|
|
#151 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#153 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#154 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ja też za Tobą tęsknię Mimi! ![]() Cytat:
Ale przynajmniej zyskałaś pewność, że NIE WARTO i możesz spokojnie iść dalej
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Ale nie wiem w zwiazku z tym na czym stoje. Nie pogadalismy o tym wcale
Pewnie oboje sie musimy namyslecNie bylo to wcale mechaniczne. Bylo uczuciowe-spalismy potem przytuleni itp... Ale dzis jak siedzielismy to bylo tak inaczej jakos... bardziej milczaco Choc i tak milo i sympatycznie... Gadalismy sobie i ogladalismy skoki narciarskie Na pozeganie byl pocalunek.. Ale ni epogadalismy o tym ... ani tez nie poweidzielismy czy i kiedy sie spotykamy kolejny raz W razie co musze sobie powiedziec ze to fajne doswiadczenie i tyle (nie wiedzialam ze 30latki sa takie... wytrzymale i napewno maja wieksze umiejetnosci Choc troszk ejestem skolowana mimo wszystko Teraz bedziemy miec troche "separacji" bo on jedzie do mamy-ciekawe czy zadzwoni
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#157 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale no kurde...Cały czas mu mówię,że się uczę bo mam egzaminy to ciężko się było domyśleć,że sesja sie zaczyna?? A on dzisiaj wielce zdziwiony "to sesja Ci sie zaczęła??" No niespodzianka wielka nie ;] i jeszcze jaki przekręty wali...Żebym się poszła z nim spotkać to się przewietrze,lepiej mi się będzie czytało... taaaaaa yhym Cytat:
![]() Ależ mi się natręt trafił
|
|
#158 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Mimika:
Cytat:
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!!!! Jesteście niedobre!!!
Zostawiłam Was na trochę, a tu już kolejna część i już tyle stron A ja w 13 jeszcze miałam zaległości, a tu już 6 stron 14 ![]() Biorę się za czytanie
|
#160 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i problem z glowy ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Grunt zebym nie czula sie z tym dziwnie jak nic z tego nie bedzie I tez nie chce zeby on sie czul jakos zobowiazany.. Oboje musimy tego chciec... Ja sama juz nie wiem czy tego chce czy nie-potrzeba czasu
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-01-06 o 19:31 |
||
|
|
|
#161 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. Czytam ostatnio Wasze posty, a dziś postanowiłem się zarejestrować i też kilka słów od siebie dorzucić.
Moja historia (chociaż jestem facetem) wygląda bardzo podobnie jak niektóre z Waszych. Rozstaliśmy się przed świętami jakieś kilkanaście dni. W zasadzie to Ona tego chciała. Nie bez mojej winy. Za to co jej zrobiłem wcale się nie dziwię. Nie, nie zdradziłem jej, nigdy tego nie zrobiłem. Ale wina jednak bardziej leży po mojej stronie. Po prawie 5 latach. Za niedługo rocznica. Nie szczędziłem przykrych słów, nie dbałem o Nią, nie interesowałem się, można rzec - interesowałem się tylko własną osobą. Nie było to celowe. Podjąłem pracę dosyć daleko od miejsca zamieszkania, przeprowadziłem się, i od tego momentu tak jakby "uruchomił się" proces rozpadu naszego związku. Rzadkie spotkania, bo tylko raz w tygodniu, miłość przez telefon, krótkie rozmowy, brak dobrej woli z mojej strony, zmęczenie. Byliśmy zaręczeni, planowaliśmy wspólną przyszłość. Ja podjąłem tą pracę, ponieważ jest związana z moimi zainteresowaniami, dodatkowo dobrze płatna - więc myślę sobie - kurcze, ustawię się dobrze w życiu, mam kochającą kobietę, o którą chcę dbać w przyszłości, aby miała wszystko czego jej trzeba. Fakt, zrobiłem się skąpy, coraz mniej jej dawałem, miłości jak i rzeczy materialnych (a te wbrew pozorom - i jak się przekonałem - są również bardzo ważne). Ale wcześniej sądziłem, że rzeczy materialne są w gruncie rzeczy nieistotne. Dziś nie mam nic, tylko swoje pieniądze. Nie jestem jednak taki, że myślę tylko o nich.. Myślę TYLKO o Niej... Napisała mi wtedy sms-em, że nie widzi naszej przyszłości razem... Jest mi bardzo ciężko, ale wiem, że następnej szansy już nie dostanę, nawet już nie piszę do Niej, jest za późno na poprawę. Serce mi cholernie pęka, że ją zraniłem, że musiała przezemnie uronić tyle łez. Jednak wiem, że bezemnie może odnaleźć w życiu szczęście. Bo tylko na Jej szczęściu mi zależy, bo tylko Ją Jedyną Kocham... Uwierzcie mi drodzy koledzy (jeśli jakiś facet czyta to forum), o kobietę trzeba dbać, czasem przymrużyć oko na jej grymasy, przede wszystkim kochać, bo jeśli jest źle traktowana, odejdzie. A jeśli kobiety o Was chodzi, to faktycznie, mężczyźni bardzo potrafią ranić kobiety.. Ja chciałbym za nich przeprosić... Pozdrawiam wszystkich... |
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Ku*wa, idę.
Czuję, że nie wrócę cała, boję się, bo to dla mnie raczej tylko kolega, nieeeee xd. Dobra, mam 7 min, później zdaję relację xd.
|
|
#163 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() UmieraloLato - myślę, że możesz jeszcze spróbować powalczyć, okazać jej, że się zmieniłeś, wyjaśnić przyczyny swojego zachowania...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-01-06 o 19:56 |
|
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszkowałam sobie spokojnie parę dni temu po fb i trafiłam na zdjęcia eksa. Zdjęcia szczęśliwego eksa z jakąś dziewczyną. Bawili się na x imprezie, eks umieszczał jej zdjęcia z tej imprezy zaznaczając, że to lubi, zdjęcia z buziaczkiem, zdjęcia z erotycznym tańcem. Na szczęście na czacie była monilkaa; wysmarkałam jej się w wirtualny rękaw. Potem wypłakałam koleżance w telefon. Jednej. Drugiej. Płakałam przez 24 godziny, serio. Ostatni raz wyłam tak rok temu, też z jego powodu. Oczywiście umartwiałam się jeszcze tą piosenką: http://www.youtube.com/watch?v=UgAFcvIw8J4 ![]() Po pracy, którą z krecimi oczami i czerwonym nosem ledwo przetrwałam, zafundowałam sobie solidny spacer przez miasto i... przeszło mi. Bo pomyślałam, że zmarnowałam kurna 2 lata: pierwszy rok z nim, kiedy moje poczucie własnej wartości z każdym miesiącem malało, drugi rok na zbieranie się do kupy. ![]() Teraz jestem strasznie tym wszystkim zażenowa, przykro mi, żal. Dziwne uczucia. I nie wiem, co jest tego powodem: moje zachowanie, on i ta lala, nasz "związek"?. O ironio, niedawno wymieniłam się smsami z jego najlepszymi przyjaciółmi. Okazało się, że to oni wysłali jedne z tajemniczych życzeń bożonarodzeniowych. Myślę, że zrobili to przez przypadek ale i tak zrobiło mi się miło.Wiecie co, aż strach się angażować w nowe związki. Znowu stać się częścią czyjegoś życia i znowu mieć to odebrane? Nie, ja już chyba tego nie przeżyłabym ![]() Dziewczynki, poanalizujcie to trochę, zadajcie kilka pytań, sprawcie, bym sobie to wszystko poukładała
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
Powinnam z psem wyjsć ale jestem tak leniwa,ze nawet nie chce mi się ubrać ;]
Robię 4 podejście do literatury i skończę ją dzisiaj mimo,że to prawie 90 stron...Ale świetnie sie czyta o dziwo ;] Zajrzę jeszcze później ;] Ps.ten z którym się ostatnio spotykałam zlikwidował wiek na fotce;] Zastanawiam się czy nie jest mu wstyd,że 30-latek nadal samotny jest EDIT: Królowo i moze właśnie dlatego ja nie bardzo chcę się wplątywać w jakiekolwiek relacje pt"związek"... Obawiam sie bo po 1.5 roku samotności ciężko się przestawić na bycie z tą drugą osobą ;/ Z drugiej strony najgorsze jest to,że przez tak długi okres nie miałam nikogo koło siebie kto obdarowywał by mnie czułością... No i jak wyszło ost.w praktyce kończy się to straszną obsesją jak ktoś okaże mi choć troszkę zainteresowania... Bleeeeee....Jak nie urok to sraczka
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-01-06 o 20:09 |
|
|
|
#166 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie jest lepiej i to oczywiście dzięki Wam Też tu nie pasuję Cytat:
![]() A takich uzależnionych jest tu więcej Cytat:
Cytat:
Już po randce? Bo jestem ciekawa relacji ![]() edit: doczytałam, że idziesz ![]() Powodzenia Cytat:
Chociaż jak ona taka zakłamana, to kto wie czy jak do niej nie przyjedziesz to nie powie, że akurat jej się skrzynka zapchała i skasowała Najpierw niech poda daty i godziny smsów i sprawdź w billingu tak jak Malla mówiła, a potem umów się na spotkanie z nią jeżeli by wyszło, że może mieć rację.
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
W sobote 100dn. ...
|
|
|
|
#168 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Olejesz go i będziesz się dobrze bawić, obiecaj!
|
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
Nooo.. też sie tego troche boje:/ że mnie skrzywdzi, zrani, zdradzi, będę przez niego płakac. Ale chyba bardziej boje sie samej siebie, że znowu zaangażuje sie za mocno i pozwole komuś przejąć kontrole nad moim życiem. Dlatego na razie staram sie trzymać dystans do tego wszystkiego i pracować nad sobą. Wpływu na to czy ktoś mnie skrzywdzi kolejny raz mieć nie mogę, ale na to jak wtedy zareaguje jak nabardziej. Najłatwiej zamknąć sie na nową miłość, dużo trudniej przygotować się na ewentualną porażke.
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#172 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Piąteczka
Cytat:
![]() I wcale z tego powodu nie zamierzam płakać ![]() Cytat:
W sumie jakoś paru innych potrafi to zrozumieć,że nie mam czasu a ten jak wrzód na du*ie w kółko to samo "spotkanie,spotkanie,spot kanie"...Desperacja osiągnęła szczyty możliwości
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Też Ci się nie chce iść? Bo mi strasznie się nie chce
![]() I o dziwo z większą chęcią myślę o 100dn. X.
|
#174 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#175 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No. ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Kocham Cię za to zdanie |
||
|
|
|
#176 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się, że trafiłam na ten wątek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do desperatów, to chyba najlepiej im nie odpisywać. Ja przynajmniej w ten sposób jednego spławiłam Bo pisał mi jakiś miesiąc temu, że chciałby się spotkać i pogadać po prostu (a ja nie bardzo miałam na to ochotę, bo jakiś rok temu się zgodziłam na takie koleżeńskie spotkanie i wtedy to ciężko było się z tego jego "koleżeństwa" wyplątać ). Napisałam mu, że może kiedyś i odezwę się jak będę miała czas. Następnego dnia przychodzi sms "To masz dzisiaj czas?"
|
|
#177 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Grzeczny Groszek
![]() Cytat:
Czemu? Cytat:
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana moja
![]() Ty nie wyrywasz młodych siks na portalach społecznościowych ^^ Pod tym względem to napisałam
|
#179 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zobaczysz, życie jeszcze Cie nieźle zaskoczy. Nie Ty pierwszy i nie ostatni który mówi takie głupoty i następnego dnia jest zakochany po uszy, oczywiście w kimś innym . Więc wiesz.. możesz sobie mówić że będziesz staaarym kawalerem, a co ma być to i tak będzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

(...) Czuję się upokorza i wystawiona..
(nie wiedzialam ze 30latki sa takie... wytrzymale i napewno maja wieksze umiejetnosci
i jeszcze jaki przekręty wali...Żebym się poszła z nim spotkać to się przewietrze,lepiej mi się będzie czytało... taaaaaa yhym