Rozstanie z facetem - część 14 :( - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 19:10   #151
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Me zycie pokomplikowalo sie.. na wlasne zyczenie me...

Nooo?
Stary 2011-01-06, 19:12   #152
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nooo?
Alkohol, facet... zgadnij...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:13   #153
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Alkohol, facet... zgadnij...
No i? Przecież tego chciałaś.
Stary 2011-01-06, 19:17   #154
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
A ten do mnie czy sie w pon.spotkamy??
Nie bo się uczę!!
To sesje masz??
A co, on z gimnazjum? Czytać nie umie, skoro na NK widać, że na studiach jesteś?
Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Ps. Tęsknię..
Ja też za Tobą tęsknię

Cytat:
Me zycie pokomplikowalo sie.. na wlasne zyczenie me...
Mimi!
Cytat:
Napisane przez szarpunka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,potrzebuję Waszego wsparcia. (...) Czuję się upokorza i wystawiona..
Nie dziwię Ci się Ale przynajmniej zyskałaś pewność, że NIE WARTO i możesz spokojnie iść dalej
Stary 2011-01-06, 19:17   #155
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
No i? Przecież tego chciałaś.
Ale nie wiem w zwiazku z tym na czym stoje. Nie pogadalismy o tym wcale Pewnie oboje sie musimy namyslec

Nie bylo to wcale mechaniczne. Bylo uczuciowe-spalismy potem przytuleni itp... Ale dzis jak siedzielismy to bylo tak inaczej jakos... bardziej milczaco Choc i tak milo i sympatycznie... Gadalismy sobie i ogladalismy skoki narciarskie
Na pozeganie byl pocalunek..
Ale ni epogadalismy o tym ... ani tez nie poweidzielismy czy i kiedy sie spotykamy kolejny raz

W razie co musze sobie powiedziec ze to fajne doswiadczenie i tyle (nie wiedzialam ze 30latki sa takie... wytrzymale i napewno maja wieksze umiejetnosci )
Choc troszk ejestem skolowana mimo wszystko

Teraz bedziemy miec troche "separacji" bo on jedzie do mamy-ciekawe czy zadzwoni
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
Stary 2011-01-06, 19:22   #156
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ja też za Tobą tęsknię

Też Cię uwielbiam
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:24   #157
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
A co, on z gimnazjum? Czytać nie umie, skoro na NK widać, że na studiach jesteś?
No nie z gimnazjum...jak się nie czyta to się nie wie :P
Ale no kurde...Cały czas mu mówię,że się uczę bo mam egzaminy to ciężko się było domyśleć,że sesja sie zaczyna?? A on dzisiaj wielce zdziwiony "to sesja Ci sie zaczęła??" No niespodzianka wielka nie ;] i jeszcze jaki przekręty wali...Żebym się poszła z nim spotkać to się przewietrze,lepiej mi się będzie czytało... taaaaaa yhym

Cytat:
juniorka - weź go olej, nie odpisuj. Jak się z nim wdajesz w pyskówki, to dajesz mu nadzieję na dalszy kontakt.
Kurde przestałam mu odp.na wiadomości na 2 portalach to mnie znalazł na fcb...I wali do mnie na czacie cały czas jak jest wiec ucinam krótko i mówię,że idę się uczyć nawet nie czekając na odpowiedź od niego no bo i po...Loguję się za 3 min.jego już nie ma
Ależ mi się natręt trafił
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:25   #158
Malla
Nie depcze krokusów

Mimika:
Cytat:
Nie wiem... To zalezy co on czuje
Jak sie zakocham a on nie to zniszcze przyjazn...
Pewnie masz teraz totalny mętlik w głowie, ale spokojnie, już niedługo się okaże, czy chce się angażować, czy nie
Stary 2011-01-06, 19:27   #159
mrytka
Wtajemniczenie

Dziewczyny!!!! Jesteście niedobre!!!
Zostawiłam Was na trochę, a tu już kolejna część i już tyle stron A ja w 13 jeszcze miałam zaległości, a tu już 6 stron 14

Biorę się za czytanie

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:29   #160
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
No nie z gimnazjum...jak się nie czyta to się nie wie :P
Ale no kurde...Cały czas mu mówię,że się uczę bo mam egzaminy to ciężko się było domyśleć,że sesja sie zaczyna?? A on dzisiaj wielce zdziwiony "to sesja Ci sie zaczęła??" No niespodzianka wielka nie ;] i jeszcze jaki przekręty wali...Żebym się poszła z nim spotkać to się przewietrze,lepiej mi się będzie czytało... taaaaaa yhym

Kurde przestałam mu odp.na wiadomości na 2 portalach to mnie znalazł na fcb...I wali do mnie na czacie cały czas jak jest wiec ucinam krótko i mówię,że idę się uczyć nawet nie czekając na odpowiedź od niego no bo i po...Loguję się za 3 min.jego już nie ma
Ależ mi się natręt trafił
Stworz sobie nowa liste znajomych na czacie fb i wpisz tam tylko jego i ustaw ta liste na offline i problem z glowy

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Mimika:

Pewnie masz teraz totalny mętlik w głowie, ale spokojnie, już niedługo się okaże, czy chce się angażować, czy nie
No wiem wiem...

Grunt zebym nie czula sie z tym dziwnie jak nic z tego nie bedzie

I tez nie chce zeby on sie czul jakos zobowiazany.. Oboje musimy tego chciec... Ja sama juz nie wiem czy tego chce czy nie-potrzeba czasu

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-01-06 o 19:31
Stary 2011-01-06, 19:50   #161
UmieraloLato
Przyczajenie

Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. Czytam ostatnio Wasze posty, a dziś postanowiłem się zarejestrować i też kilka słów od siebie dorzucić.

Moja historia (chociaż jestem facetem) wygląda bardzo podobnie jak niektóre z Waszych.

Rozstaliśmy się przed świętami jakieś kilkanaście dni. W zasadzie to Ona tego chciała. Nie bez mojej winy. Za to co jej zrobiłem wcale się nie dziwię. Nie, nie zdradziłem jej, nigdy tego nie zrobiłem. Ale wina jednak bardziej leży po mojej stronie. Po prawie 5 latach. Za niedługo rocznica. Nie szczędziłem przykrych słów, nie dbałem o Nią, nie interesowałem się, można rzec - interesowałem się tylko własną osobą. Nie było to celowe. Podjąłem pracę dosyć daleko od miejsca zamieszkania, przeprowadziłem się, i od tego momentu tak jakby "uruchomił się" proces rozpadu naszego związku. Rzadkie spotkania, bo tylko raz w tygodniu, miłość przez telefon, krótkie rozmowy, brak dobrej woli z mojej strony, zmęczenie.
Byliśmy zaręczeni, planowaliśmy wspólną przyszłość. Ja podjąłem tą pracę, ponieważ jest związana z moimi zainteresowaniami, dodatkowo dobrze płatna - więc myślę sobie - kurcze, ustawię się dobrze w życiu, mam kochającą kobietę, o którą chcę dbać w przyszłości, aby miała wszystko czego jej trzeba. Fakt, zrobiłem się skąpy, coraz mniej jej dawałem, miłości jak i rzeczy materialnych (a te wbrew pozorom - i jak się przekonałem - są również bardzo ważne). Ale wcześniej sądziłem, że rzeczy materialne są w gruncie rzeczy nieistotne. Dziś nie mam nic, tylko swoje pieniądze. Nie jestem jednak taki, że myślę tylko o nich.. Myślę TYLKO o Niej...

Napisała mi wtedy sms-em, że nie widzi naszej przyszłości razem...

Jest mi bardzo ciężko, ale wiem, że następnej szansy już nie dostanę, nawet już nie piszę do Niej, jest za późno na poprawę. Serce mi cholernie pęka, że ją zraniłem, że musiała przezemnie uronić tyle łez. Jednak wiem, że bezemnie może odnaleźć w życiu szczęście. Bo tylko na Jej szczęściu mi zależy, bo tylko Ją Jedyną Kocham...

Uwierzcie mi drodzy koledzy (jeśli jakiś facet czyta to forum), o kobietę trzeba dbać, czasem przymrużyć oko na jej grymasy, przede wszystkim kochać, bo jeśli jest źle traktowana, odejdzie.

A jeśli kobiety o Was chodzi, to faktycznie, mężczyźni bardzo potrafią ranić kobiety.. Ja chciałbym za nich przeprosić...

Pozdrawiam wszystkich...
UmieraloLato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:53   #162
Avv
Wtajemniczenie

Ku*wa, idę.
Czuję, że nie wrócę cała, boję się, bo to dla mnie raczej tylko kolega, nieeeee xd.
Dobra, mam 7 min, później zdaję relację xd.
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:53   #163
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Stworz sobie nowa liste znajomych na czacie fb i wpisz tam tylko jego i ustaw ta liste na offline i problem z glowy
Nie wiem o co chodzi, ale brzmi sprytnie i skutecznie

UmieraloLato - myślę, że możesz jeszcze spróbować powalczyć, okazać jej, że się zmieniłeś, wyjaśnić przyczyny swojego zachowania...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-01-06 o 19:56
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:03   #164
krolowazimy
Wtajemniczenie

Dziewczyny... u mnie stało się coś strasznego.

Myszkowałam sobie spokojnie parę dni temu po fb i trafiłam na zdjęcia eksa. Zdjęcia szczęśliwego eksa z jakąś dziewczyną. Bawili się na x imprezie, eks umieszczał jej zdjęcia z tej imprezy zaznaczając, że to lubi, zdjęcia z buziaczkiem, zdjęcia z erotycznym tańcem.

Na szczęście na czacie była monilkaa; wysmarkałam jej się w wirtualny rękaw. Potem wypłakałam koleżance w telefon. Jednej. Drugiej. Płakałam przez 24 godziny, serio.
Ostatni raz wyłam tak rok temu, też z jego powodu. Oczywiście umartwiałam się jeszcze tą piosenką:

http://www.youtube.com/watch?v=UgAFcvIw8J4

Po pracy, którą z krecimi oczami i czerwonym nosem ledwo przetrwałam, zafundowałam sobie solidny spacer przez miasto i... przeszło mi. Bo pomyślałam, że zmarnowałam kurna 2 lata: pierwszy rok z nim, kiedy moje poczucie własnej wartości z każdym miesiącem malało, drugi rok na zbieranie się do kupy.

Teraz jestem strasznie tym wszystkim zażenowa, przykro mi, żal. Dziwne uczucia. I nie wiem, co jest tego powodem: moje zachowanie, on i ta lala, nasz "związek"?.

O ironio, niedawno wymieniłam się smsami z jego najlepszymi przyjaciółmi. Okazało się, że to oni wysłali jedne z tajemniczych życzeń bożonarodzeniowych. Myślę, że zrobili to przez przypadek ale i tak zrobiło mi się miło.

Wiecie co, aż strach się angażować w nowe związki. Znowu stać się częścią czyjegoś życia i znowu mieć to odebrane? Nie, ja już chyba tego nie przeżyłabym

Dziewczynki, poanalizujcie to trochę, zadajcie kilka pytań, sprawcie, bym sobie to wszystko poukładała
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:05   #165
juniorka89
Wtajemniczenie

Powinnam z psem wyjsć ale jestem tak leniwa,ze nawet nie chce mi się ubrać ;]

Robię 4 podejście do literatury i skończę ją dzisiaj mimo,że to prawie 90 stron...Ale świetnie sie czyta o dziwo ;]

Zajrzę jeszcze później ;]

Ps.ten z którym się ostatnio spotykałam zlikwidował wiek na fotce;]
Zastanawiam się czy nie jest mu wstyd,że 30-latek nadal samotny jest

EDIT:

Królowo i moze właśnie dlatego ja nie bardzo chcę się wplątywać w jakiekolwiek relacje pt"związek"...
Obawiam sie bo po 1.5 roku samotności ciężko się przestawić na bycie z tą drugą osobą ;/
Z drugiej strony najgorsze jest to,że przez tak długi okres nie miałam nikogo koło siebie kto obdarowywał by mnie czułością...
No i jak wyszło ost.w praktyce kończy się to straszną obsesją jak ktoś okaże mi choć troszkę zainteresowania...

Bleeeeee....Jak nie urok to sraczka
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-01-06 o 20:09
Stary 2011-01-06, 20:05   #166
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie sobie uświadomiłam,ze to moja 5 część w tym wątku...
I ni kija nie jest lepiej :P
Pocieszające,że nie jest też gorzej
Moja też piąta część!

U mnie jest lepiej i to oczywiście dzięki Wam
Cytat:
Jestem na pierwszej stronie, musiałam napisać coś rozpaczliwego
Też tu nie pasuję
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A mnie to troche doluje .. i smuci ze jest juz 14 czesci watku w ktorym rozpaczaja dziewczyny..widocznie wcale nie jest dobrze i tych udanych zwiazkow to jest naprawde malo.
Trzeba wziąć pod uwagę, że np. ja siedzę tu 5 części, zaczyna mi się układać i ani myślę o porzuceniu tego wątku
A takich uzależnionych jest tu więcej
Cytat:
WTF??!!
Jak mozna kogoś lubić nie znając go ??
I w kółko to samo mi pisze...Kiedy egzaminy mi sie kończą...Rzygam już tym delikatnie mówiąc jak mam 890 raz powtarzać to samo...
Zabijcie mnie albo lepiej jego
Za jakiś czas jak będziesz miała chwilę odpoczynku od nich, to będziesz marudziła, że za mało ich
Cytat:
Wiecie, jak za Dodą nie przepadam, tak za jedno powiedzonko mogłabym jej buzi w czółko dać.

Każdy facet zasługuje na drugą szansę, oczywiście...u innej kobiety.

Też mi się podoba ten cytat
Cytat:
Napisane przez Avv Pokaż wiadomość
14 część, wow!

Dziewczyny... ja dziś idę na randkę o 20. oO
Boję się.
Już po randce? Bo jestem ciekawa relacji
edit: doczytałam, że idziesz
Powodzenia
Cytat:
Spójrz na to z drugiej strony ;]
Ja gdyby nie to,że byłam pewna,że oskarżenia względem mnie są nie słuszne to ie chciała bym się spotkać z tą laską,zeby to wszystko wytłumaczyć bo i po co skoro nie miała bym argumentów na poparcie tego co jej mówiłam...
Zjedzmniebejbe, coś w tym jest. Zmyślać można, ale jak ktoś mówi, że może udowodnić to już co innego...
Chociaż jak ona taka zakłamana, to kto wie czy jak do niej nie przyjedziesz to nie powie, że akurat jej się skrzynka zapchała i skasowała Najpierw niech poda daty i godziny smsów i sprawdź w billingu tak jak Malla mówiła, a potem umów się na spotkanie z nią jeżeli by wyszło, że może mieć rację.

.
Stary 2011-01-06, 20:16   #167
lily92920
Zakorzenienie

W sobote 100dn. ...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:19   #168
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Bo pomyślałam, że zmarnowałam kurna 2 lata: pierwszy rok z nim, kiedy moje poczucie własnej wartości z każdym miesiącem malało, drugi rok na zbieranie się do kupy.
Zmarnowałaś, ale jeszcze wiele przed Tobą
Cytat:
Wiecie co, aż strach się angażować w nowe związki. Znowu stać się częścią czyjegoś życia i znowu mieć to odebrane? Nie, ja już chyba tego nie przeżyłabym
Przecież wokół tyle szczęśliwych związków... Ci ludzie też pewnie mieli za sobą przykre doświadczenia.
Cytat:
Dziewczynki, poanalizujcie to trochę, zadajcie kilka pytań, sprawcie, bym sobie to wszystko poukładała
Mam tylko jedno pytanie: czym zawiniłaś w tym związku?
Cytat:
Ps.ten z którym się ostatnio spotykałam zlikwidował wiek na fotce;]
Zastanawiam się czy nie jest mu wstyd,że 30-latek nadal samotny jest
Jako stara panna wypraszam sobie :P
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
W sobote 100dn. ...
Olejesz go i będziesz się dobrze bawić, obiecaj!
Stary 2011-01-06, 20:20   #169
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
EDIT:
Królowo i moze właśnie dlatego ja nie bardzo chcę się wplątywać w jakiekolwiek relacje pt"związek"...
Obawiam sie bo po 1.5 roku samotności ciężko się przestawić na bycie z tą drugą osobą ;/
Z drugiej strony najgorsze jest to,że przez tak długi okres nie miałam nikogo koło siebie kto obdarowywał by mnie czułością...
No i jak wyszło ost.w praktyce kończy się to straszną obsesją jak ktoś okaże mi choć troszkę zainteresowania...

Bleeeeee....Jak nie urok to sraczka
Juniorka, to był związek przez duże Z (z świątecznymi wielo-rodzinnymi obiadami itd.). Napisałam w cudzysłowie, bo ... bo jakoś tak.
Stary 2011-01-06, 20:22   #170
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nooo.. też sie tego troche boje:/ że mnie skrzywdzi, zrani, zdradzi, będę przez niego płakac. Ale chyba bardziej boje sie samej siebie, że znowu zaangażuje sie za mocno i pozwole komuś przejąć kontrole nad moim życiem. Dlatego na razie staram sie trzymać dystans do tego wszystkiego i pracować nad sobą. Wpływu na to czy ktoś mnie skrzywdzi kolejny raz mieć nie mogę, ale na to jak wtedy zareaguje jak nabardziej. Najłatwiej zamknąć sie na nową miłość, dużo trudniej przygotować się na ewentualną porażke.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:24   #171
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Olejesz go i będziesz się dobrze bawić, obiecaj!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:25   #172
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Moja też piąta część!

U mnie jest lepiej i to oczywiście dzięki Wam
Piąteczka nie no w sumie to fakt;] sporo się nauczyłam przez ostatnie 8 miesięcy tutaj ;]

Cytat:
Trzeba wziąć pod uwagę, że np. ja siedzę tu 5 części, zaczyna mi się układać i ani myślę o porzuceniu tego wątku
A takich uzależnionych jest tu więcej
U mnie też jakoś wystąpił syndrom uzależnienia wątkowego
I wcale z tego powodu nie zamierzam płakać

Cytat:
Za jakiś czas jak będziesz miała chwilę odpoczynku od nich, to będziesz marudziła, że za mało ich
A gdzie ja pow.że teraz mam spokój W sumie jakoś paru innych potrafi to zrozumieć,że nie mam czasu a ten jak wrzód na du*ie w kółko to samo "spotkanie,spotkanie,spot kanie"...Desperacja osiągnęła szczyty możliwości
Cytat:
Stary 2011-01-06, 20:25   #173
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
W sobote 100dn. ...
Też Ci się nie chce iść? Bo mi strasznie się nie chce

I o dziwo z większą chęcią myślę o 100dn. X.

.
Stary 2011-01-06, 20:28   #174
UmieraloLato
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Nooo.. też sie tego troche boje:/ że mnie skrzywdzi, zrani, zdradzi, będę przez niego płakac. Ale chyba bardziej boje sie samej siebie, że znowu zaangażuje sie za mocno i pozwole komuś przejąć kontrole nad moim życiem. Dlatego na razie staram sie trzymać dystans do tego wszystkiego i pracować nad sobą. Wpływu na to czy ktoś mnie skrzywdzi kolejny raz mieć nie mogę, ale na to jak wtedy zareaguje jak nabardziej. Najłatwiej zamknąć sie na nową miłość, dużo trudniej przygotować się na ewentualną porażke.
Każda miłość jest piękna, byleby była prawdziwa... Ja z kolei nie chcę mieć nikogo innego. A znam siebie i wiem to. Zostanę starym kawalerem.
- Nie musisz zapomnieć, wystarczy żebyś wybaczył. Chyba stać Cię na to ?
"
UmieraloLato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:30   #175
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Zmarnowałaś, ale jeszcze wiele przed Tobą

Tak, masz rację

Przecież wokół tyle szczęśliwych związków... Ci ludzie też pewnie mieli za sobą przykre doświadczenia.

Ale ileż można. I ciągle ten sam schemat: jestem z kimś, kto aktualnie jest w dołku. Ktoś wychodzi z dołka, ale nie jest już ze mną

Mam tylko jedno pytanie: czym zawiniłaś w tym związku?

Malluś, to ja zerwałam, bo nie mogłam pewnych rzeczy znieść; jego flirty z innymi dziewczynami mnie dobijały. Dawałam mu kilka szans na odbuwanie mojego zaufania i on zawsze nawalał. Zawsze, kurka.

On zaś miał pretensje, że go osaczam.

No właśnie. Juniorka, on sobie wiek usunął, bo pewnie wiele niewinnych niewiast bało się relacji ze starszym mężczyzną

No.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Najłatwiej zamknąć sie na nową miłość, dużo trudniej przygotować się na ewentualną porażke.

Kocham Cię za to zdanie
Stary 2011-01-06, 20:32   #176
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Piąteczka nie no w sumie to fakt;] sporo się nauczyłam przez ostatnie 8 miesięcy tutaj ;]
Oj ja bardzo dużo. Cieszę się, że trafiłam na ten wątek
Cytat:
U mnie też jakoś wystąpił syndrom uzależnienia wątkowego
I wcale z tego powodu nie zamierzam płakać
Od takich rzeczy można się śmiało uzależniać
Cytat:
A gdzie ja pow.że teraz mam spokój W sumie jakoś paru innych potrafi to zrozumieć,że nie mam czasu a ten jak wrzód na du*ie w kółko to samo "spotkanie,spotkanie,spot kanie"...Desperacja osiągnęła szczyty możliwości
Napisałam, że jak kiedyś będziesz miała spokój

A co do desperatów, to chyba najlepiej im nie odpisywać. Ja przynajmniej w ten sposób jednego spławiłam Bo pisał mi jakiś miesiąc temu, że chciałby się spotkać i pogadać po prostu (a ja nie bardzo miałam na to ochotę, bo jakiś rok temu się zgodziłam na takie koleżeńskie spotkanie i wtedy to ciężko było się z tego jego "koleżeństwa" wyplątać). Napisałam mu, że może kiedyś i odezwę się jak będę miała czas. Następnego dnia przychodzi sms "To masz dzisiaj czas?" Też nie docierało do niego co pisałam, to przestałam i się uspokoił

.
Stary 2011-01-06, 20:33   #177
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Grzeczny Groszek
Cytat:
Nooo.. też sie tego troche boje:/ że mnie skrzywdzi, zrani, zdradzi, będę przez niego płakac. Ale chyba bardziej boje sie samej siebie, że znowu zaangażuje sie za mocno i pozwole komuś przejąć kontrole nad moim życiem.
Ja z kolei boję się, że znowu będę z kimś kopę lat, a on odejdzie do innej, bo nie byłam Tą Właściwą... Boję się straconego czasu, chyba jednak zegar biologiczny i społeczeństwo wywierają na mnie jakąś presję.
Cytat:
I o dziwo z większą chęcią myślę o 100dn. X.
Czemu?
Cytat:
Napisane przez UmieraloLato Pokaż wiadomość
Każda miłość jest piękna, byleby była prawdziwa... Ja z kolei nie chcę mieć nikogo innego. A znam siebie i wiem to. Zostanę starym kawalerem.
Taaaaaaa
Stary 2011-01-06, 20:34   #178
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana moja
Ty nie wyrywasz młodych siks na portalach społecznościowych ^^
Pod tym względem to napisałam
Cytat:
Stary 2011-01-06, 20:35   #179
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Kochana moja
Ty nie wyrywasz młodych siks na portalach społecznościowych ^^
Pod tym względem to napisałam
Wyrwałam Ciacho na NK
Stary 2011-01-06, 20:35   #180
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez UmieraloLato Pokaż wiadomość
Wypowiedziałeś to w złą godzinę. Zobaczysz, życie jeszcze Cie nieźle zaskoczy. Nie Ty pierwszy i nie ostatni który mówi takie głupoty i następnego dnia jest zakochany po uszy, oczywiście w kimś innym. Też trąbiłam na prawo i lewo że tylko on, miesiąc temu świata sobie bez niego nie wyobrażałam, po rozstaniu pancerz i zero facetów. Minęły 2 tygodnie i poznałam kogoś i chyba mnie wzięło. Tu nie ma nic do gadania, wzięło i tyle, czy tego chce czy nie. Więc wiesz.. możesz sobie mówić że będziesz staaarym kawalerem, a co ma być to i tak będzie
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości