczoraj pisał, że tęskni, chciał przyjechać - nie, bo oboje chorzy.
Dzisiaj czuje się lepiej, chciał się spotkać - nie, bo jesteś chora. Ale dla innych nie jesteś tak chora...
Ja bym się poczuła jakby mi ktoś dał w łeb.

Następnym razem jak nie będziesz chciała się spotkać, tak po prostu, to mów od razu że nie chcesz, że chcesz akurat tego dnia wyjść ze znajomymi, "ale jutro będę cała twoja". A nie robisz z niego wała. Świadomie czy nie, nie ma znaczenia.

P.S. Mnie się ostatnio śnił dziki seks z facetem, z którym miałam pierwszy w życiu orgazm. Nie dorabiam do tego teorii, nie rozkminiam. Następny raz przyśni mi się za jakiś rok pewnie. Gdybym zastanawiała się całymi dniami skąd to, po co to, na co to, to by mi się to śniło co noc.

Mam wrażenie, że za dobrze Ci i koniecznie chcesz coś spieprzyć, żeby się działo
Stary 2011-01-06, 15:12   #93
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
W ogole ktos do mnie podbija..sam sie stara,dzwoni do mnie/pisze a ja go ignoruje bo moje serce jest przy jednym baranie.. (znaczy nie jestem wylewna co do niego)
Zobacze co bedzie w weekend jak sie spotkam z x i chyba sie z tamtym umowie.. chociazby pogadac..
Umawianie się jest niezobowiązujące i nic Ci nie zaszkodzi, tylko błagam, nie wspominaj ani słowem o żadnym eksie!
Cytat:
Uparta bywalam.. Konfliktowa-ja 1 nie zaczynalam..ale wojny byly solidne..
W kazdym razie chyba bylam za dobra..obiadki gotowalam itd..
Coś musiało być oprócz tego, że byłaś uparta i uległa. Co Cię łączyło z facetami?
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No błagam, mówisz facetowi, że nie wiesz czy będziesz miała siły się spotkać, bo jesteś chora, a potem okazuje się, że jednak na spotkanie z kimś innym masz siły.
Też bym się NIECO wnerwiła.
Ja też.
Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Wiecie co, wogóle jakoś nie wyobrażam sobie swojego powrotu do pracy w poniedziałek.
Jak wrócisz i Cię zawalą robotą, to będzie łatwiej. Ja nie cierpię siedzieć sama w wolny dzień jak teraz, bo mam zaraz głupie myśli. Lubię spędzać ze sobą wieczory, ale nie całe dnie... Zmuś się do czegoś wpadnij do mnie i pomóż mi wyprać firanki
Stary 2011-01-06, 15:13   #94
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Jak ktoś sie nudzi to polecam poszukac info o Monte Christo z naszego wizaza. Kurcze ubaw mam po pachy... Facet jest psycholem
A gdzie szukac?
Bo bym poczytala

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:13   #95
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Taaaa jest radość
Stary 2011-01-06, 15:15   #96
lily92920
Zakorzenienie

Wiecie co, wczoraj musialam byc z eksem na pracy w grupach i chodzilo o biznesplan... No i mielismy podać kto jest wlascicielem no i uznalismy ze nasza 4, na co eks uznal, ze "kobieta nie moze byc szefem, haha!" normalnie aż mnie żal ścisnał, kurde, stereotypowe myślenie... Jaki to jest palant...

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
A gdzie szukac?
Bo bym poczytala
No teraz to ciężko, bo pousówali jego wątki i wypowiedzi, ale jak sie pojawi w kolejnym wcieleniu to dam znać!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:18   #97
marchewa0007
Raczkowanie

Tylko, że zanim tam dotrę to zdążysz juz z 5 razy te firanki wyprać
Co do pracy to niestety nikt mnie nie zawali robotą... jestem na stażu i robie to co normalny pracownik, czyli własciwie prawie nic... O zawaleniu mnie robotą nawet nie ma mowy.
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:18   #98
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
U
Coś musiało być oprócz tego, że byłaś uparta i uległa. Co Cię łączyło z facetami?
W jakim znaczeniu co?No ponoc uczucie.. Znaczy ja kochalam..
Ale on mi powiedzial co we mnie wkurza i poniekad mial racje..
( ze np wychodzilismy do kina na to co ja chcialam.. (zawsze) a jak on mi zaproponowal film "Harrego Potera" (lubi takie rzeczy) to powiedzialam cos glupiego.. Ze za bardzo sie zrobilam kura w dresie przy nim.. (taka od kuchni)

Cytat:

Jak wrócisz i Cię zawalą robotą, to będzie łatwiej. Ja nie cierpię siedzieć sama w wolny dzień jak teraz, bo mam zaraz głupie myśli. Lubię spędzać ze sobą wieczory, ale nie całe dnie... Zmuś się do czegoś wpadnij do mnie i pomóż mi wyprać firanki
Ejj ja bym Ci pomogla..
Nie tylko w firankach ..jeszcze bym poodkurzala itd..

Stary 2011-01-06, 15:18   #99
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qathe Pokaż wiadomość
Ooo czyli cos nad laczy Twoj ex tez byl takim palantem co moj ? A Ty juz masz nowego,szczesciara dlugo juz jestes z nowym? I dlugo po rozstaniu z ex?
Palantem był. Z obecnym jestem 3 miesiące z kawałkiem. Poznałam go niecałe 3 miesiące od rozstania z eksem.

Cytat:
Tylko naprawde nie chce,aby on wiedzial,ze jestem slaba i cos mnie to obchodzi :/
Ale tak szczerze to co Cię obchodzi co on sobie pomyśli? Twój wewnętrzny spokój jest ważniejszy

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:24   #100
siaaaa
Zadomowienie

Mnie też czeka jutro randka... Na razie staram sie trzymać dystans do tego wszystkiego i nie przeżywać "co jeśli zrobie cos głupiego i mu sie nie spodobam?". Czasem nachodzą mnie myśli, że to może za szybko, za mało czasu minęło od rozstania z eksem, że za krótko sie znamy. Ale z drugiej strony głupia bym była gdybym go nie wzięła. Już nawet nie chodzi o to jak wygląda ani jak mi sie z nim rozmawia, ale przy nim czuje się zupełni inaczej. Wiem, że to może zbyt śmiałe określenie, ale czuje sie po prostu kochana. Nic lepszego nie przydarzyło mi sie już dawno w życiu, może warto zdjąć ten pancerz i otworzyć sie troche na szczęście. Przecież to moje życie, nikt za mnie go nie przeżyje, a statystyki po jakim czasie można sie odkochać/zakochać czas wyśmiać z góry na dół i zacząć kierować sie swoimi uczuciami.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:34   #101
zyjesiedalej
Zadomowienie

czesc dziewczyny! ja tu nowa,z podona kwestia-po rozstaniu. Ale podobna tylko na pozor,bo troche to bylo bardziej skomplikowane. Szukam postow,do ktorych moge sie podpiac. Ale dobrze wiedziec,ze nie tylko ja przezywam takie rozne rzeczy,
zyjesiedalej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:47   #102
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wiecie zastanawiam sie czy poprostu nei wywalic go ze znajomych na fejsie,zeby poprostu zniknal mi z oczu,ale z drugiej strony to bedzie oznaczac moja slabosc,wiec nie wiem.Jak myslicie?
Jestem zdania, że to żadna słabość. Nazwa "znajomy" określa lubianą osobę, z którą chce się utrzymywać kontakt z własnej woli, a nie dlatego, że tak wypada, bo coś tam... Eksowie raczej pod tę definicję nie podchodzą, więc po cholerę trzymać ich na liście kontaktów?

Co w tym słabego? To raczej samoudręczanie.

Dla mnie eks-cham to osoba, która nie jest godna oglądania moich zdjęć i nie odczuwam potrzeby oglądania, co u niego. Mam tylko 1 eksa, z którym nie utrzymuję żadnego kontaktu, najpierwszego. Jesteśmy sobie obcy, więc po co mi taki "sztuczny znajomy". To dobry człowiek, ale nie ufam mu, nie widziałam go od 10 lat i wcale nie zamierzam, więc nie mam do niego żadnego kontaktu.

Eks-eks (zdradziłam go dla eksa, ale otwarcie mówiłam, że go nie kocham) miał wczoraj urodziny i napisał do mnie w odpowiedzi na życzenia, że się ożenił parę miesięcy temu i jest zachwycony instytucją małżeństwa. To był typ człowieka anty-kościół, anty-ślub, anty-dzieci Stwierdził, że będąc ze mną był totalnie niedojrzały, a teraz jest szczęśliwy i dziękuje mi za wspólny czas, który wiele go nauczył. Z takim kontakt raz na rok mogę mieć...
Cytat:
Zastanawiam sie czy on naprawde jest w niej tak zakochany To nie moze byc prawda.
A jakby była, to co z tego?
Cytat:
Najgorsze sa mysli,ze on ma z nia lepiej,ze jest lepsza kochanka,a ja bylam kiepska.A w zasadzie prawda jest taka,ze to on konczyl po 3 minutach,wiec zastanawiam sie jak to mozliwe,ze z nia ma taki super sex
Może jej to odpowiada i zgrali się temperamentem? Z eksem miałam seks raz w miesiącu, a z Nowym kilka razy dziennie. To nie znaczy, że nie kochałam eksa, po prostu Nowy lepiej mi leży. A raczej stoi
Cytat:
On chyba poprostu gra pozorami i te wszystkie opisy na gg,wstawienie tej piosenki na fejsa,te jego aplikacje zawierajace podteksty sexualne,przeciez to zalosne jest!Jesli by mial troche klasy darowalby sobie to wszystko.Gdyby rzeczywiscie bylo tak super nie staralby sie za wszelka cene tak z tym afiszowac tylko zachowalby to dla siebie.
Może. A może chce się podzielić swoim szczęściem.
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Wiem, że to może zbyt śmiałe określenie, ale czuje sie po prostu kochana. Nic lepszego nie przydarzyło mi sie już dawno w życiu, może warto zdjąć ten pancerz i otworzyć sie troche na szczęście.
Tak, tak, tak!

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Ejj ja bym Ci pomogla..
Nie tylko w firankach ..jeszcze bym poodkurzala itd..
Lubię odkurzać i włączyć sobie wtedy głośno U2
Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Tylko, że zanim tam dotrę to zdążysz juz z 5 razy te firanki wyprać
Ale nie zdejmę, za niska jestem i nie dosięgnę na krześle, a stół za ciężki, żebym przesunęła Już 2 lata ich nie prałam, świat za moim oknem jest totalnie szary
Cytat:
Napisane przez zyjesiedalej Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny! ja tu nowa,z podona kwestia-po rozstaniu. Ale podobna tylko na pozor,bo troche to bylo bardziej skomplikowane. Szukam postow,do ktorych moge sie podpiac. Ale dobrze wiedziec,ze nie tylko ja przezywam takie rozne rzeczy,
To opisz nam tę skomplikowaną sytuację, od tego jest ten wątek właśnie
Cytat:
W jakim znaczeniu co?No ponoc uczucie..
Na czym polegała Wasza bliskość?
Cytat:
A mi to pomaga.. ze jutro bede w pracy mam nadzieje ze w sobote tez.
Mam prace precyzyjna i dokladna i nie moge sie pomylic wiec skupiam sie w 100 % na niej.
Czym się zajmujesz?
Cytat:
Możesz przedstawić zarys ogólny? Wolę poszperać po KWC niż szukać tego gościa, ale ciekawa jestem
Cytat:
eks uznal, ze "kobieta nie moze byc szefem, haha!" normalnie aż mnie żal ścisnał, kurde, stereotypowe myślenie... Jaki to jest palant...
Trzeba było powiedzieć, że idioci nie powinni być szefami, a jednak są...
Cytat:
Napisane przez justyskaa789 Pokaż wiadomość
Dlaczego ja go k*r*a tak bardzo kocham?
Nie kochasz jego, tylko wyobrażenie o nim, wspomnienie dobrych chwil.
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
To dziwne, ja po rozstaniu chciałam robić wszystko to, czego nie robiłam ze względu na niego - z brunetki stać się jasnym brązem, obciąć włosy na krótko, bo on lubił długie, kupić kolorowe szpilki, bo jemu się nie podobały, chodzić cały czas w pomalowanymi ustami, bo on nie lubi szminki. No dosłownie wszystko na przekór!
Ja też Obcięłam włosy, kupiłam botki na szpili, wygrzebałam z szafy czerwony błyszczyk...
Stary 2011-01-06, 15:47   #103
aniuska_90
Raczkowanie

melduje sie w nowym watku ;p
Stary 2011-01-06, 16:00   #104
Avv
Wtajemniczenie

Cytat:
To pomyśl, że on też jest na głodzie :P
On zawsze jest na głodzie. ;>
Cytat:
Brzmi ciekawie, wyzwanie!
Ja nigdy nie byłam z nim sam na sam, zawsze w towarzystwie.
Nie to, żebym była przerażona, ale on ma specyficzny charakter. ;p
No nic, najwyżej... najwyżej... nie wiem. Wylądujemy w łóżku, pokłócimy się, wkurzy mnie i mu przywalę... ;>
Cytat:
Tym lepiej! Zobaczysz już na pierwszej randce, czy się Tobą opiekuje i czy jest nerwowy...
Kurde, kiedyś to się do kina szło, a teraz od razu na loda
Ta, nerwowy na pewno nie jest...
Za KAŻDYM razem jak piję u niego piwo, to muszę je wylać.
Teraz jak przychodzę to ma już ścierkę pod stolikiem i bez słowa wszystko wyciera. ;>
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:02   #105
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

Na czym polegała Wasza bliskość?

Czym się zajmujesz?

Bliskosc?(no wiesz..ale sex nam sie nie udawal.. no w tym nie moglismy sie dopasowac w ogole)

jestem kosmetyczka

Stary 2011-01-06, 16:04   #106
juniorka89
Wtajemniczenie

hej hi hello ;]

Nie było mnie chwile a tu tyle postów:P

Spadam sie uczyć ale coś mi się zdaje,że będę wyć ze złości dzisiaj bo to się czyta tak jak by chciało i nie mogło;/
Bleeee....
Nienawidzę tego faceta za fanatyzm przedmiotowy ;/;/

Buziaki
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:23   #107
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Avv Pokaż wiadomość
Za KAŻDYM razem jak piję u niego piwo, to muszę je wylać.
Teraz jak przychodzę to ma już ścierkę pod stolikiem i bez słowa wszystko wyciera. ;>

i tym go zdobyłaś
Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
a ja jestem świeżo 'po', jeszcze tydzień temu było 'pięknie'
nie mogę w ogóle spać, serce mi ciągle bije jakbym co najmniej miała zejść na zawał, prawie w ogóle nic nie jem (wczoraj jedna bułka na cały dzień poza domem), nie potrafię zrozumieć 'dlaczego'?
każdy nowy sms, od razu szybciej bije mi serce i pojawia się cień nadziei 'może to on?'.
wiem doskonale że czas leczy rany, ale zanim upłynie odpowiednia ilość czasu, to prędzej umrę z żalu ...
potrzebuję tego wątku, bo wokół mnie same szczęśliwe pary, więc nawet nie mam się z kim solidaryzować
sesja się zbliża, nie wiem jak poradzę sobie z nauką.
Aha - spotkania ze znajomymi, całe dnie na uczelni, nauka - i tak nie pozwalają zapomnieć.
Znamy to, znamy... Czas wyleczy, czas pokaże
O co poszło?
Cytat:
Wiesz co... ja cały mój związek z eksem modliłam sie do Boga, żeby było dobrze między nami, nawet jak było źle wierzyłam że będzie lepiej. Dziękowałam za każdą dobrą chwilę. I jakieś pare dni przed rozstaniem pierwszy raz poprosiłam Boga, że jak mam z nim być to niech będę, a jak mam przez niego w życiu cierpieć i nie będę z nim szczęśliwa to lepiej niech teraz wszystko się posypie. Nie było mi wtedy łatwo, wcześniej bałam sie o to prosic, z obawy że jeszcze zostane wysłuchana i co wtedy, będę sama... Minęło pare dni, bylo dobrze, nawet lepiej niż ostatnio. I nagle z dnia na dzień posypało się.
Uważaj, czego sobie życzysz?
Jak już znajomi dokarmili mnie i wypuścili do domu po rozstaniu, to chodziłam po pracy do kościoła modlić się "żeby mnie kochał". Nie sprecyzowałam, kto i po 2-3 dniach poznałam Ciacho i nas trafiło od pierwszego wejrzenia
Cytat:
Mi to rozstanie na prawdę bardzo dużo dało w życiu, nie pamiętam już łez, płaczu, tylko to jak każdego dnia podnosiłam i walczyłam sama ze sobą żeby nie płakać, nie myśleć, musiałam walczyć o siebie, bo czułam że jak teraz sie załamię to będzie mi cholernie trudno się z tego wygrzebać. I cały czas nie wierze, że ja wrażliwa płaksa i beksa, która boi się wszystkiego, pierwszy raz w życiu ruszyła tyłek żeby zrobić coś ze swoim życiem.
Dokładnie tak

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Bliskosc?(no wiesz..ale sex nam sie nie udawal.. no w tym nie moglismy sie dopasowac w ogole)
Wbrew pozorom zadałam konkretne pytanie. Jakie były podstawy tych związków oprócz "zaiskrzenia"? Co sprawiało, że byliście dla siebie całym światem?
Stary 2011-01-06, 16:28   #108
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

Wbrew pozorom zadałam konkretne pytanie. Jakie były podstawy tych związków oprócz "zaiskrzenia"? Co sprawiało, że byliście dla siebie całym światem?
Ej to jest trudne pytanie
Nie chce mi sie w sumie calej historii opowiadac naszej. (bo mi sie smutno zrobi a poprawil mi sie humor)
A po 1 randce pomyslalam- co za idiota..(bylam sceptycznie nastawiona)

Stary 2011-01-06, 16:30   #109
Leilaa
Raczkowanie

Cytat:

Jedno zdanie i zniknęła
Juz jestem
u mnie troche lepszy dzien, jakos sie trzymam. ogladam z rodzicami na tvn kogel-mogel
wyszlabym gdzies wieczorem ale nie mam z kim dobija mnie to. Mieszkam w Gdyni od 3 lat a nadal nie mam bliskiej kolezanki Wczesniej byl R. i tylko to sie liczylo... a teraz jestem znowu sama
Leilaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:39   #110
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cześć piękne w nowym roku, w nowym wątku.

Staram się być na bieżąco ale piszecie jak szaloooone.
Wiem, trochę to wygląda jak coś w stylu "jak trwoga to na wizaż do wątku rozstanie z facetem"* ale tyle razy pomogłyście mi, że nie mam cichutką nadzieję, że i teraz coś powiecie mądrego..

*przysłowie zmienione na potrzeby wątku

Wiec zacznę od tego że było super. Wróciliśmy.
Ale teraz nastał jeden WIELKI problem. EX TŻta.

Wydzwania do mnie mówiąc mi, że jestem naiwna będąc z nim. Przedstawia masę argumentów przeciwko mnie i Jemu.
(Kiedyś, gdy mój TŻ z nią zrywał - jakoś rok temu - to obiecała mu, że go zniszczy. Powoli jej się to udaje. Zaczęła się tak zachowywać od czasu gdy odmówił jej pójścia na tegoroczną 100dn. Mściwa jest.
Oto rzeczy które dowiedziałam się od niej, a TŻ zaprzecza

Nazwijmy tżeta jako X.

komu wierzyć? ... Boże, jestem w czarnej dupie!

1. powiedziała, że X do niej ciągle wydzwania, pisze,
2. mówi, że w ciągu tego okresu jak jesteśmy razem spotykali się bardzo często.
3. niejednokrotnie do niej przyjechał,
4. uprawiają seks (!)
5. powiedziała, że X oczernia mnie przed nią, jak się spotykają nazywa mnie czarownicą i głupią pesymistką,
6. Ze X niejednorodnie powiedział jej, że żałuje, że jest ze mną
7. Że mnie cały czas X okłamuje, że on nie szanuje kobiet
8. X cały czas ją błaga żeby do niej wrócił,
9. Mówi mi, że jestem słaba, że ona wie że ja non stop płaczę,
10. Że jak chce, to mogę do niej przyjechać, albo ona do mnie, i pokaże mi wszystkie smsy od X które do siebie pisali od początku jak byliśmy razem (są to oczywiście smsy w których rzekomo X prosi ją żeby wróciła)

i dużo , dużo wiecęj. Ona to mówi, TŻ zaprzecza..
Ona do niego cały czas pisze smsy typu 'ciężko mi' , albo 'tęsknie'
Wojna zaczęła się wczoraj, po jej ciągłych smsach do mojego tż napisałam jej grzecznie że proszę ją, żeby nie psuła tego, co z X próbujemy stworzyć już od dawna.

?

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:50   #111
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
10. Że jak chce, to mogę do niej przyjechać, albo ona do mnie, i pokaże mi wszystkie smsy od X które do siebie pisali od początku jak byliśmy razem (są to oczywiście smsy w których rzekomo X prosi ją żeby wróciła)
Pojadę do niej poczytać, Ty się nie fatyguj
Niech Ci wyśle kilka dat i godzin - przecież w internecie na stronie internetowej operatora można sprawdzić, o której i pod jaki numer była wysyłana wiadomość. Niech Ci TŻ udowodni, że do niej nie pisał.
Stary 2011-01-06, 16:54   #112
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć piękne w nowym roku, w nowym wątku.

Staram się być na bieżąco ale piszecie jak szaloooone.
Wiem, trochę to wygląda jak coś w stylu "jak trwoga to na wizaż do wątku rozstanie z facetem"* ale tyle razy pomogłyście mi, że nie mam cichutką nadzieję, że i teraz coś powiecie mądrego..

*przysłowie zmienione na potrzeby wątku

Wiec zacznę od tego że było super. Wróciliśmy.
Ale teraz nastał jeden WIELKI problem. EX TŻta.

Wydzwania do mnie mówiąc mi, że jestem naiwna będąc z nim. Przedstawia masę argumentów przeciwko mnie i Jemu.
(Kiedyś, gdy mój TŻ z nią zrywał - jakoś rok temu - to obiecała mu, że go zniszczy. Powoli jej się to udaje. Zaczęła się tak zachowywać od czasu gdy odmówił jej pójścia na tegoroczną 100dn. Mściwa jest.
Oto rzeczy które dowiedziałam się od niej, a TŻ zaprzecza

Nazwijmy tżeta jako X.

komu wierzyć? ... Boże, jestem w czarnej dupie!

1. powiedziała, że X do niej ciągle wydzwania, pisze,
2. mówi, że w ciągu tego okresu jak jesteśmy razem spotykali się bardzo często.
3. niejednokrotnie do niej przyjechał,
4. uprawiają seks (!)
5. powiedziała, że X oczernia mnie przed nią, jak się spotykają nazywa mnie czarownicą i głupią pesymistką,
6. Ze X niejednorodnie powiedział jej, że żałuje, że jest ze mną
7. Że mnie cały czas X okłamuje, że on nie szanuje kobiet
8. X cały czas ją błaga żeby do niej wrócił,
9. Mówi mi, że jestem słaba, że ona wie że ja non stop płaczę,

i dużo , dużo wiecęj. Ona to mówi, TŻ zaprzecza..
Ona do niego cały czas pisze smsy typu 'ciężko mi' , albo 'tęsknie'
Wojna zaczęła się wczoraj, po jej ciągłych smsach do mojego tż napisałam jej grzecznie że proszę ją, żeby nie psuła tego, co z X próbujemy stworzyć już od dawna.

?
ja bym sie z nią spotkała....Mówię Ci serio...
Też miałam kiedyś taki głupi przypadek,że latał z mną koleś który miał dziecko z inną laską...Ja go traktowałam jak kolege a on do mnie achy i ochy,że tęskni,kocha,całuje...
Jak jego (jak się później okazało) laska sie o tym dowiedziała to koleś zwalił wszystko na mnie...Że to ja tak do niego pisałam,że z nim spałam,że TO JA GO PODRYWAŁAM a on biedny nie chciał...
Boze ile ja się naszarpałam z tą laską przez esy to masakra...Wróciłam wtedy z gór od ciotki i poszłam na to spotkanie...Uwierzycie,że on się nie stawił ??;] Ciekawe dlaczego wyjaśniłyśmy sobie wszyściutko,pokazałam jej sms-y i kolo dostał wtedy niezły wpierdziel ;]

I na prawdę mówię Ci spotkaj sie z nią...Bo dopóki nie zobaczysz tego na własne oczy to nie uwierzysz tak samo jak tamta dziewczyna nie chciała wierzyć mnie ... W końcu sama się jednak przekonała jak "uczciwy" był jej facet ;]
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-01-06 o 16:55
Stary 2011-01-06, 16:57   #113
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Pojadę do niej poczytać, Ty się nie fatyguj
Niech Ci wyśle kilka dat i godzin - przecież w internecie na stronie internetowej operatora można sprawdzić, o której i pod jaki numer była wysyłana wiadomość. Niech Ci TŻ udowodni, że do niej nie pisał.

Dziękuję za odpowiedź
Na prawdę wytrąciła mnie z równowagi. Denerwowało mnie to, że nawijała jak katarynka do telefonu, nawet się nie zająknęła.
Myślałam sobie - komu mam wierzyć? Lasce którą słyszałam pierwszy raz w życiu czy mojemu TŻowi, którego znam sto razy dłużej?
Byli ze sobą trzy lata. Mój M non stop powtarza, że ona była mistrzem w kłamaniu. Zdradzała go, okłamywała że nie pali (a paliła). On jej nienawidzi, zniszczyła mu życie, a teraz próbuje nas zniszczyć.

A w głowie tylko jej słowa "Coo? Ty mu wierzysz?! jeśli myślisz że on się ze mną nie spotyka to się mylisz, praktycznie cały czas się widujemy, uprawiamy seks i jest super. Okłamuje cie. Dlaczego ja miałabym wymyślać? "
To jest jakiś chory sen!

Juniorka - myślisz, że powinnam? Co prawda dzieli nas mnóstwo km, ale.. jeśli tak było na prawdę? Te słodkie smsiki? Bo to że ona do niego pisała ostatnimi czasy to wiem. TŻ mi o tym powiedział. On jej tylko odpisywał "nie pisz do mnie, to już koniec", widziałam te kilka wiadomości. Ale jeśli ona twierdzi że ze sobą pisali cały czas? i nie o szkole ani o hobby? =.=

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-01-06 o 17:01
Stary 2011-01-06, 17:01   #114
Malla
Nie depcze krokusów

zjedzmniebejbe - laska ściemnia i trzeba jej udowodnić, że nie ma racji, ośmieszyć ją, a na koniec postraszyć policją. Niech poda konkrety, a TŻ się obroni. Kiedy uprawiali seks? Kiedy wysyłał jej wiadomości?
Stary 2011-01-06, 17:09   #115
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
zjedzmniebejbe - laska ściemnia i trzeba jej udowodnić, że nie ma racji, ośmieszyć ją, a na koniec postraszyć policją. Niech poda konkrety, a TŻ się obroni. Kiedy uprawiali seks? Kiedy wysyłał jej wiadomości?
Już po kilku minutach rozmowy zauważyłam, że jest wyszczekana, nie przegadasz jej, a jak powiesz o policji to pewnie w twarz Ci buchnie śmiechem. To jest jedna z tych 18latek które myślą, że świat należy do nich i nikogo i niczego się nie boją.
Seks uprawiali ostatnio 23.12.2010. (RZEKOMO)

Było tak, że po naszym zerwaniu on do niej pojechał i powiedział jej że już jej nie chce znać, że ma się nie wtrącać i pojechał do domu (wersja tż) (dopisek autora :P - chciał mieć czyste sumienie i skończyć z nią definitywnie i urwać kontakt, bo ostatnimi czasy pisała do niego często typu 'tęsknie' - te wiadomości widziałam)

Wersja tej głupiej #@$%%^ -" M rzucił mi się na szyję, błagał żebym wróciła, ale nie zgodziłam się, po czym zaczęliśmy się całować i skończyło się seksem"

A innych dat nie znam. Ona tylko mówiła, że zawsze jak przyjeżdżał to się spotykali i się kochali (on faktycznie tam często to tej miejscowości jeździ bo ma tam całą rodzinę - dwie babcie, ciotki itd, stamtąd pochodzi)..

A wiadomości - te o których wiedziałam i widziałam na własne oczy - może z dwa tyg temu. O innych nic mi osobiście nie wiadomo.

Chyba się z nią spotkam, jak Juniorka mówi..

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-01-06 o 17:14
Stary 2011-01-06, 17:13   #116
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że za dobrze Ci i koniecznie chcesz coś spieprzyć, żeby się działo
Dzięki

Coś chyba w tym jest...niestety.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:16   #117
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Już po kilku minutach rozmowy zauważyłam, że jest wyszczekana, nie przegadasz jej, a jak powiesz o policji to pewnie w twarz Ci buchnie śmiechem. To jest jedna z tych 18latek które myślą, że świat należy do nich i nikogo i niczego się nie boją.
Seks uprawiali ostatnio 23.12.2010. (RZEKOMO)

Było tak, że po naszym zerwaniu on do niej pojechał i powiedział jej że już jej nie chce znać, że ma się nie wtrącać i pojechał do domu (wersja tż)

Wersja tej głupiej #@$%%^ - M rzucił mi się na szyję, błagał żebym wróciła, ale nie zgodziłam się, po czym zaczęliśmy się całować i skończyło się seksem.

A innych dat nie znam. Ona tylko mówiła, że zawsze jak przyjeżdżał to się spotykali i się kochali (on faktycznie tam często to tej miejscowości jeździ bo ma tam całą rodzinę - dwie babcie, ciotki itd, stamtąd pochodzi)..

A wiadomości - te o których wiedziałam i widziałam na własne oczy - może z dwa tyg temu. O innych nic mi osobiście nie wiadomo.

Chyba się z nią spotkam, jak Juniorka mówi..
Spójrz na to z drugiej strony ;]
Ja gdyby nie to,że byłam pewna,że oskarżenia względem mnie są nie słuszne to ie chciała bym się spotkać z tą laską,zeby to wszystko wytłumaczyć bo i po co skoro nie miała bym argumentów na poparcie tego co jej mówiłam...On też jej mówił takie rzeczy,że mnie włos na głowie stawał,laska chciała mi wpierdzielić bo mnie nie znała a z nim była dosyć długo więc prosta opcja-jemu wierzyła w 100%,zeby wierzyć mnie nie miała podstawy...I serio takie użeranie się nie jest fajne...

Dlatego najskuteczniej jest spotkać się i zobaczyć to na własne oczy i mieć pewność czy jest w tym trochę prawdy czy nie ma w ogóle...

Ale zrobisz jak uważasz
Trzymam kciuki,zeby jednak sie okazało,ze TŻ jest szczery a ona z zazdrosci robi jazdy...
No ale gdyby kłamała to nie chciała by sie spotkać,żeby Ci to udowodnić...
Ciężka kwestia szczerze powiedziawszy;/
Cytat:
Stary 2011-01-06, 17:22   #118
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ja bym jednak go poprosiła o możliwość przejrzenia bilingu od operatora komórkowego pod kątem połączeń z jej numerem...
Stary 2011-01-06, 17:27   #119
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Uważaj, czego sobie życzysz?
Jak już znajomi dokarmili mnie i wypuścili do domu po rozstaniu, to chodziłam po pracy do kościoła modlić się "żeby mnie kochał". Nie sprecyzowałam, kto i po 2-3 dniach poznałam Ciacho i nas trafiło od pierwszego wejrzenia
haha ja po rozstaniu modliłam się, żebym w końcu spotkała kogoś z kim na prawdę będę szczęśliwa i przez kogo nie będę musiała płakać, ale wiecie, to była taka prośba na przyszłość, wtedy jedyne o czym marzyłam to święty spokój, nawet przez myśl mi nie przeszło żeby sie zakochać, bo i w kim. Aż tu nagle pojawił się On i wszedł do mojego życia nawet nie wiem kiedy.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:28   #120
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
No ale gdyby kłamała to nie chciała by sie spotkać,żeby Ci to udowodnić...
Ciężka kwestia szczerze powiedziawszy;/
I tego się najbardziej obawiam. Że gdyby nie miała tych smsów to przecież nie darłaby mi się do tel że mogę w każdej chwili przyjechać.
Napisałam jej smsa z prósbą o spotkanie - póki co cisza, nie odpisuje ;]

Cytat:
Ja bym jednak go poprosiła o możliwość przejrzenia bilingu od operatora komórkowego pod kątem połączeń z jej numerem...
I tak właśnie zrobię. Dziękuję!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości