|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Aguś uu to nieciekawie. Czym się leczysz?? Robisz okłady ze świetlika??
|
|
|
|
#2612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
ale dżaga! wow
sexi sexi dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
do tego to zapalenie wklej fotki brzuszka albo z usg jak tam się czujesz?
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko współczuję, mój brat miał udrażniane kanaliki jak był malutki. Porażka. Za drugim razem dopiero im się udało. Jedna kobieta trzymała mu nózki, druga rączki, trzecia główkę i dopiero czwarta osoba go przekłuwała
pierwszy raz nie przyniósł efektów, ale za drugim się udało. jednak płacz dziecka na cały korytarz to było coś strasznego dla moich rodziców. Tak wiec trzymam kciuki aby małego to ominęło.
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, właśnie tego się boje strasznie, więc gorąco wierzę, że masaże i krople dają radę...
Gucia, zapomniałam Ci napisać, że najbardziej mi się podobają zdjęcia z szalikiem Wisełki
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
poszlo Stripii - dzieki
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czuje sie dobrze, nawet bardzo, tyle, ze to przeziebienie mnie dopadlo dolaczam fotke z I dnia swiat 25 grudnia 23 tc |
||
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, bosko okrąglutki brzuszek
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś bardzo ładny brzuszek.
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
dziekujemy
czekam az sie wykuruje i zaczynam kupowac wszystko listy mam teraz tylko kupowac... masakra mnie czeka
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś jaka masakra... fajnie
Ja lubie takie akcje
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
to super
a tylko raz można czy więcej? Cytat:
szkoda, że ja nie mogłam się nacieszyć swoim, bo późno dostałam no ale w drugiej ciąży podobno mi szybko wyskoczy ![]() więc nie mogę się doczekać
|
|
|
#2622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie chcieliscie wiekszej kuchni? Cytat:
my polujemy na 55 ![]() Cytat:
dwa biustonosze i dwie mgielki do ciala ![]() w Victori Secret maja oooolbrzymi obnizki ![]() a wieczorkiem bylam z mama na zakupach kupilam sazlony do wszystkich pokoi Rybulk - zdrowka dla Miloszka
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-01-07 o 01:58 |
|||
|
|
|
#2623 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a kciuki czywiscie trzymam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co to tych zasad to ja wlansie tez tak to sobie wymyslilam. do tej pory nikt sie ze mna nie liczyl, zarowno u moich rodzicow jak i u tescia i wszystcy palili przy mnie. A w siweta to juz szalu dostawałam. kolacja wigilijna ja tu jeszcze jem a wszyscy mi zaczynaja palic i jeszcze tsc popielniczke ood nos mi podstawil.ohyda, a teraz u mnie tak nie bedzie ![]() Cytat:
![]() bidulka, wracaj do zdrowia ale sliczny o okraglutki
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() Mój mąż dzis pojechał w trasę (jakieś 300km)na pogrzeb firmowy (wiezie szefostwo). Ale ja mam zamiar dzis pożegnać swojego lenia i naprawdę wiele rzeczy zrobić do pracy. ooo super My mamy 40 i dla mnie już (jak pisała któraś dziewczyna) jest zwykły. Moi rodzice mają 46 ale mają duży salon więc też jest spoko, moja babcia ma 50 Wszystko zależy jaki ma sie salon. I odległość od kanapy ![]() Cytat:
hehe mam nadzieję, ze z moją tak nie będzie Jak coś to będę musiała bratu zamówić drugą wrrrr ale tamtego zgłoszę na allegro, jeszcze czekam na maila od niego
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-07 o 07:43 |
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko Magdziubulinko
![]() obraz jest tragiczny ehss..., Biedny Miłoszek, trzymam kciuki za oczka, pełzak się wam zrobił ale fajnie robi za "froterkę"ja ktokolwiek widział teraz kupuje bo też mam ochotę poczytać,a co do pogadania to smutno mi że tak się podziało że tu koleżankę zabrali tu zwolnili, nie da się jakoś utrzymać kontaktu? my sie w przedszkolu mocno zaprzyjaźniłyśmy z dziewczynami i mimo że już zadna z naszej "paczki" opórcz teoretycznie mnie tam nie pracuje to staramy się jak możemy widywać choć jak pisałaś każdy ma swoje życie i bywa różnie, no ale hmmm nie ukrywam pogaduchy z tobą są boskie to co kiedy się przeprowadzacie? ![]() ![]() aaaa i cholernie bardzo spodoało mi się to co napisałaś, że mimo tych pociążowych dolegliwości nie możesz się doczekać następnego Madzialenka12344321 to zapytaj się go co masz teraz robić.. ja bym nie odpuściła może i mało zapłaciłaś ale pomyśl ile ludzi mogło mieć to samo a to olali.. SSR trzymam kciuki agus87 masz śliczny brzuszek ![]() india83 trzymam kciuki za wytrwałość w zakazie palenia naprawdę opłaci się to, zaprocentuję w pięknie pachnącym domu
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Marta oczywiście, będę walczyła
Na razie mu napisałam (wczoraj wieczorem), co w takim razie robimy, skoro przesyłka nie doszła i czekam na odpowiedź.
|
|
|
|
#2627 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana, brzuszek masz super! Cytat:
aaa dziękuję, dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to teraz się mogę przywitać, cześć! Ale u nas ślisko, na chodnikach po prostu szklanka. Jak na pętlę zawsze chodzę w 4min dzisiaj szłam 15 min trzymając się każdej możliwej rzeczy od płotów, po Panią która mnie mijała... koszmar! Z TZeta nogą trochę lepiej, ale za to jego ósemka się odezwała i go boli, więc jak nie urok to ... Dzisiaj mam zamiar się wyrobić z pracą do 13 i uciec... zobaczymy jak mi to wyjdzie
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Guciolku zablokuj wizaz to się uda
![]()
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia dobrze, że z nogą męża lepiej. Kurcze, właśnie wiem, że dziś tak ślisko a mój mąż w trasie
nie lubie tego. Czekam na sygnał jak dojedzie i potem ma puścić jak będzie wracał.
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
haha, ale tak się nie da
![]() Cytat:
Ja też dzisaj po pracy jadę do domu, a tżet pojedzie po pracy koło 20. więc mam nadzieje, że nic się nie zmieni i drogi nadal będą w tak dobrym stanie. edit: Martuś, muszę Ci powiedzieć, że ostatnio się zajadamy Twoim dipem. Wczoraj na śniadanie TŻet sobie zażyczył, wiec wcinaliśmy z grzankami ![]() Jak masz jeszcze jakieś takie szybkie i pyszne przepisy, to ja poproszę
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-01-07 o 08:20 |
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale... zaraz się czymś zajmę i czas szybko zleci
|
|
|
|
|
#2634 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do pierogów to robiłam z twojego przepisu i wyszły dobre, tylko za mało wody dałam i ciasto nie chciało sie rozwałkowywać i trochę się namęczyłam z nimi. Cytat:
To bawcie się dobrze na wesueluIndia kuchnia super się prezentuje, bardzo mi się podoba. co do teścia to niech sie nie przyzwyczaja do palenia w domu u was, bo zawsze by tak robiłMisqka wesołych świąt dla ciebie i Julci, szczęścia i zdrówka Rybulko mam nadzieję, ze Miłoszek szybko wyzdrowieje Znowu ledwo wstałam do pracy dzisiaj, dobrze, ze to tylko jeden dzień.
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2011-01-07 o 08:41 |
|||||
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny n-elki mam pytanie
Skoro zerówka jest obowiązkowa to jak sprawa przedstawia się z frekwencją?? Mam trzy dziewczynki, które chodzą bardzo rzadko, niby są non stop chore. Na stronę nauczycielki przedszkola ktoś napisał, że jak ma się poniżej 50 % frekwencji (nawet jeśli jest to usprawiedliwione) to obowiązek przygotowania do szkoły nie jest spełniony, ale nigdzie nie mogę znaleźć potwierdzenia tych słów.
|
|
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
Heja
Siedzę w pracy i się nudzę...oby do 16 ! i weekend ![]() Wczoraj byli u nas rodzice R - oj wesoło było. Pytali jak długo jeszcze zamierzamy wynajmować mieszkanie, bo przecież u nich można zrobić poddasze, albo parter i byśmy mieli swoje mieszkanie. Hmmmm...średnio mi się to uśmiecha, ale może kiedyś w przyszłości to by było dobre rozwiązanie.
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki! Mam nadzieje, że TŻeta noga da radę i chociaż troszkę potańczymy. A w ogóle ślub jest na zamku, na którym my mieliśmy ślub, więc będzie sentymentalnie Ta pani już nas bardzo dobrze pamięta bo jeszcze jedna para była u niej pytając o ślub na zamku i ona od razu pyta, a skąd Państwo wiecie, że udzielamy ślubów na zamku, na co moja przyjaciółka "bo my byliśmy rok temu u przyjaciółki na zamku", a Pani urzędnik " u Państwa Ż?" I tym samym, Pani nas wychwala, że było tak pięknie, że taka fajna para... trzeba będzie podejść i się przywitać
|
|
#2638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój gugacz sobie śpi, ja wcinam śniadanie i czytam, ale muszę powiedzieć że wizaż jest genialny na depresję, jak siedzisz z kimś kto nie maga i dostajesz na głowie, to pogadanie choc wirtualnie z kimś zanim wróci mąż jest zbawienne ![]() cieszę się że wam smakuje, hmm mam kilka ale muszę popatrzeć bo nie wszystkie są fajne z grzankami jest pyszne ![]() mój mąż wczoraj zrobił na obiad makaron z mięsem mielonym i groszkiem, wymiękłam, cebulkę usmażył, dodał mielone z przyprawami mnóstwo różnych, i jak się podsmażyło to dodał zblenderowany groszek z puszki no bazylia oregano, i tyle REWELACJA no i w tym czasie zdążył się ugotować makaron rurki i tyle... ![]() nie mogłam się na jeść pycha ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pyszny obiadek mieliście! A był tam jakiś sos, bo brzmi to pysznie, więc pewnie coś się odgapię Ja ostatnio zrobiłam chili con carne i jedliśmy 3 dni, więc mięsa mielonego mam dość do przyszłego tygodnia![]() A wczoraj mieliśmy też makaron ale z brokułami i sosem serowym Tak, takie słowa są bardzo miłe... nie myślałam, że aż tak jej zapadniemy w pamięć.
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
jejku jestem padnięta nie spałam całą noc kurcze Dominik wstawał 4 razy do tego wszystkiego znowu wczoraj pojawiła się biegunka i dzisiaj rani , cholera jasna nie wiem co jest znowu jeszcze diety nie skończyliśmy a znowu coś nie tak, nie wiem czy nie to mleko bo daje normalne ale wczoraj podałam już 5 łyżek i kleik i na wieczór juz mniej i znowu , kurcze mam nadzieje że już koniec tej biegunki ..... aguś brzuchol już jest , super india super ta kuchnia teraz z większej odległości pasuje mi ta lodówka rybulka podziwiam , ja raczej nie mam takiego zapędu do drugiej ciąży madzialenka ja też tak mam jak tż gdzieś sam jedzie , tym bardziej teraz po tym wypadku a właśnie w końcu oddali nam samochód tzn. zadzwonili żebyśmy już odebrali tż pojechal i powiedzieli mu że samochód sprawny a jemu będzie postawiony zarzut spowodowania wypadku, więc ja odrazu następnego dnia pojechaliśmy sprawdzić samochód i wyszło że jest nadal nie sprawny , więc telefon i pismo o powtórzenie ekspertyzy i zaznaczeniem tego na co mają zwrócić uwagę i napisałam że naszym prawem jest też że możemy być przy tej ekspertyzie , nie możemy pozwolić na to żeby nas olali bo wtedy to nawet tż musiałby wypłacać jakieś odzkodowanie jej , a na to nas nie stać, kurde mam nadzieje że jednak wszystko będzie ok edit : właśnie dostałam telefon że będzie powtórzona ekspertyza w poniedziałek o 12 i mamy być na tym cos miałam jeszcze odpisać ale nie pamietam a ja lenistwa nie miałam bo sprzątałam, wiem wiem święto no ale musiałam wykorzystać to że tż w domu i może zając się Dominikiem także ogólne przecieranie szmatką zajęło mi 2 godziny i oczywiście pranie pranie i jeszcze raz pranie, prasowanie i rozbieranie choinki ... a dzisiaj jeszcze sprzątanie łazienki poodkurzanie i wytarcie podłóg ło jejku a ja nie mam już siły
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2011-01-07 o 09:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

sexi sexi 
Dużo zdrowia też dla Ciebie!
pierwszy raz nie przyniósł efektów, ale za drugim się udało. jednak płacz dziecka na cały korytarz to było coś strasznego dla moich rodziców. Tak wiec trzymam kciuki aby małego to ominęło.