|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Co do pracy nie martw się na zapas, myślę, że na wiosnę bedziecie wiedzieć co dalej i wtedy albo bedziesz spać spokojnie, albo będziesz musiała poszukać innej pracy. Ale teraz nie truj tym sobie głowy ![]() Cytat:
Mnie też tak dziwnie, bo zawsze jak się weszło na wątek, to Kliwia tu była, a teraz... W ogóle brakuje tu dziewczyn, które wcześniej często tu bywały - m.in. Maggie, Daysy, Misqi (choć ona ostatnio zagląda )
|
||
|
|
|
#2762 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#2763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ) i pisało że kosztowała 70 zł i przeceniona na 30 to se wzięłam w domu odkleiłam cenę a tam pod spodem an papierze normalnie nadrukowana cena dla polski to 55! o 15 zł podnieśli dla samej wyprzedaży!! myślałam że ich zabije..ale vero jest boskie uwielbiam tam ciuszki, ojjj tak swego czasu jak moja świadkowa była kierownikiem w tyskim oddziale to kupowałam tylko tam dzwoniłam do niej i mówiłam potrzebuje to i to, ona mi wybierała różne rodzaje ja przychodziłam i mierzyłam i brałam (nie lubie robić zakupów i szukać, a ona zna mój gust więc obie byłyśmy zadowolone ) ojjj ale ci zazdroszczę tych rozmów z siostrą, już nie długo... a ja mam 172 wzrostu 40noga więc taka se urosłam ![]() jaaaaaa juz montują ale super chyba bym nie usiedziała na miejscu.. na pewno będzie ładna ![]() Cytat:
bo wtedy płaci mniej ![]() a co do psa to jeszcze dużo czasu więc na pewno się coś wyjaśni ktosia bo zapomniałam, oj szkoda bo bym się z nią nagadała na najbliższy rok
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, brzuszek mam faktycznie mały (choć ja sama do szczupłych nie należę) i to nawet nie jest tak, że rozszedł mi się po biodrach, czy coś, bo tu akurat bardzo schudłam
A może po prostu wszyscy się tak przyzwyczaili do widoku mojego wałeczka, że ten teraz nie robi na nich wrażenia |
|
|
|
#2765 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rzeczy takie jak np groszek fasola nie bierzemy z bonduela za oprawie 5-6 zł tylko np z rolnika za 2zł, oglądając miesięczne paragony wiele się można dowiedzieć, zresztą ja od dawna kupuje rzeczy w stylu no name - np firmowe tescowe czy DobreITanie z reala czy jak to tam sie nazywa bo to są takie same produkty jak firmowe ale w innych opakowaniach, bo np tesco dogaduje się z firmą że ich produkt będzie na półce na wysokości oczu jeśli ta zrobi im właśnie takie "tanie" produkty, kiedyś w biedronce wzięłam biedronkowe ptasie mleczko a tam pisało "wyprodukowane przez wedel" no to sorry a 5 zł różnicy jak nie więcej... a soki grapefruitowe marki tesco wymiękam... pycha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() aaa kliwa no mam nadzieję że zuzul jej da niedługo trochę wytchnienia
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-07 o 19:32 |
|||
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
oj kochaniutka
![]() ja tez szczuplutka byłam poczatku ciazy nawet nie było widac a teraz mam taki bebenek ze szok a to 7,5 miesiaca juzzzzzzzzzzzzz az mi cyc sie na brzuchu opiera maż sie smieje ze mam trzy cycki ![]() a co do wydatków to mi maz wczoraj powiedział ze bardzo dobrze zrobiłam zaopatrujac sie w bardzo wiele rzeczy wczesniej bo to man rozlozyło wydatki dzieciowe (ktore są chorendalne) w czasie bo on by pewnie poszedł kupił wszystko na raz a potem by zszedł z tego swiata jak by zobaczył rachunek jeszcze nam sporo zostało do kupienia i to tych grubszych niestety
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
my robiłyśmy tak samoooo
kawa herbata ddtvn i gadanie więc rozumiem że ci tego brakuje... ehs takie nasze dorosłe życie.. ale jak razem mieszkałyśmy to dzień bez kłótni to dzień stracony
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny dzień się zapowiada
![]() Wy tak o tych siostrach, a ja brata tylko mam...
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Kuruję się dziewczyny, kuruję
Martuś my tak samo kupujemy te produkty produkowane dla ... Są tak samo dobre a dużo tańsze. Czasami wolę dopłacić np za kukurydzę gdy potrzebuję dobrą dla gości ale tak to kupuję taką dla kauflanda robioną. Jest słodziutka tylko ma mniejsze ziarna. Ostatnio siadłam i zjadłam pół puszki tak o ![]() A w ogóle to pięknie mnie nazwałaś dziękuję Wypiję jeszcze eferalgan i idę lulu.
|
|
#2771 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi my dopiero 3 miesiąc tu mieszkamy więc na razie to same niespodziewane wydatki były, ciekawe jak będzie dalej. A wy dużo zarabiacie, jeśli mogę wiedzieć??
Marta super Ci się udało z tymi kursami. Sama to tak jak pisałam, na razie mnie nie stać, ale jakby była możliwość ze szkoły to wiesz, ja bym chętnie poszła. Teraz czekam na te dwa . Ale ja bym chciała coś takiego jak ty pisałaś jakieś metody , techniki , praca z dziećmi coś twórczego. A na razie nas na dwa szkolenia wysłali jedno na temat ochrony danych (z tego dostałam dyplom, że brałam udział) oraz na temat organizacji pracy na zajęciach, jak dzieci usadzać, jak im pokazywac tematy aby lepiej zrozumiały, ale to głównie się tyczyło dzieci starszych bo było o mapach mentalnych itp. a na temat usadzenia dzieci, to wszytsko spoko, tylko jakby sale były jeszcze odpowiednio duże i najlepiej kwadratowe ech...---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Marta chipsy tescowe solone dlaczego mi o nich przypomniałaś?? jejku to smak moich studiów. A u nas?? Anie tesco, anie reala nie ma wrrr jedynie Lidl, Leclerc, Biedronka, Polo markiet i stokrotka
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
widzę poszło o wydatki... u mnie się zmiejszyły jak przestałam jezdzić na zakupy z TZ-em... sporo kasy szło na rózne jego zachcianki typu piwko, chipsy, orzeszki itp....
miesięcznie potrafiło wyjść z porftela nawet 600 zł, a teraz 300 to już naprawdę jest max i to z zakupami typu srodki czystości itp dziękuje kochane za przytulaski i że jeszcze o mnie pamiętacie postaram się częścej wpadać, ale często w dzień nie ma mnie w domu a wieczorem jest mnóstwo do nadrobienia i już ciężko wbić się do rozmowy
|
#2774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle, to chcę Ci Marta powiedzieć, że bardzo mi się podoba to, że jesteś tak dobrze zorganizowaną młodą mamą, bo oprócz czasu na domowe obowiązki, masz jeszcze czas, zeby z nami posiedzieć czy poczytać książkę. Oczywiście zdaję sobie sprawę, ze nie wszystkie dzieciaczki na tyle pozwalają, ale takie jest moje marzenie co do mojego macierzyństwa ![]() Cytat:
Choć znając życie, to on w końcu wyskoczy i już ![]() Co do rozłożenia wydatków, to zgadzam się z Tobą A tak w ogóle, to widziałaś nową kolekcję Jedo na 2011? Mają śliczne kolorki Cytat:
|
|||
|
|
|
#2775 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
moi mężczyźni mnie zostawili.. Pat od 19 śpi wojtas na basenie... dobrze że mam was
![]() Cytat:
ja nie znalazłam (w tych co ja kupuje) żeby coś było gorsze więc kupuje takie "no name" ![]() ja znam taką parkę która musi mieć bonduela wedel hortex itd.. tyle że za zakupy daje 2razy tyle co my, bo muszą mieć markę... ehsss... i zawsze lamentują że kasy nie mają bo co tydzień 200 zł na zakupy ![]() jak to mówi mój tata po co przepłacać przecież "dupie" się i tak nie oprze ![]() Cytat:
jedyny kurs jaki "póki" co mi się nie przydał to kurs języka migowego - najdrozszy dałam za niego 300 zł ale nie żałuje mnóstwo zajęć mnóstwo godzin ale robiłam go dla własnej satysfakcji zresztą poszłyśmy na niego razem z siostrą i do teraz jak trzeba coś załatwić powiedzieć a się nie da porozumieć to migamy więc hmmm przydał mi się ![]() chociaż mój mąż się wkurza że go obgadujemy
|
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
juz klupilam narazie jedna paczke 6 sztuk zobacze czy rozmiar bedzie okej i sobie dfomowie wlasnie dzisiaj zaczelam robic pierwsze zakupy ach jak ciesza ![]() narazie ciuszkow nie kupuje tylko inne potrzebn erzeczy |
||
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
A duże macie opłaty stałe jak rachunki?? macie jakis kredyt??
Cytat:
hehe nieźle. My tez nie kupujemy jakiś firmowych produktów. Słodycze tez głównie w lidlu (choc ostatnio mało ich jadamy), ja dużo nie gotuję więc tu sie nie wypowiadam. |
|
|
|
|
#2779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do książek to ja je połykam bardzo mi się szybko czyta wiec to nawet na kibelku robie ![]() a zorganizowanie.. hmmm chyba bym zwariowała jakby się z Patem zamknęłam i tylko tyle.. i tylko o nim gadała.. ja rozumiem że ktoś może lubieć i wogóle ale ja zawsze prowadziłam aktywny tryb życia i niepotrafiłabym tylko to.. ale z 2 strony mój syn wyjątkowo mi się udał aż dziw po takich rodzicach ale fakt moje dziecko jest jeśli chodzi o spanie super rewelacyjne bo wiem że niektóre dzieci nie śpią... pierwsze 6 tyg były hardcorowe musieliśmy sie zgrać, ale teraz bajka ![]() aaaaa tak ci powiem szczerze że chce cholenie córkę, ale jak pomyśle że dzieci tej samej płci mają ze sobą lepszy kontakt (brat z bratem siostra z siostrą) i to takie na maxa dobre niż brat z siostrą tu chyba są "luźniejsze" to coraz częściej myślę o synu.... aczkolwiek nie wiem - nie jestem pewna jak tam siostra z bratem macie doświadczenia? bo wydaje mi się że to luźniejszy kontakt niż brat z bratem czy siostra z siostrą ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() dzięki i widzę kolejny zakupowy wir ![]() Madzialenka no co lubimy sobie pomigać.. aczkolwiek teraz już jest to coraz rzadsze
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-07 o 19:58 |
||||
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam brata, tyle że aż 10 lat młodszego ale z każdym rokiem mamy coraz lepszy kontakt Teraz brat jest na etapie małego buntownika i generalnie tylko ślęczy przed komputerem i "zabija" ludzi w CS
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja głownie też
ale za to mój mąż, to standardowo nie wyjdzie aż całej krzyżóweczki nie rozwiąże A swoją drogą miał być za 2 godziny czyli o 20.45 ech.... |
|
|
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tekst taty wymiata Cytat:
![]() Z czytaniem książek mam tak samo, na święta mąż mi kupił dwie książki (ponad 400 stron każda), a już w Nowy Rok nie miałam czego czytać. Tż stwierdził, ze lepiej by wyszedł, gdyby kupił mi paczkę ciastek - na dłużej by wystarczyły Jeśli chodzi o relacje brat-siostra, to ja szczerze nie wyobrażam sobie życia bez mojego brata i nigdy bym go na siostrę nie zamieniła ![]() Z opowiadań rodziców wynika, ze ja od dzieciństwa byłam do niego bardzo przywiązana, potem te kontakty opierały się na codziennych kłótniach (ale to chyba standard nawet jak rodzeństwo jest tej samej płci). Oj ile razy się praliśmy po twarzach to już nawet nie pamiętam A potem, jak już trochę dojrzeliśmy to nasze kontakty zaczynały się zacieśniac (właściwie od czasu kiedy poszłam do liceum), brat zaczął cenić sobie moje zdanie, zaczęliśmy więcej słuchać siebie nawzajem i do tej pory jest tak, że możemy pogadać o wszystkim |
||
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest luźniejszy to prawda ale i tak dosc silny jak to rodzenstwo eh az mi sie zateskniło..... ![]() Ktosiu widziałam własnie!!! a jak bardzo okroili kolorystykę, w 2010 był duzo wiekszy wybór kolorów na szczescie nasz wybrany został przeniesiony na rok 2011 ja nawet byłam dzis zapytac o cene czy bardzo podniesli a ona mi nie ze wogole cena nie zmieniła się po zmianie vatu i ze ten nasz przeniesli bo to najlepiejs chodzący kolor w całej kolekcji co do extra kasy to my na wozek mamy osobno odłozona kase i tak z kieszonkowego urodzin i prezentów dokładamy i sie juz nazbierało ![]() a tak na codzien wkładamy kase z moejj wyplaty do koszyczka i maz dokłada potem dwa razy w miesiacu robimy tam przeglad i zostawaim tylko na zycie a eszta do koperty i na oszczednosci
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
agus ja mialam majtki jendorazowe i nie korzystalam. bylo mi w nich goraco. nacjhetniej to bym lezala rozkraczona i tylko przykryta przescieradlem.
A podklady poporodowe - te wielkie podpachy - polecam Absorgyn, lepsze niz bella szersze, sztywniejsze i grubsze. Same sie trzymaja miedzy nogami jak sie idzie do WC Nasza niunia dzis kapana w krochmalu. 1 raz kapalismy ja z termometrem i nam sie woda goraca wydawala, to juz wiemy czemu ryczala przy dotychczasowych kapielach A dzis piekny blogi spokoj Puszcza sobie mala baczki z kleksikami i jej sie tylek odparzyl miedzy posladkami PORAZKADO tego wszytskiego zapomnialam PIN do karty platniczej, i sobie zablokowalam juz dzis karte, dzownilam do biura obslugi by odblokowac, i jak jeszcze 3 razy mi sie nie uda zmontowac pinu to musze isc do banku zlozyc wniosek o nowy pin jak nie urok to sraczka
|
|
|
|
#2788 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu a duża jest między wam różnica wieku??
Rosi o ty.... i nawet nie napiszesz co to?? aaa obraz jejeku ja dzis jakoś czytam pokracznie w takim razie czekamy
|
|
|
|
#2790 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

W ogóle brakuje tu dziewczyn, które wcześniej często tu bywały - m.in. Maggie, Daysy, Misqi (choć ona ostatnio zagląda 

A może po prostu wszyscy się tak przyzwyczaili do widoku mojego wałeczka, że ten teraz nie robi na nich wrażenia 

dlaczego mi o nich przypomniałaś??
jejku to smak moich studiów. A u nas?? Anie tesco, anie reala nie ma wrrr jedynie Lidl, Leclerc, Biedronka, Polo markiet i stokrotka