|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Wszystko zale¿y odn intr.
To id¼cie siê uczyæ. Ja siê zajê sob± (wiecie, piling itp)
|
#1322 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
No, chyba ¿e komu¶ kompletnie to nie idzie. Raczej nie ma sensu na pocz±tku je¼dziæ tylko po placu, najpierw trzeba opanowaæ ten samochód, poruszaæ siê w ruchu miejskim, ¿a pó¼niej zacz±æ æwiczyæ ³uk jak ju¿ ma siê jakie¶ pojêcie o prowadzeniu auta.No to, idê, idê (; Edytowane przez Eroll Czas edycji: 2011-01-06 o 16:43 |
|
|
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
A ja jestem z siebie dumna, bo w koñcu napisa³am pracê zaliczeniow± z historii literatury niemieckiej, na 7 stron
![]() Jeszcze tylko dopracowaæ i mo¿na wys³aæ panu prof. dr hab.
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
Cytat:
![]() Dobra, narazie nie chce o tym myslec ![]() ![]() Tez powinnam sie uczyc, w koncu sesja blisko...Ale poki co leniuchuje z TZ ![]() A Wy co robicie na co dzien? Studia? Praca? |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
dobry
co do pierwszej jazdy, je¼dzi³am raczej po okolicznych wsiach, bo pierwsza jazda to tylko godzinka, a sam dojazd do miasta egzaminacyjnego to ok. 30 min Ah, troszkê mi ¿al, ¿e ju¿ nie bêdê z cudn± eLeczk± je¼dziæ, ale cieszê siê, ¿e mam to ju¿ za sob± - nie bêdzie stresu takiego ju¿ Ale pomóg³ mi p³acz dzieñ przed - to co na ³uku mi nie wychodzi³o... Bo mia³am takie momenty w poczekalni, ¿e moglabym siê rozryczec oj tak, s³abiak ze mnie U mnie na uczelni hardkor taki ju¿ porz±dny bêdê mia³a od 17 stycznia, koñcówki zaliczeñ plus od 25 oficjalna sesja... tak¿e bêdê du¿o dziobaæ
|
#1327 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Cytat:
Ja te¿ tak samo my¶la³am ,¿e najpierw jakie¶ manewry na placu bo przecie¿ jnie wiem jak i co w³±czyæ ,¿eby ruszyæ autko .Na pierwszej je¼dzie to ca³± godzinê æwiczy³am ruszanie a na drugiej przesiedli¶my siê i zawióz³ mnie na jak±¶ uliczkê gdzie prawie nie by³o samochodów i trenowa³am w³±czanie kierunku ,krêcenie kierownic±,omijanie pojazdów....ale najlepsze to by³o wtedy ,¿e sama musia³am siê w³±czyæ do ruchu.dla mnie to by³a abstrakcja bo jak to na 2 je¼dzie? Widocznie ka¿dy ma swoje metody i takie wrzucanie na g³êbok± wodê to dobry sposób na naukê.....kiedy¶ z tego placu musisz wyjechaæ w koñcu w miasto.no i du¿o zale¿y od Instruktora.
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
A dobry wieczor, dobry wieczor. Widze ze naszlo was na wspominki. Ah moja pierwsza jazda ¿aglówk± koniec lipca. Kurde chlop sie bawi z psem, na czworaka lazi po domu ( swir jeden) i zgubilam watek. A no to pojechalismy do innego miasta. Wspominam ta jazde jako najgorszy koszmar. Yariska ( my love
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Mi instr ca³e wyobra¿enie kursu zniszczy³. My¶la³am, ze zabierze mnie z tego dworca, zawiezie na plac, zrobi bardzo dok³adn± ob³sugê itp itd i ¿e zaczyna siê od... ³uku. A tu zonk. Jak mu pó¼niej powiedzia³am to zapyta³ tylko co by by³o jakby mnie na pierwszy rzut na plac zabra³. Wiadomo co by by³o. (Zreszt± jak mnie zabra³ na plac to pyta³am czemu tego przed teroi± nie pokazuj±? Bo by mnie tam nie by³o). Stwierdzi³ jednak, ze kiedy¶ musi jakiego¶ kursanta zabraæ najpierw na plac - niech siê biedak postresuje.
Dziewczyny - jutro zdaje wyszukiwarka. Pomo¿emy? ![]() Uczcie siê uczcie. Ja ju¿ nie muszê. Ale od pa¼dzienrika kto wie?
|
#1330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1331 | |
|
Rozeznanie
|
ja ju¿ jestem po ... trochê zal ale ciesze siê bardzo bo zda³am w pa¼dzierniku za pierwszym razem ... czego i Tobie z ca³ego serca ¿yczê
zawsze chcia³am siê zapisaæ ... zawsze ... od zawsze hihihi kole¿anki robi³y i zdawa³y ... i to niektóre takie "blondyneczki" ]¿e w ¿yciu bym siê nie spodziewa³a ¿e zdadz± hehe mam nadziejê ¿e nikogo nie urazi³am "blondyneczk±" sama ni± jestem dopiero mama mi da³a takiego kopa ¿e wyj¶cia nie by³o ... i ¿ycie troszkê te¿ ... postanowi³am sobie udowodniæ ¿e jak tylko zechcê to wsio pokonam witaj maddzia007 ja materia³y dosta³am na kursie - 4 ksi±zki + p³yta i podobnie jak Eroll poch³onê³am je jeszcze przed wyk³adami hihihi poczekaj, zobaczysz co Ci dadz± i jak bêdzie dobry wyk³adowca to nie bêd± Ci potrzebne dodatkowe ksi±¿ki/kodeksy ojjjj i ja pamiêtam te odleg³e czasy kiedy kurs kosztowa³ 400-500z³ Cytat:
z moimi ³apami na kierownicy by³o wsio OK i przy samym tzrymaniu jak i podczas krêcenia a inny instruktor, pan J. (je¼dzi³am z nim chyba ze 3 godzinki na pocz±tku kursu) ... cukrowa³ mi zawsze ¿e bardzo podoba mu siê moja pozycja za kierownica i ju¿ po tym widzi ¿e bêdê dobrym kierowca czas to oceni Trinuo8, osk spod którego zaczyna³am jazdy by³ przy bardzo ruchliwej ulicy, jednej z g³ównych miasta na której odbywa siê te¿ ruch tranzytowy ... masakra ... nie s±dzi³am ze bêdê siê w ten ruch w³±czaæ na 1 godzinie jazdy ..... niby ruch kierowany ¶wiat³ami ale i tak siê ba³am ... okaza³o siê ¿e nie taki diabe³ straszny
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Ano pewnie ¿e pomo¿emy!
![]() jak jestem z³a..robiê testy- pytanie za pytaniem, a¿ tu nagle trafi³am na b³±d jutro lecê do o¶rodka po prawdziw± p³ytkê, bo jako¶ nie mam ju¿ zaufania do tego programu co ¶ci±gnê³am |
|
|
|
#1333 |
|
Rozeznanie
|
no ba!
|
#1334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
mala zmiana, jak to w 2004 robi³a¶ kurs?
ja my¶la³am,¿e tu jeste¶ ¶wie¿o po dziewiczym kursie
|
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 455
|
Instruktor mnie wczoraj poinformowa³, ¿e bêdê mia³a p. Marka za jaki¶ czas..
![]() zawsze tak jest, ¿e potem inny instruktor "uczy" i poprawia czy co¶..?
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
dobra matma przerobiona, teraz angol
w poniedzialek bede dzwonic do mojego I. juz siê nie moge doczekac ![]() ja mialam jednego I. od poczatku do konca
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Ja materia³y dosta³am na 2-3 spotkaniu z teorii. I te¿ mia³am jednego instr przez ca³y kurs (poza jedn± godzin± na w³asne ¿yczenie).
Wyszukiwarka zdaje 4 raz, w moim WORDzie.
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
ja te¿ mialam mozliwosc dostania materialow-za ktore trza bylo zaplacic, ale mi pozyczyla wszystko kumpela...
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
U nas by³o w cenie kursu. I d³ugopis OSK te¿ (ostatnio mi wpad³ w rêce)
|
#1341 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
A to ci suprajsik
Lecê poczytac co¶ innego ni¿ wiza¿
|
#1343 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe, z tego co piszecie Was naprawdê te pierwsze jazdy zaskoczy³y Oczywi¶cie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idê po herbatkê. |
|||
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
mala zmiana
No to robi³a¶ mniej wiêcej w tym samym czasie co mój brat. On zda³ za czwartym razem-3 razy obla³ na placu. Pamiêtam,¿e przed czwartym egzaminem powiedzia³,¿e jak wyjedzie na miasto to zda i tak by³o. Jak teraz z nim rozmawiam o trasie egzaminacyjnej to mówi,¿e pamiêta tyle,¿e egzaminator go pyta³ w któr± stronê chce jechaæ powiedzia³,¿e w prawo to pó¼niej egz.powiedzia³- by³o w prawo to teraz bêdzie w lewo..powiedzia³ w lewo to nastêpny zakrêt mia³ w prawo zrobili rundkê i ju¿ do WORD-u Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-06 o 19:46 |
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawczyni wszystkiego te¿ zdawa³a jak by³o 20h jazd, parkowania na placu. I te¿ twierdzi³,a ze jak z placu wyjedzie to zda. Nawet z moim egzaminatorem mia³a.
A moi bracia to wieeeeki temu, egz by³y w szko³ach organizowane. Eroll - tak sama tê herbatkê pijesz? Wstawiam wodê
|
#1346 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Cytat:
No ja bym siê ba³a wyjechaæ z placu na 1 h jeszcze takie miejsce to ju¿ w ogóle....no ale jak to siê mówi mus to mus
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Wtajemniczenie
|
Kilkana¶cie lat temu najlepiej zdawali. Ciocia mi mówi³a, ¿e przejecha³a mniej ni¿ 100 metrów na pierwszym biegu i egzamin zaliczony. Wujek zdawa³ egzamin jednocze¶nie na B i C. Ciê¿arówk± zaliczy³ plac, miasto i zda³, osobowym nie posz³o mu na placu, ale egzaminator stwierdzi³, ¿e jak zrobi³ ³uk takim du¿ym autem, to ma³ym samochodem powinien tym bardziej i go przepu¶ci³ na miasto, te¿ zda³.
A teraz s± kamery, oblewanie za byle co, wielki stres i... wypadków wiêcej. Jomic, wiem ¿e Ty zawsze dotrzymasz towarzystwa z herbat±
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak wygl±da pierwsza jazda ciê¿arowym
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
jak tata wróci z trasy to sie go zapytam i dam Wam odpowiedz
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza nie wiem,ale zapytam przy najbli¿szej okazji
opowiada³ mi jak wygl±da³a jego ostatnia jazda przez egzaminem na ciê¿arowe i powiem Wam,¿e kryzysy ostatniej godziny nie tylko na kat. B siê pojawiaj±
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

No, chyba ¿e komu¶ kompletnie to nie idzie. Raczej nie ma sensu na pocz±tku je¼dziæ tylko po placu, najpierw trzeba opanowaæ ten samochód, poruszaæ siê w ruchu miejskim, ¿a pó¼niej zacz±æ æwiczyæ ³uk jak ju¿ ma siê jakie¶ pojêcie o prowadzeniu auta.

.Na pierwszej je¼dzie to ca³± godzinê æwiczy³am ruszanie a na drugiej przesiedli¶my siê i zawióz³ mnie na jak±¶ uliczkê gdzie prawie nie by³o samochodów i trenowa³am w³±czanie kierunku ,krêcenie kierownic±,omijanie pojazdów....ale najlepsze to by³o wtedy ,¿e sama musia³am siê w³±czyæ do ruchu.dla mnie to by³a abstrakcja bo jak to na 2 je¼dzie? Widocznie ka¿dy ma swoje metody i takie wrzucanie na g³êbok± wodê to dobry sposób na naukê.....kiedy¶ z tego placu musisz wyjechaæ w koñcu w miasto.no i du¿o zale¿y od Instruktora.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)