|
|
#121 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Wcale nie.
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale usunąć go ze znajomych byłoby mi jakoś tak głupio, w końcu 2 lata życia kręciły sie głownie w okól niego.zjedzmniebejbe, kurcze... ale Ci sie trafiła baba:/. Wszystko spoko jeśli ona nie ma racji i desperacko próbuje zdobyć faceta. Gorzej jak jednak ma racje i stara się Cie ostrzec. Najlepiej zapytać ją wprost o pewne rzeczy, żeby podała dzień i godzine kiedy coś się stało. I chyba lepiej zrobic to na spotkaniu zeby mówila prosto z mostu, a nie po godzinie namyslania się. |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
EHh a mi sie humor poprawil
![]() Ide maseczke sobie zrobie i z tymi paznokciami powalcze ![]() Nie wiem w sumie od czego ale jakos mi lzej.. ( w ogole ostatnio mam tez popieprzone humory bo na dniach dostane okres)
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
zjedzmniebejbe - popieram Malle i juniorkę - ja bym po pierwsze spotkała się z tą laską, żeby mi pokazała smsy, które do niej wysyłał (sprawdź numer telefonu a nie podpis w jej książce adresów, bo ja też mogę sobie kupić kartę sim, powysyłać sobie z niej smsów i ten kontakt nazwać "mąż mojej koleżanki" i rozpieprzyć im małżeństwo. No ale jak te smsy będą z jego numeru, to już masz odpowiedź). I też bym poprosiła o biling, w większości sieci chyba teraz można go sobie sprawdzić na stronie operatora. Może po Waszym rozstaniu on faktycznie się z nią skontaktował, potem wrócił do Ciebie i ona dostała wścieklizny macicy... A może on ją odrzucił i ona się mści? Możliwości jest wiele, życzę Ci, żeby Twój TŻ okazał się niewinny
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Leilaa, masz boski avek, siedze i smieje
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Aha - czy na bilingu widoczne też są wiadomości? W sensie numer do którego się je wysyłało? Nigdy tego nie robiłam..
|
#127 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
NIE WOLNO dopuścić do tego, żeby facet był całym naszym światem, jedynym celem, jedyną radością. Nie jesteśmy satelitami naszych panów. A oni naszymi. Pamiętajmy o tym przy okazji następnych związków...skoro nie chcemy uczyć się na cudzych błędach...to uczmy się na własnych. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Avv -
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Mam nauczke wiem.. A jest ktoras z was z 3 miasta?
![]() mnie to denerwuje ze myslalam ze sobie poradzilam i ze zaczne wszystko od nowa. pojawil sie nowy facet a tu wszystko wrocilo i to uczucie wygrywa chociaz nie powinno. Nie chce wracac do ex. brakuje mi rozmowy, on jako jedyny wiedzial wszystko o mnie, moglam mowic wyzalac sie a on byl i doradzal. Zastanawia mnie czy faceci mysla o nas po rozstaniu ? czy tesknia? czy jednak wygrywa duma meska.
|
|
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niedługo trzeba będzie wybrać się do gdańska na zakupy
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#131 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
o, taaaak! ![]() Cytat:
Trudne, ale konkretne i pytałam o każdy Twój poprzedni związek, nie tylko ostatni. Związek z drugą osobą to wg psychologów miłości (mam jedną taką książkę na kompie) oprócz namiętności także zaangażowanie i intymność (nie fizyczna, tylko poetycko zwane "porozumienie dusz"). Intymność buduje poczucie wyjątkowości tej drugiej osoby, świadomość, że to właśnie Druga Połowa. To takie wzajemne (odwzajemnione!) połączenie sprawiające, że wszystko chce się przeżywać z tą drugą osobą. http://psychologia-milosci.blog.pl/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Mi%C5%8...no.C5.9B.C4.87
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Elbląg
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
z tego co mi wiadomo to moj R tam nadal jezdzi czasami na imprezy..
kiedy idziemy ?
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaczyna się...Weszłam na chwile na fcb a ten już do mnie pisze....
Boże....daj mi siłę [!!] EDIT: Już wiem kogo on mi przypomina :juppi: Pamietacie tego chłopaka z którym sie spotykałam w wakacje...Taki co tak strasznie marudził i nic mu sie wiecznie nie podobało??;] O którego darłam koty z Elve bo miałam nadzieję,ze sie zmieni po poprzednim związku ] Ten jest wypisz wymaluj jak on ;] Tylko tamten nie napastował mnie non stop wiadomościami na wszystkich możliwych portalach... ;/ Nosz....
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-01-06 o 18:23 |
|
|
|
#137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój też był R.. ![]() Ja mogę zawsze i wszędzie, bo ja to imprezowicz jestem chociaż ostatnio chyba trochę słabo mi to imprezwoanie idzie, ale to chyba wiadomo z jakiego powodu.Tylko transport by się przydał i możemy śmigać
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
hehe mi transport i nocleg
nie wyobrazam sobie wracac do gdyni po imprezie ale ja bardzo chetnie bym sie tam wybrala.. z mala nadzieja ze spotkam go tam poza tym tam duzo fajnych facetow sie kreci
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
W playu tak. Po wejściu na swój panel użytkownika możesz sprawdzić dokładnie wszystkie połączenia i smsy. Tzn treści smsa nie przeczytasz, tylko kiedy był wysłany i do kogo. Nie wiem jak jest w innych sieciach, ale podejrzewam, że podobnie.
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Nocleg spoko gorzej z transportem
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Cofam to co napisałam...
Ten jest jeszcze gorszy.... Cycki opadają!! od 2 tyg.mu pisze,ze się uczę do egzaminów bo mam ich z 5 i do lutego jestem poza jakimkolwiek zasiegiem... A ten do mnie czy sie w pon.spotkamy?? Nie bo się uczę!! To sesje masz?? No k*r*a niespodzianka
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,potrzebuję Waszego wsparcia.
Mój były zaprosił mnie do swojego miasta na After ,po sylwestrze. Mojej siostrze mówił, że żałuje, że już ze mną nie jest.. Więc szczerze mówiąc narobiłam sobie nadziei. Cały tydzień żyłam tym wyjazdem ,jutro miałam jechać i co? beznadzieja. Pisałam z nim dzisiaj, pytał kiedy przyjadę, powiedziałam, że jutro, okazało się, że jego przyjaciółka (której nienawidziłam..) też ma przyjechać, potem jednak, że tylko ja..Na samym początku już stwierdził, że sobotę ma zajętą, bo się widzi ze znajomymi. Hm.. to po co mnie zapraszał na weekend? Pytałam jak tam sylwester, czy tańczył ,mówił, że nie, cóż.. a ja widziałam zdjęcia jak tańczył z jakąś blondyną.. Potem mi pisał, że na sylwestrze zajęty był skręcaniem blantów.. Masakra! Nie poznaję go. Przy mnie był całkiem inny.. Napisałam mu,że nie przyjadę, że nic się nie zmienił i, że szkoda, że nawet swoją koleżankę okłamuje, napisał, że nie pamięta,żeby tańczył, a ja mu , żeby mniej pił i się pożegnałam, on tylko 'pa '. Wiem,że nie jest tego wart.. Później siostra mi napisała, żebym się nie przejmowała, że on jest zbakany i,że się z nim pokłóciła. Przepraszam za moją chaotyczność ,piszę szybko, bo przeżywam silne emocje. Wiem, że nie powinnam, ale dziewczyny, on zawsze mówił,że nie chce być tacy jak oni.. ( jego znajomi = drinki za 50zł, to norma, lans ,marycha i kluby.. )!Czuję się upokorza i wystawiona..
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Melduje się w kolejnej części
już czwartej a tyle się zmieniło od tego czasu
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-01-06 o 18:44 |
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam idiotów spławiam od razu albo im nie odpisuje, później jest "ej, czemu mi nie odpisałaś?", domyśl sie czemu .
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba wszędzie gdzie może... Dobrze,że moje GG nie ma bo bym sobie strzeliła w łeb... Przestalam odpisywać...A on dalej pisze Szczerze...Gorzej niż jakbym z debilem pisała;/ Albo ja nazbyt wiele od ludzi wymagam ;]
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Facet, któremu NAPRAWDĘ zależy na powrocie nie ograniczy się do zaproszenia na imprezę.
Za szybko uzyskał Twoją nadzieję i chęć... ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- juniorka - weź go olej, nie odpisuj. Jak się z nim wdajesz w pyskówki, to dajesz mu nadzieję na dalszy kontakt.
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Me zycie pokomplikowalo sie.. na wlasne zyczenie me...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

. Ale usunąć go ze znajomych byłoby mi jakoś tak głupio, w końcu 2 lata życia kręciły sie głownie w okól niego.
Wczesniej byl R. i tylko to sie liczylo... a teraz jestem znowu sama

i to uczucie wygrywa chociaz nie powinno. Nie chce wracac do ex. brakuje mi rozmowy, on jako jedyny wiedzial wszystko o mnie, moglam mowic wyzalac sie a on byl i doradzal. Zastanawia mnie czy faceci mysla o nas po rozstaniu ? czy tesknia? czy jednak wygrywa duma meska.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
ja tam idiotów spławiam od razu albo im nie odpisuje, później jest "ej, czemu mi nie odpisałaś?", domyśl sie czemu